رسواتر از آشوب اوباش، سکوت مزورانه روحانی و اصلاحطلبانی است که این روزها به تماشای وضعیت خودساختهای نشستهاند که حاصل هشت سال شلیک عامدانه به امنیت و اقتصاد کشور است.
قابل تأمل آنکه در این میان، روحانی و مدیرانش نه مورد حمله اغتشاشگران واقع شدهاند و نه مورد هجمه معترضان؛ به نحوی که حتی احدی از عناصر میدانی شعار براندازانه «اصلاحطلب اصولگرا دیگه تمومه ماجرا» را سرنمیدهد تا مبادا نامی از اصلاحطلبان به میان بیاید.
۱۴۰۱/۸/۱۳
@Maddahionlinمداحی_آنلاین_روی_قبرم_بنویسید_نریمان_پناهی.mp3
زمان:
حجم:
5.69M
🔳 #وفات_حضرت_معصومه(س)
🌴روی قبرم بنویسید که خواهر بودم
🌴سال ها منتظر روی برادر بودم
🎤 #نریمان_پناهی
⏯ #واحد
هدایت شده از حبیب الله
سلام صبح بخیر 🌹
امیرالمومنین امام علی علیه السلام: أعْظَم الخِيانَة خيانَة الاُمّة.
بزرگترین خیانت، خیانت به امّت اسلامی است.
📚 غررالحکم و دررالکلم، مبحث خیانت
هدایت شده از ﷽ طریق السُّلوک
🔆 #پندانه
✍ ارزش اعمالمان در قیامت مشخص میشود
🔹آوردهاند که روزی شخصی با صدای بلند، سلمان را مورد خطاب قرار داد و گفت:
ای پیرمرد! قیمت ریش تو بیشتر است یا دُم سگ؟!
🔸سلمان با دنیایی از آرامش گفت:
پاسخ درست را نمیدانم و نمیتوانم بگویم.
🔹او گفت:
این که توانستن ندارد؛ پاسخ من یک کلمه بیشتر نیست.
🔸سلمان گفت:
ولی این کلمه باید راست باشد و این را جز در قیامت و کنار پل صراط نمیشود فهمید.
🔹آن شخص گفت:
چه ربطی به پل صراط دارد؟
🔸سلمان فرمود:
ربط دارد. اگر از پل صراط گذشتم، ریش من بهتر است وگرنه دُم سگ از تمام وجودم بهتر است.
🔹آن مرد نگاهی به سلمان کرد. شرمنده شد و به خود آمد و گفت:
ای پیرمرد مرا ببخش.
🔸سلمـان فرمود:
خطایی نکردهای. شما تنها از من قیمت یک جنس را پرسیدی و من نیز پاسخ دادم.
@sulook
♦️اطلاعیه دوم وزارت اطلاعات درباره فاجعه تروریستی حرم شاهچراغ / تاکنون ۲۶ تروریست تکفیری دستگیر شدهاند
اینک بخش دیگری از اطلاعات بهدست آمده را به استحضار ملّت شریف ایران میرساند:
🔹مجموعه رصدها، تحقیقات و عملیات صورت گرفته تاکنون منجر به شناسایی و بازداشت کلیّهی عوامل هدایت صحنه، عملیاتی و پشتیبانی آن اقدام تروریستی شد. مضاف بر آن تعداد دیگری از عواملی که برای عملیات مشابه وارد کشور شده بودند نیز بازداشت شدند. بدین ترتیب تاکنون ۲۶ تروریست تکفیری دستگیر شدهاند.
🔹کلیهی افراد دستگیر شده، غیرایرانی و با ملیّتهای جمهوری آذربایجان، تاجیکستان و افغانستان هستند.
🔹عنصر اصلی هدایت و هماهنگ کنندهی عملیات در داخل کشور، تبعهی جمهوری آذربایجان بوده که از فرودگاه بینالمللی حیدرعلیاف در باکو پرواز و از مرز هوایی فرودگاه امام خمینی (ره) وارد کشور شده است. این فرد پس از رسیدن به تهران خبر حضور خود را به عنصر هماهنگ کننده در جمهوری آذربایجان اعلام نمود. بلافاصله از طریق سرپل عملیاتی داعش در افغانستان با شبکه اتباع خارجی داعش نیز ارتباط گرفته و حضور خود در تهران را به اطلاع آنها رسانده است.
🔹عنصر پشتیبانی کنندهی صحنهی عملیات در شیراز، فردی افغانستانی بهنام «محمد رامز رشیدی» با نام مستعار «ابوبصیر» و عامل تیراندازی در حرم مطهر بهنام «سبحان کُمرونی» با نام مستعار «ابوعایشه» که تبعهی تاجیکستان بود.
