29.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📡 جنگ شناختی و رسانهای چگونه اذهان ایرانیان را مسموم و ویروسی کرده است؟
🇮🇷@hadian_alborz🇵🇸
❇️تحلیلی بر میزان مشارکت در انتخابات مجلس شورا و خبرگان ۱۴۰۲
طبق آمار در این انتخابات حدود 40 درصد مشارکت داشتند و 60 درصد مشارکت نداشتند. در مورد این میزان مشارکت چند نکته قابل توجه است:
1️⃣ پیروزی ملت ایران بر دشمنان داخلی و خارجی
بررسی شرایط موجود نشان میدهد که با همه سختی ها و فشارهای اقتصادی بویژه در 5 سال اخیر و با تبلیغات گسترده و سنگین رسانه ها و دشمنان داخلی و خارجی برای تحریم انتخابات، و امید دشمنان به مشارکت 10 تا 25 درصدی، مشارکت 40 درصدی ملت ایران پاسخ محکمی است به این دشمنان و در حقیقت این بار ملت ایران دشمنان خود را تحریم کردند و در این جنگ نابرابر، پیروز ملت ایران و نظام جمهوری اسلامی است و شکست خورده دشمنان داخلی و خارجی این ملت هستند.
2️⃣ غافل نشدن مسوولین و توجه به دلایل کاهش مشارکت
نکته دوم این است که مشارکت 40 درصد قطعا در حالت عادی برای نام جمهوری اسلامی مطلوب نیست چون در طول این 45 سال متوسط مشارکت در انتخابات مجلس، 58 درصد بوده است لذا از میزان متوسط، 18 درصد کاهش مشارکت داریم. این زنگ هشداری است برای مسوولین جمهوری اسلامی و نخبگان سیاسی و فرهنگی که علت این مساله و سپس راهکار حل آن را پیدا کنند.
3️⃣ توجه به سیاه نمایی دشمنان و ایجاد ناامیدی
برخی تلاش میکنند با سیاه نمایی، عدم مشارکت 60 درصد را نشان از افت 60 درصدی طرفداران نظام بعد از 45 سال نشان دهند. این در حالی است که بیشترین مشارکت انتخابات مجلس حدود 71 درصد بوده است یعنی همیشه 30 درصد در انتخابات مجلس شرکت نکردند. پس دربدترین حالت نهایتا 30 درصد افت مشارکت بوده نه 60 درصد. البته با توجه به اینکه متوسط مشارکت 58 درصد بوده است، در حقیقت به طور متوسط شاهد کاهش مشارکت 18 درصد هستیم نه 60 درصد.
4️⃣ ضرورت گسترش جهاد تبیین
با توجه به این که کاهش مشارکت رقمی بین 18 تا 30 درصد است، معنای این است که این پتانسیل وجود دارد که 30 درصد دیگر به مشارکت افزوده شود، لذا همانطور که عرض شد باید علت این عدم مشارکت را خوب واکاوی کرد و برای افزایش مشارکت و حمایت مردم به دنبال راهکار بود.
❇️ قطعا تلاش اقشار مختلف مردم، مسوولین و فعالان جبهه انقلاب در شکل گیری این مشارکت تأثیر گذار بود ولی این را میدانیم که همه اقشار فوق از ظرفیت کامل خود برای جهاد تبیین استفاده نکردند و اقدامات تبیینی جدی هم بسیار دیر هنگام بود.
🔸نتیجه اینکه اولا مسوولین و بویژه منتخبین ملت در این دو مجلس تمام تلاش خود را برای خدمت به مردم و حل مشکلات آنها به کار بندند و پاسخ مناسبی به این غیرت وحمیت مردم بدهند. ثانیا برای انتخابات ریاست جمهوری باید از همین فردا و با استفاده از تمام ظرفیت اقدام کرد که قطعا با این ملت غیور و ولایی میتوان مشارکتی بالاتر از این را هم رقم زد.
