eitaa logo
حافظان سلامت اصفهان
108 دنبال‌کننده
222 عکس
114 ویدیو
0 فایل
محتوا چندرسانه ای و اخبار کرونا ارتباط با ادمین @ibsna_admin
مشاهده در ایتا
دانلود
«روان آشفتگی» از علائم خطرناک کرونا در افراد مسن 🔸روان‌آشفتگی(Delirium) یکی از علائم شایع ویروس در بیماران مسن هست و به گفته محققان کالج دانشگاهی لندن از هر سه فرد مسن بالای ۶۵ سال یک نفر در اثر ابتلا به کووید۱۹ دچار روان آشفتگی می‌شن.
🤓 ‏یه راه حل ساده واسه افراد عینکی کافیه این کار رو انجام بدید تا دیگه شیشه عینکتون موقع ماسک زدن دچار مه گرفتگی نشه.
🔸آغاز محدودیت‌های شدید کرونایی از امروز/ همه آنچه درباره محدودیت‌ها باید بدانید 🔹از امروز محدودیت‌های شدید کرونایی در شهرهای زرد، نارنجی و قرمز آغاز شده است تا شاهد شکست زنجیره انتقال بیماری باشیم. 👉 yjc.ir/00VkM1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تاثیر بالای مصرف مداوم ویتامین D بر کاهش اثرات ابتلا به
اهدا کننده خون باید چه شرایطی داشته باشد؟؟
نبایدهای آنفلوآنزایی! 🤒 یادتون باشه تو شستن دست‌ها خساست به خرج ندید و تا دیر وقت جلوی تلویزیون نشینید.
🔺از روز گذشته تا امروز ۱۲ هزار و ۹۳۱ بیمار جدید مبتلا به شناسایی شدند و در همین مدت متاسفانه ۴۳۱ هموطن قربانی این ویروس شدند.
انتقاد نمکی از تراوشات غیرعالمانه معاونت تحقیقات 🔹وزیر بهداشت پس از استعفای شبانه معاون تحقیقات و فناوری‌اش، در حکمی جدید فرید نجفی را به‌عنوان جایگزین او معرفی کرد. 🔸نمکی در حکم جدیدش نوشته که هیچ‌یک از دستورات قبلی‌اش به معاونت تحقیقات در اسفند ۹۸ برای پژوهش در حوزه کرونا عملی نشده و این معاونت حتی برگه‌ای که دستوری راهگشا باشد ارایه نکرده و به‌جایش برخی تراوشات غیرعالمانه از قبیل ایمنی جمعی و... را مطرح کرده که کار را در مدیریت بیماری و اوضاع مدیران ارشد سخت‌تر کرد.
اینارو به بیمار کرونایی نگید. (شعور کرونایی)
ز#ده_روز_جهادی_باش. کمک به بسته بندی اقلام بهداشتی جهت توزیع در مناطق محروم استان اصفهان. ۲تا ۱۱ آذر ماه ساعت ۹ صبح تا ۱۶ جهت ثبت نام، نام و نام خانوادگی به همراه سال تولد خود را به شماره ۰۹۱۳۷۲۱۱۵۶۸ ارسال نمایید. گروه های جهادی دانشجویی استان اصفهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 در موارد ضروری بعد از ساعت ۲۱ چطور می‌شه تردد کرد؟ 🔸سخنگوی ستاد مقابله با میگه اگه افرادی بعد از ساعت ۲۱ دچار بیماری و یا استفاده از خدمات ضروری بشن می‌تونن از تاکسی‌های اینترنتی استفاده کنند یا با ۱۱۵ تماس بگیرند تا آمبولانس در اختیارشون بگذارند.
▪️ #اینفوگرافیک / بیکاران کرونا چه مدت می‎توانند از بیمه بیکاری کرونا استفاده کنند؟