اسلام دوبال دارد(اهل تشیع واهل تسنن)اگر این دوبال خواهان این هستند که اسلام را به تمام جهان عرضه و معرفی کنن ودر امر فراگیری ان کمک ساز باشند باید متعهد وهماهنگ باشند ودر راستای آرمان هایشان که فراگیری اسلام محمدی ص است پابه پای هم قدم بگذارند و از اختلافات برحذر باشن که مانند قفسی است که تعادل و تفکر آن ها را مختل ومحدود می سازد
پس شعیان علویی وظیفه داریم درامر گسترش اسلام محمدی باری از دوش اسلام ومسلمانان جهان با اتحاد ورفتارمان برداریم ودر این امرپایه های حکومت حضرت قائم را تشکیل دهیم ومنتظر فصل ظهور آن حضرت باشیم
"*برای ظهور وگسترش اسلام حرف کافی نیست بلکه باید با عمل ثابت کنیم که پشتیبان اسلام ومسلمین هستم تا امرظهور تحقق یابد🙂🌱
تهیه: طلبه گرامی آقای امیر ایمانی .
❁ @h_jajarm89 ❁•
یکی از مشکلات ما تنبلی است. مسئلهی مطالعه و کتابخوانی مهم است. در جامعهی ما بیاعتنائی به کتاب وجود دارد. گاهی آدم میبیند در تلویزیون از این و آن سؤال میکنند: آقا شما چند ساعت در شبانهروز مطالعه میکنید، یا چقدر وقت کتابخوانی دارید؟ یکی میگوید پنج دقیقه، یکی میگوید نیم ساعت! انسان تعجب می کند. ما باید جوانان را به کتابخوانی عادت دهیم، کودکان را به کتابخوانی عادت دهیم؛ که این تا آخر عمر همراهشان خواهد بود. کتابخوانی در سنین بنده - که البته بنده چندین برابر جوانها کتاب میخوانم - غالباً تأثیرش بمراتب کمتر است از کتابخوانی در سنین جوانها و شما عزیزانی که اینجا حضور دارید. آنچه که همیشه برای انسان میماند، کتابخوانی در سنین پائین است. جوانان شما، کودکان شما هرچه میتوانند، کتاب بخوانند؛ در فنون مختلف، در راههای مختلف، مطلبی یاد بگیرند. البته از هرزهگردی در محیط کتاب هم باید پرهیز کرد، منتها این مسئلهی بعدی است؛ مسئلهی اول این است که یاد بگیرند، عادت کنند به این که اصلاً به کتاب مراجعه کنند، کتاب نگاه کنند. البته باید دستگاهها مراقب باشند، اشخاص مواظب باشند، هدایت کنند به کتاب خوب؛ که با کتاب بد، عمر ضایع نشود.
بیانات در دیدار معلمان و اساتید دانشگاههای خراسان شمالی ۱۳۹۱/۷/۲۰
.❁ @h_jajarm89 ❁•
📚مسابقه کتابخوانی: وحدت اسلامی واقعیت ها و توهم ها
زمان ثبت نام: تا 30آبان ماه1399
زمان برگزاری مسابقه: 7آذرماه 1399
جوایز🎁
نفر اول: کارت هدیه پنج میلیون ریالی
نفر دوم: کارت هدیه سه میلیون ریالی
نفر سوم:کارت هدیه دو میلیون ریالی
◀️ 20_نفر از ممتازین به قید قرعه: کارت هدیه ۱ میلیون ریالی
♦️ روش های #ثبت_نام و دریافت کتاب:
1⃣ مراجعه به آدرس:
www.mahdi.lms2.hozehkh.com
2⃣ ارسال نام و نام خانوادگی،کد ملی و نام مدرسه به صورت پیامک به شماره تماس ۰۹۳۸۵۶۹۷۸۵۵ یا ارسال به ادمین کانال @meftah_1
.❁ @h_jajarm89 ❁•
کتابخوانی در منظر آقا.mp3
2.26M
🌐 اخبار و رویدادهای حوزه خراسان را در کانال روابط عمومی دنبال کنید.
🆔https://eitaa.com/joinchat/4281663544C83a47c9060
◾️انا لله و انا الیه راجعون
◾️إذا ماتَ العالِمُ ثُلِمَ فِي الإِسلامِ ثُلمَةٌ لا يَسُدُّها إلاّ خَلَفٌ مِنهُ.
◾️با نهایت تأسف و تأثر رحلت حجت الاسلام و المسلیمن حاج علی اصغر ایزدی از مؤسسین مدرسه علمیه امام صادق (ع) و الزهرا (س) شهرستان بجنورد را به خانواده محترم، شاگردان و ارادتمندان ایشان تسلیت عرض نموده و برای آن مرحوم رحمت واسعه و برای بازماندگان صبر جزیل آرزومندیم.
