معرفی حجت الاسلام حبیب الله احمدی سینایی قزوینی خراسانی :
🔻حجت الاسلام احمدی ، از شاگردان مرحوم علامه سید ابوالحسن حافظیان می باشند.
🔻حاج اقای احمدی ، فرزند مرحوم آیت الله شیخ مجتبی قزوینی هستند ؛ ایشان همچنین با مرحوم زر ابادی و الهیان نیز ، نسبت خویشاوندی دارند...
حجتالاسلام حبیبالله احمدی، در مشهد متولد شده اند . وی در زمان حیات پدر طلبه شد و زیر نظر ایشان به تحصیلات حوزوی اشتغال ورزید. بخشی از تحصیلات حوزوی را نزد پدر بزرگوارش فرا گرفت. ۲۲ ساله بود که حاج شیخ مجتبی قزوینی رحلت نمود.
سفارش و نامه ی مرحوم شیخ مجتبی قزوینی به فرزندش حاج شیخ حبیب الله احمدی قزوینی :
t.me/hafeziyan/394
🔹اذن علامه حافظیان به شیخ حبیب الله احمدی برای دعای انگشتر مخصوص
حجت الاسلام شیخ حبیب الله احمدی قزوینی (فرزند حضرت آیت الله حاج شیخ مجتبی قزوینی) نقل می کنند:
یکی از روزهای فراموش نشدنی، مدتی بود که ایشان ( مرحوم علامه حافظیان ) بیمار بودند، کنارشان نشستم و ایشان محبت فرمودند، لحظهای به آقا نگاه کردم و متوجه شدم که در حالت خاصی هستند، همان لحظه به من الهام شد که دعای انگشتر مخصوص را درخواست کنم، صورت مبارکشان را سمت من برگرداندند، گویی منتظر بودند، عرض کردم آقا دعای انگشتر را به من مرحمت میفرمایید؟ ناگهان یک حالت شوقی در ایشان احساس کردم. فرمودند: «چرا بابا خوب شد گفتی». فرمودند بنویس خواستم کاغذ و قلم آماده کنم فرمودند: «صبر کن»، از طرف راست تشک قلم و کاغذ برداشتند و امر کردند بنویس، نگاهشان میکردم چشمهایشان را بستند کلمه به کلمه، جمله به جمله الهام و القا میفرمودند وقتی تمام شد نگاهی به من کردند و فرمودند: «الحمدلله الحمدلله». لحظات وصف نشدنی بود، در موقع خداحافظی به ایشان عرض کردم عازم تهران هستم و با امام خمینی قرار ملاقات دارم، فرمودند: «سلام من را هم برسان» و دعایی خواندند و مرخص شدم. چند روز بعد در بیت امام در جماران در اتاق انتظار بودم، به دفتر زنگ زدم، گفتند آقا ( علامه حافظیان ) رحلت فرمودند و بسیار متأثر شدم و دیگر من آقا را ندیدم. اکنون هم توجّهات و محبتشان را به وضوح احساس میکنم. رضوان الهی گوارایشان و راهشان پر رهرو باد.
🔸 خواستهی علامه حافظیان از حضرت رضا علیه السلام قبل از سفر به هندوستان
حجت الاسلام شیخ حبیب الله احمدی قزوینی:
علامه حافظیان گاه نکات بسیار مهم و جالبی میفرمودند، نکتهی جالبی بخاطر دارم که میفرمودند وقتی عازم سفر هندوستان شدند، برای اجازه و خداحافظی محضر حضرت رضا علیه السلام مشرف میشوند، یکی از خواستههای ایشان از حضرت این بود که تا زمان برگشتن به ایران کسی از بستگان و دوستان فوت نکنند، عنایت حضرت شامل حالشان شد و بعد از ده سال و اندی که به ایران برگشتند احدی فوت نشده بود، اما بعد از آمدنشان یکی یکی فوت شدند و عزیزان زیادی را در زمان اندکی از دست دادند. [خود علامه نوشتهاند: «پس از ده سال و شش ماه به ایران و مشهد مقدس رضوی مراجعت نمودم و پدر و مادر خود را زیارت کردم و خدمت استاد خود حاج شیخ حسنعلی اصفهانی نخودکی رسیدم، ولی استاد پس از چند ماه درگذشت و به رحمت ایزدی پیوست، به تشییع، تدفین و ترحیم استاد خود موفق شدم»].
عکس ایشان👇🏻
@hafeziyan110
حجت الاسلام شیخ حبیب الله احمدی در بزرگداشت علامه حافظیان در دهلی نو ( هندوستان )
منبع :
t.me/mashadisb
@hafeziyan110
رونمایی کتاب دانای اسرار در مراسم بزرگداشت علامه سید موسی زرآبادی (ره) در قزوین توسط حضرت حجت الاسلام و المسلمین آقا شیخ حبیب الله احمدی
@hafeziyan110
مرحوم حاج سید جمال زرآبادی در کنار حاج شیخ حبیب الله احمدی سینایی قزوینی فرزند حاج شیخ مجتبی قزوینی و حاج شیخ هادی باریک بین
@hafeziyan110
شیخ عبدالقائم شوشتری شهر #اصفهان :
🔻حاج اقای شوشتری ، از شاگردان مرحوم علامه سید ابوالحسن حافظیان می باشند.
ایشان قبلا در قم سکونت داشتند , در حال حاضر مدتیست که در اصفهان سکونت دارند.
ایشان از اولیا الهی می باشند.
عمده استادان ایشان: مجتبی قزوینی، سید ابوالحسن حافظیان، حجت هاشمی موسوی، محمدتقی بهجت، سید رضا بهاءالدینی، سید حسین یعقوبی قائنی، حسن حسنزاده آملی (در درس منظومه و اشارات)، شیخ عبدالکریم حامد، محمداسماعیل دولابی و علامه طباطبایی بودند.
وی همچنین از استادان و بزرگان معنوی: محمد ناصری (اصفهانی) - علی سعادت پرور - معلم دامغانی - جعفرآقا مجتهدی - سید محمدحسین حسینی طهرانی - سید احمد نجفی (داماد شیخ عباس قوچانی هاتف، وصی قاضی) - شیخ عباس هاتف قوچانی - ذبیحالله قوچانی - سید هاشم رضوی هندی - حسن مصطفوی - بانو مجتهده اصفهانی - محییالدین حائری شیرازی - حسین محمد شفیعی - علی مقدادی (یگانه فرزند وصی عارف حسنعلی نخودکی اصفهانی) بهرههایی برده است.
🔹 نشاني صفحات و شبكه هاي مربوط به شیخ عبدالقائم شوشتری در فضاي مجازي
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
📌سایت رسمی :
abdolghaem.ir
📌پیج رسمی در اینستاگرام :
instagram.com/ayatollah.shooshtari
📌تلگرام :
t.me/havadaraneyar
📌ایتا :
https://eitaa.com/havadaraneyar
📌آدرس و زمان جلسات:
آدرس و زمان جلسات استاد در لینک زیر اطلاع داده میشود
abdolghaem.ir/node/610
📚معرفی کتاب
کتاب مظهر وصف خدا: عبد صالح خدا، علامه حافظیان در بیان و خاطرات عارف فرزانه حضرت استاد حاج شیخ عبدالقائم شوشتری
عکس ایشان👇🏻
@hafeziyan110
📚مظهر وصف خدا: عارف مرتاض حضرت علامه حافظیان در بیان و خاطرات عارف فرزانه حضرت استاد حاج شیخ عبدالقائم شوشتری؛
ناشر: دانشیاران ایران
@kotob113
هدایت شده از 12
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻صحبت های شیخ عبدالقائم شوشتری ، از شاگردان مرحوم علامه حافظیان :
خدا را بجویید که خواهید یافت!
🔻 به همراه صوت مرحوم علامه حافظیان
@hafeziyan110
معرفی عبد صالح خدا ، حاج حسین قنبری قائم حفظه الله شهر #تهران :
🔻حاج اقای شوشتری ، از شاگردان مرحوم علامه سید ابوالحسن حافظیان می باشند.
شاید بسیاری از اهالی تهران، اسم “حاج آقا نباتی” را شنیده باشند. پیر مهری که با دادن نبات متبرک و خواندن دعا بیماران لاعلاج را شفا میدهد. حاج حسین قنبری قائم معروف به حاج آقا نباتی ، از شاگردان عبد صالح خدا ، مرحوم « حاج سید ابوالحسن حافظیان» (از شاگردان شیخ حسنعلی اصفهانی(نخودکی)) است که در جوانی با رعایت ارشادات ایشان به مقاماتی دست میابد ، تا جایی که استاد ایشان بشارت میدهند: “الحمدلله که اشتباه نکردم و بعد از ۲۶ سال آن کسی را که میخواستم پیدا کردم … ؛ از امروز شما میتوانید برای امراض اشخاص طلب شفا کنید” … و سال هاست که منزل ایشان،محل رجوع مومنین است تا به واسطه ایشان به منبع بی پایان لطف الهی متصل شوند و با شستشوی خویش در دریای بی کران رحمت الهی از بیماری های روحی و جسمی رهایی یابند.
عده ی زیادی از مردم ،جهت رفع مشکلات کاری،مالی،خانوادگی، استخاره و درمان امراض و .... به ایشان مراجعه میفرمایند.
🔻نکته :
حاج اقای قنبری ، جهت درمان بیماری ها و حل مشکلات مراجعین ، تا به حال ریالی از کسی دریافت نکرده و نمیکند.
📌برای دسترسی به ادرس ایشان و شرایط ملاقات با ایشان به لینک زیر مراجعه بفرمایید:
sedayesaraab.ir/?p=3235
🔻گوشه هایی از صحبت های حاج اقای نباتی :
در جواني ،کلمه ی چرا را با رنگ سفید روی کاغذ مشکی با خط درشت نوشته بودم و زیر شیشه ی میز کارم در اداره ،گذاشته بودم که هر وقت میخواهم کاری انجام دهم اول چشمم با این کلمه بیافتد و از چرایی آن بپرسم .اگر خدا پسند بود انجامش میدادم و اگر...
یک ورزشکار ، اول از وزنه های کوچک شروع میکند تا وقتی ورزیده شود و بتواند وزنه های بزرگتر را بردارد.مراحل مراقبه هم همینطور است.
انسان هر چه بیشتر کلمه ی تقوا را برای خودش موشکافی کند بیشتر بهره میبرد.کلمه ی تقوا به معنای خدا ترسی و ترس از عذاب نیست ، که اگر کسی به این معنا تقوا را بفهمد غلط است.بلکه باید تقوا را با کلمه ی محبت فهمید .مثل شاگردی که نسبت به استادش احساس محبت می کند.کسی که تقوا را با خداترسی میفهمد،مثل شاگردی است که ترس از مردود شدن دارد!
خدایا...ما را از ترسندگانت قرار مده.خدایا!هر حرکتی میکنیم بنا بر خلوص و عشق به تو باشد .نه از ترس و وحشت تو!....
عشق،عشق است.نقش را هر جوری که بخواهد ،می زند. به هر طرف که بخواهد، میکشاند.یک عشق ،انسان را به اوج معنویت می رساند.یک عشق انسان را در قعر جهنم فرو میبرد.اما عاشق و شیدای خدا هم باید متحمل باشد.عاشق باید دوام داشته باشد.اگر تحمل نکرد و از پا در آمد دیگر عاشق نیست.
شیدایی یعنی خالص شدن،خود را ندیدن.خود را به حساب نیاوردن و فقط برای او حرکت کردن .شیدا کسی است که مسیر و مقصودش مشخص است. معشوق و معبود را شناخته است و در جهت او حرکت میکند.عرض و پهنای روز و روزگار باعث کُندی حرکتش نمی شود.
منبع :
کتاب جلوات حق در اثرات در اثرات پیر مهر
🔻شناخت مرحوم ایت الله بهجت از حاج اقای قنبری قائم ( نباتی )
به راستی مردان خدا چه زیبا و دقیق تشخیص داده و چه خوب می شناسند. مرحوم آیت الله بهجت ، بدون ان که با حاج آقای قنبری دیداری داشته باشند ، به راستی و به درستی فرموده بودند : آقای قنبری به جایی رسیده که استادش نرسیده بود.
سال 80 در خانواده آقای محنی پسر بچه ای بود که لکنت زبان داشت و به راحتی قادر به صحبت کردن نبود. والدین کودک پس از تلاش فراوان موفق می شوند تا فرزندشان را به محضر آیت الله بهجت ببرند. در زمان ملاقات، معظم له به پدر آن طفل فرموده بودند: شما که در تهران هستید، چرا به این جا آمده اید؟ باید این طفل را پیش اقای قنبری می بردید. پدر جهت اطمینان سوال می کند: همان حاج آقا قنبری که شاگرد آقای حافظیان بود؟ آیت الله بهجت می فرمایند: بله همان کسی که به جایی رسیده که استادش نرسیده بود.
و در سال های بعد روزهای یکشنبه و چهارشنبه که در منزل حضرت آقا ( حاج اقای قنبری ) توفیق حضور داشتم، به کرات از اشخاص مختلفی که از شهر مقدس قم آمده بودند، شنیدم که همین معرفی و همین جمله و بیان را به نقل از مرحوم آیت الله بهجت تکرار کردند.
📚 جلوات حق در اثرات پیر مهر ، ص 287
📌برای دسترسی به برخی از سخنرانی ها و مطالب مربوط به حاج اقای قنبری قائم ، میتوانید به پیج زیر در اینستاگرام مراجعه فرمایید :
instagram.com/piremehr121
عکس ایشان👇🏻
@hafeziyan110
🔻حاج اقای قنبری قائم ( نباتی ) :
جمله ای را که چندین بار از استادم ، حضرت حافظیان رحمت الله شنیدم ، این بود که می گفتند :
" همین که سرمان را زمین بگذاریم ، این می گوید؛ ما شاگردش بودیم ، ان می گوید؛ ما شاگردش بودیم."
@hafeziyan110
🔹کتاب جلوات حق در اثرات پیر مهر: حیاتنامه خیرالسالکین و جامع مناهجالراشدین حضرت حاج حسین قنبری قائم اثر رضا بیداریان، حبیباله دانش
@kotob113
هدایت شده از فیلم های مستند زندگینامه ، اولیاء الهی
🔹شفای بیماران توسط پیر مهر (دکتر نباتی) ، از شاگردان مرحوم علامه حافظیان
قسمت اول :
b2n.ir/372618
قسمت دوم :
b2n.ir/479989
قسمت سوم :
b2n.ir/553821
@fillmhayeoliya
هدایت شده از فیلم های مستند زندگینامه ، اولیاء الهی
🔻مستند "سفیر هدایت؛ حافظ اسرار " ، در مورد زندگی نامه عبد صالح خدا مرحوم حاج سید ابوالحسن حافظیان
قسمت اول :
b2n.ir/594724
قسمت سوم :
b2n.ir/150689
@fillmhayeoliya
معرفی شاگردان علامه حافظیان
معرفی حاج شیخ یونس شریفی اشکوری گیلانی ، شهر #قم : 🔻ایشان از شاگردان مرحوم علامه حافظیان هستند.
◾️انالله و انا الیه راجعون◾️
روح ملکوتی شیخ یونس اشکوری گیلانی ، به ملکوت اعلی پیوست....
@hafeziyan110
معرفی آقای محمدرضا حکیمی شهر #تهران :
قسمت اول :
🔻 آقای محمدرضا حکیمی ، از شاگردان مرحوم علامه سید ابوالحسن حافظیان می باشند؛ ایشان همچنین از شاگردان شیخ علی اکبر الهیان نیز هستند.
📝مختصری از زندگینامه ایشان
محمّدرضا حكیمی فرزند حاج عبدالوهاب در سال 1314 در مشهد مقدس زاده شد. پدرش عبدالوهاب، که از یزد به مشهد مهاجرت کرده بود، از معتمدین و محترمین بازار مشهد بود. مادرش، دختر آقا شیخ حسن مقدس ـ از عالمان صاحب کرامت ـ بود.
وی پس از گذراندن دوران دبستان، وارد حوزه شد ؛ ایشان در حوزه از محضر عالمانی همچون ادیب نیشابوری، آیتالله حاج سید محمّدهادی میلانی، شیخ هاشم و شیخ مجتبی قزوینی، حاج میرزا احمد مدرّس، شیخ غلامحسین محامی بادكوبهای و... كسب علم كرد و با بزرگانی همچون علّامه امینی، مأنوس شد. حکیمى در سى سالگى هنگامى که شیخ آقا بزرگ تهرانى (متوفى 1348 ش) به مشهد مقدس مشرف شده بود، موفق به اجازه شفاهى نقل روایات و احادیث اهل بیت(علیهم السلام) از ایشان گردید. و سپس شیخ آقا بزرگ از نجف اشرف در ماه رجب سال 1383، اجازه اى کتبى براى آقاى حکیمى نوشتند و فرستادند.با صدور این اجازه کتبى و ذکر لقب «الاستاذ المحقّق» از سوى آقا بزرگ تهرانى(ره) و پس از آن، لقب «العلامة الجلیل» از طرف علاّمه امینى(ره) به وی داده شد...
🔻وی علوم غریبه، رمل و اوفاق را نزد ابوالحسن حافظیان و شیخ مجتبی قزوینی آموخت.
محمد رضا حکیمی از اندیشمندان مکتب خراسان، مشهور به مکتب تفکیک است. این مکتب معتقد به جدایی دین از اندیشههای فلسفی و عرفانی ست.
میرزا مهدی اصفهانی، میرزا جواد تهرانی، حسنعلی مروارید، هاشم قزوینی، مجتبی قزوینی و محمدرضا حکیمی از اندیشمندان این مکتب شناخته میشوند...
اقای حکیمی به دور از قیل و قال زن و فرزند، در خانه اى کوچک و استیجارى ولى آکنده از کتاب، در تهران زندگى مى کند و در این سال هاى اخیر، به علّت کهولت سن و سستى بنیه و خستگى سنگین اعصاب و منع پزشکى، روزانه بین 2 تا 4 ساعت (پس از شبانه روزى 12 تا 16 ساعت کار)، کار مى کند.
🍁مار و چوب خشک
شیخ عبدالرزاق الهیان فرزند شیخ محمد باقر الهیان از عموی خویش حکایت می کند که : عالم بزرگوار سید میر ابوطالبی برایم نقل کرد که روزی با محمد رضا حکیمی از شاگردان شیخ علی اکبر الهیان و نویسنده کتاب مکتب تفکیک به روستای سردسیر جنت رودبار رفته بودیم. در کوه ماری سمی را یافتیم که از وجود ما بیمناک شده بود. محمد رضا حکیمی پیش رفت و زمزمه ای کرد و دستی بر بالای مار کشید و مار چون چوب خشکی شد. آن را برداشت و از پس گردن در پیراهن خویش کرد و بیرون کشید. چند بار این کار را کرد که گویی می خواهد با چوب خشکی پشتش را بخاراند. با آن چون چوب خشکی بازی کرد.
سپس وردی بر آن چوب خشک خواند و آن را برزمین نهاد. مار دوباره جان گرفت و به آرامی راه خویش را در پیش گرفت و رفت . یادم آمد که خداوند به موسی می فرماید: ما هی بیمینک یا موسی قال هی عصای اتوکوا الیها؛ در دست تو چیست ای موسی! گفت: این عصای من است که بدان تکیه می کنم.
🔹 نشاني صفحات و شبكه های رسمی آقای محمدرضا حکیمی در فضاي مجازي
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
📌تلگرام دوستداران ثقلین :
t.me/mohamadrezahakimi
📌اینستاگرام :
instagram.com/ostadhakimi
@hafeziyan110
معرفی آقای محمدرضا حکیمی شهر #تهران :
قسمت دوم :
💠توسل به امام زمان عج
اقای حکیمى نقل مى کند که:
«من در میان حاجاتى که داشته ام دو حاجت برایم پیش آمده است که به محض توجه و توسل به آن حضرت، بطور آنى برآورده شده است، نخست آن که با مسئله اى علمى روبرو شدم و مى خواستم مطلب برایم بسط پیدا کند و گسترده شود. هر چه مى اندیشیدم، فکرم به جایى نمى رسید، ناگاه به ذهنم آمد که به حضرت ولى عصر(عج) متوسل شوم. پس به همان جایى رفتم که غالباً در آنجا نماز مى خواندم. رو به قبله ایستادم و عرض کردم: آقا! موضوعى که الان در آن گیر کرده ام و برایم منبسط و منشرح نمى شود و اگر به طور مشروح هم در ذهنم نیاید، نمى توانم درباره اش چیزى بنویسم مربوط به خود شما و مکتب اجداد شماست. بنابراین اگر مى شود، کمک کنید تا من این بخش را بنویسم که ستون فقرات بحثم محسوب مى شود. این جملات را که گفتم به محل کارم آمدم و نشستم. لحظه اى نگذشت که گویى کسى در گوشم چیزى مى گوید، و من شروع به نوشتن کردم، با آنکه بنده تنها طالب حدود سى شعبه از مسائل، مورد نظر بودم تا برایم تشریح شود، تقریباً بعد از یکى دو روز که مطالب را جمع آورى کردم، دیدم از هزار مسأله نیز تجاوز کرده است.
مورد دیگر این که، در زمانى که خاص فشار روحى سنگینى بر من وارد شده بود و حدود یک سال و نیم بدان مبتلا بودم و گر چه گاهى هم توسّلات عادى داشتم، ولى نتیجه اى نمى داد. تا این که یک روز خیلى فشار بر من سنگین شد، با خود فکر کردم اگر کسى قادر باشد مشکل مرا حل کند، آن کس تنها حضرت حجت(عج) خواهد بود. پس رو به قبله ایستادم و توجه به آن حضرت کرده با لحن عامیانه اى گفتم: آقا! اگر شما مشکل مرا حل نکنید چینن کارى از کس دیگرى بر نمى آید. پس من سراغ چه کسى باید بروم تا مرا از این گرفتارى نجات دهد؟ همین را گفتم و نشستم. در اثناء نشستن، هنوز به زمین نرسیده و ننشسته بودم که گویا آبى بر آتش ریخته شد و مسئله برایم حل گردید.»
منابع :
portal.anhar.ir/node/26154/?ref=sbttl#gsc.tab=0
mahmoodamjad.blogfa.com
nbo.ir
عکس ایشان👇🏻
@hafeziyan110
از راست ،
اقای محمد رضا حکیمی و
آیت الله امجد ( از شاگردان ایت الله بها الدینی و علامه طباطبایی )
@hafeziyan110
از راست ،
مرحوم دکتر داریوش شایگان ( نویسنده و پژوهشگر و از شاگردان عرفانی علامه طباطبایی )
اقای محمد رضا حکیمی
@hafeziyan110
عکس مرحوم علامه طباطبایی ، در دیوار منزل اقای محمد رضا حکیمی...
@hafeziyan110
عکس مرحوم علامه طباطبایی ، در دیوار منزل اقای محمد رضا حکیمی...
@hafeziyan110
معرفی شاگردان علامه حافظیان
◾️انالله و انا الیه راجعون◾️ روح ملکوتی شیخ یونس اشکوری گیلانی ، به ملکوت اعلی پیوست.... @hafeziy
📚کتاب طبیب اشکور ؛ مجموعه مباحث طبی مرحوم حاج شیخ یونس شریفی اشکوری ( رحمه الله علیه)
ناشر: قاف اندیشه
مولف : مرتضی کرامتی مشکینی
🔻برای تهیه ی این کتاب میتوانید به پیج قاف اندیشه مراجعه فرمایید :
instagram.com/ghafeandishe
@hafeziyan110
معرفی شاگردان علامه حافظیان
معرفی اقای دکتر فتوت نصیری سوادکوهی #استان مازندران ، شهر #سواد_کوه : 🔻ایشان از شاگردان مرحوم علامه
◾️انالله و انا الیه راجعون◾️
دکتر فتوت نصیری سوادکوهی ، دار فانی را وداع گفت.
گفتنیست ایشان از شاگردان ، علامه حافظیان بودند.
#پیام_تسلیت
@shia12