هادیان البرز
. 🔹ظریف امشب در تلویزیون درباره نامزدهای تصدی وزارت گفت: 🔻«از مذاهب و ادیان رسمی باشید امتیاز می گیر
🔰 آقای پزشکیان بخوانند
👤 #جعفر_بلوری
🔸اینکه چرا عنوان این یادداشت را «آقای پزشکان بخوانند» گذاشتیم، یک دلیل ساده اما مهم دارد. او احتمالا این روزها سرش حسابی شلوغ است و فرصت ندارد یا اگر هم دارد، مطالب «احتمالا» آن طور که هست به دستش نمیرسند. فقط به عنوان یک نمونه اگر فراموش نکرده باشید، در ایام مبارزات انتخاباتی، صفحه توئیتر آقای پزشکیان اعلام کرد، تا ساعاتی دیگر پیام مهمی را منتشر خواهد کرد. وقتی خبرنگاری از ایشان درباره محتوای این پیام سؤال کرد، او اصلا از موضوع و پیامی که به نام او در صفحه شخصی او منتشر شده بود اطلاع نداشت و تصریح هم کرد که «حتما بچههای رسانهای آن را منتشر کردهاند.»
🔻این، یک هشدار بود هم به خود آقای پزشکیان و هم به مردم و نشان داد، آقای پزشکیان را افرادی احاطه کردهاند که بعضا، بدون هماهنگی با او اقداماتی را «سَرِ خود» انجام میدهند.
🔻عنوان این یادداشت را با توجه به این شرایط انتخاب کردیم تا شاید مطلب عینا، بدون کم و کاست و بدون تغییر در محتوا، به دست ایشان برسد.
🔸رفتارها و رخدادهای روزهای پس از انتخاب آقای پزشکیان هم، «خاص» و «ویژه» است. او طی دو هفتهای که انتخاب شده، حتی یک کنفرانس خبری نداشته است که این برخلاف رویه همیشگی است. ایشان طبیعتا باید جلوی دوربینها حاضر شود و به سؤالات پاسخ دهد. از برنامههایش، کابینهاش، اولویتهایش بگوید. اما در همین مدت، تا دلتان بخواهد این «اطرافیان» و «دور و بریها» موضع داشته و از طرح و برنامه و تشکیل شورا و....سخن گفتهاند.
🔸اطرافیان رئیسجمهور منتخب افرادی هستند که نشان دادهاند، بدون هماهنگی و اطلاع او امور را جلو میبرند. اگر ایشان یک کنفرانس خبری در این مدت تشکیل میداد، میتوانست به این شبهات و سؤالها پاسخ دهد. اما در عوض گفته شده این آقای ظریف است که با حضور در تلویزیون، میخواهد به مردم توضیح دهد!
🔸شرایطی که در بندهای بالا به گوشهای از آنها اشاره شد، در دوران مبارزات انتخاباتی آقای پزشکیان نیز، کاملا مشهود بود. او تقریبا همه چیز را به اطرافیان میسپرد. گفت یک پزشک و جراح قلب است و برنامهای هم ندارد و مسائل را به کارشناسان میسپارد.
🔸-تردید نداریم- شما هم نداشته باشید-که این اطرافیانِ مجاهد شنبهیِ طلبکار، فردا روزی اگر خدایی نکرده آقای پزشکیان موفق نشد، به هیچ وجه مسئولیت اقداماتش را نخواهد پذیرفت. آنها به بزرگتر از پزشکیان هم رحم نکردند.
🔻آقای پزشکیان اگر ۱- از این طیف فاصله نگیرد ۲- اداره امور را همانگونه که تا امروز بوده، به آنها بسپرد، همینها او را زمین خواهند زد و اگر زمین خورد، همین طیف انگشت اتهام را به سوی ما منتقدانی خواهد گرفت که خیلی زود و به موقع هشدارهای دلسوزانه را دادیم.
🇮🇷@hadian_alborz🇵🇸
هادیان البرز
🎥 رهبر معظم انقلاب: در مورد حجاب کسانی که به شرع هم معتقد نیستند قانون را باید رعایت کنند 🔹حجاب یک
#یادآوری
عواقب کرخت شدن مسئولین در باب تذکر رهبری را جدی بگیرید
هادیان البرز
. 🔹ظریف امشب در تلویزیون درباره نامزدهای تصدی وزارت گفت: 🔻«از مذاهب و ادیان رسمی باشید امتیاز می گیر
کسانی که دیگران را طالبان و خشک مغز معرفی میکردند با رجحان غیر شیعی بر شیعی رسما نشان دادند که از جریان تکفیری دست کمی ندارند
5.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟢 صبر سخت
🔹من یک بار در یک صحبتی، صبر امام حسین (علیه السّلام) را تشریح کردم. صبرش فقط این نبود که بر تشنگی صبر کند، بر کشته شدن یاران صبر کند؛ اینها صبرِ آسان است.
🔹 صبرِ سختتر این است که دیگران، افراد صاحب نفوذ، افراد آگاه، افراد محترم هی بگویند آقا نکنید، این کار غلط است، این کار خطرناک است.
هی ایجاد تردید کنند. کیها؟ افرادی مثل عبدالله جعفر، عبدالله زبیر، عبدالله عباس؛ این شخصیتهای برجستهی بزرگ آن روز دنیا، آقازادههای مهم اسلام، اینها هی بگویند نکن این کار را.
🔹هر که باشد، اگر چنانچه آن عزم و آن اراده و آن ثبات در او نباشد، با خودش فکر میکند که من دیگر تکلیفی ندارم، اینها که دارند اینجوری میگویند، دنیا هم که دارد آنجوری حرکت میکند، بگوئیم و بگذریم.
رهبر معظم انقلاب
🗓۱۳۹۰/۰۴/۱۳
🇮🇷@hadian_alborz🇵🇸
گزارش ۲۰۲۴ بانک جهانی برای ایران در پایان دولت #شهید_رئیسی منتشر شد: رشد پایدار در میان تنشهای ژئوپلیتیک منطقه
- رشد اقتصادی بالای ۵درصد
- کاهش بیکاری به ۷.۶درصد
- کاهش ۶.۵میلیون نفری فقر
- کاهش نابرابری (ضریب جینی) به۰/۳۴
با امید به تداوم روندهای بهبود در دولت آینده.
💬 سید احسان خاندوزی
🇮🇷@hadian_alborz🇵🇸
هادیان البرز
🔻دیانت در نسخۀ لیبرالهای مذهبی -۲
🖊مهدی جمشیدی
۱. موضع اخیر محمدجواد ظریف در رسانۀ ملی که در آن، سخن از ضریبدهی به غیرشیعیان در امر حاکمیّت به میان آورد، شاهدی دیگری بر رویکرد ساختارشکنانۀ لیبرالهای مذهبی است. چیزی شبیه همین موضع در دولت پهلوی نیز به وقوع پیوست و قرار شد بر اساس مصوبۀ دولت، زینپس هر یک از نمایندگان، به کتاب مقدس خودش قسم بخورد؛ طرحی که در ظاهر، موجّه به نظر میرسید، اما امام خمینی، آشکارا و قاطع در برابر آن ایستاد و آن را نقطۀ آغاز «از رسمیّت انداختن مذهبِ رسمی کشور» دانست. در حقیقت نیز، دولت پهلوی، چنین سودایی در سر داشت و میخواست با تکثّر دینی در لایۀ سیاسی و حاکمیّتی، اسلام را تحقیر و تضعیف کند و تفوّق و تسلّط را از آن سلب نماید. مخالفت بنیانیِ امام خمینی با این طرح، یکی از ریشههای شکلگیری انقلاب اسلامی بود. امروز نیز بهجای «سیاست هویّت»، رهیافت مقابلش که «سیاست تمایز» است، در دستورکار قرار گرفته و لیبرالهای مذهبی تلاش میکنند، وجهِ دینی و شیعیِ جمهوری اسلامی را هرچه بیشتر، کمرنگ و رقیق سازند. در واقع، امر دینی در ساحت رسمی، در حال ازدسترفتن و خنثیشدن است و دیانت، در نقطۀ «بازگشت به حریم خصوصی» قرار گرفته است. سکولاریسم، در چنین فضا و موقعیّتی، جان میگیرد و معنا پیدا میکند.
