✅ حرف روز (یکشنبه 18 خرداد)
🔴 راهبری تحول!
محور سخنان رهبر معظم انقلاب در سی و یکمین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره)، تحول و تحولانگیزی بود. معظمله از این منظر و به دلیل تحولات فکری و زیربنایی و انقلاب عظیمی که به دست امام راحل در ایران صورت گرفت، بنیانگذار نظام جمهوری اسلامی را «امامِ تحول» نامیدند. تحول قبل از هر چیزی امری انسانی و روانشناختی است و اساس و زیربنای توسعه و پیشرفت مادی و معنوی انسان و جوامع انسانی منوط به آن است. البته در پیمایش مسیر تحول توجه جدی به نکاتی لازم است:
نکات تحلیلی: 1- اولین نکته، فهم درست از "تحول" و "تحولخواهی" است. بدفهمی از این امر مهم، بدترین ضدتحول را رقم خواهد زد. رهبر معظم انقلاب در بیاناتشان به برخی از این بدفهمیها اشاره کردند: «تحولخواهی لزوماً به معنای اعتراض نیست؛ بلکه به معنای گرایش مستمر به بهتر شدن است»، «تحول را نباید با استحاله فکری اشتباه گرفت»، «تحول لزوماً یک حادثه دفعی نیست و بیصبری نباید کرد». گاهی پندارهای متوهمانه از مقوله تحول مسیر دستیابی یک جامعه به توسعه را مسدود مینماید و برخلاف انتظار گشایش، بر دستوپای نیروهای فعال و پویای کشور قفل رخوت و بیتحرکی میزند. القائات شیطانی نظیر این که «ما نمیتوانیم» و توسعه و تحول را صرفاً محصول منحصربهفرد فرهنگ غربی تحلیل کردن، از قفلهایی بود که در پرتو تحولاتی که امامِ تحول در ایران 57 ایجاد کرد و از سوی خلف صالحش که بهحق باید «رهبر تحول» نامید- با دمیدن روح تحول در جوانان برای حرکت علمی و درنوردیدن مرزهای دانش در علوم و فنون جدید باز شد- ایران مقتدر امروز را رقم زده است. 2- نکته مهم دیگر نگاه منظومهای به اندیشه رهبر تحول است. "ایران قوی" مدنظر رهبر عزیزمان، محصول و معلول "تحول" و "تحولخواهی" است. ایران قوی با درجا زدن در کارها و یا واپسگرایی و عقبگرد محقق نمیشود و تنها با میل مستمر به بهتر شدن و تلاش نستوهانه و با فراهم کردن لوازم آن محقق خواهد شد.
نکته راهبردی: پیمودن راه درست تحول و تحولخواهی اصولی و اساسی بدون تبعیت از "رهبر تحول" به ثمر نمیرسد. طی این طریق بیهمرهی خضر ظلمات است و هزینهساز و فرصتسوز. از امتیازات و تمایزات کشور ما داشتن رهبری حکیم و بَلَدِ راه است و اگر مسئولان و مردم رد انگشت اشاره ایشان را بگیرند، قله تحول و توسعه مادی و معنوی کشور را خواهند دید. انشاءالله
@hadiyan19
✅ گزارش روز (یکشنبه 18 خرداد)
🔴 مسئولین آمادگی کامل داشته باشند
در هنگامه دفاع مقدس و زمانهایی که ارتش بعثی صدام شکستهای سنگینی را متحمل میشد، منافقین در زمان فصل درو با هجوم به خرمنهای گندم و جو، حاصل زحمات یک سال کشاورزان را به آتش میکشیدند. اکنون هم خرداد است و دقیقاً در همان ایامی که پشتیبانان منافقین در آمریکا و فرانسه با بیشترین مشکلات و شکستها مواجهه شدهاند، آتش منافقین در جنگلها و مراتع و حتی محیطهای فرهنگی حکایت از یک فرمان سیستمی برای انحراف توجهات از شکستهای آنان دارد.
گزارههای خبری: کمالالدین ناصری، رئیس دانشکده منابع طبیعی و محیطزیست دانشگاه فردوسی در خصوص آتشسوزیهای اخیر در مراتع و جنگلهای کشور گفت: «بخش زیادی از این آتشسوزیها عامل انسانی دارد.» فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی کشور تأکید کرد: «در ۹۵ درصد از آتشسوزیهای به وقوع پیوسته در جنگلها و مراتع کشور، این عامل انسانی است که مقصر شناخته میشود. از این میزان، بخشی از آتشسوزیها عمدی هستند و بخشی دیگر به دلیل بیتوجهی افرادی است که در یک منطقه آتشافروزی کردهاند.» با این حال، وقوع چند آتشسوزی در پایتخت مدیران شهری را در مورد عمدی بودن آتشسوزیها نگران کرده بهطوریکه زهرا صدراعظم نوری عضو شورای شهر تهران آتشسوزی بوستان چیتگر را عمدی دانست.
