📌 #گزارش_تصویری
🔰حضور پرشور مردم مومن شهرستان دارالمومنین خوی در آیین عبادی سیاسی نماز جمعه
🗓جمعه ۱۸ اسفند ماه ۱۴۰۲
📌بخش دوم
#امام_جمعه_شهرستان_خوی
#شبکه_امامت
💠 🆔 @h_ghasemkhani_ir
🌐 https://www.h-ghasemkhani.ir
صوت خطبه اول نمازجمعه18اسفند1402.MP3
8.63M
🔊 #بشنوید 🔰
📌فایل #صوتی:خطبه اول نمازجمعه
۱۸ اسفند ماه ۱۴۰۲ شهرستان خوی به امامت :
حجت الاسلام والمسلمین قاسم خانی
💠 🆔 @h_ghasemkhani_ir
🌐 https://www.h-ghasemkhani.ir
صوت خطبه دوم نماز جمعه 18اسفندماه1402.MP3
8.48M
🔊 #بشنوید 🔰
📌فایل #صوتی:خطبه دوم نمازجمعه
۱۸ اسفند ماه ۱۴۰۲ شهرستان خوی به امامت :
حجت الاسلام والمسلمین قاسم خانی
💠 🆔 @h_ghasemkhani_ir
🌐 https://www.h-ghasemkhani.ir
🔻بیانات حجت الاسلام والمسلمین قاسم خانی امام جمعه شهرستان خوی در خطبه اول آیین عبادی سیاسی نماز جمعه خوی[ ۱۸ اسفند ماه ۱۴۰۲ ]: ( بخش اول )
🔸همه شما و خودم را به تقوای الهی و پرهیز از گناه و آلودگیها سفارش میکنم.
🔸عبد السّلام بن صالح هروى (همان خواجه اباصلت معروف) میگوید: در روز جمعه آخر ماه شعبان به محضر مبارک و نورانی امام رضا علیه السلام وارد شدم (دَخَلْتُ عَلَى أَبِی الْحَسَنِ عَلِی بْنِ مُوسَى الرِّضَا(ع) فِی آخِرِ جُمُعَةٍ مِنْ شَعْبَان).
حضرت به من فرمودند: ای ابا صلت! بیشتر ماه شعبان گذشت و این جمعه آخر است (فَقَالَ لِی یا أَبَا الصَّلْتِ إِنَّ شَعْبَانَ قَدْ مَضَى أَكْثَرُهُ وَ هَذَا آخِرُ جُمُعَةٍ مِنْه).
🔻هرچه از عبادت در این ماه كوتاهى كردهاى در باقى آن تلافى كن (فَتَدَارَكْ فِیمَا بَقِی مِنْهُ تَقْصِیرَكَ فِیمَا مَضَى مِنْه).
🔻بر تو باد اهتمامنمودن در امور مهم و ترك آنچه مهم نیست (عَلَیكَ بِالْإِقْبَالِ عَلَى مَا یعْنِیكَ وَ تَرْكِ مَا لَا یعْنِیك).
🔻زیاد دعا و استغفار كن و قرآن را تلاوت كن و از گناهان توبه كن (أَكْثِرْ مِنَ الدُّعَاءِ وَ الِاسْتِغْفَارِ وَ تِلَاوَةِ الْقُرْآنِ وَ تُبْ إِلَى اللَّهِ مِنْ ذُنُوبِكَ).
🔻تا اینكه ماه خدا به تو رو كند و تو از مخلصین باشى (لِیقْبِلَ شَهْرُ اللَّهِ إلَیكَ وَ أَنْتَ مُخْلِصٌ لِلَّهِ عَزَّ وَ جَل).
🔻امانتى در گردن خود مگذار مگر آنكه ادا كنى (لَا تَدَعَنَّ أَمَانَةً فِی عُنُقِكَ إِلَّا أَدَّیتَهَا).
🔻در قلب خود كینهای از مؤمنى نداشته باش و اگر کینهای هست آن را از قلبت بیرون کن (وَ لَا فِی قَلْبِكَ حِقْداً عَلَى مُؤْمِنٍ إِلَّا نَزَعْتَه).
🔻هر گناهى را كه مرتكب بودهاى رها كن و خود را از آن معصیت بازدار (وَ لَا ذَنْباً أَنْتَ مُرْتَكِبُهُ إِلَّا أَقْلَعْتَ عَنْهُ).
🔻تقوا و مراقبت از خویش داشته باش (وَ اتَّقِ اللَّه).
🔻در همه امور خود، چه نهان و آشكار بر خدا توكل كن... (وَ تَوَكَّلْ عَلَیهِ فِی سِرِّ أَمْرِكَ وَ عَلَانِیتِهِ...).
🔸در باقى ماندۀ این ماه بسیار بگو: خدایا! اگر در این ماه شعبان، تاکنون نبخشیدهای، مرا در باقیمانده این ماه ببخش! (أَكْثِرْ مِنْ أَنْ تَقُولَ فِیمَا بَقِی مِنْ هَذَا الشَّهْرِ: "اللَّهُمَّ إِنْ لَمْ تَكُنْ غَفَرْتَ لَنَا فِیمَا مَضَى مِنْ شَعْبَانَ فَاغْفِرْ لَنَا فِیمَا بَقِی مِنْهُ").
🔸بدون شک خداوند تبارك و تعالى در این ماه بسیارى را به حرمت ماه مبارك رمضان از آتش جهنم آزاد مىكند (فَإِنَّ اللَّهَ تَبَارَكَ وَ تَعَالَى یعْتِقُ فِی هَذَا الشَّهْرِ رِقَاباً مِنَ النَّارِ لِحُرْمَةِ شَهْرِ رَمَضَانَ(عیون أخبار: 2/ 51)).
🔸یکی از توصیه های امام در این فراز نورانی برنامهریزی برای اهتمام به امور مهم و ترك امور غیر مهم است. همان چیزی که در دعای مکارم الاخلاق میخوانیم: «وَ اسْتَعْمِلْنِی بِمَا تَسْأَلُنِی غَداً عَنْهُ، وَ اسْتَفْرِغْ أَیامِی فِیمَا خَلَقْتَنِی لَهُ».( و مرا در کاری قرار ده که فردا مرا از آن بازپرسی میکنی، و روزگارم را در آنچه از پی آنم آفریدهای مصروف دار).
📌ادامه دارد ...
💠 🆔 @h_ghasemkhani_ir
🌐 https://www.h-ghasemkhani.ir
🔻بیانات حجت الاسلام والمسلمین قاسم خانی امام جمعه شهرستان خوی در خطبه اول آیین عبادی سیاسی نماز جمعه خوی[ ۱۸ اسفند ماه ۱۴۰۲ ]: ( بخش دوم )
🔸از توصیه های دیگر امام رضا علیه السلام در این روایت کینهزدایی از قلب است.
حقد و کینه خودِ خودِ آتش است (الحِقدُ نارٌ(غرر الحكم: 6017))، جهنم مستعجل است. «دنیا كوچكتر و حقیرتر و ناچیزتر از آن است كه در آن از كینهها پیروى شود»(الدُّنیا أصْغَرُ وأحْقَرُ وأنْزرُ مِن أنْ تُطاعَ فیها الأحْقادُ(غرر الحكم: 1804)).
