هدایت شده از بینش راهبردی
بحمدالله نتایج نرمش قهرمانانه و بعد از آن استراتژی نگاه به شرق، یکی یکی در حال ظهور و بروز است. رهبری عزیز کاری کردند که غرب پرستان آمریکایی و اروپایی به محاق رفته و استراتژی شان در میدان شکست خورد و حالا با عوض کردن جای مدعی و متهم، این ماییم که با افتخار در حال حرکت هستیم و آمریکا باید از اتهامات و آبروی ریخته اش در دنیا دفاع کند.
این ماییم که از شرق چین تا شرق مدیترانه را در می نوردیم و آمریکا غلطی نمی تواند بکند
این ماییم که آمریکا را از افغانستان اخراج می کنیم و به لبنان بنزین صادر می کنیم و آمریکایِ مثلا ابرقدرت در حال خروج مفتضحانه و تماشای نمایش قدرت ماست!
و حالا عضویت دائم در سازمان شانگهای!
🔴 برخی مزایای مهم عضویت در سازمان اقتصادی شانگهای :
🔹 ارتقای ضریب امنیتی ایران
(تعهد کشورهای عضو به حمایت نظامی از یکدیگر، مانور نظامی مشترک برای عملیات مشترک)
🔹 افزایش امکان سرمایهگذاری خارجی
- در مراجع بین المللی، روسیه و چین متعهد به حمایت از ایران خواهند بود و تعهدی به تمکین از تحریمهای آمریکا علیه ایران نخواهند داشت.
🔹 تاثیرات قوی بر روابط ایران و اوراسیا
🔹 موضع ایران در معادلات بینالمللی تقویت خواهد شد و نقطه تعادل به سمت کاهش تحریمهای آمریکا علیه ایران پیش خواهد رفت.
🔹عضویت دائم ایران شانگهای برای بسیار حائز اهمیت است؛ چراکه این سازمان به اندازهای اکنون قدرتمند شده که در سند امنیت ملی سال ۲۰۱۷ آمریکا مشاهده میشود که برای اولین بار، از چین به عنوان یکی از سازمانهای اثرگذار در این سازمان، به عنوان یک تهدید بزرگ علیه آمریکا نام برده شده است.
🔹ایران از سال ۲۰۰۵ میلادی به عنوان عضو ناظر این سازمان به شمار میرود و با پیوستن آن به عنوان یک عضو دائم میتوان امیدوار بود که سطح تجارت خارجی کشورمان با اعضای این سازمان افزایش یابد و بتوان در مقابل محدودیتهایی که اروپاییها و آمریکا علیه اقتصاد ایران اعمال کردهاند، با قدرت بیشتری ایستادگی کرد، هر چند نباید فراموش کرد که تعاملات گسترده ایران در سطوح مختلف سیاسی با کشورهای دنیا، باید به عنوان یک راهکار استراتژیک از سوی ایران در عرصه بینالملل در دستور کار قرار گیرد.
🔹اعضای سازمان شانگهای، در حدود یکسوم خشکیهای روی سطح زمین را در اختیار دارند و نزدیک به ۴۲ درصد جمعیت دنیا ساکن کشورهای این سازمان هستند؛ ضمن اینکه در حوزه اقتصاد، اعضای سازمان شانگهای نزدیک به ۲۵ تولید ناخالص ملی دنیا را در اختیار دارند.
🔹با گذشت زمان به احتمال زیاد از ۵ قدرت اول اقتصادی اول دنیا دو کشور عضو این سازمان خواهند بود، از بین قدرتهای اتمی نیز چهار قدرت اتمی دنیا یعنی روسیه، چین، هند و پاکستان عضو این پیمان هستند؛ ضمن اینکه چین و روسیه نیز به عنوان دو عضو از پنج عضو دائم شورای امنیت نیز ستونهای اصلی پیمان فوق هستند، همین مسئله برای درک اینکه چرا سازمان همکاری شانگهای اهمیتی ورای یک سازمان امنیت منطقهای دارد برای هر ناظری کافی است.
🔹ایران از سال ۲۰۰۵ میلادی به دنبال عضویت دائم در پیمان شانگهای بوده و در طول سالهای گذشته دلایل متعددی سبب شده تا این مسیر برای ایران کامل شود؛ اما تحفظ برخی از کشورهای عضو در خصوص عضویت ایران در این پیمان به همراه تحریمهای اعمال شده از سوی شورای امنیت سازمان ملل متحد مهمترین مانع بر سر عضویت کامل ایران بوده است.
🔹ایران دارای ظرفیتهای گسترده است که میتواند در یک همکاری گسترده با کشورهای عضو پیمان شانگهای مورد استفاده قرار بگیرد؛ به نحوی که ایران عملاً در مسیر کریدور شمال به جنوب و غرب به شرق قرار دارد. در طول سالهای گذشته بسیاری از کشورها تلاش کرده بودند تا به نوعی جایگزین ایران در منطقه غرب آسیا شوند اما همچنان ایران مهمترین کریدور برای عبور از این منطقه به آسیا محسوب میشود.
🔹در حوزه انرژی نیز، ایران بر طبق آمارهای موجود، بیشترین ذخایر درجای نفت و گاز جهان را بر روی هم دارد که بهشدت مورد نیاز چین و هند به عنوان دو عضو مهم پیمان شانگهای است؛ ضمن اینکه جمهوری اسلامی ایران همچنین پیمانهای راهبردی با چین و همچنین هندوستان دارد. این روابط راهبردی میتواند در کنار همکاریهای امنیتی پیمان شانگهای به عنوان یک مکمل ویژه برای سیاست نگاه به شرق ایران باشد.
🔹ایران با عضویت دائم در این سازمان، به بازارهای گسترده کشورهای عضو سازمان شانگهای نیز متصل میشود و در حوزههای مختلف تجاری، ترانزیت و انرژی به عنوان یک قدرت منطقه می تواند با این کشورها تعاملات اقتصادی مثبتی را داشته باشد و با توجه به اینکه اخیرا ایران عضو ناظر اتحادیه اوراسیا شده، حضور در سازمان همکاری شانگهای میتواند این روند را تکمیل کند که ایران از ظرفیتهای اقتصادی کشورهای این حوزه که ۶۵ درصد جمعیت جهان و همچنین منابع جهان را در خود جای داده، نیز استفاده کند.
🔹برای سازمان شانگهای هم اهمیت دارد که با قدرتی مثل ایران که دارای منابع بسیار غنی برای همکاری اقتصادی است و پل ارتباطی شرق با غرب آسیا و همچنین شمال به جنوب تلقی میشود، ارتباطی نزدیک داشته باشد؛ به خصوص اینکه ایران به دلیل داشتن منابع غنی انرژی و نفت و گاز طبیعتا یک مهره و وزنه مهم در سازمان همکاری شانگهای خواهد بود و همکاری بیشتر تهران با سازمان همکاری شانگهای و تقویت نقش ایران در راه ابریشم برای همه طرف ها سودمند خواهد بود.
#تبیین
@h_shafiei
🔰علل سقوط جامعه انسانى از منظر امیرالمومنین علیه السلام
🔸بدانيد كه همانا شما در روزگارى هستيد
كه گوينده حق اندك،
و زبان از راستگويى عاجز،
و حق طلبان بى ارزش.
مردم گرفتار گناه،
و به سازشكارى هم داستان،
جوانانشان بد اخلاق،
و پير مردانشان گنهكار،
و عالمشان دو رو،
و نزديكانشان سود جو،
نه خردسالانشان بزرگان را احترام مى كنند
و نه توانگرانشان دست مستمندان را مى گيرند.
#نهج_البلاغه خطبه 233
🔹وَ اعْلَمُوا أَنَّكُمْ فِي زَمَانٍ الْقَائِلُ فِيهِ بِالْحَقِّ قَلِيلٌ وَ اللِّسَانُ عَنِ الصِّدْقِ كَلِيلٌ وَ اللَّازِمُ لِلْحَقِّ ذَلِيلٌ؛ أَهْلُهُ مُعْتَكِفُونَ عَلَى الْعِصْيَانِ، مُصْطَلِحُونَ عَلَى الْإِدْهَانِ؛ فَتَاهُمْ عَارِمٌ، وَ شَائِبُهُمْ آثِمٌ، وَ عَالِمُهُمْ مُنَافِقٌ، وَ [فَارِئُهُمْ] قَارِنُهُمْ مُمَاذِقٌ؛ لَا يُعَظِّمُ صَغِيرُهُمْ كَبِيرَهُمْ، وَ لَا يَعُولُ غَنِيُّهُمْ فَقِيرَهُم.
