#تلنگر
نهج البلاغه:👇
شما را از این حکمیت مذاکره با معاویه نهی کردم اما شما سرکشی کردید تا جایی که ناچار شدم نظر خود را با خواست شما هماهنگ کنم.
نهج البلاغه خطبه ۳۶
پ.ن:
امام علی علیه السلام هم حکمیت رو گردن نگرفتند و فرمودند ناچار شدم
اون وقت برخی بی شرفهای فرقه وفاقی دارن به امام خامنه ای تیکه میندازن
یعنی اینقدر حروم لقمه شدن پروژه بگیرهای دوزاری.....
🆔️ @Haderoon 👈عضویت
🆔 شناسه بله:
https://ble.ir/haderoon1
هادرون (اردکان نوین)
#تلنگر نهج البلاغه:👇 شما را از این حکمیت مذاکره با معاویه نهی کردم اما شما سرکشی کردید تا جایی که ن
#تلنگر
❌️ از شهید آیت الله مدنی هم نقل است که زمانی که در همدان بودند، بعدازظهر در اخبار ساعت ۱۴ میشنوند که امام ایشان را به عنوان نماینده در تبریز منصوب کردهاند.
با اینکه با ایشان هماهنگ نشده بود و هنوز هم به ایشان ابلاغ نشده بود، ایشان بی درنگ، لباسشان را برداشتند و به همراهان گفتند برویم تبریز
به ایشان گفته شد؛ هنوز ابلاغ نیامده
ایشان گفتند؛ رادیو که خوانده است
گفته شد؛ صبر کنید هنوز تا جمعه وقت بسیار است.
ایشان گفتند؛ شما تضمین میدهید من زنده میمانم تا به دستور عمل کنم؟!
واقعاً جای این عزیزان در جمع مسئولان ما بسیار کم است.
🆔️ @Haderoon 👈عضویت
🆔 شناسه بله:
https://ble.ir/haderoon1
📌 انتقاد امام جمعه عقدا نسبت به برخی از ضوابط مالی اداره اوقاف و عدم پرداخت اجاره موقوفات توسط برخی از مستأجرین
🔻 به گزارش پایگاه خبری #اردکان_برخط، حجت الاسلام والمسلمین محسن طلایی امام جمعه بخش عقدا در مراسم عزاداری و روضه خوانی صبح روز دوم ماه محرم در بازار چارسوق اردکان، ضمن قدردانی از اجرای نیات و اقدامات اداره اوقاف و امور خیریه، گفت: برخی از گلایه های مردم هم از این اداره بابت برخی پرداخت هایی که باید انجام دهند مثل هزینه زیاد پذیره و انتقالی بجا هست.
🔻 وی ضمن تشکر و قدردانی از مستأجرین موقوفات، متذکر شد که ندادن اجاره وقف و کوتاهی در پرداخت بموقع آن توسط برخی مستأجرین و همچنین وجود برخی ضوابط مالی اداره اوقاف مثل هزینه های مذکور، تبعاتی همچون نگاه منفی به وقف دارد و در نتیجه وقف جدید کمتر صورت میگیرد.
@haderoon