فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ببینید | محور منجیل-رودبار قفل شد
❄اخبار گیلان☔
✅ @guilan_news
🌀پیشبینی 6 روزه وضعیت جوی استان گیلان
ادارهکل هواشناسی
❄اخبار گیلان☔
✅ @guilan_news
🚨انهدام شبکه اخلال در امنیت توسط اطلاعات سپاه گیلان
🔰روابط عمومی سپاه قدس گیلان با صدور بیانیهای اعلام کرد: با اقدام اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان (عج) در سازمان اطلاعات سپاه استان گیلان، شبکه ۲۵ نفره از اراذل و اوباش مخل امنیت که قصد سازماندهی اغتشاشات و خرابکاری علیه اماکن و مقرهای مهم و حساس را داشتند، شناسایی و کل شبکه آنان منهدم گردید.
❄اخبار گیلان☔
✅ @guilan_news
⚪️🟢شکست ملوان مقابل شمس آذر قزوین در دیدار دوستانه
❄اخبار گیلان☔
در :
بله
https://ble.ir/guilan_news
✅ @guilan_news
🚨 سقوط سنگ ۵ تنی در گردنه حیران محدوده سیج و پاکسازی جاده توسط راهداران شهرستان نمین
۱۴۰۲/۰۶/۲۳
✔️خوشبختانه به خیر گذشت
❄اخبار گیلان☔
✅ @guilan_news
اخبار گیلان
🚨 ترافیک ۳۰ کیلومتری در ورودی استان گیلان از محور رودبار 🚦سرهنگ «امیر طالبی» رئیس پلیس راهنمایی و ر
#صدای_مردم
💬بجای ارسال این خبر تکراری که ترافیک ۳۰ کیلومتری فلان رودبار .... که هر دفعه هم ایام تعطیلات تکرار میشه وخودمم بارها توش گرفتار شدم یکبار مردانه و مطالبه کنید چرا کمربندی رودبار سالهاست متوقف شده و مردم رو مجبور می کنند از تو شهر رودبار تردد کنند بخاطر خرید زیتون ...
بخدا این جنایتی بزرگه و تاوان سختی داره که آدم سرشو تو برف کنه و نبینه که مشکل چیه والله فردای قیامت از مسئولین نالایق میپرسند چرا سالهاست این کمربندی افتتاح نمیشه و ساعتها وقت مردم تو این ورودی رودبار تلف میشه
❄اخبار گیلان☔
✅ @guilan_news
❌️دستگیری عامل ارتباط و همکاری با گروههای معاند و ضدانقلاب در کلاچای
🚨سرهنگ "سیدجلالالدین جوانمردی" در تشريح جزئيات اين خبر اعلام کرد : در پی انتشار مطالبی در فضای مجازی به قصد تشويش اذهان عمومي، انجام اقدامات خرابکارانه و همچنین انتشار مطالب توهین آمیز علیه مسئولان ارشد کشور، بررسی موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس قرار گرفت.
🔰فرمانده انتظامی شهرستان رودسر گفت: با بررسیهای به عمل آمده توسط کارشناسان پلیسهای فتا و امنیت عمومی شهرستان رودسر، هویت عامل این پرونده که در سال گذشته نیز سابقه فعالیت مجرمانه داشت مشخص شد.
🔰سرهنگ جوانمردی تصریح کرد: برابر هماهنگی قضائی به عمل آمده متهم در اقدامی ضربتی توسط پلیس در بخش کلاچای شهرستان رودسر دستگیر شد.
🔰این مقام انتظامی همچنین خاطرنشان کرد: متهم 27 ساله در تحقیقات پلیس ابتدا منکر هرگونه بزه انتسابی شد اما پس از مواجهه با ادله و مستندات محکم پلیس به بزه انتسابی اعتراف کرد.