گزاره تحلیلی: ازآنجاییکه احتمالات مختلفی نسبت به اتفاقات رخداده در کشور مطرح هست، لزوم آمادگی کامل مسئولین کشور نسبت به حوادث اینچنینی قابلانتظار است تا اولاً خسارات محیط زیستی وارده به کمترین حد ممکن برسد و ثانیاً اجازه موجسواری به رسانه های بیگانه در تهمت زدن به نظام مقدس جمهوری داده نشود.
@hadiyan19
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایالتهایی که دیگر متحد نیستند!
کوردن داف افسر سابق اطلاعاتی آمریکا: بسیاری از ایالتهای این کشور به دنبال جدایی از آمریکا هستند زیرا هیچ انسجامی در ایالات متحده وجود ندارد.او از فروپاشی سیاسی در رژیم صهیونیستی میگوید و اینکه این روند در آمریکا هم شکل گرفته است.
@hadiyan19
✅ اخبار ویژه (یکشنبه 18 خرداد)
1️⃣ شورش مردمی در ۵۰ ایالت
در حال حاضر تکتک ایالتهای آمریکا بهعلاوه پایتخت این کشور درگیر اعتراضات مردمی هستند. به گزارش روزنامه «یواسایتودی» آمریکا، دستکم ۵۸۴ شهر (که شمار آنها ساعتبهساعت افزایش مییابد) در ۵۰ ایالت آمریکا شاهد تظاهرات مردمی هستند. بیش از ۳۰,۰۰۰ نیروهای گارد ملی در دستکم ۲۷ ایالت آمریکا (بیش از نیمی از ایالتهای این کشور) بهعلاوه واشنگتن برای سرکوب معترضان وارد عمل شدهاند. شمار این نیروها که بعضاً از ایالتهای دیگر به نقاط اعتراض وارد شدهاند، از شمار نیروهای نظامی آمریکا در عراق، سوریه و افغانستان بیشتر است. در همین زمینه «کوردن داف» افسر سابق اطلاعاتی آمریکا اظهار داشت: «بسیاری از ایالتهای این کشور به دنبال جدایی از آمریکا هستند، زیرا هیچ انسجامی در ایالاتمتحده وجود ندارد.» او از فروپاشی سیاسی در رژیم صهیونیستی سخن گفته و اینکه این روند در آمریکا هم شکل گرفته است.
2️⃣ فتح خرمشهر و برجام؛ تقابل دو مدیریت است
محسن رضایی در نشست تخصصی «جریان شناسی تفکر مدیریتی در خدمت تحقق بیانیه گام دوم انقلاب»، گفت: «فتح خرمشهر و برجام، دو دستاورد نمادین از دو اندیشه حکمرانی در نظام هستند.» محسن رضایی، الگوی حکمروایی مطلوب برای ایران را تعمیم "اندیشه حکمرانی مردمی و نظام تحولگرا" در فرهنگ و اقتصاد دانست و تأکید کرد: «خوشبختانه موجی که در سال اول گام دوم انقلاب، با رستاخیز شهادت حاج قاسم سلیمانی آغاز شده و در انتخابات مجلس ادامه یافته است، میتواند سرآغاز ظهور یک اندیشه و جریان مردمی و حرکت اصیل و تحولگرای بومی باشد.»
@hadiyan19
🔴 ترامپ در انتخابات ۲۰۲۰ ؛ برنده یا بازنده؟‼️
🔻 حدود ۱۵۰ روز تا انتخابات ریاست جمهوری آمریکا (۳ نوامبر ۲۰۲۰/ ۱۳ آبان ۱۳۹۹) باقی مانده و در این فاصله معلوم نیست چه حوادثی رخ دهد و بر افکار عمومی آمریکائیان چه تأثیراتی بگذارد. ولی هماکنون، در فضای تنشهای سیاسی و اقتصادی گسترده و کمسابقه در تاریخ آمریکا، بنظر میرسد ترامپ بازنده بزرگ انتخابات ریاست جمهوری خواهد بود.
🔸 نتایج نظرسنجی شبکه فاکس نیوز در چند ایالت به شرح زیر است: ایالت آریزونا: بایدن ۴۶ درصد، ترامپ ۴۲ درصد؛ ایالت اوهایو: بایدن ۴۵ درصد، ترامپ ۴۳ درصد؛ ایالت ویسکانسین: بایدن ۴۹ درصد، ترامپ ۴۰ درصد.
🔻 اما چرا نتایج نظرسنجی در بعضی ایالتهای آمریکا مهمتر از بعضی ایالتهای دیگر است؟
🔹 در انتخابات ریاست جمهوری، نتایج آراء انفرادی مردم هر ایالت تعیین میکند که الکتورهای آن ایالت باید به چه کسی بعنوان رئيس جمهور رأی دهند و رئیسجمهور کسی است که بتواند حداقل ۲۷۰ رأی الکتورها را به دست آورد.
🔸 به این ترتیب، آراء آحاد مردم برای یک نامزد ریاست جمهوری میتواند بیش از نامزد دیگر باشد ولی سهم ایالتهایی که به او رأی دادهاند در الکتورال کالج کمتر از نامزد دیگر باشد و رئیسجمهور نشود.
