مبشرصبح
🟥مناظره آقای #محمد و آقای #لاریجانی آغاز شد. @h_shafiei
املاء علی #لاریجانی از رو دست حسن #روحانی خصوصا زمانی که گفت:
🔻(حوزه اقتصاد نه پادگان است و نه دادگاه که با تشر و دستور اداره شود...)
دقیقا رو نوشت از این جمله است.⤵️
🔺️(من سرهنگ نیستم، حقوقدان هستم و هیچ وقت پادگانی فکر و عمل نکردم.)
🔃 باید دید مردم باز به روحانی رای خواهند داد.
@h_shafiei
مبشرصبح
هم اکنون سخنرانی آقای رئیسی
بانیان و شرکای وضع موجود نمی توانند، مدعی باشند.
هدایت شده از واقعنگریهای یک آرمانگرا
#بانیان_وضع_موجود!
معاویه:
قویتر از ذوالفقار علی سراغ داری؟
عمروعاص:
آری، #جهل_مردم!
🔻پ.ن
دوستان آنها روی جهل مردم حساب باز کردند و وظیفه ما #روشنگریست
✍محمود باقری
@mahmoudbagheri1
هدایت شده از اندیشکده رشد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گفتگوی انتخاباتی
آیا رئیسی اصلح است؟
هدایت شده از موسسه فرهنگی هنری روایت
📲 | نسخه دسکتاپی و چاپ
🌹 | اصحاب ما میتوانیم ...
( دولتی مردمی برای ایرانی قوی ... )
#انتخابات
#انتخابات_1400
[ @Mohsen_Aghaee ]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم تبلیغاتی روز اول #روحانیجانی
@h_shafiei
مبشرصبح
فیلم تبلیغاتی روز اول #روحانیجانی @h_shafiei
علی #لاریجانی ؛ سیاستمدارِ « #هرجایی »!
⬅️مهدی جمشیدی
1️⃣علی لاریجانی، تازه به میدان پا نهاده، امّا گویا «یک چمدانِ تاکتیکِ روانی» در دست دارد! فقط در نطقِ انتخاباتیاش، دهها تاکتیکِ تبلیغی بهکار برد تا بتواند از حضورِ خود، یک «اتّفاق» بسازد؛ یک «اتّفاقِ خاص و منحصربهفرد»!
2️⃣او در همین ابتدا، «همهچیز» را به پای خود «هزینه» کرد: اشاراتش به «رهبرِ انقلاب» و «مراجعِ تقلید»، بهگونهای بود که گویا حضورش در امتدادِ خواستِ آنهاست. او کسی است که میتواند از همهچیز «به نفعِ خود» خرج کند! همه کس، این هنر را ندارند! و وقتی خرج از کیسۀ خودش نیست، حدّی هم نخواهد داشت!
3️⃣سخنانِ او، چقدرِ شبیهِ احمدینژاد بود، ازاینجهت که او بهصورتی سخن گفت که گویا تا به حال در جمهوریِ اسلامی، هیچ مسئولیّتی نداشته است! از همه، «برائت» جُست تا سیئات و خطایای هیچ شخص و جریان و دولتی، «دامنِ پاکِ او» را آلوده نکند! نه «پادگانی» است، نه «دادگاهی»! نه «پوپولیست» است، نه «کلیدِ جادویی» دارد!
4️⃣او هیچکدام نیست، امّا «چه» هست؟! او به این سئوال پاسخ نداد؛ چراکه هستیِ سیاسیِ علی لاریجانی، «سیّال/ ژلهای/ لغزنده/ متحرّک» است! با همه هست و با همه نیست! ردِ پایش در همهجا هست، امّا هیچکاره هم هست! نه موافق است و نه مخالف، امّا تعیینکننده است! از چنین انسانِ «موذی» و «مرموز»ی باید هراسید! ما با یک سیاستمدارِ «نامتعیّن/ بیشخصیّت/ بیهویّت/ هرجایی/ موقعیّتی» روبرو هستیم.
5️⃣امّا علی لاریجانی بهخوبی میداند که اکنون باید برای خود، «جایی» و «موقعیّتی» تعریف کند تا مردم، امکانِ انتخاب بیابند، و چه جایی بهتر از «بیجایی»! سخنانِ «لامکانِ» او به مخاطب این را القاء میکرد که گویا او مدّتهاست در سیاست، «حاشیننشین/ منزوی/ بیاختیار» است و تازه به عرصه آمده است! فردِ مظلوم و مهجوری که به اندیشههایش اعتنا نشده و از همه طرف، طرد گردیده است!
6️⃣این «تصویرسازیِ تحریفآلود»، یک «دروغِ بزرگ» است و دروغ، هر اندازه بزرگتر باشد، چهبسا کاراتر هم باشد! امّا با «واقعیّت» چه میکند که خلافِ این ادّعاهای فریبنده و دروغین است! چندین دوره ریاستِ وی بر مجلس، چه میشود؟! خدماتش به حسن روحانی در تصویبِ بیست دقیقهای برجام چه میشود؟! مسلوبالاختیار کردنِ مجلس در مقابلِ زیادهخواهیهای حسن روحانی چه میشود؟! آنهمه «لابیگری» و «اعمالِ نفوذ» و «سیاسیکاری» برای تضییعِ حقوقِ مردم و تقویّتِ دولتِ حسن روحانی چه میشود؟!
