eitaa logo
نکات و تمثیلات آیت الله حائری شیرازی
72.3هزار دنبال‌کننده
1.4هزار عکس
336 ویدیو
680 فایل
دفتر حفظ و نشر آثار آیت‌الله حائری‌شیرازی (ره) نظرات، پیشنهادات و انتقادات: @haeri1395 ادمین فروش کتاب: @Ketab_haershirazi کانال صوتی: @haerishirazi_mp3 شماره تماس: 09195194676 [لطفا تقاضای ارسال فایل نفرمایید]
مشاهده در ایتا
دانلود
شرکت آیت الله حائری شیرازی در انتخابات ریاست جمهوری و شوراها قم، مسجد باقریه
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹 حرکت به سوی ظهور ما به سمت حکومتی جهانی پیش میرویم که انسانها در آن با هم مأنوس خواهند بود. یعنی کلمۀ انسان معنی خودش را که از ریشه اُنس است، دوباره باز مییابد. ممکن است کسی سؤال کند، اگر ما به سوی حکومت اُنس پیش میرویم، پس اعدامها، کشتارها و خونها که ریخته میشود چیست؟ باید گفت: اینها مقدمه آن اُنس است. هیزم را که آتش میزنید، قبل از شعله کشیدن، دود بلند میکند، یعنی تاریکی بیشتر و فضا گرفتهتر میشود امّا قطعا آن تاریکی و گرفتگی، مقدمه شعله هستند.
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹 اگر وقت خود را بیشتر صرف انتخاب راه و جهت حرکت کنیم، راه برای ما هموار خواهد شد. بسیاری از اوقات، انرژی خود را صرف حرکت میکنیم، درحالیکه انتخاب جهت مهمتر است.
⛔️ تکذیبیه⛔️ اخیراً در فضای مجازی، نقل قولی از آیت الله حائری شیرازی با مضمون زیر و در ارتباط با انتخابات منتشر شده است: (وقتی اسب‌های توانا اجازه ورود به میدان مسابقه را نداشته باشند ...) 👈 بدینوسیله ضمن تکذیب این مطلب، از رسانه ها خواهشمندیم مواضع و دیدگاه های معظم له را صرفاً از طریق سایت رسمی و کانال ایشان پیگیری بفرمایند و از بازنشر مطالب مشکوک و غیر مستند، خودداری بفرمایند.
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹 🔸آیا همیشه باید به «ما قال» توجه کرد و نه «مَن قال»؟🔸 ما اين دو جمله را داريم: «اُنْظُرْ اِلي ما قالَ وَ لا تَنْظُرْ اِلي مَنْ قالَ»؛ نگاه كن ببين چه چيزی گفته شده، نگاه نكن كه چه كسی گفته است. اين يك روايت است. روايت ديگر در ذيل آيه «فَلْيَنْظُرِ الاِنْسانُ اِلي طَعامِهِ» (انسان باید به طعامش توجه کند) است که امام باقر(علیه السلام) می فرمايند: مراد از طعام در این آیه، «عِلْمُهُ الّذي يَاْخُذُهُ عَمَّنْ يَاْخُذُهُ» است، یعنی مقصود از اين طعام، علمى است كه انسان اخذ مىكند و انسان باید بنگرد که این علم را «از چه كسى» اخذ مىكند؟ می گويد: «عَمَّنْ» (از کی گرفته ای؟)، نمی گويد: «عَمَّا» يعنی نگاه كند به علمش ببيند از «چه كسی» می گيرد. حالا شما می گوييد: يك جا به ما گفتيد: «ما قال» را نگاه كن، جای ديگر مي‌گويد: «مَنْ قال» را نگاه کن؟ به ذهن مي‌آيد كه تناقض باشد. نه! تناقض نيست. چرا؟ چون در آنجا که می‌گويد: «انظر الی ما قال»، اين را به كسی می گويد كه قدرت تصور و قدرت تصديق دارد و «صاحب نظر» است. به او می گويد : «انظر»؛ یعنی می تواني خودت «نگاه كنی». اینجا با «ناظر» دارد حرف می زند و با كسی كه چشم بينا دارد صحبت می کند. اما در آيه «فَلْيَنْظُرِ الاِنْسانُ اِلي طَعامِهِ» دارد با «مقلّد» و کسی که صاحبنظر نیست حرف می زند. به كسی كه می خواهد تقليد بكند می گويد: تحقيق كن، ببين او كيست؟ حتی مرجع تقليدت را با تحقيق بشناس. چرا؟ چون گفته‌های او «خوراك علمی» توست. رساله عملی او را تو گویا «می خوری» و «مصرف می كنی» و «طعام» توست. او را بشناس.
🏴آیت الله حائری شیرازی، در پيامی درگذشت آیت الله حاج شیخ حسن پهلوانی را تسليت گفتند.
🏴آیت الله حائری شیرازی، در پيامی درگذشت آیت الله حاج شیخ حسن پهلوانی را تسليت گفتند: بسم الله الرحمن الرحیم آغاز حیات برتر و زندگی امن در کنار برادران ازپیش رفته و زیارت اهل بیت، بر عارف خودساخته آیت الله حسن پهلوانی گوارا باد. به مقام معظم رهبری فقدان انیس و مونسی که عدیل مرحوم آیت الله خوشوقت بود را تسلیت می‌گویم. برای خانوادۀ جلیل پهلوانی و سعادت پرور ، به ویژه جناب حاج محمد پهلوانی برادر بزرگ ایشان، صبر جمیل و اجر جزیل خواستارم. محی الدین حائری شیرازی
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹 🔸رمضان؛ حرم الهی🔸 مسجدالحرام قبله تمام مسجدهاست و کعبه قبله مسجد الحرام. همان‌طور که مکان‌ها از همدیگر متفاوتند و مسجد با خانه فرق می‌کند، زمان‌ها هم مثل مکان‌ها متفاوتند. بعضی زمان‌ها را خدا یک شرافت مخصوصی به آنها داده است. ماه رمضان خودش یک حرم است. این‌هایی که شرافت مخصوص دارند به عنوان حرم الهی و دربار الهی انتخاب می‌شوند.
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹 🔸فرمانده،‌تو هستی🔸 «وَلَنَبْلُوَنَّكُم بِشَیءٍ مِنَ الْخَوْفِ وَالْجُوعِ وَنَقْصٍ مِنَ الْأَمْوَالِ وَالْأَنْفُسِ وَالثَّمَرَاتِ وَ بَشِّرِ الصَّابِرینَ» قطعا همۀ شما را با چیزی از ترس، گرسنگی، زیان مالی، جانی و فرزندان آزمایش میكنیم و بشارت ده به استقامت كنندگان! بقره؛ 155 ماه رمضان «جوع» است. گرسنگی «جوع» است. تشنگی «جوع» است. الآن که روزه‌اید فکر آب خوردن هم نمی‌کنید. نتیجهاش چه می‌شود؟ چند روز قبل که روزه نبودی، تو در خدمت شکمت بودی. شکم می‌گفت تشنه هستم و آبش می‌دادی. می‌گفت گرسنه هستم و غذایش می‌دادی. اما الآن که روزه‌ای او می‌گوید گرسنه‌ام، تو می‌گویی صبر کن! «فرمانده» تو هستی نه شکمت. می‌گویی تا غروب هیچ چیزی به تو نمی‌دهم. همۀ اینها در حالی است که انسان روزه را انتخاب نکرده بلکه خداوند گفته است که روزه بگیر. نتیجه این است که «خودت» را در اختیار و ارادۀ خدا قرار می‌دهی. تحت ولایت خدا قرار می‌دهی و بنده خدا می‌شوی.