🔹 به دلیل این سازوکار بود که در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ ترامپ با کسب ۳۰۶ رأي الکتورال (در مقابل ۲۲۷ رأی هیلاری کلینتون) رئیسجمهور شد در حالی که آراء فردی کلینتون ۲٫۸ میلیون بیش از آراء ترامپ بود.
🔸 سهمیه ایالتی در الکتورال کالج در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا نقش اصلی را ایفا میکند و از دست دادن یک ایالت با سهمیه بالای الکتورال میتواند به بهای شکست یک نامزد تمام شود.
🔹 ترامپ برای رسیدن به ریاست جمهوری به ۲۷۰ رأی از کل ۵۳۸ رأی الکتورال کالج نیاز دارد و تعداد آراء الکتورال ترامپ در انتخابات پیشین ریاست جمهوری ۳۰۶ رأی بود.
🔸 اگر ترامپ در همه ایالتهایی که سال ۲۰۱۶ رأی آورد برنده شود ولی در ایالت تکزاس ببازد، بایدن با ۲۷۰ رأی الکتورال (در مقابل ۲۶۸ رأی ترامپ) برنده خواهد شد.
🔹 اگر ترامپ در همه ایالتهایی که سال ۲۰۱۶ رأی آورد برنده شود ولی در سه ایالت میشیگان، پنسیلوانیا و ویسکانسین ببازد، ۲۷۸ به ۲۶۰ بازنده خواهد شد.
🔸 اگر ترامپ در همه ایالتهایی که سال ۲۰۱۶ رأی آورد برنده شود ولی در سه ایالت آریزونا، میشیگان و پنسیلوانیا ببازد، ۲۷۹ به ۲۵۹ بازنده خواهد بود.
🔹 اگر ترامپ در همه ایالتهایی که سال ۲۰۱۶ رأی آورد برنده شود ولی در سه ایالت اوهایو، میشیگان و ویسکانسین ببازد، ۲۷۶ به ۲۶۲ بازنده است.
🖌 #عبدالله_شهبازی
@hadiyan19
🔴 آخرین وضعیت از مینیاپولیس
1⃣ در حال حاضر تکتک ایالتهای آمریکا به علاوه پایتخت این کشور، یعنی واشینگتن (در «منطقه کلمبیا» که ناحیهای فدرال و مستقل از ۵۰ ایالت آمریکا محسوب میشود)، درگیر اعتراضات مردمی هستند. به گزارش روزنامه «یواسایتودی» آمریکا، دستکم ۵۸۴ شهر (که شمار آنها ساعت به ساعت افزایش مییابد) در ۵۰ ایالت آمریکا شاهد تظاهراتهای مردمی هستند
2⃣ بیش از ۳۰,۰۰۰ نیروهای گارد ملی در دستکم ۲۷ ایالت آمریکا (بیش از نیمی از ایالتهای این کشور) به علاوه واشینگتن برای سرکوب معترضان وارد عمل شدهاند. شمار این نیروها که بعضاً از ایالتهای دیگر به نقاط اعتراض وارد شدهاند، اکنون از شمار نیروهای نظامی آمریکا در عراق، سوریه و افغانستان بیشتر است . برای مقایسه، اندکی بیش از ۵۱,۰۰۰ نیروی گارد ملی در واکنش به «توفان کاترینا» در سال ۲۰۰۵ اعزام شدند.
3⃣ در نقاطی که اعتراضات گسترده برگزار میشود، مقررات منع آمدوشد برقرار شده است.
4⃣ طبق محاسبه آسوشیتدپرس، در سرتاسر آمریکا بیش از ۹,۳۰۰ نفر بازداشت شدهاند. نقشه زیر شهرهایی را نشان میدهد که در آنها معترضان به صورت گسترده بازداشت شدهاند. طبق آخرین گزارشها، لسآنجلس با ۲,۷۰۰ مورد بازداشت رکورددار است، نیویورک با ۱,۵۰۰ مورد بازداشت در جایگاه دوم است.
5⃣ علیرغم سانسور شدید اطلاعاتی ، برخی گزارشها نشان میدهد از آغاز اعتراضات تا کنون دستکم ۱۳ نفر کشته شدهاند.
6⃣ اعتراضات کنونی به هیچ عنوان منحصر به سیاهپوستان نیستند، بلکه بسیاری از سفیدپوستان آمریکایی نیز در اعتراض به نژادپرستی و خشونت پلیس علیه سیاهپوستان به خیابانهای آمدهاند.
@hadiyan19
#حدیث
🌸 نبی مکرم اسلام صلی الله علیه وآله وسلم :
أقْرَبُكُمْ غَداً مِنِّي فِي الْمَوْقِفِ أَصْدَقُكُمْ لِلْحَدِيثِ، وَ آدَاكُمْ لِلْأَمَانَةِ، وَ أَوْفَاكُمْ بِالْعَهْدِ، وَ أَحْسَنُكُمْ خُلُقاً، وَ أَقْرَبُكُمْ مِنَ النَّاسِ.
🔹نزدیکترین شما به من در فردای موقف قیامت :
۱. راستگوترین در سخن
۲. امانتدارترین
۳. پایبندترین به پیمان
۴. خوشاخلاقترین
۵. و نزدیکترین شما به مردم است.
📚 امالی، شیخ طوسی، ص۲۲۹
@hadiyan19
یادداشت اختصاصی/ شورای عالی بی انقلاب فرهنگی
دکتر علی مرادزاده
پیشاپیش از اعضای محترم شورای عالی (بهاصطلاح) انقلاب فرهنگی کشور در دورههای مختلف کسب اجازه و نیز عذرخواهی میکنم تا این فرزندشان نگاهی از روی نقد دلسوزانه داشته باشد. فرهنگ علیرغم اهمیت بیپایانش در اسلام و جایگاه بیبدیلش در انقلاب اسلامی و منظومه فکری امامین انقلاب اسلامی که زیرساخت هرگونه پیشرفت و توسعه به شمار میرود، یک آینه زلال و شفاف است. حالا که بحث از شفافیت البته در حد بحث و نه بیشتر گوش فلک را کر کرده است، خوب است چراغ این شفافیت در حوزه متولیان فرهنگ و دستگاههای فرهنگی نیز روش شود. آیا وقت آن نرسیده است که به تعبیر امام خامنهای فرهنگ از مظلومیت خارج شود. خیلیها که در کشور عزیزمان تبدیل به ماشین جلسه شدهاند و تمام جدول زمانی شبانهروز آنان به جلسات اختصاص یافته است و نوعی زیست آکواریومی را برگزیدهاند به بیرون جلسه و آکواریوم هم سرکی بکشند و کف جامعه را اگر زحمت نمیشود نیمنگاهی بهقصد قربت بیندازند. آیا اعضای محترم شورا مانند رزمندگان دفاع مقدس ماندگار حاضر شدهاند در جهاد فرهنگی شهید یا جانباز شوند و از لبخند دیپلماتیک جلسهای عبور نمایند؟ بنده البته شاید نمره عینکم تغییر کرده که اثری از آن نمیبینم امید است دیگران ببینند و آن را نشان بدهند.
در حوزه فناوریهای نوین در خانواده تلسکوپها پیشرفتها و نوآوریهای خوبی رخ داده است که میتواند مورد استفاده شورای عالی بهاصطلاح انقلاب فرهنگی قرار بگیرد، خیرین هم به کمک آنها بیایند تا بلکه در سابقه تاریخی خود بگردند و شاید اثری از انقلاب پیدا کنند. البته آرزو بر جوانان عیب نیست، باید امیدوار بود، دنیا را بهر امید ساختهاند، شاید در این کنکاش توانستند به موردی برای «انقلاب فرهنگی» پیدا کنند تا کاشف آن در جشنوارههای فرهنگی مورد تقدیر قرار بگیرد و بدینوسیله فرهنگ هم از مظلومیت خارج شود.
فرهنگ جامعه و عملکرد دستگاههای فرهنگی و مدعیان انقلاب در فرهنگ چون آینه در کف جامعه و نهادهای آموزشی و رسانهها و ادارات و... مقابل چشمان مردم و نخبگان رژه میرود. فهم آن نیاز به تحقیق و کشف علمی دراز مدت ندارد. با یک نگاه سطحی میتوان وضعیت فرهنگی و دستاورد متولیان فرهنگ را مشاهده کرد. این دستگاهها را به حضرت عباس (ع) قسم میدهم که به شفافسازی کارکرد خود بپردازند، قبل از اینکه خداوند درصحنه محشر آنها را به محاسبه بکشد، مطابق روایات در این دنیا بهحساب خود رسیدگی کنند «حاسبوا قبل ان تحاسبوا». بنابراین، بنده تنها به انتقاد بسنده نکردم تا نگویند چون راهکار نداده پس نقد منصفانه نیست. راهکار این است که به نظر حقیر موضوع این یادداشت بهدرستی انتخاب شده است که عنوان این شورای وزین بی زین به «شورای عالی فرهنگی» تغییر نام دهد تا شاقول ارزیابی آن متفاوت گردد و از نمره مردودی نجات پیدا کنند. راهکار دوم به مجلس جدید است که تحقیق و تفحص از دستگاههای فرهنگی و بودجههای بیکران صرف شده در این حوزه را آغاز کنند.
إن شاء الله
@hadiyan19
🔴 عِرض خود میبری و کذا و کذا...‼️
🖌 #حسین_شریعتمداری
🔻 پشهای روی درخت تنومند خرما نشسته و خستگی در میکرد. هنگام برخاستن به درخت گفت؛ خودت را محکم نگهدار که قصد برخاستن دارم! درخت پوزخندی زد و گفت مگر آمده بودی که میخواهی بروی؟! روزی هزاران پشه مانند تو بر تنهام مینشینند و بر میخیزند و من متوجه آمدن این موجودات بینهایت ریز نمیشوم که از رفتنشان خبر داشته باشم!
🔸 مدتی است برخی از کسانی که غیر از وابستگی نزدیک به این یا آن شخصیت سیاسی و یا مذهبی نظام، هویت قابل اشاره و درخور ذکری ندارند، با سوءاستفاده از وابستگی خود به آن شخصیتها، به بدگویی و سیاهنمایی علیه نظام و ارزشهای آن روی آورده و سخنانی بر زبان میآورند که نه فقط سخیف و دمدستی است بلکه از شدت بلاهت، خندهدار نیز هست!
✅ آن یکی نظر حضرت امام(ره) درباره رهبری بعد از ایشان را زیر سؤال میبرد! و اصلاً به روی خود هم نمیآورد که صدها سند غیرقابل انکار، ادعای او را نفی میکند، و دیگری در حالی که رسوایی آمریکا به علت جنایات بیشمارش علیه مردم آن کشور همه جهان را فرا گرفته و این کشور را به اوج استیصال رسانده است، با بخش فارسی شبکه بیبیسی مصاحبه میکند و نقض حقوق بشر را در جمهوری اسلامی ایران به مراتب بیشتر از آمریکا معرفی میکند!
🔹 آن یکی، به اعتبار اینکه فرزند یکی از شخصیهای برجسته و نظریهپرداز اسلامی بوده است، علیه بسیاری از ارزشهای نظام دهان میگشاید و برایش اهمیتی ندارد که آنچه میگوید اولاً با دیدگاه صریحاً اعلام شده مرحوم پدرش در تناقض آشکار است و ثانیاً اظهاراتش بهاندازهای عوامانه و مضحک است که رسانههای بیگانه هم برای حفظ پرستیژ و آبروی نداشته خود، اظهارات وی را با جرح و تعدیل و رفوکاری نقل میکنند!
🔸 از آنجا که رسانههای وابسته به دشمنان اسلام و انقلاب، مشتریان اصلی اظهارات این عده هستند به وضوح از استیصال دشمنان حکایت دارد و نشان میدهد کفگیر سیاهنمایی و مخالفخوانی دشمن به تهدیگ خورده که به اظهارات خندهدار این قماش دل بسته است.
🔹 خدای مهربان بر درجات امام راحلمان بیفزاید که در اینگونه موارد به این بیت از حافظ اشاره میکردند که «ای مگس عرصه سیمرغ نه جولانگه توست» ولی نیم بیت بعدی را به گونهای دیگر میخواندند. مصراع بعدی این است «عِرض خود میبری و زحمت ما میداری» اما حضرت امام میخواندند «عِرض خود میبری و کذا و کذا» یعنی زحمت ما هم نمیداری!
@hadiyan19
📌سیر تا پیاز طبری، دیواندری، دانیال زاده و فریدون + فیلم ها و عکس ها
⛔ در پرونده حاضر متهم ردیف اول فردی که به محاکمه کشیده شده شخصی است که در طول حدود ۲۰ سال حضور در قوه قضائیه علیرغم این که رابطه استخدامی نداشته و مامور به خدمت بوده، اقدامات مجرمانه وسیعی را رقم زده است.
⛔ یکی از متهمان کلان اقتصادی که پرونده او با اعمال نفوذ بسته شد، مصطفی نیاز آذری فرزند کیومرث است که به طور غیرقانونی از کشور متواری شد. او از عناصر اصلی ارتشاء در شبکه اکبر طبری است که با تشکیل ۱۰ شرکت صوری در داخل و خارج از کشور با نفوذ در بستر قضایی و بانکی کشور و با فاکتورسازی و ثبت سفارشهای صوری اقدام به خروج ارز از کشور نموده و به اموال نامشروع زیادی نیز دست پیدا کرده است.
⛔ این فرد بیش از چهار هزار میلیارد تومان بدهی بانکی داشته و از مرتبطان نزدیک اکبر طبری و حسین فریدون است.دانیالزاده در خصوص نحوه آشنایی خود با حسین فریدون گفته است: «از طریق شخصی به نام محمدی با حسین فریدون آشنا شدم و ساختمان کریمخان را برای انتخابات تحویل فریدون دادم.»
@hadiyan19
🔴 #پاول_علیه_ترامپ l حمایت کالین پاول از جو بایدن برای ریاستجمهوری آمریکا
🔻 کالین پاول وزیر خارجه پیشین آمریکا در دولت جورج بوش با انتقاد از دونالد ترامپ در نحوه اداره کشور، از جو بایدن نامزد دموکرات برای ریاستجمهوری آمریکا حمایت کرد. پاول نخستین جمهوریخواه برجسته است که از رقیب ترامپ در انتخابات حمایت میکند.
❇️ وی گفته است که ترامپ از قانون اساسی آمریکا تخطی کرده و در مورد مسائل مختلف دروغ میگوید. او اضافه کرده است که این برای دموکراسی و کشور ما خطرناک است و تظاهراتی که اکنون شاهد آن هستیم بزرگترین جنبش اعتراضی است که در زندگی شاهد بودهام.
@hadiyan19
#حدیث
🌸 آقا امام صادق علیه السلام :
🔹کسی که ده مرتبه «یا الله» بگوید ، به او خطاب شود :
لبیک بنده ی من! حاجتت را بخواه تا اجابت کنم...
