بازخوانی خاطرات مذاکرات هستهای روحانی با سه کشور اروپایی
https://www.farsnews.com/news/13970302001344/
چند نکته راجع به دیدار دیروز دانشجویان با آقا:
1/هیچکس بخاطر نظراتش حذف نشد . هیچکسی را هم مجبور نکردند متنی بنویسید که کسی خوشش بیاید یا نیاید . کاش کمی انصاف به خرج می دادیم
وَلا يَجرِمَنَّكُم شَنَآنُ قَومٍ عَلىٰ أَلّا تَعدِلُوا ۚ اعدِلوا هُوَ أَقرَبُ لِلتَّقوىٰ
2/ضمن خداقوت؛ حقیقتا متن هیچکدام از تشکل های دانشجویی به دلم ننشست .هرچند در میان نطق ها حرف های خوب و حساب وجود داشت. مثل متن مستقل ، جنبش ، تحکیم و بسیج
3/به عنوان عضو سابق شورای مرکزی اتحادیه جنبش عدالتخواه عرض می کنم:
نطق جنبش پر از اشکال های محتوایی و حتی ویرایشی بود . بعضی جاها بی انصافی و مهتر از همه ضعف و غنای متن و همچنین غلط های روشی. هرچند حرف های حساب و خوب هم کم نداشت
4/ به حضور یک مخالف جدی و صریح در برابر رهبرانقلاب باید مفتخر بود نه اینکه برای حذف ، حرف پراکنی کرد
حداقل از نوع مواجه آقا با مخالفین یادبگیریم.هم فعالین دانشجویی و هم مسئولین مملکتی
5/ و بازهم دیدار دانشجویی و چهره های تکراری ؛ برادر عزیز بهتر است رویه مدیران فسیل در نظام را تکرار نکنی و جایت را بدهی به کسانیکه تا حالا دیدار دانشجویی با حضرت آقا را تجربه نکرده اند
✅ @haallaj
🔹آغاز برجام منطقه ای! اولین قربانی؛ "یمن" و "حوثی ها"؟!
https://www.farsnews.com/news/13970314000006/
هدایت شده از تریبون مستضعفین
⭕️آغاز برجام منطقه ای! اولین قربانی؛ "یمن" و "حوثی ها"؟! (قسمت اول)
🔺شاید بتوان گفت اولین پالس آشکار برای برجام منطقه ای را حسن روحانی، در روز اجرایی شدن برجام هسته ای در 26 دی ماه 94 داد که گفت: "برجام می تواند به عنوان یک راه حل برای حل و فصل مسایل منطقهای هم مورد استفاده قرار بگیرد."
🔺بعد از این تمرکز دولت روحانی بیشتر به برجام هسته ای بود تا اینکه با لغونشدن تحریم ها و باقی ماندن مشکلات اقتصادی مجددا حسن روحانی در پیام نوروزی خود خطاب به مردم در آغاز سال 95 صراحتا از عبارت «برجام 2» نام برد و مدعی شد به واسطه آن تمام مشکلات اقتصادی ایرانیان حل خواهد شد که البته همان روز با واکنش صریح رهبرمعظم انقلاب مواجه شد و این پروژه تا مدتی به اغماء رفت تا اینکه مجددا در مناظرات انتخاباتی سال 96 روحانی وعده برداشته شدن تحریم های غیرهسته ای را داد، و این معنی جز مذاکره بر سر موضوعات موشکی و منطقه ای نداشت.
🔺اما ماجرا زمانی جالب تر می شود که در 21 آذر 96 موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در جلسهای پارلمان اروپا رازی را افشا می کند؛ وی ادعا کرده بود که در بخش مقدمه (PREAMBLE) توافق هستهای ایران "نیمجملهای" با این مضمون وجود دارد که خواستار قرار دادن برجام به عنوان زیربنایی برای تعامل سازنده در منطقه است. او گفت:" که این جمله به درخواست ایران در بخش مقدمه برجام گنجانده شده است. در بخش مقدمه این توافق 104 صفحهای، نه در یکی از بندهای آن- من الان آن را حفظ شدهام- یک ارجاع در حد یک نیمجمله با این مضمون وجود دارد؛ این توافق میتواند مسیر را برای نوع دیگری از تعامل یا تعاملی سازندهتر در منطقه فراهم کند و زیربنای آن را ایجاد کند. آن جمله- شاید الان دارم یک راز را افشا میکنم- به درخواست ایران گنجانده شد. در آن زمان ایران بود که بر انجام مذاکره در حوزههای دیگر اصرار داشت."
🔺در آن سوی ماجرا هم که مسئله نقض روح برجام به عنوان نمادی از تمرکز آمریکا و اروپا بر روی محدود کردن فعالیت های منطقه ای و موشکی ایران در دوره اوباما مکررا مطرح شد و حتی تحریم های مرتبط با این موضوعات هم رسما اعمال شد تا ایران را به پذیرش برجام های بعدی وادار کنند.
برای مثال فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در 17 آبان 96 مطلبی در واشنگتن پست نوشت : "باید به همه مسائل رسیدگی شود، و رسیدگی به همه آنها هم اکنون در چارچوب ها و مجمع های دیگر جریان دارد. اتحادیه اروپا هنوز تحریم های غیرهسته ای را دقیقاً برای آن هدف باقی نگه داشته است."
🔺در دوره ترامپ هم که خواست اصلی دولت آمریکا روشن و واضح است، تعطیلی فعالیت های موشکی و خروج ایران از منطقه و دست کشیدن از حمایت جبهه مقاومت و به عنوان نمونه تحریم کاتسا یا همان مادر تحریم را هم برای این هدف وضع و اعمال کرد. در کنار ترامپ هم اروپایی ها مکررا رسما مسائل منطقه ای و موشکی را جزو خواست های اصلی خود قلمداد کردند و سیاست چهارستونی امانوئل ماکرون که یکی از ستون هایش عدم حمایت ایران از گروه های مقاومت و اصولا محدود کردن فعالیت های منطقه ای جمهوری اسلامی است.
همه این ماجراها ادامه پیدا می کند تا اینکه نشانه های مذاکرات منطقه ای روشن تر می شود، و گویا یمن و انصارالله اولین قربانی ها هستند. حمید بعیدی نژاد سفیر ایران در لندن در 3 اسفند 96 در یادداشتی به صراحت از مذاکره با انگلیس بر سر مئسله یمن و به نتیجه رسیدن و از تصمیات مهمی خبر می دهد: "ایران و انگلیس تصمیمات مهمی در خصوص اقدام به پایان دادن به بحران یمن اتخاذ کردند."
🔺در همین حین سیاسیون غرب گرا که نقش جاده صاف کنی را ایفا می کنند وارد میدان می شوند. مصطفی تاجزاده در گفتگو با اعتماد آنلاین در 7 اسفند 96 صراحتا می گوید : "باید به سرعت به سمت برجام منطقه ای برویم." و روزنامه های اصلاح طلب هم با انتخاب تیترهای خود به استقبال برجام های بعدی می روند.
🔺تا اینکه چند روز بعد نشریه والاستریت ژورنال در 29 اسفند 96 می نویسد: "دیپلماتهای اروپایی با عراقچی در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ با هدف انجام گفتوگوهایی برای محدود کردن فعالیتهای ایران در منطقه، دیدار کردند. گفتوگوهایی درباره آنچه که"دخالت ایران در یمن" خوانده شده، مطرح شده است"
ادامه دارد...
✍ #علیرضا_فقیهی_راد
🔹 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
🔹 @teribon
علیرضا فقیهی راد
🔺دقیقا 6 روز پیش تایمز اسرائیل در گزارشی نوشت : اسرائیل و آمریکا به دنبال برنامه ریزی جهت عملیات پنه
هدایت شده از تریبون مستضعفین
⭕️آغاز برجام منطقه ای! اولین قربانی یمن و حوثیها؟! (قسمت پایانی)
🔺اما در 3فروردین 97 است که نشریه آمریکایی نشنال صراحتا از سیگنال هایی از طرف ایران برای محدود کردن حوثی ها خبر می دهد. نشریه نشنال به نقل ازمنابع عالیرتبه نوشت که اخیرادر پی دیپلماسی ارتباطی مخفی،«ایران از طریق یک طرف بینالمللی سیگنالهای جدیدی درباره تمایل به مذاکره برای راهکار سیاسی در یمن ارسال کرده است.» نشنال با ادعای اینکه این مسئله درپی افزایش فشارها بر ایران به خاطر نقشی که درجنگ یمن ایفا میکند، رخ داده و به نقل از این منابع نوشت که این سیگنالها حتی شامل "تمایل برای محدود کردن فعالیت های حوثیها نیز میشود"
🔺حسین موسویان از اعضای سابق تیم مذاکره کننده روحانی در 30 اردیبهشت 96 در مصاحبه با روزنامه شرق بازهم به تئوریزه کردن برجام منطقه ای می پردازد و می گوید: "دعوای ما راجع به غنیسازی بود. ما این دعوا را با برجام بردیم...دعوای جدید ما با امریکا درباره موضوع هستهای نیست. نباید یادمان برود دعوا الان سر مسائل منطقه است. امریکا بهخاطر مسائل منطقهای و نه بهدلیل هستهای از برجام خارج شد. یک فرصتی برای ایران ایجاد شده که با استفاده از برجام و شکاف ایجاد شده و انزوای امریکا بتواند ابتکارات جدیدی را در گفتوگو با قدرتهای جهانی برای مدیریت صلح در بحرانهای منطقه به خرج دهد. ما در مورد منطقه باید وارد یک ابتکارات صلح جدید شویم."