♨️کانال حوزه علمیه جاجرم
🔻🔻🔻
🌐 https://eitaa.com/h_jajarm
🌷بسم الله الرحمن الرحیم
ن وَالْقَلَمِ وَمَا يَسْطُرُونَ🌷
❇️پویش عِطرِنبوی❇️
🖌📚هر روز یک نکته نبوی محضر شما عاشقان خاتم الانبیاء و المرسلین حبیب اله العالمین محمد مصطفی و اهل بیت طاهرینش «صلوات الله علیهم اجمعین» تقدیم خواهد شد
🔰همراه با مسابقه کتابخوانی «عِطرِ نبوی»
واحد پژوهش مدرسه علمیه امام موسی کاظم علیه السلام جاجرم برگزار میکند
.❁ @h_jajarm89 ❁•
🌷جرعه از معرفت نبوی 🌷
✨پویش عطر نبوی ✨
🎀نکته ناب اول🎀
«اسوه حسنه»
❇️یکی از تعابیر باشکوه قرآنی که خداوند در وصف رسول مکرّم اسلام (صلّی الله علیه و آله و سلّم) به کار برده، «اسوهی حسنه» بودن ایشان است(احزاب/۲۱)؛ اسوهی بینظیری که به تعبیر امام باقر(علیهالسّلام)، مانندش را کسی قبل و بعد از او ندیده است: «لمیر مثل نبیّ الله قبله و لا بعده» (اصول کافی، ج ۲، ص ۴۴۳، ح ۱۴). در تعبیر شگرف قرآنی دیگری، ایشان صاحبِ «خُلُق عظیم»(قلم/۴) خوانده شدهاند؛ چراکه به فرمودهی حضرتش در آن روایت مشهور، ایشان پروردهی خودِ خداوند است: «ادّبنی ربّی و احسن تأدیبی». آن حضرت، خود صاحب «خلق عظیم» هستند و برانگیخته شدهاند تا مکارم اخلاقی انسان را کامل کنند.
❇️چنین اختصاصات و عناوینی که خداوند در شأن حضرت ختمیمرتبت(ص) به کار برده، نشاندهنده مقام و جایگاه بسیار ویژه و منحصربهفرد ایشان در نزد خداوند و نظام آفرینش است. رسول اعظم(ص)، الگوی بیبدیلی است که اخلاق و سیره و سبک زندگیاش تا ابد میتواند سرمشق مؤمنان در حیات فردی، خانوادگی، روابط اجتماعی و فعالیّتهای سیاسی و فرهنگی باشد و شناخت سیره و آموزهها و درسهای انسانساز، هدایتگر و جاودانی او در همهی زمانها ضرورت دارد؛ خاصّه در دوران پرآشوب ما و در عصر جاهلیّت مدرن، که دشمنان خبیث و کینهتوز، از موج اسلامگرایی و بیداری اسلامی در اقصی نقاط عالم به هراس افتادهاند و تمام امکانات خود را در مکتوبات و فضای مجازی و ماهوارهها بهکار گرفتهاند تا چهرهی مقدّس این اسطورهی اخلاق و عفّت و پاکدامنی را، بهویژه در چشم غربنشینان، مشوّه کنند.
❇️این هجمههای اهانتآمیز که در دوران قرون وسطی از جانب کشیشان مسیحی صورت میگرفت و در قرون اخیر در تحلیلهای مغرضانهی مستشرقین نمود یافته بود، مدّتی رنگ باخته بود، امّا «اخیراً باز شروع کردند. در چند سال اخیر، انسان یک تهاجم مطبوعاتی و فرهنگی پلید و شومی را در اکناف عالم نسبت به شخصیّت نبیّ اکرم(ص) مشاهده میکند. این کار میتواند حسابشده باشد. چون به این نقطه توجّه شده است که مسلمانان میتوانند بر گرد محور وجود مقدّس نبیّ اکرم(ص) و اعتقاد و محبّت و عشق به او جمع شوند. لذا آن مرکز را مورد مناقشه قرار میدهند»(ص ۱۲۲-۱۲۱).
📚منبع: درسهای پیامبر اعظم(ص)»بیانات مقام معظم رهبری
☘️#من_محمّد_را_دوست_دارم☘️
.❁ @h_jajarm89 ❁•
🌷جرعه از معرفت نبوی 🌷
✨پویش عطر نبوی ✨
🎀نکته ناب دوم🎀
«سیره پیامبر (ص) در مهندسی اخلاق، قطره چکانی است»
پیغمبر (ص) حقایق اسلام را به صورت قطره چکانی به کام تشنه بشریت ریختند. این طور نبود که پیامبر (ص) بخواهد یک شبه همه آن مفاهیم را القا کند.
«وقتی ما به سیره پیامبر نگاه می کنیم می بینیم حضرت ختمی مرتبت اسلام عزیز را در طول 23 سال به مردم ابلاغ و القا کردند. در حقیقت پیغمبر (ص) حقایق اسلام را به صورت قطره چکانی به کام تشنه بشریت ریختند. این طور نبود که پیامبر (ص) بخواهد یک شبه همه آن مفاهیم را القا کند چون جامعه آن کشش و ظرفیت را نداشت بلکه پیامبر در طول آن 23 سال منتظر بودند که حکم خداوند برسد و سرانجام بعد آن 23 سال آن آیه نازل شد که "الیوم اکملت لکم دینکم و اتممت علیکم نعمتی و رضیت لکم الاسلام دینا". شما نگاه کنید به رویه پیامبر در سال های اولیه بعثت می بینید که در مکه زمانی که رسالت پیامبر آغاز می شود با این که اظهار کراهت می کردند از شرب خمر اما حرمت شراب خوری بعدها در مدینه اعلام شد مردم خمره های شراب را خالی کردند. این رویه پیامبر بود و ما هم باید با مردم به این صورت و به تدریج و قطره چکانی برخورد می کردیم. جامعه ای که تا گردن در فسق و فجور زمان قبل از انقلاب فرو رفته بود و کاباره ها و مشروب فروشی ها و بی حجابی ها حتی بعد از سقوط سر جایش باقی مانده بود و بسیاری از ناهنجاری های اجتماعی در سال های اول انقلاب بر فضای کشور حاکم بود چطور ممکن بود که یک شبه بساط همه ان ناهنجاری ها را چید و توجه کنیم که هر روش قهری در برخورد یک باره با این ناهنجاری ها به نتیجه نمی رسد بنابراین برای انتقال هنجارها لازم بود که به مردم مهلت می دادند. »
☘️#من_محمّد_را_دوست_دارم☘️
.❁ @h_jajarm89 ❁•