💠 حدیث روز 💠
💎 خداوند به نیازهای این فرد توجه نمیکند
🔻پيامبر اكرم صلياللهعليهوآلهوسلم:
مَنْ ضَمِنَ لاَِخِيهِ حاجَةً لَمْ يَنْظُرِ اللّهُ عَزَّوَجَلَّ فِى حاجَتِهِ حَتّى يَقْضِيَها
❗️ كسى كه ضمانت كند #قول_بدهد نياز برادر دينى خود را برطرف كند، تا وقتى كه اينكار را نكرده خداوند عزوجل به نيازهاى او توجه نمیكند.
❇️ بحارالأنوار، ج ۷۴، ص ۳۱۷
•┈┈••✾••┈┈•
@rasul313
💠🍁
🍁
❇️ دولت انقلابی(1)
💠موضوع: چیستی دولت انقلابی
✍️ اشکان گل افشان
🔸🌺🔹
🔻برای روشنتر شدن ابعاد مختلف دولتی با نشان انقلاب اسلامی، لازم است تعریفی مشخص از آن ارائه شود. دولت انقلابی؛ دولتی برخوردار از روحیه جهادی، با نشاط و پر تلاش و دارای انگیزه جهت حل مشکلات کلان کشور است.
🔹 چنین دولتی در بزنگاههای اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و بینالمللی به جای بهانه تراشی برای فرار از مسئولیت، از تمامی ظرفیتهای موجود کشور و محیط پیرامونی آن برای رفع موانع حرکت نظام جمهوری اسلامی به سمت اهداف مادی و معنوی خود، بهره میبرد. باید توجه داشت که در منطق سیاسی رهبر عظیم الشان انقلاب اسلامی؛ جوان گرايی در تقابل با شايستهسالاری نيست.
🔸نباید با تاكيد بر جوانگرایی، شایستگان را حذف کرد و يا امور را به دست جوان کمتجربهتری سپرد که فاقد شايستگي و تخصص لازم برای پیشبرد امور کلان کشور هستند. بدون شک نگرش رهبری بر سپردن امور به جوانان شايسته و صاحب صلاحيت است و بايد نسبت به اين شاخص دقت لازم را داشت تا نسخه اتخاذ شده به فساد و ناکارآمدی بیشتر منتهی نشود.
🔹در تعریف رکن انقلابی بودن عبارت دولت باید بیان کرد که بر اساس منویات رهبر معظم انقلاب، دولت حزباللهی عبارت است از: «دستگاه مدیریتی تحقق ارزشها و مسئول اجرای قانون اساسی که ارکان مختلف آن معتقد به اصول و مبانی انقلاب اسلامی باشد.» به عبارت دیگر پشتوانه چنین دولتی، اعتقاد به مبانی ناب و قاطع حکومت اسلامی است و دغدغه اصلی این دولت حل مسائل مردم و انقلاب اسلامی بر اساس نظامات برآمده از اندیشه اصیل انقلاب اسلامی است.
🔺طبق بیانات آیت الله خامنه ای اگر دولت از خصیصه «روحیه انقلابی و اسلامی عمیق» بهرهمند باشد، تمام برنامهها و اهداف آن دولت در حوزههای روبنایی جامعه مثل اقتصاد تحقق میپذیرد.
🌠🍁
🍁
🌀 یادداشت روز
💠 #تحریم_حرم پس از ۱۴۰۰ سال
✍️نویسنده: فرهاد مهدوی
🔹🌺🔸
🔻وزارت خزانهداری آمریکا در آخرین روزهای ریاستجمهوری ترامپ از تحریم آستان قدس رضوی(ع) و تولیت آن خبر داد. این خبر اذهان شیعیان را پس از گذشت ۱۴۰۰ سال از ظهور اسلام، یکراست به نقشههای سلاطین جلاد قریشی، اموی و عباسیان در محاصره و زندانی کردن پیامبر خدا صلیالله علیه و آله وسلم و ائمه در شعب ابیطالب، واقعه صحرای کربلا، زندانهای سامرا، بغداد و حتی محاصره امام رضا علیهالسلام در توس سوق داد.
🔸1- اصل موضوع در تحریم آستان قدس رضوی و تولیت این دستگاه نهفقط بیسابقه بودن چنین اقدامی از سوی دولت آمریکاست، بلکه اوج دشمنی این رژیم خبیث برای هدف قرار دادن زائران اهلبیت علیهالسلام و فرهنگ زیارت بهعنوان یک نماد تمدنی عظیم است.
🔹 2- در سالهای گذشته بسیاری از زائران کشورهای بحرین، عربستان سعودی، آذربایجان، افغانستان و پاکستان هنگام تشرف به حرم حضرت علی بن موسیالرضا علیهالسلام مورد ایذا و آزار حاکمان این دولتها و هدف بمبها و گلولههای تروریستهای موردحمایت آمریکا قرار میگرفتند و اکنون با این قانون خزانهداری آمریکا، زنجیره تحریم حرم برای مقابله با زائران حرم که از اقصی نقاط جهان به دیار محبوب خود میشتابند بیشتر میشود تا مانع ارتباط معنوی مردم با امامشان شوند.
🔸3- حرم رضوی ملجأ و پناه قشرهای مختلف مردم در سراسر جهان است که با پناه بردن در جوار آن به سکینه و آرامشی لایتناهی میرسند و از همان لحظه خداحافظی برای دیدار مجدد لحظهشماری میکنند. اگر قرار باشد که حتی از منظر اعلامیه حقوق بشر به این بارگاه باعظمت چشم دوخته شود، بازهم خواهیم دید، این گنبد و بارگاه بیشترین نقش را در کاهش آلام و افزایش امید برای بشریت داشته است. در این بارگاه ایرانی، مسلمان و حتی شیعه بودن مجوز ورود از بابالجواد نیست، لباس و نژاد امتیاز نیست و بلکه دلهای شکسته منزلتی مقربتر دارند و قفلهای زندگیشان در پنجره فولاد باز میشود. به خاطر لطف و عنایت امام رضا علیهالسلام، بسیاری از مسیحیان جهان که در این حرم قدم گذاشتهاند، ارتباطشان مستمر شده و زندگیشان رنگ الهی گرفته و در مسیر سعادت قرار گرفتهاند.
💠نکته پایانی:
🔺حاکمان تروریست آمریکا در گذشته ادعا میکردند که صرفاً دستگاههای نظامی و هستهای را تحریم میکنند، اما اکنون مشخص شد که نقشه آمریکا در محصور و محدود کردن حرم علی بن موسیالرضا علیهالسلام دستکمی از نقشههای دستگاه ضدتشیع مأمون عباسی ندارد؛ زیرا هنگامی مأمون دید که امام رضا از مدینه به مرو تبعید شده اما هنوز قبله امیدها و مرجع سؤالها و شکوهها است، امام را در محاصره مأموران حکومت قرار داد تا رفتهرفته رنگ مردمی بودن را از امام بزداید و میان او و عواطف و محبتهای مردم فاصله اندازد، اما برخلاف این قصد شوم، روزبهروز محبوبیت امام بیشتر شد و تا امروز نیز ادامه دارد.
15.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 بزرگنمایی حضور نظامیها در انتخابات
🎙 کارشناس برنامه: دکتر حسین عبدالهی
7.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 راهبرد جریان اصلاحطلب در مقابل ناکارآمدی دولت برای انتخابات 1400!!
🎙 کارشناس برنامه: دکتر عبدالله گنجی
#اصلاحات
#کاسبان_تحریم
#انتخابات_1400
🌠🍁
🍁
💠 سوال:
1️⃣در جلسات هدایت سیاسی؛ سؤالات جمعآوری شده از شرکتکنندگان را ممیزی کرده و طبق نظر خود، سؤالات مناسب و در شأن یگان را در اختیار سخنران قرار میدهیم. انجام این کار خلاف عدالت نیست و مدیون شرکتکنندگان نمیشویم؟
🔴 پاسخ: اگر زمان و موقعیت اقتضای اولویتبندی در مطالب و مباحث نماید، ایرادی ندارد.
-🌠🍁
🍁
✅#عکس_نوشت
💢موضوع: #عقلانیت
🔸🌺🔹
💠عقلانیت معنایش این است که انسان اصالتها را بشناسد؛ عقلانیت #تکیهی_به_مردم، تکیه به نیروی داخلی و تکیه و توکل به خدای بزرگ است.
💯عقلانیت در این نیست که انسان خود را بعد از رها شدن از چنبره قدرت آمریکا و استکبار، مجدداً نزدیک به آنها بکند.
🌺#مقام_معظم_رهبری(96/3/14)
🌠🍁
🍁
❇️یادداشت کوتاه
🌐 موضوع: نئو پوپولیسم؟
✍️ دکتر قاسم حبیب زاده
🔸🌺🔹
🔻اقدامات پوپولیستی جواب خاصی ندارد و چه بسا فاعل آنها تشنه واکنش های رسانه ای باشد، زیرا این واکنش ها می تواند او را به هدفش نزدیکتر کند.
🔹این اقدامات میتواند در قالب شعارهای اقتصادی نمود پیدا کند و یا در قالب دیدگاه های آزادیخواهانه، مانند نظرسنجی یک مقام مسئول در اینستاگرام که پرسیده "به نظر شما آیا شاخص های آسیب های اجتماعی پس از صدور و اجرای حکم فیلترینگ بهبود پیدا کرد؟"
🔸مواجهه رسانهای با چنین اقداماتی، فاعل آنرا متنبه نمی کند و اثر اجتماعی آن نیز محل تردید است. پاسخ چنین تحرکاتی، اقدامات قانونی در موعد مناسب است، خصوصاً آنکه فاعل این امر نسبت به مسئولیت خود در ایجاد #شبکه_ملی_اطلاعات، ترک فعل کرده و منافع ملی را فدای اغراض جناحی یا قدرت طلبی خویش نموده باشد.
🔺البته تا چند ماه آینده باز هم شاهد چنین اقداماتی خواهیم بود تا افکار عمومی در هنگامه انتخاب اولویت های خویش را فراموش کند.