50.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️🎥 طالبـان و موضع ایـران
☑️ با کلام و تحلیل جناب آقای #ایمان_اکبرآبادی
#تحولات_منطقه
#افغانستان
#ظهور_طالبان
https://eitaa.com/SALAM42
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اظهارات جنجالی مجری آمریکایی: جنایتکاری مانند بوش و تونی بلر عامل مرگ میلیون ها افغان هستند!
💢 پس از خروج آمریکا از افغانستان و بروز فاجعه در این کشور، جورج بوش رئیس جمهور سابق در بیانیه ای خروج آمریکا از افغانستان را محکوم کرد و نگرانی خود را از اوضاع غیر نظامیان در این کشور بیان کرد!
🔶 "ریچل بلونیس" مجری آمریکایی شبکه RT در واکنش به این بیانیه ها گفت: رسانه ها نباید با پوشش چنین اخباری، بوش جنایتکار را تطهیر کنند و باید عامل اصلی اوضاع کنونی افغانستان را به صراحت بیان کنند!
https://eitaa.com/SALAM42
🔴حضرت محمد (ص)فرمودند
✍سه کس ازآتش جهنم دور نمی ماند
1⃣منت گذار
2⃣عاق پدر ومادر
3⃣شرابخوار
📚نهج الفصاحه
https://eitaa.com/SALAM42
6.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عبدالملکی و اخراجهای جنجالی
درگیری با مافیای قدرت در بدو ورود
https://eitaa.com/SALAM42
🌀 #یادداشت_کوتاه
🔰 موضوع: دولت انقلابی و حفظ میراث و برکات انقلاب اسلامی
❌ قسمت دهم
🔻 انقلاب به یک دوره انحطاط تاریخی پایان داد و کشور که در دوران پهلوی و قاجار به شدت تحقیر و عقب مانده بود، در مسیر پیشرفت سریع قرارگرفت؛ در گام نخست، رژیم سلطنت استبدادی را به حکومت مردمی و مردم سالاری تبدیل کرد.
🔹انقلاب ۱۳۵۷ برای ایران برکات بزرگی به همراه داشته است. دولت در تراز بیانیه گام دوم انقلاب در چله دوم باید حافظ این دستاوردها باشد.
1⃣ ثبات و امنیت و حفظ تمامیت ارضی ایران؛
2⃣ ایجاد زیر ساختهای حیاتی، اقتصادی و عمرانی در کشور به عنوان موتور پیشران کشور؛
3⃣ به اوج رساندن مشارکت مردمی و برپایی مسابقه خدمت رسانی؛
4⃣ ارتقاء شگفتآور بینش سیاسی آحاد مردم جامعه؛
5⃣ سنگین کردن کفه ی عدالت در تقسیم امکانات عمومی کشور؛
6⃣ افزایش چشمگیر معنویت و اخلاق در فضای عمومی جامعه؛
7⃣ ایستادگی در برابر قلدران، زور گویان و مستکبران جهان.
حفظ این دستاوردها، برکات و عمق بخشی به آنها در چله دوم انقلاب یک ضرورت اجتناب ناپذیر است و بی شک دولت در تراز انقلاب در این زمینه رسالت و ماموریت سنگینی بر دوش دارد.
#ثامن_مدیا_قزوین
#استان_قزوین
#روشنگری
🎬 ثامن مدیا قزوین
.
📌بیستم محرم روز دفن جون غلام اهل بیت(ع) در کربلا
🔰در رخداد روز بیستم محرم سال ۶۱ ه – ق پیرامون واقعه کربلا در اینباره میخوانیم: بعد از ۱۰ روز از واقعه عاشورا جمعی از قبیله «بنی اسد» بدن شریف “جون” غلام ابوذر غفاری را پیدا کردند در حالی که صورتش نورانی و بدنش معطر بود و سپس او را دفن کردند.
🔰به نقل برخی از تاریخ نگاران ۲۵ نفر و به نقل مقتل ابی مخنف ، جون در روز عاشورا ۷۰ نفر از لشگر عمر سعد را کشت و عده ای را زخمی کرد، آنگاه با ضربه شمشیری که به سرش خورد، در میدان جنگ به شهادت رسید.
🔰هنگامی که روی زمین افتاد، امام حسین(ع) سر او را به دامن گرفت و بلند بلند گریست و دست مبارک خود را بر سر و صورت جون کشید و فرمود: «اَللّهُمَّ بَیِّض وَجهَهُ وَ طَیِّب ریحَهُ وَ احشُرهُ مَعَ الأبرارِ وَ عَرِّف بَینَهُ و بَینَ مُحمدٍ و آلِ مُحمدٍ» «بارالها، رویش را سفید و بویش را خوش فرما و با خاندان عصمت(ع) محشورش نما».