✍حجتالاسلامابوطالبی
🇮🇷@hadian_alborz🇵🇸
در تهران ۱۸۱۳۰۷۳ نفر رای دادهاند. طبق قانون هر داوطلب باید حداقل ۲۰ درصد آراء ماخوذه صحیح را برای ورود به مجلس کسب کند. با توجه به آماری که تاکنون از تعداد آراء منتشر شده، به احتمال بسیار بالا، قریب به اتفاق نمایندگان تهران در دور دوم تعیین تکلیف خواهند شد.
🇮🇷@hadian_alborz🇵🇸
هادیان البرز
در تهران ۱۸۱۳۰۷۳ نفر رای دادهاند. طبق قانون هر داوطلب باید حداقل ۲۰ درصد آراء ماخوذه صحیح را برای و
♻️ سه احتمال درباره نتیجه انتخابات تهران
🇮🇷@hadian_alborz🇵🇸
7.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 حاشیههای سفر رئیسجمهور به الجزایر
🇮🇷@hadian_alborz🇵🇸
خلاصه بیانات آیت الله سید منیر الدین حسینی هاشمی در مقایسه پولطلا با پول اعتباری :
🔹وقتی شما امتداد و کشیدگی را اندازه گیری میکنید، یکی از طولها را انتخاب میکنید و بعد رابطه های دیگر را با آن می سنجید. مثلا یک متر را انتخاب میکنید و بعد به وسیله این یک متر، سایر ابعاد را اندازه گیری می نمائید.
🔸در مورد پول هم همینطور است. پول معیار است.
همه کالاهای موردنیاز انسان هزینه تولید دارند؛ طلا هم یک هزینه تولید دارد، مثل مسکن، مثل غذا، مثل ابزارهای دیگر
🔹حال اگر بخواهید هزینه های تولید را بسنجید، میتوانید یکی از این کالاها مثلا یک گرم طلا را معیار قرار دهید.
🔸اما اگر همین مقیاس را اعتباری کردیم و طلا را تبدیل کردیم به کاغذ، مثلا روی آن نوشتیم ده گرم طلا، مردم هر وقت دیدند بانک آن را با ده گرم عوض نمیکند، متوجه میشوند و زیر بار نمیروند.
🔹معیار سنجش هزینه های تولید باید از جنس خودش باشد وگرنه نمیتواند کاهش یا افزایش ارزش یک کالا را نشان دهد.
منبع : سخنرانی شماره ۲۲
تاریخ ۱۵ مردادماه ۵۹
🇮🇷@hadian_alborz🇵🇸
هادیان البرز
📡 جنگ شناختی و رسانهای چگونه اذهان ایرانیان را مسموم و ویروسی کرده است؟ 🇮🇷@hadian_alborz🇵🇸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢در جنگ ترکیبی و شناختی، انسان اگر به دنبال تبیین نباشد قطعا بدیهیات را هم از دریچه دودلی و شکاکیت خواهد دید و این یعنی هلاک شدن، عزیزان این #جنگ را جدی بگیرید
🇮🇷@hadian_alborz🇵🇸
هادیان البرز
تازهترین نظرسنجی صداوسیما در مورد میزان مشارکت در انتخابات تازه ترین نظرسنجی صداوسیما که روز گذشته
🗒 «موافقین چهل درصدی» که در انتخابات مشارکت کردند، همانها بودند که با تصمیم اولیهی خودشان، قصد مشارکت داشتند. جامعهی هدف نیروهای «جهاد تبیین» در عرصهی مشارکت حداکثری، «مرددین سی درصدی» بودند، اما نخواستیم یا نتوانستیم آنها را همراه کنیم. نخواستن به کنار، اما چرا نتوانستیم؟! ریشهی مشکل چیست؟!
،،،،،،،،،
🖇 حاشیه:
جهان مجازی ما، «جهان مجازی آنها» نیست. ازاینرو، ما حرفهایمان را برای خودمان تکرار میکنیم! آنها اینجا نیستند! از هر سو که مینگریم به فتنهی شبکههای اجتماعی غربی میرسیم که از ما، یارگیری کرده و میان ما، جدایی واقعی افکنده است. گویا ما یک جامعه نیستیم.
علامه طباطبائی در تفسیر المیزان میگویند: «هممکانی»، تسهیلگر «هماعتقادی» است. پس تفاوت در «زیستجهان جغرافیایی»، تفاوت در «زیستجهان فرهنگی» را به دنبال دارد. ما و آنها، دچار گسستگی مکانی شدیم. اینستاگرام، «وطن دیگر» است و «هویت دیگر»ی هم میآفریند. تکهتکه شدهایم؛ استعمار با ما چنین کرده.
🇮🇷@hadian_alborz🇵🇸
🔷ابوحمزه سخنگوی سرایاالقدس:
🔹هیچ بهانه ای نیست که کسی از نبردی که ما از طرف ملت اسلام می کنیم غفلت کند، مخصوصاً آنهایی که صاحب ارتش و امکانات هستند.
🔹آیا وقت آن نرسیده است که از آزادگان یمن و لبنان و عراق الگو بگیرید؟
آیا وقت آن نرسیده که لباس بردگی و ذلت آمریکا شیطان بزرگ را از تن در آورید؟
🔹ما به مردم خود می گوییم که مقاومت در تمام شرایطی که دارید با شما شریک است و بعداً صحنه های این نبرد را و صحنه های شهادت را آشکار خواهیم کرد.
🔹ما به مقابله و دفاع از سرزمین فلسطین در کرانه باختری و تمامی محورهای جنگی در نوار غزه با تمامی تشکل های نظامی خود در پایگاه فرماندهی و کنترلی که هنوز وجود دارد و تحت تأثیر قرار نگرفته است، ادامه می دهیم.
🔹تا زمانیکه اشغال ادامه دارد مقاومت هست.ملت خود را به شکستن سکوت و تقرب به خدا دعوت میکنیم و #ماه_رمضان برای #رژیم_صهیونیستی #ماه_وحشت و اضطراب است.
🔹ما از مردم فلسطین در کرانه باختری، بیتالمقدس و همه مناطق اشغالی میخواهیم به پایگاههای نظامی اشغالگر حمله کنند و راه را بر شهرکنشینان ببندند.
🇮🇷@hadian_alborz🇵🇸
۱۵ نفری که از تهران مستقیم به مجلس راه یافتند/ تکلیف نیم دیگر در دور دوم مشخص میشود
بر اساس تازهترین نتایج به دست آمده در انتخابات مجلس شورای اسلامی ۱۵ یا ۱۶ نفر از نامزدهای انتخابات مجلس در تهران در مرحله نخست وارد مجلس میشوند.
سیدمحمود نبویان ۵۴۵۸۰۵
حمید رسائی ۴۴۶۹۱۰
امیرحسین ثابتی منفرد ۴۴۵۷۷۰
محمدباقر قالیباف ۴۰۹۸۰۸
رضا تقی پورانوری ۳۸۵۹۹۴
روح اله ایزدخواه ۳۷۱۵۹۷
مرتضی آقاطهرانی ۳۶۹۸۰۷
منوچهر متکی ۳۶۸۷۲۵
اسمعیل کوثری ۳۵۱۶۷۱
مهدی کوچک زاده ۳۳۵۴۹۳
سیدعلی یزدی خواه ۳۰۵۰۱۶
علی خضریان ۳۰۲۹۷۰
مالک شریعتی نیاسر ۳۰۱۲۲۸
کامران غضنفری ۲۸۹۰۲۶
احمد نادری ۲۷۵۷۶۰
افراد زیر به دور دوم خواهند رفت:
ابراهیم عزیزی ۲۶۲۶۲۰
پیمان فلسفی ۲۵۲۰۸۸
سمیه رفیعی ۲۴۷۶۷۶
ابوالفضل ظهره وند ۲۴۵۵۵۶
حسین نجابت ۲۴۲۳۴۷
ابوالقاسم جراره ۲۴۰۵۴۸
عبدالحسین روح الامینی نجف آبادی ۲۴۰۷۴۲
محمد سراج ۲۴۰۴۶۰
زهره سادات لاجوردی ۲۳۱۰۱۴
زینب قیصری ۲۲۹۷۵۴
علیرضا سلیمی ۲۲۱۸۸۹
ریحانه اخلاقی ۲۲۱۰۰۱
زهره طبیب زاده نوری ۲۱۹۸۰۸
صالح اسکندری ۲۰۷۳۵۸
محمدحسین حسین زاده بحرینی ۲۰۳۸۲۷
سید مرتضی محمودی
حسن خجسته
مهدی عسگری
مجتبی زارعی
سمیه گل پور
بیژن نوباوه
علی طهرانی مقدم
علی اصغر پورمحمدی
سید نظام الدین موسوی
عطا بهرامی
مجتبی رحماندوست
مهدی شریفیان
فاطمه قاسم پور
حسین صمصامی
سعید آجرلو
/مهر
🔻دست ناپیدای تقدیر
۱. قالیباف، جوهرهی شخصیتی عملگرا دارد و اطرافیانش نیز او را در این جهت، بیشتر و بیشتر، تهییج میکنند. از جمله دربارهی مدیریت فضای مجازی، او نشان داد که اهل حقیقت و سیاستورزی مؤمنانه نیست. مگر رهبری در اول مجلس نگفتند که برای مدیریت فضای مجازی، در کوتاهمدت فکر کنید؟! مگر مرکز پژوهشهای مجلس، طرح ننوشت؟! مگر این طرح در کمیسیون بحث نشد؟! مگر خود قالیباف آن را تأیید نکرد؟!
۲. آری، اندکی که گذشت، اصلاحطلبان علیه طرح، جوسازی کردند و نظرسنجیها از مخالفت مردم با طرح حکایت داشت. قالیباف به رئیس جدید مرکز پژوهشها دستور داد طرح را به گونهای نقد کنند که اعتبارش ساقط شود. بابک نگاهداری هم فوری دست به کار شد و اطاعت کرد. چندی بعد، قالیباف اعلام کرد که اصلا اول باید شورای عالی فضای مجازی، مبانی را تعریف کند و سپس خودش هم طرح بدهد!
۳. رهبری در اولین دیدار، به مجلس تذکر داد که دچار تعارض منافع نشوند و عوامزدگی با مردمگرایی، تفاوت دارد و مصالح ملی را بر منافع خودشان ترجیح بدهند.
۴. در پاییز ۱۴۰۱ نیز اغتشاش شکل گرفت که قطعاً، مبتنی بر فضای مجازی رها بود. دویست نفر جان باختند در اثر القائات فضای مجازی. همهی بازداشتشدگان تصریح میکردند که در سایهی هیجانات فضای مجازی، عنان از کف داده و از خود بیخود شدهاند. اگر قالیباف در آن لحظهی تاریخی به وظیفهاش عمل میکرد، شاید اغتشاش هم رخ نمیداد یا دستکم، دویست نفر جان خود را از دست نمیدادند.
۵. دو سال است که در انتظار خروجی هستیم اما خبری نیست! هیچ طرحی برای مدیریت فضای مجازی در کار نیست. رهبری هم گاهوبیگاه گلایه میکنند.
۶. قالیباف خود را از شرّ مدیریت فضای مجازی، آسوده کرد تا مبادا بدنهی اجتماعیاش تضعیف شود و کرسی قدرت را از دست بدهد، اما انتخابات اسفند ۱۴۰۲ نشان داد که همهی معادلات او نقش بر آب شد و از جایی خورد که حتی حدس نمیزد. او به مجلس راه یافت ولی با حقارت و سرافکندگی تمام؛ با رأی بهشدت متزلزل، فروتر از دیگران و حتی نوپاهای سیاسی، و بدون اینکه بتواند نیروهای حلقهاش را در رقابت، پیروز کند. این رأی، از صد شکست، تلختر است. او برای رضای خدا از منافعش درنگذشت و مصالح ملی را ترجیح نداد، و امروز، نه به دنیا رسید و نه به آخرت. هر دو را باخت. او دیگر حتی خواب ریاستجمهوری را هم نخواهد دید.
این جهان کوهست و فعل ما ندا
سوی ما آید نداها را صدا
🖊 مهدی جمشیدی
🇮🇷@hadian_alborz🇵🇸