۲. در ایران، هیچگاه شکاف دینی و مذهبی، فعّال و مؤثر نبوده و چنین نیست که این رویکردِ لیبرالهای مذهبی، پاسخی به تضادها و اصطکاکهای برانگیخته و تشدیدشدۀ دینی و مذهبی باشد، بلکه مسأله این است که توقع و نارضایتی، از سوی لیبرالهای مذهبی در این لایهها، ایجاد و تقویت میشد. جامعۀ ایران، وجهِ غالبِ شیعی داشته و این وجه، طبیعی و خودجوش بوده و از متن یک انتخاب اجتماعیِ وجدانی و ارادی برخاسته است. در دورۀ پس از انقلاب نیز بر اساس همین وضع اجتماعی، حاکمیّت و نیروهای سیاسی آن، صورتبندی شد. در طول دهههای گذشته نیز اتفاق جدیدی رخ نداده است، جز اینکه لیبرالهای مذهبی در برهههای انتخاباتی و با هدف جذب آرای لایههای دینی و مذهبی، «حس محرومیّتِ سیاسی» را در آنها دمیدهاند و وعدههای ساختارشکنانه دادهاند. تعبیر ساختارشکنانه، بدین جهت است که اینان، نظم سیاسیِ کنونی را برنمیتابند و میخواهند نسبتهای متفاوت و برونگرایانهای در آن به وجود بیاورند. آنچه که لیبرالهای مذهبی در سر دارند، این است که در بلندمدّت، از «نظم سیاسیِ جمهوری اسلامی» به سوی «نظم سیاسیِ لبنان» حرکت کنند و به بهانۀ تکثّر و تعدّد مذهبی و دینی، حاکمیّت را متناسب با وضع اجتماعیِ خیالیِ خویش، بازصورتبندی نمایند. به باور اینان، اگر حزبالله در لبنان، یک اقلیّت سیاسی و دینی است، اکنون نظام جمهوری اسلامی نیز در چنین موقعیّتی قرار گرفته است و باید برای جلوگیری از تضادها و اصطکاکهای مذهبی و دینی، داوطلبانه به سوی قدرتدهی به نیروهای مذهبی و دینی دیگر برود. این در حالی است که نه جامعۀ ایران و نه جمهوری اسلامی، هیچیک شباهتی با آنچه که در لبنان میگذرد، ندارند و کاربست منطق سیاسیِ لبنان در ایران، تنازل و تقلیل موهوم است. در ایران، اکثریّت مطلق از آنِ شیعیان است و پیروان مذاهب و ادیان دیگر نیز، وضع سیاسی را موجّه میدانند و اگر لیبرالهای مذهبی، «تحریکگری سیاسی» را کنار بنهند، ضرورتی برای تغییر عاملیّتی در نظام سیاسی وجود نخواهد داشت.
۳. نظریۀ دولت وحدت ملّی، مبتنی بر پیشفرضهای ناصوابی دربارۀ جامعه و حاکمیّت در ایران است. نخستین خطا این است که جامعۀ ایران، دچار قهر و گسست و شکاف شده است و راه علاج آن نیز این است که دیگریها و اغیار، به حاکمیّت راه یابند. در نظر آنها، ما با یک جامعۀ بهشدّت متکثّر و ناهمساز و چندپاره و تکهتکه روبرو هستیم که دیگر نمیتوان پیرامون روایتهای حاکمیّتی و رسمی، آنها را در کنار هم نشانید، بلکه باید قدرت را توزیع و تقسیم کرد و به هر یک از لایهها، نصیب و بهرهای از قدرت اعطا نمود. اینان از وحدتِ ازدسترفته سخن میگویند و راهحلشان نیز بازآرایی ساختار سیاسی است. این فهم غلط از وضع اجتماعی، «گرۀ اجتماعیِ خیالی» را به «گرۀ سیاسیِ واقعی» تبدیل میکند و بیثباتی و عدمتمرکز و حس محرومیّتِ فزاینده میآفریند. وحدت ملّی، یک سخن غلطانداز برای پنهان نگهداشتن طرحی است که در آن، تشیع بهتدریج از «اعتبار» و «تفوّق» تهی میشود و در عرض ادیان و مذاهب دیگر مینشیند و در نهایت نیز، دین به «متغیّر بیمنزلت» در سیاستِ نظام جمهوری اسلامی تبدیل خواهد شد. این مرحلۀ پایانی، همان «سکولاریسم» است که اگر طرح اینان به جریان افتد، چهبسا در کمتر از یک دهه، تحقّق یابد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پس از آنکه دیدند بایدن حاضر به کنارهگیری از رقابتهای ریاستجمهوری نیست، دست به کار شدند...
بر اساس گزارشها، کاخ سفید از ابتلای جو بایدن رئیس جمهور امریکا به کرونا خبر داد. (طرف تو اوج کرونا مبتلا نشد اما الان...)
رسانههای آمریکایی گزارش دادند به دلیل ابتلای «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا به ویروس «کووید-۱۹»، سخنرانی انتخاباتی وی در لاسوگاس لغو شده است.
پزشک بایدن هم گفت: رئیس جمهور امروز با علائم تنفسی همراه با احساس خستگی مواجه شد.
او به خانهاش در دلاور می رود تا در آنجا قرنطینه شود.
به این ترتیب بایدن ناچار خواهد شد که ناخواسته و از روی اجبار از رقابتها کنار بکشد. دست دمکراتها حالا برای معرفی گزینه خیلی بازتر است.
این جامعه پیشرفته و دمکرات آمریکا است، بهیکی شلیک میکنند تا از عرصه خارج شود و یکی را هم مبتلا به ویروس کرونا میکنند تا میدان را برای تصمیمگیری خالی کند.
🇮🇷@hadian_alborz🇵🇸
هدایت شده از KHAMENEI.IR
5.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 نماهنگ | شهید رئیسی به مثابه یک پهلوان سیاسی
🎤 بخش تحلیل و تبیین رسانه KHAMENEI.IR در نماهنگ☝روایت وزرای دولت سیزدهم درباره خصوصیات مدیریتی شهید رئیسی را مرور میکند.
💻 Farsi.Khamenei.ir
7.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بازخوانی تذکر قبل از انتخابات رهبرانقلاب اسلامی امامخامنهای مدظلهالعالی که امروز مخاطب آن پزشکیان است
🔻با خداوند خودتان عهد کنید که اگر موفّق شدید و توانستید مسئولیّتی به دست بیاورید، کسان و کارگزاران خود را از کسانی قرار ندهید که ذرّهای با انقلاب زاویه دارند.
🔸آن کسی که با انقلاب، با امام راحل، با نظام اسلامی ذرّهای زاویه داشته باشد، او به درد شما نمیخورد؛ او همکار خوبی برای شما نخواهد بود. آن کسی که دلبستهی آمریکا باشد و تصوّر کند که بدون لطف آمریکا نمیشود قدم از قدم برداشت در کشور، او برای شما همکار خوبی نخواهد بود، او از ظرفیّتهای کشور استفاده نخواهد کرد، او خوب مدیریّت نخواهد کرد؛ آن کسی که راهبرد دین و شریعت را مورد بیاعتنائی قرار بدهد، برای شما همکار خوبی نخواهد بود.
🔺کسی را انتخاب کنید که اهل دین، اهل شریعت، اهل انقلاب، اهل اعتقاد کامل به نظام باشد.
🌺 بیانات در دیدار مردمی در آستانه انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم در سالروز #عید_غدیر (۱۴۰۳/۰۴/۰۵)
#جهاد_تبیین | #روشنگری
🇮🇷@hadian_alborz🇵🇸
💥آقای پزشکیان! ریاستجمهوری را به ظریف اجاره دادهاید؟!
🔹شریعتمداری، مدیرمسئول روزنامهٔ کیهان: آقای ظریف که چهارشنبهشب، در اقدامی غیرمتعارف به صداوسیما دعوت شده بود تا از جایگاه حزبی (و نه رسمی) رئیس شورای راهبری دولت چهاردهم دربارۀ فرآیند انتخاب وزرا سخن بگوید، به نکاتی اشاره کردند که اولاً، از سوی کسی که سالهای متمادی در مسئولیتهای بلندپایه نظام اسلامی بوده، تعجبآور و تأسفآور بود و تأسفآورتر آنکه ایشان در حالی به نمایندگی از آقای پزشکیان سخن میگفت که اظهاراتش نه فقط با قانون اساسی و مبانی صریح اسلامی در تناقض بود بلکه با آنچه از رئیسجمهور منتخب به وضوح دیده و شنیده شده نیز ۱۸۰ درجه تفاوت داشت.
🔸آقای ظریف دربارۀ معیارها و ملاکهای مورد نظر برای گزینش اعضای کابینه میگوید: «از مذاهب و ادیان رسمی باشید امتیاز میگیرید، شیعه باشید امتیاز نمیگیرید»! از کِی تا به حال «شیعه بودن» در جمهوری اسلامی خصوصیت و به اصطلاح، امتیاز منفی تلقی میشود؟!
🔹اصلیترین پرسش از رئیسجمهور محترم منتخب این است: آقای پزشکیان! آیا ریاستجمهوری را به آقای ظریف اجاره دادهاید؟! پاسخ به یقین منفی است ولی اگر خدای نخواسته مثبت باشد! باید خاضعانه به جناب پزشکیان گفت: آقای ظریف مستأجر خوبی نیست؛ ریاستجمهوری را از ایشان پس بگیرید!
🇮🇷@hadian_alborz🇵🇸