لبیک به فرمان مولا...(طرح لبیک)
****************
تاکید رهبر انقلاب بر مشارکت بالا و انتخاب رئیسجمهور قوی، ضدفساد و جهادی ؛
حضرت آیتالله خامنهای حضور و مشارکت مردم در انتخابات را از لحاظ بین المللی نشاندهنده اقتدار ملی دانستند و افزودند: آنچه بیش از توان دفاعی و قدرت دیپلماسی زمینهساز اقتدار کشور است، خودِ مردم و هوشیاری و پُرانگیزه و سرپا بودن آنها است و مظهر این حضور و اقتدار از همه مهمتر در انتخابات است.
***********
فرمان مولا ؛
همان طور که رهبر بزرگ انقلاب در سخنرانی اول سال فرمودند مهمترین چیز در مرحله اول که از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است (( مشارکت در انتخابات)) است زیرا حضور مردم در پای صندوقهای رای باعث مستحکم شدن پشتوانه نظام وانقلاب و باعث اقتدار بین المللی می باشد.
بنابراین وظیفه ی نیروهای انقلابی و جهادی لبیک به فرمان رهبر انقلاب است زیرا وقتی توسط فرمانده رهنمود مشخص شد اجرای فرمان باید با جان ودل انجام شود.
************
مامورت طرح لبیک !؟
ماموریت ویژه ما نیروهای انقلابی و جهادی که همیشه غمخوار و دلسوز نظام وانقلاب بوده و هستیم این است که با توجه به تاکید مقام معظم رهبری مهمترین اصل در این انتخابات ((اصل حضور حداکثری و مشارکت ))است ، ماهم وظیفه داریم با لبیک به این فرمان در جهت حضور حداکثری و مشارکت بالا در انتخابات خود را مکلف کنیم که با خود یک نفر را قانع و پای صندوق رای ببریم، البته بدون تبلیغات برای شخص خاصی ،هدف مشارکت بالاست و ما نیز باید در این زمینه تمام توان خود را هزینه کنیم زیرا دشمنان ما درصدد هستند تا فرمان مولای ما روی زمین بماند و این امر که همان حضور حداکثری است محقق نشود.
هرجا که ما منویات و رهنمود های مقام معظم رهبری را سرلوحه کار خود قرار دادیم موفق شدیم مثل مسائل نظامی و امنیتی که در منطقه و جهان دارای اقتدار نظامی هستیم.
**************،
((لبیک ما به فرمانده این است که در جهت حضور حداکثری تلاش کنیم پس نگذاریم فرمان فرمانده روی زمین بماند!!))
دبیرخانه طرح ثامن استان ایلام
✅ @hadianebasir
♨ دوقطبی دروغین جنگ و صلح؛ پادگان و اقتصاد...
🎬 هدف از ایجاد دوقطبی جنگ و صلح که با القای رسانه¬ای و تصویرسازی غلط رسانه¬های خارجی ترویج می شود؛ اعتبار بخشیدن به تهدید خارجی در مسیر توقف و تسلیم است و این در حالیست که طبق قواعد حاکم بر دنیای واقعی، آنچه صلح را تضمین می¬کند؛ توان و قدرت شما برای جنگیدن است که به آن بازدارندگی فعال گویند؛ چرا که شاعر می گوید:
برو قوی شو ا گر "راحت" جهان طلبی
که در نظام طبیعت "ضعیف" پامال است
نگر به دفتر کردار مردمان بزرگ
که عز و جاه نصیب "رجال فعال" است
گذشت دوره سلطان حسین و دلشادم
که روزگار بعکس مرام جهـال است
👈 در همین راستا برخی¬ها دو قطبی کاذب "موشک و معیشت" یا "پادگان و اقتصاد" را مطرح می کنند و می گویند؛ اگر اقتصاد ما به این روز دچار شده، بخاطر تحریمی است که با اصرار بر قدرت موشکی و نماشی اقتدار نظامی بر ما تحمیل شده است!!!
🔻 و اما در واقعیت آنچه عینیت دارد اینست که اگر تحریم¬ها، مانع پیشرفتِ اقتصادی است، پس می¬بایست در رسیدن به اقتدار موشکی نیز این تحریم¬ها مانع رسیدن ما به این نقطه از اقتدار دفاعی می شدند که بر عکس باعث عصبانیت و البته ناکامی آنها در فشار نظامی بر ما شده¬است...
🔚 آری تحریم¬ها تاثیر دارد و مانع هست؛ اما با رسیدن به مانع نباید ایستاد؛ بلکه با راهبرد دوگانه¬ و هماهنگِ مذاکره¬ی مقتدرانه¬ در بیرون و حرکت جهادی و انقلابی در درون، همانگونه که از تهدید، فرصتِ اقتدار و بازدارندگی نظامی را بدست آوردیم و امنیت بی نظیری را در جغرافیای ترو و وحشت در منطقه، نصیب ملت شایسته¬ی خویش کردیم؛ با تحریم ها نیز می شود، فرصتِ فعال سازی ظرفیت های درونی و استعدادهای داخلی را خلق کنیم و با بسط مذاکره به جهانی شامل 200 کشور و محدود نکردن جهان به چند کشور محدود غربی، از این تحریم، با تکیه بر زیست بومِ ملی-اسلامی فرصتی برای پیشرفت بسازیم...ان شاء الله
@hadianebasir
شرایط پذیرش مسئولیّت
«قالَ اجْعَلْنِي عَلى خَزائِنِ الْأَرْضِ إِنِّي حَفِيظٌ عَلِيمٌ» یوسف/55
«(يوسف) گفت: مرا بر خزانههاى اين سرزمين (مصر) بگمار، زيرا كه من نگهبانى دانا هستم.»
نکته ها
در انتخاب و گزينش افراد، به معيارهاى قرآنى توجّه كنيم. علاوه بر «حفيظ و عليم» بودن، معيارهاى ديگرى در قرآن ذكر شده است، از آن جمله: ایمان «سجده/18، سابقه «واقعه/11-10»، هجرت «انفال/72»، توان جسمی و علمی «بقره/247»، اصالت خانوادگی «مریم/28» و جهاد و مبارزه «نساء/95».
پیام ها
1- ابتدا احراز شايستگى، سپس درخواست مسئوليّت.
2- در هر موقعيّتى كه فرد قرار دارد بايد به نظرات افراد پايينتر و مشاوران امين توجّه داشته باشد.
3- به هنگام ضرورت، بيان لياقت و شايستگى خود، منافاتى با توكلّ و زهد و اخلاص ندارد.
4- از مجموعه دو وصفى كه پادشاه از يوسف عليه السلام بيان كرد؛ و دو صفتى كه يوسف براى خود بيان نمود؛ اوصاف كارگزاران شايسته به دست مىآيد: قدرت، امانت، پاسدارى و تخصص.
5- در برنامهريزى ونظارت بر مصرف، بايد سهم نسل آينده حفظ و مراعات شود.
«ر.ک: تفسیر نور»
✅ @hadianebasir
🔻ثبت نام اینترنت رایگان 🔻
▪️زمان بندی ثبت نام اینترنت ۷ گیگ اینترنت رایگان انتخابات
⏰ساعت ۱۲ دوشنبه ۳ خرداد تا ساعت ۱۲ سه شنبه ۴ خرداد: رقم آخر کد ملی آنها ۰ و یا ۱
⏰ساعت ۱۲ سه شنبه ۴ خرداد تا ساعت ۱۲ چهارشنبه ۵ خرداد : رقم آخر کد ملی آنها ۲ و یا ۳
⏰ساعت ۱۲ چهارشنبه ۵ خرداد تا ساعت ۱۲ پنج شنبه ۶ خرداد: رقم آخر کد ملی آنها ۴ و یا ۵
⏰ساعت ۱۲ پنج شنبه ۶ خرداد تا ساعت ۱۲ جمعه ۷ خرداد: رقم آخر کد ملی آنها ۶ و یا ۷
⏰ساعت ۱۲ جمعه ۷ خرداد تا ساعت ۱۲ شنبه ۸ خرداد : رقم آخر کد ملی آنها ۸ و یا ۹
⏰ساعت ۱۲ شنبه ۸ خرداد تا ساعت ۱۲ دوشنبه ۱۰ خرداد، ثبت نام برای تمامی کد ملی ها آزاد است
🔞سن بالا ۱۸ سال فقط میتونند ثبت نام کنند
⚠️کد ملی که وارد می کنید با کد ملی مالک خط یکی باشه👇👇
✅ @hadianebasir
✅اعلام دلایل رد صلاحیت ها چه کمکی به شورای نگهبان می کند؟
👈از آنجا که شورای محترم نگهبان از بدو تشکیل تاکنون، طبق قانون از بیان علت ردصلاحیت داوطلبین انتخابات مختلف احتراز نموده است، لذا مغرضان داخلی و خارجی همواره از این اقدام به عنوان ابزاری برای زیر سوال بردن عملکرد شورا سوءاستفاده نموده و زمینه های تشکیک افکار عمومی را فراهم نموده اند.
👈با آن که شورا فقط مسئولیت احراز صلاحیت نامزدها طبق شرایط مندرج در قانون را برعهده دارد، اما فتنه گران و مغرضان و بعضأ افراد ناآگاه با تاکید بر این موضوع که افراد هنگامی ریسک ثبت نام در انتخابات را می پذیرند که در مورد عملکرد و سوابق خود اطمینان داشته باشند، زمینه های ابهام سازی و شبهه آفرینی را فراهم می نمایند.
👈این در حالی است که معمولأ در همه انتخابات های کشور، دستهای پنهان و بیگانه ای وجود دارند که با هدف تخریب عملکرد شورا، به ترغیب و هدایت برخی از افراد فاقد شرایط و یا حتی دارای سابقه منفی برای ثبت نام در انتخابات مبادرت می کنند.
👈گفته شده که همان دستهای پشت پرده گاهی نیز ترتیبی می دهند تا افراد موردنظر با ثبت نام و ارائه مدارک ناقص و جعلی، رد صلاحیت شوند، تا با دامن زدن به ابهامات، چهره و عملکرد شورا را مخدوش نمایند.
👈به همین دلیل شایسته است بیان علت رد صلاحیت و برخورد قانونی با خاطیان در مورد همه داوطلبین، به خصوص در مواردی که علت مربوط به عدم اعتبار و نقص مدارک ارائه شده از سوی افراد می شود و یا زمانی که رد صلاحیت مورد اعتراض (به اصطلاح داوطلبین و در واقع داوطلبان کاذب) قرار می گیرد، به عنوان یک پیش شرط در مقررات و شرایط ویژه ثبت نام انتخابات مختلف درج گردد تا از اقدام داوطلبین غیرواقعی برای ثبت نام صوری و در نتیجه بروز شبهات و ابهامات جلوگیری شود.
✅ @hadianebasir
❇️تفاوت عدم احراز صلاحیت با عدم تائید صلاحیت چیست؟
🔹عدم احراز وجود صلاحیت، به این معنا که ناظران علی رغم انجام تحقیقات گسترده سلباً و اثباتاً نتوانستهاند در خصوص شرایط موضوع ماده ۲۸ علم قطعی کسب کنند و در این حالت از آنجایی که با توجه به توضیحات پیش گفته احراز صلاحیت و شایستگی افراد برای شرکت در انتخابات منوط به احراز و تعیین اوصاف مذکور در فرد است داوطلب مذکور تأیید صلاحیت نخواهد شد
🔹عدم تأیید صلاحیت افراد اگر چه ماهیتاً به منزله رد صلاحیت آنها نخواهد بود، اما از حیث آثار و اینکه فرد امکان شرکت در رقابتهای انتخاباتی را نخواهد داشت، یکسان است.
✅ @hadianebasir
🔹 تکرار یا تغییر؟
مرعوب فضای سنگین مخالفان شورای نگهبان نشویم
تبار خانوادگی و سابقه مسئولیتی در بررسی صلاحیت نامزدهای ریاست جمهوری، برای کسی مصونیت ایجاد نمی کند و شورای نگهبان وظیفه دارد در بررسی صلاحیت نامزدها همه جوانب را دقیق بررسی کند که چنین نیز عمل کرده است.
هجمه مخالفان به بررسی های شورای نگهبان در این دور از انتخابات تازگی ندارد، چرا آنها با اصل این شورا مخالفند، اما انفعال برخی از نیروهای جریان انقلابی در حالی که جریان سیاسی دیگر نامزد تایید شده خود را مشخص کرده و در حال برنامه ریزی هوشمندانه برای پیروزی وی هستند، جای تامل دارد که نکند آنها مرعوب فضای سنگین تبلیغاتی طرف مقابل شده اند.!
✅ @hadianebasir
❇️❇️❇️انتخابات پرشور یعنی آغوش باز دنیا برای پذیرفتن خواست و اراده ی ملت ایران
❇️انتخابات پرشور یعنی، استحکام بیشتر اقتدار ملی
✍ عباس خزلی
انتخابات عرصه ی به کرسی نشستن خواست و اراده ی مردم برای آینده کشور است، این مردم هستند که تعیین میکنند آینده ی کشور به دست چه کسانی باشد،
کشور ایران به خاطر شرایط ویژه ی منطقه ای و بین المللی همیشه و از پیروزی انقلاب اسلامی به بعد، انتخاباتش از اهمیت ویژه ای برخوردار بوده است،
و اما این روزها و این دوره انگار از همه ی زمانهای دیگر مهمتر است
امروز شرایط سخت اقتصادی و معیشتی بر مردم حکمفرما شده است، و همین عامل دشمنان داخلی و خارجی را بر آن داشته تا مردم را نسبت به انتخابات دلسرد کنند، هر چند این رفتار دشمنان چیز تازه ای نیست، و همیشه وجود داشته است، اما مشارکت بالا و حداکثری مردم عاملی مهم و تاثیرگذار از جهات مختلف سیاسی، اقتصادی، منطقه ای و بین المللی خواهد بود، هر چه مشارکت گسترده تر و آگاهانه تر باشد، قطعا آغوش دنیا برای پذیرفتن خواست و اراده ی ملت ایران بازتر خواهد بود، قطعا در مراودات ما با بیشتر کشورها در حوزه های مختلف مخصوصا اقتصادی تاثیرات چشمگیری خواهد داشت
هر چه انتخابات باشکوهتر باشد، اقتدار ملی ما مستحکم تر خواهد بود، و دشمنان در برابر این عظمت احساس ضعف خواهند کرد
انتخابات پرشور یعنی یاس و ناامیدی در لشگر دشمن که سالهاست برای زمین زدن ملت ایران از هیچ تلاشی فروگذار نکرده است
حضور پرشور فقط برای پیروزی نامزد مورد نظر مهم نیست، آنچه که در این میان بر هر چیز دیگری ارجحیت دارد، تبلور مردم سالاری و حضور مردم در صحنه ی دفاع از کشورشان خواهد بود،
انتخابات پرشور و شوق یعنی دنیا می داند که آنچه که در برابر آن است، ملت بزرگ ایران است نه صرفا یک شخص به عنوان رئیس جمهور.
این ملت هستند که انتخاب می کنند و کسی را برای مدیریت کلان کشور انتخاب می کنند
هر چند شرایط سخت اقتصادی بر کسی پوشیده نیست، اما مردم خوب می دانند که تحت هیچ شرایطی نباید میدان را خالی کرد، چرا که دشمنان این ملت منتظر غفلت مردم ایران مانده اند تا در شرایط مناسب زهر خود را به ملت ایران بزنند و به خیال خود آنها را زمین گیر کنند
کمرنگ شدن حضور مردم در انتخابات مشکلات زیادی در عرصه ی ملی و بین المللی را برای هر کشوری به دنبال خواهد داشت، باعث ضعف و انزوای یک کشور و ملت در دنیا خواهد بود و زمینه را برای اقدامات دشمنان علیه کشور فراهم خواهد کرد، بی توجهی به صندوق رای یعنی تحریم بیشتر دشمنان، یعنی شکنندگی همبستگی ملی، یعنی تلاش دشمن برای خدشه دار کردن امنیت کشور و ...
اما تجربه ی سخت بیش از چهار دهه از انقلاب این را به خوبی نشان می دهد، که باز هم هوشیاری و بیداری مردم ایران، اجازه ی نفس کشیدن به دشمن در این کشور را نخواهد داد
باز هم ملت ایران از دل مشکلات گسترده پیروز خواهد شد و با رقم زدن انتخاباتی باشکوه و آگاهانه، آینده ی کشور را به دولتی کارآمد و برآمده از خواست ملت، خواهد سپرد.
✅ @hadianebasir
🔺تاریخ مناظرههای زنده انتخاباتی مشخص شد
🔹 مراسم قرعهکشی برنامههای انتخاباتی نامزدهای ریاست جمهوری در رسانه ملی، دقایقی قبل انجام شد و براساس جدول منتشر شده، مناظرههای انتخاباتی دوشنبه ۱۷ خرداد، جمعه ۲۱ خرداد و سه شنبه ۲۵ خرداد برگزار می شود.
✅ @hadianebasir
🌺 نشست بصیرت افزایی 🌺
با موضوع
🍀 چگونگی و چرایی مشارکت آفرینی آگاهانه 🍀
✳️ نشست تحلیلی بصیرت افزایی به مناسبت ایام انتخابات ، به صورت آنلاین با حضور یادگار هشت سال دفاع مقدس، برادر عزیز جناب سردار جوانی
🔺معاون سیاسی سپاه پاسداران
🔷 از تمام اساتید و طلاب عزیز در این نشست بصیرتی ، دعوت به عمل آمده و از طریق این لینک 👇👇👇 به صورت میهمان وارد شوید .
https://www.hozehilam1.ir/ch/tahzib
🌹 🌹 🌹
🌹 زمان : پنج شنبه - 6 خرداد ماه / ساعت: 9 صبح
🌐@nedayetahzib_ilam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺شورای نگهبان در کشورهای دیگر!
آیا شورای نگهبان فقط مخصوص ایران هست؟ بقیه کشورها هر کسی بخواد، با هر میزان از فساد و ناکارآمدی، میتونه وارد انتخابات بشه؟
✅ @hadianebasir
انتخابات مصداق"إِن تَنصُرُوا اللَّهَ يَنصُركُم" است
🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱
✅رهبر معظم انقلاب
به مردم عزیزمان عرض میکنم؛
⏺ ملت عزیز ایران! انتخابات در یک روز انجام میگیرد امّا اثر آن در چند سال باقی میماند.
🔹در انتخابات شرکت کنید، انتخابات را متعلق به خودتان بدانید که متعلق به شماست و از خدا کمک و هدایت بخواهید
🔸به حرف این کسانی که ترویج میکنند که فایدهای ندارد، نرویم، نمیرویم پای صندوق رأی اعتنا نکنید.
🔹اینها دلسوز مردم نیستند. کسی که دلسوز مردم است مردم را از رفتن پای صندوق منع نمیکند.
✅ @hadianebasir
اعمال ما و ذرّهبین حقّ
«وَ قُلِ اعْمَلُوا فَسَيَرَى اللَّهُ عَمَلَكُمْ وَ رَسُولُهُ وَ الْمُؤْمِنُونَ وَ سَتُرَدُّونَ إِلى عالِمِ الْغَيْبِ وَ الشَّهادَةِ فَيُنَبِّئُكُمْ بِما كُنْتُمْ تَعْمَلُونَ» توبه/105
«وبگو: (هر گونه كه مىخواهيد و مىتوانيد) عمل كنيد، كه بزودى خداوند و پيامبرش و مؤمنان كار شما را مىنگرند و بزودى به سوى داناى غيب و آشكار بازگردانده مىشويد، پس شما را به آنچه انجام مىداديد، آگاه خواهد كرد.»
نکته ها
ايمان به اين عرضۀ عمل، در ايجاد تقوا و حيا مؤثّر است. به گفتۀ روايات، مراد از «مؤمنون»، امامان معصومند كه خداوند آنان را از اعمال ما آگاه مىسازد.
پیام ها
1- توجّه به اينكه اعمال ما زير نظر خداست، مانع گناه است.
2- هر چه بينندهى اعمال بيشتر باشد، شرم وحياى انسان از خلافكارى بيشتر است، به خصوص اگر بيننده، خدا و پيامبر و مؤمنان باشند.
3- عمل معيار سنجش است، آنچه در دنيا بر اولياى خدا عرضه مىشود عمل است، آنچه هم در قيامت مورد حساب قرار مىگيرد، عمل است.
4- اعمال انسان حقايقى دارد كه در قيامت براى او روشن خواهد شد.
«ر.ک: تفسیر نور»
✅ @hadianebasir
🔸برنامه کامل کاندیداهای ریاست جمهوری در شبکه های صداوسیما
🔹جمعه ۳/۷:
ساعت ۱:۰۰ زاکانی شبکه جام جم
ساعت ۱۹:۱۵ قاضیزاده شبکه یک
🔹شنبه ۳/۸:
ساعت ۱۹:۱۵ همتی شبکه یک
🔹یکشنبه ۳/۹:
ساعت ۱:۰۰ قاضی زاده جامجم
ساعت ۱۹:۱۵ رضایی شبکه یک
ساعت ۲۰:۳۰ همتی شبکه دو
ساعت ۲۲:۴۵ همتی شبکه دو
🔹دوشنبه ۳/۱۰:
ساعت ۱۹:۱۵ جلیلی شبکه یک
ساعت ۲۰:۰۰ قاضی زاده شبکه یک
ساعت ۲۰:۳۰ رضایی شبکه دو
ساعت ۲۱:۳۰ مهرعلیزاده شبکه خبر
ساعت ۲۲:۴۵ رضایی شبکه دو
🔹سه شنبه ۳/۱۱ :
ساعت ۱:۰۰ همتی شبکه جام جم
ساعت ۱۹:۱۵ رئیسی شبکه یک
ساعت ۲۰:۰۰ همتی شبکه یک
ساعت ۲۰:۳۰ جلیلی شبکه دو
ساعت ۲۲:۴۵ جلیلی شبکه سه
🔹چهارشنبه ۳/۱۲:
ساعت ۱:۰۰ جلیلی شبکه جام جم
ساعت ۱۹:۱۵ مهرعلیزاده شبکه یک
ساعت ۲۰:۰۰ رضایی شبکه یک
ساعت ۲۰:۳۰ رئیسی شبکه دو
ساعت ۲۱:۳۰ زاکانی شبکه خبر
ساعت ۲۲:۴۵ رئیسی شبکه دو
🔹پنجشنبه ۳/۱۳:
ساعت ۱:۰۰ رئیسی شبکه جام جم
ساعت ۱۹:۱۵ زاکانی شبکه یک
ساعت ۸:۰۰ جلیلی شبکه یک
ساعت ۲۰:۳۰ مهرعلیزاده شبکه دو
ساعت ۲۲:۴۵ مهرعلیزاده شبکه دو
🔹جمعه ۳/۱۴:
ساعت۱:۰۰ مهرعلیزاده شبکه جامه جم
ساعت ۲۰:۰۰ رئیسی شبکه یک
ساعت ۲۰:۳۰ زاکانی شبکه دو
ساعت ۲۱:۳۰ قاضی زاده شبکه خبر
ساعت ۲۲:۴۵ رییسی شبکه دو
🔹شنبه ۳/۱۵ :
ساعت ۱ بامداد زاکانی شبکه جام جم
ساعت ۱۸:۰۰ جلیلی شبکه سه
ساعت ۱۹:۰۰ رییسی شبکه پنج
ساعت ۲۰:۰۰ مهرعلیزاده شبکه یک
ساعت ۲۰:۳۰ قاضی زاده شبکه دو
ساعت ۲۲:۴۵ قاضی زاده شبکه دو
🔹یکشنبه ۳/۱۶ :
ساعت ۱ بامداد قاضی زاده جام جم
ساعت ۱۷ رییسی شبکه چهار
ساعت ۱۹ مهرعلیزاده شبکه پنج
ساعت ۲۰ زاکانی شبکه یک
ساعت ۲۰:۳۰ همتی شبکه دو
ساعت ۲۲:۴۵ همتی شبکه دو
🔸دو شنبه ۳/۱۷ :
مناظره
🔹سه شنبه ۳/۱۸ :
ساعت ۱ بامداد همتی جام جم
ساعت ۱۷ مهرعلیزاده شبکه چهار
ساعت ۱۸ رییسی شبکه سه
ساعت ۱۹ زاکانی شبکه پنج
ساعت ۲۰ قاضی زاده شبکه یک
ساعت ۲۰:۳۰ رضایی شبکه دو
ساعت ۲۲:۴۵ رضایی شبکه دو
🔹چهارشنبه۳/۱۹ :
ساعت ۱ بامداد رضایی شبکه جام جم
ساعت ۲۰ همتی شبکه یک
ساعت ۲۰:۳۰ جلیلی شبکه دو
ساعت ۲۲:۳۵ شبکه دو
🔹پنجشنبه ۳/۲۰ :
ساعت ۱ بامداد جلیلی شبکه جام جم
ساعت ۱۷ زاکانی شبکه چهار
ساعت ۱۸ رییسی شبکه سه
ساعت ۱۹ قاضی زاده شبکه پنج
ساعت ۲۰ رضایی شبکه یک
ساعت ۲۰:۳۰ رییسی شبکه دو
ساعت ۲۲:۴۵ رییسی شبکه دو
🔸جمعه ۳/۲۱ :
مناظره
🔹شنبه ۳/۲۲ :
ساعت ۱۸ زاکانی شبکه سه
ساعت ۱۹ همتی شبکه پنج
ساعت ۲۰ جلیلی شبکه یک
ساعت ۲۱:۳۰ رضایی شبکه خبر
🔹یکشنبه ۳/۲۳:
ساعت ۱۷ قاضی زاده شبکه چهار
ساعت ۲۰ رییسی شبکه یک
ساعت ۲۰:۳۰ مهرعلیزاده شبکه دو
ساعت ۲۲:۴۵ مهرعلیزاده شبکه دو
🔹دوشنبه ۳/۲۴ :
ساعت ۱ بامداد رییسی جام جم
ساعت ۱۷ همتی شبکه چهار
ساعت ۱۸ قاضیزاده شبکه سه
ساعت ۱۹ رضایی شبکه پنج
ساعت ۲۰ مهرعلیزاده شبکه یک
ساعت ۲۰:۳۰ زاکانی شبکه دو
ساعت ۲۱:۳۰ جلیلی شبکه خبر
ساعت ۲۲:۴۵ زاکانی شبکه دو
🔸سه شنبه ۳/۲۵ :
مناظره
🔹چهارشنبه ۳/۲۶:
ساعت ۱ بامداد مهر علیزاده شبکه جام جم
ساعت ۱۷ رضایی شبکه چهار
ساعت ۱۸ همتی شبکه سه
ساعت ۱۹ جلیلی شبکه پنج
ساعت ۲۰ زاکانی شبکه یک
ساعت ۲۰:۳۰ قاضی زاده شبکه دو
ساعت ۲۱:۳۰ رییسی شبکه خبر
ساعت ۲۲:۴۵ قاضی زاده شبکه دو
✅ @hadianebasir
🔸 سردار حاجی زاده: تهدیدات رژیم صهیونیستی چیزی جز پرت و پلا نیست
فرمانده نیروی هوافضا:
🔹سخنان رژیم صهیونیستی و تهدیدات آن ها چیزی جز پرت و پلا نیست چراکه نوار محاصرهشده غزه شکست سختی را به رژیم صهیونیستی تحمیل کرد.
🔹رژیم صهیونیستی از موشکها و راکتهای مردم فلسطین که خودشان آنها را از لولههای فاضلاب ساختند، شکست خورد.
🔹رژیم صهیونیستی باید بار و بندیل خود را ببندد و برای زندگی در آمریکا، آلاسکا یا اروپا به دنبال محلی برای زندگی باشد.
🔹رژیم صهیونیستی شکننده است و تهدیدات موساد و گزینه جنگ علیه ایران- بهویژه پس از ناتوانی آنها در برابر مقاومت فلسطین- تنها یک پرت و پلاست.
✅ @hadianebasir
سنندج بودیم؛ سد قشلاق. محل مأموریتمان درگیری شدید بود؛ گروهکهای ضدانقلاب بچههای سپاه را ذله کرده بودند. من و آقا یوسف مسئول صندوق رأیگیری بودیم. رزمندهها یکییکی میآمدند رأیشان را میانداختند داخل صندوق و میرفتند پی کارشان. دم غروب، آقا یوسف گیرمان انداخت. گفت: «برید سر کوه یکی از بچهها اونجاست، رأی اون رو هم بگیرید.» از سینهکش کوه بالا رفتیم و رأی را گرفتیم. هنوز نفسمان درنیامده، گفت: «نگهبان سد هم مونده باید برید رأی اون رو هم بگیرید.» بهانه آوردیم که دیگر شب شده و احتمال درگیری بالاست. کوتاه نیامد. گفت: «حیفه یک رأی هم مهمه.» رفتیم. نگهبان توی تاریکی شناسنامه به دست منتظر ایستاده بود. تا دیدمان، خنده دوید روی صورتش. آخرین رأی صندوق هم قسمت نگهبان شد. (حمیدرضا بیتقصیر دوست شهید یوسف براهنی فر)
منبع: کتاب «اثر انگشت» (خاطرات و وصایای شهدا در موضوع انتخابات)
✅ @hadianebasir
ایمان راستین
«يا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا آمِنُوا بِاللَّهِ وَ رَسُولِهِ وَ الْكِتابِ الَّذِي نَزَّلَ عَلى رَسُولِهِ وَ الْكِتابِ الَّذِي أَنْزَلَ مِنْ قَبْلُ وَ مَنْ يَكْفُرْ بِاللَّهِ وَ مَلائِكَتِهِ وَ كُتُبِهِ وَ رُسُلِهِ وَ الْيَوْمِ الْآخِرِ فَقَدْ ضَلَّ ضَلالًا بَعِيدا» نساء/136
«اى كسانى كه ايمان آوردهايد! به خداوند و پيامبرش و كتابى كه بر پيامبرش نازل كرده و كتابى كه پيشتر فرستاده است، (به همۀ آنها) ايمان (واقعى) بياوريد. و هر كس به خدا و فرشتگان و كتب آسمانى و پيامبرانش و روز قيامت كفر ورزد پس همانا گمراه شده است، گمراهى دور و درازى.»
نکته ها
مراد آيه يا آن است كه: اى مؤمنان! گامى فراتر نهيد و به درجات بالاتر دست يابيد، يا آنكه بر ايمانتان براى هميشه استوار بمانيد و اندكى از آن عدول نكنيد. ايمان داراى درجاتى است، چنانكه در آيات ديگر نيز مىفرمايد: كسانى كه هدايت شدند، خداوند به هدايت آنان بيافزايد «محمّد/17»، تا ايمانى بر ايمان خويش بيافزايند. «فتح/4»
پیام ها
1- مؤمن، بايد تلاش كند تا خود را به بالاترين مرتبۀ از ايمان برساند.
2- اديان آسمانى، هدف و حقيقت واحدى دارند، همچون كلاسهاى يك مدرسه كه تحت نظارت يك مدير است.
«تفسیر نور»
✅ @hadianebasir
💢الزامات رئیس جمهور آینده💢
#قسمت_اول:
*"تحول در مدیریت اجرائی کشور"*
📝محمد سلطانی
در صدر اولویتهای رئیس جمهور و دولت آینده باید تحول سازنده و اساسی در مدیریت اجرائی کشور باشد.
گرچه فشارها و تحریمها تا حدودی در وخیم شدن اوضاع اقتصادی بیتاثیر نبوده، اما بر اساس اظهارنظر کارشناسان خارجی و داخلی، این تاثیر حداکثر در حد ۲۰درصد بوده است، بنابراین سوءمدیریت و ناکارآمدی دولت به میزان ۴ برابر تحریمها تاثیر مخرب بر صنعت و حوزه اقتصاد و معیشت مردم داشته است.
🔻این یک حقیقت استکه: مردم به وضع موجود اداری و اقتصادی کشور که نه با ارزشهای انقلاب و نه با انتظارات جمهور و نه با امکانات و تواناییهای موجود سازگار نیست، معترض، و گلهمندند.
🔻دولت آینده، برای علاج این درد مشترک، باید عمیقاً معتقد به تحول و تغییر اساسی در ریلگذاری اداره امور اجرایی کشور به نفع مردم باشد.
بیتردید و در آستانه قرن جدید،کشور نیازمند «تحول» همهجانبه و نظاممند برای نیل به *«ایران قوی»* میباشد.
🔻برخی صاحبنظران معتقدند تغییرات جزیی و پنهان کردن مسائل اصلی مردم در تعارفات سیاسی و زدوبندهای جناحی، دردی را دوا نمیکند، بلکه، تحول باید بگونهای اساسی، نظاممند و همهجانبه صورت گیرد.
🔻تحول اساسی در نظام مدیریتی کشور، با اعتماد به *نیروی جوان* و با اتکاء به *فنآوری بومی* علاج بسیاری از مشکلات موجود خواهد بود.🔺
✅ @hadianebasir
🔰 ۱۰ شاخصه انتخاب اصلح در کلام امیرالمؤمنین علی(علیهالسلام)
1️⃣ ساده زیستی و عدم ثروت اندوزی (نامه ۴۵)
2️⃣ محکم برخورد کردن با نزدیکانی که دارای فساد اقتصادی هستند. (نامه ۴۱)
3️⃣ عدم همراهی و به کار گیری دنیا طلبان(نامه ۳۹)
4️⃣ عقب نشینی نکردن در برابر دشمن(نامه ۳۸)
5️⃣به نظرات مردم اعتنا داشته باشد(نامه ۵۳)
6️⃣ به اقشار ضعیف توجه داشته و در صدد کاهش گرفتاری های مردم باشد(نامه ۵۳)
7️⃣ کینه و دشمنی بین مردم راه نیاندازد(نامه ۵۳)
8️⃣ تلاش برای از بین بردن فساد(نامه ۵۳)
9️⃣ سوءظن به دشمن حتی هنگام صلح(نامه ۵۳)
🔟 نظارت بر زیردستان و انتخاب فرد شایسته برای خدمت به مردم(نامه ۵۳)
✅ @hadianebasir
معاونت سیاسی سپاه امیر المؤمنین (ع) استان ایلام برگزار میکند:
موضوع:
جلب مشارکت حداکثری و انتخاب آگاهانه
سخنران:
دکتر نصرت الله حیدری
🕰زمان :دوشنبه ۱۰ خرداد ماه
ساعت ۲۲ شب
در بستر اپلیکیشن روبیکا به آدرس :
🆔https://rubika.ir/hadianebasir1
🔷جهت شرکت در نشست اپلیکیشن روبیکا را نصب و وارد لینک زیر شوید .
https://rubika.ir/hadianebasir1
⁉️ پاسخی به شبهه¬ی "دیکتاتور خواندن ولی فقیه" از سوی اصحاب تحریف
در ایران اسلامی؛ فصل الخطاب، ولی فقیه و رهبری است که حضرت امامرحمه الله علیه و مقام معظم رهبریمدظله العالی در این چهار دهه بر اساس مُرّ قانون اساسی و با التزام به سپر تقوا و البته مبنتیِ بر رویه¬ی بر خاسته از دین اسلام یعنی مردم سالاری، به این امر مبادرت ورزیدند و با پذیرشِ رایِ مردم و اصرار بر ساختار و ساز و کار قانونیِ موجود در جامعه، ضمن اینکه از ماهیت کلان نظام محافظت نموده، بلکه با پذیرش چند صدایی و ایجاد فضای باز سیاسی، جهت اعلام و اعمال نظرات مختلف در عرصه مدیریتی کشور، جامعه را در مسیر انتخاب راه درست هدایت نمودند؛ که بررسی وضعیت دولت های ماضی از سازندگی تا اصلاحات و از حلقه¬ی انحراف تا اصحاب اعتدال، خود گویای چند صدایی و حاکمیت رای و نظر مردم بوده و است.
و اما عدم احراز صلاحیت برخی ها بخاطر وجود برخی شواهد یا فقدان برخی ادله، ربطی به رهبری و اعمال دیکتاتوری نداشته و ندارد؛ بلکه جریاناتِ پر ادعا، امروز باید به چرایی ناتوانی خویش در معرفی کاندیدای سالم و منطبق بر قانون، پاسخگو باشند...
در مجموع فصل الخطاب بودن رهبری در کشور ما به معنای نادیده گرفتن اختیارات و مسئولیت های مسئولان کشور نیست . چرا که نقش و جایگاه مقام معظم رهبری در نظام، مشخص است و قانون اساسى چهار وظیفه¬ی مهم را بر عهده¬ی رهبری گذاشته که عبارت است از:
1. تعیین سیاست هاى کلى نظام جمهورى اسلامى ایران پس از مشورت با مجمع تشخیص مصلحت نظام؛
2. نظارت بر حسن اجراى سیاست هاى کلى نظام؛
3. حل اختلاف و تنظیم روابط قواى سه گانه؛
4. حل معضلات نظام که از طریق عادى قابل حل نیست از طریق مجمع تشخیص مصلحت نظام.(قانون اساسى جمهورى اسلامى ایران، اصل110).
بر این اساس، وظایف واختیارات مقام معظم رهبرى در ارتباط با مسائل کلى کشور و سیاست گذارى هاى کلان آن است و مسئولیتها در کشور مشخص شده است . و شخص مقام معظم رهبری در تبیین این اصل از قانون اساسی و رد شبهه¬ی مطرح شده، می فرمایند:
« رهبرى یک مدیریت است؛ البته مدیریتِ اجرائى نیست. مدیریت اجرائى در بخش قوه مجریه ضوابط مشخصى دارد، مسئولین معینى دارد؛ در قوه قضائیه و قوه مقننه هم که معلوم است.رهبرى، ناظر بر اینهاست. به چه معنا؟ به این معنا که از حرکت کلى نظام مراقبت کند.در واقع رهبرى، یک مدیریت کلان ارزشى است. همین طور که اشاره کردم، گاهى اوقات فشارها، مضیقهها وضرورتها، مدیریت هاى گوناگون را به بعضى از انعطاف هاى غیر لازم یا غیر جائز وادارمیکند؛ رهبرى بایستى مراقب باشد، نگذارد چنین اتفاقى بیفتد. این مسئولیتِ بسیارسنگینى است... مسئولین در بخشهاى مختلف، مسئولیتهاى مشخصى دارند... در همه اینهارهبرى نه میتواند دخالت کند، نه حق دارد دخالت کند، نه قادر است دخالت کند؛ اصلاًامکان ندارد. خیلى از تصمیمهاى اقتصادى ممکن است گرفته شود، رهبرى قبول هم نداشته باشد، اما دخالت نمیکند؛ بله، آنجائى که اتخاذ یک سیاستى منتهى خواهد شد به کج شدن راه انقلاب، رهبرى مسئولیت پیدا میکند. دستگاههاى گوناگون مثل همهى دنیا، کارهاى موظف قانونى خودشان را دارند انجام میدهند، با اختیارات کاملى که در قانون اساسى معین شده؛ اما حرکت کلان و کلى نظام اسلامى به سمت آن آرمانها باید منحرف نشود؛ اگرمنحرف شد، باید گریبان رهبرى را گرفت ؛ او مسئول است که نگذارد. » 90/7/24
به اندازه¬ی اندکی بصیرت تا رسیدن به حقیقت فاصله است...
✅ @hadianebasir
معاونت سیاسی سپاه امیر المؤمنین (ع) استان ایلام برگزار می کند:
نشست سیاسی
🔷موضوع : جلب مشارکت حداکثری وانتخاب آگاهانه
🎙سخنران : دکتر محمدسلطانی
🕰زمان :سه شنبه 11خرداد ماه
ساعت ۲۲ شب
در بستر اپلیکیشن روبیکا به آدرس :
🆔https://rubika.ir/hadianebasir1
🔷جهت شرکت در نشست اپلیکیشن روبیکا را نصب و وارد لینک زیر شوید .
https://rubika.ir/hadianebasir1
✳️ دولت جوان انقلابی؛ گامی عملی در راه تحقق اهداف گام دوم انقلاب ✳️
🔹رهبر معظم انقلاب اسلامی در گذشته حرکت کلان انقلاب اسلامی را در پنج مرحله ترسیم نموده بودند.
بنابر فرمایشات ایشان، مرحله اول، «انقلاب اسلامی» ؛ مرحله دوم، «تشکیل نظام اسلامی»، که هم اکنون از این دو مرحله عبور کرده ایم. ایشان مرحله سوم تحقق اهداف انقلاب را «تشکیل دولت اسلامی» میدانند . به واقع بیانیه گام دوم انقلاب مانیفستی برای تحقق مرحله سوم حرکت انقلاب اسلامی و رسیدن به تشکیل جامعهی اسلامی و نهایتا تمدنسازی اسلامی است؛ اما موفقیت ما در این مرحله بیش از هر چیزی در گرو «دولتسازی و جامعه سازی اسلامی» است. تحقق این دو مرحله میتواند ما را وارد گام پنجم در دهه پنجم انقلاب کند.
🔹در این میان، برخی مشکلات و نارساییهایی که در دولتسازی و تحقق یک دولتِ اسلامی و کارآمد و جامعهسازی اسلامی داریم، مانع ورود کارآمد به مرحلهی تمدنسازی نوین اسلامی خواهد بود. بی شک برای رسیدن به این مرحله از نظام انقلابی گام هایی باید برداشته شود که مهمترین آنها عبارتند از:
1- جهاد امید آفرینی
🔻در این بیانیه مهمترین مؤلفه، مسئلهی امیدبخشی است. ایشان سعی دارند فضای امیدوارکننده و چشماندازی قابل حصول را در این پیام بیان کنند و تأکید دارند که دشمن آنچه که هدف قرار داده همان امید ملت است. نقطهی انحطاط انقلاب زمانی استکه مردم و بهخصوص جوانان امید خود را از دست بدهند.
2- جهادِ نیروسازی
🔻بیشک یکی از زیرساختهای اصلیِ تحقق بیانیهی گام دوم، نظام تعلیم و تربیت است. نظریّهی نظام انقلابی، ما را به آموزش و پرورش و تربیت انقلابی، مدرسهی انقلاب و مدرسهی انقلابی هدایت میکند. گام دومِ خودسازی، جامعهپردازی و تمدنسازی برای نیل به تمدن نوین اسلامی به نیروسازی و تربیتی گستردهتر و کیفیتر از جوانان تربیت شده در گام اول نیازمند است.
اولین بایستهی این امر جلب توجه نخبگانِ جوان انقلابی به حضور گسترده و جهادی به منظور نقشآفرینی در عرصهی تعلیم و تربیت به عنوان اولویت اول نظام است. وظیفهی دولت نیز فراهم آوردن بستر این حضور است. شاید بتوان گفت اولین دستگاهی که امام انقلاب حضور جوانان انقلابی در مدیریتهای کلان و سطح بالای آن را از مسئولین مطالبه کرد آموزش و پرورش بود.
3- جهاد انتخاب اصلح
🔻تکیه زدن یک مدیر ارشد ناشایسته بر جایگاهی مهم، عدم باور و پایداری در مسیر آرمانها، ساده انگاری یا آلوده بودن به منافع شخصی و گروهی، انتخاب برخی سیاستهای غلط، همه و همه میتوانند ابعادی از ریشههای شکست دولت سازی اسلامی محسوب شوند .
🔹رسیدن به دولت اسلامی و تغییر دولت از دولت مدرن به دولت اسلامی، نیازمند کار جهادی است که با نفی غربگرایی و خلق دولت اسلامی، مقدمات ایجاد جمهوری دوم را برای تمدنسازی فراهم می آورد. در مدیریت جهادی دانش در کنار غیرت، تعهد و خودباوری و ما میتوانیم جمع میشود و نتیجهی آن صنایع هوافضا یا موشکهای بازدارندهی ماست.
🔹و این مهم جز با انتخاب یک دولت جوان مومن انقلابی که با نشاط و کار جهادی بتواند کشور را در گام دوم انقلاب از تحریم و تحریف عبور دهد محقق نخواهد شد.
✅ @hadianebasir