🔹تروریستهای مذکور، در استانهای فارس، تهران، البرز، کرمان، قم و خراسان رضوی مورد تعقیب قرار گرفته و دستگیر شدهاند. تعدادی از آنها نیز در مرزهای شرقی و هنگام فرار از کشور بازداشت شدند.
🔹نفراتی از تروریستهای یادشده، در حال آمادهسازی و فراهم آوردن تمهیدات لازم برای عملیات تروریستی دیگری منجمله در زاهدان بودند. بهعبارت دیگر، خونهای مطهر و به ناحق ریختهی شهدای مظلوم حرم حضرت احمدبن موسی (علیهماالسلام) موجب کشف مقاصد و اهداف بعدی جنایتکاران تکفیری و پیشگیری از چند عملیات تروریستی دیگر شد.
🔹پس از وقوع حادثهی غمبار صدرالاشاره، تعدادی از بلندگوهای وابسته به دشمنانِ شناخته شدهی ملّت ایران و دنبالههای داخلی آنها، بهطور مستقیم و غیرمستقیم عملیاتِ تروریستی شیراز را به جامعهی اطلاعاتی پرافتخار کشور منتسب کردند تا (بهزعم آنها) اغتشاشات داخلی را مهار نمایند!
🔹وزارت اطلاعات ضمن محفوظ دانستن حق پیگرد قانونی نسبت به عناصر عنودِ دامنزننده به آن اتهام ناجوانمردانه و خائنانه، اعلام مینماید که یافتهها از اظهارات عناصر تکفیری بازداشت شده، مبین سوءاستفادهی تکفیریها از فضای اغتشاشات و ناامنی برای انجام اقدامات تروریستی بوده است. اعترافات جداگانهی چندتن از تروریستها حاکی است که بهدنبال وقوع اغتشاشاتی در کشور، فراخوانی از عناصر تکفیری برای انجام عملیات در جایجای کشورمان صورت گرفته است. این دقیقاً مضمونِ همان عملیات ترکیبی است که در بیانیهی تبیینی مشترک این وزارتخانه و سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی مورد اشاره قرار گرفت. بدین ترتیب کسانی که آن جنایت وحشیانه و بیسابقه را به جامعهی اطلاعاتی کشور منتسب کردهاند، در واقع نقش مکمل عملیات تروریستی و جنگ روانی داعش را ایفا نمودهاند و از این جهت باید پاسخگوی مشارکت خویش در سناریوی خونبار داعشی-صهیونیستی باشند.
@AkhbareFori
هدایت شده از حبیب الله
سلام صبح بخیر 🌹
امام حسین علیه السلام: لاتـَرفع حــاجَتَك إلاّ إلـى أحـَدٍ ثَلاثة: إلـى ذِى دیـنٍ، اَو مُــرُوّة اَو حَسَب.
جز به یكى از سه نفر حاجت مبر: به دیندار، یا صاحب مروت، یا كسى كه اصالت خانوادگى داشته باشد.
تحف العقول ، ص 251
هدایت شده از حبیب الله
در آن زمان که امام علی (علیه السلام) تصمیم گرفت رهسپار شام شود و طغیان معاویه را سرکوب کند، غیر از اهل جمل و ناکثین – که علناً علیه جریان حق بودند – افراد و جریانهای دیگری نیز دیده می شدند که نتیجه ی مستقیم و غیرمستقیم موضع گیری آنها در دل برخی مسلمانان تردیدهایی را به وجود آورد. زمانی که حوادثی همچون قرآن بر سر نیزه کردن و …، در جبهه ی معاویه رخ داد، تردیدهای مذکور، پیش زمینه ای شد تا یاران امام علی (علیه السلام) نیز گرفتار لغزش و تردید شوند. به عبارت دیگر، تردیدهای مذکور طی فرآیند خاص و پیچیده ی روان شناختی و جامعه شناختی و به طور اسرارآمیز، به تردیدهای عناصر ساده لوح و سست عنصر کمک کرد.
🔴 هنگامی که امام علی (علیه السلام) از سعد ابی وقاص خواست تا در دفع فتنه ی معاویه شرکت کند، او پاسخ داد: ای علی! ششمیری به من ده تا کافر از مسلمان تشخیص بدهد. اگر چنین شمشیری به من بدهی، در رکاب تو می جنگم. سعد بن ا بی وقاص، چهره ی بسیار سرشناسی نزد مسلمانان بود.
🟣غیر سعد بن ابی وقاص، افراد سرشناس دیگری هم بودند که به درخواست امام، پاسخی شبیه پاسخ سعد دادند. مثلاً عبدالله خطاب به امام گفت، ای علی! تو را به خدا سوگند می دهم مرا به چیزی که آن را نمی شناسم وادار مکن! حتی کسی همچون اسامه بن زید گفت: ای علی! مرا از جنگ با معاویه معاف دار و از من مخواه که تو را همراهی کنم؛ زیرا با خود عهد کرده ام با کسانی که به وحدانیت خدا گواهی می دهند، جنگ نکنم.
🟡 بالاتر از اینها، کسانی همچون ربیع بن خثیم که از زهاد ثماینه ی (هشتگانه) تاریخ اسلام محسوب می شوند نیز با موضع گیریهای خود، در ستیز با جبهه ی باطل تردید افکنی کردند. خواجه ربیع (ربیع بن خثیم) که با سیاست نیز کار چندانی نداشت و از یاران امام علی (علیه السلام) محسوب می شد، به سبب زهد و تقوا، نزد مردم از احترام بالایی برخوردار بود.
این شخص با آن جایگاهی که نزد مسلمانان داشت، در آستانه ی جنگ صفین همراه ۴۰۰ قاری و زاهد نزد امام علی (علیه السلام) رفت و به آن حضرت گفت: ما ۴۰۰ نفر، نسبت به درستی جنگ با معاویه و اهل شام تردید داریم. با این حال، می دانیم شما از همه برتر هستید، ولی به سبب تردیدی که گریبان ما را گرفته است، نمی توانیم همراهتان باشیم. بهتر است ما را به یکی از مرزها بفرستید تا با کفار بجنگیم و از جنگ با اهل قبله بپرهیزیم.
🔻 امام علی (علیه السلام) درخواست خواجه ربیع و همراهانش را پذیرفت و آنها را به ری و قزوین فرستاد. یقیناً تردیدافکنی های افراد و طیفهای مذکور، به هر علتی (اعم از ساده لوحی و شفاف نبودن حق برای آنها، سیاست بازی و در نظر گرفتن تمایلات نفسانی، نفع خواهی، عافیت طلبی و یا هر انگیزه ی دیگر) که انجام شد؛ در نهایت، زیان جبهه ی حق ونفع جبهه ی باطل را در پی داشت.
🔻 اگر حلقه های تردید، یک به یک به هم نمی پیوست و پشتوانه ذهنی و روانی برای ساده لوحان پدید نمی آمد، چه بسا نیرنگهای معاویه و عمروعاص، به راحتی همچون تیر خلاص نمی شد تا انبوهی از یاران بی بصیرت امام، در مقابل خود امام بایستند و ابزار دست اشخاصی همچون اشعث بن قیس در داخل نیروهای خودی وعمروعاص و معاویه در جبهه ی مقابل قرار گیرند.
هدایت شده از حبیب الله
✅از زمان دعوت شرحبیل از سوی معاویه تا زمان اتحاد کامل وی با آن دو شیطان (معاویه و عمروعاص)، به هر شهر و به هر نقطه ای که شرحبیل قدم نهاد، مأموران معاویه در لباس افراد معمولی و بی طرف، و در لباس افرادی که غم دین دارند و ارادتمند شرحبیل هستند، در مقابل او ظاهر شدند و گفتند: متأسفانه علی (علیه السلام) عثمان را کشته است. ما از علی (علیه السلام) چنین انتظاری نداشتیم، ولی چه بخواهیم و چه نخواهیم و چه انتظار داشته باشیم و چه نداشته باشیم، علی (علیه السلام) این کار را انجام داده و اکنون فقط معاویه است که می خواهد فداکاری کند و جان و آبروی خودش را در راه خونخواهی خلیفه ی مظلوم (عثمان) تقدیم کند.
بدین ترتیب، شرحبیل ساده لوح و نگون بخت که به طور کامل در محاصره ی ذهنی و تبلیغاتی معاویه و عمروعاص قرار گرفته بود، یقین کرد که عثمان را امام علی (علیه السلام) کشته است.
روزی شرحبیل به اصطلاح برای پژوهش بیشتر، تصمیم گرفت در کوچه و خیابان به میان مردم برود تا از دیدگاه مردم نیز آگاه شود. در جریان این پژوهش کذایی و میدانی شرحبیل به هر نقطه ای از شهر قدم گذاشت و خواست از مردم چیزی بپرسد، جمعی از مأموران معاویه در لباس مردم عادی شهر، دور او را گرفتند و همان چیزهایی را که معاویه و عمروعاص به آنها آموخته بودند، برای شرحبیل بازگو کردند.
شرحبیل نگون بختی که ذره ای بصیرت در وجودش نبود، هرگز متوجه نشد که در کوچه و بازار نیز مأموران معاویه گرد او حلقه زده اند نه مردم عادی شهر. به همین سبب، از خود معاویه و عمروعاص نیز دو آتشه تر شد و در حالی که از وجودش هیجان و خشم می بارید، نزد معاویه بازگشت و با هیجان گفت: ای معاویه! من به هر کسی برخورد کرده ام و هر کسی را دیده ام، همگی یک سخن می گویند. حتی مردم کوچه و بازار نیز همگی یک سخن می گویند. آن سخن این است که پسر ابوطالب (امام علی (علیه السلام)) عثمان را مظلومانه کشته است. اکنون من در این باره یقین حاصل کرده ام. به تو (معاویه) می گویم اگر بخواهی ذره ای کوتاه کنی و ذره ای تمایل به بیعت با علی (علیه السلام) داشته باشی، ما تو را از شام بیرون خواهیم کرد. باید با قدرت و جدّیت انتقام خون عثمان را از علی (علیه السلام) بگیری و خودت خلیفه شوی. من بزودی عازم سفر به همه ی شهرها و مناطق شام می شوم تا مردم را به دو چیز دعوت کنم. اوّل، بیعت با تو به عنوان خلیفه ی مسلمانان؛ دوم، آماده شدن برای جنگ با علی (علیه السلام) و انتقام گرفتن از قاتلان عثمان. تو نباید لحظه ای تردید کنی، برانگیختن مردم شام را بر عهده من بگذار که بزودی همه را آماده ی رزم می کنم. تو هر چه زودتر نماینده ی عراق (منظور جریربن عبدالله بجلی است که از سوی امام علی (علیه السلام) برای اخذ بیعت از معاویه به شام رفته بود) را بیرون کن و دیگر حرفی از بیعت با علی (علیه السلام) به میان میاور.معاویه در برابر این هیجانهای کودکانه و ابلهانه ی شرحبیل، چنین گفت، من هم یکی از اهل شام هستم و فرقی با دیگران ندارم. هر طور که مردم شام، بویژه بزرگان شام بخواهند، همان را انجام خواهم داد. تو بزرگ اهل شام هستی و نظر تو و دستور تو برای من و دوستانم لازم الاجرا می باشد.
شرحبیل نگون بخت که نمی دانست همین حرفهایی راکه با هیجان به زبان می آورد، معاویه به طور غیرمستقیم در دهانش نهاده است، با شنیدن سخنان معاویه، هیجانش بیشتر می شد؛ زیرا گمان می کرد معاویه نیز از او فرمان می برد.✅
✳️ نقل است که در جریان جنگ صفین، بسیاری از اهل شام که در ساده لوحی، دست سالار و بزرگ خود (شرحبیل) را هم از پشت بسته بودند، با هیجان حمله می کردند و به سپاهیان امام علی (علیه السلام) ناسزا هم می گفتند و تهمتهای عجیب و غریبی هم می زدند.
در یک موارد، شخص تهمت زننده از سوی یاران امام علی (علیه السلام) مخاطب قرار گرفت گفته شد: ای جوان! احتیاط کن و پی در پی تهمت مزن. تهمت جزای بدی در آخرت دارد. جوان شامی پاسخ داد: آنچه درباره ی شما گفته شود، ناسزا نیست، بلکه محض سزاست؛ زیرا نه شما نمازخوان و اهل قبله هستید و نه آن سالار شما (منظورش امام علی (علیه السلام) بوده) که شما را به جنگ آورده است.
✅ همان طور که ما اکنون از آن همه ساده لوحی و فریب خوردن جمعی و دروغ پذیری مهلک و عمومی آن روزگار شگفت زده می شویم، در آن زمان نیز افراد بصیر و مؤمنان روشن بین شگفت زده می شدند و نمی توانستند آن ساده لوحی ها و دروغ پذیریها را باور کنند.
❇️به همین سبب بود که یکی از یاران بصیر امام علی (علیه السلام) به نام عبدالرحمان در جریان جنگ صفین پیوسته می گفت: در این ماجراها دو چیز است که نمی دانم از کدامین آنها باید شگفت زده تر و متحیرتر شوم. اوّل از دروغگوییهای مکرر و بسیار آشکار معاویه؛ دوم از زودباوری و دروغ پذیریهای حیرت انگیز پیرامون معاویه که در اثر تلقین معاویه، شب را روز و روز را شب می پندارند.
⬅️من شمشیر کافرشناس می خواهم!➡️
صدا ۲۳۸.m4a
زمان:
حجم:
32.79M
فایل صوتی سخنرانی سردار سنایی راد در جمع بسیجیان وزارت امور اقتصادی و دارایی
#هادیان_امین
#روشنگری
#سردار_سنایی_راد
@hadian_amin