13.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روایت امام خامنهای از پوستری که از شهید آرمان علیوردی و شهید روحالله عجمیان مشاهده کرده بودند
#امام_خامنهای
13.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❇️ گزارش خبر استانی صدا و سیمای مرکز خراسان رضوی از نشست سراسری هییت های اندیشه ورز بسیج اصناف
https://eitaa.com/akhbarasnafiran
@habib_khoda
🌸در مکتب روح الله:
🔰یکی از دلایل انقلاب اسلامی ایران
🔹اينجانب در طول مبارزات با شاه جانى، اسرائيل را محكوم و يكى از مواد مخالفت با شاه را كمك به اسرائيلِ دشمن اسلام و انسانيت، قرار دادم.
📚صحیفه امام؛ ج5؛ ص73 | نوفللوشاتو؛ آذر 1357
💢کانال خبری #شهدای_ایران
✅@shohadayeiran57
@habib_khoda
5.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امضای طومار محکومیت رژیم کودک کش صهیونیست توسط مدعوین نشست سراسری هیات های اندیشه ورز سازمان بسیج اصناف، بازاریان و فعالان اقتصادی در مشهد مقدس
@habib_khoda
مجتبی صفایی رئیس اتاق اصناف ایران:
موفقیت سازمان بسیج اصناف وبازاریان در چهاردهمین جشنواره مالک اشتر به عنوان موفق ترین رده نیروهای مسلح جمهوری اسلامی را به تمامی بسیجیان اصناف کشور تبریک میگویم. تردید نکنید این موفقیت حاصل تلاش و از خودگذشتگی جناب آقای حسن پور و تمامی بسیجیان اصناف کشور است و افتخاری برای جامعه صنفی نیز به حساب میآید.
@habib_khoda
✅ تهیه ۱۴ بسته لوازم التحریر به ارزش هر بسته ۳۰۰ هزار تومان توسط خیر اصناف و توزیع توسط مرکز نیکو کاری اصناف و بازاریان شهرستان دامغان بین جامعه هدف و دانش آموزان نیازمند.
#طرح_یک_کاسب_یک_دانشاموز
#قرارگاه_سازندگی_ومحرومیت_زدایی
سازمان بسیج اصناف استان سمنان/دامغان
@habib_khoda
✅ برگزاری چهارمین مرحله کلاس فقه بازار و احکام تجارت و کسب وکار وجهاد تبیین ویژه بازاریان واصناف شهرستان شاهرود توسط مربي فقه بازار بسیج اصناف و بازاریان شهرستان شاهرود حجت الاسلام مرتضوی امروز یکشنبه ۱۴۰۲/۸/۷در محل سالن اجتماعات اتاق اصناف.
#فقه_بازار
#قرارگاه_تربیت_دینی_اخلاقی
سازمان بسیج اصناف استان سمنان/شاهرود
@habib_khoda
سلام و صبح بخیر
حضرت امیرٱلمؤمنین، امام علیّبن أبیطالب علیه السلام میفرمایند:
مَنْ یُعْطِ بِٱلْیَدِ ٱلْقَصِیٖرَةِ، یُعْطَ بِٱلْیَدِ ٱلْطَّوِیٖلَةِ
کسیکه با دست کوتاه خویش (مال و دارائى خود را هر چند اندک، در راه خدا) انفاق کند (ببخشد) با دست بلند (از جانب خداوند کریم) عطا و بخشش فراوان دریافت مىکند.
(نهج ٱلبلاغة، حکمت ۲۲۴)
@habib_khoda
🌹خبر شهادت حسین فهمیده
♦️صدای جمهوری اسلامی ایران با قطع برنامه های خود اعلام می کند که نو جوانی سیزده ساله با فداکاری زیر تانک عراقی رفته آن را منفجر کرده و خود نیز به شهادت رسیده است . امام قدس سره در پیامی که به مناسبت دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی صادر می کنند، جملات معروف خود را پیرامون او می فرمایند:
♦️رهبر ماآن طفل سیزده ساله ای است که با قلب کوچک خود که ارزشش از صدها زبان و قلم بزرگ تر است، با نارنجک ، خود را زیر تانک دشمن انداخت وآن را منهدم نمود و خود نیز شربت شهادت نوشید.
♦️به این ترتیب و با این کلمات ، حسین و فداکاری و شجاعت او جاودانه شد. بقایای پیکر شهید حسین فهمیده دربهشت زهرا، قطعه 24، ردیف 44، شماره 11، به خاک سپرده می شود.
🌹سالروز شهادت حسین فهمیده
🕊شادی روحش صلوات
@habib_khoda
🌹وصیت نامه شهیدمحمد حسین فهمیده
بسم الله الرحمن الرحیم
♦️مَن طَلَبَنی وَجَدَنی وَ مَن وَجَدَنی عَرَفَنی وَ مَن عَرَفَنی عَشَقَنی وَ مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ وَ مَن قَتَلتُهُ فَعَلی دِیَتُه وَ مَن عَلی دِیَتُه وَ اَنَا دِیَتُه
♦️هرکس من را طلب می کند می یابد مرا، و کسی که مرا یافت می شناسد مرا، و کسی که من را دوست داشت، عاشق من می شود و کسی که عاشق من می شود، من عاشق او می شوم و کسی که من عاشق او بشوم، او را می کشم و کسی که من او را بکشم، خون بهایش بر من واجب است، پس خون بهای او من هستم.
♦️هدف من از رفتن به جبهه این است که، اولاً به ندای "هل من ناصر ینصرنی" لبیک گفته باشم و امام عزیز و اسلام را یاری کنم و آن وظیفه ای را که امام عزیزمان بارها در پیام ها تکرار کرده، که هرکس که قدرت دارد واجب است که به جبهه برود، و من می روم که تا به پیام امام لبیک گفته باشم.
♦️آرزوی من پیروزی اسلام و ترویج آن در تمام جهان است و امیدوارم که روزی به یاری رزمندگان، تمام ملت های زیر سلطه آزاد شوند و صدام بداند که اگر هزاران هزار کشور به او کمک کند او نمی تواند در مقابل نیروی اسلام مقاومت کند. من به جبهه می روم و امید آن دارم که پدر و مادرم ناراحت نباشند، حتی اگر شهید شدم، چون من هدف خود را و راه خود را تعیین کرده ام و امیدوارم که پیروز هم بشوم.
♦️پدر و مادر مهربان من از زحمات چندین ساله شما متشکرم. من عاشق خدا و امام زمان گشته ام و این عشق هرگز با هیچ مانعی از قلب من بیرون نمی رود، تا این که به معشوق خود یعنی «الله» برسم. و بحق که ما می رویم که این حسین زمان و خمینی بت شکن را یاری کنیم و بحق که خداوند به کسانی که در راه او پیکار می کنند پاداش عظیم می بخشد. من برای خدا از مادیات گذشتم و به معنویات فکر کردم، از مال و اموال و پدر و مادر و برادر و خواهر چشم پوشیدم، فقط برای هدفم یعنی الله ...
@habib_khoda