eitaa logo
🇮🇷قرارگاه صف
185 دنبال‌کننده
4.9هزار عکس
3.4هزار ویدیو
44 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴این آقا دیپلمات سابق ایران بوده، رفته قاهره از دیروز توی فرودگاه ناپدید میشه، هیشکی ازش خبر نداره، مصر هم تا الان جواب مشخصی نداده
| هفده شهریور، عاشورای عینی بود
19.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تنها فیلم قیام ۱۷ شهریور سال ۱۳۵۷ میدان ژاله تهران
694.6K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺پهپادهای یمنی به آسمان قدس اشغالی رسیدند 🔹شبکه المیادین گزارش داد که چندین فروند پهپاد یمنی با عبور از منطقه بحرالمیت به آسمان شهر قدس اشغالی رسیدند. 🔹در همین رابطه، جبهه داخلی اسرائیل اعلام کرد که آژیرهای هشدار تا شهرک‌های واقع در جنوب قدس اشغالی به صدا درآمده است. 🔹بر اساس تصاویر منتشر شده، پس از ناکامی سامانه‌های پدافندی اسرائیل در رهگیری این پهپادها، بالگردها و جنگنده‌های رژیم صهیونیستی برای ساقط کردن این پرنده‌های یمنی به پرواز درآمدند.
🛑یک سوال مهم از بهزاد نبوی 🔸️بهزاد نبوی سرپرست هیئت مذاکره کننده ایرانی در الجزایر جهت توافق با آمریکا بود که به ‎ در سال ۱۹۸۱ منتهی گشت. 🔸️یکی نیست از آقای بهزاد نبوی سوال کند که از آن تاریخ تاکنون، آمریکا کدامیک از مفاد آن بیانیه را اجرا کرده که هنوز هم مذاکره با آن را توصیه می نماید؟ 👤علیرضا تقوی نیا
4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑آهنگ جدید و خارجی در وصف امام خامنه ای عزیز
🛑 دو دلاور شهیدی که عملیات شهادت طلبانه امروز قدس رو انجام دادن شادی روحشون: اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
10M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑🎥اسناد و مصاحبه‌های کمتر دیده شده از شاهدان عینی، درباره جنایات رژیم پهلوی در روز ۱۷ شهریور 🔹از شهدای این واقعه تلخ آمار دقیقی در دسترس نیست، اما خبرنگار روزنامه آمریکایی هافینگتون پست این جنایت را اینطور گزارش کرد: در ۸ سپتامبر ۱۹۷۸ نیروهای شاه به سمت ۲۰ هزار نفر از طرفداران آیت‌الله خمینی در میدان ژاله تیراندازی کردند و حدود ۴ هزار نفر را به خاک و خون کشیدند. 🔹به مناسبت سالروز قیام ۱۷ شهریور و جنایت رژیم پهلوی علیه مردم
🔺یک مبارز قسامی صبح امروز یک بمب دستی به یک تانک پرتاب کرد که پس از آن تانک آتش گرفت و همه خدمه تانک که ۴ نفر بودند کشته شدند.
🚨🏴‍☠ | دکتر مارک متخصص، جراح قلب و عروق ،بنیانگذار و مؤسس نانوایی های زنجیره ای ارگانیک «برند دکتر مارک در اسرائیل »در عملیات شهادت طلبانه فلسطینی ها کشته شد.
🚨🚨 | تا این لحظه آگهی امواتی که مجوز انتشار گرفتند؛ که در عملیات شهادت طلبانه فلسطینی ها به درک واصل شدند.
🔴مخالف حزب الله با دیکته‌های اسرائیلی-آمریکایی برای تغییر موازنه قوا 🔹یک روزنامه لبنانی از دخالت رژیم صهیونیستی از کانال آمریکا در امور داخلی لبنان برای اجرای طرح خلع سلاح مقاومت خبر داد. 🔹به نوشته این روزنامه، رژیم صهیونیستی ده‌ها مختصات را به کمیته نظارت بر اجرای توافق آتش‌بس تحویل داد تا به ارتش لبنان منتقل کند و طبق اذعان مسئولان آمریکا آن‌ها از ارتش لبنان خواهند خواست که این مکان‌ها را با توجه به اطلاعات دریافتی از اسرائیل و نیروهای حافظ صلح سازمان ملل (یونیفل) شناسایی کند. 🔹این منبع همچنین گفت که افسران ارتش درباره این اقدام ابراز تردید و تأکید کردند که نمی‌توان به اسرائیل، اعتماد و اقدام به نمایش قدرت و تحریک مردم منطقه کرد.