هدایت شده از انتفاضه فلسطین، محسن فایضی
🔴برخی شخصیت ها نوشتن از آنها سخت اما شیرین است؛ آنهایی که مصداق "انسان مقاومت" اند
گزارش مهر رابخوانید:
فرمانده در سایه حماس کیست؟/عطش نتانیاهو برای ترور «صالح العاروری»
۳ روز گذشته تمرکز رسانهها و مسئولین صهیونیستی بر روی یک شخص (صالح العاروری) ساکن بیروت بوده است. تمرکزی که شامل تهدید به ترور تا تحلیل گفتگوهای یک هفته اخیرش با المیادین و الاقصی است. صالح العاروری نایب رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس کیست؟ و چرا به تیتر یک دشمن تبدیل شده است؟
mehrnews.com/x32VMg
@Thirdintifada
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❓ حاج قاسم در دوگانهٔ «ملت-امت» کجا ایستاد؟
🎥 بخشی از بیانات رهبر معظم انقلاب در دومین سالگرد #شهید_القدس
#مجمع_اسلامی_حبلالله
🆔 @Hablollahir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌍 مرز ما عشق است...
🔻 برای خونهای پاکی که در افق مقاومت، از #غزه تا #کرمان در هم آمیختند و مرزهای خاکی را محو کردند
🎶 شاعر: حجتالاسلام سیدمحمدمهدی شفیعی
🎤 با صدای سیدمحمدامین موسوی
#مجمع_اسلامی_حبلالله
🆔 @Hablollahir
هدایت شده از زیست بوم تربیت نُهی
📢 مدرسه مجازی فلسطین برگزار می کند:
📌نشست چهارم:
▫️پدیدار شناسی انسان فلسطینی؛
انسان فلسطینی کیست و چگونه تربیت میشود؟
🔸میهمانان:
علیرضا کمیلی/ دبیر اتحادیه بین المللی امت واحده
محسن فایضی/ کارشناس مسائل فلسطین
محمدحسین ستاری/ پژوهشگر بین الملل
میزبان:
امیرحسین ابریشمی / پژوهشگر تربیت
🗓 زمان: شنبه ۱۶ دی ماه
🕗 ساعت ۱۹
🔗لینک شرکت در جلسه:
B2n.ir/noha_edu
🆔@noha_edu
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌐 نقش گروههای مردمی در اخراج آمریکا از منطقه
🔻 برشی از خطبههای تاریخی رهبر معظم انقلاب پس از شهادت سردار سلیمانی (۱۳۹۸/۱۰/۲۷)
#مجمع_اسلامی_حبلالله
🆔 @Hablollahir
💠 جنایت کرمان و رسالت «سربازان راه روشن سلیمانی»
✍️مهدی شمقدری
🔸 این روزها و در پی جنایات دشمن صهیونیستی و اذناب آن، مباحثات داغی میان دغدغهمندان بر سر چگونگی پاسخ تلافیجویانه درگرفته است. اما پیام تسلیت رهبر انقلاب برای حادثۀ تروریستی کرمان، وجه جمع نگاههای مختلف است؛ از سویی دست برتر جمهوری اسلامی را در برابر غرب و رژیم صهیونیستی یادآور میشود و از سوی دیگر سرکوب و مجازات عادلانه را ضروری میداند.
🔹 رهبری عزیز، جنایات اخیر دشمن را همچون ترور سردار شهید سلیمانی، «واکنشی» و «منفعلانه» میدانند. زیرا تفکر «مقاومت» و «استقلالخواهی»، هم در داخل کشور و هم در ملتهای منطقه، نفوذ پیدا کرده است. نشانهاش همین توجه گسترده مردم از ملیتهای مختلف به مزار سردار دلها و «۱۴ شهید سنی افغانستانی» در حادثهٔ اخیر است.
🔸 به همین دلیل است که آقا از موضع قدرت فرمودند: «جنایتکاران سنگدل نتوانستند عشق و شوق مردم به زیارت مرقد سردار بزرگشان شهید قاسم سلیمانی را تحمل کنند.». این یعنی جوان مومن حزباللهی باید نقاط قوت اردوگاه خود را بداند و سرد و گرم روزگار، او را از طرح پیچیده و بلندمدت «انتقام سخت» (اخراج آمریکا از منطقه) غافل نکند.
🔹 اما این موضع قدرت در سطح کلان تقابل دو جبههٔ اسلام و کفر، به هیچ روی منافاتی ندارد که در بخشی از بدنۀ تصمیمساز کشور، اختلال محاسباتی وجود داشته باشد! محال و دور از ذهن نیست که همچون برخی از تجربههای ۴۰ سال گذشته، مصلحتسنجیهایی بریده از منافع فرامرزی یا غافل از توانمندیهای مادی و معنوی جبهه حق، کار را برای سربازان جان برکف اسلام سخت کرده و اجازه تودهنیهای سخت و معقول بر دشمن را ندهند.
🔸 حرف امام (ره) یادمان نمیرود که فرموده بودند اگر جای مسئولان بودم، اولین ناو آمریکایی را که وارد خلیج فارس شد، میزدم؛ اما بخشی از مسئولان مخالف بودند و در نتیجه، دشمن جَری شد و برخورد با او سختتر.
🔹 پس ما فریاد بلند این مطالبه رهبرمان خواهیم شد که: «از هم اکنون آماج قطعی سرکوب و مجازات عادلانه خواهند بود. بدانند که این فاجعهآفرینی پاسخ سختی در پی خواهد داشت، باذنالله».
#مجمع_اسلامی_حبلالله
🆔 @Hablollahir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 صحیفه سجادیه و دعا برای مرزداران غزه
🔸 #امام_سجّاد سلاماللهعلیه در صحیفهی سجّادیّه مرزداران را دعا میکند.
🔹 مرزدارانِ آنوقت چه کسانی بودند؟ سربازان بنیامیّه بودند دیگر؛ برای آنها دعا میکند... اینها درس است برای ما.
🔸 مرز دنیای اسلام امروز در غزّه است.
🔻 برشی از بیانات رهبر انقلاب در دیدار ذاکران اهلبیت (ع) (۱۴۰۲/۱۰/۱۳)
#مجمع_اسلامی_حبلالله
🆔 @Hablollahir
هدایت شده از هیئت ابناء الرسول صلیاللهعلیهوآله
▫️ جلسه هفتگی
هفتم شهدای جنایت اخیر کرمان، بهویژه ۱۴ شهید افغانستانی این حادثه
📢 سخنران : حجتالاسلام فهیمی 🇦🇫
📣 با نوای : برادر سیدمحمدامین موسوی
⏰ زمان: چهارشنبه ۲۰ دی ۱۴۰۲، ساعت ۱۸:۳۰
🕌 مکان: مشهد مقدس، نبش مطهری شمالی ۲۶، جنب املاک حجت
🧔🏻♂ ویژه برادران
🌍 هیئت ابناء الرسول صلیاللهعلیهوآله
🌾 @abnaaorasool
🌐 وحدت شخصیتی حاج قاسم در جمع هویتهای متکثر ملی
❓ سردار دلها چگونه توانست همزمان «ملیترین» و «امتیترین» چهرهٔ ایران شود؟
✍ دکتر محمدرضا قائمینیک
🔻 قسمت اول (قسمت دوم را اینجا ببینید)
1️⃣ «جمع کثرات» در یک «منطق واحد»، از شرایط تحقق هر پدیدۀ اجتماعی، سیاسی یا فرهنگی است. پدیدههای انسانی به جهتِ حضور «ارادۀ انسانی» در شکلگیریشان، ناگزیر از تکثر هستند. با این حال، این تکثر اگر در ذیل یک منطق واحد شکل نگیرد و نحوۀ بهوجود آمدن آنها توضیح داده نشود، حیثیت انسانیِ آنها میتواند در معرض خطر قرار بگیرد و همچون پدیدههای غیرانسانی تلقی شده و در ذیل آنها تلقی شوند. بنابراین هر پدیدۀ انسانی که تشخص یافته و از پدیدههای دیگر تمایز مییابد، ناگزیر از جمع حداقلی از «کثرت در وحدت» است.
2️⃣ با این حال برتریِ پدیدهها نسبت به یکدیگر در سلسله مراتب وجودی، از منظر این مسئله، میتواند وابسته به ظرفیتِ وجودیِ «نقطه وحدتبخش» برای جمع کثرتهای بیشتر باشد. بعضی از نقاط وحدتبخش، کثرات محدودی را وحدت میبخشند و به حداقلی از تمایزِ کثرات اکتفا میکنند. در ذیل این پدیدهها، فقط شبیهترین پدیدهها به نقطۀ وحدتبخش و آن هم در حداقلیترین شکل ممکن از تمایزشان تعریف میشوند.
🔸 مثلا میتوان دو پدر را با هم مقایسه کرد؛ پدرِ «الف» که در مقام نقطۀ وحدتبخش به خانوادۀ خویش، تنها یک فرزند، آنهم با حداقلیترین تمایزات شخصیتی، ظاهری و باطنی را تحت حمایت خویش قرار دهد و پدرِ «ب» که نقطۀ وحدتبخش خانوادهای با ۵ فرزند و آن هم با تنوعی از عقاید و رفتارهای متکثر و متمایز است؛ روشن است که پدرِ ب، ظرفیتِ وجودیِ بیشتری از خود نشان داده و توانسته است این تکثر و تعدد را در ذیلِ خویش به وحدت برساند.
3️⃣ در میان پدیدههای انسانی، آنهایی که تکوین و قوامشان ناظر به «قلمرو حیات اجتماعی» انسان بوده و منتهی به تکوین هویتهای انسانی میشوند، مطابقت حداکثری با منطق فوقالذکر دارند.
⬅️ مثلا آدابورسوم اقوام مختلف، مادامی که بتوانند تکثر و تنوعی از آدابورسوم افراد را پوشش داده و به وحدت برسانند، ظرفیتِ وجودیِ بالاتر و قوام و پایداری بیشتری خواهند داشت. پوشش آدابورسوم متنوع و متکثر در ذیل یک فرهنگ محلی یا ملی، تمام افرادی را که به این عناصر هویتی و آدابورسوم، علقههایی دارند، حامی این هویت تعریف میکند. به همین جهت، این «کثرت در وحدت» هویتی، مادامی که اعضایش در آن حضور دارند، پایدار باقی میماند.
⬅️ نمونۀ دیگری که برای این قاعده میتوان ذکر کرد، جمع میان «دولت-ملت»های مختلف در ذیل هویتِ واحد و مشترکی به نام «امت» یا «تمدن» است. دولت-ملت، قلمروی است که هم خودش نقطۀ وحدتبخش به تکثری از زبانها، آدابورسوم، قومیتها و نظایر آنهاست و هم میتواند به حسب ویژگیهای مشترک، بخشی از یک هویت واحد متشکل از چند دولت-ملت باشد.
🔸 در اینجا نیز هر چقدر تکثری از هویتهای ملی در ذیل هویتِ واحد کلانتر، بیشتر باشد، به نظر میرسد پایدار و حتی قدرت سیاسی بیشتری در میان خواهد بود.
🔻 ادامه دارد...
#مجمع_اسلامی_حبلالله
🆔 @Hablollahir
🌐 وحدت شخصیتی حاج قاسم در جمع هویتهای متکثر ملی
❓ سردار دلها چگونه توانست همزمان «ملیترین» و «امتیترین» چهرهٔ ایران شود؟
✍ دکتر محمدرضا قائمینیک
🔻 قسمت دوم (قسمت اول را اینجا ببینید)
4⃣ علاوه بر این مقدمات، نقطۀ کانونی دیگر در جمع کثرت در وحدت، توجه به «سطح منطق وحدتبخش به کثرتها» است.
⬅️ گاهی این منطق، ناظر به امور ایندنیایی و در سطح «محسوسات ظاهری یا باطنی» است.
🔸 مثلا زیبایی یک نوع لباس است که توانسته به لحاظ بصری، تکثری از سلایق زیبایی شناختی را پوشش دهد.
🔹 در نمونهای دیگر، این وحدت میتواند در سطح احساسات باطنیِ انسان، نظیر خوشخلقی و مهربانی یک مادر نسبت به فرزندان متعددش باشد که علیرغم تنوع رفتارها، عقاید و کردارهایشان، اما در هر حالی میکوشد تا وحدت میان افراد خانوادهاش را برقرار سازد.
⬅️ در سطحی دیگر، به نظر میرسد که اگر این نقطه یا فرد وحدتبخش، در سطح «امور مجرد و معنوی» بتواند تکثری از سلایق و برداشتهای معرفتی و تنوعی از امور محسوس و نظایر آنها را رقم بزند، امکان گسترشِ مصادق متعدد و متکثر بیشتر باشد.
5⃣ با این منطق، به نظر میرسد حاج قاسم سلیمانی، نقطۀ وحدتبخش بسیاری از کثرتهاست که توانسته در سطح درکی معنوی از انسان، مخصوصاً در ذیلِ عقاید، اخلاق و شریعت اسلامی و شیعی، تنوعی از سلایق، برداشتهای معرفتی، آدابورسوم قومی و قبیلهای، ملیتهای مختلف یا حتی تکثری از اعتقادات دینی پیروان ادیان مختلف را در نقطهای کانونی و سرنوشتساز، یعنی «انقلاب اسلامی» و «حرمِ جمهوری اسلامی» به وحدت برساند.
🔸 گرچه این سطح از وحدت، تنها در سطح حیات انسانِ الهی، فارغ از رنگ و پوست و نژاد و ملیت و قومیت و زبان و .... امکان تحقق دارد، اما در عین حال، به دلیل فرارفتن از امور متکثر و ایندنیایی، عناصر و مولفههای هویت شکلگرفتهٔ خود را، در وحدت نهایی از بین نمیبرد و هویتِ متمایز این مولفههای متکثر را در ذیلِ آن نقطۀ متعالی وحدتبخش، محفوظ نگاه میدارد؛ به همین جهت است که ایرانی، ایرانی میماند، اما بر سرِ نطقۀ کانونیِ وحدتبخش سردار سلیمانی، یعنی «حاج قاسم»، با عراقی، افغانستانی، پاکستانی، سوریهای و .... به وحدت میرسد.
🔹 در این ترکیب و وحدت، نه عناصر و مولفههای ترکیبی که مقید به ویژگیهای ایندنیایی و ماهوی نیز هستند (نظیر ملیت، قومیت، زبان، نژاد) مضمحل میشوند و نه وحدت، از میان رفته و این عناصر و مولفهها متشتت و پراکنده رها میشوند.
6⃣ دستیابی به این موضعیتِ کمنظیر، تنها با «افزایش وسع وجودیِ انسان» و نیل به چنین مقام مجرد و معنوی کسب میشود. این مقام که در قرب و نزدیکیِ مقام شهود و شهادت باید به دنبال تحقق آن گشت، مطابق روایتی از گفتههای خودِ حاج قاسم، آرزو و تمنا و محل جستجوی حاج قاسم در بیابانها و کوهها بود.
#مجمع_اسلامی_حبلالله
🆔 @Hablollahir
هدایت شده از یافا | فلسطین با طعم پرتقال
.:: بدنها ::.
اگر دست صهیونیستها باز باشد فقط به غصب زمین و خانه و اموال بسنده نمیکنند؛ اجزا بدن قربانیانشان را هم به تاراج میبرند!
اینها چه نوع موجوداتی هستند؟!😑😑
@felegasht
🌍 حاج قاسم و حرکت از حصار ملت به دنیای امت
✍ دکتر سیدمهدی سیدمحسنی
🔸 از دیدگاه بومی، «هویت» یک برساخت صرفا اعتباری نیست و وابسته به یک سلسله از حقایق است؛ بااینوجود اما فرآیند شکلگیری هویت، از مسیر «آگاهی» و «اراده»ی فردی و اجتماعی انسانها میگذرد. وقتی در تعارض هویت «ملی» و «امتی» و امکان جمع اینها گفتوگو میشود، باید دقت کرد که ما صرفا در مورد باطن حقایق صحبت نمیکنیم؛ بلکه به «فرآیند»ی که منجر به هویت میشود هم میپردازیم.
🔹 هم افراد و هم جمعها، در نتیجۀ اراده و تلاشی که بهکار میبرند، با سطحی از حقایق ارتباط برقرار میکنند و طی فرآیندی، این حقایق برایشان به هویت تبدیل میشود. هرچند بسته به اینکه چه فرآیندی طی شود و چه تلاش و ارادهای صورت گیرد، نتیجه میتواند متفاوت باشد؛ در عین اینکه حقایق در جای خودشان استوار هستند.
🔸 مفهوم ملیت به معنای مدرنش، ناشی از تصمیم استعمار برای صورتبندی متفاوت کشورهاست و به یکی از این فرآیندها اشاره دارد؛ به این معنا که قدرتی در راستای منافع خودش، میتواند مجموعهای از مسلمانان با نام «امت» را به تکههای مختلفی تقسیم کند و هویتهای خرد را جوری شکل دهد که برآیندشان نتواند به یک «کل» بینجامد.
🔻 متن کامل یادداشت را اینجا ببینید
#مجمع_اسلامی_حبلالله
🆔 @Hablollahir
🌍 حاج قاسم و حرکت از حصار ملت به دنیای امت
✍ دکتر سیدمهدی سیدمحسنی
🔸 از دیدگاه بومی، «هویت» یک برساخت صرفا اعتباری نیست و وابسته به یک سلسله از حقایق است؛ بااینوجود اما فرآیند شکلگیری هویت، از مسیر «آگاهی» و «اراده»ی فردی و اجتماعی انسانها میگذرد. وقتی در تعارض هویت «ملی» و «امتی» و امکان جمع اینها گفتوگو میشود، باید دقت کرد که ما صرفا در مورد باطن حقایق صحبت نمیکنیم؛ بلکه به «فرآیند»ی که منجر به هویت میشود هم میپردازیم.
🔹 هم افراد و هم جمعها، در نتیجۀ اراده و تلاشی که بهکار میبرند، با سطحی از حقایق ارتباط برقرار میکنند و طی فرآیندی، این حقایق برایشان به هویت تبدیل میشود. هرچند بسته به اینکه چه فرآیندی طی شود و چه تلاش و ارادهای صورت گیرد، نتیجه میتواند متفاوت باشد؛ در عین اینکه حقایق در جای خودشان استوار هستند.
🔸 مفهوم ملیت به معنای مدرنش، ناشی از تصمیم استعمار برای صورتبندی متفاوت کشورهاست و به یکی از این فرآیندها اشاره دارد؛ به این معنا که قدرتی در راستای منافع خودش، میتواند مجموعهای از مسلمانان با نام «امت» را به تکههای مختلفی تقسیم کند و هویتهای خرد را جوری شکل دهد که برآیندشان نتواند به یک «کل» بینجامد.
🔹 اما تنها مسیر، این مسیر ساختهوپرداختۀ استعمار نیست. در تفکر اسلام ناب، ما با مفاهیم عمیقی مانند «فطرت»، «توحید» و «اسلام» روبرو هستیم که خودشان منبع قدرت و حرکت هستند. اگر انسانی یا انسانهایی به سوی این حقایق حرکت کنند، میشود آنها را به عناصر هویتی خود تبدیل کنند.
🔸 فرمایش رهبری [که حاج قاسم را ملیترین و امتیترین چهره میشمارند] به هر دو وجه پیشگفته اشاره دارد؛ اینکه فرآیندی از طرف استعمار جریان دارد که میخواهد این هویتها را در تعارض با هم تشدید کند؛ اما در عین حال، این تنها احتمال نیست؛ در فضایی که رسانههای عمومی دنیا در بستر اول، دارند در تعارضات میدمند، شهادت حاج قاسم حداقل این امکان را مطرح کرد که حالت دیگری هم وجود دارد.
🔹 بازنمایی شخصیت حاج قاسم و پدیدۀ شهادت و تشییع ایشان و تأکید بر لایههای عمیقتر هویتی، نشان میدهد که هم فرد و هم جامعه اگر آن فرآیند را طی کند و به لایههای عمیقتری از معارف دست یابد، حتی همین تکثر و تعارض جعلی ساختۀ دست استعمار نیز قابلیت به وحدت رسیدن را دارد.
#مجمع_اسلامی_حبلالله
🆔 @Hablollahir
💠 آه از غمی که «زنده» شود با غمی دگر
❌ آفات تربیتی رویکرد تهدیدمحور و پیام شهدای افغانستانی کرمان
✍ سرکار خانم رؤیایی
🔸 همیشه سعی کردهام بین دانشآموزانم فرق نگذارم؛ ولی بعضیها را بیشتر دوست دارم؛ مثل «جمشید» و «خالد» که برادرند. جمشید کلاس پنجم است و خالد چهارم. بعضی اوقات که صرفا بهخاطر «اتباع» بودن، توسط هم کلاسیهایشان مسخره میشوند، بههم میریزم.
🔹 با خودم فکر میکنم که این نگاه در کودکان ما از کجا نشئت می گیرد؟ جواب واضح است؛ من نمیتوانم به این اطفال به چشم مقصر نگاه کنم؛ ما بزرگترها هستیم که بذر کینه و بدبینی را در زمین بایرِ دل این کودکان میکاریم.
🔸 نمونهاش وقتی است که نگاههای تهدیدمحور به مهاجرین را مطرح میکنیم و چشم دلمان را کور میکنیم تا نبینیم که چه ضربهٔ مُهلکی به روابط کودکانِ امروز و بزرگسالان فردا میزنیم. مگر اینطور نیست که من مهمترین الگوی زیست و روابط انسانی را از بزرگترهایم میآموزم؟!
🔹 وقتی در جلسهٔ اولیاء و مربیان، پدر این دو برادر را دیدم، با آقای دکتری مطرح و متین روبهرو شدم ...
🔻 متن کامل یادداشت را اینجا ببینید
#مجمع_اسلامی_حبلالله
🆔 @Hablollahir
💠 آه از غمی که «زنده» شود با غمی دگر
❌ آفات تربیتی رویکرد تهدیدمحور و پیام شهدای افغانستانی کرمان
✍ سرکار خانم رؤیایی
🔸 همیشه سعی کردهام بین دانشآموزانم فرق نگذارم؛ ولی بعضیها را بیشتر دوست دارم؛ مثل «جمشید» و «خالد» که برادرند. جمشید کلاس پنجم است و خالد چهارم. بعضی اوقات که صرفا بهخاطر «اتباع» بودن، توسط هم کلاسیهایشان مسخره میشوند، بههم میریزم.
🔹 با خودم فکر میکنم که این نگاه در کودکان ما از کجا نشئت می گیرد؟ جواب واضح است؛ من نمیتوانم به این اطفال به چشم مقصر نگاه کنم؛ ما بزرگترها هستیم که بذر کینه و بدبینی را در زمین بایرِ دل این کودکان میکاریم.
🔸 نمونهاش وقتی است که نگاههای تهدیدمحور به مهاجرین را مطرح میکنیم و چشم دلمان را کور میکنیم تا نبینیم که چه ضربهٔ مُهلکی به روابط کودکانِ امروز و بزرگسالان فردا میزنیم. مگر اینطور نیست که من مهمترین الگوی زیست و روابط انسانی را از بزرگترهایم میآموزم؟!
