هدایت شده از علی اکبر آقایی
⭕️ عریان شدن حقیقت لیبرالیسم
مناظره دیشب پروفسور درخشان و دکتر غنی نژاد چند نکته را برای شخص بنده آشکار کرد:
1⃣ ریشه اختلافات پروفسور درخشان و دکتر غنی نژاد فراتر از مباحث اقتصادی بود آنها در مبانی فکری و جهان بینی با یکدیگر اختلاف مبنایی داشتند.
2⃣ معلوم شد که لیبرالها اصولا اعتقادی به انقلاب و تفکرات امام ندارند و فقط در حد یک اتفاق سیاسی مثبت به آن نگاه میکنند (البته همین مقدار هم با چاشنی خوشبینی ما به صداقت آنها در گفتارشان)
3⃣ لیبرالها با قانون اساسی کشور که برگرفته از اسلام و اندیشه های شهید بهشتی است مشکل دارند.
4⃣ لیبرالها نه تنها با انقلاب و تفکر انقلابی مشکل دارند بلکه با خدایی که شارع اسلام است و میخواهد ربوبیتش را در همه عرصه های زندگی مردم جاری کند مخالفند. آنها همان خدای منفعلی را میپرستند که مسیحیان قبول دارند همان خدایی که حتی آتوئیستها هم خیلی با او مشکلی ندارند.
5⃣ لیبرالها هر چیزی را که از زبان و قلم اندیشمندان غربی صادر شده باشد بعنوان علم میشناسند و نشخوار میکنند و هر اظهارنظری خلاف آنها که از زبان و قلم هر فقیه و دانشمند غیر مرتبط با غرب بیرون آمده باشد را شعاری و غیرعلمی میدانند.
6⃣ لیبرالها حتی اعتقادی به آرمانهایی مثل عدالت اجتماعی و نجات مستضعفان ندارند .
7⃣ انحصارطلبی در ذات لیبرالیسم است و همه چیز را در انحصار خود میخواهد حتی اگر علم باشد.
8⃣ ۴۳ سال است همین تفکر لیبرالیسم بر اقتصاد و فرهنگ کشور چنبره زده و حاصلش اوضاع کنونی اقتصادی و فرهنگی است اما همینها وقیحانه و طلبکارانه سینه سپر میکنند و امام و رهبری و اصول قانون اساسی را مقصر جلوه میدهند.
9⃣ عجیب تر از لیبرالها ، آقای رئیسی است که تحت عنوان دولت انقلابی به تفکرات همین مخالفان امام ، رهبری ، شهید بهشتی و قانون اساسی تکیه کرده و میخواهد بر اساس این تفکر ، منویات امام و رهبری و قانون اساسی را عملی کند!!!!
0⃣1⃣ برای رسوا شدن تفکر نجس لیبرالها همین یک برنامه کافی بود اما برای بیدار شدن رئیس جمهور و دیگر مسئولین شاید نیاز باشد ده ها مناظره از این دست پخش شود شاید آیت الله رئیسی به حرمت شرعی و عقلی ، اعتماد به این تفکر پی ببرد.
✍ آقایی
🇮🇷 #دیالمه_ها
https://eitaa.com/joinchat/2140864515C2a00526747
هدایت شده از جبهه تمدّن ساز انقلاب اسلامی
📌مشخص شدن راه واقعی برای سیاست گذار انقلابی!
لیبرال ها خوشحال هستند!
ولی متوجه نیستند که دکتر درخشان نقاب نفاق را امشب از چهره لیبرالیسم برداشت و کاری کرد که تمام حرف هایی که در مورد ضدیّت تفکر لیبرالیسم با تفکر انقلاب اسلامی میگفتیم، از دهان خود لیبرال ها بیرون کشیده شود!😎
حال که نقاب از چهره لیبرالیسم به آشکارا برداشته شد و چهره قبیح آن مشخص شد، سیاست گذار انقلابی راحت تر می تواند لیبرالیسم را به زباله دان تاریخ بیندازد!😉
⚠️امشب برای همه به عیان مشخص شد که لیبرالیسم در انقلاب اسلامی هیچ جایگاهی ندارد!
