eitaa logo
حَـبـیـبـے یٰا بَـقِـیَّـةَ اَلـلّٰـه
3.3هزار دنبال‌کننده
7.9هزار عکس
13.1هزار ویدیو
57 فایل
﷽ یا رَبِّ عَـجِّـلْ فِی ظُـهُــورِ إِمـامِـنـا در انــــــتــــــظـــــــار تو چشمم سپـیـد گشت و غمی نیست اگر قبـول تو افتـد فـدای چشم سیـاهـت... 🌷انتشار مطالب با نام خودتان مانعی ندارد
مشاهده در ایتا
دانلود
فردا؛ راهپیمایی سراسری برای اعلام انزجار از دشمن 🔹شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی ضمن محکومیت جنایت هولناک و هتک حرمت حرم احمد بن موسی (ع) و اعلام همدردی با خانواده‌های شهداء و مجروحان این اقدام ددمنشانه، از مردم غیور دعوت می‌نماید که با راهپیمایی پس از اقامه نماز جمعه، نفرت و انزجار خود را از توطئه‌های مزدوران وابسته آمریکا و صهیونیسم به نمایش بگذارند.
6.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماجرای آرتین و شهید شدن پدر و مادر و برادرش در حمله تروریستی شیراز 😭😭😭😭😭😭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨مجازات قطعی شهید سردار حاج قاسم سلیمانی: 🔹اجازه نخواهیم داد در خاک کشور ما، خون فرزندان این ملت به سادگی توسط یک گروه تروریستی بر زمین ریخته شود. 🔹این خون و این ملت برای ما محترم است. و ما برای این ملت صدها هزار نفر آماده هستیم، میلیون‌ها نفر برای عزت این ملت و حیثیت این ملت جان بدهیم اما این ملت عزتمند باقی بماند.
👆 💢هم مداح بود هم شاعر اهل بیت💚 ♦️می‌گفت: «شرمنده‌ام که با سر وارد محشر شوم و اربابم بی سر وارد شود» 🌸 🕊بعد شهادت وصیت نامه‌اش را آوردند نوشته بود: قبرم رو توی کتابخونه مسجد المهدی کندم. سراغ قبر که رفتند، دیدند برای هیکلش کوچیکه، وقتی جنازه‌ اومد، قبر اندازه اندازه بود!! اندازه تن بی‌سرش. 💐او مژده شهادت خود و چند دوست دیگرش را در شب عملیات فتح المبین از امام زمان عج الله شنیده بود... 📚برگرفته از کتاب وصال. اثر گروه شهید هادی 🌷 📌 شعر زیبا و خوش مضمون روی سنگ مزارش را با دقت بخوانید از سروده های خود ایشان است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا