eitaa logo
کانال حامد طاهرالقلب
316 دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
1.3هزار ویدیو
0 فایل
کرونا بزرگترین فریب و توطئه صهیونیستها در تاریخ برای کنترل جمعیت و به افسار کشیدن افکار جهان بود چه در فضای حقیقی و چه مجازی دارای مدرک مربیگری و کارشناسی دوره پیشرفته سواد رسانه و فضای مجازی از دانشگاه امام حسین ع
مشاهده در ایتا
دانلود
کانال حامد طاهرالقلب
حقیقت فرودگاه مهرآباد از دوربین مدار بسته انتهای کلیپ رو منتشر کرده بودن و به دروغ نوشته بودن آخوند
. 🔻فکر کن اینهمه برنامه‌ریزی هزینه سناریو کارهای خفن رسانه‌ای با کلی تبلیغات و پروژه بخاطر سکوت و صبر این آخوند، دود شد رفت هوا آیا زمان آن نرسیده به آخوندها ایمان بیاورید؟:))😄 .
. 🔻مینی سریال امنیتی « » روایتگر ماجرای ترور نافرجام «حاج قاسم سلیمانی» در کرمان را به تصویر می‌کشد. این سریال پرحادثه در حال حاضر هرشب ساعت ۲۰:۳۰ از شبکه پخش میشود. 🕶شما از اینجـــــا هم میتوانید قسمت اول این سریال را تماشا کنید 👇 https://telewebion.com/episode/0x10ef35a4 .
. 🔥پخت لتیرُگ🔥 پنجشنبه 1403/10/20 ⏰ساعت15:00 الی‌ نماز مغرب‌‌وعشا 🛎در‌ آشپزخانه‌(تازه‌ تاسیس)جنب‌ زورخانه مرحوم آصادق (لتیرُگ) توزیع میگردد. 🥀به‌مناسبت‌سالگرد‌‌شهادت‌شهید‌غلامرضافدوی فاتحه مع الصلوات🥀 .
. 🔻مینی سریال امنیتی « » روایتگر ماجرای ترور نافرجام «حاج قاسم سلیمانی» در کرمان را به تصویر می‌کشد. این سریال پرحادثه در حال حاضر هرشب ساعت ۲۰:۳۰ از شبکه پخش میشود. 2⃣ 🕶شما از اینجـــــا هم میتوانید قسمت دوم این سریال را تماشا کنید 👇 https://telewebion.com/episode/0x10f2524d .
8.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. 🔻یه گزارش مستند از چین ببینید پاندمی_فریب رو دوباره آغاز کردن مثل همون فریب کرونا 💥تا انتها تماشا کنید و نشر بدید . . . . .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. 📺 آیت الله میرباقری در پخش زنده: ❌۴۰ شرکت نفتی و پتروشیمیایی و معدنی و بانک‌هایی که مالک اینها بودند در سال ۱۴۰۱، سودشان قریب به هزار همت بوده، دقیق بگم ۹۵۷ همت، حقوقی که دولت در همان سال به کارمندانش داده، ۸۰۰ همت بیشتر نبوده، این عدالته؟؟ ❌این عدالت سرمایه‌داری است، این مکتب رفاهه، عدالت اسلام نیست، بدون انفال این چیزها نمی‌شود. ❌کسانی که قدرت دستشان بوده بروند در سواحل مکران پالایشگاه خصوصی افتتاح کنند، این عدالت نیست. ✅حضرت علی فرمود : اگر خدای متعال تعهد نگرفته بود که عالم در مقابل پرخوری و عارق زدن یک عده و گرسنگی یک عده سکوت نکند ، من به میدان نمی‌آمدم. شهید رئیسی به دنبال این عدالت بود؛ اما.... .
. 🔺️ بزودی با قیمت های جدید دارو شوکه می شوید؛ 😔 افزایش قیمت تا ۴۰۰ درصد! / ابراهیم علیزاده .
. 🔥طبخ آش‌حسین امشب🍵 اردکان خیابان صدرآباد کوچه8(جنب فرهنگسرا خاتمی) ⏰زمان توزیع: اذان صبح جمعه. .
هدایت شده از بیداری ملت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کالی‌فرنیا یا خالی‌فرنیا؟! منوّرالفکرهای صُمٌ بُكْمٌ عُمْی به نظرتان اِشل آتش سوزی‌ کالیفرنیا باید به چند برابر حادثه پلاسکو برسد و تعداد آواره‌هایی که به دلیل این آتش‌سوزی مجبور به ترک خانه و کاشانه خود شده‌اند باید به چه عددی بالغ شود تا کر و کورهایی که توانایی دیدن واقعیت‌های تمدن پوشالی غرب را ندارند حاضر شوند به بی‌عرضگی ابرقدرتهای پوشالی‌‌شان اعتراف کنند؟! به نظر بنده حتی اگر کل ایالت کالیفرنیا هم تخلیه شود و کالی‌فرنیا به خالی‌فرنیا تبدیل شود باز هم پرده توهم برخی از این دوستان درباره اقتدار غرب پاره نخواهد شد: "صُمٌ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُون: آنها کران، گنگها و کورانند، لذا (از راه خطا) بازنمی‌گردند" (بقره/۱۸). 👤 دکتر منان رئیسی 🔴 👇 @bidariymelat
. 💬 نماز پاسداران اهل سنت در رزمایش پیامبر اعظم ۱۹ نیرو های مسلح ایران .
. 🔻مینی سریال امنیتی « » روایتگر ماجرای ترور نافرجام «حاج قاسم سلیمانی» در کرمان را به تصویر می‌کشد. این سریال پرحادثه در حال حاضر هرشب ساعت ۲۰:۳۰ از شبکه پخش میشود. 3⃣ 🕶شما از اینجـــــا هم میتوانید قسمت دوم این سریال را تماشا کنید 👇 https://telewebion.com/episode/0x10f4b5f7 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. 🟡 ارتباط تتو ، کاشت مو ، لیرز با عوامل ماورایی🚫 کلیپ کامل بیشتر قسمت ها رو در کانال یوتیوب قرار دادیم عضو بشید دوستان🌹 https://youtube.com/@razeghin ✅ حکیم محسن اسماعیلی