7️⃣او از نظرِ اجتماعی، فاقدِ «بدنۀ مردمی» و «پایگاهِ تودهای» است؛ نه جذابیّتی داشته و نه دارد. پس باید آنچنان «هنرنمایی» و «دلبری» کند که وضع را به نفعِ خود دگرگون سازد. دراینباره، او «راهِ دشوار»ی را پیشِ رو دارد؛ چراکه باید از «قعرِ جدولِ مقبولیّتِ مردمی»، خود را برهاند و بالا بکِشد. جنگِ روانیِ گستردهای در راه است.
8️⃣شک نکنید که او با لابیگری و سیاسیکاری، حسن روحانی را با خود همراه کرده است، حتّی اگر در ظاهر، دولتِ روحانی را «نقد» کند، به این دلیل است که نیازِ اجتماعی به «فاصلهگیریِ از دولتِ روحانی» دارد، امّا پشتِ پرده، او حاصلِ «ائتلافِ نامشروعِ» دولتِ روحانی با جریانِ اصلاحات است. او همیشه «برآیندِ چند بازیِ سیاسی» بوده است و اینبار نیز هست. «خودِ» او، حاصلِ جمعِ جبریِ همین «ارادههای معطوف به قدرت» است. پس فریبِ «موضعِ بهظاهر نقادانه و مستقلِ» او را نسبت به دولتِ روحانی نخورید! او آمده است تا این «نقشِ ساختگی و دروغین» را ایفا کند! او یک «بازیگرِ سیاسی» است که در تمامِ وجودش، کمترین اثری از صداقت در میان نیست؛ «الیگارشیِ بیهویّت»، «اشرافیّتِ مذبذب»! «لابیگرِ هرجایی»! «جادّهصافکنِ دولتِ تنبلها»! تردید نکنید که «لاریجانی»، همان «روحانی» است!
9️⃣ورودِ او به بازیِ انتخابات، از جهتی مبارک است؛ فرصتی در اختیارِ نیروهای انقلابی قرار گرفته تا او را بر «جا»ی خویش بنشانند و ماهیّتش را به مردم بنمایانند. نشان خواهیم داد که او تاکنون، در کجا نشسته بود و چه کرد. فصل، فصلِ «گفتن» و «روشنگری» است.
🔟 مارهای عالَمِ سیاست به هوای طعمۀ شیرین، از لانههای خویش، بیرون خزیدهاند، غافل از اینکه اینبار، خودشان طعمه خواهند شد و «مرگِ سیاسی»، گریبانشان را خواهد گرفت. افعیهای قدرتطلب به «بازیِ مرگ» پا نهادهاند؛ جمجمههایشان را خُرد خواهیم کرد...
@h_shafiei
#شورای_نگهبان
شورای نگهبان از جمله نهادهای نظارتی نظام جمهوری اسلامی ایران است. تمامی مصوبات مجلس شورای اسلامی پیش از لازمالاجرا شدن، نیازمند توضیح این شوراست تا از بروز هرگونه مغایرتی با موازین شرع و قانون اساسی جلوگیری به عمل آید. تأیید صلاحیت نامزدهای تمامی انتخابات سراسری کشور به جز انتخابات شوراهای شهر و روستا نیز در حیطهٔ وظایف این شورا جای دارد.
این شورا از ۱۲ عضو تشکیل شده که شش عضو آن، فقهایی هستند که با حکم رهبر عزل و نصب میشوند و شش عضو دیگر حقوقدانانی هستند که رئیس قوه قضاییه انتخاب کرده و برای اخذ رای اعتماد به مجلس شورای اسلامی معرفی میکند. دبیر شورای نگهبان بالاترین مقام رسمی این شورا است.
مطابق اصل نود و دوم قانون اساسی، اعضای شورای نگهبان برای مدت شش سال انتخاب میشوند .
پیشینه
از هنگام تشکیل مجلس قانونگذاری در ایران به موجب اصل دوم قانون اساسی مشروطه مقرر شد:
«در هر عصری از اعصار هیاتی که کمتر از پنج نفر نباشد از مجتهدین و فقهای متدینین که مطلع از مقتضیات زمان هم باشند به این طریق که علمای اعلام و حجج اسلام مرجع تقلید شیعه اسامی بیست نفر از علماء که دارای صفات مذکوره باشند معرفی به مجلس شورای ملی بنمایند، پنج نفر از آنها را یا بیشتر به مقتضای عصر اعضای مجلس شورای ملی بالاتفاق یا به حکم قرعه تعیین نموده به سمت عضویت بشناسند تا موادی که در مجلس عنوان میشود به دقت مذاکره و غور رسی نموده هر یک از آن مواد معنونه که مخالفت با قواعد مقدسه اسلام داشته باشد طرح و رد نمایند که عنوان قانونیت پیدا نکند و رأی این هیئت علماء در این باب مطاع و بتبع خواهد بود و این ماده تا زمان ظهور حضرت حجة عصر عجل الله فرجه تغییرپذیر نخواهد بود.»[متمم قانون اساسی مشروطه. پایگاه جامع تاریخ معاصر ایران]
پس از سقوط نظام مشروطه سلطنتی در ایران، بحث دربارهٔ نگارش قانون اساسی جدید آغاز شد. برای نظارت بر انطباق قوانین با قانون اساسی، نهاد شورای قانون اساسی تأسیس کرده و آن را «شورای نگهبان قانون اساسی» نامیدند. این عنوان در مجلس خبرگان قانون اساسی به شورای نگهبان تغییر کرد.
