🔶 فلسفه ای که عین عقل و عقلانیت باشد پشیمانی ندارد
🔹استاد رمضانی و استاد حشمت پور در گفتوگویی با رسا به تبیین جایگاه علم فلسفه و ضرورت استفاده از آن در فهم معارف پرداختند.
لینک گفتگو:
https://rasanews.ir/0038lm
حدیث سهر (بیانات و خاطرات استاد حسن رمضانی)
https://eitaa.com/hadisesahar
8.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
🏴 بلند شو علمدار ... علم رو بلند کن ...
🚩 به یاد شهدای مظلوم کرمان
#ما_ملت_شهادتیم
@hadisesahar
هدایت شده از مدرسه مجازی💠آوای توحید💠
موسسه آوای توحید برگزار میکند:
دوره #فرهنگ_عمومی براساس کتاب گلستان سعدی با تدریس : آیت الله حسن رمضانی (به صورت حضوری و آنلاین )
جهت ثبت نام و اطلاعات بیشتر به آیدی زیر پیام ارسال کنید
@ava122
🔘کانال مدرسه حضوری آوای توحید_قم
https://eitaa.com/joinchat/450428940C1fd79f6416
هدایت شده از احمد ملکی
#دوره #آنلاین
💢 دوره بایدها و نبایدهای تحصیل در علوم عقلی اسلامی
✅ با دعوت از اساتید تراز اول حکمت و معرفت اسلامی
💠 مزایای شرکت در دوره:
1. برگزاری آنلاین و رایگان؛
2. صدور گواهی پایان دوره؛
3. راهیابی به دوره های پیشرفتۀ بعدی؛
4. امکان طرح پرسش در فضای مجازی از اساتید.
🗓 مهلت ثبت نام تا 18 بهمن
✏️ ثبت نام از طریق:
🆔 @Imam_110
📱 ۰۹۹۱۹۵۳۸۹۴۹
⏱ زمان برگزاری: از 19 بهمن تا 25 اسفند (پنج شنبه ها و جمعه ها، هر روز 60 دقیقه)
👈 جهت دریافت اطلاعات بیشتر به کانال موسّسه مراجعه فرمایید:
@Imam_Ali_11
10.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️مهم ترین راه #سعادت در دنیا و آخرت
✅ توضیح استاد رمضانی
✳️ شرح گلستان سعدی
♦️ ابر و باد و مه و خورشید و فلک در کار اند...
📌کانال دوره های مجازی آوای توحید :
https://eitaa.com/joinchat/3576430603Cf4a92fc96a
خواجه نصیر الدین طوسی.pdf
7.97M
🔷 مصاحبه استاد حسن رمضانی پیرامون خواجه نصیر الدین طوسی
🔸انتشار به مناسبت ۵ اسفند، روز گرامیداشت خواجه نصیر الدین طوسی
حدیث سهر (بیانات و خاطرات استاد حسن رمضانی)
https://eitaa.com/hadisesahar
#نشست_چهارم #حضوری_و_مجازی
📣 بایدها و نبایدهای تحصیل در علوم عقلی اسلامی
💢 مؤسسه پژوهشی امام علی (ع) برگزار میکند:
❇️ کارشناس:
حضرت آیت الله #حسن_رمضانی_خراسانی
شاگرد برجسته #علامه_حسن_زادۀ_آملی و استاد عالی علوم عقلی حوزه علمیه قم
❇️ دبیر علمی:
حضرت حجت الاسلام و المسلمین #وحید_واحد_جوان
عضو هیئت علمی دانشگاه تهران
🗓 زمان: چهار شنبه 09/ 12/ 1402 ساعت 19
👈 مکان: قم، خیابان باجک، کوچه10، روبه روی درمانگاه فرجاد، مجمع عالی حکمت، سالن همایش.
✅ شرکت آنلاین در نشست از طریق
کانال مؤسسه پژوهشی امام علی (ع) در ایتا: @Imam_Ali_11
💠 موسسه پژوهشی امام علی علیه السلام
🌐 ایتا | کانال پشتیبان | تلگرام | آپارات
🔶 آشنایی با کتاب «گام نخستین»
🔹گام نخستین، از اولین آثار مکتوب استاد حسن رمضانی است که در چندین فراز مقوله تقوا و خودسازی را کاویده است.
مولف با قلمی روان، خواننده را در مسیر پر فراز و فرود خودسازی یاری داده و دستگیر او در پیچ و خم های این راه مهم و سرنوشت ساز است.
مطالعه این اثر، می تواند پیشنهاد مناسبی برای روز ها و شب های ماه مبارک رمضان باشد.
حدیث سهر
🔶 آشنایی با کتاب «گام نخستین» 🔹گام نخستین، از اولین آثار مکتوب استاد حسن رمضانی است که در چندین فرا
🔹پیش گفتار:
قبل از انقلاب شکوهمند اسلامی و برقراری حکومت دینی در ایران انحراف ملموس و خطرناکی در تفکر و عقاید امّت مسلمان پدید آمده بود که باعث دوری آنان از اسلام راستین و نیز عقب ماندگی ایشان از مسائل اجتماعی و سیاسی گشته بود؛ و آن چیزی نبود جز محدود کردن اسلام در پاره ای از دستور های اخلاقی و عبادات ،فردی که با لطف و عنایت خاص پروردگار و همت والای روشنگر ،قرن حضرت آيت الله العظمی امام خمینی انحراف یاد شده از دامان جامعه اسلامی رخت بربست و اسلام از زندان تاریک اوهام و زوایای خانه ها آزاد گشت و به میدان سیاست و حکومت گام نهاد - لله الحمد وله المنّة.
اکنون که سالیانی از پیروزی و تحقق انقلاب اسلامی می گذرد، کم کم انحراف دیگری در حال شکل گیری و رخ نمودن است که اگر در مقابل آن اقدامی جدّی و همه جانبه صورت نگیرد میرود تا اسلام را به زندان دیگری بکشاند که به مراتب وحشتناکتر از سابق است؛ و این انحراف محصور کردن اسلام در پاره ای از مسائل شعارگونه سیاسی و برخی قوانین و مقررات خشک اجتماعی است که نتیجه آن دوری مردم از مسائل مهم اخلاقی و ارزش های والای معنوی است و متأسفانه روز به روز در حال قوت گرفتن است. بی شک همانگونه که طرز تفکر نخست انحراف از اسلام راستین و محکوم به تفریط بود؛ این طرز تفکر نیز انحراف و محکوم به افراط است؛ زیرا دین مبین اسلام دینی است جامع و کامل دارای ابعاد مختلف فردی اجتماعی، سیاسی، اخلاقی، عبادی، علمی و عملی و انسان هنگامی می تواند ادعا کند به اسلام تمسک کرده است که در تمام ابعاد زندگی، دستور های اسلام را نصب العین خویش قرار داده و به تک تک آنها چه در صحنه سیاست و امور اجتماعی و چه در بعد اخلاق و امور معنوی عملاً ملتزم باشد. بنابراین این که اکنون در بعضی از موارد دیده می شود زشتی برخی از گناهان از میان رفته و بسیاری از مردم در برابر مسائل اخلاقی و ارزش های معنوی حساسیت خود را از دست داده اند و در عین حال خود را مسلمان دو آتشه می پندارند انحراف بزرگی است که باید از عواقب وخیم آن به خدا پناه برد.
به هر حال کتاب حاضر حرکتی هر چند ضعیف در مسیر احیا و ابقای روح تقوا و پرهیزکاری و دورسازی مردم از گناهان و مفاسد اخلاقی است. به امید آن که این خدمت ناچیز مقبول درگاه حضرت حق واقع شود و جامعه اسلامی را در رسیدن به اهداف اسلامی و کسب ارزش های الهی و تقوا یاری کند. ﴿ وَمَا ذَلِكَ عَلَى اللهِ بِعَزِيزِ).