🔺عراقچی معاون وزیر امور خارجه در 7 خرداد 97 در برنامه گفتگوی ویژه خبری آب پاکی را روی دست همه می ریزد و با استثنا خواندن یمن، خبر از مذاکرات منطقه ای بر سر مسائل یمن می دهد: "مذاکرات منطقه تنها درباره یمن به دلیل مسایل انسانی و رنجی که آنها میبرند تصمیم گرفتیم با اروپاییها گفتگوهای جداگانه ای داشته باشیم. آقای جابری انصاری با تیمی از ایتالیا، فرانسه، انگلیس و فرانسه درباره یمن مذاکرات را پیش میبرد."
🔺بلافاصله خبرگزاری رویترز در 8 خرداد 97 آغاز مذاکرات را از ماه فوریه و تلاشی برای خروج آمریکا از برجام قلمداد می کند و می نویسد : "پیشرفتهای خوبی در گفتوگوهای میان ایران و کشورهای اروپایی برای پایان دادن به درگیریها در یمن حاصل شده است. این مذاکرات از ماه فوریه به عنوان بخشی از تلاشهای کشورهای اروپایی برای جلوگیری از خروج دولت آمریکا از توافق هستهای برجام آغاز شدند. یمن اصلیترین محور این گفتوگوها را تشکیل میدهد." خبرگزاری رویترز به نقل از سه دیپلمات می نویسد مذاکرات پیشرفت قابل توجهی داشته و در مسیر صحیح پیش میرود."
🔺حالا همه چیز عیان شده است، دولت روحانی مجددا با بهانه ای مذاکرات منطقه ای را آغاز کرده و گواینکه اولین قربانی هم یمن و نیروهای مقاومت انصارالله هستند. آیا این مذاکرات که به تعبیر رویترز تلاشی برای خروج آمریکا از برجام بود، اکنون تبدیل به عملی کردن یکی از 12 شروطی شده است که مایک پومپئو وزیرامور خارجه آمریکا مبنی بر پایان دادن حمایت ایران از حوثی ها شده است؟! آیا کلید برجام منطقه ای از یمن خورده است؟
🔺مسئله مورد توجه کشورهای اروپایی و آمریکا در یمن نه مذاکره گروه های سیاسی و نه کمک های بشردوستانه و نه میانجیگری است بلکه خلع سلاح انصارالله و تحویل بی سر وصدای یمن به عربستان است. مسئله یمن و موضوعات منطقه ای موضوع مشترکی میان ایران و غرب نیستند که برای آن مذاکره کرد و منافعی نصیب کشورهای مظلوم منطقه داشته باشد.
🔺تمامی این اقدامات و اظهارات روشن مبنی بر شروع مذاکرات منطقه ای از مسئله یمن را باید کنار تلاش های داخلی برای تصویب کنوانسیون های مورد درخواست FATF دید، از کنوانسیون پالرمو تا کنوانیسیون تامین مالی تروریسم که هر دو حرکت موازی یکدیگر در حال انجام است و نتیجه آن قیچی کردن محور مقاومت خواهد بود.
✍ #علیرضا_فقیهی_راد
🔹 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
🔹 @teribon
⭕️مجلس امروز چه چیزی را #تصویب کرد؟!/ آزمون شورای نگهبان!
🔺نمایندگان در نشست علنی امروز (یکشنبه، 20 خردادماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی لایحه الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون سازمان ملل متحد برای مبارزه با جرائم سازمان یافته فراملی جهت تامین نظر شورای نگهبان، این لایحه را با 136 رأی موافق، 89 رأی مخالف و 11 رأی ممتنع از مجموع 256 نماینده حاضر در صحن به تصویب رساندند.
🔺کنوانسیون سازمان ملل متحد علیه جرایم سازمان یافته فراملی (UNTOC) (پالرمو) معاهده¬ای است که در تاریخ 15 نوامبر 2000 در پنجاه و پنجمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک توسط 149 کشور پذیرفته و تقریباً سه سال بعد در 29 سپتامبر 2003 براساس ماده (38) آن لازمالاجرا شد.
🔺پیوستن به ایران به کنوانسیون پالرمو یکی از خواسته های FATF از جمهوری اسلامی ایران می باشد که در توصیه شماره 36 و همچنین در برنامه اقدام توافق شده بین ایران و FATF الحاق به آن خواسته شده است.
🔺مهمترین مشکلی که در کنوانسیون پالرمو به چشم میخورد، قرار گرفتن گروههای مقاومت از جمله حزب الله در لیست گروههای تروریستی و الزام امضا کنندگان این کنوانسیون برای مقابله به گروههای مقاومت میباشد و به نوعی می توان گفت که یکی از دلایل تشکیل چنین کنوانسیونی اقدام علیه گروههای مقاومت اسلامی میباشد.
🔺به عنوان نمونه در گزارش دسامبر 2004 دفتر مواد مخدر و جرایم سازمان یافته کنوانسیون پالرمو، حزب الله لبنان در کنار دیگر گروههای تروریستی قرار گرفته که درآمد اصلی خود را از اخاذی از بازرگانان، تجار، صاحبان رستوران و مشاغل در قالب "مالیات جنگ" بدست میآورد. همچنین در سال 2012 نیز حزب الله در کنار گروه تروریستی بودن به قاچاق مواد مخدر نیز متهم شده است.
🔺همچنینFATF در گزارش دیگری در اکتبر 2015، با عنوان "خطرات در حال ظهور تامین مالی تروریسم"
(Emerging Terrorist Financing Risks) اعلام کرده است: "یک رابطه میان قاچاق مواد مخدر و تامین مالی گروههای تروریستی همچون حزبالله لبنان وجود دارد. سازمانهای تروریستی به راحتی میتوانند سود حاصل از قاچاق موادمخدر را دریافت نمایند چرا که آنها شبکهای از روابط پنهان بانکی دارند."
🔹این گزارشها به خوبی نشان میدهد که آمریکا و FATF یکی از متهمان اصلی قاچاق مواد مخدر و پولشویی را حزبالله لبنان میدانند. در نتیجه، پذیرش کنوانسیون پالرمو توسط ایران به معنای تعهد ضمنی کشورمان به قطع همکاری با گروههای مقاومت مانند حزبالله لبنان است.
🔺پیوستن جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون پالرمو ایران را ملز میکند تا قوانین و فرآیندهای کیفریاش را همسو با انتظارات کنوانسیون، ترمیم و بازنگری کند و یا حتی در مواردی که رفتاری طبق قوانین ایران مجرمانه است، باید طبق ضوابط کنوانسیون «پالرمو» آن را جرمانگاری کند، به تعبیری الزاماتی در مفاد این کنوانسیون وجود دارد که ایران باید براساس آن، در قوانین و مقررات کیفریاش بازنگری کند که همین امر ابزاری برای کشورهای سلطهگر جهت فشار و سلطه بیشتر بر امور داخلی ایران محسوب میشود.
🔺بیش از این می شود در شرح تبعات پیوستن به کنوانسیون پالرمو نوشت و نباید خسارت آنرا در حاشیه تعویق دوماهه بررسی کنوانسیون TF کم اهمیت دانست. اما مسئله مهم این است که شورای نگهبان اکنون در آزمونی مهم قرار دارد آیا در جهت قاعده نفی سبیل، حفظ استقلال کشور و پاسداری از اصول قانون اساسی لایحه پالرمو را رد می کند یا صرفا به مشکلات ترجمه ای اکتفا خواهد کرد؟
✍ #علیرضا_فقیهی_راد
🔺http://sapp.ir/haallaj
🔹http://eitaa.com/haallaj
🔸http://ble.im/haallaj
▫️https://www.instagram.com/alirezafaghihe/
✅ @haallaj
⭕️درس فاحشه های ایتالیا به وطن فروشان ایرانی!
🔺با سقوط ناپلئون و بازگشت پادشاهان قبلی در ایتالیا، اتریش تسلط و حاکمیت خود را بر ایالات از هم گسیخته ایتالیا تحکیم بخشید. در انقلاب های 1820 و 1830 هم ایتالیایی ها نتوانستند راه بجایی ببرند و سرکوب شدند.
اما انقلاب های معروف 1848 اروپا، در ایتالیا شعله ور شد. در انقلاب 1848 احساسات ضد اتریشی به قدری شدید بود که مردم ایالات ونیز و لمباردی هر اقدامی را که مغایر منافع اتریش تشخیص می دادند از انجام آن خودداری نمی کردند.
🔹ازجمله کشیدن سیگار که منبع درآمد دولت های دست نشانده تلقی می شد تحریم گردید.(اتفاقی که چند سال بعد تحت عنوان واقعه رژی درایران با فتوای مرجعیت رخ داد)
در تاریخ ذکر شده که حتی فاحشه های ایتالیا نیز از جواب دادن به افسران اتریشی و آلمانی سرباز می زدند تا حداقل با این کار اقدامی در جهت مبارزه با سلطه گران اتریشی_آلمانی انجام داده باشند...
🔺شبه روشنفکران وطن فروشِ غرب پرست ایرانی باید کمی از غیرت سیاسی فاحشه های ایتالیا در برابر سلطه گران درس بگیرند و از تن فروشی سیاسی که روزی نسخه مذاکره با داعش را می پیچند و حالا بعد از تجاوز ترامپ به برجام نامه می دهند و پیشنهاد مذاکره، دست بردارند.
