📽 #معرفی_مستند
🎞 مستند #تمدن (Civil)
📌نویسنده و روایت گر این مستند (نیل فرگوسن) مورخ و استراژیست نوظهور غربی است. او از مسیحیان صهیونیست و طرفدار اسرائیل و کاملا ضد اسلام است، در حال حاضر او یکی از گزینه های اصلی جایگزینی (هنری کیسنجر) در آمریکا می باشد.
معرفی #مستند_تمدن از یک سو با رویکرد دشمن شناسی، در جهت آشنایی با نظرات این استراتژیست غربی و از سوی دیگر کمک می کند تا مخاطبان با دست یابی به برآورد استراتژی غرب متوجه شوند که دشمنان تمدن اسلامی چطور فکر می کنند؛ ضمن اینکه جنبه های آموزشی این مستند از نگاه تاریخی و تمدنی یکی از عوامل معرفی این مستند می باشد.
🔸این مستند سریالی 6 قسمت می باشد؛
1⃣تمدن | کار
2⃣تمدن | مصرفگرایی
3⃣تمدن | دارایی
4⃣تمدن | پزشکی
5⃣تمدن | دانش
6⃣تمدن | رقابت
در ادامه به تبیین موضوعات این قسمت ها می پردازم.
@h_shafiei
مبشرصبح
📽 #معرفی_مستند 🎞 مستند #تمدن (Civil) 📌نویسنده و روایت گر این مستند (نیل فرگوسن) مورخ و استراژیست ن
1⃣اولین قسمت از این مجموعه در سال 1420 آغاز می شود، وقتی که سلسله ی مینگ در چین نسبت به همه تمدن های پیشرفته ی یک ادعای معتبر داشت: جهان زیر چتر تمدن چین است. انگلیس آن زمان در مقایسه با تمدن چین چهره کاملا بدوی داشت. با این حال برتریی که چین درتکنولوژی تثبیت کرده است به رشد مداوم اقتصادی بدل نشده. در چین امپراطوری یکپارچه به بسط استعماری و نوآوری اقتصادی میدان نداد. درحالی که در اروپا احزاب سیاسی رقابت را بار آورند. سوالی که امروز مطرح است این است که آیا غرب مزیت رقابتی خود را نسبت به آسیای به سرعت در حال ترقی ازدست می دهد؟
2⃣در سالِ 1683 ارتش مسلمان عثمانی، پایتخت قدرتمند ترین امپراطوریِ اروپا، وین را محاصره کرد. و این وضعیت یعنی، برتریِ شرق و اسلام بر غرب یک کابوس همیشگی برای غرب بوده است. اما در نهایت، اسلام پیروز نشد و دلیل آن نه قدرت آتش بلکه دانش بود. نیل فرگوسن بررسی می کند که چرا دنیای اسلام در انقلاب علمی و عصر روشنگری مشارکت نداشت، و اینکه آیا غرب همچنان خواهد توانست برتریِ علمی اش را در دورانی که پیشرفت اش در رشته های علمی در حالِ افول است، حفظ کند.
3⃣پرفسور فرگوسن بررسی می کند که چطور در اواخر قرنِ 19 پیشرفت ها در طب مدرن، امکانِ صادراتِ تمدنِ غرب را به قاره ی سیاه یعنی آفریقا ممکن کرد. امپراطوریِ فرانسه با توسعه ی بهداشتِ عمومی و ساختِ زیر بناهای مدرن در غربِ آفریقا شروع به تمدن سازی کرد. با این حال در دیگر امپراطوری های اروپا، خصوصاً آلمان در جنوبِ غربِ آفریقا، حاکمیت استعماری به نسل کشی انجامید. امپریالیست ها از ماموریت هایِ تمدن شان صحبت کردند، اما هماوردی شان در نهایت به جنگِ جهانی انجامید، جنگی که چیرگی غرب را به خطر انداخت. امروز، آیا آژانس های کمک رسانِ غرب از گذشته درس گرفته اند؟ یا چین در پی ساخت یک امپراطوری افریقایی جدید است؟
4⃣پرفسور فرگوسن بررسی می کند که چرا آمریکای شمالی موفق بود، درحالی که آمریکای جنوبی برای قرن های متمادی عقب افتاد. هر دو آمریکا اشتراکاتِ زیادی داشتند (نه تنها مردم بومی را مطیع خود کردند بلکه مهاجرین اروپایی از برده داری نیز بهره جستند)، اما تفاوت عمیق این دو، از نظر حقوق مالکیت، قوانین حاکم و دولت انتخابی بود. دو انقلاب علیه حاکمیتِ سلطنتی بینِ سا ل های 1776 و 1820 به وقوع پیوست، با این حال سیمون بولیوار ( Simoon Bolivar ) هیچ وقت نتوانست جرج واشنگتن باشد، و آمریکای لاتین از نظر سیاسی چندپاره ماند، جامعه تقسیم شد و از نظر اقتصادی پسرفت کرد در حالیکه ایالاتِ متحده از نظرِ جهانی در حالِ تبدیل شدن به قدرت برتر جهان بود.