📚 وسائل الشیعه، ج۷، ص۸۷
@hadiyan19
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹🚢 سرافراز در جنگ #نفتکش ها...
🌀 کلیپی به مناسبت گرامیداشت دریانوردان ایرانی که از خلیجفارس تا دریای کارائیب و از دریای سرخ تا دریای چین برای حراست از منافع ملی قهرمانانه حضور دارند.
@hadiyan19
یادداشت اختصاصی/ وزیر جوان به کجا چنین شتابان؟ ارتباطات با کجا؟ چرا؟ و چگونه؟
*دکتر علی مرادزاده-کارشناس مسائل سیاسی
کابینه پیر دولت اما یک جوان جویای نام در وزارت ارتباطات آن به چشم میخورد. در نگاه اولیه انسان فکر میکند در ناامیدی بسی امید است، همین یک وزیر هم در کابینه برای دلخوشی جوانان را باید به فال نیک گرفت. اما همینکه با دقت به صفحه شطرنج و صحنه بازی قدرت نگاه میکنی درمییابی که تیم حرفهای و باندهای کارکشته امنیتی کابینه شکار خوبی صید کرده تا بدون مقاومت و هیاهو از آن استفاده ابزاری بکند و این نقش را هم تاکنون بهخوبی ایفا کرده است. در این زمینه چند گزاره میتواند قابل تأمل باشد:
1- استفاده ابزاری از جوانان: استفاده ابزاری از زنان و جوانان، احزاب و مطبوعات و شعار درمانی همواره در دورههای مختلف سازندگی، اصلاحات و اعتدال به شکلهای مختلف انجامشده و به سکوی ثابت فرار به جلو، عوامفریبی، نردبان فتح سنگر به سنگر قدرت، فشار از پائین و چانهزنی از بالا تبدیل شده است اما در این دولت خیلی حرفهایتر عمل شد. تیم امنیتی کابینه با برند وزیر جوان و لبخندهای دیپلماتیک زهرآلود خیلی از راههای نرفته را دارد طی میکند.
2-پاتوق انتخاباتی: شاید ارتباطات در ادبیات سیاسی جدید به ارتباطات انتخاباتی تغییر ماهیت داده است و ما نمیدانستیم. این هم نوعی نوآوری در عالم سیاست ورزی مدرن است. وزارت ارتباطات، سازمان محیطزیست بدون زیست و امثال آنها به ستاد انتخاباتی و محمل اجرای سندهای یونسکو نظیر سند 2030 و حیات خلوت گردشگران معلومالحال غربی گردند. چنین رویکردی شاید بدترین نوع سیاست ورزی باشد که البته رمزهای ناگشوده دارد و تفصیل آن به فرصت مقتضی موکول میگردد.
3-تلویزیون ماهوارهای برای دور زدن نظام بهجای دور زدن تحریمها: حالا که دولت انگیزه دور زدن تحریم را ندارد و این انگیزه را در دیگران هم کشته است، البته برایشان سیاست دور زدن نظام اولویت یافته است. وزیر جوان ارتباطات برای گرفتن امتیاز از دست نظام و رهبری معظم انقلاب درصدد جایگزینی تلویزیون ماهوارهای خصوصی بهجای صداوسیمای ملی است. افراد و دستگاههای سادهلوح هم البته ممکن است در ابتدای کار؛ فریب این ترفند را بخورند و بدون درک صحیح از دستهای پشتصحنه با آن همراهی کنند. وزارت ارتباطات همه همت خود را از مدتها قبل بر این گذاشته تا بازتاب حداکثری ماهواره و اینترنت را در جهانیسازی فرهنگ به اقصی نقاط کشورمان فراهم سازد و این خدمت بزرگ را به جهانیسازی آمریکایی به سرانجام برساند. او میخواهد انحصار رسانه ملی را بشکند. سؤال این است که سود این اهتمام نصیب چه کسی خواهد شد؟ تکلیف نهادها و نیروهای انقلابی چیست؟ مجلس جدید چه وظیفهای در این زمینه دارد؟ امید است به این سؤال دقت بشود.
@hadiyan19
✅ حرف روز (سهشنبه 20 خرداد)
🔴 شایستهسالاری در درون مجلس
در هفتمين روز از خردادماه امسال بود که يازدهمين مجلس شوراي اسلامي با پيام رهبر معظم انقلاب اسلامي افتتاح گرديد. در اين چند روزه فرآيند ساماندهي داخلي مجلس و چينش مديريتي آن با انتخاب هیئترئیسه بهپیش رفته و با تعيين ترکيب فراکسیونهای تخصصي مجلس، کار با جديت بيشتري دنبال خواهد شد. ساماندهي داخلي مجلس البته نيازمند توجه به ملاحظاتي است:
گزارههاي تحليلي: 1- نياز به تخصصگرايي و کار کارشناسي حرفهای براي شناخت و رفع مشکلات ضرورتي است که در همه دستگاههاي تصمیمگیر کشور بايد لحاظ شود. امروز پس از گذشت چهار دهه از استقرار نظام اسلامي، ديگر قابلقبول نيست که طرح و برنامهاي از طريق يکي از مجموعههاي سهگانه، بدون انجام گرفتن کار کارشناسی و چکشکاری لازم، ارائه شود و با انتقادات جدي صاحبنظران مواجه گردد؛ لذا مجلس بايد به سمت قانونگذاري کارشناسانه رفته و تخصصگرايي را سرلوحه تصميمات خود قرار دهد. 2- مغز متفکر و قلب تپنده کارشناسي مجلس بهواقع همان کميسيونهاي تخصصي آن هستند که ميتوانند تصميمات کارشناسي شده را آماده طرح در صحن علني مجلس کنند. لذا دقت در شکل دادن به کميسيونها ازجمله مباحث مهمي است که بايد در آن دقت نظر شود. واقعيت آن است که همه کميسيونها از اعتبار يکساني برخوردار نيستند و برخي از کميسيونها از بسط اختيار بيشتري در تصميمات کلان کشور برخوردارند که اين امر موجب شده تا تقاضا براي پيوستن به برخي از اين فراکسيونها زياد باشد؛ و ازآنجاکه طبق قوانين داخلي مجلس تعداد ظرفيت اعضاي کميسيونها محدود است، نوعي ترافيک جمعيتي ايجاد شود که حاصل آن نوعي رقابت بين نمايندگان باشد. به نظر ميرسد روند کار بههیچوجه نبايد از پروتکلهاي تخصصي بيرون آيد، وگرنه شايستگانِ حضور در کمیسیونها، بيرون مانده و غيرکارشناسان ميداندار خواهند بود! 3- مرکز پژوهشهاي مجلس نيز بهمثابه ابزاري در خدمت کميسيونهاي تخصصي بايد روزبهروز تقويت شده و فارغ از ملاحظات غيرکارشناسي، آخرين اطلاعات علمي- تخصصي را در اختيار کميسيونها و نمايندگان مجلس قرار دهد تا بهترين و کارآمدترين تصميمات در قالب قوانين تصويب گردد. قابلذکر است که رهبر معظم انقلاب اسلامي نيز در پيام خود بر اهتمام به مرکز پژوهشها تأکید کرده بودند. 4- انتخاب رئيس کميسيونهاي مجلس نيز بايد مبتني بر شايستهسالاري دنبال گردد، نه لابيگري و سیاسیکاری و ملاحظات صرفاً جناحي. در اين صورت است که انشاءالله شاهد فعاليت مجلسي قوي و کارآمد براي حل مشکلات کشور خواهيم بود. (نویسنده: مهدی سعیدی)
@hadiyan19
✅ گزارش روز (سهشنبه 20 خرداد)
🔴 توان سپاه در خدمت صنعت خودروسازی
صنایع نظامی از نظر فنی و تکنولوژی در لبه علم دنیا قرار دارند و میتوان گفت؛ بسیاری از فناوریهای امروز دنیا از صنایع نظامی شروع شدهاند. در کشور ما ایران نیز صنایع نظامی توانسته است در میدان رقابت فنی و تکنولوژیک از صنایع موازی ازجمله خودرو سبقت بگیرد بهگونهای که امروز درخواست از سپاه برای ورود به صنعت خودرو به مطالبهای جدی در جامعه تبدیل شده است.
گزارههای خبری:
1- تاکنون چندین کمپین با عنوان «سپاه خودرو بساز» در فضای مجازی شکل گرفته است که آخرین آنها مربوط به اردیبهشت سال جاری بوده است. 2- دیروز (19 خردادماه) حسین مدرس خیابانی سرپرست وزارت صمت در حاشیه نشست مشترک با سردار حاجیزاده فرمانده هوافضای سپاه اظهار کرد: «صنایع دفاعی و بهخصوص صنایع موشکی ما بهعنوان صنعتی پیشرو در دنیا مطرح است و به عبارتی نماد افتخار و تکنولوژی در کشور محسوب میشود. با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر این که چطور ما در صنایع موشکی، نانو و نظامی پیشرفت کردهایم، اما برای تولید محصولی مثل خودرو مشکل داریم؛ تکلیفی بر گردن همه ما است که این الگوی پیشرو و موفق را برای خود در نظر بگیریم.»