🔺فاحشه های سیاسی که برای تکه استخوانی حاضرند هر بار در برابر دیدگان مردم جهان با هر پلیدی هم آغوش شوند.
✍#علیرضا_فقیهی_راد
🔺http://sapp.ir/haallaj
🔹http://eitaa.com/haallaj
🔸http://ble.im/haallaj
▫️https://www.instagram.com/alirezafaghihe/
✅ t.me/haallaj
هدایت شده از تریبون مستضعفین
⭕️فردا مجلس شورای اسلامی حزب الله لبنان را تروریست می خواند؟!
🔺فردا تبصره 2 ماده 1 قانون فعلی مبارزه با تامین مالی تروریسم مجددا در مجلس بررسی می شود. یکی از خواست های FATF در بند 8 action plan از ایران حذف این تبصره است.
🔹دولت جمهوری اسلامی ایران درتیرماه 95 بصورت محرمانه "تعهد سطح بالای سیاسی" به اجرای برنامه اقدام FATF داده است. حال طبق خواسته FATF ایران باید تبصره 2 ماده 1 قانون فعلی مبارزه با تامین مالی تروریسم که مربوط به «معافیت از جرم تامین مالی تروریستی برای گروههای مشخص شده ای که مقابله با سلطه و اشغال خارجی و استعمار و نژادپرستی دارند» را، حذف نماید.
🔺همچنین در بیانیه ای که دیشب نیز FATF در مورد وضعیت ایران صادر کرد در بند اول در خواست ها از ایران آمده است : "اقدام مناسب برای اعلام تأمین مالی تروریسم به عنوان جرم از جمله با رفع معافیت از گروههایی که برای «پایان دادن به اشغال خارجی، استعمار و نژادپرستی تلاش میکنند» یعنی همان حذف تبصره مذکور و رفع معافیت برای گروه های مقاومت!
🔺با حذف این تبصره عملا باید تروریسم را مطابق تعاریف سازمان ها و کنوانسیون های بین المللی مانند FATF بپذیریم و جمهوری اسلامی ایران نهایتا گروه های مقاومت مانند حزب الله لبنان را باید در ردیف گروه های تروریستی قلمداد کنند و با تامین مالی آنها نیز مقابله کند.
🔺برای نمونه FATF در گزارش اکتبر 2015، با عنوان "خطرات در حال ظهور تامین مالی تروریسم"
(Emerging Terrorist Financing Risks) اعلام کرده است: "یک رابطه میان قاچاق مواد مخدر و تامین مالی گروههای تروریستی همچون حزبالله لبنان وجود دارد. سازمانهای تروریستی به راحتی میتوانند سود حاصل از قاچاق موادمخدر را دریافت نمایند چرا که آنها شبکهای از روابط پنهان بانکی دارند."
🔹امثال این گزارشها به خوبی نشان میدهد که آمریکا و FATF ، حزبالله لبنان را رسما گروه تروریستی و متهم به پولشویی میدانند. حذف این تبصره در قانون داخلی کشور هم خلاف اصل 154 قانون اساسی و هم خیانت آشکاری به جبهه مقاومت است و عملا با حذف آن حزب الله لبنان و بقیه گروه های مقاومت را در لیست گروه های تروریستی قلمداد کرده ایم و باید به جلوی تامین مالی آنها را نیز بگیریم.
✍ #علیرضا_فقیهی_راد
🔹 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
🔹 t.me/teribon
⭕️نسبت ما با دولت ها !
🔺جریان انقلابی و عدالتخواه، دولت ها و اصولا مسئولین جمهوری اسلامی را با شاخص آرمان های انقلاب می سنجند و فراتر از جناح ها و قبیله های سیاسی چپ و راست و بهاری ، می اندیشد و عمل می کند، هر دولتی روی کار بیاید تفاوتی در اصل مطالبه گری و آرمانخواهی اش ندارد. از همه دولت ها مطالبه انتقادی برای حصول و نزدیکی به آرمان های انقلاب را داشته و خواهد داشت. هدف مطالبات و انتقادات اصلاح امور و تسریع در حرکت به سمت تمدن اسلامی است نه تخریب امور و به شکست کشاندن یا استعفا دولتی!
🔺جریان انقلابی از هردولتی و شخصیتی که اقدام جدی در مسیر تحقق آرمان های انقلاب انجام داده باشد، حمایت جدی کرده و مورد تشویق و تحسین قرار داده است. و به همان نسبت هر جریان و دولتی خلاف آن عمل کرده باشد مورد انتقادات تیز و محکم جریان عدالتخواه قرارگرفته و در این مسیر هم نگاهی به حزب و اسم و رسم آنها نکرده ، چرا که تنها چیزی که برای آنها اصالت دارد تحقق آرمان های انقلاب اسلامی است.
🔹عدالتخواهان اولا برخلاف بعضی گروه های سیاسی که خود را رقیب سیاسی دولت ها فرض می کنند، و جایی برای زمین زدنش هر راست و ناراستی می گویند و جایی هم برای منفعتی با او هم پیاله می شوند و اسمش را وحدت می گذارند؛ خودش را نه رقیب سیاسی و نه شریک سیاسی دولت ها می داند؛ بلکه در مقام آرمانخواهان نه دنبال زمین زدن دولتی هستند و نه دنبال وحدت های صوری سیاسی! بلکه ضمن حمایت از دولت های برآمده از آراء مردم، سعی در مطالبه انتقادی در جهت اصلاح امور خواهند داشت که خود بزرگترین کمک و هدیه به دولت هاست اگر بفهمند!
🔹دوما جریان عدالتخواه و انقلابی برخلاف روش های انحرافی بعضی قبیله های سیاسی؛ مطالبات ، انتقادات و اصلاحات را در چارچوب کلیت نظام (نه بیرون از آن و در ژست اپوزیسیون) می پذیرد. لذا همزمان با شدیدترین انتقادات و #نقد ارکان دولت و بقیه قوای نظام ، #نفی آنها را مسیری مخرب و دقیقا خلاف همان آرمان های انقلاب اسلامی می داند و با این جریانات هم به شدت برخورد خواهد داشت چراکه مسیر صحیح مطالبات انقلابی را نیز به انحراف می کشانند.
🔺نقد انقلابی آری؛ سیاه نمایی مخرب روشنفکری خیر؛
🔺حمایت انتقادی_انقلابی آری؛ معامله و وحدت صوری خیر؛
✍ #علیرضا_فقیهی_راد
🔺http://sapp.ir/haallaj
🔹http://eitaa.com/haallaj
🔸http://ble.im/haallaj
▫️https://www.instagram.com/alirezafaghihe/
✅ @haallaj
هزینه سازش.pdf
230.8K
هدایت شده از تریبون مستضعفین
⭕️هزینه سازش! (قسمت اول)
🔺روایتی دردناک و عبرت آموز از تجربه سازش
🔹معمر محمد ابومنیار، معروف به سرهنگ مُعَمَّر محمد قَذّافی کسی که در اول سپتامبر سال ۱۹۶۹ میلادی با کودتای نظامی حکومت محمّد ادریس سنوسی، پادشاه وقت لیبی را سرنگون می سازد و بیش از 40 سال بر اریکه قدرت می نشیند. شخصی که لقب شاه انقلابی اعراب را یدک می کشد، منشور سازمان ملل را جلو آمریکایی ها در صحن سازمان ملل متحد به پشت سرش پرتاب می کند، سیاست مداری که اعراب را به مبارزه با آمریکا دعوت می کند، اما چه اتفاقاتی می افتد که لیبی، خلع سلاح هسته ای و موشکی می شود، محتمل غرامت های سنگین می شود، سرهنگ قذافی سر میز مذاکره با آمریکا می رود و همه چیز لیبی را با هیچ معامله می کند و با انگلیس پیمان امنیتی می بندد و نهایتا با مشارکت همان ها دولتش سقوط می کند و خودش کشته می شود؟!
🔹21 دسامبر 1988؛ هواپیمای شرکت هوایی "پان آمریکن" در مسیر لندن به نیویورک برفراز لاکربی اسکاتلند منفجر می شود، که منجر به مرگ 259 مسافر و یازده نفر شاهد این ماجرا در روی زمین شد. آمريکا لیبی را به عنوان مقصر اصلی این حادثه معرفی می کند، حادثه ای که در رسانه ها به پرونده لاکربي معروف مي شود. ريگان در این باره میگوید: «قذافي فقط دشمن ما نيست. او دشمن همه مردم دنياست. ما به او اجازه نمي ديم که ما را تهديد کند و نسبت به آمريکا بي تفاوت باشد. اين آخرين جنايت قذافي خواهد بود.»
🔹 آمريکا خواستار تحويل دو مامور امنيتي ليبي می شود. اما پاسخ قذافي به این اتهام تنها لبخندي معنادار است. آمریکایی ها پرونده را به شورای امنیت سازمان ملل مي کشانند. در 21 ژانویه 1992 شورای امنیت سازمان ملل متحد با تصویب قطعنامه 731 خواستار آن شد تا لیبی مظنونان بمب گذاری هواپیمای "پان آمریکن" را تسلیم و به خانوادههای بازماندگان غرامت پرداخت کند. دو ماه بعد مجددا در 31 مارس 1992 شورای امنیت سازمان ملل متحد با تصویب قطعنامه 748 تحریم هایی را بر علیه لیبی از جمله تحریمتسلیحاتی و ممنوعیت مسافرت های هوایی به این کشور را اعمال می کند.
