eitaa logo
افسران جنگ نرم
489 دنبال‌کننده
9.5هزار عکس
8.5هزار ویدیو
99 فایل
🌹مباحث مهدویت وسیره اهل بیت «ع» 🍁 خبرهای سیاسی؛ فرهنگی؛ ورزشی 🌹حکایات و داستانهای آموزنده 🌹 پرسش و پاسخ دینی و مذهبی 🌹 سیره علما 🌹مباحث اخلاقی 🌹احکام مورد نیاز 🌹شایعات وشبهات 🌹قرآن؛ نهج البلاغه؛ صحیفه سجادیه 🌟 @hafezyounesi61
مشاهده در ایتا
دانلود
💠 در كليه ی پروژه های مربوط به ساخت راهدارخانه و پايانه های مسافری، احداث نمازخانه ی مناسب پيش بینی شود. 💠 وزارت نفت طرح احداث نمازخانه در كنار جايگاه های سوخت رسانی بين راهی را تكميل نموده و توسعه بخشد و در خصوص حفظ و نگهداری آنها نظارت نمايد. 💠 در اردوها و برنامه های آموزشی و تمرينات، ورزشكاران با فرهنگ نماز آشنا شوند. 💠 در اردوها، مسابقات و تمرينات داخلي و خارجی، با فرارسيدن وقت نماز، اقامه شود. 📚 کتاب جرعه ای از كوثر ، آيين نامه ی اجرایی مصوب هيئت وزيران در مورد ترويج و توسعه ی فرهنگ نماز ، نکته ۵۰ تا ۵۴.
🦋 اسلام بدون نماز؛ هرگز 🦋 💜 گروهی از یکی از قبائل عرب خدمت صلی الله علیه و آله رسیدند و عرض کردند: یا رسول اللّه! اگر می‌خواهید ما مسلمان بشویم سه شرط داریم که باید آنها را بپذیرید. 1⃣ اجازه بدهید تا یکسال دیگر هم، این بت‌ها را پرستش کنیم. 2⃣ نماز خیلی بر ما ناگوار است، اجازه بدهید ما نخوانیم. 3⃣ از ما نخواهید که آن بت بزرگمان را، خودمان بشکنیم. 💜 حضرت در جواب فرمودند: «از این سه پیشنهاد شما فقط سومی پذیرفته می‌شود (یعنی فقط شکستن بت بزرگ که در صورت اکراه شما، دیگران آن را خواهند شکست) و اما بقیه محال است». 📚 طهارت روح؛ عبادت و در آثار شهید مطهری ، خلاصه ای از صفحه ۱۷۰.
﷽؛ 💛 سفارش به اقامه نماز مستحبی در منزل 💛 ☀️ رسول اللَّه صلى الله عليه و آله: صَلّوا- أيُّهَا النّاسُ- في بُيوتِكُم، ولا تَترُكُوا النَّوافِلَ فيها. 💙 پيامبر خدا صلى الله عليه و آله: اى مردم! [علاوه بر حضور در نماز جماعت مسجد] در خانه ‏هايتان [هم] نماز بخوانيد و نماز مستحبی را در آنها ترک نكنيد. 📚 ری شهری؛ شناخت نامه نماز ؛ ج 2؛ حدیث 1101 1⃣ پیامبر اکرم در حدیثی دیگر کار یهود که فقط در کنیسه عبادت می کردند و در خانه عبادت نمی کردند را زشت شمردند. 2⃣ سفارش شده که نماز های واجب در مسجد و در بسیاری موارد نماز مستحبی را در خانه خوانده شود. 3⃣ اقامه نماز مستحبی در خانه سبب نزول فرشتگان رحمت می شود و مشاهده عبادت والدین در تربیت مذهبی فرزندان و گرایش آنها به نماز تاثیر زیادی دارد.
🧡 شروع دعوت به نماز کودک از چه سنی بایستی باشد؟ 🧡 در روایات این چند مطلب آمده است 1⃣ هنگامی که دست چپ و راستش را بشناسد. 2⃣ از شش سالگی 3⃣ از هفت سالگی 4⃣ از هشت سالگی 5⃣ بین شش و هفت سالگی (مستدرک الوسائل جلد ۳ ص ۱۹ و جلد ۱۵ ص ۱۶۰ ، تحف العقول ص ۱۱۰ ، وسائل الشیعه جلد ۳ صفحه ۱۲) 👌 از مجموع روایات و جمع بندی آنها می توان گفت وظیفه والدین است که قبل از بلوغ فرزند، با شیوه‌های گوناگون تربیتی او را به خواندن عادت دهند. 👌 [مشخص است که دعوت بایستی به صورت تدریجی و قطره قطره انجام گیرد] 📚 ، شیوه‌های ترغیب و جذب به نماز، خلاصه ای از صفحه ۷۴.
﷽ 🍬 واژه‏‌شناسى «تهليل» ؛ یعنی ذکر 🍬 🍓 واژه تهليل، مصدر است از ريشه «هلل» و به معناى بلند کردن صداست، 🍓 سپس اين معنا توسّع يافته و بر هر لفظ مشتمل بر حروف «هاء» و «لام» که حتّى بالا بردن صدا هم در کار نباشد گفته می شود ، و از اين باب است که کلمه توحيد (يعنى «لا إله إلّا اللّه) «تهليل» یا «هَيلَلَة»، گفته مى‌‏شود. 🍓 جوهرى در اين باره مى‌‏نويسد: هلّل الرجل، يعنى: آن مرد «لا اله إلّا اللّه» گفت. گفته مى‏‌شود: «قد أکثرت من الهيلله»، يعنى بسيار «لا اله إلّا اللّه» گفتم. 🍓 واژه «تهليل» در احاديث اسلامى، فراوان به کار رفته است؛ ليکن در قرآن به کار نرفته است؛ امّا 💧 جمله «لا إلهَ إلَا اللّهُ»، دو بار، 💧 جمله «لا إلهَ إلّا هو» سى بار، 💧 جمله «لا إلهَ إلّا أنا»، سه بار 💧 و «لا إلهَ إلّا أنت»، يک بار در آمده است.
این کلیپ استاد پناهیان رو گوش کنید اگه انجام دهید زندگی تان متحول می شود؟.mp3
3.53M
🌸 آیا دوست داری پیشرفت و تحول هستید؟ 🌸 این کلیپ را از دست ندهید 🌸 اگه به توصیه ایشان را عمل کنید، زندگی تان متحول می شود
ebook8122[www.takbook.com].pdf
2.64M
﷽ 🌸 ارزشمند فضیلت های فراموش شده 🌸 «شرح حال آخوند ملا عباس تربتی» 👌 قسمت هایی از کتاب، درباره عبادت و ایشان است.
🌟 آيا محل ايستادن خانم‌‏ها در نماز، بايد عقب‌‏تر از مردها باشد؟ 🌟 🔸 آيات عظام امام، بهجت، صافى و نورى: خير، اگر جلوتر از مرد هم بايستد اشكال ندارد؛ ولى بهتر است زن عقب‌‏تر از مرد بايستد. 🔸 آيةاللّه تبريزى: بايد حداقل بين زن و مرد يك وجب فاصله باشد و با رعايت فاصله، اگر زن هم جلوتر بايستد، نمازش صحيح است. 🔸 آيةاللّه خامنه‌‏اى: بنا بر احتياط واجب بايد حداقل بين زن و مرد يك وجب فاصله باشد و با رعايت فاصله، اگر زن هم جلوتر بايستد، نمازش صحيح است. 🔸 آيات عظام فاضل و مكارم: زن بايد عقب‌‏تر از مرد بايستد؛ وگرنه نماز او باطل است و فرقى بين محرم و نامحرم نيست. 🔸 آيةاللّه سيستانى: بنابر احتياط [واجب] لازم، زن بايد عقب‏‌تر از مرد بايستد و فرقى بين محرم و نامحرم نيست. 🔸 آيةاللّه وحيد: بايد بين مرد و زن در حال نماز، حداقل يک وجب فاصله باشد؛ ولى اگر زن برابر مرد يا جلوتر- در كمتر از فاصله‏اى كه ذكر شد- بايستد و هر دو با هم وارد نماز شوند، بايد نماز را دوباره بخوانند. 📚 نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه، رساله دانشجويى ؛ پرسش ۱۲۸.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا