49.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠جناب ام کلثوم چهار ماه پس از بازگشت از کربلا به مدینه از دنیا رفتند. پدرشان مولی الموحدین امیرالمومنین(سلام الله علیه) و مادرشان حضرت صدیقه طاهره فاطمه زهرا (سلام الله علیها)میباشد.
صاحب ریاحین الشریعه به نقل از اعیان الشیعه میفرماید:
امیرالمومنین(سلام الله علیه) آن مخدره را به عون بن جعفر طیار (سلام الله علیه)تزویج نمودند.
آنچه در مورد ازدواج ام کلثوم(سلام الله علیها) با غیر از عون بن جعفر نقل شده از بافته های مخالفین است.
آن حضرت در واقعه جانسوز کربلا حضور داشتند و بعد از شهادت امام حسین (سلام الله علیه)و اهل بیت و اصحابشان ، در کنار خواهرشان حضرت زینب (سلام الله علیها)از بانوان و یتیمان محافظت مینمود.اشعار آن حضرت در فراق برادر در کربلا مشهور و جانسوز است.
#حضرت_ام_کلثوم #حضرت_ام_کلثوم_سلام_الله_علیها
#روضه
#استاد_بندانی_نیشابوری
https://eitaa.com/haghaeghpenhan
35.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا الحَسَنِ یا عَلِیَّ بنَ مُحَمَّدٍ اَیُّهَا الهادیِ النِّقِیُّ
#امام_علی_النقی
#شهادت_امام_هادی
#استاد_بندانی_نیشابوری
https://eitaa.com/haghaeghpenhan
43.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠قتل عام زائران امام حسین در دوران امام هادی علیهما السلام
#امام_حسین
#امام_هادی
#استاد_بندانی_نیشابوری
#قتل_عام_زائران_سیدالشهدا
https://eitaa.com/haghaeghpenhan
37.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قال جواد الائمه (علیه السلام):
مَنْ أَصْغی إِلی ناطِق فَقَدْ عَبَدَهُ، فَإِنْ کانَ النّاطِقُ عَنِ اللّهِ فَقَدْ عَبَدَ اللّهَ وَ إِنْ کانَ النّاطِقُ یَنْطِقُ عَنْ لِسانِ إِبْلیسَ فَقَدْ عَبَدَ إِبْلیسَ.
هر که گوش به گویندهای دهد به راستی که او را پرستیده، پس اگر گوینده از جانب خدا باشد در واقع خدا را پرستیده و اگر گوینده از زبان ابلیس سخن گوید، به راستی که ابلیس را پرستیده است.
#رائفي_پور
#استاد_بندانی_نیشابوری
#امام_جواد
#شوخی_اهل_بیت
#اهل_بیت
https://eitaa.com/haghaeghpenhan
48.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠النظر الی وجه علی ،عباده
#امیرالمومنین
#امام_علی
#حضرت_علی
#استاد_بندانی_نیشابوری
https://eitaa.com/haghaeghpenhan
46.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
السلام علیک یا باب الحوائج یا موسی بن جعفر
#امام_کاظم_علیه_السلام
#شهادت_امام_کاظم
#استاد_بندانی_نیشابوری
#دنیا_دوستی
https://eitaa.com/haghaeghpenhan
47.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠ثواب زیارت امام کاظم علیه السلام
#شهادت_امام_کاظم
#زیارت_کاظمین
#استاد_بندانی_نیشابوری
https://eitaa.com/haghaeghpenhan
48.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 یک از وظایف منتظران
🔻پاسخ به برخی ادعاهای اخیر
#نیمه_شعبان
#امام_زمان
#مسجد_جمکران
#وظایف_منتظران
#استاد_بندانی_نیشابوری
https://eitaa.com/haghaeghpenhan
حسین بن روح سومین نائب امام زمان(عج الله تعالی فرجه الشریف)، از نواب اربعة است که سمت نیابت خاصه را از سال۳۰۵ الی ۳۲۶هجری قمری به مدت ۲۱سال بر عهده داشتند.
ایشان یکی از اصحاب امام حسن عسکری(سلام الله علیه) و از یاران نزدیک نائب دوم امام زمان _محمد بن عثمان_ بوده است.
بعد از فوت نائب دوم، در تاریخ ۶شوال سال ۳۰۵هجری قمری به وسیله توقیع(نامه)امام زمان،به سمت نائب خاص حضرت حجت منصوب می شود.
*نحوه انتصاب حسین بن روح به سمت نیابت خاصه حضرت حجت*
هریک از نواب اربعه،وکلایی را برای تسهیل امور و رفع مشکلات شیعیان،بر می گزیدند.حسین بن روح از جمله وکلا و کارگزاران مورد اعتماد نائب دوم در شهر بغداد محسوب می شد به نحوی که محمد بن عثمان(نائب دوم) در دوران بیماری اش،وی را قائم مقام خود،و سفیر حضرت حجت خواند. بعد از فوت نائب دوم، خادم محمد بن عثمان صندوقچه ای را که حاوی ودایع امامت بود را به او تحویل داد.
شیخ طوسی (ره) در کتاب الغیبه خود چنین می نویسد که حسین بن روح بعد از وفات نائب دوم به وسیله ی توقیع(نامه)امام زمان، مورد تأیید ایشان قرار می گیرد و به سمت نیابت خاصشان منصوب می گردد.
در متن نامه تأییدیه از طرف حضرت حجت چنین آمده که:
«ما او (حسین بن روح) را میشناسیم، خداوند تمام خوبیها و خوشنودیهای خویش را به وی بشناساند و او را با عنایت خود خرسند گرداند. از نامه او آگاه شدیم و در مسؤولیت واگذار شده به وی اطمینان داریم. او نزد ما دارای مقامی است که موجب شادی وی خواهد شد. خداوند احسان خود را نسبت به وی زیاد گرداند.»
*ماجرای شلمغانی*
از مهمترین وقایع زمان نیابت حسین بن روح ماجرای شخصی به نام شلمغانی است که درس عبرتی است برای همگان،که چه طور یک شخص با آن همه مقام و عظمت در بین شیعیان،چگونه مورد لعن حضرت حجت قرار می گیرد.
شلمغانی از شخصیت های شیعه است که در بغداد دارای مقامی بالا،و هم چنین هدایتگر فعالیت های اصحاب شیعه کوفه و بغداد بوده است.
حسین بن روح در زمان نیابتش مدتی را در زندان عباسی گذراند که دلایل این زندانی شدن در نوشته های دیگر تقدیم می گردد.در زمان حبس حسین بن روح،از موقعیت و جایگاه خود سوء استفاده می کند وبه واسطه حسادت بر نائب سوم
خود را در ابتدا نائب امام زمان و سپس به ترویج عقائد باطل پرداخت. از جمله اینکه روح خدا در جسم او حلول کرده است و خود را روح القدس خواند. وی معتقد بود ابتدا رو ح خدا در انبیاء تجسم یافته است.سپس در حضرت محمد (صلی الله علیه و آله و سلم).و در نهایت در ابدان ائمه و حضرت حجت.در آخر هم روح خدا در او حلول کرده است.او همه کار برای ترویج عقاید باطله خود کرد تا وکلای تحت پوشش حسین بن روح به او روی آورند.حسین بن روح وقتی که از انحراف او آگاه می گردد به همگان دستور قطع رابطه با شلمغانی را می دهد.
امام زمان(عج الله تعالی فرجه الشریف)نیز به سبب انحرافات شلمغانی ،نامه ای را که در بردارنده لعن به شلمغانی است برای حسین بن روح، جهت روشن شدن ماجرا برای شیعیان می نگارد:
بخشی از متن نامه امام زمان:
«... محمد بن علی، معروف به شلمغانی، از کسانی است که خداوند کیفر او را تعجیل کند و مهلتی به او عطا نفرماید. او از اسلام منحرف شده و خود را از آن جدا ساخته است. وی از دین خدا مرتد شده و ادعاهایی میکند که دلالت بر انکار ذات خداوند متعال دارد. دروغپردازی و دروغگویی میکند. باطلها را بر زبان میآورد و متخلف بزرگی است. آنان که به خدا نسبتی باطل میدهند در خطای محض بوده و مسلما در خسرانند. درحقیقت برائت خود را در محضر خداوند متعال و پیامبر و خاندان گرامیش صلوات الله و سلامه علیهم اجمعین (از هر گونه رابطهای با شلمغانی) اعلام میداریم.
به او (یعنی، شلمغانی) لعن میفرستیم، و لعنت دائم خداوند بر او باد، در آشکار و نهان، در هر زمان و مکان. و (لعنت خداوندی) بر موافقان و پیروان او باد، و نیز بر آنان که با شنیدن این اعلام پیوند خود را با او ادامه دهند.
بنابراین به اطلاع آنان (وکلای امامیه) برسان که خود را از او حفاظت کرده و احتیاط میکنیم، آنچنان که در برابر پیشینیان او همچون شریعی، نمیری، هلالی، بلالی و دیگران چنین کردیم و دیدگاه مشابهی داشتیم. راضی به سنن الهی هستیم. خداوند ما را در تمام امور کفایت میکند و بهترین نگهبان است.
خدای متعال عاقبت همه ما را ختم به خیر بگرداند.
#امام_زمان
#شعبان
#تقویم_شیعه
#حسین_بن_روح
#نائب
#شلمغانی
#انحراف
https://eitaa.com/haghaeghpenhan