6.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کلیپ تصویری
🔸 رحمت ماه رجب، شامل چه کسانی #نمی_شود؟
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
@haerishirazi
لیلة الرغائب.mp3
13.89M
🎙 سخنرانی
لیلة الرغائب، حسن ظن به خدا، حرمهای الهی، آداب ورود به حرم الهی، امتحان الهی، عبادت مشترک و مختص
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
#لیله_الرغائب #ماه_رجب #شب_ارزوها #این_الرجبیون
@haerishirazi
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸لیلة الرغائب🔸
در لیلة الرغائب خداوند میفرماید:
شما را به آرزوهایتان میرسانم.
آنهایی که به خدا ایمان دارند، آرزوهایشان را از خدا میگیرند
و کسانی که باور ندارند نتیجه نمیگیرند.
@haerishirazi
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸لیلة الرغائب🔸
شب جمعه اول ماه رجب، حرم اندر حرم است. یعنی هم از نظر ماه رجب بودن حرم است و هم از نظر شب جمعه بودن حرم است.
اما شب جمعه اول با شب جمعههای دوم و سوم متفاوت است و برای آن اعمال مخصوص گذاشتهاند و به آن لیله الرغائب میگویند؛ برای اینکه آرزوهای انسان در این شب میتواند با دعا مستجاب شود و به آرزوهایش برسد. این جایزه کسی است که از این شب استفاده کند.
یک مالک بزرگی، از افراد روستاهای مختلف طلبکار بود و خیلی هم در مطالباتش سختگیر بود. یک وقتی اعلام کرد من فلان ساعت در دفترم هستم، هرکس بیاید صورت بدهیاش را بیاورد، در این فاصله زمانی بدهیهایش را قلم میگیرم.
افراد مختلفی این اطلاعیه را دیدند اما گفتند که او میخواهد ببیند چه کسی در توهم است و حرفش را باور میکند. یک روستایی که بدهی سنگینی به آن مالک داشت گفت تا حالا دروغی از این مالک نشنیدهام؛ به دفترش میروم و رفت و آن مالک صورت بدهیهایش را صفر کرد و بخشید.
وقتی افراد دیگر فهمیدند به مالک گفتند چرا این کار را کردی؟ او گفت میخواستم قدرت ایمان را به شما نشان دهم. این روستایی به من ایمان آورد، باورم کرد و این نتیجه را گرفت. کسان دیگر که این حرف مرا باور نکردند این نتیجه را نگرفتند.
در لیلة الرغائب هم خداوند میفرماید شما را به آرزوهایتان میرسانم. آنهایی که به خدا ایمان دارند آرزوهایشان را از خدا میگیرند و کسانی که باور ندارند نتیجه نمیگیرند.
#لیله_الرغائب #ماه_رجب #شب_ارزوها #این_الرجبیون
@haerishirazi
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸 افراد صالح را در هر محله مسلح کنید | نباید همۀ مردم خلع سلاح شوند🔸
این چیز خوبی نیست که مثلاً انسان وقتی سارق مسلح به خانه اش می آید چیزی نداشته باشد از خودش دفاع کند. وقتی مردم مسلح نباشند چه طوری بیایند فرد مسلح را بگیرند؟ من به نیروهای مسلح عرض می کنم که زمینه #مسلح شدن #صالحین را ان شاء الله فراهم کنند. اینکه همه مسلح باشند، غلط است اما اینکه همه بی سلاح باشند هم #غلط_است! صالح باید مسلح بشود و غیرصالح خلع سلاح شود. این خوب است.
اگر در هر محله، چند تا از افراد مسلحِ متدین وجود داشته باشند، سارق مسلح جرئت نمی کند بیاید. اینها هم وقتی #آمادگی داشته باشند، با سلاحشان می روند در سینه اش. باید در هر کوچه ای، در هر محله ای، پنج تا، شش تا، از این افرادی که #آموزش دیده اند و مسلح هستند، وجود داشته باشد. مثل صدر اسلام بشود. در صدر اسلام نمی توانستند [به راحتی] ترور بکنند. چون اگر او سلاح داشت، این هم سلاح داشت.
باید دست مردم با سلاح آشنا بشود. مؤمنین صدر اسلام، آشنا بودند به سلاح. یعنی هرجا می رفتند سلاحشان همراهشان بود. در کوچه، در بازار، در خانه شان. مدتها فرهنگ هایی بر ما حکومت کرده بودند که مردم را به بی سلاحی عادت دادند. الآن فرد #می_ترسد که سلاح داشته باشد. چون فکر می کند شاید خود سلاح، قاتل جانش بشود! اما باید دیدِ افراد اینطور باشد که: من بروم آموزش ببینم که بتوانم با سلاح از خودم دفاع کنم، بتوانم سلاح خودم را حفظ کنم. این را لازم ببیند.
#راهبرد_امنیت_مردم_محور
#راهبرد_امنیت_محله_محور
@haerishirazi
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸حکومت اسلامی، زندان نیست. باید به مردم صالح اعتماد کرد و تسلیحشان کرد🔸
در دورۀ رژیم سابق، دولت زندانبان بود. زندانبان قانونش این است که اجازه ندهد زندانی مسلح باشد. درست هم هست. در زندان نه اسلحه، نه چاقو و نه هیچ نوع تیزیای مجاز نیست. شیشۀ تیز دست زندانی جُرم است. زندانیها وقتی میخواستند خیار پوست بکنند، یکی از طوقهای پایین تختخوابها که افتاده بود را بر میداشتند و آن میسائیدند که لبش تیز بشود. بعد با این، خیارشان را پوست میکندند و این قسمت را زیر لحافی، تشکی، چیزی قایم میکردند تا در بازرسیها، آن تکۀ طوق دیده نشود.
مردم ما در سابق بنا بود خلع سلاح کامل بشوند. اما ببینید؛ به عنوان مثال، به عشایری که در دورۀ شاه، قرار بود خلع سلاح کامل شوند، الآن به عنوان نیروهای مسلح خطاب میشوند. وصیت نامۀ امام که اساسیترین سند ماست را نگاه کنید: «قوای مسلح، از ارتش و سپاه و ژاندارمری و شهربانی تا کمیتهها و بسیج و عشایر ...».
عشایر را عطف میکند به ارتش و سپاه و بسیج. یعنی چی؟ یعنی تسلیح عشایر، جزء اهداف شما باشد. مطلقاً؟ نه! باید گزینشی باشد. با حساب و کتاب باشد!
@haerishirazi
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸نحوۀ مدیریت «مال» و «سلاح» در حکومت اسلامی🔸
مردم در 22 بهمن قیام کردند و زندانبان را برکنار کردند و امامِ زندانی را رهبر کردند و زندانیهایشان را به تخت نشاندند. خب، این مردم که قیام کردند دو چیز باید داشته باشند: یکی «مال»، یکی «سلاح». اما حساب شده.
مال نباید به انحصار سرمایه داری منتهی بشود وگرنه ما هم مثل آمریکا خواهیم شد. نه انحصار از نوع غربی و نه انحصار از نوع شرقی، نباید وجود داشته باشد. زمینها باید به مردم برگردد، آبها به مردم برگردد. اما نحوۀ انتقال آنها از دولت به مردم، باید به صورت سالمی صورت بگیرد. در دورۀ طاغوت، این اموال را روی پشت بام بردند. ما دوباره میخواهیم بیاوریم توی حیاط. اما از پشت بام نمیشود به پایین پرتاب کرد! باید برای [مالک کردن دوبارۀ مردم بر اموال]، مکانیزم داشت، راه حل داشت.
در تسلیح انسانهای صالح هم باید با دقت و گزینش بشود. به هر مدعی نباید سلاح داد. باید مطمئن بود که از این سلاح سوء استفاده نمیشود. من برای این که ببینید نه مطلقاً میتوانیم خلع سلاح کنیم و نه مطلقاً میتوانیم مسلح کنیم، دو مثال میزنم:
فرض کنیم دانش آموزی مسلح شده، معلم چقدر همه را نفرین میکند وقتی این بچه روی او سلاح میکشد؟ به نظام نفرین میکند، به اوّل تا آخر لعن میکند که چرا اینها را جمع نمیکنند.
اما آن کسی که آدم صالحی است و میتواند از خودش دفاع کند، وقتی که سارق مسلحی به خانهاش میآید و هیچ چیزی برای دفاع ندارد، حالا او چه میگوید؟ خودمان را جای او بگذاریم. سارق مسلح آمده توی خانهاش، میرود در اتاق، جلوی او به زنش تجاوز میکند!
او میپرسد که آیا علی (علیه السلام) هم در خانهاش اسلحه نبود؟ سلمان هم در خانهاش اسلحه نبود؟ اگر به خانۀ آنها میآمدند و تجاوز میکردند، کسی نبود از خودشان دفاع کند؟
ببینید؛ در خیابان، مردم با سلاح نیایند، توی بازار و اداره، مردم با سلاح نیایند. چرا؟ چون نیروی مسلح میتواند به آنجا بیاید. اما در آن جاهایی که نیروی حکومتی مسلح وجود ندارند چه باید کرد؟ اما در خانه [و محلهٔ] مردم که نیروی مسلح نمیتواند بیاید چه باید کرد؟!
@haerishirazi