#جبهه_تمدن_ساز_انقلاب_اسلامی
@jebhetse
هدایت شده از امین
باسمه تعالی
#یادداشت_۲۸
✅تحلیلی بر مناظرهی ۱۴۰۲/۰۲/۰۴ دکتر درخشان و دکتر غنینژاد در برنامه جهانآرا
🔰در این مناظره مشخص شد که جریان لیبرالیسم در ایران، هنوز ماهیت حقیقی لیبرالیسم و علوم پشتیبان آن را به درستی نشناخته است. «به عبارت دیگر این جریان، پیشفرضهای حاکم بر هر علم را نمیبینند.»
♻️این جریان، علم اقتصاد لیبرال را به مثابه یک علم خنثی میدانند، غافل از اینکه «اقتصادآزاد در #ذات خود متشکل از #معادلاتی است که #متضمن_سود برای #سرمایهدار است، هرچند #فقیر، #فقیرتر شود.»
❇️در حقیقت سرمایهداران، سفارش دهندهی تولید این #معادلات_ناعادلانه هستند.
💹علم اقتصاد آزاد، نتیجهای جز شکلگیری #قلل_ثروت در کنار #درههای_فقر نداشته و نخواهد داشت.
⭕️در تفاوت بنیادین اصول اقتصادی اسلام با اقتصاد لیبرالی و کمونیستی تنها در حکمت ۳۲۸ نهجالبلاغه تدبر شود:
مولای متقیان امیرالمؤمنین امام علی علیه السلام میفرمایند؛
إِنَّ اللّهَ سُبْحَانَهُ فَرَضَ فِي أَمْوَالِ آلْأَغْنِيَاءِ أَقْوَاتَ آلْفُقَرَاءِ: فَمَا جَاعَ فَقِيرٌ إِلاَّ بِمَا مُتِّعَ بِهِ غَنِيٌّ، وَ آللّهُ تَعَالَى سَائِلُهُمْ عَنْ ذلِکَ.
خداوند سبحان قُوت (و نيازهاى) فقرا را در اموال اغنيا واجب و معين کرده است، ازاين رو هيچ فقيرى #گرسنه نمى ماند مگر به سبب #بهرهمندى_غنى (و ممانعت او از پرداخت حق فقير) و خداى متعال (روز قيامت) دراين باره از آن ها سؤال و بازخواست مى کند."
🔹بعضى از شارحان نهج البلاغه اين کلام شريف را ناظر به مسئله #زکات دانستهاند.
🔺 #سؤال؛ اگر آقای دکتر #غنینژاد خود را حامی محرومین میدانند و مدافع علم اقتصاد آزاد و رقابتی، بفرمایند #زکات در علم اقتصاد لیبرالی چه جایگاهی دارند!؟
✍امین عزیزی
https://eitaa.com/daremtedadebidary
بزرگترین اعتراف دکتر غنینژاد این بود که: دعوای ما علمی نیست! ایدئولوژیک است! ما با قانون اساسی که ۷۰ فقیه شیعه آن را نوشتند و با شهید بهشتی و امام و مردمی که به آن رای دادند مشکل داریم.
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
حتی با نگاه قانونِ کشفی هایک و نظم خودشی که دکتر غنینژاد مطرح کرد، ایشان باید به قانون اساسی احترام بگذارد!
این قانون کشفِ ۹۸ درصد از مردم جامعه ایران بوده است و لیبرالها به قدری دیکتاتورند که اجازه اجرای آن را ندادهاند در این ۴۴ سال.
آزادی فقط وقتی خوبه که به نفع ما باشد!
مثل انتخابات که فقط وقتی درست است که ما انتخاب شویم!
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
💠 چرا پرفسور درخشان میگویند اقتصاد اسلامی را باید در امتداد اندیشه امامین انقلاب جستجو کنیم؟
مهمترین و ریشهایترین سوال در علوم اجتماعی این است که: وضع عادلانه کدام است.
هیچ سوالی ما قبل از این سوال وجود ندارد.
هر کسی هم در علوم اجتماعی حرفی زده در حقیقت در پاسخ به همین سوال بوده است؛ از کانت و جان استوارت میل تا مارکس و هایک و دیگران.
یعنی هر کدام از اندیشمندان بر اساس نظریه عدالت خودشان، به سوالاتی در حوزههای مختلف پاسخ دادهاند.
یکی راه را در دولتی کردن اقتصاد دیده مثل مارکس. یکی راه را در بازار و حذف کامل دولت دیده مثل هایک. یکی هم مثل امام و شهید بهشتی و بزرگان انقلاب گفتند نه شرقی نه غربی!
راه در سپردن همه چیز به "مردم" است.
نه حاکمیت سرمایهداران
نه دولتها
هیچکدام حاکم بر امورات مردم نباید باشند. فلذا در اصل ۴۳ قانون اساسی برخلاف تفکرات مارکسیستی و لیبرالیستی آمده است که ابزار تولید در اختیار "همه مردم" قرار بگیرد، طوری که نه دولت تبدیل به یک بنگاه بزرگ شود نه ثروت در دست سرمایهداران بچرخد.
اتفاقا اگر قرار باشد بگوییم دیدگاه هایک به کدام نزدیکتر است به همین اصل ۴۳ قانون اساسی شبیه است.
چون میگوید دولت و سرمایهداران کنار بروند و خود مردم بر امورات خود حاکم باشند. و عجیب این است که دکتر غنینژاد چنین اصلی را کمونیستی میداند. در حقیقت ایشان نه اسلام را میشناسد نه کمونیسم را و نه حتی نئولیبرالیسم را!
اما قانون اساسی در طول زمان نیاز به شرح و تفسیر مجتهد جامع الشرایط دارد. به ولیّ جامعه که بگوید اکنون به سمت خودکفایی برویم یا نه. به سمت رابطه با آمریکا برویم یا نه. به سمت کوچک کردن دولت برویم یا نه.
اتفاقا اینجا جاییست که اقتصاددان باید سکوت کند. مگر اقتصاددان نمیگوید من حرف ایدئولوژیک ندارم؟! چه شد؟! یکدفعه نمودارها را کنار گذاشتید و یک لیبرال معتقد شدید؟
به علت پیوسته بودن سیاست، اقتصاد، فرهنگ و بقیه مسائل مربوط به حکمرانی امکان ندارد کسی جز ولی جامعه بتواند در راهبردهای کلان اقتصادی جامعه نظر جامع و مانع بدهد طوری که بتوان نام آن را "اسلامی" گذاشت.
یعنی معنا ندارد مسیر حرکت جامعه به سمت ایدهآل اسلامی را یک اقتصاددان لیبرال تعیین کند. این حقیقتا مضحک است که بر اساس نظرات لیبرالها بخواهیم تنظیم امور اقتصادی مسلمین انجام دهیم.
فلذا این نکته بسیار دقیق است که اگر قرار است اقتصاد ما به سمت تحقق عدالت با قرائت اسلامی پیش برود باید نگاه کنیم به فهم امام جامعه از عدالت. وگرنه معاویه هم میگفت من عدالتخواهم! اما حق با علی (ع) بود.
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
دیشب از دکتر غنینژاد یاد گرفتیم اگر طبق اصل ۴۳ قانون اساسی همهی امور را به مردم بسپریم این همان کمونیسم است و شهید بهشتی هم یک کمونیست بوده!
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از سطور
نادیده گرفتن هفت هزار صفحه!
📌 این چند دقیقه را ببینید، برای ما اشارات زیادی دارد.
