حقیقت
✅ حقیقت هست لیکن واقعیت، برداشتِ هر کسی از حقیقت می باشد؛ تلاش کنیم با کشف حقایق از درون به تعالی برسیم و از بیرون عملکرد خوبی داشته باشیم ...
◀️ با ارسال لینک کانال حقیقت به دوستان و مخاطبین خود ، آنان را به حقایق نزدیک کنید.
https://eitaa.com/joinchat/1130103068C8d7ce86338
❤️ الهی ...
ای بینندهٔ نمازها، ای پذیرندهٔ نیازها
ای دانندهٔ رازها و ای شنوندهٔ آوازها
ای مطلع برحقایق و ای مهربان بر خلایق
عذرهای ما بپذیر که تو غنیای وما فقیر
عیبهای مامگیر که تو قویای وما حقیر
اگر بگیری بر ما حجت نداریم
و اگر بسوزی طاقت نداریم
از بنده خطا آید و ذلت
و از تو عطا آید و رحمت ...
خواجهعبدالله انصاری
📚 مناجات نامه
🌹 پیامبرخاتم "صلی الله علیه و آله" فرمودند:
بر هر مسلمانی است که هر روز صدقه بدهد.
عرض شد :
کسی که مال ندارد چکارکند؟
حضرت فرمودند:
برداشتن چیزهای آسیب رسان از ســر راه صـدقـه است.
نشان دادن راه به کسی صدقه است.
عیادت بیمــار صدقه است .
امر به معروف صدقه است.
نهی از منکر صدقـه است.
و جـواب سـلام دادن صدقه است.
🔹 ان شاءالله تعالی در راستای سلامتی جسم و جان و ایمان و رهنمونی در مسیر فلاح و رستگاری و به شکرانه همه نعمتهای بیشماری که ذات اقدس الهی روزیمان فرموده در انجام کارهایی که به فرموده حضرت ختمی مرتبت مصداق صدقه است بیش از پیش کوشا و پویا باشیم به برکت ذکر:
"اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"
✅ دغدغه کار فرهنگی
◀️ بنده میخواهم عرض کنم که من از مقولهی فرهنگی نگرانم.
آن چیزی که بنده را امروز دچار دغدغه میکند، مسألهی فرهنگی است. چرا؟
بهخاطر اینکه دشمن در این برهه از زمان به سنگر مبارزات فرهنگی با نظام جمهوری اسلامی پناه برده است.
دشمن هم ابزار زیادی دارد. بله؛ دشمن ایمان ندارد، یقین در قلبش نیست، متّکی به سنن الهی نیست، کیدش کید شیطان است و لذا ضعیف است؛ اما تلاشش انبوه است، ابزارش مدرن و پولش زیاد است.
ما اگر در مقابل این حمله بایستیم، دشمن قطعاً ناکام خواهد شد؛ چون «انّ کید الشّیطان کان ضعیفاً».
۱۳۷۳/۰۶/۲۱
✅ نگاهی به ویژگیهای برجسته دبیر جدید شورای عالی انقلاب فرهنگی
🔹 روحیه انقلابی و جهادی
🔻 استاد خسروپناه روحیه جهادی دارد. حجم فعالیت، گستره فعالیت و تنوع حوزههای فعالیت ایشان نشان میدهد وی خود را محدود به حوزه کار سازمانی نمیکند. خسروپناه خود را نسبت به کلیت انقلاب اسلامی و حوزههای گوناگون آن مسئول میبیند. از طرفی دیگر استاد خسروپناه انقلابی است. اهل هزینه دادن بر سر حفظ اصول است ولو دیگران بر او خدشه کنند و خرده بگیرند. این یعنی زیر بار تطمیع و یا تهدید نمیرود.
🔹 قدرت اجرایی
🔻 معمولاً چهرههای علمی فاقد توانایی یا تجربه کار اجرایی هستند. اما استاد خسروپناه علاوه بر وجهه علمی و نظریهپردازی دارای توانمندی مدیریت اجرایی نیز هست. همین موجب میشود در جایگاه دبیری شورا بتواند پروژههایی را پیش برده و مدیریت کند.
