#عکس_نوشته
🌺مامان مهربانم از امروز به من یادآوری کن تا هر روز صبح به آقا امام زمانم سلام کنم تا #محبت_امام در دل من بماند و من با محبت آقا بیشتر آشنا شوم...
┅─✵🍃🌺🍃✵─
🌸 هزاروصدوهشتادوپنجمین سال امامت آخرین ذخیره الهی مبارک
#آغاز_امامت_حضرت_ولی_عصر عج
سال 255 هرجری در شهر سامرا کودکی بنام محمد از زنی با ایمان و مهربان به نام نرجس خاتون متولد شد که از همه زنان هم عصر خویش با ایمان تر بود. با وجود اینکه نرجس خاتون در خانواده ای مرفه بزرگ شده بود اما از مادیات و تجملات به دور بود و همواره با یاد خدا و ذکر به او زندگی می کرد و طرفدار ساده زیستی بود. امام زمان عج فرزند چنین زن با تقوا و فهمیده ای بود.
از ابتدا مشخص بود که فرزند امام حسن عسکری کسی خواهد بود که برای برپایی عدل و نابودی ظلم پا به جهان می گذارد، از اینرو به ایشان لقب مهدی یعنی هدایت گر داده شد. دستگاه خلافت عباسی که از این قضیه باخبر بودند و وجود چنین شخصی را خطری برای خود می دانستند، هنگام ولادت امام زمان ع در صدد بودند تا ایشان را در بدو تولد به شهادت برسانند. از اینرو تولد حضرت مهدی عج در شرایط متفاوتی بطور مخفیانه صورت گرفت.
هنگام تولد امام زمان عج نوری از او به سمت آسمان ساطع شد و پرنده های سفید رنگ از آسمان فرود امده و بال خود را با آن حضرت تبرک میکردند
داستان ها آمده که شب چهارده شعبان، عمه امام حسن عسکری برای افطار در منزل ایشان دعوت بودند و امام حسن عسکری از ایشان درخواست کردند تا شب پانزدهم شعبان را نیز در منزل ایشان بمانند و به عمه خود اطلاع دادند که قرار است فرزندی برای ایشان به دنیا بیاید. هنگام تولد امام زمان عج هیچ کس از باردار بودن مادر ایشان اطلاع نداشت و تولد حضرت مهدی در خانه بدون اطلاع و حضور دیگران صورت گرفت.
پس از تولد امام مهدی عج امام حسن عسکری ع با فرستادن گوشت قربانی به منازل شیعیان، همه را از این خبر مطلع کردند و سه روز بعد در بین یاران خود امام زمان را به عنوان جانشین خود معرفی نمودند و گفتند از این به بعد فرزند من را نخواهید دید زیرا او غیبت خواهد کرد اما باید به او وفادار باشید تا گمراه نشوید.
بنابراین، امام زمان در زمان کودکی غیبت کوتاهی داشتند تا مردم با این شیوه غیبت آشنا باشند و این غیبت همچنان ادامه دارد.
مبارک باد مهدی را امامت
خدا افزون کند بر ما عنایت
خدایا عافیت ده نصرتی کن
و ما را دور از بی غیرتی کن
دل مولایمان را شاد گردان
تو این امت مطیع او بگردان
نما تعجیل در امر ظهورش
به کوری عدوی دیده کورش
همه امت به نصرت شاد گردان
تو این کشور همه آباد گردان🌷
آغاز امامت گل سرسبد عالم هستی
بر منتظرین ظهورش مبارک🎊🌺🍃🌸
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#آغاز_امامت_امام_مهدی_عج_مبارک
همه با هم زمزمه می کنیم دعای الهی عظم بلاء به نیت تعجیل در فرج مولایمان امام زمان علیه السلام
🍰☘🍰☘🍰☘🍰
🌼وقتی شیرینی یا نان درست می کنیم طبیعتاً اول خمیرش را درست میکنیم. سپس هر چه را که باید به آن اضافه کنند با آن مخلوط میکنیم بعد خمیر را خوب ورز میدهیم و بعد از ورز دادن با قالب به آن شکل میدهیم.
🌼هفت سال اول زندگی هفت سالی است که ما بچه را مخلوط میکنیم ورز میدهیم و او را آماده میکنیم برای هفت سال دوم که میخواهد شکل بگیرد تا مؤدب شود.
⭐️ آیت الله حائری شیرازی
#سبک_زندگی_مهدوی
#تربیت_فرزند
☘️🍰☘️🍰☘️🍰