وظایف
نخستین وظیفه شورای نگهبان، نظارت بر تدوین قوانین در مجلس شورای اسلامی است. این شورا وظیفه دارد که هر قانون تصویب شده در مجلس را با قانون اساسی و قوانین شرعی اسلام مطابقت دهد که در صورت مطابقت داشتن، لایحه یا طرح مجلس را تأیید میکند. در صورت عدم مطابقت، آن لایحه یا طرح به مجلس برگردانده میشود تا مجلس اصلاحات مورد نظر شورای نگهبان را بررسی کند. در صورت پافشاری مجلس بر نظر خود، طرح یا لایحه مورد نظر به مجمع تشخیص مصلحت نظام فرستاده میشود.
دومین وظیفه شورا نظارت استصوابی بر کلیه انتخابات کشور است. تفسیر شورای نگهبان از این اصل منتج به تعیین صلاحیت همه نامزدهایی که برای شرکت در هر انتخابات به جز انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در وزارت کشور ثبتنام میکنند شده که محل بحث است.
مطابق قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، دو نوع مسئولیت و اختیار؛ قانونگذاری و قضاوت، برای شورای نگهبان در نظر گرفته شدهاست. در بخش اختیارات مقننه، مطابق اصل ۹۴ قانون اساسی، شورای نگهبان، اختیار تصویب یا رد مصوبات مجلس شورای اسلامی را دارا است. به علاوه مطابق اصل ۹۳ قانون اساسی، مجلس شورای اسلامی بدون وجود شورای نگهبان، قانونی نخواهد بود. در بخش اختیارات قضایی، مطابق اصل ۹۸ قانون اساسی، این شورا وظایف دادگاه قانون اساسی را داراست. زیرا طبق این اصل، وظیفه تفسیر قانون اساسی به این شورا واگذار شدهاست. در بخش اختیارات انتخاباتی طبق اصل ۹۹ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران شورای نگهبان نظارت بر انتخابات مجلس خبرگان رهبری، ریاست جمهوری، مجلس شورای اسلامی و مراجعه به آراء عمومی و همهپرسی را بر عهده دارد. این نظارت از نوع نظارت استصوابی است.
اعضای کنونی شورای نگهبان افراد زیر هستند:
فقها
آیات عظام :
احمد جنتی (دبیر)
مهدی شبزندهدار
صادق لاریجانی
سید محمدرضا مدرسی یزدی
علیرضا اعرافی
سید احمد خاتمی
حقوقدانان
آقایان :
عباسعلی کدخدایی (سخنگو)
سیامک ره پیک (قائم مقام دبیر)
سید فضلالله موسوی
محمد دهقان
محمد حسن صادقی مقدم
هادی طحان نظیف
@ttt1400
@h_shafiei
این تحلیل در برخی محافل پیچیده است، باید صبر کرد تا صحت آن ارزیابی شود.
@h_shafiei
انحرافات و اشتباهات علی لاریجانی در سالهای 83-88-ویرایش 1.docx
746.7K
♻️ نگاهی به برخی مواضع و عملکردهای علی لاریجانی
🔻 انتخابات 1400 فرصتی برای بازخوانی کارنامه چالش برانگیز لاریجانی طی سال های طولانی حضور او در مدیریت کشور است.
🔻 متأسفانه تا کنون چنین فرصتی دست نداده بود و موانعی برای ورود به این حوزه وجود داشت.
🔻 با تشکر از برادر بزرگواری که زحمت تنظیم این متن را متقبل شدند.
#دولت_سوم_روحانی
#روحانیجانی
#علی_لاریجانی
#خسارت_محض
🆔 @yadhaa
✅ @h_shafiei
مبشرصبح
این تحلیل در برخی محافل پیچیده است، باید صبر کرد تا صحت آن ارزیابی شود. @h_shafiei
در ادامه اخبار تایید نشده و غیر رسمی
عدم احراز صلاحیت آقايان محمد، پزشکیان، زاکانی، ضرغامی...
❇️باید منتظر اخبار رسمی باشیم.
@h_shafiei
اخبار رسیده حاکی از این است که از امشب تا فردا شب، هر لحظه و دقیقه، شرایط بسیار حساسی برای فلسطین و خصوصا نوار غزه است.
دعا کنید خداوند هم شر دشمن سفاک را دفع کند و هم نصرت خاصش را به مردم مظلوم و مجاهدان عنایت فرماید.