@h_shafiei
#معرفی_مقاله
📃ابعاد و شیوههای نفوذ راهبردی دشمن در سامانۀ «نگرشی» نظام دینی از منظر آموزههای قرآنی- روایی
🖋 مهدی گرجی، مریم حاجی عبدالباقی
📙فصلنامه «مطالعات معرفتی در دانشگاه اسلامی»
📌کلیدواژهها؛
نظام دینی دشمنشناسی تهدید نفوذ راهبردی قرآنی- روایی نگرشی جنگِ شناختی
@h_shafiei
http://ksiu.nahad.ir/article_1082.html
مبشرصبح
#معرفی_مقاله 📃ابعاد و شیوههای نفوذ راهبردی دشمن در سامانۀ «نگرشی» نظام دینی از منظر آموزههای قرآن
#معرفی_مقاله
📃ابعاد و شیوههای نفوذ راهبردی دشمن در سامانۀ «نگرشی» نظام دینی از منظر آموزههای قرآنی- روایی
🖋 مهدی گرجی، مریم حاجی عبدالباقی
📙فصلنامه «مطالعات معرفتی در دانشگاه آزاد»، شماره ۸۷، تابستان ۱۴۰۰
📌کلیدواژهها
نظام دینی دشمنشناسی تهدید نفوذ راهبردی قرآنی- روایی نگرشی جنگِ شناختی
چکیده؛
🔸هدف: تلاش برای شناخت قرآنی- روایی اهداف، ابعاد و روشهای یکی از مهمترین و پیچیدهترین تهدیدهای وجودی- ماهیتی علیه نظام و حاکمیت دینی؛ یعنی «نفوذ راهبردی» بود.
🔹روش: پژوهش حاضر از نوع توصیفی- تحلیلی است که به روش کتابخانهای و مبتنی بر روش تفسیر اجتهادی با گرایش تفسیر موضوعی تدوین شده است. آیات قرآن و روایات بر پایۀ مؤلفههای مرتبط و اثرگذار در «نفوذ راهبردی» معادلیابی تطبیقی، تحلیل محتوا، مفهومسازی و مقولهبندی شدهاند.
🔸یافتهها: «نفوذ راهبردی» که با محوریت جنگِ شناختی- ادراکی صورت میپذیرد، همۀ ابعاد بینشی- معرفتی، نگرشی- انگیزشی و کنشی- منشی نظام دینی را در سطوح ساختاری، نهاد رهبری، حاکمان، نخبگان و تودۀ مردم هدف قرار میدهد. این نوشتار به نفوذ راهبردی در حوزۀ «نگرشی- انگیزشی» پرداخته است.
🔹نتیجهگیری: معتبرسازی اصل و رأی نظام سلطه در قالب تغییر زاویۀ دید نسبت به نظام باطل، پذیرش مرجعیت حاکم به طاغوت و عبور از جهاد کبیر، نخستین گام آن است. ناپپدانمایی دشمنیِ دشمن از طریق بازتعریف معیارهای دشمنشناسی، به هم ریختن مرزبندیها با دشمنان، امتزاج حق و باطل، تزیین دشمن و تبدیل تبرّی از دشمن به تولّی و موالات، خودیپنداری دشمن، مرجعیتسازی و اعتباریابی مُحَرَّف و تغییر مرجعیت فکری- رفتاری، تغییر گروه مرجع تودۀ مردم و تلاش برای تغییر مرجعیت فرهنگی، ابعاد دیگر چنین نفوذی است. در حوزۀ حکمرانی نیز تغییر معیارها و سنجهها با تبدیل معیارگرایی به شخصیتگرایی، تغییر تلقی از حکمرانی در مسئولان، تغییر ترجیحات و شکلدهی خط تردید، گامهای پسین آن را تشکیل داده است.
