9.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎀فیلمی بسیار زیبا از مراسم جشن فارغالتحصیلی دختران دانشجوی پزشکی عراقی در مرقد حضرت ابوالفضل العباس (علیه السلام)
#امام_سجاد
#صحیفه_سجادیه
#کربلا
#حضرت_عباس
#من_صحیفه_می_خوانم
#بنیاد_بینالمللی_صحیفه_سجادیه
@habib_khoda
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیت الله العظمی جوادی آملی
«وقتی به امام سجاد سلام الله علیه خبر دادند که مختار قیام کرده،حضرت سوال کرد :حرمله را گرفتند یا نه؟...الان شما میبینید در غزه شب و روز کودک کشی است...
[آن فرعون فقط پسران را میکشت، اما این صهیونیست ها هم پسران، هم دختران، هم پدران و هم مادران را میکشد ] »
۱۴۰۲/٨/١٧
#فضای_مجازی_بسیج_اصناف_استان_سمنان
@habib_khoda
🌸در مکتب روح الله:
🔹ننگ نیست بر کشورهای اسلامی بر حکومتهای کشورهای اسلامی که اسرائیل بیاید و فلسطینی ها را آن طور کند؟ در لبنان آن جنایت ها را بکند و یک میلیارد جمعیت مسلمین بنشینند تماشاچی باشند؟ از چی می ترسند اینها؟ چرا باید این قدر بی عرضه باشند؟ شریان حیات شرق و غرب در دست اینهاست، نفت شریان حیات اینهاست. اگر ده روز نفت را به روی آنها ببندند خاضع می شوند آنها. در عین حالی که این شریان در دست حکومت های باصطلاح اسلامی است، در عین حال تقدیم می کنند و التماس هم می کنند.
📚 صحیفه امام، جلد: ۱۸، صفحه:۵۴
@habib_khoda
سلام وصبح بخیر
امام صادق علیه السلام:
در شب و روزت منتظر امر (فرج) مولايت باش
تَوَقَّع أمرَ صاحِبِكَ لَيلَكَ و نَهارَكَ
بحارالأنوار جلد 98 صفحه 159
🌸🍃 اللّهم عجّل لولیک الفرج
@habib_khoda
🌹امروز،سالگرد عملیات استشهادی شهید #احمد_قصير عزیزه.جوان ۱۸ ساله ای که عضو مقاومت لبنان بود و سال ۱۹۸۲ با خودروی حامل مواد منفجره به ساختمان نظامی اسرائیلی ها حمله کرد و بیش از ۱۴۰ تا صهیونیست به درک واصل شدن.شهید قبل از عملیات، اعلام کرده بود که الگویش #حسین_فهمیده ست.
🕊شادی روح بلندش صلوات
@habib_khoda
جلسات آموزش فقه بازار و مکاسب ویژه متقاضیان پروانه کسب شهرستان رباط کریم برگزار شد
🔶فرمانده حوزه بسیج اصناف شهرستان رباط کریم با بیان این که یکی از شرایط صدورپروانه کسب گذراندن دوره حضوری مکاسب وفقه بازار می باشد و با توجه به اهمیت موضوع این دوره امروز ١۶ آبان ماه با حضور متقاضیان پروانه کسب در کلاس مکاسب و فقه بازار برگزار شد .
🔶 عبدی فرد با اشاره به اینکه این دوره ها با همکاری بسیج اصناف و اتاق اصناف شهرستان و به صورت مستمر و همچنین با توجه به تعداد متقاضیان برگزار خواهد شد گفت هدف از این کلاسها و جلسات ترویج و آموزش کسب و تجارت اسلامی و یادآوری آموزه های دینی و شرعی در خصوص کسب وکار می باشد .
🔗❇️**نكته قابل توجه براي متقاضيان پروانه کسب که به صورت مجازی ثبت نام نموده اند اینکه می بایست در دوره حضوری فقه بازار و مکاسب شرکت داشته باشند **
🔗🔗 کانال اطلاع رسانی حوزه بسیج اصناف شهرستان رباط کریم
https://eitaa.com/basijasnafrobatkarim
@habib_khoda
حضور دکتر حسن پور در پروژه در حال ساخت تولید پارچه و پوشاک در شهرک صنعتی چرمشهر با مدیریت مهندس دمیرچی شرکت ایرسا نوین تکس
@habib_khoda