فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راهکاری از امام رضا برای حل مشکلات سخت...!
https://eitaa.com/hadisemenbar/6876
🌷یک حدیث، یک قصه🌷
امیرالمومنین علی علیه السلام فرمود:
أَكْثَرُ مَصَارِعِ الْعُقُولِ تَحْتَ بُرُوقِ الْمَطَامِع
یعنی قربانگاه عقل ها و خردها غالبا در طمع ورزی هاست.
( تصنیف غررالحکم و دررالکلم ص 298 ، ح ۶۷۵۰.)
یک قصه آموزنده👇👇
گویند روزی پادشاهی این سوال برایش پیش می آید و می خواهد بداند که نجس ترین چیزها در دنیای خاکی چیست. برای همین کار وزیرش را مامور میکند که برود و این نجس ترین نجس ترینها را پیدا کند و درصورتی که آنرا پیدا کند و یا هر کسی که بداند تمام تخت و تاجش را به او بدهد.
وزیر هم عازم سفر می شود و پس از یکسال جستجو و پرس و جو از افراد مختلف به این نتیجه رسید که با توجه به حرفها و صحبتهای مردم باید پاسخ همین مدفوع آدمیزاد اشرف باشد.
عازم دیار خود می شود در نزدیکی های شهر چوپانی را می بیند و به خود می گوید بگذار ازاو هم سؤال کنم شاید جواب تازه ای داشت بعد از صحبت با چوپان، او به وزیر می گوید من جواب را می دانم اما یک شرط دارد و وزیر نشنیده شرط را می پذیرد چوپان هم می گوید تو باید مدفوع خودت را بخوری وزیر آنچنان عصبانی می شود که می خواهد چوپان را بکشد ولی چوپان به او می گوید تو می توانی من را بکشی اما مطمئن باش پاسخی که پیدا کرده ای غلط است تو این کار را بکن اگر جواب قانع کننده ای نشنیدی من را بکش.
خلاصه وزیر به خاطر رسیدن به تاج و تخت هم که شده قبول می کند و آن کار را انجام می دهد سپس چوپان به او می گوید:
" کثیف ترین و نجس ترین چیزها طمع است که تو به خاطرش حاضر شدی آنچه را فکر می کردی نجس ترین است بخوری" !!!
کانال حدیث منبر 👇👇
https://eitaa.com/hadisemenbar/6876
🌷ناز خدا به بنده فراری🌷
خداوند متعال در حدیث قدسی می فرماید:
يا مُطْلَقاً فِي وِصالِنا، اِرْجِع !
وَ يا مُحلفا عَلي هجرنا، كَفَر
إنَّما ابعَدنا اِبْليس لِانَه لَمْ يَسْجُد لَكَ،
فَواعَجَبا كَيْفَ صَالَحته وَ هَجَرتَنا
ای كسی كه وصال ما را ترك كردهای، برگرد! و ای كسی كه بر جدايی از ما سوگند خوردهای ، سوگند خود را بشكن!(کفاره سوگند را بده) چون ما ابليس را برای اين از خود رانديم كه بر تو سجده نكرد. پس چقدر عجیب است كه تو او را دوست خود گرفتهای و ما را ترك كردهای..!!!
بحر المعارف، جلد ۲، فصل ۶۲.
کانال حدیث منبر 👇👇
.https://eitaa.com/hadisemenbar/5541
5.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▪️روضه سوزناک
▪️ حضرت سکینه بنت الحسین علیهاالسّلام
🎙#میرزا_محمدی
🏴 اَلسَّلٰامُ عَلَیْکــِــــ
یـٰا سَیِّدَتَنـٰا سکینه بِنْتَ ٱلْـحُسَیْنِ ٱݪــشَّهـیٖـدِ
پنجم ربیع مصادف با وفات آن حضرت است.
🌻🪻🌻
🍃🍂🌺🍃🍂🌺🍃
🔹مکارم اخلاق
حضرت امام حسن مجتبی عليه السلام فرمودند:
مكارم اخلاق ده چيز است:
۱. راستگویی
۲. نوميدى راستين از غير خدا
۳ . بخشش به نيازمندان
۴ . خوش خلقى
۵ . پاداش در برابر خدمات ديگران
۶. پيوند و رفت و آمد با خويشاوندان
۷. حمايت از همسايه
۸. توجّه به حقوق دوستان
۹. مهمان نوازى
۱۰. و مهمترين اينها شرم و حياء است.
📚تاريخ يعقوبى، جلد ۲، صفحه ۲۱۵
🍃🍂🌺🍃🍂🌺🍃
🌻🪻🌻
https://eitaa.com/hadisemenbar/6887