🍃سردیِ پاییز را که پشتِ سر گذاشتیم ؛
از کوچه های زمستان که عبور کردیم ؛
بهار را که دیدیم ؛
🍃به پشتِ سر ، نگاهی خواهیم انداخت ،
به جای پاهایمان در صعب العبور ترین مسیرها ،
به موانع و دیوارها و بن بست هایی که با اضطراب ، فرو ریختیم ،
و به جای زخم های عمیقی که دیگر خوب شده اند ...
🍃روزی در آستانه ی طلوع ، خواهیم ایستاد و به شب های سیاهِ پشت سرمان زل خواهیم زد ،
شب های غمگینی که تصور می کردیم صبح نمی شوند !
🍃 زمین ، سبز خواهد شد ،
و آسمان ، آبی ،
و ستاره ها ، امیدوار تر از همیشه خواهند تابید ...
و ما دوباره خوب خواهیم شد ،
دوباره خواهیم خندید ،
و فراموش خواهیم کرد شب های سرد و غمگینِ قبل از بهار را ...
http://eitaa.com/joinchat/1073741843C3f5de7ddfd
💥کانال حفظ قرآن را به دوستان خود معرفی کنید، کپی با ذکر لینک کانال
✍وقتی عادت میکنیم که برنامه را به زمان دیگری موکول کنیم، یا بگوییم فردا جبران خواهم کرد،... در اصل به هدفمان اعلام میکنیم که❌اهمیت زیادی برای ما ندارد.❌
🌱یک گیاهی را در نظر بگیرید؛ اگر روزانه به آن توجه نکنید و تغذیه این گیاه را به زمان دیگری موکول کنید، آن گیاه بعد از مدتی از بین خواهد رفت.🍂
👈دقیقا برنامه و محفوظات ما هم به همین صورت هستند. اگر روزانه به آنها رسیدگی نکنیم و برنامه قطع و وصل شود و یا از اصول خود خارج شود، بعد از مدتی بدون شک محفوظات از بین خواهند رفت.
✅ لازم است وقتی برنامه را به زمان و فرداهای دیگر موکول میکنیم به این نکته هم توجه داشته باشیم که آن فرداهایی که قرار است از راه برسند برنامهها و مشغلهها و روزمرگیهای خودشان را هم دارند و توان این را ندارند که برنامه روزهای دیگر را هم به آنها اضافه کنیم.
❇️ پس بدانیم هر روزی برای خودش برنامههای تعریف شدهای دارد و تمام روزها بیست و چهار ساعته هستند و تحمل برنامه روزهای دیگر را ندارند.
✅باید حال را دریابیم و کار امروز را به فردا واگذار نکنیم.❌
http://eitaa.com/joinchat/1073741843C3f5de7ddfd
💥کانال حفظ قرآن را به دوستان خود معرفی کنید، کپی با ذکر لینک کانال
🌀 با" مشکل خیالبافی و حواسپرتی چه کنیم؟
🔸🔸 ﺧﻴﺎﻟﺒﺎﻓﻲ ﻛﺮدن، ﻏﺮق ﺷﺪن در ﺧﺎﻃﺮات ﮔﺬﺷﺘﻪ و ﻳﺎدﻛﺮدن ﻣﺸﻜﻼت، از ﻋﻮاﻣﻞ ﺑﺮﻫﻢ زﻧﻨﺪه ی ﺗﻤﺮﻛﺰ اﺳﺖ و ﺳﺮاغ ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻣﻲ آﻳﺪ ﻛﻪ ﺑﻲﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺑﺎﺷﻨﺪ و ﻳﺎ ﺑﻪ ﺧﻮد اﺟﺎزه ﻣﻲ دﻫﻨﺪ ﻛﻪ ﻏﺮق در ﺧﺎﻃﺮه ﻫﺎ ﺷﻮﻧﺪ.
🔳 اﻣﺎ ﭼﮕﻮﻧﻪ ﻣﻲﺗﻮاﻧﻴﻢ این مسئله را ﻛﻨﻴﻢ؟
✳️ تکنیک اول
یکی از راههای مقابله با این موضوع برنامه ریزی ﺑﺮای ﺳﺎﻋﺘﻬﺎ و وﻓﺎدار ﻣﺎﻧﺪن ﺑﻪ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ اﺳﺖ. ﺑﺮای ﺳﺎﻋﺘﻬﺎی ﺧﻮد ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﻃﺮاﺣﻲ ﻛﻨﻴﺪ و ﻣﺮﺗﺒﺎً ﺧﻮد را ﺑﻪ اﺟﺮای آن ﺗﺮﻏﻴﺐ ﻛﻨﻴﺪ ﺗﺎ ﻓﺮﺻﺖ ﺗﻔﻜﺮات دﻳﮕﺮ از ﺷﻤﺎ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺷﻮد.
✴️ تكنيك دوم
هر زمان كه حواس شما پرت شد به خودتان بگوييد كه من همين حالا بايد اينجا باشم و ميتوانيد روي كاغذ هم بنويسيد
"الان اينجا باش"
🔯 تكنيك سوم
تلقين مثبت!!مدام تلقين كنيد كه من اگر طبق برنامه پیش بروم حتما موفق خواهم شد و به نتيجه دلخواهم خواهم رسيد و بدون شك خواهم درخشيد ولي اگر طبق برنامه پيش نروم از هدفم دور خواهم شد.
http://eitaa.com/joinchat/1073741843C3f5de7ddfd
💥کانال حفظ قرآن را به دوستان خود معرفی کنید، کپی با ذکر لینک کانال
؛❇️🔹❇️🔹❇️🔹❇️🔹❇️🔹
؛🔹❇️🔹❇️🔹❇️🔹
؛❇️🔹❇️🔹
؛🔹
❓خودم مرور کنم بهتر است یا ترتیل گوش کنم؟؟
سوالی که قبل از مرور باید از خودتان بپرسید👆
و پاسخ آن را بدانید👇
✍همه حافظان قرآن میدانند که باید روزانه بخشی از محفوظاتشان را دوره کنند.
که این مقدار با توجه به میزان حفظ روزانهشان تعیین میشود.
و مسائلی همچون وقت، تسلط و تجربه استاد حفظ در این موضوع دخیل است.
حافظ باید روزانه محفوظات خودش را مرور کند... یعنی با تکیه بر حافظه بخواند. آن هم طوری که صدای خودش را به طور واضح بشنود.
این کار علاوه بر تسلط به محفوظات، موجب افزایش اعتماد به نفس میشود. و حافظه را تقویت نموده و روز به روز فعالتر میسازد.
اما در این بین برخی از حافظان عزیز یه جای تکیه بر حافظه در لحظه مرور، محفوظاتشان را با استماع ترتیل دوره میکنند و این کار را برای مرور کافی میدانند. که لازم است این دسته از حافظان بدانند با این کار نه تنها محفوظاتی قوی نخواهند داشت بلکه روز به روز باعث اُفت و ضعف حافظه و محفوظاتشان خواهند شد.
❓چرا؟
✅چون قدرت تلاش و تکاپو را از حافظه خود میگیرند و حافظه را به حالت رکود و تعطیلی میکشانند.
❓حال این سوال پیش میآید که آیا حافظ نباید ترتیل بشنود؟
✅سوال خوبی است.
👈حافظ باید روزانه مقداری از محفوظات خود را با استماع ترتیل دوره نماید. اما این کار را به بعد از انجام مرور با تکیه بر حافظه موکول نماید.
✅یعنی؛
👈اول: مرور با تکیه بر حافظه در حالیکه صدای خودش را بشنود.
👈دوم: مباحثه و استماع ترتیل و....
