🔴 اخطار در مورد ممنوعیت ها در تعطیلی پنج روزه
🔹رییسی سخنگوی ستاد ملی مقابله کرونا: از ساعت ۱۲ فردا(یکشنبه) منع تردد یا به عبارتی دیگر ممنوعیت تردد اعمال خواهد شد و نباید ترددی به جز موارد استثنا مانند آمبولانسها و کامیون حمل غذا و غیره صورت گیرد.
🔸افرادی هم که در این مدت بنا به هر دلیلی مشمول جریمه شده اند، بعد از یک ماه جریمه آنان دوبرابر و حتما اخذ خواهد شد.
🔸از روز دوشنبه تا پایان روز کاری شنبه هفته آینده تمامی ادارات به جز اداره های آب، برق، اورژانس اجتماعی و غیره تعطیل است.
🔹همه اصناف به جز اصناف ضروری که از قبل جز مشاغل گروه یک اعلام شده بود و مایحتاج مردم را تامین می کنند، تعطیل خواهند بود.
🔹در ستاد ملی مقابله با کرونا تاکید شد همه دستگاه های اجرایی و ناظر با شدت و قدرت وارد عمل شوند و در صورت تخلف اعمال جریمه کنند که در این زمینه دادستانی، وزارت بهداشت و نیروی انتظامی وارد عمل خواهند شد. ضمن اینکه مقرر شد عزاداری های ایام محرم در فضاهای بسته ممنوع و در مورد راه اندازی دسته های عزاداری، برگزار کنندگان اعمال قانون می شوند.
✅ @hadianebasir
#تربیتفرزند
❇️ تربیت با معجون تشویق
▪️یکی از آثار های مهم تربیت تشویق است که والدین می توانند از آن بهره گیرند و کودک را به کارهای نیک علاقمند سازند کودک در سایه تشویق از بسیاری از خواستههای خود چشم می پوشد و به راهی که مورد نظر والدین از قدم می گذارد
▪️سیره پیامبر نیز تشویق و احترام به کودکان بود هرگاه آن حضرت با کودکان روبرو میشدند به آنان احترام می گذاشتند و شخصیت آنها را گرامی داشتند
▪️ این کار پیامبر افزون بر این که احترام به کودکان بود مهر و محبت آنها را نیز به ایشان زیاد می کرد و به همین دلیل بسیاری از کودکان جزو یارانه باوفای آن حضرت قرار گرفتند.
✅ @hadianebasir
📌حاشیه سازی در حرکت رو به جلوی ملت ایران
🔻بلوک شرق به رهبری شوروی، سه دهه قبل از هم پاشید، امپراتوری غرب هم، بدترین دوران قدرت خویش را میگذراند و درحال زوال قدرت است.
🔹در چنین وضعیتی از قطببندی قدرت، غرب به انواع ترفندهای نفوذ و جنگ نرم برای قدرتمندنمایی خود، ضعیفنمایی جبهه مقاومت اسلامی، و تضعیف اقتدار آن از درون دست مییازد.
🔸غرب، از طریق دو گروه به کشورهای رقیب (هدف) آسیب زده است؛ «سادهلوحان خاماندیش» و «خائنان استخدام شده».
🔹 در کشور ما هم دو طیف «استخدام شده» و «خاماندیشان خوشبین به غرب»، معمولا نقش تضعیفکننده اتحاد و اقتدار ملی در برابر غرب عمل کردهاند. هشت سالی که گذشت، مجال عرضاندام دو لبه قیچی غربگرایی بود که از درون، ریشههای اقتدار و انسجام در برابر دشمن را هدف گرفته بودند.
🔹این طیف بازیگر در نقشه غرب، اکنون در حالی که با ادبار مردم مواجه شده و مجلس و دولت را از دست داده، توانمندیهای ملی را در همه جهات هدف میگیرند یا زیر سؤال میبردند.
🔹به طور مثال بلافاصله پس از انتشار تصویر مشترک سفیران روسیه و انگلیس، غربگرایان چنین القا کردند که روسیه با انگلیس ساخته و دست به یکی کرده است.
و🔹قتی آمریکا و انگلیس توانسته باشند با آن سطح بالای نفوذ (مستقیم یا فکری)، شوروی را در سال 1991 به پرتگاه فروپاشی بکشانند، هیچ استبعادی ندارد که سفیر روسیه در تهران را - با استخدام یا فریب و تحمیق- وادار به انتشار عکسی مشترک همراه سفیر انگلیس کنند؛ عکسی که موجب انزجار مردم ایران شود. این صحنهسازی در حالی است که احمقترین افراد هم میفهمند امروز نه اثری از امپراتوری اتحاد جماهیر شوروی مانده و نه بریتانیای کبیر، که طرفین بخواهند خاطرات هشتاد سال قبل اشغال ایران (در دوره منحط حکومت رضاخان) را زنده و مردم ایران را منزجر کنند.
🔹همین شبکه آلوده بود که توسط عناصر نفوذی، فایل صوتی کذایی را علیه فرمانده میدان (شهید سلیمانی) و دیپلماسی مقاومت، تدارک کرد و برای انتشار به شبکههای لندنی داد. مصاحبهکننده، «سعید- ل» از عناصر بازداشتی فتنه ۸۸ بود. حسین رسام، از رابطان سفارت انگلیس در دادگاه فاش کرد که آقای «ل»، یکی از ۱۳۰ نفری است که ظرف پنج سال به خدمت سفارت درآمده است. سردبیر شبکهای هم که فایل صوتی را در لندن منتشر کرد، رمضانپور، معاون وزارت ارشاد در دولت خاتمی بود.
🔹جنگی پر دامنه میان ما و غرب در جریان است. رکن این جنگ از نگاه غرب، بر هم زدن محاسبات حریف، اصلی کردن مسائل فرعی، و به حاشیه کشاندن مسائل اولویتدار است. این اخلال در محاسبات و اولویتبندیها، توسط دو طیف مزدور و خاماندیشان خوشبین به غرب انجام میشود. آنها اهرم فضاسازی غرب علیه ملت ایران هستند. در شناساندن کارکرد این جماعت و از هم گسیختن شبکه آنها نباید لحظهای تردید کرد.
✅ @hadianebasir
8.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هوشنگ اسدی هم سلولی مقام معظم رهبری در زندانهای ساواک در مصاحبه با شبکه VOA از خاطراتش با ایشان میگوید.
اسدی در زمان شاه از مبارزان چپ گرا بود و الان مقیم آمریکاست
⭕️گوینده رادیو صدای آمریکا VOA رهبر وقت افغانستان میشود
📛بیوگرافی علی احمد جلالی!
مردم افغانستان پیش از آن که با علی احمد جلالی به عنوان یک فرد سیاسی و یا نظامی باشد، او را بهعنوان گوینده برنامه های افغانستان در رادیوی صدای آمریکا می شناسند
❌آقای جلالی قبل از این که وارد افغانستان شود مدت بیست سال در رادیوی صدای آمریکا کار کرده است..
❌او از دانشکده نظامی آمريکا در رشته دفاع داخلی فوق ليسانس گرفت، بعد در دانشکده سلطنتى بریتانیا تحصيلات خود را ادامه داد و نيز در دانشکده نظامی آمريکا از رساله دکترى خود تحت عنوان "سياست جهانى آمريکا" دفاع کرد.
❌او در سال ۱۳۶۱هجرى خورشيدى به عنوان خبرنگار در راديو صداى آمريکا استخدام شد و بعد به عنوان رئیس بخش فارسى و پشتو این رادیو انتخاب شد.
❌جلالی به دنبال سقوط رژیم طالبان، دوباره به افغانستان بازگشت و مدتی را به عنوان وزیر دفاع افغانستان کار کرد. او در سال های1382 تا 1384 وزیر داخله/کشور افغانستان بود.
❌آقای جلالی در سال 2006 از قدرت کناره گرفت و گفت که می خواهد به کارهای اکادمیک خود رسیدگی کند و به دنبال آن دوباره به آمریکا بازگشت.
✅ @hadianebasir
🎥دکتر قانعی، فوق تخصص بیماریهای ریه: داروی فاویپیراویر هیچ اثر مفیدی در کاهش میزان مرگ و میر بیماران مبتلا به کووید 19 نداشته است.
🔹استفاده از داروهای ضد ویروسی هنگامی که بیماری علائم را نشان میدهد بسیار دیر شده است.
🔹طبق مطالعات انجام شده در مورد اثر داروهای متعدد بهویژه رمدیسیویر، نشان داد که بر بیماران بستری مبتلا به کووید 19 تأثیر کمی داشته یا هیچ تأثیری نداشته است.
✅ @hadianebasir
♨ تودیعی در بستر آمار تأسفبار
*«مسعود میرکاظمی» در مراسم معارفه خود بهعنوان رئیس جدید سازمان برنامهوبودجه، با بیان اینکه امروز دولت را در وضعیت نامطلوبی تحویل میگیریم، گفت: «باید فکری برای کسری بودجه امسال کرد». بخشی از وضعیت نامطلوبی که دولت روحانی تحویل دولت سیزدهم میدهد، از قرار زیر است:
👈گزاره های خبری
1⃣ تورم بیش از ۴۴ درصد، رشد نقدینگی ۶۸۰ درصدی، سه برابر شدنِ بدهیهای دولت از سال ۹۴، وضعیت کسری بودجه ۴۵۰ هزارمیلیاردی ازجمله موارد وضعیت نامطلوبی است که رئیسجمهور منتخب در مراسم تنفیذ حکم ریاست جمهوری از آن نام برد.
2⃣ بدهی به بانکها در خرداد سال ۹۲، صد و چهار هزار میلیارد تومان بوده است درحالیکه امروز بر اساس آمار سایت بانک مرکزی، نظام بانکی ۶۵۰ هزار میلیارد تومان طلب دارد که ۹۰ درصد آن متعلق به بدهی دولت است.
3⃣ در سال ۹۱ عملکرد هزینههای جاری دولت ۸۹ هزار میلیارد تومان بوده است، لیکن امروز به ۹۰۰ هزار میلیارد تومان رسیده است.
4⃣ هماکنون در کشور ۹ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر جمعیت جوان مجرد در سن متعارف ازدواج وجود دارند که هنوز ازدواج نکردهاند. از طرفی با کاهش ۶۰ درصدی ساختوساز مسکن در کشور، حداقل امروز برای ایجاد تعادل در بازار و رفع نیاز موجود و جبران عقبماندگیها، ساخت ۴ میلیون واحد مسکونی موردنیاز است.
5⃣ متوسط رشد قیمت محصولات خوراکی در دولت تدبیر و امید روحانی که بانک مرکزی اعلام میکند، حدود ۴۰۰ تا ۵۰۰ درصد است و رشد قیمت در مسکن ۷۰۰ درصد و رشد قیمت در خودرو، ۸۰۰ درصد
6⃣ بر اساس گزارش مرکز آمار، شاخصهای توزیع درآمد در دولت روحانی به بدترین وضعیت خود رسیده است. در آخرین سال دولت دهم، ضریب جینی به عدد ۰.۳۶۵ رسیده بود درحالیکه در سال پایانی دولت روحانی، ضریب جینی با افزایشی ۹.۵ درصدی به ۰.۴۰۱ رسیده است.
👈 گزاره تحلیلی
متأسفانه این وضعیت نابسامان اقتصادی حاصل تفکر و مدیریت مبتنی بر پشتمیزنشینی و صدور بخشنامه از تهران برای شهرستانها و روستاها بود. با فاصله گرفتن وزرا از مردم و نظرسنجی و تصمیمگیری رئیسجمهور از پشت شیشههای دودی خودرو بهجای حضور میدانی، این نتایج نامطلوب را رقم زد. باکمال تأسف دولتی که با شعار تدبیر و امید آمد، بیشترین میزان ناامیدی را در بین مردم رواج داد. یکی از عملیاتهای روانی که این روزها علیه دولت سیزدهم بهصورت کاملاً پنهان در حال رشد است و بهشدت در فضای مجازی و رسانههای معاند تبلیغ میشود، بالا بردن سطح انتظارات از دولت، بدون توجه به وضعیت نامطلوب و نابسامان فعلی است. خنثیسازی جنگ تبلیغاتی دشمن بابیان واقعیتهای موجود در کنار امیدآفرینی هوشمندانه، از اولویتهای لازم در این برهه است.
✅ @hadianebasir
✨ امام حسین علیهالسلام:
🌸 محبت اهل بیت، سبب ریزش گناهان است؛ همانگونه که باد، برگ درختان را میریزد.
📚 حیاة الامام ۱:۱۵۶
✅ @hadianebasir
⭕️افغانستان در چنگال تربیت یافتگان آمریکا
❌سه عکس بالا مربوط به سه نفر که آمریکا به آنها بورسیهی تحصیلی داد
از راست به چپ معرفی میکنیم؛
زلمای خلیل زاده؛ سفیر آمریکا در افغانستان
شیر محمد عباس؛ رئیس طالبان
اشرف غنی؛ رئیس جمهور فراری افغانستان
✅ @hadianebasir
نئوطالبان؛تحلیلی بر شرایط افغانستان
شاید در لحظه نگارش این متن آخرین حلقه حیاتی افغانستان یعنی کابل پس از دومینوی اشغال سایر نقاط و ولایات، در حال سقوط به دست گروه طالبان باشد.اتفاقی که پیش از این گروه امارت اسلامی در ۲۶ سپتامبر ۱۹۹۶ یک بار تجربه اش را به جهان مخابره نمود. بی شک نگاه ایدئولوژیک سنت گرا و برگرفته از برداشت های بنیادگرایانه ی به اصطلاح اسلامی طالبان، نتیجه ای جز خروجی خشونت آمیز و به دور از انسانیت به ارمغان نخواهد آورد.امری که پاشنه آشیل برخی کشور های منطقه آسیانه ی میانه و غرب آسیا و یا حتی در مقیاسی وسیع تر است.از سویی تجربه ی تلخ طالبانیسم دهه ی ۹۰ میلادی با حجم انبوهی ازجنایات و صدمات و از سوی دیگر وجود عنصر جدیدی به نام "رسانه" آنهم با ابزارهای نوین منجر به آن شد تا به زعم بسیاری از کارشناسان جهان با پدیده ای جدید به نام "نئوطالبانیسم" مواجه گردد.طالبان کنونی از ابزارهای رسانه که زمانی آنها را نفی میکرد بهره می جوید، رسما اعلام می نماید مخالف تحصیل دانش آموزان دختر نیست،رسما اعلام مینماید مخالف اشتغال زنان نیست، برخی اتفاقات را محکوم و اشتباهات شخصی نیروهای خود میخواند و بدنبال محاکمه ی افراد خاطی است،طالبان بواسطه نگرش جهاد نکاح از سوی داعش به مبارزه با آنان در ولایت های ننگرهار، فراه، جوزجان و غور بر می خیزد و... ! این تنها بخش کوچکی از خطوط قرمز طالبان سنتی دهه ی ۹۰ میلادی است که اکنون جای خود را به نگرشی نوین داده است.
بی شک در اتفاقات اخیر نمیتوان تصور نمود که این تفکر در افغانستان بدون پشتوانه ی اجتماعی- فرهنگی در حال پیشروی است و سهمی برای رشد مجدد آن قائل نشد.
شاید ایالات متحده آمریکا تصور نمیکرد پس از انعقاد پیمان صلح در سپتامبر ۲۰۲۰ با طالبان در دوحه قطر، تنها ظرف چند ماه ناگزیر به خروج فضاحت بار نیروهای خود از آن کشور شود. و اکنون بر سر دو راهی حضور مجدد و یا ترک دائمی نیروهای خود، پاسخگوی افکار عمومی جهان باشد.
با این همه به نظر می رسد در صورت استقرار طالبان به عنوان حاکمیت جدید در افغانستان چالش های بسیاری همچون ارتباط با همسایگان، مراودات اقتصادی،تعارضات فرهنگی و قومیتی، فشارهای خارجی، مخالفان داخلی و... از جمله عواملی باشند که با تصور اجرای اندیشه های بدیع نئوطالبانیسم و تنزل از مواضع قدیم موانع بسیاری را پیش روی این جریان قرار خواهند داد.
✅ @hadianebasir