🔰از برکت دعای حضرت، روی غلام مانند ماه تمام درخشیدن گرفت و بوی عطر از وی به مشام رسید. چنانکه وقتی بدن او را بعد از ۱۰ روز پیدا کردند صورتش منور و بویش معطر بود.
🔰از امام زینالعابدین(ع) روایت شده که پس از ۱۰ روز که مردم براى دفن شهدا آمدند، از جنازه او بوى مُشک استشمام مىشد. در «زیارت ناحیه مقدّسه» آمده است: سلام بر جون بن حَرِى(۴)، غلام ابوذر غفارى! در «زیارت رجبیّه»(۵) هم نام وى آمده است.
https://eitaa.com/SALAM42
📚 واکسیناسیون عمومی
💠 سؤال: اگر طبق مقررات زدن #واکسن الزامی شود، تکلیف چیست؟
✅ جواب: اگر حکومت اسلامی با ملاحظه مصالح عمومی کشور، مقرراتی را اعلام کند، همه باید عمل کنند.
#واکسیناسیون_کرونا #کرونا_ویروس #واکسیناسیون_عمومی
https://eitaa.com/SALAM42
تمام خير در سه چيز جمع شده است:
🌺 نگاه
🌼 سكوت
🌸 سخن
🌺 هر نگاهى كه پندى در آن گرفته نشود، فراموشى است.
🌼 هر سكوتى كه انديشه اى در آن نباشد، غفلت است.
🌸 هر سخنى كه ذكرى در آن نباشد، بيهوده است.
خوشا بحال كسى كه:
نگاه او پند، سكوت او انديشه و سخن او ذكر باشد، بر گناهش گريسته و مردم از شرش در امان باشند.
"امير المومنين عليه السلام"
📚 کتاب ثواب الاعمال و عقاب الاعمال
@babolmorad11
♨️ کاهش ۲۷ درصدی زاد و ولد در چهار سال اخیر
🔹️ مطابق با آمار منتشر شده از سوی مرکز آمار ایران مجموع تعداد ولادتهای ثبت شده در بهار، تابستان، پاییز و زمستان ۹۹ بیانگر تولد یک میلیون و ۱۱۴ هزار و ۱۵۵ نوزاد طی سال گذشته است. آمار ولادتهای ثبت شده طی سال گذشته در قیاس با همین آمار در سال ۹۸ (تعداد یک میلیون و ۱۹۶ هزار و ۱۳۲ ولادت) نشان از کاهش ۶.۸ درصدی زاد و ولد در سال ۹۹ دارد.
🔸️ به طور کلی آنچه از آمارها بر میآید، زاد و ولد در کشور در سال ۹۶ با کاهش ۲.۶ درصدی، در سال ۹۷ با کاهش ۸ درصدی، در سال ۹۸ با کاهش ۱۲ درصدی و در سال ۹۹ با کاهش ۶.۸ درصدی در قیاس با همین آمار در سال پیشین خود مواجه بوده است. میزان کاهش آمار ولادتهای ثبت شده طی سال ۹۹ در قیاس با چهار سال قبل یعنی سال ۹۵ نیز ۲۷ درصد است.
#تحدید_نسل
#کاهش_جمعیت
#آمار
#فرزندآوری_و_افزایش_جمعیت
https://eitaa.com/SALAM42
🗓سالروز رحلت آیةالله العظمی مرعشی
🔴رهبرمعظم انقلاب;مرحوم آیةالله مرعشی نسبت به امام و انقلاب نیز، از ابتدا همراهی داشتند. مرحوم حاج آقا مصطفی یکی از بیوتی که بعد از زندانی شدن امام با آنجا ارتباط داشتند، بیت مرحوم آقای مرعشی بود که با ایشان ارتباط نزدیکی داشتند و میرفتند و میآمدند. ۸۹/۱۱/۱۸
♦️حوزه علمیه، باید در صفِ اولِ حرکتِ عظیمِ جامعه قرار داشته باشد. همچنان که ملاحظه کردید، مراجع بزرگ ما مثل مرحوم آیةالله العظمی گلپایگانی، مرحوم آیةالله العظمی نجفی و... چه در زمان امام رضوان الله علیه و چه بعد از زمان امام تا امروز، در صف اوّل قرار داشتند. در هر حادثه مهمی که در جامعه اتفاق میافتاد، اینها مقدم بودند. روز رأی گیری، اوّل صبح، مرحوم آقای گلپایگانی و مرحوم آقای مرعشی، اولین کسانی بودند که رأی میدادند. کار اینها، یک کار رمزی و نمادین بود. خوب؛ رأی را عصر هم میشود داد. اما اوّلِ صبح رأی دادن، یک کار رمزی است ۷۳/۶/۲۰
https://eitaa.com/SALAM42