🔸 خواص عاشورایی:
عبد اللّه بن مُسلم بن عقيل
💠عبد اللّه ، فرزند مسلم بن عقيل و مادرش رُقَيّه دختر امام على عليه السلام بود. سنّ او هنگام شهادت ، ۲۶ سال گفته شده است. روز عاشورا عبدالله نزد امام حسین آمد و اجازه میدان خواست. آن حضرت فرمود: هنوز از شهادت مسلم زمان زیادی سپری نشده و مصیبت او از خاطرهها فراموش نشده. دست مادرت را بگیر و از این صحنه دشوار بیرون برو.
🔺عبدالله عرض کرد: پدر و مادرم به فدایت! من آن کسی نیستم که زندگی دنیای پست را بر حیات جاودانی ترجیح بدهم. تقاضای من این است که این جان ناقابلم را برای قربانیات بپذیری! آن حضرت تقاضای او را پذیرفت و عبدالله قبل یا بعد از علی اکبر علیه السلام عازم میدان شد.
♦️او در سه مرحله نزدیک به صد نفر را به هلاکت رساند. سپس عمرو بن صبیح، تیری به سوی وی پرتاب کرد. او دست خویش را بر پیشانی نهاد؛ آن تیر دست و پیشانی او را به هم دوخت که نتوانست از هم جدا کند. تیر دیگری به قلب وی زد و قلبش را شکافت. فردی دیگر نیزهای به قلبش زد و او را به شهادت رساند.
#امام_حسین_علیه_السلام
#خواص_عاشورایی
#عبدالله_بن_مُسلم_بن_عقيل
#بصیرت
(دانشنامه امام حسین علیه السلام، ص۱۶۰-۱۶۱)
✍عارف چه کسی است؟
🔹شيخ بهايى در کشکول¹ گفته است: عارف کسى است که خداوند، صفات و اسما و افعالش را به او بنماياند. پس معرفت، حالى است که از شهود پيدامى شود، و عالم کسى است که خدا او را بر آن حقايق مطلع کند؛ ولى اطلاعش با يقين باشد، نه با شهود.
▪️علامه حسن زاده آملی رحمة الله علیه
📚رساله لقاء الله
📚 🔹@h_khoban_ir
✅حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
🔸 تمامی ابتلائات به اختیار خود ما پیش میآید؛
یعنی چون ما اطاعت خدا را به اختیار خود ترک میکنیم و معصیت او را اختیار میکنیم، ناچار سزای کارهای ما، گرفتاری و بلا برای ماست.
📚در محضر بهجت، ج۲، ص٧٩
📚 🔹@h_khoban_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیطان از کم شروع میکند... اما به کم قانع نیست!
🎙استاد عالی🌸🍃
📚 🔹@h_khoban_ir
📌از خدا خواستم
بدنم حتی یک وجب از
خاک زمین رو اشغال نکنه...
✍🏻شهیدمهدیباکری
📚 🔹@h_khoban_ir
💠 نماز و ادب
✍در اسلام به ما سفارش شده كه در نماز با ادب بايستيم، دست ها روى ران ها، بدن آرام، نگاه ها به محل سجده، لباس ها نو و تميز، همراه با بوى خوش و معطّر. اگر با جماعت هستيم از سايرين جلو و عقب نيفتيم و خود را هماهنگ ديگران و مردم كنيم، مقام امام را نگهداريم، قبل از او كارى انجام ندهيم، به ركوع يا سجود نرويم و بهتر است حتّى قبل از كلام امام، ذكر نماز را به زبان جارى نكنيم. مجموعه اين دستورالعمل ها روحيه ادب و اطاعت را در انسان تقويت مى كند.
📚حجت الاسلام قرائتى ؛ یکصد و چهارده نکته درباره نماز ؛ نکته ۴۹
📚 🔹@h_khoban_ir
◾️برای رفع گرفتاریها به زیارت حضرت زهرا علیهاالسلام ملتزم شوید!
✅ العبد محمدتقی #بهجت :
🔘شخصی میگفت در خواب به من گفتند به مردم بگو:
برای رفع گرفتاریها و نگرانیها به زیارت حضرت زهرا علیهاالسلام ملتزم شوند.
▪️بنده تعبیر این خواب را نفهمیدم، مگر اینکه گفته شود: حضرت زهرا علیهاالسلام برای مردمِ همین امروز کشته شده است.
🔸 بنابراین، از کسی که آن روز [روزی که بر حضرت زهرا علیهاالسلام ظلم و ستم روا داشتند.] را نمیخواست و بدان راضی نبود، رفع بلا میشود؛ زیرا زیارت آن حضرت کاشف است از تولی و اینکه در آن روز نبوده است تا تولای خودش را اظهار کند، امروز به همان اعتقاد به توسل و دعا و زیارت مشغول است؛ لذا از مشمولیت بلا خارج خواهد شد.
📚 در محضر بهجت ، ج٢، ص٢٢٩
📚 🔹@h_khoban_ir
🔸 خواص عاشورایی:
اَدهَم بن اُمیّه بصری
🔻 ادهَم فرزند اُمیه از جمله دعوت کنندگان به امامت امام حسین ع به شمار می آید . پدر او یکی از یاران و راویان حدیث پیامبر صلی الله علیه و آله و از بزرگان شیعه در بصره بود.
🔺از امام باقر علیه السلام نقل شده که وی از شیعیان بصره بود و در جلسات منزل بانوی شیعی، ماریه دختر منقذ عبدی که از شیعیان فعال بصره بود، حاضر می شد. آن خانه محل تجمع دوست داران اهل بیت علیهم السلام بود.
🔹امام حسین علیه السلام نامه ای خطاب به بزرگان شیعه در بصره نوشت و آنها را به یاری خود دعوت کرد. اهالی بصره دعوت امام ع را پذیرفتند و ادهم بن امیه نیز یکی از دعوت کنندگان بود.
♻️ پس از دستگیری تعدادی از شیعیان بصره توسط ابن زیاد، ادهم همرته با یزید بن ثُبیط و پسرانش از بصره خارج شد و در مسیر کوفه به امام ع ملحق شد و تا کربلا همراه ایشان بود. او در روز عاشورا در حمله اول در ۴۵ سالگی به شهادت رسید.
#امام_حسین_علیه_السلام
#خواص_عاشورایی
#ادهم_بن_امیه
#بصیرت
(اخبار الطوال؛ص۲۸۰_ تاریخ طبری ج۵ص۳۸۵)
✍️اجتناب مرحوم شیخ مرتضی زاهد از تشبه به کلمات کفار
مرحوم حجت الاسلام حاج شیخ مهدی معز الدوله تهرانی در رابطه با تشبه نقل فرمودند که روزی در خدمت مرحوم جناب شیخ به دیدار دوستی از دوستان خداوند متعال رفتیم. چون راه دور بود از وسیله نقلیه استفاده نمودیم. آن زمان کرایه ماشین را در مقابل بلیط می گرفتند. بعد از آنکه به مقصد رسیدیم، در بین راه که به طرف منزل دوست معهود می رفتیم مرحوم شیخ از من پرسید: «حاج شیخ مزدش را دادی؟» عرض کردم بله پرداخت نمودم. سپس (به عنوان دفع دخل مقدر) فرمودند: حاج شیخ! بلد بودم بگویم بلیطش را دادی. به این فکر افتادم اگر در قیامت در پای میزان عدل الهی، خداوند متعال از من بپرسد که چرا به لغات دشمنان من متشبّه شدی چه جوابی بدهم؟ بدین جهت گفتم مزدش را دادی؟ حتی لفظ عشیره را در مقابل فامیل تلفظ می فرمودند و امثال و ذلک.
📚 🔹@h_khoban_ir
هدایت شده از قاصدک
🛑 عبا و کت و مانتو جواهردوزی شده ی ، اینستا ،با نصف قیمت 😱 اومد ایتاااااا🎊🥳
💚 تولید کننده ایم 💚
💯طرح های اختصاصی که هیچ جا ندیدی 🥺
🛑 به قدو سایز خودت با هر رنگ جواهردوزی که بخوایی ،برات سریع آماده
می کنیم😍😘👇اینجا👇بزن روش👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2873360934Cb9463004f9
https://eitaa.com/joinchat/2873360934Cb9463004f9
♨️پرداخت دومرحله ای👆بزن روش 👆
‼️با اولین سفارشت ۲۰۰ هزارتومن ، هدیه ی تخفیف بگیر🤩😍
‼️آماده ی همکاری بامزون ها و کانال دارها😍
⭕️رحلت "شيخ طوسی" عالم بزرگ شيعه
🔹شیخ ابوجعفر محمد بن الحسن طوسی معروف به شیخُ الطّائفه از ستارگان درخشان جهان اسلام در سال ۳۸۵ قمری در خراسان به دنیا آمد. در ۲۳ سالگی به بغداد مهاجرت کرد و تا پایان عمر در عراق ماند. او پنج سال ازمحضر شیخ مفید و ۲۳ سال هم از خدمت سیدمرتضی بهره مند شد.