🔹 وقتی در جلسهٔ اولیاء و مربیان، پدر این دو برادر را دیدم، با آقای دکتری مطرح و متین روبهرو شدم. ایشان با چنان ادبیات غنی ای از اهمیت تدریس قرآن -همان درسی که این حقیر به فرزندانش میدهم- صحبت میکرد، که هیچکدام از والدین ایرانی اینجور نبودند!
🔸 راستی چرا؟! از کجا این توهمِ خودبزرگبینی و برتریطلبی بر ما غلبه کرد که چشم بر حرمت برادری بستیم و انگشت اتهام به سمت این عزیزانِ جان گرفتیم و در ذهن مرور کردیم که او «افغانی»ست و من «ایرانی»؟!
🔹 مگر کم شاهدِ درخشش این ستارهها در سپهر ایران بودیم؟ مثالش نویسندگی و کارگردانی آن دو برادر افغانستانی در سریال «پوست شیر» که نفس را در سینهٔ مخاطب ایرانی حبس میکردند؛ چون با قوهٔ خیال مثالزدنی خود، امکان حدس ادامهٔ ماجرا را برای مخاطب دشوار میکردند. اگر این نبوغ نیست، پس چیست؟
🔸 یا مگر آن بازیگر ۲۵سالهٔ افغانستانی بهعنوان نقش اولِ سریالِ «زخم کاری۲» ندرخشید؟! گفتوگوی نزدیک به دوساعتهٔ او را در برنامهٔ «۲شات» دیدم؛ به اندازهٔ دهسال تجربهٔ زیسته را به ما میآموزد.
🔹 متاسفانه دیدن این کوتهنظریها، همچون تیری کمانه میکند و بر قلب کسانی مینشیند که آرزوی همدلی، فرصتسازی، برادری و دوستی را با این ملت شریف دارند. باشد که با نگاهی نو و بینشی عمیق الگوی بهتری برای فرزندانمان باشیم.
🔸این چند سطر را تقدیم میکنم به روح بلند ۱۲ شهید افغانستانی که در واقعهٔ جانگداز گلزار شهدای کرمان، جام شهادت را نوشیدند و خنده کنان به نظاره آنانی نشستند که هنوز اندر خم کوچهٔ «مرزهای خاکی» ماندهاند و نمیبینند خون افغان و ایرانی در این گلزار به هم ممزوج شده و این دو ملت جداییناپذیرند.
#مجمع_اسلامی_حبلالله
🆔 @Hablollahir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 وقتی حتی برایت گریه هم نمیکنند!
🔰 درس بزرگ حوادث #غزه برای نحوهٔ مواجهه با نظم حاکم جهانی
🔻 برشی از سخنرانی سید مقاومت در چهارمین سالگرد شهید القدس (۱۴۰۲/۱۰/۱۳)
#یمن
#مجمع_اسلامی_حبلالله
🆔 @Hablollahir
💠 ما هر جمعه اینجاییم!
🔻خاطرۀ دیدارم با بازماندهٔ سه شهید سنی افغانستانی در گلزار شهدای کرمان
✍️ سرکار خانم اخلاقی
🔹 ساعت ۳ بلیط برگشت گرفته بودم و باید قبل حرکت کارهایم را انجام میدادم؛ اما با خودم عهد بسته بودم حتما به گلزار شهدا بروم. گلزار مثل همیشه شلوغ بود؛ بعد از مزار حاج قاسم به سمت مزار شهدای تروریستی رفتم.
🔸 خانوادۀ شهید اهلسنت افغانستانی بر سر مزار نشسته بودند و بیصدا اشک میریختند. نزدیکتر شدم؛ صدای تذکر دختر خانم را شنیدم که میگفت: «برای خدا هم شده از ما فیلم نگیرید.» اما خیلی کسی توجه نمیکرد و کار خودشان را انجام میدادند.
🔹 روی سنگ قبر چند شمع گذاشتند. چند جعبه خرما هم دادند دست پسربچهای که بعدا متوجه شدم فرزند شهید است. گفتند ببر سر مزار حاج قاسم و پخشش کن.
متن کامل یادداشت را اینجا ببینید
#مجمع_اسلامی_حبلالله
🆔 @Hablollahir