هدایت شده از صراط مدیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خبرهای خوبی از انتقام در راه است
🔹فرمانده کل سپاه در پاسخ به مردم در مرز خسروی: خبرهای خوبی از انتقام میشنوید، انشاالله
@seratmedia
هدایت شده از محمد جوانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️رهبر معظم انقلاب: اگر به لایههای زیرساختی #هوش_مصنوعی نرسیم ممکن است در دنیا آژانسی برای هوش مصنوعی مثل انرژی اتمی تشکیل دهند و مانع پیشرفت کشور شوند.
📌دیدار با اعضای هئیت دولت چهاردهم
@CWarfare
@CWarfare
@CWarfare
هدایت شده از KHAMENEI.IR
14030606_45744_64k.mp3
22.71M
هدایت شده از دانشنامه دفاعی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ربات توپچی روسیه
شرکت روستک ربات توپخانهای خود که مبتنی بر توپ-122 میلیمتریست را آزمایش کرد.
این ربات به لطف سیستم لوله متحرک ثبات بسیار خوبی در هنگام شلیک دارد و توازن خودرو به هم نمیخورد که منجر به شلیک های دقیق تر میشود.
پروژه توسعه این ربات تمام نشده است و ارتقاهای بیشتری روی آن صورت خواهد گرفت. روس ها از تلفات گردان های توپخانهای در اوکراین درس های خوبی گرفته اند که در آینده شاهد نتایج آن خواهیم بود.
@armyir
هدایت شده از دلنوشته های یک طلبه
🔥 تا کنون ترور سه شخصیت مهم در اسرائیل در عملیات حزب الله
✅ ️(یوسی سارییل) فرماندهی یگان ۸۲۰۰ ارتش اسرائیل
✅ ️معاون یگان ۸۲۰۰ ارتش اسرائیل(هویت نامشخص)
✅ (شالومو یوناتان هازوت) مغز متفکر و طراح هوش مصنوعی گنبد آهنین در تاسیسات رافائل
هدایت شده از کانال مشرق
📍شرحی بر توصیه رهبری پیرامون الزامات تربیت نسلی مدیران؛
دولت کدام جوانها را به مدیریت بگمارد؟
🔸مقام معظم رهبری در نخستین دیدار خود با اعضای هیئت دولت جدید، نکتهای مهم را درباره لزوم بهکارگیری جوانان در ساختار مدیریتی دولت و تربیت نسلی مدیران گوشزد کردند.
🔸معظمله در این رابطه خطاب به رئیسجمهور پزشکیان و دولت چهاردهم فرمودند: همکاران جوان، مومن، انقلابی، متعهد و پرانگیزه را انتخاب کنید تا گرهها را باز کنند و با پرورش آنها در مدیریتهای ردههای مختلف از پایین، بتدریج نسلی از مدیران برجسته و پرانگیزه برای فردای کشور شکل گیرد.
🔸رهبر انقلاب به رئیس جمهور توصیه کردند: صد جوان با این خصوصیات را بکار گیرید و اگر در پایان دولت، همین صد مدیر قوی و آماده تحویل دهید به نظر من این کار بسیار بزرگی خواهد بود.
🔺از باب اقتراح پیرامون این سفارش اکید رهبر معظم انقلاب میتوان نکات مهمی را مطرح کرد:
به کارگیری جوانان در مناصب کلان دولت اگرچه به معنی لزوم تجربهیابی و ورز خوردن این جوانان برای ادامه حیات نسلی مدیران کارکشته در کشور است؛ لکن این مسئله به معنی قرار دادن جوانان بیکارنامه و بیتجربه در مناصب اجرایی هم نیست.
🔺به این معنی که جوانانی که در حیطه سفارش رهبر معظم انقلاب قرار میگیرند باید در سطح سنی خود از سوابق لازم برخوردار باشند و مهمتر از سابقه نیز از کارنامه خوبی برخوردار باشند.
🔺یعنی نکته منفی بزرگ در کارنامه سیاسی و اجرایی آنها نباشد و به معنی سلیستر هرکجا تنگه احدی را در اختیار داشتهاند؛ آنرا به خوبی مدیریت کرده باشند.
🔺این تنگه احد نیز میتواند یک رسانه، یک سمت کارشناسی یا یک شأن سیاسی باشد لکن هرچه هست بایستی خروجی آن به شدت مثبت و چشمگیر ارزیابی شود.
🔺مبحث بعدی درباره جوانانی که باید در دولت پزشکیان و تمام دولتها مورد توجه قرار بگیرند حیث "نخبگی" است.
🔺علاوه بر کارنامه، یک جوان بایستی از حیث نخبگی هم برخوردار باشد تا در شئون مدیریت کلان تعریف شود.
و نخبگی نیز تبلور اعظم و اصلی خود را در کارنامهها نشان میدهد.
🔺مسئله دیگری که درباره مباحث مربوط به این جوانان چندان مورد توجه قرار نمیگیرد؛ لزوم توجه به اصالتهای خانوادگی و مسلکهای تربیتی آنان است.
همچنانکه از توصیه امیرالمؤمنین(ع) به مالک اشتر میدانیم؛ مسئولان یک حکومت اسلامی بایستی برآمده از "بیوتات صالحه" باشند.
🔺معنای بیوتات صالحه معنای بسیطی است که شاید درباره همه ابواب آن هم نتوان بصورت عمومی سخن گفت.
لکن منحیثالمجموع باید به گذشته و خانواده چنین جوانانی هم توجه معقول کرد تا فرایندهای کشور و حکمرانی همواره به سمت اصالت و اصیلزادگی حرکت کند.
🔺در مجموع میتوان این کمک فکری را به دولت محترم ارائه کرد که امروز جوانان بسیاری در کشور داریم که سوابقی مثل حضور در نبردهای محور مقاومت، حل فکری و فرموله چالشهای مهم سیاسی، خدمات بزرگ جهادی، مدیریتهای موفق، ایجاد اشتغال و... دارند.
🔺اینان بایستی در کانالهایی غیر از تحصیل دانشگاهی و نرخ معدل در اولویت توجه فرایند تربیت مدیران حکمران قرار بگیرند.
🔺بدیهیست که در دانش مدیریت؛ توان اجرای کار که تشخیص آن از کارنامه افراد ممکن است؛ ربط چندانی به تحصیل و مقاطع تحصیلی ندارد و نرخ معدل، جزئیترین فاکتور در انتخاب یک مدیر کارآمد است.
#وبلاگ_مشرق
@mashreghnews_channel
هدایت شده از مریم اشرفی گودرزی/ پَستوی فرهنگ و سیاست
❌ شبههافکنی با تحریف تاریخ، شیوهی کسانی است که میخواهند حقیقتی فرامکانی و فرازمانی را به مسلخ ببرند.
اینگونه است که واقعیت را جعل میکنند تا هویتی دروغین را بر امروزمان تحمیل نمایند.
⚫️ اینها خودکامگانِ عرصهی تفکرند که از تکاپوی اندیشهها و رستاخیزِ جانها به شدت در هراسند و از بیمِ بیداری به خواب مرگ میروند.
❌ و اگر گذشتهمان را نشناسیم، امروز و آیندهمان را بر باد میدهند.
✍ مریم اشرفی گودرزی
☑️ به #پَستوی_فرهنگ_و_سیاست وارد شوید.
@PastoyeFarhangVaSiyasat
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📊 #اطلاعنگاشت | نقشه راه یک کارزار تمامنشدنی
👈 مروری بر بیانات رهبر انقلاب در پایان مراسم عزاداری هیئتهای دانشجویی به مناسبت اربعین حسینی
✏️ در زیارت عاشورا، شما به امام حسین(علیه السّلام) عرض میکنید: یا اَبا عَبدِ اللّهِ اِنّی سِلمٌ لِمَن سالَمَكُم وَ حَربٌ لِمَن حارَبَكُم اِلىٰ يَومِ القِيامَة.
✏️ کارزار میان جبههی حسینی و جبههی یزیدی تمامنشدنی است؛ این کارزار ادامه دارد...
قبل از دوران امام حسین (علیهالسّلام) هم این دوجبههای وجود داشت، در زمان بعد از ایشان هم وجود داشته، امروز هم وجود دارد، تا آخر هم وجود خواهد داشت.
📥 نسخه قابل چاپ
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از اساتید انقلابی و نخبگان علمی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک دوره کامل مبانی ولایت فقیه
به مدت یک دقیقه و چهل و سه ثانیه"۱:۴۳"
خدمت شما
#ماترکناک_یابن_الحسین
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
📢 رجوع به کارشناس، حکمرانی را خردمندانه میکند
✏️ رهبر انقلاب: دولتها وقتی که کار کارشناسی میکنند، حکمرانیشان حکمرانی خردمندانه و اندیشهورزانه خواهد بود، نه حکمرانی محفلی و رفاقتی و توصیهای.
✏️ خصوصیّت کار کارشناسی این است که گاهی شما یک کار کارشناسیای را انجام میدهید، بر خلاف خواست چند نفر رفیق و دوست و آشنا و آدم صاحبنفوذ و مانند اینها؛ آنها را ناراضی میکنید، امّا ملّت را راضی میکنید، کشور را پیش میبرید؛ کار کارشناسی این است.
🔹️بخشی از بیانات رهبر انقلاب در نخستین دیدار هیئت دولت چهاردهم. ۱۴۰۳/۶/۶
🔸متن کامل بیانات:
khl.ink/f/57426
📢 رجوع به کارشناس، حکمرانی را خردمندانه میکند
✏️ رهبر انقلاب: دولتها وقتی که کار کارشناسی میکنند، حکمرانیشان حکمرانی خردمندانه و اندیشهورزانه خواهد بود، نه حکمرانی محفلی و رفاقتی و توصیهای.
✏️ خصوصیّت کار کارشناسی این است که گاهی شما یک کار کارشناسیای را انجام میدهید، بر خلاف خواست چند نفر رفیق و دوست و آشنا و آدم صاحبنفوذ و مانند اینها؛ آنها را ناراضی میکنید، امّا ملّت را راضی میکنید، کشور را پیش میبرید؛ کار کارشناسی این است.
🔹️بخشی از بیانات رهبر انقلاب در نخستین دیدار هیئت دولت چهاردهم. ۱۴۰۳/۶/۶
🔸متن کامل بیانات:
khl.ink/f/57426
هدایت شده از امید صادق
💥 انسانِ ۲۵۰ ساله
(چند نکتۀ مهم دربارۀ طرح تاریخی امامان)
🔰 #استاد_میرباقری:
🔲 دو طرح در عالم وجود دارد: یکی «طرح شیطان و اولیای طاغوت» و دیگری «طرح و برنامه وجود مقدس نبی اکرم (صلی الله علیه و آله)» که همان برنامه الهی است.
ما اگر از مدار پرستش خدای متعال و وادی ولایتالله خارج شویم و خودمان شروع به طراحی کردن برای زندگانی خودمان و بقای خودمان کنیم، این طرح مستقل نمیماند، بلکه به ذیل طرح بزرگ اولیای طاغوت و شیاطین میرود و منحل میشود (وَالَّذِينَ كَفَرُوا أَوْلِيَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ).
🔲 طرح نبی اکرم (صلی الله علیه و آله) براساس حکمت الهی است؛ یعنی همان حکمت الهی را در حیات ما جاری میکند. دامنه وجودی ایشان دامنه حکمت است و بیت ایشان هم بیتالحکمة است (أَنَا بَيْتُ اَلْحِكْمَةِ).
اگر ما ذیل دین حضرت و ولایت حضرت حرکت کردیم، همه ما را حکیم میکند و زندگیمان را بر مدار حکمت شکل میدهد (يُعَلِّمُهُمُ الْكِتَابَ وَالْحِكْمَةَ).