🔺شیخ طوسی پس از استادش سید مرتضی، ریاست علمی و فتوایی شیعه را بر عهده گرفت و به علت یک سلسله آشوب های به وجود آمده از سوی مخالفان، خانه و کتابخانه اش به تاراج رفت. سپس شیخ از بغداد به نجف اشرف مهاجرت کرد و در آنجا حوزه ی علمیه نجف اشرف را تاسیس نمود.
💢دو اثر بسیار مهم شیخ طوسی با نام "تَهذیب" و "اِستِبصار" در کنار کتاب "کافی" از کلینی و "من لایَحضُرُه الفَقیه" از شیخ صدوق کتب چهارگانه حدیث شیعه را تشکیل می دهند. شمار آثار شیخ طوسی به بیش از ۵۰ جلد می رسد. او سرانجام در ۲۲محرم سال ۴۶۰ قمری در ۷۶ سالگی رخ در نقاب خاک کشید و در نجف اشرف به خاک سپرده شد.
#تقویم_تاریخ
#شیخ_طوسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💐 #درس_اخـــلاق
✘ آیا میشه ما هم مثل حضرت موسی علیهالسلام، صدای خدا رو بشنویم و «کلیمالله» بشیم ؟
#استاد_شجاعی
📚 🔹@h_khoban_ir
✨ وَاللَّهُ أَعْلَمُ بِأَعْدَائِكُمْ
وَكَفَى بِاللَّهِ وَلِيًّا وَكَفَى بِاللَّهِ نَصِيرًا ﴿۴۵﴾
✨ و خدا به حال دشمنان شما
داناتر است كافى است كه
خدا سرپرست شما باشد و
كافى است كه خدا ياور شما باشد (۴۵)
📚 سوره مبارکه النساء✍آیه ۴۵
🎉امروز : دوشنبه
🌞 ششم مرداد ۱۴۰۳
🌙 بیست و سوم محرم ١۴۴۵
📌ذکر روز دوشنبه : یا قاضی الحاجات
✍️هیچ کس را از رحمت خدا نباید محروم کرد...
🔹هیچکس را از رحمت خدا نباید محروم کرد، چرا که کار به دست ما نیست؛به دست اوست، سبحانه و تعالی. اگر کسی به شما التماس دعا گفت بگو دعا میکنم. اگر گفت: آیا خدا گناه مرا می آمرزد؟ بگو: می آمرزد. وقتی کار به دست اوست چرا انسان از دعا کردن بخل بورزد؟ چرا زبان به خیر و سعه نگشاید؟ چرا مردم را از رحمت خدا نومید کند؟ وقتی برای انسان مسلم شد که «لا نافع و لا ضار و لا رازق الا الله» چرا ما از کیسه خرج کنیم و یا در انفاق خدا و گسترش رحمتش بخل بورزیم؟ ما وعده می دهیم و خداوند هم رحیم است و کریم، اعطا کننده و احسان کننده اوست.
▪️سید هاشم حداد رحمةاللهعلیه
📚«دلشده»
📚 🔹@h_khoban_ir
🔸️کرامات آیت الله انصاری همدانی "ره"
یکی از ارادتمندان ایشان به نام سیدعباس نقل کرده: یک روز با همسرم مشاجره لفظی پیدا کردم و چون عصبانی بودم، یک سیلی محکم به صورت او زدم!! ولی بلافاصله پشیمان و ناراحت شدم. پیش خود گفتم: برای این که دلم آرام بگیرد به مدرسه علمیه آخوند بروم، چون طرف عصر بود و طلبه ها دور هم جمع بودند، در کنار آن ها بنشینم تا از صفای آن ها دلم آرام بگیرد. در مسیر راه که می رفتم، گذرم از کنار خانه حضرت آیت اللّه انصاری افتاد. پیش خود گفتم: بهتر است اول نزد آیت اللّه انصاری جهت عرض سلام بروم. وقتی اجازه خواستم و خدمت آقا رسیدم، سلام کردم. آقا پس از جواب سلام، بلافاصله فرمودند: سیدعباس! می شد که زنت را نزنی و دیگر نیاز نبود دنبال جایی بگردی که دلت آرام گیرد! سیدعباس می گوید: وقتی این حرف را فرمود، من از خجالت خیس عرق شدم...».