🔸نه تنها باید کینه مؤمنین را از قلب خارج کنیم و در درون خود نسبت به احدی از مؤمنین بد دل نباشیم، بلکه حتی اگر از مؤمنی در جمعی بد گویی شد باید دفاع نماییم. در روایتی داریم که یکی از اصحاب امیرالمؤمنین علیه السلام را عقرب نیش زد. دو ماه در بستر افتاد پس از بهبودی حضرت فرمود: از گناهی که موجب این ناراحتی شد، به خدا پناه ببر. این ناراحتی به واسطه گناهی بود که مرتکب شدی. یادت میآید فلان روز که فلان کس به سلمان فارسی چون ما را دوست میداشت طعنه زد (یوْمَ غَمَزَ عَلَى سَلْمَانَ الْفَارِسِی فُلَانٌ وَ طَعَنَ عَلَیهِ لِمُوَالاتِهِ لَنَا) ولی تو با اینکه برای خود و خانواده و فرزند و مالت ترسی نداشتی، دفاع از سلمان برایت ممکن بود و میتوانستی سخن آن شخص را رد کنی؛ ملاحظه آن مرد را کردی، به همین جهت گرفتار این درد (نیش عقرب) شدی (فَلَمْ یمْنَعْكَ مِنَ الرَّدِّ وَ الِاسْتِخْفَافِ بِهِ خَوْفٌ عَلَى نَفْسِكَ وَ لَا عَلَى أَهْلِكَ وَ لَا عَلَى وُلْدِكَ وَ مَالِكَ، أَكْثَرَ مِنْ أَنَّكَ اسْتَحْییتَهُ، فَلِذَلِكَ أَصَابَكَ). اگر میخواهی خداوند ناراحتی تو را از بین ببرد، تصمیم بگیر هر کس دوستی از ما را مورد طعنه قرار داد، در صورتی که بتوانی او را کمک کنی، کمک نمایی، مگر اینکه بر خود و خانواده و فرزند و مالت بترسی (فَإِنْ أَرَدْتَ أَنْ یزِیلَ اللَّهُ مَا بِكَ، فَاعْتَقِدْ أَنْ لَا تَرَى مُزْرِئاً عَلَى وَلِی لَنَا تَقْدِرُ عَلَى نُصْرَتِهِ بِظَهْرِ الْغَیبِ إِلَّا نَصَرْتَهُ، إِلَّا أَنْ تَخَافَ عَلَى نَفْسِكَ أَوْ أَهْلِكَ أَوْ وُلْدِكَ أَوْ مَالِك)
📌پایان
💠 🆔 @h_ghasemkhani_ir
🌐 https://www.h-ghasemkhani.ir
🔻بیانات حجت الاسلام والمسلمین قاسم خانی امام جمعه شهرستان خوی در خطبه دوم آیین عبادی سیاسی نماز جمعه خوی[ ۱۸ اسفند ماه ۱۴۰۲ ]: ( بخش اول )
🔹قالَ السَّجادُ عليه السلام: جاءَ أعرابیٌ إلَى النَّبیِّ صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِه، یُقالُ لَهُ: قُلَیبٌ، فَقالَ لَهُ: یا رَسولَ اللّهِ، إنّی تَهَیَّأتُ إلَى الحَجِّ كَذا وكَذا مَرَّةً، فَما قُدِّرَ لی! فَقالَ لَهُ: یا قُلَیبُ، عَلَیكَ بِالجُمُعَةِ فَإِنَّها حَجُّ المَساكینِ. امام سجاد علیهالسلام میفرمایند: شخصی نزد پیامبر اسلام صلی الله علیه وآله وسلم آمد و گفت: اى فرستادۀ خدا! چندین و چند بار مهیّاى حج شدم؛ اما برایم ممكن نشد.
🔹حضرت به وى فرمود: در پى نماز جمعه باش كه حجّ مستمندان است. تهذیب الأحكام: جلد ۳، صفحه ۲۳۷، حدیث ۶۲۵
در خطبه دوم به ذکر چند نکته بسنده می کنم:
▫️۱. انتخابات یازدهم اسفندماه با همه فراز و فرودهایش پایان یافت. بدون تردید این انتخابات رنگ و بوی حماسه و جهاد دارد و دشمن بیش از هرکس میداند که بازنده اصلی این آوردگاه، جبهه استکبار بوده است.
🔹آیا چهار راهبرد مورد مطالبه رهبرانقلاب محقق شد؟
در پاسخ باید گفت؛ دو راهبرد امنیت و سلامت با برنامهریزی خوب مسئولان و مجریان، در همه سطوح و ردههای برقراری امنیت و برگزاری کمنقص انتخابات بحمدالله در تراز مطلوب انجام شد. در بعد امنیتی علیرغم هجمهها و تهدیدهای سنگین دشمنان داخلی و خارجی، شاهد یک انتخابات "امن"، بهمعنای واقعی آن بودیم.
🔹در بُعد "سلامت" نیز علیرغم برخی تخلفات در تبلیغات انتخاباتی- که باید ریشهیابی و علاج شود- شاهد انتخابات "سالم" با کمترین شکایتها، در سطح ملی و کلان- بودیم.
