عبدالله گنجی
استعفای روحانی مطالبه انقلابیون نیست.اگر مردم رای دهنده به مزایا ومعایب دولت ناشی از رای خود برسند در انتخاب بعدی ریل را عوض میکنند.تغییر مردم سالاری باید اینگونه محقق شود.
انقلابیون به دنبال قهرمان سازی از بازندگان نیستند.علت اصرار همراهان روحانی بر استعفا ،فاصله گذاری تصنعی برای انتخابات به خاطر دستان خالی است.راهبرد بی دولت سازی کشور در شرایط موجود مشکوک است
@hadianilam
هدایت شده از معیار
72.pdf
1.82M
نسخه pdf
چارچوب سخنرانی های نهضت روشنگری
#ویژه هادیان و مسئولان سیاسی
#نشستهای بصیرتی
#طرح شهید کمالی
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
💢 شما را از داخل به تفرقه میکشانند
امام خمینی (ره):
حالا شياطين بيشتر در فكر هستند كه روحانى را از يك طرف بكوبند و دانشگاهى را از يك طرف، و فساد كنند بين اين دو تا. به آنها بگويند كه اينها چطورند، به اينها بگويند آنها چطورند. چشمهايتان را بايد خيلى باز كنيد. در اين زمان چشم و گوشها بايد خيلى باز باشد كه يك وقت مى بينيد از داخل خود دانشگاه و از داخل خود فيضيه شما را به فساد مى كشانند. شما را به تفرقه مى كشانند.
#امام_خمینی
صحیفه امام؛ ج13؛ ص421
@hadianilam
🔵 روی دیگر سکه ی استیضاح ‼️
✅ ترامپ در آستانه استیضاح از مردم طلب #دعا کرد! و نوشت : " .....من هیچ خبطی مرتکب نشدهام. این چیز وحشتناکی است. متن [استیضاح] را بخوانید. این نباید برای هیچ رئیسجمهور دیگری رخ دهد. دعا کنید! "
🔻 پروژه «استیضاح ترامپ» از کجا آغاز شد؟! ؛ یک افسر اطلاعاتی سازمان سیا فایل صوتی را منتشر کرد که در آن ترامپ از «ولادیمیر زلنسکی» رئیسجمهور اوکراین درخواست کرده است اطلاعاتی را درباره پسر «جو بایدن» رقیب انتخاباتی ترامپ در انتخابات ۲۰۲۰ جمعآوری کرده و در اختیار وی قرار دهد تا در رقابت انتخاباتی علیه بایدن استفاده کند.
🔹 #تحلیل: بخشی از تحلیلگران معتقدند با توجه به اینکه برای انجام استیضاح ترامپ رای ۶۷ سناتور از ۱۰۰ سناتور مجلس سنا لازم است و دموکرات ها هم در سنا اکثریت را ندارند پس استیضاح به نتیجه نخواهد رسید و اگر ترامپ بتواند از بحران اوکراین گیت رهایی یابد(احتمالی که قوی میباشد)، او با قدرت بیشتر وارد انتخابات ۲۰۲۰ ریاستجمهوری خواهد شد؛ به گونهای که رقبای وی (دموکراتها) حرفی برای گفتن نخواهند داشت. بنابراین آن روی دیگر سکه استیضاح میتواند به نفع ترامپ باشد که در صورت عدم استیضاح دوباره رقیب خود را با مظلوم نمایی به چالش بکشد.
✅کانال هادیان بصیر
@hadianilam
● لیبی، کشوری با توان موشکی و هسته ای بالا بود و بیشترین منابع نفتی قاره آفریقا رو در اختیار داشت!
1- لیبی رو تحریم کردن و گفتند مذاکره هستهای کنیم!
2- مذاکره هسته ای کردند و کل توان هسته ای لیبی از دست رفت!
3- آمریکا بازی درآورد و از توافق هسته ای با لیبی خارج شد؛
4- بعد از خروج آمریکا از توافق تحریم ها شدت بیشتری گرفت.
5- قذافی به دامن اروپا پناه برد و توافق مالی کردند و کانال مالی زدند.
6- اقتصاد لیبی تحت سیطره اروپا کاملا ورشکست و نابود شد!