ما اگر در وادی دین خدا حرکت کنیم دائماً در وادی حکمت حرکت میکنیم و براساس حکمت الهی شکوفا میشویم؛ در این صورت، خودمان هم آرامآرام حکیم میشویم و طرح خودمان هم در عالَم، طرح حکمت میشود.
🔲 رفتار و فعل هر یک از ائمه معصومین(علیهم السلام) در هر یک از شئون حیاتشان در عالم دنیا، از فعل سایر معصومین گسسته و جدا نیست؛ بلکه فعل هر معصومی هم چون حلقههای پیوسته یک زنجیر، با افعال سایر معصومین ارتباط دارد؛ و افعال معصومین، فعل یکدیگر را نقض نمیکند.
برای مثال، هجرت امام رضا(علیه السلام) ادامه سلسله رفتارهای نبی اکرم(صلی الله علیه و آله)، امیرالمومنین(علیه السلام) و سایر معصومین(علیهم السلام) است؛ و بدون توجه به رویکردهای رفتار سیاسی این بزرگواران، نمیتوان این هجرت را تحلیل کرد. اگرچه با بعثت نبی اکرم (صلی الله علیه و آله) تاریخ جهان اسلام آغاز میشود؛ اما برپا شدن دولت سقیفه، ادامه این مسیر را دچار چالشهای میکند که با دوراندیشی و تدابیر امیرالمومنین(علیهم السلام) و دیگر معصومین، رسالت آن حضرت ادامه مییابد.
🔲 آنکسی میتواند در راه هدف سیدالشُّهدا(ع) جهاد کند، که آن روزی که به او میگویند کنار امام مجتبی(ع) بایست، بایستد و تسلیم و راضی باشد.
کسی که آن روز میگوید «قتال میخواهیم»، او دیگر برای تحقّق طرح خدا و طرح نبیاکرم(ص) نمیخواهد بجنگد؛ او دنبالِ نَفْس و دنبالِ بازی است.
🔲 ایمانی که از ما خواسته شده، ایمان به کلّ طرح تاریخی نبیّاکرم(ص) است که لبۀ فعلی آن در دست امام زمان(عج) است و باید با آن حضرت همراه بود.
هر امامی مأموریتی دارد و بخشی از طرح نبیاکرم(ص) را پیش میبرد. مؤمنین باید با امام دوران خودشان همراه شوند و با مأموریت او حرکت کنند و طرح دیگری درنیندازند.
🔲 یک طرحی وجود دارد که مردم را از حول ائمه اطهار(ع) و نبی اکرم(ص) پراکنده میکند. چون ائمه(ع) ادامه نبی اکرم(ص) در امت هستند (إِنِّي تَارِكٌ فِيكُمُ الثَّقَلَيْن)، انتشار و پراکندگی و انفضاض از حول کتاب و امام، انفضاض از حول نبی اکرم(ص) می آورد و این با پراکنده کردن از حول امام، ولو به اسم جمع شدن دور خدا، واقع میشود.
یک نکته خیلی مهمی که بزرگان روی آن تأکید کردند، این است که طرح ائمه(ع) طرح جداجدا و مستقل نیست؛ اینطور نیست طرحی که امیرالمؤمنین(ع) آن را به یک نقطهای رساندند، امام مجتبی(ع) آن طرح را عوض کنند، بلکه یک نقشه کلانی است که در کتاب خداست و هر امامی، یک بخش از آن را و یک قطعه از این نقشه بزرگ و طرح الهی را اعمال میکند. لذا مقام معظم رهبری (مد ظله) تعبیر «انسان دویست و پنجاه ساله» را بیان میفرمایند؛ گویا ائمه اطهار(ع) دویست و پنجاه سال مانند یک انسان زندگی میکنند. بلکه میشود گفت حدوداً یک «انسان هزار و چهارصد و شصت ساله» هستند و امروز هم امام زمان(عج) همان طرح را دارند جلو میبرند.
این یک طرح بزرگ و هماهنگ تاریخی است.
#شهادت_پیامبر_اکرم_ص
#تسلیت_باد