🔹
❇️🔹❇️🔹
🔹❇️🔹❇️🔹❇️🔹
❇️🔹❇️🔹❇️🔹❇️🔹❇️🔹
http://eitaa.com/joinchat/1073741843C3f5de7ddfd
💥کانال حفظ قرآن را به دوستان خود معرفی کنید، کپی با ذکر لینک کانال
✳️،در این مسیر ممکنه به خاطر اتفاقات پیش بینی نشده برنامه ی حفظتون متوقف بشه، بارها و بارها تاکیید کردم، که برای تضعیف روحیه و انگیزه یک روز تعطیلی کافیه،شروع مجدد برنامه خیلی سخت خواهد بود، شاید با خودتون بگید همش یک روز است و خیلی زود جبران میکنم،ولی ممکنه تا شروع برنامه چندین روز طول بکشه،هر روز که از راه رسید بگید فردا حتما شروع میکنم و چندین روز این اتفاق تکرار بشه!!
✳️این یعنی منتظر انگیزه ای هستید تا دوباره با اشتیاق برنامه رو شروع کنید، با خودتون میگید انگیزه ندارم و بی حوصله شدم و صبر میکنم تا انگیزه بیاد سراغم بعد برنامه رو شروع کنم، ولی ممکنه این انگیزه خیلی دیر بیاد سراغتون و تا اون موقع محفوظات از بین بره،اگه فکر میکنید فردا این انگیزه میاد سراغتون و به زمان دیگه ای موکول کنید سخت در اشتباهید،
✳️حافظان موفق خیلی خوب میدونند که کار و عمل مقدم بر انگیزه است، مهم نیست که دوست دارید یا نه ،مهم نیست که انگیزه دارید یا نه، مهم اینه که دست به کار بشید و از همون روز و همون لحظه شروع کنید، همیشه. قدم اول سخته، شروع برنامه سخته،پس این سختی دائمی نیست، وقتی که قدم اول برداشته شد، قدم های بعدی خیلی اسان خواهد بود
✳️پس روزهایی که بی حوصله هستیدو حتی تمرکز ندارید و یا ذهنتان درگیر مسائل مختلف است، اینها دلیل نمیشه که برنامه تعطیل بشه و به زمان دیگه ای موکول کنید، فقط کافیه برید سمت قران و برنامه رو شروع کنید، فقط کافیه یک صفحه مرور کنید تا انگیزه و اشتیاقتون برگرده.ان شاالله که خداوند توفیق موندن در این مسیر رو از ما نگیرد،
http://eitaa.com/joinchat/1073741843C3f5de7ddfd
کانال حفظ قرآن را به دوستان خود معرفی کنید، کپی با ذکر لینک کانال💥
✳️به طور کلی، دو دیدگاه درباره برنامه و برنامه ریزی وجود دارد: نتیجه گرایی و فرایندگرایی . عمدتا افرادی که به صورت فرایندی و فرایندنگری به برنامه ریزی نگاه می کنند، موفق تر عمل کرده اند
✳️. در تعریف دیدگاه نتیجه گرایی باید گفت: «افراد نتیجه گرا» فقط نهایت کار را می نگرند و فقط در این اندیشه اند که عاقبت چه خواهد شد; و چون زمان بین آغاز و انجام کار طولانی است، برای زمان حال برنامه ریزی خاصی صورت نمی دهند . فقط مترصد در انتظار نزدیک شدن زمان نتیجه گیری به سر می برند و سپس با دغدغه بالا و عجله زیاد جهت کسب نتیجه به تکاپو می افتند; و چه بسا به نسبت غفلت های گذشته و شتاب حاضر، به نتیجه مورد انتظار دست نمی یابند .
✳️ «افراد فرآیندگرا» از آغاز یا اصطلاحا «فاز صفر» شروع می کنند و مراحل مختلف را به صورت «گام به گام » می پیمایند . چون تقسیم زمان را پذیرفته اند، نوعی «مدیریت زمان » را در فعالیت خویش جاری می سازند و هر ساعت و هر روز خود را بر این مبنا سازگار می کنند و به نتیجه دلخواه میرسند
http://eitaa.com/joinchat/1073741843C3f5de7ddfd
💥کانال حفظ قرآن را به دوستان خود معرفی کنید، کپی با ذکر لینک کانال