7- اروپا بعد نابودی اقتصاد لیبی از توافق خارج شد و اموال لیبی رو مصادره کرد!
8- مردم که بشدت تحت فشار مالی بودن برای اعتراض به سیاست دولت قذافی به خیابان آمدند (بهار عربی)
9- نیروهای وابسته آمریکایی وارد جریان اعتراض مردمی شدند و جریان رو در دست گرفتن، اروپا هم با بمباران هوایی، ارتش لیبی را در هم شکست!
10- قذافی سرنگون شد و لیبی بصورت غیر رسمی تجزیه و قسمتی از آن هم تحت سلطه داعش قرار گرفت، اکنون نفت لیبی با کمترین قیمت در اختیار شرکتهای آمریکایی و اروپایی است!!!
○ واقعا عجب سناریوی آشنایی !
○ عبرت بگیریم*الان آمریکا و اروپا ایران را وسط انداختند همان بازی لیبی را سرایران پیاده کنند ....هوشیار باشیم کلاه جبران ناپذیری سرمان نرود..
@hadianilam
🔴ببرکاغذیِ FATF بهروایت آمار
سیدیاسر جبرائیلی، پژوهشگر اقتصاد سیاسی:
🔹آمارهای رسمی بانک مرکزی و گمرک نشان میدهند طی دوره ۱۳۸۷ تا ۱۳۹۸، حجم تجارت خارجی غیرنفتی ایران، چه در حالت حضور در لیست سیاه FATF و چه در حالت تعلیق از لیست سیاه و فراتر از آن، چه در زمان اعمال تحریمهای سال ۱۳۹۰، چه پس از اجرای برجام و چه پس از خروج آمریکا از برجام، تقریبا بین ۸۰ تا ۱۰۰ میلیارد دلار در نوسان بوده است و از هیچ یک از این رویدادها متاثر نشده است
🔹نه FATF و نه برجام، متغیر موثری بر تجارت خارجی غیرنفتی ایران نبودهاند. گروه اقدام مالی (FATF) در اسفندماه ۱۳۸۷، ایران را در لیست سیاه خود قرار داد و تا تیرماه ۱۳۹۵، ایران در لیست سیاه این نهاد قرار داشت. براساس ادعای حامیان FATF، در این بازه زمانی باید حجم مراودات خارجی ایران نسبت به دوره پیش از آن، بهشدت کاهش یافته یا فاتحه تجارت خارجی ایران خوانده میشد. اما آمارها میگویند طی این ۷ سال حضور در لیست سیاه، نهتنها حجم تجارت خارجی غیرنفتی کشور نسبت به دوره پیش از آن کاهش نیافته، بلکه در مقاطعی تحتتاثیر متغیرهای واقعی، روند صعودی نیز به خود گرفته است.
@hadianilam
هدایت شده از معیار
72.pdf
1.82M
نسخه pdf
چارچوب سخنرانی های نهضت روشنگری
#ویژه هادیان و مسئولان سیاسی
#نشستهای بصیرتی
#طرح شهید کمالی
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
♥️علامه حسن زاده آملی:
باطن تو در این دنیا، همان
ظاهر تو در آن جهان است
#یوم_تبلی_السرائر ،روزی
که باطـن هــا آشکار شــود
سـوره مبارکه طارق آیه ۱۰
@hadianilam
تاملی بر سفر رئیس جمهور به ژاپن
تارنمای "استار" که از اصلی ترین رسانه های شرق آسیا محسوب می شود، مدعی است که نخست وزیر ژاپن در این سفر قصد دارد ضمن میانجی گری بین ایران و آمریکا، برجام را از فروپاشی نجات دهد!
قرار است رئیس جمهور کشورمان در سفر به کشور ژاپن، با "شینزو آبه" نخست وزیر این کشور دیدار و در خصوص مسائل مختلف گفت و گو کند. ژاپن به عنوان یکی از اصلی ترین متحدان ایالات متحده آمریکا در شرق آسیا، از جمله کشورهایی است که تحت تاثیر اعمال تحریمهای یکجانبه دولت ترامپ ، از خرید نفت ایران صرف نظر کرده است.رسانه های ژاپنی و غربی ضمن تمرکز خاص بر سفر آقای روحانی به توکیو، اعلام کرده اند که شینزو آبه و دولت ژاپن به نمایندگی از ایالات متحده قصد دارند در این سفر پیشنهادات و طرح هایی را به جمهوری اسلامی ایران ( در قبال شرایط موجود) ارائه دهند.