http://ksiu.nahad.ir/article_1082.html
@h_shafiei
هدایت شده از شیخ غلامعلي بدرلو
🔰 کانال "آرشیو غلام"
🗄مجموعهای از
📑فیشهای مطالعاتی،
📻مدّاحی و سخنرانی،
📺فیلم و مستند،
📚معرّفی کُتُب و
📱کانالهای ارزشمند
در حوزه أخلاق و تربیت، عقاید و حکومت اسلامی، تاریخ و تمدّن، روایت و علوم حدیث، شعر، اندیشه رهبری، علوم انسانی اسلامی و... در آرشیو یک طلبه
💎 عضویت 👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2891776033C73b72190f1
🔰نیـم نگاه تو مَـرا کافی است
روزگاری امام کاظم علیه السلام در بغداد از کنار خانه ای میگذشت، صدای ساز و آواز از خانه ای بلند بود.
حضرت موسی بن جعفر علیه السلام از کنیزی که از منزل برای بُردن خاکروبه بیرون آمد پرسید: «صاحب این خانه آزاد است یا بنده؟»
کنیز در پاسخ گفت: «او آزاد است».
امام فرمود: «راست گفتی! اگر او بنده بود از مولای خود میترسید».
وقتی که کنیز وارد خانه شد، صاحب خانه را از برخورد امام علیه السلام با خود آگاه کرد (بدون آن که موسی بن جعفر را شناخته باشد). ابونصر، بُشر بن حارث با پای برهنه از خانه بیرون آمد و به دنبال امام کاظم راه افتاد و در نتیجه گفتگویی با وی، توبه کرد.
از آن پس به برکت موسی جعفر علیه السلام، بُشر به بُشر حافی معروف شد او سالیان به تهذیب نفس پرداخت به گونه ای که نام او را در میان سرآمدان زُهاد و عُباد ثبت کرده اند.
🔸 علامه حلی، منهاج الکرامه، ص۵۹.
@h_shafiei
🔰فلسفه حكومت اسلامى از منظر امیرالمومنین علیه الله
🔸خدايا تو مى دانى كه جنگ و درگيرى ما براى به دست آوردن قدرت و حكومت و دنيا و ثروت نبود،
🔹بلكه مى خواستيم نشانه هاى حق و دين تو را به جايگاه خويش باز گردانيم، و در سرزمين هاى تو اصلاح را ظاهر كنيم، تا بندگان ستمديده ات در أمن و أمان زندگى كنند، و قوانين و مقررّات فراموش شده تو بار ديگر اجراء گردد.
#نهج_البلاغه خطبه 131
♦️اللَّهُمَّ إِنَّكَ تَعْلَمُ أَنَّهُ لَمْ يَكُنِ الَّذِي كَانَ مِنَّا مُنَافَسَةً فِي سُلْطَانٍ وَ لَا الْتِمَاسَ شَيْءٍ مِنْ فُضُولِ الْحُطَامِ، وَ لَكِنْ لِنَرِدَ الْمَعَالِمَ مِنْ دِينِكَ وَ نُظْهِرَ الْإِصْلَاحَ فِي بِلَادِكَ، فَيَأْمَنَ الْمَظْلُومُونَ مِنْ عِبَادِكَ وَ تُقَامَ الْمُعَطَّلَةُ مِنْ حُدُودِكَ.
