خون حسین(ع) و اصحابش کهکشانی است که بر آسمان دنیا، راه قبله را می نمایاند... عالم همه در طواف عشق است و دایره دار این طواف، حسین است.
@h_shafiei
هدایت شده از لنزِ سرگردان
پخش فیلم مستند #بیر_عالم_سوز در چهارمین جشنواره تلوزیونی مستند
.
📺 مستند بیر عالم سوز
🔹امشب (سه شنبه) ساعت ۲۱ از شبکه مستند
🔹خلاصه فیلم مستند: روایت زندگی بهزاد پروین قدس، عکاس، نقاش، خطاط، مستندساز و جانباز دفاع مقدس.
🔹کارگردان: محمدطه امیری
🔹تهیه کننده: عبدالحسین بدرلو
.
.
🟥 جهت شرکت در رای گیری میتوانید از ساعت ۲۱ امشب (سه شنبه) به مدت بیست و چهار ساعت با ارسال یک امتیاز بین ۱ تا ۵ به همراه کد فیلم A4 به شماره ۳۰۰۰۰۸۱ پیامک کنید. مثال: A45 ( امتیاز+کدفیلم)
.
.
🟥 علاوه بر این، میتوانید با مراجعه به سایت جشنواره به ادرس festdoctv.com در رایگیری شرکت کنید.
.
.
#جشنواره #مستند #شبکه_مستند #جشنواره_مستند #تلوزیون
@lenzesargardan
📚 #معرفی_کتاب
📖«کوفه و نقش آن در قرون نخستین اسلامی»
🖋محمدحسین رجبی دوانی
📌موسسه چاپ و نشر دانشگاه امام حسین علیه السلام
📙«فرایند شکلگیری و ساختار اجتماعی کوفه، نقش معنوی، علمی، فکری، سیاسی و نظامی کوفه، بررسی نقاط ضعف و قوت کوفیان، ظهور خلافت عباسیان در کوفه، آخرین اقدام امام علی در بسیج کردن کوفیان برای رویارویی با معاویه، جغرافیای تاریخی منطقه کوفه، مواضع کوفیان پس از انعقاد صلح، تاسیس حوزه علمیه نجف و پایان حیات علمی کوفیان» از جمله سرفصلها و عناوین این کتاب به شمار میرود.
📘در بخشی از این کتاب آمده است:
«تاکید فراوان قرآن کریم و اولیا دین مبین اسلام به مطالعه تاریخ و آگاهی از عملکرد و سرنوشت مردمان در اعصار پیشین، نشاندهنده نقش و اهمیت بسیار تاریخ در هدایت جوامع بشری است. چراکه بررسی نحوه رفتار انسانها و جوامع در رویارویی جبههها و جریانهای حق و باطل در تاریخ، برای کسانی که جویای سعادت و رستگاری در دنیا و آخرت هستند، «بصیرت» ایجاد میکند و آنان را در حوادث و تحولات مشابه که تکرار تاریخ است، راهنما خواهد بود. بصیرتی که از مطالعه و تحلیل حوادث تاریخی به دست میآید، موجب میشود تا از عملکرد و رفتار درست و در جهت رضای خداوند افراد و جوامع پیشین «درسها» و از کردار و سلوک نادرست و شیطانی آنان عبرتها گرفته شود تا در صورت تکرار تاریخ و وقوع حوادث و تحولات همانند، از این آموزهها بهرههای مناسبی ببرند.»
🔰سرفصل های کتاب کوفه و نقش آن در قرون نخستین اسلامی
🔸بخش اول: فرایند شکل گیری ساختار اجتماعی کوفه:
فتح عراق از آغاز تا سقوط مدائن
بنای کوفه
جغرافیای تاریخی منطقه کوفه
ترکیب ساکنان کوفه
🔹بخش دوم: نقش سیاسی و نظامی
کوفه از آغاز تا مرکزیت خلافت
کوفه مرکز خلافت اسلامی
کوفه در دوران امویان
ظهور خلافت عباسیان در کوفه
🔸بخش سوم: نقش معنوی، علمی و فرهنگی
مساجد مشهور کوفه
مشاهیر صحابه و تابعین در کوفه
کوفه مرکز نشر معارف اسلامی
کوفه و تشیع
نقش کوفه در پیدایش فرقه های مذهبی
تأسیس حوزه علمیه ی نجف اشرف و پایان حیات علمی کوفه
🔹خاتمه
بررسی نقاط قوت و ضعف کوفیان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 به یاد همه شهدا، خصوصا سردار عزیز حاج قاسم سلیمانی
@h_shafiei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حتما ببینید
بی انصافی از نگاه حضرت روح الله
@h_shafiei
هدایت شده از واقعنگریهای یک آرمانگرا
#ماندن_مطالبه_گرانه_یا_خروج_بی_دستاورد؟
👈با توجه به اجرای تعهدات برجامی ایران و باقی ماندن تعهدات طرفهای برجامی، اساسا خروج از این توافقنامه دیگر #آورده_ای برای ما ندارد که هیچ، اتفاقا کشورهای طرف، بخصوص اروپاییها اگرچه به ظاهر ژست مخالفت می گیرند اما در باطن از آن اقدام استقبال می کنند؛ زیرا:
1. به نوبه ای برای فرار از تعهدات خود بهترین راه خروج ایران است.
2. و در ثانی اگر اقدامی در راستای هم نظری با آمریکا بخواهند انجام بدهند همین خروج از برجام #هموار می کند.