🔹دولت لیبی دو هفته فرصت دارد تا با پذيرفتن مسئوليت انفجار لاکربي مشمول تحريم هاي همه جانبه نشود. استفان هادلي مشاور وقت امنيت ملي کاخ سفيد، این ماجرا را ترفندی برای فشار بیشتر معرفی میکند: «اين يک ترفند تازه براي تحت فشار گذاشتن است. ما مخالفينمان را که براي ما مشکل درست مي کنند از ارتباط با دنيا دور مي کنيم. آنها در اين انزوا له مي شوند و از بين مي روند. مگر اين که بخواهند با ما به زبان خودمان صحبت کنند.»
🔹قذافی مانند قبل با لبخندی از مسئله عبور می کند. 20 ماه می گذرد، فشارهاي آمريکا به شوراي امنيت منجر به صدور قطعنامه جديدي مي شود. در 11 نوامبر 1993 شورای امنیت سازمان ملل متحد قطعنامه 883 را به تصویب می رساند و تحریم ها بر لیبی شدت می یابند. بر این اساس، این تحریم توقف محدود دارایی های لیبی و نیز ممنوعیت صادرات تجهیزات نفتی به این کشور را در بر می گیرد.
🔹آمریکا در ادامه فشارها بر لیبی در 5 اوت 1996 قانون تحریم ایران و لیبی(ILSA) یا همان قانون تحریمی داماتو را در کنگره تصویب و به امضای کلینتون می رساند. بر اساس آن، رییس جمهور اختیار دارد تا شرکتهای خارجی را که بیش از 40 میلیون دلار در سال در صنایع نفتی لیبی سرمایه گذاری می کنند، تحریم کند.
🔹سرهنگ قذافی که اقتصادی کاملا وابسته به نفت دارد و تنها با پشتوانه فروش نفت کشور را اداره می کند و از طرفی پشتوانه مردمی در قدرت سیاسی ندارد و تلاشی نیز برای اصلاح امورات داخلی نمی کند ، برای حل این معضلات متوسل به کشورهای عربی می شود که با دست رد از طرف آنها مواجه می شود. در همین حین آمریکایی ها فشارها را بیشتر می کنند و بر گزینه نظامی نیز تاکید جدی می کنند. کلينتون این تهدیدات را اینگونه علنی میکند: «آنها بايد بدانند که ما هميشه صبور نيستيم. شايد ساده ترين راه براي حل مشکل ميان ما و ليبي حمله نظامي به اين کشور باشد. ولي ترجيح مي دهيم فعلا به آنها فرصت بدهيم.»
🔹نهایتا سرهنگ قذافی مذاکرات و دیپلماسی پنهان با سرویس های اطلاعاتی انگلیس و آمریکا را شروع می کند.
ادامه دارد...
✍ #علیرضا_فقیهی_راد
🔹 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
🔹 t.me/teribon
هدایت شده از تریبون مستضعفین
⭕️هزینه سازش! (قسمت دوم)
🔺روایتی دردناک و عبرت آموز از تجربه سازش
🔹نهایتا سرهنگ قذافی مذاکرات و دیپلماسی پنهان با سرویس های اطلاعاتی انگلیس و آمریکا را شروع می کند. تا اینکه بطور مشخص تغییر رفتار قذافی در 5 آوریل 1999 آغاز می شود. لیبی دو مظنون بمب گذاری در هواپیمای شرکت هوایی "پن آمریکن" با شماره پرواز 103 که بنا بر گزارشها از مقامات اطلاعاتی این کشور بودند، برای محاکمه تحویل مقامات هلندی می دهد و مي پذيرد در ازای هر فرد کشته شده در حادثه لاکربي مبلغ ده میلیون دلار ، جمعاً بالغ بر دو میلیارد و هفتصد میلیون دلار بپردازد.
🔹یک ماه بعد در می 1999 بنابر اظهارات "مارتین ایندیک"، از معاونین وقت وزارت خارجه آمریکا مقامات لیبی پیشنهاد از بین بردن برنامهای تولید سلاح شیمیایی را طی گفتگوهای سری با آمریکا در میان می گذارند.
آمریکا در ادامه فشارها در 3 اوت 2002 با تمدید قانون داماتو ، تحریم علیه ایران و لیبی را تا پنج سال دیگر تمدید می کند.
🔹در 12 سپتامبر 2003، شورای امنیت سازمان ملل متحد با 13 رای مثبت تحریم های تحمیلی بر لیبی را لغو می کند اما آمریکا و فرانسه در این بین رای ممتنع! می دهند. این اقدام شورای امنیت در پی واکنش لیبی و توافق در پرداخت غرامت به بازماندگان قربانیان لاکربی و نیز پذیرش رسمی طرابلس به عنوان مسئول بمب گذاری صورت گرفت.
🔹آمريکايي ها غرامت پرداخت شده براي حادثه لاکربي را کافي نمي دانند، قذافي با افزايش غرامت قربانيان لاکربي موافقت مي کند. او هنوز نمي داند که زياده خواهي غربي ها به ويژه آمريکا پاياني ندارد. آمريکايي ها که متوجه ضعف و انفعال در ليبي شده اند، حالا توقعات جديدي را مطرح مي کنند: تعطيلي فعاليت هسته اي ليبي آن هم به بهانه نگراني از رفتارهای خصمانه احتمالي ليبي.
🔹جیمز بی کانینگهام، سفیر وقت آمریکا در اسرائیل، در این باره توضیح میدهد که واشنگتن بهخاطر این که بطور جدی نگران دیگر رفتارهای لیبی است! تحریم بر علیه این کشور را رفع نمیکند و می گوید: «تلاش لیبی در ارتقا زیر ساخت های هسته ای موجب بروز این نگرانی شده است. و لیبی به دنبال فعالیت در پی توسعه سلاحهای بیولوژیکی و شیمیایی است.» جان بولتون ، سفير وقت آمريکا در سازمان ملل هم در این باره می گوید: «ما معتقديم که در ليبي نبايد تاسيسات هسته اي و اتمي وجود داشته باشد.»
ادامه دارد...
✍ #علیرضا_فقیهی_راد
🔺قسمت اول : https://eitaa.com/teribon_ir/475
🔹 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
🔹 t.me/teribon
هدایت شده از تریبون مستضعفین
⭕️هزینه سازش! (قسمت سوم)
🔺روایتی دردناک و عبرت آموز از تجربه سازش
🔹از طرفي حمله آمریکا به عراق در همين سال ، قذافي را بيشتر از قبل ترسانده است. او حمله نظامي به ليبي را دور از تصور نمي بيند. قذافي این نگرانی خود را با صراحت اعلام میکند : «از کجا مي دانيد که کشور بعدي که مورد حمله قرار مي گيرد يکي از شما نباشيد؟ هر کشوري ممکن است. امروز عراق ، فردا ليبي و بعدهم کشورهاي ديگر.»
🔹قذافی که درون کشور نفت به عنوان تنها پشتوانه اقتصادی اش دچار تحریم قرار گرفته، وضعیت سیاسی اش متزلزل شده و از اعتماد مردمی هم برخوردار نیست، بجای اصلاحات درونی بر ادامه مسیر سازش و معامله با کشورهای غربی اصرار می ورزد.
🔹آمریکا در قبال وعده لغو تحریم ها؛ انهدام تمامی تجهیزات هسته ای ، تعطیل کردن همه برنامه های تحقیق و توسعه هسته ای ، بازرسی نامحدود بازرسان آژانس انرژی اتمی را از لیبی می خواهد. بوش در ترسیم راهبرد خود در قبال لیبی میگوید: «بهترين تصميم براي رهبر ليبي متقاعد شدن براي همکاري با جامعه جهاني است.آنها بايد حسن نيت خودشان را با تعطيلي برنامه هسته اي شان نشان بدهند. در آن صورت آمريکا هم کمک مي کند تا دنيا ليبي را به عنوان يک شريک تجاري بپذيرد.»
🔹نهایتا در 19 دسامبر 2003 سرهنگ قذافی کاملا تسلیم می شود و در بیانیه ای وزیر خارجه لیبی اعلام
می کند، نه تنها تجهیزات هسته ای، نظامی و شیمیایی خود را تسلیم خواهد کرد بلکه با امضای پروتکل الحاقی، نظارت های بیشتر آژانس انرژی اتمی و بازرسان تسلیحات شیمیایی را پذیرفته است. و علاوه بر اين ها ، برد موشک های خود را نیز به 300 کیلومتر کاهش خواهد داد.
🔹در این بین مقامات آمریکایی و انگلیسی موضع اخیر لیبی را ستوده به طوری که بوش میگوید: «در صورتیکه این کشور به تعهدات خویش پایبند بوده و آن را بطور جدی اجرا کند امکان روابط به مراتب بهتری بین واشنگتن و طرابلس وجود دارد. اگر لیبی در پی اصلاحات داخلی باشد، کشوری آزاد تر و مرفه تر را می سازد.»
🔹قذافي ظرف 9 ماه یعنی از ژانویه 2004 تا سپتامبر همان سال برای اعتمادسازی اقدامات گسترده اي انجام مي دهد : لیبی تاسيسات هسته اي خود اعم از دستگاههای سانتریفیوژ، قطعات مربوطه، مدارک و مخزنهای حاوی هگزا فلوراید اورانیوم را به آمریکا منتقل مي کند. مقامات آمریکایی و انگلیسی با حضور در لیبی حذف و از بین بردن سلاحهای کشتار جمعی و انبارهای آن را مستقیما مشاهده می کنند. سرهنگ قذافی حتی تمامی تجهیزات مرتبط با موشک های اسکاد-سی و اسکاد-بی را نیز منهدم می کند. در تمامی این زمینهها لیبی دسترسی کامل به هر فرد و سندی را برای آمریکا فراهم مي کند تا همکاری کاملاً گسترده اي با بازرسان و نمایندگان آمریکا و انگلیس صورت گيرد.