تبلیغات رسانه های خارجی و حتی برخی رسانه های داخلی در خصوص سفر رئیس جمهور به کشور ژاپن در حالی صورت می گیرد که رهبر معظم انقلاب در جریان سفر شینزو آبه به ایران ، به نکات صریحی در خصوص تلاش توکیو برای میانجی گری بین تهران و واشنگتن اشاره کردند معظم له در آن دیدار خطاب به نخست وزیر ژاپن و هیات همراه فرمودند:
"جمهوری اسلامی ایران هیچ اعتمادی به آمریکا ندارد و تجربهی تلخ مذاکرات قبلی با آمریکا در چارچوب برجام را بههیچوجه تکرار نخواهد کرد زیرا هیچ ملت آزاده و عاقلی، مذاکره تحت فشار را نمی پذیرد."
آنچه مسجل است اینکه جمهوری اسلامی ایران امروز نیز علی رغم اصرار ایالات متحده و متحدان آن برای چینش دوباره میز مذاکره ، تسلیم وعده ها و فشارهای موجود نخواهد شد. در این میان شاید تنها راه پیش روی ایالات متحده، عذرخواهی از ملت ایران و جامعه جهانی بابت خروج از توافق هسته ای ، بازگشت کامل به برجام، اجرای کامل تعهدات بانکی و اعتباری مندرج در توافق هسته ای و جبران کلیه خسارات یکسال و نیم اخیر( از زمان خروج از برجام) باشد و راه حل دیگری در این خصوص متصور نخواهد بود.
#ویژه هادیان سیاسی
@hadianilam
سید «عبدالملک الحوثی»:
🔸ما اکنون در برابر جنگی قرار داریم که در آن از همه تجهیزات نظامی و حربههای اقتصادی برای سیطره بر ملت یمن و شکست مقاومت آنها استفاده شده است.
🔹قهرمانان یمن تانکهای آمریکایی را با نیروی ایمان خود زیرپا گذاشتند.
♦️آیه قرآن : "إِنَّ الَّذِينَ قَالُوا رَبُّنَا اللَّهُ ثُمَّ اسْتَقَامُوا تَتَنَزَّلُ عَلَيْهِمُ الْمَلَائِكَةُ أَلَّا تَخَافُوا وَلَا تَحْزَنُوا"/ ترجمه: کسانى که گفتند: «پروردگار ما اللّه است»، سپس استقامت کردند، نه ترسى براى آنان است و نه اندوهگین مىشوند./ سوره مبارکه فصلت آیه 30
✅کانال هادیان بصیر
@hadianilam
🎥 درسی آموختنی از نانسی پلوسی
🔺در حالی که تعدادی از اعضای دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا قصد داشتند پس از اعلام رای مثبت مجلس به استیضاح ترامپ، با کف زدن، اظهار شادی کنند با واکنش سریع نانسی پلوسی از انجام این کار منع شدند/ رییس دموکرات مجلس اجازه نداد نمایندگان شادی خود از ضربه به رئیس جمهور قانونی کشورشان را جلو چشم رسانههای جهانی علنی کنند/ پلوسی با هوشمندی از ابتدا، فرآیندِ استیضاح را به شکلی پیش برده که این اتفاق را اقدامی "از سر اجبار" جلوه دهد، او دائم میگوید متاسفانه راه دیگری وجود نداشته تا نشان دهیم فردی بالاتر از قانون نیست.
@hadianilam
💢 شما را از داخل به تفرقه میکشانند
امام خمینی (ره):
حالا شياطين بيشتر در فكر هستند كه روحانى را از يك طرف بكوبند و دانشگاهى را از يك طرف، و فساد كنند بين اين دو تا. به آنها بگويند كه اينها چطورند، به اينها بگويند آنها چطورند. چشمهايتان را بايد خيلى باز كنيد. در اين زمان چشم و گوشها بايد خيلى باز باشد كه يك وقت مى بينيد از داخل خود دانشگاه و از داخل خود فيضيه شما را به فساد مى كشانند. شما را به تفرقه مى كشانند.
#امام_خمینی
صحیفه امام؛ ج13؛ ص421
@hadianilam
هدایت شده از معیار
73.pdf
215.8K
نسخه pdf
یادداشت/ اجتماعی کردن مواجهه با قدرت منطقهای ایران
به قلم دکترعبدالله گنجی # مدیر مسئول روزنامه جوان
#ویژه هادیان و مسئولان سیاسی
#نشستهای بصیرتی
#طرح شهید کمالی
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
حرف روز/ تأملی در سفر یک روزه!
سفر یک روزه رئیسجمهور کشورمان به ژاپن و دیدار با «آبه شینزو» نخستوزیر این کشور در حالی به پایان رسید که پیش از آغاز این سفر بخشی از رسانههای اصلاحطلب یا وابسته به دولت کوشیده بودند، این سفر را متفاوت و دارای کارکرد اقتصادی و مسیری برای گرهگشایی از کار برجام معرفی کنند؛ اما لااقل تاکنون شواهد و رخدادها نشان میدهد، این سفر متمایز و دارای پیام خاصی نبوده است. در این سفر نه تنها از گشایشهای اقتصادی ویژه سخنی شنیده نشد؛ بلکه حتی برخلاف انتظارات برخی رسانهها، این طرف ژاپنی بود که از ایران خواست از اتخاذ گامهای بیشتری (کاهش تعهدات هستهای) که ممکن است به تضعیف این توافق منجر شود، خودداری کند.
برخی رسانههای داخلی بر این نکته متمرکز شدند که راهی را که مکرون نتوانست برود، آبه شینزو قصد دارد برود. مکرون در ماههای گذشته تلاش کرد هر طور شده مقامات ایرانی و آمریکایی را بر سر میز مذاکره و گفتوگو بنشاند. این خواسته او با پافشاری آمریکا بر تداوم تحریمهای ظالمانه عملی نشد. از سوی دیگر «ژاپن تایمز» در تحلیلی خاطرنشان کرده است، توکیو قدرت دیپلماتیک چندانی برای تغییر معادله در روابط تهرانـ واشنگتن ندارد و همزمان هشدار دادند ممکن است «آبه» در دیدار آینده با «روحانی» به پیشرفت قابل توجهی نرسد.
آنچه در اینجا حائز اهمیت است، توجه به این موضوع است که اولاً سیاست قطعی جمهوری اسلامی گسترش رایزنی و توسعه همکاریهای اقتصادی با دیگر کشورهای منطقه است. این جهتگیری همواره در دستور کار نظام جمهوری اسلامی ایران قرار داشته است. در این میان، هر چند ژاپن در نگاه ایرانیان کشوری خوشنام شناخته میشود؛ اما با این حال به دلایل مشخص این کشور از تحریمهای ظالمانه آمریکا علیه ایران تبعیت کرد. در اینکه باید از روش مذاکره و دیپلماسی برای احقاق حقوق و تأمین منافع ملی ایران استفاده کرد، کمترین تردیدی وجود ندارد؛ اما آنچه در اینجا اهمیت دارد، در حوزه خبررسانی و کاری است که رسانهها در عرصه افکار عمومی انجام میدهند. نکته مهم نیز در اینجا آن است که شرطی کردن جامعه و اقتصاد کشور به سفری که نه پیش از انجام آن و نه پس از اجرای آن نتایج قطعیاش معین نشده است، تعدی به اقتصاد، منافع ملی و سیاست خارجی عزتمندانه کشور محسوب میشود.
@hadianilam
💢 قدم اول، بیداری است
🔹 امام خمینی (ره):
ملتى كه بخواهد سر پاى خود بايستد و اداره كشور خودش را خودش بكند، لازم است كه اول بيدار بشود. در سير الىاللَّه هم اهل معرفت گفته اند كه يَقْظه- بيدارى- اوّل منزل است. در طول تاريخ، در اين سده هاى آخر، كوشش شده است كه ملتهاى جهان سوم خواب باشند، غافل باشند و توجهشان به شخصيت خودشان نباشد. و شخصيت خودشان را اصلًا وابسته به غير بدانند.
#امام_خمینی
صحیفه امام؛ ج15؛ ص531
جماران؛ 29 دی 1359
@hadianilam
بسیج جهان اسلام مقابل سعودی
عربستان نه تنها در مجمع نوپای کوالالامپور شرکت نکرد بلکه با تهدید به خروج سرمایههای خود از بانک مرکزی اسلامآباد و اخراج ۴ میلیون پاکستانی شاغل در عربستان از حضور عمران خان، نخستوزیر این کشور نیز در نشست این مجمع جلوگیری کرد. ملک سلمان پادشاه سعودی نیز طی تماس با ماهاتیر محمد وی را نیز تهدید کرده بود که چنانچه از قصد خود برای برگزاری مجمع کوالالامپور منصرف نشود، اسم وی در فهرست اشخاص تروریستی قرار خواهد گرفت. عربستان در حالی تمام تلاش خود را برای ممانعت از برگزاری نشست کوالالامپور به کار گرفته بود که هدف از برگزاری این نشست و پایهگذاری مجمع کوالالامپور احیای تمدن اسلامی، یافتن راهحلهای جدید و کارآمد برای مشکلات مبتلا به جهان اسلام، مشارکت در بهبود امور مسلمانان، ملل مسلمان و ایجاد شبکه جهانی میان رهبران اسلامی، روشنفکران، دانشمندان و متفکران اعلام شده است؛ بنابراین اولین نتیجه منطقی که از این مخالفت و مانعتراشی عربستان میتوان گرفت این است که این کشور با همه این موارد مخالف است اگر جز این بود از این نشست استقبال میکرد یا اساساً با عمل به منشور سازمان همکاری اسلامی مانع از این میشد که اساساً نیازی برای تشکیل نهاد نوپای همچون مجمع کوالالامپور احساس شود. در واقع یکی از عواملی که موجب شد شخص ماهاتیر محمد تشکیل چنین مجمعی را پیشنهاد دهد یا این پیشنهاد با استقبال گرم کشورهای توانمند اسلامی و نخبگان جهان اسلام همراه شود خلأهای بسیار بزرگی است که در جهان اسلام بهرغم وجود سازمانهای عریض و طویل همچون سازمان کنفرانس اسلامی یا اتحادیه عرب مشاهده میشود و عملاً عربستان این نهادها را به گروگان گرفته و هر زمان که به بهرهبرداری پوششی از آنها نیاز داشته باشد مقدمات برگزاری آنها را به میزبانی خود یا یکی از دست نشاندههایش فراهم میکند و هر وقت که خود نیاز نداشته باشد ولو اینکه اتفاقی بسیار مهم در جهان اسلام و منطقه روی داده باشد بیسروصدا از کنار این مسائل میگذرد. همین برخوردهای ابزاری ایجاد تشکلاتی جدید همچون مجمع کوالالامپور را برای خارج کردن جهان اسلام از انفعال کنونی ضرورت میبخشد و تصمیماتی که در این نشست اتخاذ شد میتواند راهگشا باشد. هرچند مانع تراشیهای عربستان موجب میشود حداقل در این مرحله نتوان از همه ظرفیتهای جهان اسلام استفاده کرد، اما از طرف دیگر نبود عربستان و دست نشاندههای آن میتواند نوعی فرصت برای این مجمع هم باشد تا به دور از مزاحمتهای این کشور بتواند به اهداف خود جامه عمل بپوشاند. همه شاخصها گویای این واقعیت تلخ است که عربستان بعد از قدرت گرفتن محمد بنسلمان آشکارا از اهداف و منشور اتحادیه عرب و سازمان همکاری اسلامی دور شده است و برخلاف آنها گام در مسیر عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی گذاشته و حتی حاضر شده است در چارچوب آنچه که معامله قرن خوانده میشود روی فلسطین معامله کند. برخلاف آنچه در ظاهر و در تبلیغات ادعا و عنوان میشود سیاستهای خصمانه عربستان تنها به ایران محدود نمیشود و همچنان که طی چند روز اخیر آشکار شده است حتی مالزی به عنوان یک کشور توسعهیافته اسلامی نیز از سیاستهای خصمانه این کشور در امان نبوده است، کمااینکه دیگر کشورهای اسلامی همچون ترکیه و قطر به شکلی و پاکستان نیز به شکل دیگر هزینه این سیاستها را میپردازند و همه اینها در نهایت به تضعیف جایگاه جهان اسلام انجامیده است.
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
🌻👇تشکیلات پذیری و کار جمعی رمز موفقیت است
[سوره النور (24): آيه 62]
إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ الَّذِينَ آمَنُوا بِاللَّهِ وَ رَسُولِهِ وَ إِذا كانُوا مَعَهُ عَلى أَمْرٍ جامِعٍ لَمْ يَذْهَبُوا حَتَّى يَسْتَأْذِنُوهُ إِنَّ الَّذِينَ يَسْتَأْذِنُونَكَ أُولئِكَ الَّذِينَ يُؤْمِنُونَ بِاللَّهِ وَ رَسُولِهِ فَإِذَا اسْتَأْذَنُوكَ لِبَعْضِ شَأْنِهِمْ فَأْذَنْ لِمَنْ شِئْتَ مِنْهُمْ وَ اسْتَغْفِرْ لَهُمُ اللَّهَ إِنَّ اللَّهَ غَفُورٌ رَحِيمٌ (62)
مؤمنان (واقعى) تنها كسانى هستند كه به خدا و پيامبرش ايمان آورده و هر گاه با پيامبر بر كارى اجتماع نمايند، بدون اجازه او نمىروند، (اى پيامبر!) كسانى كه اجازه مىگيرند آنانند كه به خدا و پيامبرش ايمان دارند. پس اگر براى بعضى از كارهاى خود از تو اجازه خواستند، به هر كس از آنان كه خواستى (و مصلحت بود) اجازه بده و براى آنان از خدا طلب آمرزش كن، كه خداوند بخشنده و مهربان است.
👇✳️پیامها:
1- حضور و هم افزایی انقلابیون در كنار رهبرى و امام جامعه براى كمك و حل مشكلات، نشانهى ايمان و ترك آن نشانهى نفاق يا ضعف ايمان است. «كانُوا مَعَهُ عَلى أَمْرٍ جامِعٍ»
2- در مسائل تشكيلاتى، كه بر اساس همفكرى و مشورت، تصميم گرفته مىشود، خودمحورى و خودمختارى مومن انقلابی ممنوع است. «عَلى أَمْرٍ جامِعٍ لَمْ يَذْهَبُوا»
3- بايددر کار تشکیلاتی سازمان پذیری و هم افزایی را ارج نهيم. «لَمْ يَذْهَبُوا حَتَّى يَسْتَأْذِنُوهُ»
4- در کار سازمانی و تشکیلاتی تصميمگيرى نهايى با رهبر است. «لِمَنْ شِئْتَ مِنْهُمْ» (پيامبر در مسائل عمومى جامعه، بر مردم ولايت دارد).
5- رهبر بايد در کار تشکیلاتی خود انعطافپذير و واقعبين باشد. «فَأْذَنْ لِمَنْ شِئْتَ مِنْهُمْ»
6- اذن پيامبر براى كارهاى شخصى، كار را حلال مىكند ولى نفسِ رها كردن كارهاى تشکیلاتی در حضور رهبر، نياز به استغفار دارد. «فَأْذَنْ ... وَ اسْتَغْفِرْ لَهُمُ»
7- طرح مسائل شخصى در هنگام اشتغال به كارهاى تشکیلاتی، گرچه با اجازه باشد، زيبا نيست و بايد عذرخواهى كرد. «وَ اسْتَغْفِرْ لَهُمُ»
🌻 @hadianilam
💠خوشوقتی کامل آنروزیست...
خوشوقتی کامل ما آن روزی است که سلطه همه استعمارگران شرق و غرب و بخصوص آمریکای جهانخوار از سر مسلمانان قطع شود و عموم پیروان مکتب مقدس اسلام بتوانند با کمال برادری و محبت استقلال خود را به دست آورده و عظمت از دست رفته خود را بازیابند.
#امام_سید_روح_الله_موسوی_خمینی
#صحیفه_امام
#امام_خمینی
📚صحیفه نور جلد ۱۲ صفحه ۱۱
پاسخ امام خمینی(ره) به تلگرام پادشاه عربستان
مورخ ۱۳۵۸/۱۲/۲۷
@hadianilam
🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