5⃣ما یک جور می پوشیم؛ از آخرین لوازمِ تکنولوژیک استفاده می کنیم؛ و ماشین های یکسانی را سوار می شویم. اما این یکنواختی از کجا آمده است؟ پاسخِ این سوال، ترکیبِ انقلابِ صنعتی و جامعه ی مصرفی است. ظهور پدیده ی مصرفِ انبوه، در انگلیس بنیان گذاشته شد. اما پس از آن به طرزِ چشم گیری در آمریکا ترقی کرد. این پدیده تا به امروز، عملکردِ جهان را تغییر داده است. پدیده ای که در ادامه، ژاپنی ها پیشبردِ آن را به دست گرفتند. ژاپن نه تنها با این مدل استحاله شد، بلکه به عنوانِ یک جامعه ی غیرِ غربی به موتورِ محرکِ فراگیرسازی این مدل نیز بدل شد.
6⃣ششمین عنصری که غرب را قادر کرد تا بر سایرین چیره شود، تعبدی دانستنِ کار و تلاش بود. اروپایی ها دیگر تا ساعت های طولانی کار نمی کنند و آمریکایی ها پس انداز را به طورِ کامل رها کرده اند. کارگران و پس اندازکنندگانِ واقعی در جهانِ امروز وُراثِ کنفسیوس اند، نه کالوین. شاید بزرگترین تهدید برای تمدن غرب همین غربی سازیِ جهان به نظر برسد، چرا که نتیجه ی محتومِ رشدِ اقتصادیِ آسیا نابودیِ محیطِ زیست کره ی زمین است. در آخرین برنامه از این مجموعه، نیل فرگوسن استدلال می کند که از دست رفتنِ ایمانِ مردم غرب به خودشان و نه به مذهب شان، تهدید اصلی برای بقای تمدنِ غرب است.
@h_shafiei
📽 #معرفی_مستند
🎞 مستند (پرونده ناتمام)؛ پرونده ناتمام حاصل پژوهشی پنج ساله در یکی از پیچیده ترین پرونده های امنیتی تاریخ جمهوری اسلامی است؛ انفجار دفتر نخست وزیری در هشتم شهریور سال 1360. این مستند به پرسش های زیادی که برای عموم مردم و به ویژه نسل های دوم ،سوم و چهارم انقلاب مطرح است و تا کنون بی پاسخ مانده پاسخ می دهد.
🎞و مستند (معمای C130 )؛ سقوط هواپیمای سی-۱۳۰ ارتش با شماره پرواز ۵۰۵ در منطقه کهریزک تهران که منجر به شهادت افرادی چون ولی الله فلاحی، یوسف کلاهدوز، محمد جهان آرا، جواد فکوری و سید موسی نامجو شد و عملا بسیاری از معادلات سیاسی و نظامی کشور خصوصا معادلات جنگ ایران و عراق را تغییر داد، فتح خرمشهر به ۸ ماه بعد از آن موکول شد و عملا جنگ بیش از ۷ سال دیگر ادامه یافت و سازمان رزم ارتش و سپاه ضربه سنگینی را متحمل شد.