🔹 رویکرد تعاملی
🔻 در حوزه فرهنگ در عین تمرکز بر اصول و مبانی توان تعامل با جریانات فکری مختلف امری ضروری است. استاد خسروپناه دارای روحیهی تعاملی و ارتباطی مناسبی است که زمینه همکاری، خوشبینی و تعامل با طیف گستردهای را فراهم میآورد.
🔹 ارتباطات گسترده با جبهه
🔻 استاد خسروپناه طی سالهای اخیر و بهدلیل دغدغه فرهنگی و نیز حضور در هیئات اندیشهورزی، ارتباط گستردهای با جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی از هنرمندان و سینماگران تا کنشگران عرصه فرهنگی و اجتماعی یافته است. همین دسترسی، ارتباط و اعتماد متقابل موجب میشود برای عملیات فرهنگی بتواند از ظرفیت بیبدیل جبهه بهره برد.
🔹 نگاه جبههای
🔻 استاد خسروپناه در عین تعلق فکری به اندیشه بنیادین و اصیل حکمی اجتهادی اما دیگر جریانات فکری انقلاب اسلامی را نیز نفی نکرده و با نگاه جبههای به آنها نگاه کرده و همین موجب میشود بتواند از ظرفیتهای گسترده آن بهره برد.
🔹 روحیه تحول خواهی
🔻 اما یک مهم دیگر اینکه استاد خسروپناه برخورداری از روحیه تحول خواهی است. این امر بهعلاوه روحیه جهادی و مبتنی بر نظریه اصیل و پایه میتواند زمینه پیشرفت در حوزه فرهنگ را فراهم آورد.
✅ آقای عبدالحمید، مشکلات با سخنان ائمه جمعه و علما حل نمی شود!
◀️ عبدالحمید در نماز جمعه 23 دی 1401 با تأکید بر اینکه «راهحل برونرفت از این اختلاف داخلی، مذاکره و گفتوگو و تغییرات ژرف است» گفت: این گفتگو و مذاکره باید با سیاستمداران منتقد باشد تا مشکلات حل شود.
🔹وی با کنایه به دیدار مقام معظم رهبری با مداحان در روز پنجشنبه گفت: «این مسئله از راه سیاست حل میشود. با دوستان، منتقدان و مخالفان بنشینید تا این مشکلات حل شود. نه ائمه جمعه و علما میتوانند این مشکل را با وعظ و تبلیغ حل کنند نه مسئله با مداحان حل میشود. مداحان، شعرا و ادبا کار دیگری دارند».
🔹همانطور که از سخنان عبدالحمید مشخص است، وی بر سه مطلب تأکید دارد. اول: راه حل مشکلات، مذاکره با سیاستمداران منتقد است. دوم: این مذاکرات باید به تغییرات ژرف بینجامد. سوم: علما و وعاظ و مداحان و نظامی ها نمی توانند مشکلات را حل کنند.
🔹خوب طبق مبانی عبدالحمید، علما و وعاظ و مداحان و نظامی ها نمی توانند مشکلات را حل کنند، پس عبدالحمید لطف کند از این پس در مسائل سیاسی و کشوری دخالت نکند؛ چون این مسائل خیلی بزرگتر از عقل کوچک عبدالحمید است که بتواند در رابطه با آن اظهار نظر کند. کسی که تصور می کند مشکلات کشور را سه روز یا یک شبه حل می کند، بهتر همان که حرف نزند.
🔹عبدالحمید مثل اربابان وهابی خود تصور می کند که اگر با آمریکا مذاکره شود، همه مشکلات مردم حل می شود. در حالی که اگر کمی به حاکمان سعودی با دقت نگاه کند و چهار برج بلند و ماشین های آمریکایی چشمش را نگیرد، خواهد فهمید که آل سعود مثل یک گاو شیرده نوکری آمریکا را می کند.
🔹8 سال همین تفکر درکشور حاکم بود که اگر با کدخدا ببندند، مشکلات حل خواهد شد. 8 سال فرصت داشتند. مذاکره کردند، آن هم با آمریکا و کشورهای اروپایی، آیا مشکل این کشور حل شد! برجام امضا شد، آیا مشکل حل شد! هسته ای تعطیل شد و ایران به همه تعهدات خود عمل کرد؛ اما آنها چه کردند؟ آیا وضعیت مردم بهتر شد! تحریم ها را روز به روز بیشتر کردند. سردار سلیمانی را شهید کردند و در نهایت برجام را هم پاره کردند.