📌آنچه در بیانات شهید مطهری و بقیه متفکران اول انقلاب مواجهه با سرمایهداری خوانده میشد توسط آقای غنینژاد چپ گرایی خوانده میشود. در نتیجه از منظر ایشان قانون اساسی ما چپگرا و بر خلاف موازین فقه اسلامی است.
📌از ماجراهای عجیب انقلاب ما، مکتوم ماندن حرفهای اقتصادی متفکران دهه ۵۰ و ۶۰ است.
مجموع حرفهای بهشتی، مطهری، شهید صدر، امام موسی صدر، آیت الله خامنهای را کنار هم بگذاری حدود هفت هزار صفحه حرف است.
هفت هزار صفحه حرف نادیده گرفته شده! هم از طرف ما و هم از طرف دیگران! هفت هزار صفحه که یکی از دالهای محوریاش، نفی سرمایهداری یا به تعبیر بهتر سرمایهمداری است!
📌برای نمونه شهید مطهری سرمایهداری را امالمسائل و ریشه میخواند و از بیتوجهی دستگاه فقهی به این ریشه مینالد.
سرمایهداری در دنیای امروز یک پدیده نو و بیسابقهای است که دو سه قرن از عمر آن بیشتر نمیگذرد، و یک پدیده اقتصادی و اجتماعی نویی است که محصول پیشرفت و ترقی تکنیک جدید است؛ از این رو مستقلًا به عنوان یک مسئله مستحدث باید از آن بحث شود. فقهای عصر از مسائل بانک و بیمه و چک و سفته به عنوان مسائل مستحدث کم و بیش بحثهایی کرده و میکنند ولی توجه ندارند که رأس و رئیس مسائل مستحدثه خود سرمایهداری است، زیرا ابتدائاً چنین تصور میرود که سرمایهداری یک موضوع کهنه و قدیمی است که شارع اسلام برای آن حدود و موازینی مقرر کرده است؛ تجارت، اجاره، مستغلّات، مزارعه، مضاربه، مساقات، شرکتها، همه اینها سرمایهداری است که در اسلام برای آنها احکام و مقرراتی تعیین شده است، اما اینکه مقدار سرمایه کمتر یا بیشتر باشد ربطی به مطلب ندارد. ولی حقیقت مطلب اینطور نیست؛ سرمایهداری جدید یک پدیده جداگانه و مستقل و بیسابقهای است و جداگانه و مستقلًا باید درباره آن اجتهاد کرد؛
ج ۲۰ مجموعه آثار ص ۴۷۹
📌مذاکرات قانون اساسی هم در این بخش بسیار قابل توجه است!
🔺️پ ن۱: جالب است زمانی که امثال آقای غنی نژاد به چپ تمایل داشت بهشتی کاپیتالیست بود و حالا که از اقتصاد بازار آزاد دم میزند بهشتی چپ شده است و خلاف فقه حرف میزند!
برای آشنایی با این خط فکری که ده پانزده سالی به صراحت در فضای فکری ما هست و حرف خود را صریح میزند و حتی پیامبر را یک بورژوازی معرفی میکند، پیشنهاد میکنم یادداشت قدیمی حجت الاسلام نامخواه را بخوانید.
اینجا👇
http://tabagheh3.ir/1396/01/29/بازتولید-اسلام-سرمایه-داری-در-ایران-امروز-متن-کامل
🔺️پ ن ۲: در دوره نزدیک به انقلاب و سالهای ابتدایی آن منظور از نظام فکری پاسخ اسلام به سوالاتی بوده است که قواره جامعه را مشخص میکند. مثلا طرح کلی اندیشه اسلامی اینگونه آعاز میشود
طرح اسلام به صورت مسلکی اجتماعی و دارای اصولی منسجم و یکآهنگ و ناظر به زندگی جمعی انسانها، یکی از فوریترین ضرورتهای تفکر مذهبی است.