🎥این دو مستند به #پروژه_نفوذ می پردازد، نفوذی تا قلب ریاست جمهوری و شورای امنیت کشور... پروژه ای که کماکان ادامه دارد. برای شناخت نفوذ و استراتژی آنها حتما این دو مستند را ببینید، ان شاء الله در ادامه مستند های دیگری با همین موضوع پیشنهاد خواهد شد.
@h_shafiei
📚 #معرفی_کتاب
یوهان ولفگانگ #گوته در سال ۱۷۴۹ متولد شده و یک نابغه چند رشتهای آلمانی بود. او در نقاشی، رمان نویسی، درام نویسی، شعر، فلسفه، معدن شناسی، فیزیک و حتی امور سیاسی مهارت داشت از این رو جزء هیات وزرای آلمان بود. او به حافظ ارادت داشته و قطعات زیبایی هم در وصف حافظ و اشعار او می سراید.
افسانهی #فاوست یکی از بهترین و پرتکرارترین داستانها در تاریخ ادبیات است. داستان فردی که روحش را در قبال قدرت تقدیم به شیطان میکند. داستانی که فاوست تعریف میکند بسیار لذتبخش و خواندنی است. کتاب در دو قسمت: قسمت نخست در ۱۸۰۸ و قسمت دوم ۱۸۳۱ منتشر گردیده است.
این تصویر هم تصویر فاوست و واگنر است و سگی که مفیستوفلس (شیطان) در جلد آن به اتاق فاوست راه یافت و آنجا بر او ظاهر شد و ...
@h_shafiei
📽 #معرفی_مستند
🎞 مستند #گزارش_چند_قتل اثر مهدی دزفولی که به ترورهای مشکوک و سریالی دوران ریاست جمهوری "سید محمد خاتمی" می پردازد و نقش "سعید امامی" در این قتل ها را بررسی می کند.
نکته جالب و مشترک و شاید هم اتفاقی! در این مستند و مستند های مربوط به #نفوذ یک اسم است و آن #سعید_حجاریان است که در جذب #کشمیری و #امامی نقش مهمی داشته است.
برای مطالعه و اشراف بیشتر به دو لینک زیر هم می توانید مراجعه بفرمایید:
🔻https://snn.ir/fa/news/812625/
🔺https://snn.ir/fa/news/813258/
@h_shafiei
📽 #معرفی_مستند
🎞یکی دیگر از مستند هایی که به پروژه #نفوذ می پردازد، مستند #ترور_سرچشمه به کارگردانی محمدحسین مهدویان است که به بازخوانی ترور #شهید_بهشتی و شخصیت های برجسته حزب جمهوری اسلامی پرداخته است.
مستند با زمینه ها و حواشی آن با تصاویر آرشیوی مربوط به حادثه انفجار شروع می شود و صحبت ها به حالت بازجویی از تمامی افرادی که در آن حادثه نقشی داشته یا عضو حزب بوده اند ادامه پیدا می کند و در ادامه نیز به بررسی اجمالی از شخصیت شهید بهشتی می پردازد.
@h_shafiei
📽مستند #اخراج_شده #Expelled
🎞مستند اخراج شده (Expelled) که در سال ۸۸ در بخش مستند جشنواره فیلم فجر، از کشور آمریکا، شرکت کرد، به بررسی نگرش داروینیستی به هستی و نیز نحوه تقابل صاحبان این نگرش؛ یعنی آنها که قدرت علمی را در آمریکا در دست دارند با دانشمندان مخالف آن نظریه که معتقد به وجود نوعی طرح هوشمند (Intelligent Design) در پیدایش هستیاند، میپردازد.
🔶این فیلم مستند ۹۸ دقیقهای که با واکنش بسیار منفی میان رسانه های مطرح جریان سرمایه داری آمریکا مواجه شد (به طوری که به آن جایزه گوجه فاسد داده و عناوینی نظیر پر از ابهام و با استدلال ضعیف دادند، از طرفی روزنامه USAToday و مجله Scientific America آنرا پروپاگاندا و روزنامه NewYorkTimes آنرا توهم توطئه و بیهودهگویی نامید!!!) سه مبحث کلیدی را همزمان دنبال میکند:
1⃣نخست نشان میدهد که در پرمدعاترین کشور جهان از نظر دموکراسی و آزادی بیان چگونه دانشمندانی را که دیدگاهی متقابل با داروینیسم داشتهاند؛ یعنی مخالف به وجود آمدن جهان به صورت تصادفی و یا انتخاب طبیعی بودهاند از دانشگاههای آمریکا اخراج میکنند.
