امروز روزنامه های حامی دولت صحبت از عدم استعفای دولت می نمایند در حالی که کسی خواهان استعفای دولت نیست بلکه سخن از تغییر تیم اقتصادی دولت است. نمی دانم این را به حساب مظلوم نمایی بگذاریم یا فرار به جلو؟
@habib1349
https://twitter.com/habib1349
بسته سرکاری !
همانطور که انتظار می رفت اروپایی ها با اتلاف وقت بسته پیشنهادی خود را برای جبران خروج آمریکا و تشویق ایران به ماندن در برجام ارائه دادند، بسته ای که به تعبیر رئیس جمهور مایوس کننده بود و از توضیح خانم مرکل به آقای روحانی آشکار است که آنان هنوز به دنبال اتلاف بیشتر وقت هستند.
به گفته آقای عراقچی دست اروپا با آمریکا در یک کاسه است و حال که فضای همدلی برای ایستادگی و مقاومت در کشور ایجاد شده، باید جواب قاطعی به بسته سرکاری اروپائیان داد. ما از اماممان آموختیم که برای مقابله با زورگویان غربی باید مقابل دنیای آنها ایستاد، لذا وقتی آنها از روش اقتصادی قصد موجودیت نظام و ملت ما را کردند، ما نیز باید دنیای آنها را به چالش بگیریم و با ضربات متقابل اقتصادی به آنها، در واقع از منافع اقتصادی خود دفاع نماییم. تهدید متقابل رئیس جمهور نسبت به آمریکا و امضای حاج قاسم پای آن، قطعا برای حفظ منافع ملی ما راه مطمئن تری است.
@habib49🇮🇷
دوستی با مردم و سخت گیری با متخلفان
شرایط حاکم بر وضعیت اقتصادی کشور ، اقشا ر مختلفی از مردم را عصبانی کرده است البته این عصبانیت متوجه مسئولان در دستگاه های مختلف اداره کشور است ، اما وقتی مسئولان در میان مردم حاضر نمی شوند و منفعلانه با مشکلات موجود برخورد می کنند ، حاکمیت و نظام مخاطب معترضان وضع موجود قرار می گیرد . اگر مسئولان در ادارات مختلف قبل از بروز مشکل یا حداقل هنگام بروز آن در میان مردم حاضر شده و نسبت به آگاه سازی مردم در مورد مشکل ایجاد شده اقدام کرده و در عمل هم ثابت کنند که در حال تلاش برای حل مشکل هستند ، نه تنها اعتراض مردم حالت غیر مسالمت آمیز پیدا نمی کند بلکه مردم در حل مشکل همراهی نیز خواهند نمود.
نکته دیگر اینکه در شرایط سخت اقتصادی ، دستگاه های مختلف باید با درک وضعیت مردم از برخی امور که منجر به نارضایتی بخش هایی از آنان می شود پرهیز نمایند . به طور مثال مامورین انتظامی و مامورین شهرداری بنا به اقتضای ماموریت خود ناگزیر از اعمال قانون در حوزه های مربوطه هستند ، اولا نوع برخورد آنها تاثیر غیر قابل انکاری در جلب رضایت مردم یا به عکس در عصبانی کردن آنها دارد و در ثانی برخی اعمال مقررات (مانند توقیف موتور سیکلت ها یا برخورد با سد معابر دستفروشان) میتواند در زمان های دیگری صورت گیرد. تدبیر شرط عقل و شرط دوستی با مردم است. از آن طرف متخلفانی هستند که مجازات آنها مرهمی بر زخم مردم است چرا که بخشی از رنج و مرارت مردم بخاطر فساد آنهاست، مجازات اخلالگران اقتصادی در راستای دوستی با مردم است و به عکس نظر وزیر اطلاعات نه تنها آرامش فعالان اقتصادی را برهم نخواهد زد، بلکه باعث سلامت حوزه اقتصادی شده و امنیت این حوزه را تامین خواهد کرد.