❄اخبار گیلان☔
✅ @guilan_news
📸 اوقات شرعی به افق رشت
بیست و چهارم شهریور ۱۴۰۲
هر گونه پیام،پیشنهاد،انتقاد و ارسال سوژه
@milad_montazer
❄اخبار گیلان☔
در :
روبیکا
https://rubika.ir/guilan_news
بله
https://ble.ir/guilan_news
آیگپ
https://iGap.net/guilan_news
گپ
https://gap.im/guilan_news
✅ @guilan_news
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدایا 🙏
در شب نزدیک به شهادت امام رضا علیهالسلام
وبحرمت این شب معنوی ✨
چشمی گریان نباشه
قلبی شکسته نباشه💔
به همه خوشبختی عطا بفرما 🙏
به دوستانم سلامتی
و به زندگیشون آرامش
و تمام مریضان را شفای
عاجل بفرما🙏
آمین یا رَبَّ 🙏
امشب براتون دعا می کنم 🙏
امام رضا علیهالسلام 💚
آمین گوی دعاها و آرزوهاتون باشه
و ان شاء الله حاجت روا بشید
وبزودی زیارت آقا قسمت تون بشه 🙏
پیشاپیش شهادت مظلومانه حضرت امام رضا علیهالسلام
را تسلیت عرض می کنم 🙏
#ماه_صفر
#شبتون_رضوی ✨🖤
التماس دعا 🙏
❄اخبار گیلان☔
در :
روبیکا
https://rubika.ir/guilan_news
بله
https://ble.ir/guilan_news
آیگپ
https://iGap.net/guilan_news
گپ
https://gap.im/guilan_news
✅ @guilan_news
📊 آمار بیماران کرونایی بستری در بیمارستانهای گیلان
📆 جمعه ۲۴ شهریور ماه ۱۴۰۲
❄اخبار گیلان☔
✅ @guilan_news
❌️دستگیری ۲۴نفر از گردانندگان صفحات مجازی برای سازماندهی اغتشاشات در گیلان
🚨سردار " عزیزاله ملکی " با بیان اینکه با اقدامات فنی و پلیسی مخفیگاه متهمان در شهرستان های رشت، رضوانشهر، املش، فومن، لاهیجان، صومعه سرا، رودسر، لنگرود و آستانه اشرفیه شناسایی شد افزود: متهمان با هماهنگی قضائی در مخفیگاهشان دستگیر و به مقر انتظامی منتقل شدند.
🔰این مقام ارشد انتظامی با بیان اینکه از مخفیگاه متهمان تعداد زیادی آلات و ادوات ارتکاب جرم کشف شد بیان داشت:گردانندگان این صفحات فضای مجازی در حال برنامهریزی برای تجمع، اغتشاش آفرینی و تحریک افکار عمومی برای ایجاد ناامنی بودند که صفحات آنان مسدود و از دسترس خارج شد.
🔰فرمانده انتظامی استان گیلان با اشاره به اینکه متهمان با تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شدند از مردم خواست در صورت اطلاع از فعالیت مجرمانه برخی از افراد برای ایجاد ناامنی مراتب را از طریق مرکز فوریت های ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.
❄اخبار گیلان☔
✅ @guilan_news
🔥بی توجهی در نشت شلنگ گاز رومیزی آتش به پا کرد
🔸️۱۲۵ رشت_ حادثه آتش سوزی در یکباب خانه ویلایی به ساعت ۲۱:۱۵ شب گذشته ۲۳ شهریور ۱۴۰۲ به مرکز فرماندهی آتش نشانی رشت اطلاع داده شد.
🔹️سریعا دو دستگاه خودروی اطفایی بهمراه ۵ آتش نشان به محل حادثه واقع در بلوار ولیعصر روستای کیژده اعزام شدند.
🔸️در این حادثه قبل از رسیدن آتش نشانان نوجوانی از منزل خود در همسایگی محل آتش سوزی با در دست داشتن یک دستگاه خاموش کننده سریعا نسبت به پیشگیری و مهار آتش اقدام کرد.
🔹️تیم عملیات آتش نشانان با توجه به کنترل آتش توسط همسایگان نسبت به بازدید و ایمن سازی محل حادثه به ایستگاه مربوطه بازگشتند.
🔸️گفتنی است: در این حادثه نشتی گاز رومیزی از مدتها قبل توسط مالک احساس می شد که بی توجهی به رفع آن موجبات بروز آتش و خسارات ناشی از آن شد.
✔️در این حادثه به کسی آسیب جانی نرسید.
❄اخبار گیلان☔
✅ @guilan_news