قم - حسن رمضانی
۱۵ دی ۱۳۷۴ / ۱۳ شعبان ۱۴۱۶
May 11
🔶 رابطه اعمال انسان با شخصیت وی
🔹استاد حسن رمضانی:
گریختن عاصی از جهنم به مثابه فرار او از خود است و امتناع او از دخول در آتش به منزله امتناع از قبول خویش است. او هرگاه توانست از خود بگریزد و خودش، خودش نباشد می تواند از جهنم بگریزد و از دخول در آتش امتناع ورزد. آیا انسان می تواند از خویش بگریزد و خودش، خودش نباشد؟ بی شک نه، بنابراین همان گونه که گریختن از خود ممکن نیست و معنا ندارد امتناع انسان گنه کاراز دخول در جهنم نیز بی معنا و غیر ممکن است. یکی از اساتید ما (ره) نقل می فرمود:
در زمان حکومت ننگین پهلوی روزی در تهران کنار خیابان منتظر آمدن وسیله نقلیه بودم از دور دیدم درشکه ای در حالی که شعله های آتش از آن زبانه می کشد به من نزدیک می شود. خیلی تعجب کردم. وقتی که خوب نزدیک آمد دیدم از آتش خبری نیست، تعجبم بیشتر شد. خوب که دقت کردم دیدم در عقب در شکه سه نفر نشسته اند دو نفر مرد و یک نفر زن بی حجاب که در میان آن دو مرد با وضعی بسیار زننده نشسته بود. آن زمان بود که متوجه شدم آتشی که در ابتدا از دور دیدم مربوط به چه بوده است.
و نیز جناب ایشان نقل فرمودند:
در مسجد جامع تهران پای صحبت مرحوم حاج آقا جمال اصفهانی رضوان الله تعالی علیه نشسته بودم وقتی که ایشان مشغول صحبت و وعظ بودند دیدم از دهان مبارکشان نور خارج می شود.
(گام نخستین، ص۶۹)
#استاد_حسن_رمضانی
حدیث سهر (بیانات و خاطرات استاد حسن رمضانی)
https://eitaa.com/hadisesahar
🔶 تقویت اراده
🔹استاد حسن رمضانی:
شخصی که خود را در مقابل هواهای نفسانی و غرایز سرکش ضعیف می بیند و اراده اش را در مقابل آنها ناچیز می شمارد و به همین سبب بدون هیچ گونه مقاومتی تسلیم خواسته های شیطانی می شود و به آسانی به گناه تن می دهد، در حقیقت او ضعیف نیست، بلکه خود را به استضعاف کشانده و خود و قدرت اراده خود را باور نکرده است. او به خویش سوءظن دارد و به همین سبب جرائت نمی کند با خواسته های نفسانی مقابله نماید؛ لذا چاره کار این است که او را در یک عملیات و مانوری شرکت داد و اموری که به حسب واقع هیچ منعی ندارند به عنوان دشمن های فرضی مشخص کرد؛ آنگاه به او دستور داد از فـلان ساعت تا ساعت فلان با آن امور دست و پنجه نرم کند. مثلاً علی رغم آن که تشنه است آب نیاشامد و یا اگر گرسنه است غذا نخورد و نیز باید برای مواردی که احیاناً از او در مورد دستورهای یاد شده تخلفی سرمیزند جریمه های سنگینی مقرر کرد تا توهم نشود که آن دستورها یکسری امور فرمایشی و بی خاصیتی هستند و فایده ای جز شوخی و سرگرمی بر آنها مترتب نیست. بی شک اگر شخص مزبور بر آدابی که گفته شد مواظبت کند، چندی نخواهد گذشت که به قدرت اراده خویش پی برده و کم کم خود و استعدادهای نهفته خود را باور می کند. قطعاً وقتی دریافت که می تواند از برخی چیزها علی رغم میل باطنی خویش امساک کند، دیگر آن وحشت سابق را نخواهد داشت و بدون هیچگونه احساس ضعفی، به مقابله با گناهان و خواسته های نفسانی خواهد پرداخت.
(گام نخستین، ص۹۲)
#استاد_حسن_رمضانی
حدیث سهر (بیانات و خاطرات استاد حسن رمضانی)
https://eitaa.com/hadisesahar