گزارههای تحلیلی:
1- درحالیکه صنایع خودروسازی در تولید تعداد محدودی از قطعات استراتژیک خودرو وابسته به واردات و تحتفشار شدید تحریمهاست، ضروری است که همه توان کشور در مقابله با فشار تحریمها بسیج شوند. سپاه نیز مانند سایر میدانها آمادگی دارد در مقابله با سیاستهای استکباری غرب با تمام نهادها و ارگانهای ملی همکاری کند و این همکاری بهنوعی اجرای بخشی از رسالت و مأموریت سپاه است. 2- اگرچه ورود سپاه به صنعت خودروسازی، جهاد در عرصه علمی و تکنولوژی محسوب میشود ولیکن تا زمانی که دستگاههای مربوطه از سپاه درخواست نکنند، سپاه نمیتواند در این عرصه ورود کند؛ بنابراین اگر سپاه تاکنون به این عرصه ورود نکرده است به دلیل عدم درخواست دستگاههای مربوطه بوده است. 3- همچنین کمک و ورود سپاه به عرصه خودروسازی کشور، نباید منجر به تنبل و یا منفعل شدن دستگاههای اجرایی مربوطه و بهنوعی شانه خالی کردن از مسئولیت محوله شود. صنعت خودروسازی اگر در طول 40 سال گذشته با مدیریت قوی و جهادی اداره میشد امروز نبایست در تولید برخی قطعات مهم و راهبردی متکی به واردات میبود. 4- بدون شک کمک امروز سپاه به صنعت خوروسازی، توسط رسانههای اپوزیسیون و وابستگان داخلی آن بهعنوان دخالت سپاه در خودروسازی تعبیر خواهد شد و لذا هوشمندانه است که تمام درخواستها و اقدامات سپاه مستندسازی شده و از اکنون برای خنثی کردن شبهه احتمالی دشمن، تدابیر مقتضی اتخاذ شود. (نویسنده: علی کارگر)
@hadiyan19
✅ خبر ویژه (سهشنبه 20 خرداد)
1️⃣ قوچانی: دیگر با توسل به سلبریتیها نتیجه نمیگیریم
محمد قوچانی، عضو شورای مرکزی کارگزاران سازندگی گفته است: «به پای صندوق آوردن مردمی که اصلاحطلبان آنها را از صندوق ناامید کردند کار خیلی سختی است. ما میدانستیم که رأی نمیآوریم. فقط حلقه اتصال را با حاکمیت حفظ کردیم تا این حلقه وجود داشته باشد. باید دوباره پایگاه اجتماعیمان را پیدا کنیم و بدانیم که دیگر با توسل به سلبریتیها یا دوقطبیسازی بد و خوب نتیجه نمیگیریم. باید خودمان را به مردم ثابت کنیم و با فساد از هر نوع در جریان خودمان مقابله کنیم. من اصلاً با حوزه خصوصی آقای نجفی کاری ندارم اما معتقدم اثری که تراژدی آقای نجفی بر رأی مردم در انتخابات مجلس گذاشت، از اثر بنزین کمتر نبود.»
@hadiyan19
آقاجان
حاجآقاپناهیانمیگفت:
آقا #امــامزمــان صبح
به #عشق شما چشم باز میکنہ
این عشق فهمیدنے نیست...
بعدما صبح که چشم باز میکنیم
بجایِ عرض ارادت به محضر آقا
گوشیامونُ چڪ میکنیم!
زشته نه؟!
#الّلهُمَّ_عَجِّلْ_لِوَلِیِّکَـ_الْفَرَج
@hadiyan19
🔴 این عکس جاسوس نیست‼️
🔻 به نقل از برخی منابع خبری ، تصویر منتشر شده که به اشتباه جاسوس خائن، موسوی مجد نامیده میشود، در اصل متعلق به «کرار الغراوي» از نیروهای امنیتی حشدالشعبی عراق است!
@hadiyan19
🔴 نکته و نظر
✅ #نکته :
🔹میرحسین موسوی ( ۲۰خرداد ۶۱ در بحبوحه جنگ تحمیلی) : در تصور ما هیچ فرقی بین خونین شهر و جنوب لبنان نیست!!!
🔹 قدرت طلبی و حب ریاست همین انسان را سوق داد به سال ۸۸ تا حامیانش " نه غزه نه لبنان" رو فریاد بزنند!
✅ #نظر_زمانه
🔻رهبرمعظم انقلاب در بیانیه گام دوم:
وسوسهی مال و #مقام و ریاست، حتّی در عَلَویترین حکومت تاریخ یعنی حکومت خود حضرت امیرالمؤمنین (علیهالسّلام) کسانی را لغزاند، پس خطر بُروز این تهدید در جمهوری اسلامی هم که روزی مدیران و مسئولانش مسابقهی زهد انقلابی و سادهزیستی میدادند، هرگز بعید نبوده و نیست!
@hadiyan19
🔴 #اعترافات_جدید_طبری l به گوش و به هوش باشید
🔻 مطالبی که با عناوین و تینرهای جذاب " اعترافات جدید طبری" در کانال ها و گروه های سیاسی در حال بازنشر میباشد هیچ گونه سندیت نداشته و تکرار شایعات سوخته و قبلی آمدنیوز است.
✅ دوستان بسیار عزیزم ؛ گاهی عطش خبری مخاطب ، غبارآلودبودن فضای رسانه ای در پرتو عدم اطلاع رسانی رسمی جامع، میل به دیده شدن ، حب و بغض های سیاسی و.... ، ناخواسته موجب شتاب در بازنشر اخبار کذب میشود. بدانیم صرف انتشار یک مطلب با لینک یک کانال سیاسی دال بر سندیت و اعتبار مطلب و جوازی برای بازنش نیست..!!
✅ به گوش و به هوش باشیم که در دام فضای مجازی اسیر احساسات نشویم. مسئولیت اخروی دارد!
#زود_باور_و_بازنشر_نکنیم
🖌 #محمد_صادق_سلطانزاده
@hadiyan19