#همدانی
📚 🔹@h_khoban_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آیتالله علوی گرگانی: ای جوان ۴ روز بیشتر زنده نیستی در عزای امام حسین(ع) تماشاچی نباش
🔹بروید در جمعیت و به سینه و سر بزنید و مجالس عزا را گرم کنید.
📚 🔹@h_khoban_ir
✅استاد فاطمی نیا(ره):
🔹در دعای شانزدهم صحیفه آمده است:
"و انا الذی بجهله عصاک"
خدایا من بنده ای هستم که به سبب جهل خود ، تو را معصیت کرده است!
🔹عالم جليل القدر آقا سیّد مهدی قوام يك تعبير زيبا و لطيفي دارند و ميفرمايند:
خدایا اگر ما تو را معصیت کردیم، بنای جنگیدن با تو را نداشتیم، نفهميديم!
📚 🔹@h_khoban_ir
هدایت شده از قاصدک
💜 کدوم دوره رایگان ما رو می خوای⁉️
🔵نظم و هدفگذاری
🟡خودسازی
🟢ارتباط موثر
🔴انضباط شخصی
😍اینجا پُره از دوره های #رایگان
✅ تا پاک نشده زود وارد جمع بزرگ 600 هزار نفره ما شو👇
https://eitaa.com/joinchat/1634271298C2b479acc30
📨 اين همه در اينترنت و كتاب میگردی كه ببينی آيتالله قاضی چه گفت؟! آيتالله بهجت چه دستورالعملی برای سلوک داد؟! فلان عارف چگونه به مقامات رسيد؟! اين همه دنبال استاد هستی و اين در و آن در میزنی، چه شد آخر؟! به كجا رسيدی؟!
قدم اول، ترک معصيت است! نمیگويم معصوم شويد، اما به اندازه خودتان تلاش كنيد
ای جوان عزيز كه به دنبال سير و سلوک هستی، تو هنوز با پدر و مادرت تند هستی، به ديگران پرخاش میكنی، آنوقت انتظار داری «سالک الی الله» هم بشوی؟!
اگر ملاحسينقلی همدانی (ره) هم از قبر بيرون آيد و استاد سير و سلوكت شود، اگر عاق والدين باشی، به جایی نمیرسی!
💬 سیدعبدالله فاطمینیا(ره)
📚 🔹@h_khoban_ir
📚#معرفی_کتاب
🌟عنوان:ادب عاشقی🌟
✍به قلم:محمدرضا عابدینی
🖨ناشر:نشر معارف
💠🔹💠🔹💠🔹💠🔹💠🔹
کتب پیش رو حاصل زحمات علی جعفری هُرستانی است. که از مجموع صحبت های پراکنده استاد عابدینی در ابتدای منابر و سخنرانیهای مناسبتی مختلف را جمع آوری کرده و آن را به صورت یک مجموعه منظّم در آورده است. این کتاب با موضوع آداب حضور در مجالس اهل بیت (ع) و ناظر به مخاطب و شرکت کننده در مجالس اهل بیت (ع) برای استفاده هر چه بیشتر و بهتر از این مجالس تدوین شده است.
این اثر جلد اوّل از مجموعه ای دو جلدی است و جلد دوّم این اثر با عنوان «ادب خادمی» با موضوع آداب برپایی و اقامه مجالس اهل بیت (ع) که شامل نکات کاربردی و تشکیلاتی ویژه مسئولین هیئات و برگزار کنندگان و خادمان مجالس اهل بیت (ع) است، نیز در حال تدوین است و به زودی در اختیار علاقه مندان به این مباحث قرار خواهد گرفت.
💠🔹💠🔹💠🔹💠🔹💠🔹
#کتاب_عاشورایی
📚 @ketab_Et
💌 #کــلامشهـــید
شهادت چیزی نیست که مفت بدست بیاید، بنده خدا بودن میخواهد نه بنده هوا و هوس.
شهید کریم رئیسی❣🍃
📚 🔹@h_khoban_ir