@h_shafiei
#معرفی_مقاله
📃جهان تاریخی، وسعت و روابط حاکم برآن ازمنظر قرآن کریم (با تاکید بر رویکرد کلام تاریخی)
🖋نویسنده: دکتر محمد حسین دانشکیـا
📙فصلنامه: اندیشه نوین دینی سال پانزدهم تابستان 1398 شماره 57
📌کلید واژه ها: جهان تاریخی قرآن روابط رخداد ها عالم غیب عالم مادی کلام تاریخی
@h_shafiei
http://ensani.ir/fa/article/419549
مبشرصبح
#معرفی_مقاله 📃جهان تاریخی، وسعت و روابط حاکم برآن ازمنظر قرآن کریم (با تاکید بر رویکرد کلام تاریخی)
📚جهان تاریخی، وسعت و روابط حاکم برآن ازمنظر قرآن کریم (با تاکید بر رویکرد کلام تاریخی)
نویسنده: محمدحسین دانشکیا
چکیده:
شناخت بستر وقوع حوادث و رویدادهای تاریخی و محدوده و وسعت آن، که جهان تاریخی را سامان می دهد در مطالعات تاریخی و زندگی بشری از اهمیت بسزایی برخوردار است، توجه به دامنه تاثیر رفتارهای تاریخی انسان در عوالم مختلف علاوه بر اثر تربیتی بر فرد و جامعه، به نوبه خود در ساخت فرهنگ و تمدن الهی موثر است. این پژوهش با روش توصیفی تحلیلی در بررسی گزاره های تاریخی، تفسیری و با رویکرد کلام تاریخی بر آن است تا وسعت جهان تاریخی و روابط حاکم بر آن را از منظر قرآن مشخص نماید. یافته ها نشان می دهد که جهان تاریخی قرآن علاوه بر عالم مادی که بستر اعمال و رخداد های انسانی است، عالم غیب را نیز در بر می گیرد، عالم غیبی که دارای اضلاعی همچون عالم آخرت، عالم ملکوت و عالم امر است را. بنابراین هر رخدادی درعالم مادی، بازتابی درعالم غیب دارد و بالعکس هر رخداد مربوط به انسان در عالم غیب، در عالم مادی تاثیر می گذارد.
http://ensani.ir/fa/article/419549
@h_shafiei
ای که میدانی ندارم
غــیر درگاهت پناهی
دیگر از من برنگردان روی خود،
گاهی «نگاهی» ... !
@h_shafiei
هدایت شده از کانال حسین دارابی
🔵 مقام معظم رهبری: امر واکسیناسیون پدیدهای اسلامی است، زیرا واکسیناسیون رفع خطر بیماری است و جلوگیری از خطر از دید اسلام واجب است.
۶۷/۴/۴ آیت الله خامنه ای.
منبع: کتاب منشور تربیتی کودک و نوجوانان ( مجموعه بیانات مقام معظم رهبری حفظه الله) تالیف آقای بانکی پور
✍ بعد میگن آقا تقیه کرده، آقا نظرش منفیه نمیتونه بگه، آقا تنهاست و کلی تأویل وتفسیر بهرای مختلف. آقا صریح درباره واکسیناسیون نظرش داده، نظرشون از اول همین بوده، الانم همینه. تمام
#حسین_دارابی 👈 عضوشوید
🔰یکی از فلسفه های سنت آزمايش در کلام امیرالمومنین علیه السلام
🔸خداوند بندگان خود را كه گناهكارند، با كمبود ميوه ها، و جلوگيرى از نزول بركات، و بستن در گنج هاى خيرات، آزمايش مى كند، براى آن كه توبه كننده اى باز گردد، و گناهكار، دل از معصيت بكند، و پند گيرنده، پند گيرد، و باز دارنده، راه نافرمانى را بر بندگان خدا ببندد، و همانا خدا استغفار و آمرزش خواستن را وسيله دائمى فرو ريختن روزى، و موجب رحمت آفريدگان قرار داد.
پروردگار فرمود: «از پروردگار خود آمرزش بخواهيد، كه آمرزنده است، بركات خود را از آسمان بر شما فرو مى بارد، و با بخشش اموال فراوان و فرزندان، شما را يارى مى دهد، و باغستان ها و نهرهاى پر آب در اختيار شما مى گذارد».
🔹پس رحمت خدا بر آن كس كه به استقبال توبه رود، و از گناهان خود پوزش طلبد، و پيش از آن كه مرگ او فرارسد، اصلاح گردد.
