اگر در عاقبت کارها دقت کنیم گناه نمیکنیم.
🔹 امام صادق علیهالسلام فرمودند:
💠 ...وَ النَّظَرُ فِی العَواقِبِ تَفتَحُ القُلوب.
📚 امالی طوسی، مجلس یازدهم، صفحه ۳۰۱
◀️ شرح و ترجمه حدیث توسط حضرت آیتالله خامنهای: یعنی اگر ما در عواقب کارمان دقّت کنیم، دل را باز میکند، منافذ فکری انسان را، منافذ روحی و معنوی انسان را باز میکند. اگر در عاقبت کارهایمان دقّت کنیم، گناه نمیکنیم، فسق نمیکنیم؛ اگر به عاقبت کارمان فکر کنیم، از لغزشهایی که معمولاً برای ماها پیش میآید، اجتناب میکنیم. هم در مسائل شخصی این جور است، هم در مسائل بزرگ این جور است، هم در مسائل کلان کشوری این جور است. اگر این جور شد، آن وقت دیگر با امید باید پیش برویم. (۱۳۹۷/۱۲/۰۵)
💬 احادیث طرح شده توسط رهبر انقلاب
🔵 http://eitaa.com/joinchat/3953262592C3bb15b9877
مفهوم حکومت از نگاه امیرالمؤمنین چیست؟
امیرالمؤمنین علی علیهالسلام فرمودند: ولاه مصر جبایة خراجها و جهاد عدوها و استصلاح اهلها و عمارة بلادها.
حضرت آیتالله خامنهای: امیرالمؤمنین در بخشهای مهمی از نهجالبلاغه به حیطهی حکومت اشاره میکند. شاید دهها جمله در نهجالبلاغه میتوان نشان داد که مفهوم شریف حکومت را از نظر علی بن ابی طالب علیهالسلام مشخص میکند. از جمله در ابتدای فرمان مالک اشتر « ولاه مصر جبایة خراجها و جهاد عدوها و استصلاح اهلها و عمارة بلادها»(*) این است معنای حکومت. اگر مالک اشتر به عنوان استاندار و والی و حاکم مصر معین میشود نمیرود آنجا تا برای خود عنوانی و قدرتی کسب کند، یا سود و بهرهی مادی را به خود متوجه کند؛ میرود آنجا تا این کارها را انجام بدهد، سهم مردم را در ادارهی امور مالی کشور از آنها بگیرد، با دشمنان مردم مبارزه کند، آنها را در مقابل دشمنهایشان مصونیت بدهد، آنها را به صلاح نزدیک کند؛ صلاح با بُعد وسیع مادی و معنویاش که از نظر علی علیهالسلام و در منطق نهجالبلاغه مطرح است. شهر را و حیطهی حکومت خود را آباد کند. یعنی به طور خلاصه انسانها را بسازد، سرزمین را آباد کند، اخلاق و ارزشهای معنوی را بالا ببرد، وظائف مردم و آنچه را که در جنب حکومت برعهدهی آنهاست آنها را استنقاذ کند و استعداء کند. ۱۳۶۰/۰۲/۲۹
📜 نامه ۵۳ نهج البلاغه
💬 احادیث طرح شده توسط رهبر انقلاب
🔵 http://eitaa.com/joinchat/3953262592C3bb15b9877
⚖ دورانِ مهدویت : دورانِ عدالت
🔹 پيامبر صلي الله عليه و آله: مَهْدىُّ اُمَّتِى الَّذى يَمْلاَُ الاَْرْضَ قِسْطا وَ عَدْلاً كَما مُلِئَتْ جَوْرا وَ ظُلْما؛
💠 «مهدى امّت من، كسى است كه هنگام پر شدن زمين از بيداد و ظلم، آن را پر از قسط و عدل خواهد كرد.» کتاب سلیم بن قیس صفحه ۴۲۹
حضرت آیتالله خامنهای: عدالت، خواستهى عمومى بشریّت از اوّل تا امروز و تا آخر است. ... که در آثار ما [آمده] : «یَملَأُ الله بِهِ الاَرضَ قِسطاً وَ عَدلاً کَما مُلِئَت ظُلماً و جَورا»(*) ... اگر بخواهیم تشبیه کنیم، اینجور باید بگوییم که یک مسافرى یا یک کاروانى از پیچوخمهاى دشوار، از معبرهاى سخت، از کوهستانها، از وادىها، از درّهها، از لجنزارها، از خارزارها، همینطور دارد عبور میکند، راه را میپیماید، براى اینکه خودش را به یک نقطهاى برساند؛ این نقطه کجا است؟ این نقطه عبارت است از یک اتوبان، یک جادّهى مهم، یک جادّهى باز، یک راه هموار. همهى آنچه در تاریخ بشر تا امروز مشاهده میکنیم، حرکت در همان کورهراهها و در همان فرازونشیبها و در همان خارستانها و لجنزارها و مانند اینها بوده است؛ بشریّت دارد همینطور این راه را طى میکند تا به اتوبان برسد؛ این اتوبان، دورانِ مهدویّت است، دوران ظهور حضرت مهدى (سلام الله علیه) است.
💬 احادیث طرح شده توسط رهبر انقلاب
🔵 http://eitaa.com/joinchat/3953262592C3bb15b9877
در منطق اسلام چه کسانی اشراف هستند؟
🥇 أَشْرَافُ أُمَّتِي حَمَلَةُ اَلْقُرْآنِ وَ أَصْحَابُ اَللَّيْلِ
💠 پيامبر خدا صلىاللهعليهوآله فرمودند: اشراف امّت من، حاملان قرآنند و شب زنده داران. (من لا يحضره الفقيه، جلد۴، صفحه۳۹۹)
◀️ حضرت آیتالله خامنهای: نامها و عنوانها و جایگاهها و کرسیها به انسان تشخص نمیدهد؛ تشخص واقعی و شرف واقعی در معانی دیگری است؛ همچنانی که در روایت داریم که «اشراف امّتی حملة القران و اصحاب اللّیل». اشرافیت در نظامهای مادی معنایی دارد، ولی در نظام اسلامی اشرافیت معنای دیگری دارد. آن کسانی که اصحاباللیلاند - کسانی هستند که برای خدا در شب قیام میکنند - یا کار دشوار را برای مردم در شب انجام میدهند، یا آن کسانی که حملةالقرآن هستند و با قرآن انس دارند و با نور قرآن و هدایت قرآن حرکت میکنند، «اشراف» اینها هستند. کسانی که پول دارند، ثروت دارند و جایگاه اجتماعی دارند، آنها در منطق و در نظام ارزشی اسلامی «اشراف» محسوب نمیشوند. (۱۳۸۷/۶/۲)
📜 کانال حدیث ناب ● @Hadise_Nab
💬 احادیث طرح شده توسط رهبر انقلاب
از چشمم افتاد!
🔸 رَوَى ابْنُ عَبَّاسٍ قَالَ:کَانَ رَسُولُ اللَّهِ إِذَا نَظَرَ الرَّجُلَ فَأَعْجَبَهُ قَالَ: هَلْ لَهُ حِرْفَةٌ؟ فَإِنْ قَالُوا لَا قَالَ: سَقَطَ مِنْ عَیْنِی. قِیلَ: وَ کَیْفَ ذَاکَ یَا رَسُولَ اللَّهِ؟ قَالَ: لِأَنَّ الْمُؤْمِنَ إِذَا لَمْ یَکُنْ لَهُ حِرْفَةٌ یَعِیشُ بِدِینِه.
💠 به نقل از ابن عبّاس: پیامبر خدا (ص) هرگاه به کسى نگاه مىکرد و از او خوشش مىآمد، مىفرمود: شغلى هم دارد؟ اگر مىگفتند: نه، مىفرمود: از چشمم افتاد. عرض مىشد: چرا اى رسول خدا؟! مىفرمود: زیرا اگر مؤمن شغل و حرفهاى نداشته باشد دین خود را وسیله امرار معاشش مىکند. (بحارالانوار، جلد ۱۰۰، صفحه ۹)
◀️ حضرت آیتالله خامنهای: سعی کنیم تنبلی را، بیکارگی را، بیاعتنائی به کار را در چشم مردم به شکل درستی موهون (حقیر و پست) کنیم؛ یعنی بیکارگی باید موهون بشود؛ کار باید ارزش بشود. در روایت داریم که پیغمبر اکرم یک جوانی را دیدند، از این جوان خوششان آمد؛ صدایش کردند، مثلاً اسمش را پرسیدند، بعد گفتند شغلت چیست؟ گفت من بیکارم، من شغل ندارم؛ حضرت فرمودند: سَقَطَ مِن عَینی؛ از چشمم افتاد؛ یعنی کار این[طور] است. پیغمبر که با کسی رودربایستی ندارد. باید اینجوری بشود. (۱۳۹۴/۶/۴)
📜 کانال حدیث ناب ● @Hadise_Nab
💬 احادیث طرح شده توسط رهبر انقلاب
جهاد در راه خدا با مال و جان و زبان
🚨 الله، الله، فی الجهاد باموالکم و
انفسکم و السنتکم فی سبیل الله
💠 امیرالمؤمنین علی علیهالسلام فرمودند: «خدا را، خدا را در جهاد در راه خدا، با اموالتان و جانهایتان و زبانهایتان.» (نهجالبلاغه، نامهی ۴۷)
◀️ حضرت آیت الله خامنهای: امیرالمؤمنین به ما فرموده است: «الله، الله، فی الجهاد باموالکم و انفسکم و السنتکم فی سبیل الله» خدا را، خدا را به جهاد بگرائید با جانتان، با مالتان، با زبانتان و این وظیفهی همهی ماست و من تذکراتی را در خطبهی دوم به شما برادران و خواهران و عموم ملت عزیز ایران برای آمادگی و کمربستگی در راه این جهاد مقدس عرض خواهم کرد. این جنگ برای ما یک جنگ مقدس و مبارک است. دشمن خیال کرد ما را با کشاندن به این جنگ نابود خواهد کرد، اما همچنانی که پس از جنگ خندق، کفار متلاشی و متفرق و نابود شدند و سلسلهی تهاجمات اسلامی تا سالیان درازی دنیا را تکان داد، این جنگ خندق هم ما را وارد دُر پایانناپذیر فتوحات جهانی خواهد کرد. (۱۳۵۹/۰۷/۰۴)
📜 کانال حدیث ناب ● @Hadise_Nab
💬 احادیث طرح شده توسط رهبر انقلاب
🌿 هرگاه نوروز فرار رسيد، غسل كن
و پاكيزهترين لباسهايت را بپوش.
✅ امام صادق عليه السّلام
📍 إذا كانَ يَومُ النَّيروزِ
فَاغْتَسِل وَ البَسْ أنظَفَ ثِيابِكَ؛
📚 وسائلالشيعه، جلد۵، صفحه۲۸۸
📜 کانال حدیث ناب ● @Hadise_Nab
🌺 هر روز را نوروز کنید؛
🔸 اگر مىتوانيد هر روز را نوروز كنيد؛ يعنى در راه خدا به يكديگر هديه بدهيد و با يكديگر پيوند داشته باشيد.
📍 فَنَيرِزُوا إن قَدَرتُم كُلَّ يَومٍ
يَعني تَهادَوا و تَواصَلُوا فِي اللّهِ
✅ پيامبر خدا حضرت محمد(ص)
📚 دعائمالإسلام، ج ۲، ص ۳۲۶
🆔 @Hadise_nab
🌿 مهمان روزیشو میاره!
📌 ميهمان، روزى خود را مىآورد
و گناهان اهل خانه را مىبرد.
اَلضَّيفُ يَنزِلُ بِرِزقِه
وَ يَرتَحِلُ بِذُنوبِ أَهلِ البَيتِ؛
✅ رسول اكرم حضرت محمد"ص"
📚 بحارالأنوار(ط-بیروت)، ج۷۲، ص۴۶۱، ح۱۴
🆔 @Hadise_nab
⚰ این دنیای حقیر ارزش کینه نداره؛
📌 دنيا كوچکتر و حقيرتر و ناچيزتر
از آن است كه در آن از كينهها پيروى شود.
📍 اَلدُّنيا أَصغَرُ وَ أَحقَرُ وَ أَنزَرُ
مِن أَن تُطاعَ فيهَا الحقادُ؛
✅ امام علی علیهالسلام
📚 شرح آقا جمال الدین خوانساری
بر غررالحكم و دررالکلم ج۲، ص۵۲، ح۱۸۰۴
🆔 @Hadise_nab
🌦 درهای رحمت باز است...
📌 قطعاً درهاى آسمان در شب اوّل ماه رمضان گشوده مىشود و تا آخرين شب اين ماه بسته نمیشود.
📍 إنَّ أبوابَ السَّماءِ تُفتَحُ في أوَّلِ لَيلَةٍ مِن شَهرِ رَمَضانَ و لاتُغلَقُ إلى آخِرِ لَيلَةٍ مِنهُ؛
✅ حضرت محمد صلیاللهعلیهوآله
📚 بحار الأنوار، ج۹۶، ص۳۴۴
🆔 @Hadise_nab
✍ سه نشانه منافق
📌 سه چيز است كه در هر كس باشد منافق است اگر چه روزه بگیرد و نماز بخواند و حج و عمره كند و بگويد "من مسلمانم":
۱- كسى كه هنگام سخن گفتن دروغ بگويد.
۲- وقتى كه وعده دهد تخلف نمايد.
۳- چون امانت بگيرد، خيانت نمايد.
📍 ثَلاثٌ مَن كُنَّ فيهِ فَهُوَ مُنافِقٌ وَ اِن صامَ وَ صَلّى وَحَجَّ وَاعتَمَرَ وَقالَ «اِنّى مُسلِمٌ» مَن اِذا حَدَّثَ كَذِبَ وَ اِذا وَعَدَ اَخلَفَ وَ اِذَا ائتُمِنَ خانَ؛
✅ رسول اكرم صلىاللهعليهوآلهوسلم
📚 نهج الفصاحه ، ص۴۲۲ ،ح۱۲۸۰
🆔 @Hadise_nab
📌 افطارى دادن تو به برادر روزهدارت،
فضيلتش بيشتر از روزه داشتن توست.
📍 فِطرُكَ أخاكَ الصّائِمَ
أفضَلُ مِن صيامِكَ؛
✅ امام رضا عليهالسلام
📚 الکافی، ج۴، ص۶۸
🆔 @Hadise_nab
📌 جامعه مدیر میخواد!
🪑 لَابُدَّ لِلنَّاسِ مِنْ أَمِیرٍ بَرٍّ أَوْ فَاجِرٍ...
💠 امیرالمؤمنین علی علیهالسلام فرمودند: «براى مردم حاكمى لازم است چه نيكوكار و چه بدكار، كه مؤمن در عرصه حكومت او به راه حقّش ادامه دهد، و كافر بهره مند از زندگى گردد...». (نهجالبلاغه، خطبه ۴۰)
📜 کانال حدیث ناب ● @Hadise_Nab
💬 احادیث طرح شده توسط رهبر انقلاب
حدیث ناب
📌 جامعه مدیر میخواد! 🪑 لَابُدَّ لِلنَّاسِ مِنْ أَمِیرٍ بَرٍّ أَوْ فَاجِرٍ... 💠 امیرالمؤمنین علی عل
◀️ حضرت آیت الله خامنهای: خوارج عدهای صادقانه و از روی اشتباه، اما یقیناً عدهای از روی غرض میگفتند «لاحکم الا لله» یعنی ما در جامعه حکومت لازم نداریم. امیرالمؤمنین این کلمهی «لاحکم الا لله» را برایشان معنا میکند و اشتباه آنها را به آنها نشان میدهد. ... امیرالمؤمنین میگوید نه، در جامعه حکومت لازم است. «کلمة حقٍ یراد بها باطل» این یک سخن حقی است در قرآن هم هست، «ان الحکم الا لله» حکم و حکومت متعلق به خداست فقط، اما این به معنای این نیست که جامعه یک مدیر نمیخواهد. «نعم، انه لاحکم الا لله و لکن هؤلاء یقولون لا امرة الا لله» اینها میخواهند بگویند ادارهی جامعه را هم خدا خودش باید بیاید بکند و هیچکس غیر از خدا حق ندارد مدیر جامعه باشد، یعنی جامعه بلا مدیر بماند. «و انه لا بد للناس من امیرٍ برٍ او فاجرٍ» این یک ضرورت اجتماعی است، یک ضرورت طبیعی و انسانی است که جامعه احتیاج دارد به یک اداره کنندهای، به یک مدیری، یا مدیر خوب یا مدیر بد، مسألهی خوب و بد بودن مدیر مسألهی بعدی است، ضرورت زندگی انسان ایجاب میکند که یک مدیری وجود داشته باشد. «لاحکم الا لله»ای که اینها میگفتند در حقیقت میخواستند حکومت علی را که از آن ناراضی بودند نفی کنند، در حالی که «لاحکم الا لله» اندادالله را نفی میکرد، حاکمیت در عرض حاکمیت خدا و رقیب حاکمیت الله را نفی میکرد. حاکمیت علی حاکمیتی در عرض حاکمیت خدا نبود، محو در حاکمیت خدا بود، در طول حاکمیت خدا بود، سرچشمه گرفتهی از حاکمیت الله بود و امیرالمؤمنین این مسأله را روشن میکند. (۱۳۶۰/۲/۲۹)
📜 کانال حدیث ناب ● @Hadise_Nab
💬 احادیث طرح شده توسط رهبر انقلاب
📌 دعاى شخص روزهدار
هنگام افطار مستجاب مىشود.
📍 دَعْوَةُ الصَّائِمِ تُسْتَجَابُ عِنْدَ إِفْطَارِه؛
✅ امام موسی کاظم علیهالسلام
📚 بحارالانوار (ط - بیروت)،
جلد۹۳، صفحه۲۵۵، حدیث۳۳
🆔 @Hadise_nab
📌 خداوند روزه را واجب كرده تا
بدين وسيله دارا و ندار مساوى گردند.
📍 إِنَّمَا فَرَضَ اللَّهُ (عَزَّ وَ جَلَّ)
الصِّيَامَ لِيَسْتَوِيَ بِهِ الْغَنِيُّ وَ الْفَقِير؛
✅ امام صادق علیهالسلام
📚 من لا يحضره الفقيه،
جلد ۲، صفحه ۷۳، حدیث ۱۷۵۶
🆔 @Hadise_nab
ماه رمضان 🌙
ماه استغفار
ماه روزه
و ماه دعاست.
📍 هُوَ شَهرُ الإستِغفارِ و
هُوَ شَهرُ الصِّيامِ و هُوَ شَهرُ الدُّعاءِ؛
✅ پيامبر اکرم صلّیاللهعليهوآله
📚 فضائل الأشهر الثلاثة، ص ۱۱۷
🆔 @Hadise_nab
❤️ من طرفدار حزبالله هستم!
وَإِنَّمَا عِمَادُ الدِّينِ، وَجِمَاعُ الْمُسْلِمِينَ، وَالْعُدَّةُ لِلاَْعْدَاءِ، الْعَامَّةُ مِنَ الاُْمَّةِ، فَلْيَکُنْ صِغْوُکَ لَهُمْ، وَمَيْلُکَ مَعَهُمْ.
💠 امیرالمؤمنین علی علیهالسلام فرمودند: «ستونهاى استوار دين، و اجتماعات پرشور مسلمين، و نيروهاى ذخيره دفاعى، عموم مردم مىباشند، پس به آنها گرايش داشته و اشتياق تو با آنان باشد». (نهجالبلاغه، نامه ۵۳)
◀️ حضرت آیت الله خامنهای: شهید رجائی صریح گفت من طرفدار حزبالله هستم. بنده همان وقتیکه این حرف را از رجائی شنیدم -که در تلویزیون و رادیو داشت سخنرانی میکرد و من هم داشتم میشنفتم- با خودم گفتم که این مرد، عقل و دین را با هم آمیخت؛ چون یقین است که در یک جامعهای که سالیان درازی با حکومت تبعیض زندگی کرده، در آنِ واحد، دل همهی مردم را نمیشود بهدست آورد؛ باید انتخاب کرد، و رجائی انتخاب کرد؛ همان چیزی که در آن فرمان(*) معروف امیرالمؤمنین (علیهالسّلام) به مالک اشتر بود که به عامّهی مردم و به تودههای مردم رو بیاور و آنها را بطلب، آنها هستند که دلشان با خدا آشناتر و مأنوستر است، بیشتر در خدمت اهداف خداییاند، دنبال خواصّ مردم و گروهها و قشرهای ویژه نرو. عامّهی مردم هرجا هستند، آنجا اهداف الهی قابل پیاده شدن و تأمین شدن است و رهبران اسلامی این را همیشه به ما توصیه کردهاند.(۱۳۶۲/۰۶/۰۸)
📜 کانال حدیث ناب ● @Hadise_Nab
💬 احادیث طرح شده توسط رهبر انقلاب
◀️ حضرت آیت الله خامنهای: در دوران امیرالمؤمنین وقتی که دو لشگر در مقابل هم قرار میگرفتند هر دو لشگر نماز میخواندند، هر دو لشگر اگر ماه رمضان پیش میآمد روزه میگرفتند، از میان هر دولشگر آهنگ تلاوت قرآن شنیده میشد. مسلمانها در هر دو لشگری که در مقابل هم قرار داشت احساس میکردند که صراحت و راحتی خیال دوران پیغمبر را ندارند، لذا در جنگ صفین در نیروهای امیرالمؤمنین چند بار زمزمهی سؤال و حیرت به وجود آمد، و مسلمانهایی که اسلام قدیمی و از دوران پیغمبر را داشتند و حقایق و مسائل اسلامی را از اولین روزهای ولادت اسلام و به خصوص ولادت حکومت اسلامی تعقیب کرده بودند - مثل عمار و یاسر - میتوانستند گرهگشا باشند و مشکل را برطرف کنند؛ بسیاری مردد میبودند. در ماجراهای دوران امیرالمؤمنین این حالت آشکار نبودن، اختلاط صفوف، اشتراک در شعارها به قدری فضا را تنگ کرده بود که امیرالمؤمنین بارها میفرمود «لایحمل هذا العلم الا اهل البصر و الصبر» تنها مقاومت کافی نیست، بینایی لازم است، هوشمندی لازم است، تیزنگری لازم است، این خصوصیت ممتاز زمان امیرالمؤمنین است؛ رنجهای امیرالمؤمنین و دردسرهای امیرالمؤمنین هم ناشی از همین است. (۱۳۶۳/۰۱/۲۶)
📜 کانال حدیث ناب ● @Hadise_Nab
💬 احادیث طرح شده توسط رهبر انقلاب
👌 هیچکس! مگر آنکه بصیرت دارد...
🔸 وَ لَا يَحْمِلُ هَذَا الْعَلَمَ إِلَّا أَهْلُ الْبَصَرِ
وَ الصَّبْرِ وَ الْعِلْمِ [بِمَوَاقِعِ] بِمَوَاضِعِ الْحَقِّ
💠 امیرالمؤمنین علی علیهالسلام فرمودند: «...و اين پرچم را به دوش نمىكشد مگر آن كه اهل بصيرت و استقامت و داناى به موارد حق باشد». (نهجالبلاغه، خطبه ۱۷۳)
📜 کانال حدیث ناب ● @Hadise_Nab
💬 احادیث طرح شده توسط رهبر انقلاب
17.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
«دلم میخواهد زودتر مرگم فرا برسد.»
📹 #شرح_حدیث | نصیحت و پاسخ پیامبر اکرم(ص) به شخصی که آرزوی مرگ میکرد چه بود؟
📙 امالی طوسی، مجلس سیزدهم، صفحه ۳۸۵
📜 کانال حدیث ناب ● @Hadise_Nab
💬 احادیث طرح شده توسط رهبر انقلاب
24.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍀 اگر با تقوا باشید هیچ عمل خیری از شما کم نیست؛
📹 #شرح_حدیث | وقتی شما تقوا دارید و متّقی هستید، هیچ عمل خیری که از شما صادر شود کم نیست. ولو یک صلوات بفرستید، یک سبحانالله بگویید، یک صدقهای بدهید، یک صلهی رحمی بکنید، هر کاری که بکنید، وقتی دارای تقوا هستید، آن عمل، عمل کوچکی دیگر نیست. خاصیّت تقوا این است. تقوا مثل روحی است که در جسمِ اعمال نیک و خیرِ انسان وارد میشود و به آنها حیات میبخشد، ارزش میبخشد، عُلو میبخشد.
📘 امالی طوسی، مجلس دوّم، صفحه ۶۱
📜 کانال حدیث ناب ● @Hadise_Nab
💬 احادیث طرح شده توسط رهبر انقلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #شرح_حدیث | برو سراغ عمل!
📘 امالی شیخ صدوق، صفحه ۵۱
📜 کانال حدیث ناب ● @Hadise_Nab
💬 احادیث طرح شده توسط رهبر انقلاب
13.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #شرح_حدیث | عیب برادر دینیات را شایع نکن!
📗 کتاب الشافی صفحه ۷۲۱
📜 کانال حدیث ناب ● @Hadise_Nab
💬 احادیث طرح شده توسط رهبر انقلاب
15.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #شرح_حدیث | آرزویی که منع شده چه آرزویی است؟ و آرزویی که مدح شده کدام است؟
📗 کتاب الشافی صفحه ۷۷۶
📜 کانال حدیث ناب ● @Hadise_Nab
💬 احادیث طرح شده توسط رهبر انقلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #شرح_حدیث | بهترین چیزی که خدا در دل انسان قرار میدهد.
📗 کتاب الشافی صفحه ۸۳۴
📜 کانال حدیث ناب ● @Hadise_Nab
💬 احادیث طرح شده توسط رهبر انقلاب
15.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #شرح_حدیث | مسابقهای که آخر ندارد!
📗 کتاب الشافی صفحه ۷۸۲
📜 کانال حدیث ناب ● @Hadise_Nab
💬 احادیث طرح شده توسط رهبر انقلاب
16.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #شرح_حدیث | بدترین مردم چه کسانی هستند؟
📗 کتاب الشافی صفحه ۷۲۳
📜 کانال حدیث ناب ● @Hadise_Nab
💬 احادیث طرح شده توسط رهبر انقلاب