هدایت شده از الهی علی
✅سجده شکر تیم قهرمان جهان بر پرچم ایران.
🖋باشد که همه ورزشکاران غیرت ملی را از شما بیاموزند.
#ایران_قوی
#والیبال_نشسته
هدایت شده از F.Ahmadi
🌄 مشکل آمریکا با ایران این است که ایران قبله عالم است.
گراهام فولر؛ تحلیگر ارشد سازمان سیا که در سال ۱۳۷۳ برای اولین بار چاپ شده است. چگونه کشور عزیز ما را دقیق از هر جنبه حتی روانشناختی بررسی کرده است. مطمئن باشید این همه بررسی ها و اعترافهایشان نیست.
#یاحق
#ایران_قبله_عالم
👤 Nader Namdar
✅ به رادار انقلاب بپیوندید:
@radar_enghelabe
هدایت شده از منجی
📷 قبوض جدید گاز در کشور مولداوی شهروندان این کشور را شوکه کرد، برای 230 متر مکعب 6700 لی معادل21 هزار روبل
🔸 حقوق کارکنان بخش دولتی (معلمان، پزشکان، کارمندان دولت، ارتش) در این کشور اروپایی به طور متوسط از 4500 تا 6500 لی در ماه است!
ـــــــــــــــــــــــ
پایگاه خبری صابرین نیوز↙️
🆘@sabreenS1_official
هدایت شده از علی اسکندری
🔷🔶🔷 قاچاق سازمان یافته پزشکان.
یعنی اینهمه هزینه و آموزش رایگان تربیت پزشک از دوره ابتدایی تا دکترا در ایران نابود میشود.
حداقل هر کس میخاد برود؛ این هزینه ها با نرخ روز عودت شود.
درآمد یکی از اصلیترین انگیزهها برای مهاجرت پزشکان است. عمان که این روزها مقصد بسیاری از پزشکان شده حدود ماهانه ۲ هزارو ۶۰۰ دلار به پزشک عمومی حقوق میدهد که از این مقدار ۲ هزار دلار هزینه زندگی در این کشور است. البته در عمان قانونی وجود دارد که هر ۱۸ ماه ۱۱ درصد به حقوق پزشکان افزوده میشود. قطر هم که میزبان جام جهانی است به طور متوسط ماهانه ۲ هزارو ۵۰۰ دلار به پزشک عمومی و ۶ هزار دلار به پزشک متخصص حقوق میدهد که از این میزان حقوق حدود هزارو ۸۰۰ دلار را باید به عنوان هزینههای زندگی در این کشور خرج کرد.
دکتر احمدرضا عصاره، فوقتخصص قلب و عروق و عضو هیئت علمی دانشگاه جندیشاپور اهواز با تأکید بر اینکه ماجرای مهاجرت نخبگان در حوزه پزشکی ۲۰ سال است که اتفاق افتاده و الان در حال اوجگیری است به «جوان» میگوید: «کرسیهای استادی ما در حال خالی ماندن است. پزشکان متخصص و با تجربه ما کشور را ترک میکنند و ما مجبوریم در امتحانات ارتقا و برد، نمره بدهیم. نخبگان ما که در کنکور وارد میشوند به خارج میروند و کسانی را که در کنکور قبول نشدهاند، بلکه با پول رفتهاند خارج درس میخوانند، با پول میآوریم و در کلاسهای پزشکی مینشانیم.»
به گفته وی در دانشگاه اهواز شاید بیش از ۵۰درصد اساتید مهاجرت کرده و رفتهاند و الان بهترین اساتید کشور ما مهاجرت میکنند و به کشورهایی مثل عمان میروند. این جراح متخصص قلب با مقایسه میان تعرفهها در ایران و سایر کشورها میافزاید: «شرایط تعرفهها در کشوری مثل عراق با ۴، ۵ برابر و در عمان تا ۱۰ برابر تعرفهها در ایران است تازه مالیاتی هم به آنها تعلق نمیگیرد.» این پزشک با اشاره به ارفاق نمره در برخی رشتهها مثل قلب یا اطفال تصریح میکند: «کسی که جراح قلب است درآمدی ندارد؛ یک جراح قلب برای یک مریض یک روز را باید به جراحی بگذراند. مزد این در بیمارستان دولتی تعرفهاش یک میلیون است و بعد برایش سقف هم میگذارند. این نخبهای بوده که بیش از ۲۰ سال درس خوانده و وقتی به بازدهی میرسد نزدیک ۴۰ سالگی است. این فرد زمانی که دیگران تفریح میکردند، کار میکرده و درس میخواندهاست.»
به گفته عصاره همین فرد وقتی به کشوری مانند عمان برود برای شش، هفت عمل در ماه، حدود ۱۰۰هزار دلار درآمد دارد و آمار و ارقام درآمد پزشکان در این کشورها بالاتر از چیزی است که ما فکرش را بکنیم. یا برای یک ویزیت ۱۵۰ دلار دریافت میکند، اما در اینجا ویزیت ۲، ۳ دلار است.
مهاجرت یا قاچاق؟
در عین حال بخشی از پشت پرده این ماجرای مهاجرت پزشکان هم به فعالیت برخی شرکتهای مهاجرتی بازمیگردد. شرکتهایی که تسهیلات ویژهای را برای مهاجرت پزشکان به این کشورها دارند و اقامت و مصاحبه آنها را برای حضور در این کشورها تسهیل میکنند. در واقع با پدیده جدیدی تحت عنوان قاچاق پزشکان مواجه هستیم. پدیدهای که پشت پرده آن شرکتهای مهاجرتی هستند. این مسئله موجبشده این شرکتها پزشکان ایرانی را با ترفندهایی به کشورهای حاشیه خلیجفارس بکشانند.
محمد رئیسزاده، رئیس سازمان نظام پزشکی با طرح پدیده «قاچاق پزشک به اسم مهاجرت» میافزاید: «چطور میگوییم اگر آرد و دارو ارزان باشد، قاچاق میشود؟ وقتی خدمات پزشکی و نیروی پزشکی هم خیلی ارزان باشد، این نیرو قاچاق میشود. مگر در حوزه دارویار طرحمان این نبود که قیمت را واقعی کنیم تا دارو قاچاق نشود؟ بر همین اساس باید قیمت نیروی پزشکیمان را هم واقعی کنیم تا قاچاق نشود. وقتی ارزان باشد، برای نیروی ما جاذبه ایجاد کرده و او را میبرند.»
محمدجواد یزدانپناه، متخصص ایمونولوژی هم با اشاره به شکلگیری این بیزنس جدید میگوید: «ترانسفر یا نقل و انتقال پزشکان به دیگر کشورها امروز تبدیل به یک بیزینس شدهاست و آژانسهای مسافرتی پیشنهادهای اغواکنندهای برای پزشکان دارند. جایی برای اقامت، تسهیل پروسه مصاحبه و اقامت را انجام میدهند. در واقع از بحث توریسم پزشکی به توریسم پزشک رسیدهایم، اما بهترین مقصد، کشورهای عربی و حاشیه خلیجفارس است که اتفاقاً پزشکان ایرانی را بسیار دوست دارند.»
هدایت شده از علی اسکندری
ضماد ذهنهای زخمی
اکنون که شعلههای خیابانی آشوب تا حد زیادی فروکاهیده است و تلاش دشمن برای بیثباتی ایران در این مقطع ناکام مانده، در دستور کار قرار دادن چند اقدام ضروری است که فوریترین آنها گفتوگوی خواص مطلع و دلسوز با عموم مردم است. واضح است که از یکسو سوءمدیریتها و سوءتدبیرها در یک دهه گذشته به سفره و معیشت مردم تا حد زیادی آسیب رسانده و از سوی دیگر افکار عمومی جامعه در برابر هجوم تمامعیار شبکههای ماهوارهای لندنی و رباتهای مجازی بیدفاع بوده و همین دو عامل نارضایتیها و شبهات را به صورت توأمان تشدید کرده است.
هرچند اکثریت مردم از همان ابتدا هم با آشوبگران همراه نشدند، اما بالاخره صدها میلیون دلار پولی که با هدایت صهیونیستها و از خزانه نفتی آلسعود صرف شبههپراکنی و تردیدافکنی در ذهن جامعه ایرانی میشود و ناسپاسی سلبریتیهای طمعکار و سادهلوحی که بازیچه دست سرویسهای اطلاعاتی دشمن میشوند تا حدی موجب تشویش ذهنی جامعه شده است. از اینها گذشته همه میدانیم که مردم تا چه حد با مشکلات ریز و درشت اقتصادی دستوپنجه نرم میکنند. اگر نجابت و آگاهی جمعی بالای جامعه ایرانی نبود چهبسا دشمن میتوانست از نارضایتی عموم سوءاستفاده کند و تمدن بزرگ ایران را به مخاطره افکند.
بصیرت بالای اکثر مردم نباید مسئولان و نخبگان را از ایفای وظایف و نقش خود غافل سازد و گمان کنند که ضرورتی به ترمیمهای زخمهای ناشی از آسیبهای داخلی و تهدیدات بیرونی نیست. مهمترین و فوریترین ضرورت امروز ترمیم زخمهای واردشده بر اذهان مردم است که ترمیم این آسیبها جز با گفتگو و تبیین میسر نیست. انتظار مهم از افراد دارای تریبون، صاحب سخن و اهل رسانه و قلم آن است که با بیان و قلم خود به میان مردم بروند و علاوه بر استماع صدای آنان و توجه به گلایهمندیهایشان، از واقعیتها برایشان بگویند. چالشها و مشکلات را ریشهیابی کنند و به گلهمندی عموم، پاسخهای مبتنی بر واقع و نه لزوماً سیاسی و حزبی دهند.
مخاطب این توصیه دو گروه هستند؛ مسئولان و نخبگان. مسئولان باید به میان مردم بروند تا مشکلات آنها را بیواسطه بشنوند و در مقابل اقدامات خود را برای حل این مشکلات توضیح دهند و بهخاطر قصورها و تقصیرها از مردم پوزش بخواهند. چنانکه در نهجالبلاغه آمده، حضرت امیرالمؤمنین (ع) در نامه به یکی از کارگزارانش دستور میدهد: «لَا یکنْ لَک إِلَی النَّاسِ سَفِیرٌ إِلَّا لِسَانُک وَ لَا حَاجِبٌ إِلَّا وَجْهُک» (هیچ پیامرسانی جز زبان خود با مردم قرار نده و جز صورتت، مانعی در برابر مردم نباشد.) رهبر معظم انقلاب اسلامی هم پیشتر خطاب به مسئولان فرمودهاند: «به میان مردم بروید، با مردم بیواسطه مرتبط بشوید، از مردم بشنوید؛ این از کارهای بسیار مهم است. گزارشهایی که به ما میرسد، هرچند آن گزارشها صادقانه باشد، اما خیلی تفاوت میکند با آنچه انسان در مواجهه با مردم و رفتن در میان مردم مشاهده میکند و میبیند.» هرچند شخص رئیسجمهور تا حد زیادی چنین مشیای در پیش دارد، اما اکنون لازم است سایر مسئولان اعم از اعضای هیئت دولت و مسئولان اجرایی، نمایندگان و... وقت بیشتری برای دیدار با مردم و گفتگو با
آنها بگذارند.
مخاطب دیگر نخبگان و خواص اندیشهورز انقلابی هستند که باید در میان مردم حاضر شوند و حقایق را برای آنها تبیین کنند. جامعهای که بهصورت شبانهروزی با انبوه شبهات ریز و درشت و دروغهای شاخدار رسانههای لندنی و رباتهای مجازی بمبارانشده، نیاز به شنیدن صداهایی دارد که مرهمی بر ذهنهای آسیبدیدهاش باشد. باید خواص اهل بیان و قلم مسئولیت اصلی خود را پاسخگویی با سعهصدر به شبهات متعدد و پیچیدهای بدانند که ذهنها را درگیر خود کرده است و این مهم مستلزم به میان مردم رفتن و استماع نظرات و سؤالات آنها نیز هست. هرچند امکانات رسانهای جبهه انقلاب اسلامی به هیچ روی قدرت رقابت با تدارکات عظیم برخاسته از دلارهای نفتی و مکر صهیونیستی را ندارد، اما اگر «جهادگران تبیین» مسئولیت خود را بشناسند و به میان عموم مردم بروند و صمیمانه با آنها گفتگو کنند، حربههای جنگ روانی دشمن تا حد زیادی کُند و ناکارآمد میشود. اکنون مهمترین «ضماد» ذهنهای زخمیافته از دشمنیها و نادوستیها، تبیین و گفتگو با مردم است.
هدایت شده از مریم اقایوسفی
🔸ظرف یک سال گذشته ۱۶۰ متخصص قلب مهاجرت کردهاند
▫️بر اساس آمار، ظرف یک سال گذشته ۱۶۰ متخصص قلب مهاجرت کردهاند؛ در همین مدت ۳۰ هزار نفر از اعضای کادر درمان از دانشکدههای علوم پزشکی درخواست good standing یا «نداشتنِ سوءپیشینه» داشتهاند که مقصدشان عمان بوده است؛ همچنین ظرف چهار سال گذشته ۱۶ هزار پزشک عمومی از کشور مهاجرت کردهاند./ایسنا
@KhabarOnline
هدایت شده از F.Ahmadi
🔺واکنش فرزند «شهید همت» به اتفاقات اخیر کشور
🔹محمدمهدی همت فرزند شهید «محمد ابراهیم همت» فرمانده لشکر ۲۷ محمد رسول الله (ص) در تازهترین پست خود در صفحه شخصی به اتفاقات اخیر واکنش نشان داد و سکوت را جایز ندانست و نوشت: به زبان صریح و روشن میگویم که مثل اغلب فرزندان شهدا در کنار رهبر و مردم،پای کار کشور و نظام می ایستم.
☫سربازان گمنام👇
https://eitaa.com/joinchat/3617980416C11748e2114
هدایت شده از T.M
🔸امام علی علیه السلام: مَن سَكَنَ قَلبَهُ العِلمُ بِاللّهِ ، سَكَنَهُ الغِنى عَن خَلقِ اللّهِ .
🔹هركه شناخت خدا در دلش جاى گيرد ، بى نيازى از خلق خدا در آن سُكنا مى گزيند .
📚غرر الحكم : ج ٥ ص ٣٩٢ ح ٨٨٩٦
هدایت شده از بیداری ملت
🔴تزریق امید، ممنوع!
♦️بیانیه فلان جبهه سیاسی همسو، برای شان مهم است و تیتر می کنند. حرف های تکراری گروسی، انتخابات آمریکا، و هیاهوی قفقاز هم.
🔹اما بهره بردای از راه آهن زاهدان- خاش به طول 155 کیلومتر که در زمینه پیشرفت شرق کشور و گسترش کریدور اقتصادی جنوب- شمال بسیار موثر است، هیچ جایی در میان انبوه تیتر و عکس ها ندارد!
♦️یا مثلا خبر "رونمایی موشک بالستیک هایپرسونیک"، و یا حتی کاهش قیمت ارز و سکه، که هنگام گران شدن، ضریب می دهند و تیتر یک می کنند؛ اما هنگام کاهش قیمت، ندید می گیرند!
🔹منتقد بودن، محترم است. اصلا ارزشمند است، نیاز کشور است. اما منتقد تراز، کسی است که ضعف و قوت ها را کنار هم می بیند، و در بازتاب موفقیت های امیدوار کننده، بُخل نمی ورزد. سیاه نمایی مطلق برای مایوس کردن مردم ، کاری است که دشمن می پسندد.
♦️موشک، بازدارندگی امنیتی و نظامی برای کشور می آورد، و راه اندازی خط آهن در مرز های جنوب شرقی، کمک به پیشرفت و رونق اقتصادی منطقه ای است که دشمنان، آنجا را ناامن و ویران می خواهند. چرا باید کسانی همیشه سمت دشمن غش کنند و خبرهای خوب و موفقیت ها را می پوشانند؟!
✍محمد ایمانی
🔴 #بیداری_ملت 👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13