#نهج_البلاغه خطبه ۱۴۳
🛑إِنَّ اللَّهَ يَبْتَلِي عِبَادَهُ عِنْدَ الْأَعْمَالِ السَّيِّئَةِ بِنَقْصِ الثَّمَرَاتِ وَ حَبْسِ الْبَرَكَاتِ وَ إِغْلَاقِ خَزَائِنِ الْخَيْرَاتِ، لِيَتُوبَ تَائِبٌ وَ يُقْلِعَ مُقْلِعٌ وَ يَتَذَكَّرَ مُتَذَكِّرٌ وَ يَزْدَجِرَ مُزْدَجِرٌ، وَ قَدْ جَعَلَ اللَّهُ سُبْحَانَهُ الِاسْتِغْفَارَ سَبَباً لِدُرُورِ الرِّزْقِ وَ رَحْمَةِ الْخَلْقِ، فَقَالَ سُبْحَانَهُ «اسْتَغْفِرُوا رَبَّكُمْ إِنَّهُ كانَ غَفَّاراً يُرْسِلِ السَّماءَ عَلَيْكُمْ مِدْراراً وَ يُمْدِدْكُمْ بِأَمْوالٍ وَ بَنِينَ وَ يَجْعَلْ لَكُمْ جَنَّاتٍ وَ يَجْعَلْ لَكُمْ أَنْهاراً»؛ فَرَحِمَ اللَّهُ امْرَأً اسْتَقْبَلَ تَوْبَتَهُ وَ اسْتَقَالَ خَطِيئَتَهُ وَ بَادَرَ مَنِيَّتَهُ.
@h_shafiei
شبان آهسته می گِریَم؛
که شاید کم شود دردم.
تحمل می رود؛
اما شبِ غـم سَر نمی آید.
زِ دست و پای دل بر گیر؛
این زنجیــــرِ جور، ای یار.
که این دیوانه گر عاقل شود؛
دیگر نمی آید!
فــراق از عُمر من می کاهد
ای مهربان؛ رحمی........
... مهدی #اخوان_ثالث با کمی دخل و تصرف
#اربعین
@h_shafiei
#معرفی_مقاله
📃بررسی ظرفیت های تمدن سازی در جهان اسلام با تکیه بر پیاده روی اربعین
🖋نویسنده: محسن پرویش
📙فصلنامه تمدن اسلامی و دین پژوهی سال اول زمستان ۱۳۹۸ شماره ۲
📌 کلید واژه ها: اربعین, تمدن سازی, قیام و مقاومت, ظرفیت ها و پیاده روی
چکیده:
پویایی تمدن اسلامی،مساله ای است که همه محققان و نویسندگان منصف بر آن اذعان دارند، چرا که این تمدن بهترین تمدن بشری است که همه ابعاد وجودی انسان را در برمی گیرد. یکی از مهم ترین ظرفیت های تمدنی اسلام در طول تاریخ، اربعین حسینی است که توانسته است الهام بخش و الگوساز در احیای تمدن اسلامی باشد به آن دلیل که مسیر صحیح را از مسیر غلط در تمدن اسلامی برای ما روشن می سازد، البته هنگامی می توان از اربعین و تاثیر آن بر تمدن سازی اسلامی سخن گفت که ابتدا درک صحیحی و روشنی از مفهوم تمدن داشته باشیم.آنچه در چند سال اخیر چشم جهانیان را به خود خیره کرده است و پنانسیل فراوانی برای نشان دادن تمدن نوین اسلامی دارد، پیاده روی اربعین می باشد.ظرفیت هایی که ابعاد گوناگونی از جمله مذهبی، فرهنگی، سیاسی و... می تواند داشته باشد اما بدون شک مهم ترین ظرفیت اربعین حسینی همگرایی جوامع اسلامی می باشد، چرا که پیاده روی اربعین مختص یک مذهب یا فرقه نمی باشد بلکه خیل عظیمی از مردم تحت لوای پرچم اسلام در آن حضور دارند، لذا مطالعه حاضر به روش کتابخانه ای- اسنادی به ترسیم و تبیین ظرفیت های تمدن ساز پیاده روی اربعین می پردازد.
@h_shafiei
https://b2n.ir/f53492
🔸پیادهروی اختصاصی به اربعین ندارد و در هر زمان زیارت پیاده مستحب است. رفتن به حرم امام حسین علیه السلام و زیارت قبر ایشان موضوعیت دارد، ولی اختصاصی به اربعین ندارد. در مفاتیح زیارت امام حسین علیه السلام در بسیاری از ایام سال سفارش شده است.
🔹پژوهشها نشان میدهد که سنت پیادهروی به شیخ اعظم انصاری برمیگردد.ایشان این پیادهروی را در ایام اربعین قرار دادند، اما در دوره خودشان به صورت محدود وجود داشت نه به صورت فراگیر. بعد از شیخ انصاری این سنت قدری افول میکند تا اینکه محدث نوری احیاگر و مروج اصلی پیادهروی اربعین شدند.
@h_shafiei
@tarikh_j
وقتی اولیات و ابتدائیات مبانی و معارف نبوی را نمی دانیم چگونه مدعی پژوهشـــــــــگاه برای طب نبی هستید؟!
اگر سایر مطالب و دستوراتتان با همین نگاه متصلب و منجمد باشد وای به حال مراجع کنندگانتان.
آیا درکی از اقتضائات زمانه دارید؟
آیا بین استثمار طاغوت با حکومت اسلامی فرقی قائل نیستید؟
آیا ضامن افرادی که به واسطه این ترغیب و تشویق ضمنی به اقدام غیرقانونی برای زیارت اربعین دست می زنند، هستید؟ یا همانند نسخه های مدعیان طب اسلامی (عدم واکسیناسیون) مسئولیتی در قبال نسخه ها خود ندارید؟
طبق گزارشها تاکنون حدود ۶۰ نفر بهخاطر خروج غیرقانونی از کشور برای زیارت اربعین در عراق بازداشت شدهاند.
مردم عزیز به این افکار مشوش صاحبان این اندیشه چه به اسم طب اسلامی و یا هر اسم دیگر و... توجه نکنند.
@h_shafiei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺 #ببینید| این کتاب با سایر کتابهای حماسهٔ عاشورا چه تفاوتی دارد؟
قسمت اول از سلسله جلسات بازخوانی کتاب #آذرخشی_دیگر_از_آسمان_کربلا
🎞 حجت الاسلام و المسلمین دکتر جواد
سلیمانی امیری
📽 جهت مشاهده با کیفیت بالا:
https://aparat.com/v/fauys
🏴 @mesbahyazdi_ir
47.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📺 #ببینید|راز شکوهمندی و عظمت قیام سیدالشهداء (ع) و بقای آن تاکنون چیست؟
قسمت سوم از سلسله جلسات بازخوانی کتاب #آذرخشی_دیگر_از_آسمان_کربلا
🎞 حجت الاسلام و المسلمین دکتر جواد سلیمانی امیری
📽جهت مشاهده و دانلود با کیفیت بالا:
https://aparat.com/v/pUbA0
🏴 @mesbahyazdi_ir
36.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📺 #ببینید|سر ماندگاری قیام عاشورا از منظر علامه مصباح چیست؟
قسمت دوم از سلسله جلسات بازخوانی کتاب #آذرخشی_دیگر_از_آسمان_کربلا
🎞 حجت الاسلام و المسلمین دکتر جواد سلیمانی امیری
📽جهت مشاهده با کیفیت بالا در صفحه آپارات:
https://aparat.com/v/t1c6E
🏴 @mesbahyazdi_ir
46.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📺 #ببینید|چه زمینههایی باعث شد جامعه اسلامی امام خود را به قتلگاه ببرد؟
قسمت چهارم از سلسله جلسات بازخوانی کتاب #آذرخشی_دیگر_از_آسمان_کربلا
🎞 حجت الاسلام و المسلمین دکتر جواد سلیمانی امیری
📽جهت مشاهده و دانلود با کیفیت بالا:
https://aparat.com/v/z648X
🏴 @mesbahyazdi_ir
هدایت شده از سید احمد رضوی | صراط
🔻ولایت یعنی ما دنبال راهنمایی مولا باشیم و اشارههای او را بگیریم
🔹 ولایت یعنی ما در به در بگردیم دنبال اینکه «آقا یک دستور به ما میدهی؟ آقا یک نصیحت میکنی؟ آقا یک چیزی به ما میگویی؟ آقا یک راهنمایی میکنی؟ آقا یک اشارهای میکنی که ما متوجه بشویم» یازده امام شهید شدند برای اینکه این را جا بیندازد، اما هنوز جا نیفتاده است؛ حتی در کشور ما هم درست جا نیفتاده است. آقای سید حسن نصرالله میگوید که در ایران حرف ولایتفقیه را گوش نمیکنند. خب معلوم است؛ ایشان صحبت میکنند و یک چیزی میگویند، چند روز بعدش مثلاً رئیسجمهور یک چیز دیگری میگوید.آیا ما ولایت را درست فهمیدهایم که امامزمان(ع) بیاید؟ چرا ولایت هنوز برای مردم جا نیفتاده است؟
🔸حاج آقای پناهیان؛ 99/11/26
✅ حاج آقای پناهیان بسیار عالی بحث تبعیت و پیروی از ولایت را تشریح فرمودید، ولایتمدار باید گوش فرمان ولی باشد، باید ببیند آقا چه میگوید تا او به دنبال عملی کردن اشاره او در جامعه باشد.
