9.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_تصویری
🎥 🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸چرا خداوند، نام ابی عبدالله (ع) را بالا آورده؟🔸
#اربعین
#امام_حسین
@haerishirazi
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸وام و دام🔸
قرض را برای فرج و گشایشِ کار ضعیف گذاشتهاند؛ اما وقتی دریافت بهرۀ بانکی، با تورم توجیه شود و پس از پرداخت وام، وامگیرنده مجبور به پرداخت بهره باشد، #وام به #دام تبدیل میشود! «وامگیرنده» ماهی است و «وام» قلاب است و «بانک»، ماهیگیر! بهمحض پرداخت وام، بانک نخ را میکشد و وامگیرنده سر قلاب گیر میکند! یا دارایی همۀ ضامنها مصادره میشود، یا مطالبات بانک هر لحظه افزایش مییابد!
جالب اینجاست بانک برای چند میلیون وام، شرایط کمرشکن دارد؛ اما برای سه هزار میلیارد تومان، شرایط چنان سهل است که کلاه به آن گشادی سر بانک میرود!
@haerishirazi
11.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #کلیپ_تصویری
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸جهان در حال دست به دست شدن است🔸
#اربعین
#امام_حسین(ع)
@haerishirazi
زندگی تنگ.mp3
2.51M
🎙پادپخش
🌑 زندگیِ تاریک و مصنوعیِ افراد غافل
▫️وَ مَنْ أَعْرَضَ عَنْ ذِكْرِي فَإِنَّ لَهُ مَعِيشَةً ضَنْكًا
و هر كس از ياد من دل بگرداند، زندگيش تنگ شود!
@haerishirazi
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸شجاعت حسنی🔸
شجاعت بزرگ اینست که انسان نترسد از اینکه به او بگویند «ترسید»! دلیرها هم از اینکه مردم آنان را ترسو بدانند، میترسند. امام مجتبی (ع) از این حرف نترسید، و این شجاعتست.
فرقی میان شجاعت امام حسن و امام حسین علیهماالسلام نیست. اگر هم فرقی باشد، کفۀ ترازوی امام مجتبی (ع) سنگینترست؛ امام حسن (ع)، امامزمانِ عصر خودش است. ایشان، امامِ امام حسین (ع) است و امام، شجاعتر از همۀ مردم عصر خودست.
بسیاری از افراد، عظمت کار امام حسین (ع) را میبینند، اما در کار امام حسن (ع) دقیق نمیشوند! شجاعت امام حسین (ع) را میخوانند؛ چون کتابیست که با خطّ درشت نوشته شده؛ اما کار امام حسن (ع) را نمیبینند؛ چون کتابیست که با خط ریز نوشته شده است. خطّ درشت را با چشم کمسو هم میتوان خواند، ولی برای خواندن خطّ ریز، چشم تیزبین لازم است.
انسانی که چشم نافذ و بصیر و علم فوقالعاده دارد، میتواند شجاعت امام حسن (ع) را بفهمد. شجاعت امام حسن (ع)، خفیّ و شجاعت امام حسین(ع) جَلیست.
📖 آیینۀ تمامنما، صفحه ٣٩
@haerishirazi
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸مواجهه کوتاه مدت و بلندمدت در برابر ظلم دیگران (آب ریختن روی سوختگی)🔸
اگر کسی به تو ظلم کند و تو بخواهی دلت خنک شود، دو راه داری: یک راه زودگذر و یک راه درازمدت. راه زودگذر این است که اگر مثلاً به تو فحشی داده، به او فحشی بدهی تا دلت خنک شود! اما اینگونه خنک شدن، مثل این است که روی قسمت سوختۀ بدن آب بریزی؛ با این کار، ابتدا محل سوختگی کمی خنک میشود، اما بعد آب در آن نفوذ میکند و باعث میشود که آن قسمت چرک کند و بدتر شود. راه درازمدت این است که #دعایش کنی. در این راه، ابتدا به تو سخت میگذرد، اما بعد دلت خنک میشود. البته این راه نسبت به #برادر_دینی است، نه دربارۀ #دشمن.
📖 کتاب #تمثیلات_اخلاقی، جلد یک، صفحه ١٧
@haerishirazi
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸مراقب فطرت و طبیعت زودرس باشید🔸
شما که میخواهید بچههای کلاستان را اداره کنید، بدانید که اینها هم فطرت دارند و هم طبیعت. اگر از بچهای خلاف اخلاقی دیدید، نگویید: این بچۀ بدی است؛ بلکه بگویید: الآن طبیعتش مهار نشده و ما باید کاری کنیم تا فطرتش آرام آرام آزاد بشود و بتواند طبیعتش را کنترل کند. اگر از بچهای حسن خلقی دیدید، نگویید: مسئله تمام شده؛ بلکه بگویید: مقداری روی فطرتش کار کردهاند و طبیعتش هنوز فرصتِ عرض اندام پیدا نکرده است. باید احتیاطات و توجهات لازم را در مورد او داشت؛ چون ممکن است وقتی طبیعتش بیدار شد، خطرناکتر از آن بچهای شود که به نظر بسیار شرور است.
لذا میبینیم بسیاری از بچههایی که در طفولیت شرورند، در بزرگی بچههای بسیار خوبی میشوند و بسیاری از بچههایی که در طفولیت خیلی مؤدب به نظر میآیند، در بزرگی بچههای بسیار شروری میشوند؛ چون اینها طبیعتِ دیررس داشتهاند و وقتی آن طبیعت، دیر بُروز میکند، طغیانش هم دیرتر است؛ اما آن دستۀ اول، طبیعتِ پیشرس داشتهاند و طبیعتشان زود خودش را نشان داده است. اتفاقاً خیلی از انسانهایی که وقتی از نظر طبیعتی رها هستند، شرورند، وقتی فطرتشان زنده شود، خیلی قابل اعتمادند.
📖 راه رشد، جلد یک، صفحه ٧٨
@haerishirazi