در این مستند، به صراحت تاکید میشود که علاوه بر محروم کردن برخی استادان دانشگاه از خدمات شهروندی اجتماعی (مانند سوزاندن کارتهای اعتباری بانکیشان که این امر موجب میشود نتوانند نیازهای اولیه زندگیشان را رفع نمایند) حتی نام برخی از دانشمندان را برای چاپ در هر نشریه و کتاب یا در فضای اینترنت ممنوع میکنند به گونهای که گویا چنین دانشمندی اصلا به دنیا نیامده است. آنهم نه دانشمندانی که Creationist و خلقتگرا باشند بلکه کسانی که صرفا به وجود نوعی Intelligent Design یعنی طرحی هوشمند در ساخت جهان قائلند و عالم را تصادفی نمیدانند. علت اهمیت این امر برای صحنهگردانان تمدن غرب آن است که اعتقاد به خلقت هوشمند جهان، زمینه پذیرش خالق جهان را فراهم کرده و دین گرایی در جهان افزایش چشم گیر خواهد یافت.
2⃣دوم و در ضمن مصاحبه با دانشمندان اخراج شده از دانشگاهها، به بررسی عقاید آنها و علل مخالفتشان با داروینیسم میپردازد و این بهانهای میشود تا تهیه کننده مستند با بزرگترین داروینیستهای جهان مثل “پروفسور داوکینز” به صحبت بنشیند و دلایلشان را در اینکه چرا جهان نمیتواند یک خالق داشته باشد یا حتی بر اساس طرحی هوشمند به وجود آمده باشد بشنود و سپس همانها را از نگاه خردگرایانه و ساینتیستی به چالش میکشاند.
3⃣سوم اینکه این مستند به بررسی ایدئولوژیهای برآمده از نگرش داروینیستی و اصل بقاء اصلح میپردازد و با سفر به آلمان و دیدار از کورههای آدم سوزی (هولوکاست) و کشتارگاههای بیماران روانی، مبادی تفکر نازیسم را به عنوان نمونهای از داروینیسم اجتماعی، طی مصاحبه با محققان این دیدگاه بررسی می کند.
🔸نکته جالب اینجاست که تعدادی از اساتیدی که به سمت نظریه داروین گرایش پیدا کردند همگی اعتراف می کنند که قبلا مسیحی معتقد بودند. اما بعد از دنبال کردن و پذیرفتن نظریه داروین، کم کم اعتقادات دینی از زندگی آنها رفته و در نهایت آنها را به الحاد کشانیده است. این نکته قابل توجه مسلمانانی است که ادعا می کنند در عین مسلمانی، نظریه داروین را نیز می پذیرند.
🔴دیدن این مستند را به هیچ وجه به تاخیر نیندازید.
@h_shafiei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکی از دانشجویان محترم این فیلم فرستاده و در پیوست نوشته (نقش اساتید راهنما و مشاور در پیشرفت علمی دانشجو) به نظرتون الان با این فرهیخته چه کنم؟😉😂
@h_shafiei
مبشرصبح
یکی از دانشجویان محترم این فیلم فرستاده و در پیوست نوشته (نقش اساتید راهنما و مشاور در پیشرفت علمی د
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
و در اینجا شاهد تلاش برخی دانشجویان برای اتمام پایانامه هستیم 😐😂
هدایت شده از مبشرصبح
📚 #معرفی_کتاب
📙ماجرای فکری آوینی؛ دکتر وحید یامین پور در این کتاب به گفتارهایی در شناخت مفاهیم بنیادی تفکر شهید سید مرتضی آوینی می پردازد.
📔کتاب «ماجرای فکری آوینی» بیشتر به موضوعات فلسفه تاریخی و مباحث تمدنی مد نظر سید شهید می پردازد که به نظر حقیر موضوع ضروری و بسیار جذابی است و با قلم روان و شیوایی که نویسنده دارد خواننده را بدون خستگی در بین سطورش به سیر در می آورد و باعث می شود مخاطب از مطالعه چند باره این اثر دلزده نشود.