به مرور ویژگی انسجام بر نظریه اجتماعی میچربد تا آنجا که امروز عملا نظامی از گزارههای معرفتی مواجهیم که سازوار و منسجم هست اما به سختی روی زمین چیزی را تعیین میکند.
بازگشت به همان رهیافت بابی نو برای نسل تشنه شنیدن فراهم میکند
این لیبرالهای ریشو که از غنینژادِ لیبرال دفاع میکنند و میگویند حرفهای او حق بود لیبرال نیستند 😂
#مناظره_درخشان حتی نفاق اینها را هم رو کرد
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
اهلش متوجه شدند که #مناظره_درخشان میخی بود بر تابوت لیبرالیسم در ایران. بالاخره بعد از ۴۴ سال نفوذ این جریان منافق در حاکمیت و دانشگاه یکنفر گفت پادشاه لخت است
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
همین که غنینژاد از این بانکهای خصوصی دزد و غارتگر دفاع کرد برای اهل علم کافی بود.
#مناظره_درخشان
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
تعداد بچه انقلابیهای لیبرال داشت زیاد میشد! کسانی که در سیاست و فرهنگ انقلابی بودند اما در اقتصاد کاملا لیبرال! #مناظره_درخشان خیلی کمک کرد به شناخت جریان اقتصادی اصلاحات و غربگراها در ایران.
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
تا کنون نمیدانستید دشمنان شهید بهشتی در ایران چه کسانی بودند! ممنون از پرفسور درخشان که چهره این لیبرالهای ضد اسلام را رو کرد! #مناظره_درخشان
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
در مورد اصل ۴۳ و ۴۴ حتی نیاز نیست مشروح مذاکرات را بخوانید.
فقط اصل ۴۳ را روخوانی کنید و سطح فهم دکتر غنینژاد را از این اصل ببینید!!!!
بعنوان مثال هفته پیش با دکتر قیدرلو مناظرهای داشتم!
اصل ۴۳ را گفتم!
گفت این که خود نئولیبرالیسم است 😂😂😂
یعنی غنینژاد آمده بود فحش بدهد! وگرنه اصل ۴۳ ربطی به تفکرات کمونیستی ندارد.
تمام دعوای این جماعت هم اصل ۴۳ نیست. اصل ۱۱۰ است!
اینها فریاد میزنند لیبرالند!
دستاوردی بزرگتر از این داشت این مناظره؟
حالا بعضیها میبینند هم کنار غنینژاد هستند هم نمیخواهند لیبرال باشند
وسط لحاف خوابی ممنوع ☺️
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
آیا لیبرال های مسلمان مشرک اند ؟
شرک در ربوبیت یعنی چه ؟ و تفاوت آن با شرک در الوهیت چیست؟
خداوند در قرآن کریم در سوره یوسف آیه 106 فرموده:
وَمَا يُؤْمِنُ أَكْثَرُهُمْ بِاللّهِ إِلاَّ وَهُم مُّشْرِكُونَ
و اکثر این ها به خدا ایمان نمی آورند مگر اینکه در عین حال مشرکند (با او چیزی را شریک می گیرند)
یعنی اکثر این ها (که به الله ایمان دارند) در عین حال که به الله ایمان دارند، برای او شریک قرار می دهند.
از امام صادق علیه السلام سؤال کردند که چگونه در حالی که به خدا ایمان دارند مشرکند؟ فرمودند که این شرک، شرک در الوهیت نیست بلکه شرک در ربوبیت است، بعد اضافه فرمودند که یعنی از چیزی یا کسی اطاعت (پیروی)می کنند که خداوند امر به اطاعت (پیروی) آن را نکرده است.
توضیح : اینکه در جمله فوق اطاعت را پیروی معنی نمودم بخاطر این است که حق مطلب ادا شود، چون امام (ع) فرمودند که : یعنی از کسی یا چیزی اطاعت کند. معلوم است که مقصود از چیز در اینجا عبارت است از هر مکتب ، ایدئولوژی، ایسم ها، و رسم و رسومات و غیرذلک، و ما در زبان فارسی نمی گوییم که مثلاً فلانی از مکتب لیبرالیسم اطاعت می کند، بلکه می گوییم پیروی می کند.