🔺اما با وجود همه اين اقدمات و تن دادن کامل لیبی به خواسته های غرب، در ژانويه 2004 جيمز کانينگهام سفير آمريکا در اسرائیل ، باز هم لغو تحريم هاي ليبي را اقدامي خطرناک اعلام میکند: «مشخص نيست که با لغو تحريم ها دولت ليبي چه رفتاري در پيش خواهد گرفت. به نظر من لغو تحريم هاي ليبي بسيار خطرناک بوده و ممکن است تبعات نااميد کننده اي براي همه داشته باشد.»
🔹در 15 مارس 2004 نیز اسپنسرآبراهام، وزیر انرژی آمریکا می گوید: «مشکلات هسته اي ليبي بسيار بزرگتر و عميق تر از چيزي است که امروز در رسانه ها به آن اشاره ميشود. انتقال هوایی اسناد و قطعات را تنها به مثابه نوک کوه یخی است که اینها تنها نمایشگر 5 درصد از مجموع مواردی است که آمریکا از لیبی در زمینه برنامه های ساخت سلاح هسته ای بازیافته است.»
ادامه دارد...
✍ #علیرضا_فقیهی_راد
🔺قسمت اول : https://t.me/teribon/3922
🔺قسمت دوم: https://t.me/teribon/3930
🔹 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
🔹 t.me/teribon
هدایت شده از تریبون مستضعفین
⭕️هزینه سازش! (قسمت پایانی)
🔺روایتی دردناک و عبرت آموز از تجربه سازش
🔺انگلستان در 26 ژوئن سال 2006 معاهدهای نظامی با لیبی با نام «نامه مشترک صلح و امنیت» امضا کرد تا در صورتی که لیبی مورد حمله قرار گیرد، انگلستان ملزم به حمایت از این کشور باشد.
🔹زمان در گذر بود اما از عملی شدن وعده های آمریکا و انگلیس خبری نبود، قرار بود آمریکا همه تحریم ها را لغو کند و برای کمک به توسعه اقتصادی لیبی قول داده بود اما همچنان بهانه های آمریکا ادامه پیدا می کند ، از وضعیت حقوق بشر در لیبی تا اختلاف بر سر تحویل متهمین پرونده لاکربی و قوانین داخلی آمریکا!
🔹امتیاز دادن های بی شمار قذافی با عهدشکنی های بی شمار آمریکا و غرب ادامه پیدا می کند تا جاییکه قذافي رسما از اعتماد به آنها ابراز پشيماني می کند و سرنوشت کشورش را عبرت و الگوي مناسبي براي ساير کشورها در مسير ارتباط با آمريکا معرفی می کند: «اين عادت آمريکايي هاست. آنها فقط به منافع خودشان فکر مي کنند. آمريکا بايد به تعهداتش عمل کند تا کشورهايي مثل ايران و کره شمالي با مشاهده رفتار آمريکا با ليبي تصميمات دیگری نگيرند.»
🔺اما داستان ادامه دارد، لیبی که اکنون خلع سلاح شده و فشارهای اقتصادی نیز سرجای خودش است ، پس از 5 سال، در 2011 آمریکا با متحد همیشگی خود انگلستان، به بهانه بالا گرفتن اعتراضات مردمی در لیبی بهصورت هوایی به این کشور حمله می کند! انگلستان که زمانی متعهد شده بود از لیبی در صورت حمله نظامی کشوری دیگر دفاع کند، خود در حمله به لیبی تحت عنوان نیروهای ائتلاف یا ناتو حضور می یابد. مسئولان سیاست خارجی انگلیس در همان زمان پا را فراتر گذاشته اعلام کردند تا زمانیکه ناآرامیها در لیبی ادامه داشته باشد، در این کشور میمانند. اینگونه بود که قذافی همهچیز را از دست داد.
🔺قذافی که با سازش و معامله با آمریکا توان نظامی خود را از دست داده و همچنان در زیر فشارهای اقتصادی به سر می برد، با حمله ناتو تمامی زیرساخت های اقتصادی باقی مانده را از هم از دست می دهد. خود قذافی هم در همین حین کشته می شود و این است هزینه سازش!
کاندوليزا رايس وزیر وقت امور خارجه آمریکا مسئله لیبی را نمونه موفق سیاست خارجی آمریکا می خواند و می گوید: « همان طور که سال 2003 نقطه عطف تاریخی برای مردم لیبی بود. سال هاي ديگر نیز میتواند نقطه عطفی برای مردم ایران و کره شمالی باشد.»
🔹آیا ایران و کره شمالی از تجربه لیبی درس خواهند گرفت؟!
✍ #علیرضا_فقیهی_راد
🔺قسمت اول : https://t.me/teribon/3922
🔺قسمت دوم: https://t.me/teribon/3930
🔺قسمت سوم: https://t.me/teribon/3937
🔹 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
🔹 t.me/teribon
⭕️درس های قطعنامه در دوران پسابرجام
🔺مقدرات جنگ و عملکرد و ضعف مسئولان وقت نظام در دوران جنگ به گونه ای رقم خورد که امام جام زهر را نوشید و قطعنامه را پذیرفت. اما امام با صدور پیام بی نظیر قطعنامه 598 و بازکردن جبهه ای بزرگ به وسعت جنگ فقر و غنا، جنگ حق و باطل در سرتاسر عالم مجاهدان راه خدا را به آن فراخواند.
و از آن زمان به بعد هم هرچند به گفته نزدیکانشان دیگر لبخند به روی لب مبارکشان نیامد، اما در یک سال آخر پربرکت خود با سخنرانی ها و پیام های بلند و آینده نگرانه ای از منشور روحانیت تا منشور هنر متعهد و سازندگی و علم و تشکیل بسیج دانشجو و طلبه تا منشور برادری؛ انقلابیون را به ادامه مبارزه در عرصه های دیگر فرامی خواند. "امروز روز هدایت نسلهای آینده است. کمربندهاتان را ببندید که هیچ چیز تغییر نکرده است. امروز روزی است که خدا اینگونه خواسته است. و دیروز خدا آنگونه خواسته بود. و فردا ان شاء الله روز پیروزی جنود حق خواهد بود."
🔺اما عده ای که از همان ابتدا هم فهم درستی از اسلام ناب و عمق نگاه امام راحل نداشتند در این بزنگاه مهم تاریخی یا از انقلاب و راه خمینی برگشتند یا منفعل و بی تفاوت شدند و خمینی و سربازانش را در جنگ جدید تمام عیار تنها گذاشتند.
🔺پذیرش قطعنامه و تمرکز بر مسببین و عاملین جام زهر تمام مسئله نیست که هرسال تکرار می شود، عده ای از انقلابیون نیز در اثر اشتباه محاسباتی و عدم فهم جامع از انقلاب و از طرفی عدم تطبیق خود با شرایط و اولویت های جدید در جبهه هایی که امام گشودند ریزش کردند که بازخوانی آن برای امروز درخور تامل و عبرت آموزی است.
🔺انقلاب اسلامی بصورت دائمی در مواجه با ابتلائات با این مسئله مواجه است. امروز نیز در فضای پسابرجام و بقیه رخدادها، عدم فهم دقیق از شرایط و نداشتن نگاه منظومه ای به انقلاب ما را دچار همان وقایع خواهد کرد. که عده ای از راه امام حی #بازگردند و دیگری #منفعل شوند.
🔺بازخوانی سخنان چندسال اخیر حضرت آقا (از قبیل؛ من شمشیر را کشیدم، مشغولم، ما از چپ و راست داریم میزنیم) و حمایت های بی نظیر و بازکردن جبهه های جدید به روی امت حزب الله تا همین آتش به اختیاری یادآور همان دوران پساقطعنامه است و از طرفی اشتباه های محاسباتی و #برگشت_کنندگان از راه امام حی و #منفعلان جنگ و جبهه های جدید بیش از پیش ضرورت تامل در اندیشه امامین انقلاب و بازخوانی نقاط عطف تاریخی را واجب می کند.
✍ #علیرضا_فقیهی_راد
🔺http://sapp.ir/haallaj
🔹http://eitaa.com/haallaj
🔸http://ble.im/haallaj
▫️https://www.instagram.com/alirezafaghihe/
✅ @haallaj
⭕️ خلع سلاح آمریکا در جنگ اقتصادی!
(قسمت اول)
🔹آمریکا به عنوان یکی از کشورهای پیروز جنگ دوم جهانی در کنار قدرت نظامی ، برای تسلط کامل بر منابع دنیا ، هژمونی اقتصادی خود را با پایه گذاری دلار به عنوان محور اقتصاد دنیا تحمیل کرد. روزولت رئیس جمهور وقت آمریکا در سال 1944 میلادی، 430 نفر از 44 کشور جهان را در کنفرانس برتون وودز جمع کرد و نظام پولی جدیدی را براساس امپراطوری دلار پایه گذاری می کند. این کنفراس تحت تاثیر موج نظریات لیبرالیسم در روابط بین الملل و وابستگی متقابل بود، و براین اساس شکل گرفت که اگر کشورها وابستگی متقابل اقتصادی داشته باشند احتمال بروز جنگ های بزرگ کاسته خواهد شد.