🖊اما پیشنهادی هم خدمت نویسنده محترم عرض می کنم که امیدوارم مفید باشد؛
یکی از نقد های حقیر میزان استناد ها به سید شهید است. این کتاب بناست ما را در شناخت منظومه اندیشه های «سید شهیدان اهل قلم» همراهی و کمکمان کند اما در 255 صفحه حدود 30 رفرنس بیشتر به آثار ایشان داده نشده که به نظر اگر بازنگری نشود این شائبه به ذهن می رسد که این مطالب تراوشات فکری و اندیشه های نویسنده محترم و فاضل است نه آقا مرتضای عزیز.
نکته دیگر در همین موضوع نپرداختن و عدم ارجاع به برخی از آثار ایشان می باشد که ممکن است برخلاف واقع این ذهنیت را ایجاد کند که نویسنده اشراف کامل به تمامی اندیشه ها و آثار ایشان نداشته است، لذا معتقدم رفرنس ها نیاز به بازنگری دارد هم از جهت کمی هم از جهت کیفی. در ضمن برخی مطالب در متن ذکر شده که سندش در پاورقی نیامده برخی از اسناد هم بدون ذکر شماره صفحه آمده است که به نظر در صورت اصلاح بر غنا و اتقان کتاب بیفزاید.
🔶در هر صورت از نویسنده محترم بابت این اثر تشکرمی کنم و به دوستان مطالعه این اثر را پیشنهاد می کنم.
@h_shafiei
به مناسبت سالروز عروج #سید_شهیدان_اهل_قلم مستند های ایشون را خدمت عزیزان پیشنهاد می دهم.
📽 #معرفی_مستند
1. مجموعه روایت فتح
2. شش روز در ترکمن صحرا
3.خان گزیده ها
4. شهری در آسمان
5.سیل خوزستان
6. حقیقت
7. هفت قصه از بلوچستان
8. شیر مردان خدا! کربلا وبلا در انتظار است
9. با دکتر جهاد در بشاگرد
@h_shafiei
📜 #معرفی_ماهنامه
🔸ماهنامه فرهنگی تحلیلی #سوره_اندیشه
در بخش معرفی نامه این ماهنامه آمده است؛
🔶حیث التفاتی شناخت ما ناظر به موضوعی جزئی و بخشی نیست؛ بلکه ناظر به کلیت جامعه است. شناخت کلنگر ما با حرکت از ظاهر به باطن جامعه حاصل میشود و لذا منطق حاکم بر محتوای ما اینگونه شده است:
1⃣ #سبک_زندگی ؛ ظاهر تمدن و مرئیترین وجه آن است و تجلی آنچه تمدن در باطن دارد میباشد.
2⃣ #نظام_اجتماعی ؛ وجه باطنی سبک زندگی است و سبک زندگی را در میان خود گرفته است و بر اساس مبنا، غایت و ساختار آن، شیوه و سبک زندگی رقم میخورد. نظام اجتماعی، لایهای عمیقتر از سبک زندگی در واکاوی جامعه است و هر دو، حوزهی تشکیلدهنده عمل اجتماعیاند.
3⃣ #نظریههای_اجتماعی ؛ زیربنای نظام اجتماعی را شکل میدهد. نظریه کاربردیترین لایهی نظر است و تفصیل، تنظیم و ساخت و ساز و سامان دادن به عینیت را بر عهده دارد. تفکر رهآموز نظریهها و عمل اجتماعی است.
4⃣ #تفکر ؛ امکانهای گوناگون را در اختیار نظریه و عمل میگذارد و باطنیترین حوزهی نظری است.
5⃣ #هنر ؛ آن چیزی است که باطنیترین وجه تمدن یعنی عرفان در آن تجلی مییابد و تفکر که رهآموز تمدن است خود رهین ذکر و عرفان است.
6⃣ #تاریخ ؛ تمام ساحات فوق را به شیوهای تحلیلی تطبیقی در طول زمان مورد بررسی قرار خواهد داد.