✅ اگر جریان انقلابی و ولایتمداران همین تبیین حاج آقای پناهیان را در دستور کار خود در حوزه مقابله با کرونا قرار دهند بسیاری از تشویش های ذهنی ایجاد شده در جامعه برطرف میشود. بسیاری از فتنه ها خنثی میشود.
◀️ وقتی ولایت تاکید برای واکسیناسیون عمومی میکنند تکلیف همه ولایتمداران بخوبی روشن میشود که باید در جهت پیاده سازی این تاکید و فرمایش رهبری تمام قد بسیج شوند.
◀️ وقتی ولایت موکدا تاکید میکند مردم ماسک بزنند و پروتکلهای بهداشتی را اجرا کنند دیگر جایی برای بهانه و فرار از مسئولیت ولایتمداران و جریان انقلابی باقی نمی ماند. همه باید هم خود علم کنند هم دیگران را توصیه به عمل کنند.
✅ اما عجیب است که برخی از ولایتمداران و انقلابیون در حال عمل بر خلاف تاکیدات ولایت هستند و از طرفی مدعی مریدی حاج آقای پناهیان نیز هستند!!
✅ سید حسن نصرالله بخوبی میگوید که در ایران حرف ولایتفقیه را گوش نمیکنند. 😓😓 اما باید به سید حسن نصرالله گفت در ایران برخی مدعیان ولایتمداری نه تنها حرف ولایت فقیه را گوش نمیکنند بلکه حرفش را تحریف میکنند و بر خلاف تاکیداتش عمل میکنند.😓😓
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
🔰رهنمودهای امیرالمومنین علیه السلام برای مقابله با فتنه ها
🔸سعى کنيد شما پرچم هاى فتنه و نشانه هاى بدعت نباشيد، و از آن چه پيوند جماعت به آن گره خورده و ارکان اطاعت بر آن نباشد، جدا نشويد.
🔹مظلوم بر خداوند وارد شويد و ظالم وارد نشويد.
🔸از گام نهادن در راه هاى شيطان و سراشيبى هاى ظلم و عدوان بپرهيزيد.
🔹لقمه هاى حرام هر چند اندک باشد، وارد شکم خود نسازيد; چرا که شما زير نظر کسى هستيد که گناه را بر شما حرام کرده و راه هاى اطاعت را براى شما آسان ساخته است.
#نهج_البلاغه خطبه ۱۵۱
فَلَا تَكُونُوا أَنْصَابَ الْفِتَنِ وَ أَعْلَامَ الْبِدَعِ، وَ الْزَمُوا مَا عُقِدَ عَلَيْهِ حَبْلُ الْجَمَاعَةِ وَ بُنِيَتْ عَلَيْهِ أَرْكَانُ الطَّاعَةِ، وَ اقْدَمُوا عَلَى اللَّهِ مَظْلُومِينَ وَ لَا تَقْدَمُوا عَلَيْهِ ظَالِمِينَ، وَ اتَّقُوا مَدَارِجَ الشَّيْطَانِ وَ مَهَابِطَ الْعُدْوَانِ، وَ لَا تُدْخِلُوا بُطُونَكُمْ لُعَقَ الْحَرَامِ، فَإِنَّكُمْ بِعَيْنِ مَنْ حَرَّمَ عَلَيْكُمُ الْمَعْصِيَةَ، وَ سَهَّلَ لَكُمْ سُبُلَ الطَّاعَة.
@h_shafiei