🔹پول ملی آمریکا یعنی دلار، تبدیل به سکان فرماندهی هدایت و مدیریت اقتصاد جهانی شد و آمریکا نیز سکاندار آن! که این امر موجبات سلطه جهانی آمریکا بر سایر کشورها شد.
🔹بعد از جنگ جهانی دوم تا امروز دلار دقیقا در نقش یک سلاح مانند موشک های بالستیک دور برد در جهت تغییر نظام های مستقل و تسلط بر آنها مورد استفاده قرار گرفته است. و هرچه کشوری وابسته تر به نظام مالی مبتنی بر دلار بوده، به همان اندازه آسیب پذیرتر شده است.
🔹پائول کریگ رابرتز، معاون اسبق وزارت خزانهداری آمریکا در دولت رونالد ریگان در گفتوگویی به نقش محوری دلار در سیاستهای آمریکا اشاره می کند و درباره قدرت واشنگتن در همراه کردن کشورهای دیگر با خود می گوید: «تنها دلیلی که آمریکا را به چنین قدرتی رسانده، تسلیم شدن و همراهی احمقانه کشورهای دیگر با ساز و کار امپریالیستی دلار آمریکاست. همه کشورها از دلار به عنوان پول جهانی استفاده میکنند و تبادلات مالی خود را نیز با ساز و کار غربی سوئیفت انجام میدهند و همین مساله است که به واشنگتن قدرت اثرگذاری بر روابط بینالملل را میدهد.»
🔹در سال های اخیر آمریکا استفاده ابزاری از دلار در نقش یک سلاح را بیش از گذشته کرده است و با تحریم کشورهای مختلف از طریق دلار سعی در اعمال سیاست های خود در سراسر دنیا دارد. از این رو بسیاری از کشورها و اتحادیه های جهانی به تدارک راههای جایگزین در تجارت خارجی و کاهش ریسک استفاده از دلار اندیشیدند.
🔹اکنون گروه ها و اتحادیه های مختلف با کاهش وابستگی به دلار درحال تلاش برای کاستن فشار آمریکا بر اقتصادشان هستند. اتحادیه اروپا و کشورهای گروه بریکس (برزیل، روسیه، هند، چین و آفریقای جنوبی) که تقریبا نیمی از جمعیت جهان و یک سوم اقتصاد جهان را دارند، از جمله پیشتازان حذف دلار در مبادلات اقتصادی شان هستند.
🔹کشورهای مختلفی از جمله چین، کره جنوبی، ژاپن، روسیه و بیش از 40 کشور دیگر نیز با استفاده از انعقاد پیمان های پولی دوجانبه به سمت حذف نقش دلار در مبادلات اقتصادی خود حرکت کرده اند. تاکنون ۶۰ پیمان پولی دوجانبه بین ۴۵ کشور به امضا رسیده است. رتبه ارز چین به عنوان پیشتاز حذف وابستگی به دلار از طریق انعقاد پیمان های پولی دوجانبه در سال 2010 ، 35 ام جهانی بود که در سال 2012 به رتبه 14 رسید و امروز به رتبه پنجم جهانی رسیده است که این امر نشان از تقویت پول ملی چین (یوآن) و کاهش نقش و ارزش دلار است.
🔹پیمان پولی دوجانبه توافقی بین دو کشور است که به واسطه آن، کشورها به جای استفاده از ارزهای جهان روای دلار و یورو، از ارزهای ملی خودشان استفاده میکنند.
🔹استفاده از دلار آمریکا در تبادلات مالی ایران آن هم در حالیکه تحت تحریم های مالی و بانکی آمریکا قرار داریم، یعنی تسلط کامل آمریکا بر اقتصاد ایران و استفاده از آن به عنوان اهرمی سیاسی در جهت تغییر رفتار جمهوری اسلامی ایران. لذا یکی از مهمترین اقدامات اساسی که در زمینه تحقق اقتصاد مقاومتی و دور زدن تحریم ها از اولویت برخوردار است، حذف دلار از نظام تجارت خارجی کشور است.
🔹حذف دلار باعث می شود که ایران نه تنها در مبادلات خارجی خود دیگر نیازی به مجوزهای آمریکا نداشته باشد بلکه وسیله ای امن برای دور زدن تحریم های بانکی آمریکا و اطلاعات تجارت خارجی ایران نیز از دسترس آمریکا خارج شود.
🔹سیستم اقتصادی ایران کاملا وابسته به امپراطوری دلار است و دولت های مختلف هم که روی کارآمده اند تلاش جدی برای کاهش این وابستگی نکرده اند. به گونه ای که آمریکا برای کنترل رفتار ایران در هر مسئله ای سالهاست اهرم اقتصادی را بکار می گیرد.
🔹بحران ارزی در سال 91 و فشارهای تحریمی که با عدم مدیریت صحیح دولت و همزمان اخلال گران داخلی منجر به منعقد شدن برجام و تغییر رفتار نظام جمهوری اسلامی در حوزه هسته ای آن هم بدون هیچ دستاوردی شد.
ادامه دارد...
🔴 https://www.farsnews.com/news/13970502001283/
علیرضا فقیهی راد
⭕️ خلع سلاح آمریکا در جنگ اقتصادی! (قسمت اول) 🔹آمریکا به عنوان یکی از کشورهای پیروز جنگ دوم جهانی در
⭕️خلع سلاح آمریکا در جنگ اقتصادی!
(قسمت پایانی)
🔺امروز نیز شاهد آن هستیم شاخص قیمت دلار در حال تبدیل شدن به شاخص موفقیت و شکست اقتصاد ایران شده است و با بالارفتن قیمت دلار، بازار اقتصادی دچار تلاطم جدی می شود. از آن طرف هم عده ای در داخل هم زبان با آمریکا مجددا تنها راه نجات اقتصاد ایران را همراهی با آمریکا و تغییر رفتار ایران در مسائل دیگر مانند موشکی و منطقه ای و پیوستن به کنوانسیون هایی مانند FATF اعلام می کنند.
🔹رهبر معظم انقلاب در شهریور95 در رابطه با حذف دلار فرمودند: «اگر مسئولان و مردم بتوانند اقتصاد مقاومتی را به معنای واقعی محقق و کشور را از جادوی مالی و پولی دشمن خلاص کنند و ارزش و آقایی دلار را در زندگی اقتصادی بشکنند، کشورهای دیگر را نیز نجات دادهاند و برای آنها الگو خواهند شد.» در بند ۴ سیاستهای کلی برنامه ششم توسعه هم که توسط مقام معظم رهبری به دستگاه های اجرایی ابلاغ شده است، بر «انعقاد پیمان پولی دوجانبه و چند جانبه با کشورهای طرف تجارت در چارچوب بندهای ۱۰، ۱۱ و ۱۲ سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی» تاکید شده است.
🔹لذا با وجود فرمایشات صریح رهبری معظم انقلاب ، تصریح سیاست های کلی برنامه ششم توسعه و در این شرایط جنگ تمام عیار اقتصادی و نظارت و فشار آمریکا به بانک های مختلف دنیا برعدم همکاری با ایران، دولت باید هیچگونه بهانه تراشی به عنوان اقدامی عملی و مهم در اقتصاد مقاومتی با هدف کاهش وابستگی های ارزی خود به دلار و ایجاد ثبات در تجارت، با کشورهای اصلی طرف تجاری خود که حدود ۱۶ کشور هستند پیمان پولی دوجانبه را انعقاد کند. مطابق با آمار سال ۲۰۱۵، با اجرای این روش بیش از ۶۰ درصد از تجارت کشور به صورت دوجانبه قابل تسویه بوده و نیازی به دلار و یورو ندارد.
🔹در سال های اخیر اگر دولت بجای صرف تمامی انرژی خود برای جلب نظر FATF و آمریکا به سمت پیمان های پولی دوجانبه با کشورهایی که بیشترین تعاملات اقتصادی با آنها را داریم امروز دچار شُک های ارزی و تبعات اقتصادی آن بر معیشت مردم نبودیم و توانسته بودیم آمریکا را تا مقدار زیادی در به کارگیری سلاح دلار در جنگ اقتصادی، خلع سلاح کنیم.
🔹اما تا زمانی که ساعت اقتصادی ایران به وقت دلار تنظیم شده است، و دولت ها هیچ تلاشی برای رهایی از سلطه دلار مانند انعقاد پیمان های پولی دوجانبه نکنند، سلاح دلار کارآیی خودش را از دست نخواهد داد و باید شاهد برجام های بعدی موشکی و منطقه ای هم باشیم.
✍ #علیرضا_فقیهی_راد
🔴 https://www.farsnews.com/news/13970502001283/
🔺http://sapp.ir/haallaj
🔹http://eitaa.com/haallaj
🔸http://ble.im/haallaj
▫️https://www.instagram.com/alirezafaghihe/
✅ @haallaj
⭕️ژاندارک فلسطینی و دیپلماسی عمومی!
🔹کودکی که نماد مقاومت شد!
🔺«عهد التمیمی» که امروز تبدیل به نماد مقاومت نسل جدید در فلسطین شده است، دختر 17 ساله ای است که در ۳۰مارس ۲۰۰۱ در روستای النبی صالح فلسطین به دنیا آمد. پدرش باسم التمیمی از جناح مبارز (به رهبری مروان البرغوثی) تشکیلات جنبش فتح میباشد و سابقه بازداشت و زندان رژیم اشغالگر قدس را در کارنامه دارد.
تصاویر عهد التمیمی که بدلیل شجاعت بی نظیرش در برابر صهیونیست ها از کودکی توجه رسانه های جهان را به مساله فلسطین جلب کرده بود، امروز روی دیوار حائل کرانه باختری ، در دست تظاهرات کنندگان آمریکایی و حتی بر روی بیلبوردهای کشورهای اروپایی هم دیده می شود.
🔺اولین بار عهد التمیمی در حالیکه 11 سال سن داشت، در سال 2012 همراه با مادرش ناریمان التمیمی که از فعالان ضداسرائیلی است در یک تظاهرات علیه شهرک سازی اسرائیلی در روستای محل تولدش شرکت کرده بودند و او در برابر نظامیان اسرائیلی که قصد تعرض به او و مادرش را داشتند(در تلاش برای متفرق کردن تظاهراتکنندگان بودند) با شجاعت ایستاد ، و به تیتر یک رسانه های جهان تبدیل شد. این دختر فلسطینی زمانی معروفتر شد که تلاش میکرد برادرش را از دست نظامیان اسرائیلی خلاص کند؛ عکسی که در سال 2015 به صورت گسترده بازنشر شد.
🔺اما هشت ماه پیش بود که عهد التمیمی برای خارج کردن نظامیان رژیم صهیونیستی که وارد حیاط منزلش شده بودند با آنها درگیر می شود و به آنها سیلی می زند، همین بهانه ای می شود تا فردای آن روز دختر مبارز فلسطینی را بازداشت کنند.
🔺حالا بعد از هشت ماه رژیم صهیونیستی تحت فشار رسانه های جهان به اتهام نقض حقوق کودکان مجبور می شود عهد التمیمی را آزاد کند ، اما او دیگر یک شخص ساده فلسطینی نیست، دستگیری ، بازداشت و آزادشدن او همگی پایه های رژیم غاصب صهیونیستی را متزلزل تر از گذشته می کند.
🔺عهد التمیمی این دختر 17 ساله فلسطینی آزاد شده اما بلافاصله در سخنرانی کوتاهی در برابر خانه پسرعموی شهیدش «عز الدین التمیمی» می گوید: «در زندان یک دوره آموزشی را درباره حقوق بینالملل و حقوق بشر برگزار کردیم و مقامات زندان را به چالش کشیده و زندان را به مدرسه تبدیل کردیم.» و حالا در میانه تلاش ها برای معامله قرن عهد التمیمی که نماینده نسل جدید مبارزان راه آزادی قدس است اعلام می کند : «مقاومت تا زوال اشغالگری ادامه پیدا خواهد کرد. شهر قدس همواره پایتخت کشور فلسطین بوده و خواهد بود.»
🔹عهد التمیمی به مثابه یک رسانه؛ و فقدان دیپلماسی عمومی ما!
🔺برخی رسانههای فلسطینی، وی را قهرمان کوچک اما بزرگ خود میدانند، «احلام التمیمی دوم» خطاب می کنند. احلام التمیمی اولین زن فلسطینی بود که به گردانهای «عزالدین القسام» شاخه نظامی حماس ملحق شد.
🔺عهد التمیمی آنقدر در رسانه های جهان مطرح شده است که بازداشت هشت ماهه او به نفع فلسطینی ها رقم خورد تا جائیکه «اوری آونری» روزنامه نگار کهنهکاری اسرائیلی در انتقادی از این اقدام نوشت: «حزب راستگرای حاکم در اسرائیل با این اقدام، عهد التمیمی را به «ژاندارک» (قهرمان ملی فرانسه) تبدیل کردهاند.»
🔺در زمان بازداشت وی، در اروپا و آمریکا تظاهرات های متعددی برای آزادی اش برگزار می شود، بیلبوردهای خیابان های لندن تبدیل به تریبون عهد التمیمی می شوند، جوانان لبنانی در اعتراض به نامگذاری خیابانی در بیروت به نام «سلمان بن عبدالعزیز» پادشاه عربستان، با نصب تابلویی، نام این خیابان را به «عهد التمیمی» تغییر می دهند، دو هنرمند ایتالیایی بخاطر اینکه تصویر عهد التمیمی را بر روی دیوار حائل در کرانه باختری کشیدند، توسط مزدوران رژیم صهیونیستی دستگیر می شوند، در سال 2012 اردوغان نشان شجاعت «حنظله» را به او اهدا می کند و حالا پس از آزادی عهد التمیمی با او تماس می گیرد و بخاطر شجاعت و آزادی اش به او تبریک می گوید.
🔺اما در جمهوری اسلامی ایران و سیاست های دستگاه دیپلماسی خبری از او نیست! اکنون که عهد التمیمی تبدیل به نماد مقاومت و مبارزه با رژیم صهیونیستی شده است و کشورها و گروه های مردمی مختلف با حمایت از او آرمان مقاومت فلسطین را در جهان زنده نگه می دارند، به راستی جایگاه دستگاه های عریض و طویل جمهوری اسلامی به عنوان مدعی اول حمایت از آرمان قدس کجاست؟! بجز اظهارات خشک دیپلماتیک، آیا فکری برای دیپلماسی عمومی در مساله فلسطین شده است؟ در این بی تفاوتی نسبت به فهم درست و اقدام به هنگام در دیپلماسی عمومی در مساله فلسطین و همزمان توجه بیش از حد نسبت به غرب و اروپا توسط دستگاه سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران ، اگر اردوغان با کمی هوش و درایت در دیپلماسی عمومی ، خود را در جایگاه اول حمایت از قدس در جهان اسلام قرار بدهد جای هیچ گلایه و شکایتی نخواهد بود. اما فارغ از نقش دستگاه های دولتی، بی تفاوتی و بی تحرکی گروه های مردمی و دانشجویی نیز نسبت به چنین
ظرفیت های عظیم و آشکاری در مساله فلسطین درخور تامل است!
✍ #علیرضا_فقیهی_راد
🔴این مطلب در روزنامه قدس امروز:👇
http://qudsonline.ir/news/612617/
🔺http://sapp.ir/haallaj
🔹http://eitaa.com/haallaj
🔸http://ble.im/haallaj
▫️https://www.instagram.com/alirezafaghihe/
✅ @haallaj
⭕️صدرالساداتی و ارتجاع در عدالتخواهی!
🔹در زمانه ای که بسیاری از روحانیون در برابر فقر و فساد و تبعیض یا سکوت کرده اند یا عده ای متحجرمقدس نما مشغول تئوریزه کردن ظلم و اشرافیت آقازاده های سرمایه داران زالوصفت هستند، شجاعت و ورود امثال #صدرالساداتی به این میدان مغتنم و درخور تشکر است. اما این دلیلی نمی شود که در همین ابتدای کار نقدی درون گفتمانی به این اقدامات کهنه نکرد!
🔺#جریان_عدالتخواهی و بطور خاص جنبش دانشجویی عدالتخواه (نه صرفا یک تشکل خاص) در آغاز حرکت جدی خود در ابتدای دهه هشتاد آن زمان که فضای سیاسی کشور کاملا درگیر دوقطبی اصلاح طلبی_اصولگرایی بود، برای تغییر جهت در افکار عمومی از این دوقطبی های کاذب و نشان دادن دوقطبی اصیل جنگ فقر و غنا و ترسیم عمق شکاف طبقاتی و مطالبه گری در حوزه عدالتخواهی ابتدا به سراغ ماشین و خانه و فلان لباس گرانقیمت بهمان مسئول مملکتی رفت. اما به مرور زمان جریان عدالتخواهی به رشد و بلوغ رسید و ضمن اصرار بر مبانی خود، در روش ها دست به اجتهاد زد و از توجه صرف به معلول ها به سمت علت ها و علت العلل ها رفت.
🔺بازگشت دوباره به ابتدای دهه هشتاد #ارتجاع_در_عدالتخواهی است! گواینکه اصولا خیلی از همان مسئولین اشرافی که در کاخ های میلیاردی زندگی می کنند، اتفاقا از اینکه تمامی دعوا و مبارزه ما با جریان به هم پیوسته قدرت و ثروت و خاندان به کیف و کفش لاکچری عروس و فرزندشان تقلیل پیدا کند خوشحال هم خواهند شد.
🔹این آقازاده های لاکچری که فرعون مآبانه مشغول مانور تجمل هستند، صرفا میوه و محصول یک شبکه درهم تنیده قدرت و ثروت هستند که البته با پوشش شرع و اخلاق به میدان آمده اند. لذا تعریف عدالتخواهی به گیردادن صرف به کیف و ساعت فلان عروس بهمان مقام؛ هم تقلیل عدالتخواهی است و هم ارتجاع در عدالتخواهی و هم مورد خواست و تشویق آن آقاها!
🔺جریان عدالتخواه باید امروز با سیستم های #فاسد_پرور و بازتولیدکننده فساد و اشرافیت مبارزه کند و درگیرشدن در موارد جزیی با اقدامات هیجانی بدون پشتوانه عمیق فکری ، بازیچه شدن و بی ثمر بودن اقدامات را دربر خواهد داشت.