انتخابات یازدهم اسفندماه به رغم فضاسازیهای رسانهای تا حدود زیادی "رقابتی" بود و از همه سلایق مختلف در آن شرکت داشتند. البته با برنامهریزی بهتر، میشد فضای رقابتی پرشورتری را رقم زد. در این بخش نباید از نقش مهم و مؤثر و بیبدیل صدا و سیما در این میدان خصوصاً با راهاندازی ۲۰۰شبکه تلویزیونی غفلت کرد.
🔹"مشارکت" در انتخابات نیز به دلایل زیر در حد "مقبول" ارزیابی میشود و به رغم جنگ جهانی رسانهای و شناختی در یکسال گذشته و نیز وجود مشکلات عدیده معیشتی و اقتصادی در نوع خود یک جهاد بزرگ و حماسهساز بشمار میآید که راهبرد شیطانی "تحریم" را و کاهش مشارکتِ زیر ۲۰ درصد را درهم شکست. به همین جهت دیدیم که بعد از شکست تحریم انتخابات اکنون به " تحریف" آن روی آوردهاند و تلاش دارند با شبههافکنیهای مختلف این رأی قوی و پرقدرت را زیرسئوال ببرند.
🔹مهمترین چالش انتخابات اخیر کدام چالش است؟
چالش بزرگ انتخابات اخیر افزایش مرددین برای حضور در انتخابات بود، دستگاه رسانهای و سیاسی کشور در قانع کردن این مرددین که حدود سی درصد بودند، ضعیف عمل کرد.
🔹آیا عدم شرکت بخشی ازمردم بهمعنای قهر از نظام است؟
جواب قطعاً منفی است. حضور بالای ۴۰ درصدی در انتخابات اخیر یعنی حلقه سخت مشارکت در ایران ۴۰ درصد است که رقم بالا و قابل توجهی محسوب میشود. سی درصد هم در کشور در حال حاضر جز مرددین هستند که بدین معنا هست که اگر اقداماتی بیشتر در جهت افزایش رضایت اقتصادی، معیشتی و اجتماعی در کشور اتفاق بیافتد، حتما مشارکت در ایران به بالای هفتاد درصد خواهد رسید.
🔹پیامهای انتخابات اسفند ۱۴۰۲
📌۱. پیروزی ملت ایران بر دشمنان داخلی و خارجی؛ بررسی شرایط موجود نشان میدهد که با همه سختیها و فشارهای اقتصادی بهویژه در ۵ سال اخیر و با تبلیغات گسترده و سنگین رسانهها و دشمنان داخلی و خارجی برای تحریم انتخابات، و امید دشمنان به مشارکت ۱۰ تا ۲۵درصدی، مشارکت ۴۰ درصدی ملت ایران پاسخ محکمی است به این دشمنان و در حقیقت این بار ملت ایران دشمنان خود را تحریم کردند و در این جنگ نابرابر، پیروز میدان ملت ایران و نظام جمهوری اسلامی است و شکستخورده دشمنان داخلی و خارجی این ملت هستند.
📌ادامه دارد ...
💠 🆔 @h_ghasemkhani_ir
🌐 https://www.h-ghasemkhani.ir
🔻بیانات حجت الاسلام والمسلمین قاسم خانی امام جمعه شهرستان خوی در خطبه دوم آیین عبادی سیاسی نماز جمعه خوی[ ۱۸ اسفند ماه ۱۴۰۲ ]: ( بخش دوم )
📌۲. مشارکت ۴۱ درصد قطعاً در حالت عادی برای نام جمهوری اسلامی مطلوب نیست چون در طول این ۴۵ سال متوسط مشارکت در انتخابات مجلس، ۵۸ درصد بوده است لذا از میزان متوسط، ۱۸ درصد کاهش مشارکت داریم. این زنگ هشداری است برای مسئولین جمهوری اسلامی و نخبگان سیاسی و فرهنگی که علت این مسأله و سپس راهکار حل آن را پیدا کنند.
🔹یکی از مهمترین راهکارها روشنگری است:
رهبر معظم مدظله العالی در یکی از بیانات فرمودند: همانطور که حضرت علی علیهالسلام سه دسته دشمن داشت انقلاب اسلامی ما هم سه دسته دشمن دارد که عبارتند از: قاسطین، مارقین و ناکثین. قاسطین و گروه ستمگر این زمان همانهایی هستند که نمیگذاشتند انقلاب پیروز شود در این 45 سال هم مداوم توطئه میکنند. مصداق بارز قاسطین زمان ما آمریکا و اسرائیل و غربی ها و سردمداران نظام سلطه و مستکبرین عالم هستند.
🔹مارقین که همان خوارج هستند کسانی هستند که با نام دین با نام تقدس حتی با این عبا و حتی با نام وعجل فرجهم و اهل بیت ، علیه دین، انقلاب و ولایت فقیه کار میکنند این ها مارقیناند که هم زمان امام اعلی الله مقامه الشریف بودند و هم الان هستند.
🔹و ناکثین و عهدشکنان زمان امیرمؤمنان همانها بودند که جنگ جمل را راهانداختند؛ وقتی که در جنگ جمل در مقابل حضرت امیر، طلحه و زبیر قرارگرفتند؛ حضرت فرمود: ابن عباس برو با این ها صحبت کن. به طلحه و زبیر بگو: مگر آن لحظهای که آمدید بیت بکنید، من نگفتم: بیایید شما امیر بشوید تا من با شما بیعت بکنم؛ معلوم شد از بیعت با امیر علیه السلام نیت الهی نداشتند و دنبال سهم خواهی بودند و بعدا باطن خود را آشکار کردند. اینجا هم همینطور، کسانی را داریم که سابقه ای در مبارزه و جنگ و جهاد داشتند؛ اما در طول زمان دنیاطلبی و همنشینی با اهل دنیا و بعضا منافقین با آنها کاری کرد که خود اینها در برهه ای از زمان که مسئولیت پیدا کردند گفتند شعار مرگ بر آمریکا نگویید.
🔹در این جنگ ترکیبی همه این ها وجود دارند هم قاسطین و هم مارقین و هم ناکثین یک مصداقش میشود ماجرای جاسوسی ها، یک مصداقش اغتشاشات و فتنه مهسا، مصداق دیگرش ترورها و بمب گذاری ها، مصداق دیگرش ماجرای مسمومیتها. از هر شبهه ای می خواهند استفاده کنند تا مردم را از نظام و ولایت جدا کنند. در ماجرای مسمویت دانش آموزان رسانه های دشمن می گفتند این مسمومیتها کار خود دولت جمهوری اسلامی است؛ چون این ها با تحصیل زنان ها مخالف هستند؛ با فعالیت زنها مخالف هستند؛ لذا این مسمومیتها را دارند انجام میدهند تا دختراها مدرسه نروند. آیا این برچسب به جمهوری اسلامی می چسبد؟ کشوری که 49% دانشجویان آن، خانمها هستند. 33% اعضاء هیئتعلمی دانشگاهها خانمها هستند. 40%متخصصان پزشکی خانمها هستند. 60 هزار پزشک عمومی خانم داریم. 92 هزار استاد دانشگاه خانم داریم. در ادوار مختلف مجلس 111 نفر نماینده مجلس خانم داشتیم. در بحث فیلمسازی، بانوان ما در جشنوارههای مطرح دنیا، 128 جایزه بینالمللی گرفتند. در بحث مدالهای ورزشی در داخل و خارج کشور خانمهای ما 3 هزار مدال گرفتند. در بحث مدیریتهای دولتی همین الان 26% مدیران دولتی کشور بانوان هستند. در بحث رشتههای ورزشی قبل از انقلاب 9 مربی خانم داشتیم الان 3500 مربی خانم داریم. در شرکتهای دانشبنیان 2782 شرکت موسسش خانمها هستند؛ 900 تا از این شرکتها مدیرعاملش خانمها هستند.94درصد زنان بعد انقلاب با سواد هستند در حالی که قبل از انقلاب 35% بود و ما پایین جدول بودیم و حتی در بحث زنان و زایمان 98% متخصصین خانم هستند و در بحث قضاوت 1121 مورد بانوی قاضی به امور دادگاهی مردم رسیدگی میکند. امروز 8 مارس و در روز جهانی زن این آمار قابل تأمل است..
📌ادامه دارد ...
💠 🆔 @h_ghasemkhani_ir
🌐 https://www.h-ghasemkhani.ir