در کشکول شیخ بهایی نیز شبیه این معنی از کتاب کافی نقل شده : در کتاب کافی باب شرک مرویست از امام جعفر صادق (ع) درقول خدای عزّ و جلّ که "ما یؤمن اکثرهم بالله الّا و هم مشرکون " یعنی مؤمن نمی شوند اکثر مردمان به ربوبیّت خدای عزّ و جلّ مگر بر حالی که ایشان شریک قرار می دهند برای او در ربوبیبت، امام علیه السلام فرمود شرک طاعت است و شرک عبادت نیست، یعنی آنها صریحاً شریکی برای خدا قرار نمی دهند که عبادت او کنند ولیکن اطاعت می کنند کسی را که حق تعالی امر به اطاعت کردن او ننموده، بنحوی که گویا او را عبادت می کنند
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
نظم خودجوش در نگاه لیبرالها اینطوریه که: گرگها (سرمایهدارها) را کنار گله (بقیه افراد) بدون دخالت چوپان (دولت) رها کنیم و اسم وضعیت پیش آمده پس از دریده شدن گوسفندان را نظم خودجوش بگذاریم
و به این رهایی دریدن و دریده شدن هم بگوییم آزادی، لیبرالیسم
تازه چوپان خوب در نظر انها چوپانی است که در خدمت گرگ ها باشد نه گله!
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
مهمترین کار دکتر درخشان این بود که مار رو از لونهش آورد بیرون
این دیکتاتورها که با کسی مناظره نمیکردند!
حالا یک طلبه ساده حوزه میگوید: من هم میتوانم با غنینژادها مناظره کنم.
همین کافیست.
#مناظره_درخشان
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
میدانید چرا میگوئیم ما مسلمانیم به اسلام خمینی؟
زیرا اسلام آمریکایی که دکتر غنینژاد تعریف کرد با سرمایهداری موافق و با عدالت اجتماعی مخالف است.
اینها اعترافات بینظیر غنینژاد بود
#مناظره_درخشان
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
میدانید چرا میگوئیم ما مسلمانیم به اسلام خمینی؟
زیرا اسلام آمریکایی که دکتر غنینژاد تعریف کرد با سرمایهداری موافق و با عدالت اجتماعی مخالف است.
اینها اعترافات بینظیر غنینژاد بود
#مناظره_درخشان
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
مهمترین سلاح لیبرالیسم برای فریب مردم همواره سپرِ #نفاق بوده است. پرفسور درخشان بزرگترین خدمت را به انقلاب اسلامی کرد و لیبرالهای ایرانی بالاخره سپر انداختند! این یعنی شروع جنگ حقیقی جریان انقلابی و جریان لیبرال در #گام_دوم انقلاب.
#مناظره_درخشان
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
از غنینژاد یاد گرفتم یک دولت در عین حال که میتواند امپریالیست باشد در عین حال میتواند آزادیخواه باشد در عین حال میتواند نظام اقتصادیاش به نظام سیاسیاش ربطی نداشته باشد! #جمع_نقیضین
#مناظره_درخشان
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
شهید بهشتی که باشی قانون اساسی می نویسی که چهل سال بعد هم روشن کننده مرز حق و باطل میشه
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
ارزش اعترافاتی که دکتر گرفت بیست سی سال بعد خیلی بیش از این روشن میشه
آدمهای بزرگ برای زمان حال کار نمیکنند!
تا سالها بعد را میبینند
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
اگر لیبرالهای جهانخوار بخواهند در مقابل دین ما بایستند در مقابل کل #دنیای_اقتصاد شان میایستیم و تا نابودی کامل آن ازپای نخواهیم نشست.
فرزندان امام خمینی(ره)
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar