فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چرا دیر وقت اومدید برای رای دادن؟ دلیلتون این موقع نیمه شب⁉️
🌷 دیر اومدم به خاطر اینکه....
زیباتر از این دلیلم مگه هست⁉️
🍃🌹🍃ــــــــــــــــــــــــــــ
صــراط
#انتخابات
═✧☘️ 🌸☘️✧═
┄┅═🌸﷽🌸═┅┄
🌹🍃چمران یک دانشمند تمامعیار بود...دنیا و مقام برایش مهم نبود؛ نان و نام برایش مهم نبود؛ به نام کی تمام بشود، برایش اهمیتی نداشت. باانصاف بود، بیرودربایستی بود، شجاع بود، سرسخت بود. در عین لطافت و رقت و نازکمزاجی شاعرانه و عارفانه، در مقام جنگ یک سرباز سختکوش بود... در وجود یک چنین آدمی، دیگر تضاد بین سنت و مدرنیته حرف مفت است؛ تضاد بین ایمان و علم خندهآور است. ...هم علم هست، هم ایمان؛ هم سنت هست، هم تجدد؛ هم نظر هست، هم عمل؛ هم عشق هست، هم عقل. اینکه گفتند:
با عقل آب عشق به یک جو نمیرود
بیچاره من که ساخته از آب و آتشم
نه، او آب و آتش را با هم داشت. آن عقل معنوىِ ایمانی، با عشق هیچ منافاتی ندارد؛ بلکه خود پشتیبان آن عشق مقدس و پاکیزه است.۱۳۸۹/۰۴/۰۲
🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅
☘️یا قاضِیَ الحاجات ، ۱۰۰ مرتبه☘️
🔅امروز دوشنبه
🗓 ۳۱ خرداد ۱۴۰۰ هجری شمسی
🗓 ۱۰ ذی القعده ۱۴۴۲ هجری قمری
🗓 21 ژوئن 2021 میلادی
🌹🕊 ۳۱ خرداد سالروز شهادت دکتر مصطفی چمران
┄┅═✧☘️ 🌸☘️✧═┅┄
5.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺به افتخار سربلندی قلب هایی که در آنسوی آب ها برای ایران می طپید؛
🎥صحنه های تلخ و شیرینِ رای دادن ایرانیان خارج از کشور
#انتخابات
┄┅═✧☘️ 🌸☘️✧═┅┄
❓دلایل کاهش مشارکت چیست؟
1️⃣درصد مشارکت در دورههای مختلف ریاست جمهوری بدین شرح است: دوره اول 67.41 درصد، دوره دوم 64.23 درصد، دوره سوم 74.26 درصد، دوره چهارم 54.78 درصد، دوره پنجم 54.59 درصد، دوره ششم 50.66 درصد، دوره هفتم 79.92 درصد، دوره هشتم 66.77، دوره نهم 59.76 درصد، دوره دهم 84.83 درصد، دوره یازدهم 72.94 درصد، دوره دوازدهم 73.33 درصد و دوره سیزدهم 48.8 درصد.
2️⃣عوامل متعددی برای کاهش میزان مشارکت نسبت به سایر انتخاباتها بیان میشود؛ اول؛ عملکرد ضعیف آقای روحانی بزرگترین ضربه را به جمهوریت نظام و کاهش مشارکت زد و جمع زیادی از کسانی که در دوره قبل به وی رأی داده بودند را از شرکت در انتخابات منصرف کرد. در 11 موج نظرسنجی ایسپا (وابسته به دولت) اعلام شده است که 42.6 درصد افرادی که سال ۹۶ به حسن روحانی رأی دادهاند، گفتهاند قطعاً در انتخابات ریاستجمهوری ۱۴۰۰ مشارکت میکنند و 60 درصد آنها به رئیسی و فقط 5 درصد به همتی رأی میدهند. دوم؛ در تمام نظرسنجیها میزان رأی منفی به آقای رئیسی بسیار پایینتر از سایر نامزدها بود و حتی بر اساس نظرسنجیهای قبل از انتخابات 68.1 درصد از افرادی که در سال ۹۶ به ابراهیم رئیسی رأی داده بودند، اعلام کرده بودند در انتخابات پیشرو شرکت خواهند کرد. سوم؛ وضعیت معیشت، تورم، رشد نقدینگی باعث نارضایتی بخشهایی از جامعه حتی حامیان سابق دولت شده بود. در نظرسنجی بسیج مشکلات روزافزون اقتصادی با حدود 30 درصد مهمترین عامل تردید پاسخگویان برای شرکت در انتخابات بیان شد و 28 درصد هم اعلام کردند که به خاطر عملکرد دولت فعلی در انتخابات شرکت نمیکنند. این نشان میدهد که مشکلات اقتصادی و ناکارآمدی دولت در کاهش مشارکت نقش داشته است و نمیتوان بهسادگی از کنار آن گذشت. چهارم؛ بیماری کرونا بهعنوان یک عامل مؤثر بر کاهش مشارکت نیز مؤثر است که در نظرسنجیها حدود 28 درصد اعلام کرده بودند بر عدم مشارکت تأثیرگذار است.
3️⃣در همه دورههای 13 گانه ریاست جمهوری، میانگین مشارکت 65 درصد بوده است و حدود 30 درصد در همه انتخاباتها شرکت نداشتهاند؛
👈🏻بنابراین عدم مشارکت بخشی از جامعه، صرفاً مربوط به این دوره از انتخابات مربوط نمیشود. همانگونه که در آمارها بیان شد، نباید کاهش مشارکت را تک علتی دنبال کنیم و دلایل مختلفی در بروز آن نقش داشتهاند. بااینحال، رئیسجمهور منتخب، رئیسجمهور همه ملت ایران است و باید از همه ظرفیتهای انسانی کشور بدون توجه به قطببندیهای سیاسی استفاده کند.
#انتخابات
┄┅═✧☘️ 🌸☘️✧═┅┄
🔰 تاثیر کرونا بر انتخابات کشورها
🔻کشورهایی که انتخابات خود را در ایام کرونا برگزار کردهاند با کاهش مشارکت رو به رو بوده اند.
🔺پس از شیوع کرونا در جهان وضعیت انتخابات در جهان دچار تغییر شد به شکلی که ۶۴ کشور انتخابات خود را به تعویق انداختند و ۳۰ کشور هم با این وجود آن را برگزار کردند.
#انتخابات
#ثامن
┄┅═✧☘️ 🌸☘️✧═┅┄