🔹ساختاری که تصمیم گیر، مجری و ناظر در آن یکی است، ساختاری که تن به هیچگونه #شفافیتی نمی دهد، ساختاری که هنوز «ازکجا آورده ای؟» را عملی نکرده است! ، ساختاری که حقوق نجومی را قانونی می کند! ، ساختاری که #تشریفات مقامات و خانواده های آنها را طبیعی قلمداد می کند، ساختاری که حتی تن به قانون اعاده اموال نامشروع مقامات نمی دهد حتما و باید میوه های گندیده ای چون این #آقازاده ها را بدهد! و صدالبته تا این ساز وکارهای فسادزا وجود دارد ، آقازاده های فاسد هم وجود دارند و در صحن علنی مجلس هم وقیجانه فریاد می زنند اینها سهم ما از سفره انقلاب است! لذا دیگر نیز به افشاگری مانورتجمل هم نیست، حال که این جماعت به تجمل گرایی و لاکچری بودن مفتخرند و با صدای رسا آن را فریاد می زنند!
✍ #علیرضا_فقیهی_راد
🔺http://sapp.ir/haallaj
🔹http://eitaa.com/haallaj
🔸http://ble.im/haallaj
▫️https://www.instagram.com/alirezafaghihe/
✅ @haallaj
⭕️مغزهای کوچک زنگ زده!
🔹مغزهایی که نسبت حقیقت و مصلحت، آرمانخواهی و واقع بینی را نمی فهمند!
مغزهایی که نسبت جمهوریت و اسلامیت را درک نمی کنند! عده ای به نام جمهوریت، اسلامیت را تخفیف می دهند و عده ای به نام اسلامیت، جمهوریت را محدود می کنند!
🔹مغزهایی که همزمان برخورد تند حضرت علی (ع) با ابن هرمه و تثبیت جایگاه و فرماندهی اشعث بن قیس در جنگ صفین توسط حضرت علی (ع) را نمی توانند هضم کنند!
🔹مغزهایی که امام را بخاطر تحمل و حتی تمجید بنی صدر و پذیرش جام زهر تخطئه می کنند و همزمان دم از جمهوریت می زنند!
🔹مغزهای معیوبی که صدها عتاب تند حضرت آقا راجع به مذاکره با آمریکا و خسارت محض را در کنار پذیرش برجام فهم نمی کنند و همزمان هم خواستار دخالت رهبری هستند و هم مدعی جمهوریت!
از آن طرف هم مغزهای زنگ زده ای که به اسم دفاع از رهبری در صف اول تبریک گویی خسارت محض قرار می گیرند و با واکنش آقا هم روبرو می شوند
🔺مغزهای زنگ زده ای که هنوز سخنرانی حضرت آقا در اردیبهشت 87 در دانشگاه شیراز راجع به عدالتخواهی مصداقی را با پیام 6/8/81 رهبری به جنبش دانشجویی را با هم نمی توانن یکجا جمع کنند و دچار تناقض می شوند!!! و هنوز در گیرودار حل یک مسئله قدیمی مانده اند.
🔹و همین مغزها بودند که امام حسن علیه السلام را نعوذبالله مذل المومنین نامیدند!
🔹مغزهای کوچک و زنگ زده ای که در یک کلام انسان 250 ساله را فهم نمی کنند و اخباری گرایانه و سلیقه ای سراغ دین می روند!
🔺پ.ن: این مغزهای کوچک زنگ زده در هر دو سوی این دوگانه ها قرار دارند؛ عده ای محافظه کار و توجیه گر و عده ای نیز متوهم و متحجر!
✍ #علیرضا_فقیهی_راد
🔺http://sapp.ir/haallaj
🔹http://eitaa.com/haallaj
🔸http://ble.im/haallaj
▫️https://www.instagram.com/alirezafaghihe/
✅ @haallaj
⭕️ خطر مذهبی های بی خطر
🔺" #تحجر و #تجدد دو پرتگاه جهنمی هستند که در این سوی و آن سویِ صراط #عدل دهان باز کردهاند..." هرکسی و در هر لباسی را به کام خود می کشد، پرتگاه جهنمی که برای ریش دارها و یقه بسته های متحجر ساخته شده است.
🔺 #مذهبی_های_بی_خطری که بیش از هر مسئله ای مروج سکولاریسم و اسلام فردی هستند. تقوایی که مورد تجویز این جریان خطرناک است، تقوای مسئولیت گریز و گوشه گیر است. تمام اسلام را در یک سری ظواهر خشک و خالی و بی روح تفسیر و عمل می کنند. معنویت در این ابزاری است برای تخلیه ی روحی و روانی فرد. نسبت به مسائل سیاسی و اجتماعی کمترین واکنش را نشان می دهند.
🔺اینان حتی حسین(ع) را هم شهید دوست دارند، نه حسینی زنده و حاضر در همه زمان ها و مکان ها، چرا که ممکن است از حنجر چنین حسینی هر لحظه صدای "هل من ناصر ینصرنی" شنیده شود! در قاموس مذهبی های بی خطر کل یوم عاشورا یعنی هر روز زیارت عاشورا را با100لعن و 100سلام بخوانی، تا خیالت از باب تولی و تبری راحت شود، و دیگر نیازی به مبارزه با ظالمین زنده و اطاعت از امام حاضر نباشد.
🔺"فرقی نمی کند زن یا مرد، آخوند یا کراواتی، پلو می دهند همیشه برای کشتن حسین، حتی گاهی پرچم سیاه می زنند، و روضه خوان هم می آورند..." اما نباید هدف قیام امام حسین(ع) را بازگو کرد، نباید حسینی زیست، نباید پیام #قیام_عاشورا بازگو شود. بچه ی هیئتی باید تنها خاصیتش به سر وسینه زدن باشد و هیچگاه نباید به صورت دشمن و ظالمین عالَم تعرضی کند!
https://t.me/teribon_media/86
🔺و چه زیبا حضرت سیدالشهدا در خطبه منا خطاب به این جماعت فرمود: "شما نسبت به حق ضعفا و محرومین کوتاه آمده ¬اید. این حقوق را نادیده گرفته ¬اید و سکوت کرده¬ اید اما هر چیز که فکر می کردید حق خودتان است مطالبه کردید. شما نه مالی در راه خدا بذل کردید و نه جانتان را در راه ارزشها و عدالت به خطر انداختید و نه حاضر شدید با قوم و خویش¬ها و دوستانتان به خاطر خدا و اجرای عدالت و اسلام درگیر بشوید. با همه¬ی این کوتاهی¬ها از خدا بهشت را هم میخواهید؟ در حالی که من میترسم خداوند در همین روزها از شما انتقام بگیرد...شما می¬ بایست این ستمگران و فاسدان را نهی از منکر میکردید و نکردید، و مصیبتتان از همه بالاتر است. چون عالم به دین و اصحاب پیامبر بودید و چشم مردم به شما بود و شما را نماینده ی اسلام می دانستند."
✍🏻 #علیرضا_فقیهی_راد
🔺http://sapp.ir/haallaj
🔹http://eitaa.com/haallaj
🔸http://ble.im/haallaj
▫️https://www.instagram.com/alirezafaghihe/
✅ @haallaj
⭕️وقتی مجلس با TF ، #الاحوازیه و #داعش را مهمان همیشگی ایران می کند
🔹این روزها دولتمردان و بعضی نمایندگان مجلس مکررا از لزوم تصویب لوایح باقی مانده درخواستی FATF در مجلس می گویند و بناست مجددا کنوانسیون مبارزه با تامین مالی تروریسم(TF) را در مجلس طرح و به هر قیمتی شده تصویب کنند تا به خیال خام خود هم راه تبادلات بانکی ایران هموار شود و هم با تامین مالی گروه های تروریستی مبارزه شود.
🔹اما حضرات غرب گرا و نمایندگان بیسواد باید توجه داشته باشند، با توجه به باقی ماندن #تحریم های_ثانویه_بانکی در برجام و قرار داشتن اکثر نهادهای امنیتی مانند سپاه پاسداران، وزارت اطلاعات، وزارت دفاع و...در لیست تحریم های آمریکا، اجرای بندهای 21 و 31 برنامه اقدام FATF مربوط به شناسایی ذی نفع واقعی و به اشتراک گذاری اطلاعات آن باعث می شود تا بانک های داخلی برای انجام ارتباطات بین المللی خود مجبور شوند در داخل کشور نهادهای امنیتی مانند #سپاه_پاسداران، #وزارت_اطلاعات و #دفاع را تحریم کنند تا گروه های تروریستی مانند #الاحوازیه و #داعش و #حدکا و... بدون مزاحمت مهمان ایران شوند!
🔹سئوال اساسی اینجاست که دولتمردان و نمایندگان چگونه به خود اجازه می دهند که با این پیشنهادات خود دست سپاه و اطلاعات را ببندند و آنها را مشمول خود تحریمی کنند و همزمان و #الاحوازیه و #داعش را رها کنند!
🔹گویا این حضرات حاضرند حتی به بهای باز شدن همیشگی پای گروه های تروریستی داعش، الاحوازیه و... در ایران و کاهش قدرت نیروهای امنیتی در مقابل آن، با اجرای برنامه اقدام FATF بلکه رضایت چشم آبی های اروپایی را کسب کنند!
🔺بهتر است بجای تداوم این مسیر خائنانه که راه گروه های تروریستی را به کشور هموارتر می کند، از ابزارهایی مانند پیمان پولی دوجانبه ، فروش ریالی نفت در بورس، استفاده از سامانه جایگزین سوئیفت و امثالهم استفاده کنند تا تحریم های ظالمانه را کم اثر کنند.
✍🏻 #علیرضا_فقیهی_راد
🔺http://sapp.ir/haallaj
🔹http://eitaa.com/haallaj
🔸http://ble.im/haallaj
▫️https://www.instagram.com/alirezafaghihe/
✅ @haallaj