@habib49🇮🇷
قوه قضائیه، عدالت انقلابی و افکار عمومی
افکار عمومی جامعه نگران است اما ناامید نیست ، نگران آن است که عده ای مفسد اقتصادی با رانت هایی که در اختیار دارند خون مردم را می مکند و ظاهرا از حاشیه امنی برخوردارند و اراده ای جدی برای برخورد با آنان مشاهده نمیکنند از طرفی میدانیم جریان های سیاسی و افراد آنها که در مسندهای حکومتی قرار می گیرند تا حد زیادی تابع افکار عمومی هستند و متاثر از آن عمده اقدامات خود را شکل می دهند . افکار عمومی اکنون می داند که چه میخواهد و اولویتش چیست ، اما در بیان آن و تبدیل آن به خواست و مطالبه عمومی دچار سردرگمی است . چرا که ابزار و امکاناتی که به افکار عمومی شکل و جهت میدهند مانند رسانه ها در اختیار کسانی است که منافع مردم برای آنان از اهمیت چندانی برخوردار نیست بلکه به دنبال بهره برداری سیاسی و اقتصادی از وضعیت و شرایط پیش آمده هستند ، البته امروزه بخشی از ابزاری که افکار و اذهان مردم را جهت می دهند، عمومی شده و در اختیار همه قرار دارد . دسترسی عمومی به اینترنت و شبکه های پیام رسان شرایطی فراهم کرده که هر سلیقه و تفکری می تواند با بهره گیری از آنها به ترویج افکار و دیدگاه های خود بپردازد و اولویت های خود را به عنوان خواست عمومی مطرح نماید . جریان انقلابی و تریبون داران آنها نیز با استفاده از این ظرفیت میتوانند خواست اکثریت مردم را به مطالبه غالب جامعه تبدیل نمایند . همچنین میتوانند آدرس های غلط را اصلاح کرده و افرادی را که مسئول وضع موجود هستند در معرض افکار عمومی قرار دهند تا پاسخگوی عملکرد خود باشند . نباید بر مسئولی که با ضعف تدبیر یا سو تدبیر اقتصاد کشور را به دره نزدیک کرده است مماشات کرد ، چرا که رحم به آنها عین ظلم به مردم است، مردم باید مسئول مستقیم هر مساله ای را به درستی بشناسند و بدانند چگونه او را بازخواست کنند، نه آنکه حکومت و نظام جور برخی مسئولان ناکارآمد را تحمل کند. اجرای سریع عدالت انقلابی نسبت به اخلال گران اقتصادی و مسببان وضع موجود در بخش های مختلف حکومتی خواسته اکثریت جامعه است که مسئول اجرای آن صرفاً قوه قضاییه نیست هرچند که این قوه قدرالسهم بیشتری در اجرای عدالت انقلابی دارد و تعلل در آن، جبران ناپذیر است.
@habib49🇮🇷
استراتژی آمریکا در مواجهه با ایران تا پایان سال جاری
استراتژی آمریکا در دوران پسا برجام در قبال ایران «فشار کوتاه مدت خرد کننده، مادون جنگ و با هداف تهدید موجودیت نظام» میباشد.
این استراتژی سه ویژگی اساسی دارد که شناخت هر یک از آنها مواجهه با این راهبرد آمریکا را کم هزینه تر خواهد نمود.
اولین ویژگی این راهبرد بر فشار به اصطلاح خردکننده اما کوتاهمدت اشاره دارد چراکه آمریکاییان معتقدند که ایران در برابر هر نوع فشاری، به تدریج خود را سازگار می کند و فشار وارده را کم اثر و در نهایت بی اثر می کند از طرفی ظرفیت و توانایی های آمریکا و یا متحدینی که آمریکا را در فشار بر ایران همراهی میکنند محدود است و اجماع جهانی در این خصوص وجود ندارد، لذا امریکا اساسا نمیتواند فشار فزاینده بر ایران را در بلندمدت حفظ کند و شواهد و قرائن حاکی از آن است فشار آنها نهایتا تا پایان سال جاری تداوم خواهد داشت.
بخش دوم این راهبرد اذعان دارد آمریکا فشار بر ایران تا آستانه جنگ پیش خواهد برد و برای معتبر سازی تهدید نظامی از تمام ابزار در اختیار خصوصا از ابزار روانی بهره خواهد برد اما به دلایل متعدد از ورود به جنگ پرهیز خواهد کرد، زیرا معتقدند که بروز جنگ به تعمیق اتحاد و انسجام مردم ایران و حاکمیت آن منجر خواهد شد و جریان غربگرا در ایران را در انزوای شدید قرار خواهد گرفت و این به هیچ وجه مطلوب آمریکا نیست. در ثانی برآوردی از واکنش ایران ندارند لذا ریسک حمله به ایران را بالا می دانند، ضمن آنکه جنگجویانی که ادامه کار نظامی آنها را در داخل دنبال کنند، ندارند، لذا حمله نظامی برای آنها دستاورد راهبردی ندارد. در این خصوص دلایل دیگری نیز وجود دارد که مجال پرداخت به آنها نیست.
بخش سوم و پایانی این راهبرد قرار دادن نظام و دستگاه تصمیم گیر آن بر دو راهی رفتن و یا ماندن و امتیاز دادن میباشد. آمریکا معتقد است نظام اسلامی در موضوعات راهبردی امتیازی نخواهد داد مگر آن که نسبت به موجودیت خود احساس خطر کند. برای این امر نیز موثرترین روش را ایجاد آشوبهای محدود و گسترش آن به کل کشور می دانند، لذا فشار اقتصادی را با رویکرد گسترش اعتراضات مردمی و تبدیل آنها آشوب های گسترده، تشدید خواهند نمود.
آمریکا از تهدید موجودیت نظام سه هدف راهبردی را دنبال میکند ۱- محدود کردن ایران به داخل مرزها و سلب ابتکار عمل ایران در منطقه ۲- ایجاد آشوب های سراسری در کشور ۳- کشاندن ایران پای میز مذاکره بدون پیش شرط از طرف ایران و تحقق شروط چند گانه که قبلا به پمپو برای ایران تعیین کرده است.
چه باید کرد؟
۱- جلوی اعتراضات مردم گرفته شود، یعنی قبل از آنکه یک اعتراض به آشوب تبدیل شود مسئله و مشکل معترضان حل شود .
۲- نباید اجازه دهیم فشار اقتصادی آمریکا به زندگی عامه مردم شوک وارد کند.
۳- نباید اجازه دهیم دوقطبی معیشت و سیاستهای راهبردی و منطقه ای ایران شکل بگیرد
۴- حفظ و افزایش اقتدار نظام در حل مسائل پیش آمده اعم از مدیریتی و مقابله قاطع با مواردی مانند آشوب خیابان پاسداران
۵- حفظ یکپارچگی در داخل حاکمیت نظام
* برگرفته از یکی از جلسات تحلیلی
@habib49🇮🇷
آمریکا نه گرگ بی دندان است نه شیر بی مهار
حضرت امیر(ع) می فرمایند دشمن خود را همانطور که هست بشناسید نه آنرا چنان کوچک بشمارید که از او غافل شوید و نه چنان عظیم پندارید که از هیبت او بترسید، چرا که در هر دو صورت بازنده خواهید بود.
حکایت این فرمایش حکایت ما و آمریکاست، آمریکا نه گرگ بی داندان است و نه شیر بی مهار، کشوری است که توانمندی ها و ظرفیت هایی دارد و در کنار آن مشکلات و نقاط ضعفی، مهم آن است که هر کدام از آنها را به درستی بشناسیم. از طرفی کشور ما نیز نقاط قوت و ضعفی دارد که در تقویت نقاط قوت و رفع نقاط ضعف باید تلاش جهاد گونه بنماییم.
در ۴۰ سال گذشته کدام مقطع زمانی بوده که آمریکا دست از دشمنی با ما برداشته و در صدد ضربه زدن و منزوی کردن ما نبوده باشد، اما به فضل خداوند و ایستادگی مردم و مسولان، ما در تمام حوزه های رقابتی قوی تر شده و آمریکا و متحدان منطقه ای او در هماوردی های موجود ضعیف تر شده و وادار به عقب نشینی شدند، این را ما نمی گوییم بلکه اندیشکده های راهبردی آمریکا بیان می کنند.
فشار اقتصادی آمریکا چیز جدیدی نیست، اما این بار روی شکاف در حاکمیت و ایجاد دو قطبی های معیشت- عزت و معیشت- پیشرفت حساب باز کردند و خود اذعان دارند که تحریم و فشار اقتصادی به تنهایی ایرانیان را وادار به تسلیم نمی کند. راه مقابله با ترفند دشمن در این مقطع برپایی نهضت روشنگری و امید بخشی با بهره گیری از مستندات و تجربیات موجود است.
باور کنیم وعده خداوند حق است و نصرت الهی از آن ماست فقط باید فرامین الهی را در پرهیز از تفرقه و اختلاف اطاعت کنیم و به ریسمان الهی متصل باشیم و شرط او را به یاد داشته باشیم که « ان تنصروا الله ینصرکم و یثبت اقدامکم» ( سوره محمد، آیه ۷)
@habib49🇮🇷