فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 موشن گرافیک | توصیههای مهم رهبر انقلاب به دولت سیزدهم
#دولت_مردمی
#کابینه_جوان_وکارآمد
#دولت_اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📊 ویدئو گرافی | *رصد شبکه های اجتماعی در ۲۴ ساعت گذاشته*
🔻 بررسی ترندهای روز
🔻تعداد محتواهای تولید شده بسترها
🔻 میزان مصرف محتوا
📱 شنبه *۶ شهریور ۱۴۰۰
🌍یک خبر_یک تحلیل
🌐خبر: مقام معظم رهبری در دیدار اعضای دولت سیزدهم فرمودند: مسئله احیای اعتماد مردم و امید مردم بسیار مهم است. چون اعتماد مردم بزرگترین سرمایهی دولت است. مردم وقتی به شما اعتماد کردند و امید به شما داشتند با شما راه میآیند، کمکتان میکنند. این بزرگترین سرمایه است برای یک دولت که بتواند اعتماد مردم را جلب کند، که خب البته این متأسفانه یک مقداری آسیب دیده، این بایست ترمیم کنید این را و راهکارش هم این است که حرف و عمل مسئولین یکی باشد.
برای وعدهها روز شمار معین کنید. یک کاری که میگویید این کار را خواهم کرد، تخمین بزنید که این چه مدتی طول خواهد کشید، و روزشمار معین کنید و دانه دانه تعقیب کنید.
🌍تحلیل: بیانات ششم شهریور ۱۴۰۰ رهبر معظم انقلاب اسلامی در اولین دیدار اعضای دولت سیزدهم حاوی نکات بسیار مهم و سرنوشت سازی هم برای دولتمردان وهم برای ملت ایران و جهانیان بود .آنچه بیشترازهمه در این روزها میتواند به عنوان چراغ راه دولت جدید در جهت حرکت انقلابی وجهادی قرار گیرد توجه دادن دولت مردان به انجام خدمت بی مزد و بی منت وتلاش بی وقفه برای ملت ایران این ولی نعمتان انقلاب است .مقام معظم رهبری غفلتها وسوء تدبیرهای گذشتگان را که منجر به سلب اعتماد مرم از کارگزاران حکومتی گردیدرا یادآور شده وهمه مجموعه نظام ودر راس آن قوه مجریه را به تلاش برای بر گرداندن امید و اعتماد به بدنه جامعه با تولید قدرت وافزایش ثروت ورفاه وپر کردن شکافهای ایجاد شده در گذشته توصیه کردند.
دولت سیزدهم برای دستیابی به انتظارات رهبری و مردم راهی جز تلاش بی وقفه در جهت رفع مشکلات معیشتی مردم ازقبیل:رفع فقر،بیکاری،پایین آوردن نرخ تورم،مبارزه با آسیبهای اجتماعی،تولید مسکن ارزان برای طبقات پایین جامعه،بالابردن ارزش پول ملی ،کنترل نقدینگی افسار گسیخته.و....ندارد.
امید است دولت مردمی و انقلابی با توکل به قدرت لایزال الهی وبا استعانت از حضرت ولی عصر(عج)وبا تکیه بر پشتوانه حمایت های مردمی بتواند به وعده هایش عمل کند.
🕪سیدجعفرموسوی همپا
🔰 سخننگاشت | اولین توصیه رهبر انقلاب به دولت سیزدهم:
زمان شتابان میگذرد، از هر لحظه این چهارسال استفاده کنید
🔻رهبرانقلاب: یک توصیهای به همهی مسئولین در دورههای مختلف داشتم، به شما هم عرض میکنم، زمان شتابان میگذرد. این چهار سال زود تمام میشود و لذا از هر ساعتی، از هر فرصتی استفاده کنید. نگذارید این وقتی که متعلق به مردم و متعلق به اسلام هست تضییع بشود و از همهی امکانات زمانی و وقتی استفاده کنید. ۱۴۰۰/۶/۶
💻 @Khamenei_ir | #دیدار_هیئت_دولت
📸 اولین اقدام جالب وزیر خارجه ایران
*اقدام حسین امیرعبداللهیان وزیرخارجه ایران در قرار گرفتن در صف نخست عکس رهبران حاضر در اجلاس بغداد با بازتابهای منفی در رسانه های جهان عرب همراه شده است.
🔻برخی کارشناسان این اقدام را اشتباه دیپلماتیک وزیر خارجه ایران میدانند و برخی دیگر معتقدند وی به منظور اجتناب از قرارگرفتن در کنار فیصل بن فرحان وزیرخارجه عربستان خود را در صف نخست تصویر رهبران حاضر در اجلاس بغداد جای داده است که در هر دو مورد اشتباه بوده است.
🔻اخبار غیررسمی حکایت از آن دارد که حاکم دبی و رییس مجلس امارات متحده عربی (سمت راست وزیرخارجه ایران) در اعتراض به این اقدام وزیرخارجه ایران سالن اجلاس را ترک نموده تا در نهایت سهيل بن محمد فرج فارس المزروعي وزیر انرژی امارات به عنوان نماینده این کشور به ایراد سخنرانی بپردازد.
🔻طبق پروتوکلهای دیپلماتیک رهبران در صف نخست و وزرای خارجه در صف پشت باید باشند.
👈نکته مهم اینجاست که دانسته شود بسیاری از کشور های تازه تاسیس حاشیه خلیج فارس اشل و اندازه خود را طی سالهای اخیر و در پی دیپلماسی ضعیف دولتمردان ایرانی فراموش کرده بودند و شیخ دبی و سایر دولتمردان عربی باید ملتفت می شدند وزن سیاسی و جایگاه وزیر امورخارجه ایران اگر بیشتر از آنها نباشد قطعا کمترنیست
❌توطئه کاهش رشد جمعیت
☀️رهبر معظم انقلاب اسلامی مسئله تکثیر نسل و جلوگیری از کاهش جمعیت جوان کشور را یک مسئله حیاتی عنوان فرمودند که باید بطور جدی دنبال شود.
☀️ ایشان افزودند: «کشورِ بدون جمعیت جوان، یعنی کشورِ بدون ابتکار و پیشرفت و هیجان و شور و شوق، بنابراین، برنامه حیاتی تکثیر نسل باید بطور جدی دنبال و پیگیری شود.»
❌ با این وجود چندی است که زمزمه هایی از خطر کاهش جمعیت شیعیان در ایران و برنامه هدفمند وهابیون عربستان در تغییر ترکیب جمعیت مذهبی ایران به گوش می رسد.
😔 با گذشت زمان و علنی شدن توطئه کاهش رشد جمعیت شیعیان و برعکس شدن جمعیت مذهبی چند شهر کوچک از اکثریت شیعه به اکثریت سنی، کم کم از هرگوشه و کنار صداها بلند شده است.
☀️ تا جایی که حضرت آیت الله العظمی سبحانی در دیدار استاندار آذربایجان شرقی تاکید کرد: «یکی از برنامه های سعودی ها و وهابیت در ایران، از بین بردن تراکم و اکثریت جمعیتی شیعیان در مناطق مرزی و همچنین پراکنده کردن جمعیت در شهرهای مختلف و از بین بردن اکثریت مطلق شیعیان در تمام شهرهای ایران است؛
🔶 ترویج کاهش جمعیت و میزان تولد در کشور از هر نقطه ای که شروع شد، درست نبود و اگر به این منوال پیش برویم و از این مسائل غافل باشیم، 40 سال بعد به اشتباه امروز خود پی می بریم که آن روز دیگر توازن جمیعتی شیعیان نسبت به گروه های دیگر به شکل فعلی نیست و دستخوش تغییرات گسترده شده است؛ مساله ای که در برخی شهرهای ایران هم اینک نیز مشاهده می شود.
#فرزند_آوری
#فرزند_بیشتر
🇮🇷💐
💐
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل (۲۷)
💢موضوع: اهداف سفر بنت به آمریکا ‼️
🍃🌻🍃
🌀 خبر:
🕪خبر : نخستوزیر تنها دارنده سلاح اتمی در منطقه غرب آسیا گفت: «ما به همه اهدافی که برای خود (درباره سفر به آمریکا و دیدار با بایدن) تعیین کرده بودیم، دست یافتیم. ما بر سر کار استراتژیک مشترک برای توقف مسابقه ایران برای حرکت به سمت سلاح اتمی توافق کردیم».
🌍 گزاره خبری : اظهارات نفتالی بنت نخستوزیر رژیم صهیونیستی درباره ایران در حالی مطرح شده که برخی رسانهها پیش از این گزارش دادند که او قول داده است که رویکرد «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر سابق این رژیم علیه برجام را در پیش نگیرد.
🌍 تحلیل:
🔹 در سفر نخستوزیر رژیم صهیونیستی به آمریکا که با حجم سنگینی از تبلیغات رسانهای انجام شد از راهبرد پیشنهادی بنت علیه ایران موسوم به «مثله کردن» رونمایی شد. اما این سفر چه اهداف و ابعاد احتمالی داشته و رژیم صهیونیستی از انجام این سفر به دنبال چه موضوعی است؟
🔸 با توجه به اخبار منتشرشده، موضوع اصلی سفر، ایران است. با توجه به مذاکرات هستهای و از سویی سیاست فعالانه ایران در حوزه هستهای، طبیعی است که صهیونیستها نگرانیهای جدی در قبال ایران داشته باشند و بخواهند از طریق هماهنگی با آمریکا در جهت رفع آن اقدام نمایند. همچنین احتمال به نتیجه نرسیدن مذاکرات هستهای و خطر فعالیتهای هستهای ایران برای اسرائیل، مسئلهای است که صهیونیستها به آسانی نمیتوانند از کنار آن عبور کنند. لذا بر اساس آنچه در واشنگتن اعلام شده محتمل است طی یکی دو سال آینده راهبرد تهاجمی علیه ایران با محوریت اقدامات امنیتی پیگیری شود و دور از انتظار نیست که شاهد ترورها و یا حوادثی مشابه انفجار در نطنز با هدف ایجاد فرسایش در توان ایران باشیم.
🔸 بحث دوم مرتبط با موضوع خروج تدریجی آمریکا از منطقه است. خروج آمریکا به اذعان بسیاری از کارشناسان در نهایت موازنه امنیتی در منطقه را به ضرر رژیم صهیونیستی و به سود ایران تغییر خواهد داد. بیشک یکی از دلایل سفر بنت پیگیری این موضوع است تا بتواند تضمینهایی در جهت حفظ امنیت خود دریافت کند. از طرفی ظاهراً بناست هماهنگیهایی به منظور جایگزینی رژیم صهیونیستی به جای آمریکا با هدف پرکردن خلأ حضور این کشور در منطقه در حوزههای مختلف از جمله سیاسی، امنیتی و نظامی صورت گیرد.
🔸 بحث سوم نیز موضوع فلسطین است. از آنجایی که دولت بایدن تا این لحظه بر خلاف دولتهای قبلی طرح و سیاست خود را در قبال مسئله فلسطین اعلام ننموده است ولی به گزارش برخی رسانهها بنا دارد به زودی از طرح خود رونمایی کند، لذا محتمل است یکی از اهداف سفر بنت به آمریکا در جریان قرارگرفتن و انجام هماهنگیهای نهایی به منظور رونمایی از این طرح است. طرحی که ظاهراً در آن محوریت به جای کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس با مصر خواهد بود.
سیدجعفرموسوی همپا
💢 تفسیر زیبای استاد مطهری از جمله معروف امیرالمؤمنین (ع)
🔸علی(ع) حالت خودش و روحیه خودش را این طور شرح میدهد:
🔹«وَ اللهِ لَوْ اُعْطیتُ الاَْقالیمَ السَّبْعَةَ بِما تَحْتَ اَفْلاکها عَلی اَنْ اَعْصِی اللهَ فی نَمْ لَةٍ اَسْلُبُها جُلْبَ شَعیرَةٍ ما فَعَلْتُهُ».
🔹«به خدا قسم اگر تمام آنچه در زیر قبه آسمان است به من بدهند برای اینکه به یک مورچه ظلم کنم به اینکه پوست جوی را از او بگیرم، نمیکنم».
🔸یعنی تمام دنیا در نظر من آن مقدار ارزش ندارد که به یک مورچه ظلم کنم. علی(ع) در این جمله خود، ارزش دنیا و مُلک دنیا را پایین نیاورده، ارزش حق و عدالت را بالا برده. نمیخواهد بگوید دنیا و آنچه در زیر آسمان است چون خیلی بیقیمت است من آن را در ازای یک عمل کوچک ـ که ظلم به مورچه است ـ نمیخواهم، بلکه میخواهد بفرماید که ظلم اینقدر بزرگ است که تمام مُلک دنیا با کوچکترین افراد ظلم ـ که ظلم به مورچه است به گرفتن پوست جوی از دهانش ـ برابری نمیکند.
🔸سعدی در همین مضمون میگوید:
🔹دنیا نیرزد آنکه پریشان کنی دلی
🔹زنهار بد مکن که نکرده است عاقلی
🔸سعدی هم نمیخواهد بگوید که دنیا اینقدر کمارزش است که به یک پریشان کردن دل که چیز کوچکی است نمیارزد؛ میخواهد بگوید پریشان کردن دل آنقدر مهم است که به بهای تمام دنیا هم نباید قبول کرد.
📗 بیست گفتار، ص۶۹