📎 http://www.sooremag.ir
@h_shafiei
🌐 #معرفی_سایت
✅پایگاه جامع تاریخ؛
زیر نظر «مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی»
https://tarikh.inoor.ir
پایگاه #جامع_تاریخ به عنوان وبگاهی تخصصی با هدف پوشش اطلاعات تمامی وقایع و رخدادهای مهم تاریخ اسلام و تسهیل دسترسی کاربران به پژوهشهای انجام گرفته در این حوزه طراحی شده که طی فرایندی تدریجی در بخشهای: «رویدادها»، «اَعلام»، «اماکن» و «اصطلاحات و مفاهیم تاریخی» به کاربران عرضه میشود.
اطلاعاتی که در پایگاه جامع تاریخ استخراج و فراوری میشود، به سه دسته تقسیم میشود:
1⃣ استخراج اطلاعات تاریخی در چهار بخش «زمان، مکان، اَعلام و مفاهیم» توسط محققین گروه تاریخ در طی فرایندی چند مرحلهای با استفاده از «سامانهی ابزار ورود اطلاعات» اقدام به انتخاب، استخراج و ثبت وقایع با تاریخ مشخص میکنند که این سامانه متناسب با نیازهای پژوهشگران بهروزآوری میشود.
2⃣ بازیابی و استخراج برخی از اطلاعات عرضه شده در نرمافزارهای رومیزی و پروژههای مرتبط تاریخی.
3⃣ استنتاجات و پردازشهای مبتنی بر ابزارهای هوشمند متن کاوی.
لازم به ذکر است که تمامی این اطلاعات استخراج شده «متن محور» و از منابع اصلی تاریخی و نیز منابع پژوهشی معتبر میباشد که فهرست این منابع در حال حاضر 181 عنوان است؛ بدیهی است که با تکمیل تمامی مراحل توسعهی پایگاه بر منابع متنی کنونی و نیز چندرسانهای و ابزارهای مکاننما افزوده خواهد شد.
@h_shafiei
📽 #معرفی_مستند
🎞در مستند #اسرار_آیت به پرونده همچنان مفتوح ترور شهید سید حسن آیت اشاره شده است که امکان ترور این شهید توسط منافقین را کمرنگ می کند...
♦️(جرمش این بود که اسرار هویدا می کرد)
@h_shafiei
📚 #معرفی_کتاب
📙 دکتر جواد سلیمانی در کتاب «ریزش خواص در حکومت امیرمومنان(ع)» ۶۶ تن از چهره های خوش سابقه و متنفذ حکومت علوی، معرفی و لغزشگاهها و عوامل ریزششان بر اساس اسناد دست اول تاریخی بررسی کرده است و آنان به چهار جریان صدارت طلبان فتنه گر، متحجران آشوبگر، اعتزالیون عافیت طلب و اعتزالیون قدرت طلب تقسیم کرده اند، اما از آنجا که برخی از آنان در قالب های مذکور قرار نمی گرفته اند، بر اساس اوصافی که در تاریخ درباره شان گفته شده، به عالمان، قاضیان، خطیبان، شاعران، دوستان بی وفا و چهره های بانفوذ تقسیم گردیده اند.
📕در این کتاب، چهرههای خوش سابقه و متنفذ حکومت علوی، معرفی و لغزشگاه ها و عوامل ریزششان بررسی می شود، تا از این رهگذر هم خواص اهل لغزش شناسایی شده و علت لغزششان تحلیل گردد و هم نقش لغزش آنها در تضعیف حکومت آن حضرت تبیین شود، لکن قبل از معرفی چهره های مذکور، نخست مباحثی چون تعریف، اهمیت، طبایع و فرآیند رویش خواص در صدر اسلام بررسی شده و سهم لغزش خواص در تضعیف حکومت امیرمؤمنان(ع) به طور اجمال بررسی گردید.
📝خواص اهل لغزش کسانی هستند که در زمان حکومت علی(ع) به نوعی با سیاستهای آن حضرت هماهنگ نشدند. برخی با آن حضرت بیعت نکرده، بعضی در جنگها آن حضرت را یاری نکردند و برخی دیگر به صورت رسمی در مقابلش ایستادگی کردند و به جنگ با آن حضرت برخاستند، و برخی دیگر پرچم مبارزه فرهنگی و اجتماعی را بر ضد آن حضرت برافراشتند.
📌 از آنجا که این اثر تاریخی تحلیلی رویکرد عبرت آموزی و بصیرتی دارد، پیشنهاد می کنم عزیزان اصل کتاب یا خلاصه آن را مطالعه بفرمایند.
@h_shafiei
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 | پشتپرده یک اختلال !
🔴 خبرگزاری حوزه در گزارشی به رمزگشایی از اختلال چندباره در برخی شبکههای پیامرسان داخلی در دوران کرونایی پرداخت.
◀️ مشاهده و دریافت با کیفیت بالاتر
مبشرصبح
🔄داستان این روزهای علیزاده، رشیدپور و فروغی .... ⤵️متن پایین مطالعه بفرمایید @h_shafiei
🔻رشیدپور و فروغی برای من نه تنها مهم نیستند بلکه ازشون هم خوشم نمی آید خصوصا آقا رضا رشید پور و انتقادهایی جدی به سیاست ها و برنامه هاشون دارم جدی تر از فیش حقوقی!
🔸اما معتقدم نقد توسط خودی باید صورت بگیرد. آنهم قانونمند، دلسوزانه و منصفانه والا بیراهه است. نقد غیر خودی دام است. فتنه گر خودی نیست، بازی می دهد حتی اگر قرآن هم بخونند بدانید مردم را به شرک دعوت می کند. فتنه گر اگر روضه و هیات بگیرد بدانید سینه زنی برای یزید است؛ «كلمة حقّ يراد بها باطل».
🔹بارها و بارها عرض کرده ام برخلاف امور حکمی در امور اجتماعی و سیاسی باید به «من قال» توجه داشت بعد به «ما قال» باید گوینده را شناخت و مبانی و سابقه او را دانست تا بفهمیم سرچشمه حرف او از کجا نشات می گیرد و به دنبال چه چیزی است. مگر نه اینکه معاویه در صفین امیرالمومنین را به حکمیت قرآن دعوت کرد! آیا واقعا او به معارف قرآن باور داشت؟ دعوت به کتاب الله فتنه دیگری بود اما سپاه علی علیه السلام فریب خوردند.
🔸و باید ملتفت باشیم که ناخواسته در زمینی که دشمن طراحی کرده بازی نکنیم و بلندگوی او نباشیم. جالب این است کسی دم از شفافیت می زند که خودش آخر کدری است! جالب تر اینکه او که خود هتاک و معاند نظام بوده و فراری است داعیه دار لیدری و مطالبه گری انقلابیون شده؟! و دلش برای نظام تپیده و از رهبری دم می زند؟!
🔹ماخواهان شفافیت هستیم بالاتر از فرافکنی علیزاده و رشیدپور بلکه شفافیت درباره تصمیم های مجلس، درباره ضررها و خسارت هایی که سال 88 فتنه گران به کشور تحمیل کردند، درباره بزک کنندگان تصمیم های دولت خصوصا برجام، درباره دروغ بنزین های آلوده و وارد کننده اش، درباره قرض پس نده 8 هزار میلیارد تومانی صندوق فرهنگیان، درباره دکل گمشده و 4/8 میلیارد دلار گمشده در 97 همچنین قرص ها و داروهایی که غیب شدن هستیم و ......... همچنین خواهان شفافیت علیزاده درباره فتنه 88 و ارتباط او با مجموعه های معاند و فعالیت های او در آن ایام می باشیم، آیا او کماکان بر همان مواضع گذشته خود هست یا خیر؟
⁉️سوال علیزاده مثل هر سوال کننده دیگری باید پاسخ داده شود به قول عزیزی مثل مارکسیست های اول انقلاب که مطرح کردند و پاسخ گرفتند اما از جایگاه خود و بعد از مشخص کردن نسبت خود با نظام حاکم. نباید جایگاه ها عوض شود و بدهکارها، طلبکار شوند.
♻️ آقای علیزاده همان علیزاده 88 سبز رنگ است اما با رنگ و لعاب جدید می خواهد خود را جای قناری جا بزند اما نخواهد توانست به همین دلیل در مقابل نظر مخالف خود همانند سال 88 دست به تهمت و توهین می زند.