فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️کلیپ تصویری♨️
🎥 ببینید | ریشۀ علاقه به بینظمی چیست؟
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
@haerishirazi
📣✨ #تخفیف کتاب📚
🔥 از سهشنبه ۱۳ تیر به مدت چهار روز میتوانید کتابهای آیت الله حائری شیرازی را با ۲۰ درصد #تخفیف تهیه کنید.
❗️عید غدیر مبارک 🎉
👨🏻💻سفارش از پیوند پایین 👇
https://eitaa.com/joinchat/1011941757Cce7c857e8b
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸چنین اسلامی را به یک دینار هم نمیخرند!🔸
چنانچه ما به عالَم اعلام کردیم که اسلام #عرفان ندارد، بعد از ما نمیپرسند که پس اسلام چه دارد؟ اسلامی که #عقل ندارد، #فلسفه ندارد، #عرفان ندارد، #سیر_و_سلوک ندارد، #عشق ندارد، #شوق ندارد، پس چه چیزی دارد؟ ته قضیه چه میماند؟ اگر اسلام اینها را ندارد [چنانکه مخالفین فلسفه و عرفان میگویند]، این اسلام را در بازار بگذار، آیا کسی به یک دینار میخرد؟
@haerishirazi
استاتوس-341.jpg
717.7K
فایل وضعیت
@haerishirazi
🔹 آیت الله حائری شیرازی 🔹
🔸غدیر یعنی انتخاب کشتی🔸
اهمیت غدیر در انتخاب کشتی است. دو کشتی پیش روی مسلمانان است. یکی به فرماندهی طاغوت و یکی به فرماندهی بندۀ راستین خداوند. کشتی ولایت الله از تاریکی به سوی نور رهسپار است. هر کشتی دیگری غیر از آن، ولایت طاغوت است که از نور به سمت تاریکی در حرکت است.
عبادات گوناگون از حج گرفته تا جهاد از نماز گرفته تا زکات و از فرائض گرفته تا نوافل، همه آداب حضور در کشتی است. اما «ولایت»، سکانداری و مرکز فرماندهی است.
چه انسانهای زبان بسته و کم اقبالی که یک رکعت نمازشان در همۀ عمر قضا نشد و هیچ فریضهای از آنها فوت نگشت و همۀ عبادات را از صله رحم گرفته تا جهاد و حج و زکات را به موقع انجام میدادند اما متأسفانه در انتخاب کشتی اشتباه کرده بودند.
آنها سوار آن کشتیای شدند که مقصدشان حرکت از نور به ظلمت بود. آنها چون وسیلۀ خود را خوب انتخاب نکردهاند، وقتی پیاده میشوند میبینند این همه مسافت را از مقصد دور شدهاند.
بیچارهها به امید بهشت سوار شده بودند اما متأسفانه در جهنم پیاده شدند. چه حسرت بار است که انسان با نماز اول وقت و اداء جمیع فرائض مرتباً از بهشت دور و در اعماق جهنم فرو رود.
@haerishirazi
نکات و تمثیلات آیت الله حائری شیرازی
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸روز مباهله و روز عاشورا🔸
نزاع یزید بن معاویه و حسین بن علی(ع) بر سر ولایت بود. یزید ولایت طاغوت خودش را میخواست روی مردم مسلط کند، حسین بن علی(ع) هم دعوت به ولایت الله میکرد. در مقابله با این نزاع، حسین بن علی(ع) زن و بچه خودش را به میدان آورد؛ یعنی همینها را که داشت، خرج اسلام کرد.
پیغمبر هم همین کار را در «مباهله» کرد. مسیحیهای نجران معتقد بودند عیسی پسر خدا است. آیه قرآن نازل شد: «إِنَّ مَثَلَ عِيسى عِنْدَ اللَّهِ كَمَثَلِ آدَمَ خَلَقَهُ مِنْ تُرابٍ ثُمَّ قالَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ» عیسی هم مثل آدم است. عیسی پدر نداشت. آدم نه پدر داشت، نه مادر. از خاک خلقش کرد. بعد با فرمان «کن فیکون» گفت: آدم! زنده شو و زنده شد. عیسی هم همین کار را کردیم. به مریم گفتیم باردار شو. همین!
به پیغمبر میگوید اگر باز هم کش دادند و دوباره گفتند عیسی پسر خداست، بگو بیایید با هم مباهله کنیم. «فَقُلْ تَعَالَوْا نَدْعُ أَبْنَاءَنَا وَأَبْنَاءَكُمْ»؛ پسرانمان را میآوریم. شما هم پسرانتان را بیاورید. «وَنِسَاءَنَا وَنِسَاءَكُمْ»؛ ما زنهایمان را میآوریم. شما هم زنهایتان را بیاورید. «وَأَنْفُسَنَا وَأَنْفُسَكُمْ»؛ خودمان را میآوریم. شما هم خودتان را بیاورید که علی(ع) به عنوان انفس آمد. «ثُمَّ نَبْتَهِلْ» وقتی اینها را آوردیم، گریه و زاری میکنیم. ابتهال و تضرع به خدا میکنیم. «فَنَجْعَلْ لَعْنَتَ اللَّهِ عَلَى الْكَاذِبِينَ» میگوییم: خدایا! عذابت را، لعنتت را بر هرکدام مان که دروغ میگوییم، نازل کن.
مسیحیان گفتند ببینیم فردا با چه کسانی میآید؟ اگر گروه زیادی از امتش را آورد، میدانیم به کار خودش مطمئن نیست. اما اگر عزیزترین عزیزانش را آورد، معلوم میشود به کار خودش اطمینان دارد.
وقتی حضرت را دیدند که دست امام حسن(ع) و امام حسین(ع) را گرفته و حضرت زهرا(س) پشت سرش است. علی(ع) هم هست، اینها گفتند نه. ما نفرین نمیکنیم و نفرینمان هم نکن. ما حاضریم «جزیه» بدهیم.
امام حسین(ع) در کربلا همین کار را کرد. عزیزترین عزیزانش را آورده بود تا بدانند به کار خودش مطمئن است. مردمی که به خاطر دیدن کار معاویه و امثال او در اشتباه افتاده بودند و اصل اسلام در ذهنشان زیر سوال بود، اشتباهات و شبهات این مردم را برطرف کرد.
@haerishirazi
استاتوس-230-3.jpg
554.9K
فایل وضعیت
@haerishirazi
نکات و تمثیلات آیت الله حائری شیرازی
🔹آیتالله حائری شیرازی🔹
🔸 باختی! 🔸
بعضی از روحانیون در این دهۀ محرم #تبلیغ_نرفتند، گفتند: #مطالعه_میکنیم، مباحثه می کنیم!
سالها پیش، در قم، درس مرحوم آیت الله العظمی آقای داماد شرکت می کردم. این آقایانی هم که الآن جزء رده اوّل های حوزه هستند مثل حضرت آیت الله مکارم، آیت الله آقا موسی [شبیری] زنجانی و ... در بحث فقه صبح های ایشان شرکت می کردند. بعد از ماه رمضان، رفتم درس مرحوم آقای داماد. ایشان گفت که ماه رمضان جایی برای تبلیغ رفتی؟ گفتم: نه! در حالی که در آن ماه رمضان، من به شدت مشغول مطالعه بودم و گاهی تدریس می کردم.
ایشان گفت: «کوتاهی کردی! #باختی!»
دهۀ محرم [و ماه مبارک رمضان]، وقت تبلیغ است. کسانی که می روند تبلیغ، بدانند که به درسشان افزوده می شود. به تحقیقشان افزوده می شود. خدا از جای دیگری وقت را #برکت می دهد. #جبران می کند.
هر چیزی حد خودش را دارد و حدود هر چیزی باید رعایت شود. من به هر روحانی که نرفته در روستا برای تبلیغ، می گویم «باخته»، و هر روستایی هم که روحانی نیاورده، #او_هم_باخته. بله اگر پیگیری کردید و نامه نوشتید و نشد، مسئول نیستید.
خود مرحوم آقای داماد با اینکه مرجع تقلید بود اما در مسجد بازار، منبر می رفت. روضه می خواند و گریه می گرفت. شما #چه_میدانید آن صحبت مختصری را که می کنید چه #اثری در مستمع ایجاد می کند؟!
@haerishirazi
photo_2023-07-15_19-05-35.jpg
46.9K
فایل وضعیت
@haerishirazi
نکات و تمثیلات آیت الله حائری شیرازی
🔹آیتالله حائری شیرازی🔹
🔸تأثیر تبلیغ🔸
شما طلاب حتماً قضیۀ مرحوم کربلایی کاظم ساروقی خوانده اید. قبر ایشان در قبرستان حاج شیخ، نزدیک حرم مطهر است. مرحوم آیت الله العظمی نجفی جزء #ادله ای که برای عدم تحریف کتاب الله می آورد این است که کربلایی کاظم که به طریق غیر عادی قرآن حفظش شده بود، همین قرآن فعلی را می خواند! آنقدر هم همراه این قضیه، قرائن وجود داشت مبنی بر اینکه این مسأله غیر عادی است، که حدی ندارد.
آیت الله مکارم شیرازی می گوید هر قرآنی به دست کربلایی کاظم می دادیم و می گفتیم فلان آیه، ایشان قرآن را باز می کرد و همان آیه آمده بود! این یعنی یک خبری است دیگر. هر وقت دعوتش می کردند و یک لقمۀ مشتبه ای خورده بود، می گفت که جلویم را پرده گرفت، سیاه شد. بعد می گفت تو که پولت مشتبه بود، چرا کربلایی کاظم را دعوت کردی؟ می رفت جایی و غذا را استفراغ می کرد!
کربلایی کاظم می گوید ماه رمضانی بود و مبلّغی آمد توی روستای ما. گفت: کسی که زکات ندهد، لباسش اشکال دارد. من به بابایم گفتم: «بابا زکات بده»، گفت: «من ندارم بدهم». گفتم: پس زمین سهم من را جدا کن. قبول کرد. سهم من را جدا کرد و من شروع کردم زکاتم را می دادم. بعد این جریان برایم پیش آمد!
ببینید؛ یک طلبه ای می رود تبلیغ می کند که معلوم نیست این طلبه، اصلاً حتی تا کتاب لمعه خوانده بود یا نه؟! یک طلبه رفته آن حرف را زده، او هم گیرنده اش قوی بوده و آن را گرفته. یعنی به این علم، عمل کرد. پس انسان وقتی می رود برای تبلیغ. از یک کلمۀ او ممکن است کربلایی کاظم پیدا بشود! همین برایش بس است! هزار تا مسخره هم که بکنند اشکالی ندارد. این زخم زبان ها، این زحمت ها، این ناراحتی ها، اینها را می دانید که #خدا_میبیند. شما وقتی فهمیدید این کار لازم است، باید انجامش داد. گاهی با یک کلام شما، یک نفر کربلایی کاظم پیدا می شود.
@haerishirazi
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸امام در دل تو مُرده!🔸
در زمان حیات امام راحل، کسی به من گفت دیشب خواب دیدم حضرت امام از دنیا رفته و خیلی ناراحت بود برای امام. به او گفتم غیبت امام را کرده ای؟ گفت تو از کجا فهمیدی؟! گفتم: «از خوابت! امام در دل تو مرده، برو استغفار کن تا امام در تو زنده بشود. امام در خارج نمرده، امامی که در تو بود، مُرده»!
گفت کجای این خواب می گوید من غیبت امام را کردم؟
گفتم: «وقتی از امام ناراضی و گله مند می شوی، از او می بُری، و وقتی از او راضی می شوی، با او یکی می شوی، متصل می شوی. «إنَّما يَجمَعُ النّاسَ الرِّضا و السُّخطُ». آن بخش از امام که در تو تجلی داشت از کَفَت رفت». این آقا علاقه مند به امام بود، با این علاقه، امام در او تجلی کرده بود. اما وقتی غیبتش را کرد، این جلوه را از دست داد.
گاهی توسلاتی به امام زمان (علیه السلام) می کنی، توسلت می گیرد. وقتی می خواهند به تو بگویند که دعایت را مستجاب کردیم و توسلت موثر شد، خواب رهبر بزرگوار را می بینی. این خواب، معنایش همین است. ایشان مظهر است. گاهی انسان یک سیدی را می بیند نه رهبری را. این هم مظهر است.
خواب دیدن یک «اسم»، بعضی اوقات نشانۀ «مسمّی» است. یکی آمد خدمت امام عرض کرد که یکی از اموات را خواب دیدم که اسمش حسین است. امام گفت به همین زودی زیارت امام حسین (ع) نصیبت می شود.
@haerishirazi