👈با این اوصاف به نظر من به جای دو دستگی در حضور و خروج در برجام، یکدست و یکصدا بر طبل #مطالبه اجرای برجام بکوبیم. یعنی #اگر بخواهند مثلا اگر بازرسی بخواهند یا هر تعهدی بر مبنای برجام، بازرسی و تعهدات را محدود و ممنوع کنیم و در عین حال تعهدات طرفها را مطالبه کنیم.
به هر حال برجام چک کشیده شده ای است که باید نقد شود.
🔻پینوشت
در اینجا با اشاره به مطلب قبلی تاکید می کنم، که برجام نباید منعقد می شد، بعد از خروج آمریکا باید خارج می شدیم بعد از دست دست کردن اروپا باید نمی ماندیم، اما حالا دیگر شده و باید مطالبه کنیم تا هم از تبعات برچسب خروج مصون باشیم (آش نخورده و دهان سوخته نشویم)و هم حربه مطالبه گری و چانه زنی (هرچند کم)داشته باشیم.
✍محمود باقری
@mahmiudbagheri1
🔰لزوما « #عدالت » به معنای « #مساوات » نیست، گاهی اقتضای عدالت « #تبعیض » است، از این رو نه مساوات ذاتا خوب است و نه تبعیض ذاتا بد است. خوبی و یا بدی مساوات و تبعیض نسبت به عدالت تعریف می شود.
🔸به همین دلیل هر تبعیضی بد نیست؛ یک تبعیض پسندیده و مثبت داریم و یک تبعیض ناپسند و منفی کما اینکه هر مساواتی هم خوب نیست؛ یک مساوات پسندیده داریم و یک مساوات ناپسند. گاهی برای مبارزه با بی عدالتی باید از سیاست ها و اقدامات تبعیض مثبت تبعیت کنیم.
🔹مسئولیت ها، محدودیت ها، تکالیف، کارکردها و استعدادها؛ معیار تمیز خوبی و بدی تبعیض و مساوات است.
🔸در بسیاری از احکام شرع و قوانین حقوقی بین انسان عاقل و بالغ و انسان غیر بالغ و مجنون، بین انسان مختار و انسان مکره، بین انسان سالم و بیمار همچنین بین انسانها با مسئولیت ها و جایگاه های متفاوت و جنسیت های مختلف ... شاهد تبعیض هستیم. این احکام و قوانین تبعیضی عین عدالت است. از این رو بازخواست و سختگیری که از انسان مسئول، عاقل ، بالغ، سالم و مختار می شود حتما از انسانی که محدودیت هایی دارد نمی شود.
🔹مثال اجتماعی و امنیتی آن، حفاظت از برخی شخصیت های حقوقی که دارای برخی مسئولیت ها هستند، می باشد (که تشخیص این امر به مراجع ذی صلاح است.) اگر کسی بگوید در جامعه شاهد تبعیض هستیم به این دلیل که برخی مسئولین محافظ دارند ولی بسیاری از مردم خیر، حتما معنای تبعیض را متوجه نشده. اقتضاء عدالت در مورد برخی مسئولیت ها و برخی محدودیت ها، عدم مساوات بین آنها و مردم عادی است، البته باید توجه داشت که این امتیازات در قبال مسئولیت آنها و به اقتضای شخصیت حقوقی آنها داده شده و نه شخصیت حقیقی آنها لذا باید پاسخگو باشند و اگر قصوری داشتند حتما مجازات شوند.
🔰همانگونه که امیرالمومنین علیه السلام در نامه خود به مالک اشتر به این مطلب اشاره می فرماید که آنقدر به قضات و کارگزاران دولتی امکانات و حقوق ببخش که به مردم نیازمند نباشد و به بیت المال خیانت نکنند. البته در ادامه می فرمایند که باید در انجام وظایف آنها نظارت شود. (وَافْسَحْ لَهُ فِي الْبَذْلِ مَا يُزِيلُ عِلَّتَهُ، وَتَقِلُّ مَعَهُ حَاجَتُهُ إِلَى النَّاسِ.... ثُمَّ أَسْبِغْ عَلَيْهِمُ الاْرْزَاقَ، فَإِنَّ ذَلِکَ قُوَّةٌ لَهُمْ عَلَى اسْتِصْلاَحِ أَنْفُسِهِمْ، وَغِنًى لَهُمْ عَنْ تَنَاوُلِ مَا تَحْتَ أَيْدِيهِمْ، وَحُجَّةٌ عَلَيْهِمْ إِنْ خَالَفُوا أَمْرَکَ أَوْ ثَلَمُوا أَمَانَتَکَ.) نامه 53
🔹در مورد مجلس گذشته که جزء فشل ترین مجالس و بی لیاقت ترین نمایندگان بود هم عرض کردم انصاف نیست که نمایندگان را که یک عنوان حقوقی است را بخاطر دادن مایع ضدعفونی و دستکش و کیت تشخیص کرونا تخطئه کرد چراکه اقتضای مسئولیت و کارشان چنین حفاظتی را اقتضاء می کند (چون باید بین مردم بیش از دیگران حضور داشته باشند) اما باید بخاطر تعطیل کردن مجلس و معطل گذاشتن وظایفشان باید مواخذه شوند.
🔴البته باید توجه کرد که استفاده از امکانات دولتی برای افرادی جائز است که خود از امکانات لازمی برخوردار نیستند،
🔴دوم اینکه عدم استفاده و یا استفاده وسواس گونه از اموال بیت المال به تقوا نزدیک تر و در شان کارگزار دولت اسلامی می باشد.
🔴همچنین باید توجه شود که امکانات دولتی و حقوقی که به کارگزاران داده می شود باید علاوه بر متعارف بودن با وضعیت معیشتی و اقتصادی جامعه نیز تناسب داشته باشد.
@h_shafiei