🔹اگر امروز این ملت، دچار مشکلات اقتصادی است، تقصیر و کوتاهی همفکران شما است که تصور می کردند مشکلات با مذاکره حل خواهد شد؛ اما اکنون نوبت مقاومت است. همانگونه که حضرت آقا فرمودند: مقاومت هزینه دارد؛ اما هزینه آن بسیار کمتر از تسلیم است.
✅ ام آی سیکس دقیقا به دنبال چه چیزی در ایران بوده است؟
🔸 ایران چه ارتباطی با انگلیس پیدا میکند. چرا مسئله ی ایران برای چنین کشوری مهم بوده ؟
🔸 از مسعود بهنود تا علیرضا اکبری، ستونهای خیمه ی ام آی سیکس در ایران...
◀️ #پروژه_تغییر_رفتار
🔹 این روزها و به بهانهی بازداشت و محاکمه #علیرضا_اکبری (جاسوس انگلیس) توجه خیلیها به اقدامات اطلاعاتی انگلیس علیه ایران جلب شده است.
بررسی ها نشان میدهد که انگلیس در طول سالیان گذشته بطور ویژه ای بر کشورهای افغانستان و پاکستان و عراق و سوریه توجه و بر آنها تمرکز داشته است.
برخی معتقدند که انگلیس به دنبال چیزی فراتر از ایران بوده و رفتار اطلاعاتی این کشور نشان میدهد که آنها در منطقه ی سرشار از نفت و گاز و انرژیِ خاورمیانه پروژه هایی را برای خود تعریف کرده اند.
پروژه هایی که معمولا کوشیده تا به #تجزیه یا بحران داخلی در کشورها، یا تغییر رفتار این کشورها منجر شود...
در خصوص ایران در سال 1393 یک مصاحبه از سوی "جان ساورز" رئیس سابق ام آی سیکس با دیلی تلگراف منتشر میشود.
او در آن مصاحبه میگوید: ما سعی می کنیم تصویر روشنی به سیاستمداران و مذاکرهکنندگانمان در مورد برنامه هسته ای ایران و آنچه که در آن کشور میگذرد، ارائه دهیم".
🔺 اما ماجرا چه بوده و انگلیس دقیقا چه میکرده است؟
فضای کشور را مرور کنید. در مذاکرات هستهای شما میکوشید تا توضیح دهید که ایران نباید از حقش کوتاه بیاید اما وقتی به مسئولان وقت مراجعه میکنید از مرحوم هاشمی رفسنجانی و حسن روحانی تا جواد ظریف و علی شمخانی و دیگرانشان طوری با شما سخن میگویند که گویا شما دچار اشتباه شده اید و منطق آنها (که شبیه به کلامِ آن کسی که در مقابل ایران در مذاکرات نشسته) درست به نظر میرسد...
رفتار انگلیس در قبال این مسئله نشان میدهد که ام آی سیکس برای اثرگذاری بر ایران شبکهای ساخته که فراتر از چند جاسوس است.
شبکه ای که دو ماموریت اساسی دارد:
1️⃣ فهمیدنِ دقیق ایرانی ها و اینکه چه در سر دارند!
2️⃣ تغییر دادن اولویت ها در ذهن آنها و وادار کردن این کشور به تغییر رفتار...
برای این عملیات دو نکته مهم در دستور کار قرار میگیرد:
1️⃣ نفوذ از طریق جاسوس و کار اطلاعاتی
2️⃣ نفوذ در قامت رسانه
🔺 برای نفوذ در قامت رسانه بیش از بیست سال تلاش میشود تا با کمک فردی به نام #مسعود_بهنود یک شبکه ی رسانه ای با نام بی بی سی فارسی ایجاد شود.
شبکه ای که وظیفه داشته بخشی از فعالان سیاسی جناح چپ را در استودیوی خود جمع کرده و با برخی دیگر مصاحبه بگیرد تا بخشی از مسئولان جمهوری اسلامی (به ویژه اصلاحطلبان و غربگرایان) مخاطبش شوند. شبکه ای که گاه در قالب مصاحبه و چیزهایی از این دست هم، از این افراد کسب اطلاع میکرده است.
هدف چه بوده؟
1️⃣ کسب اطلاعات از مسئولان جمهوری اسلامی
2️⃣ ایجاد تغییر رفتار در آنها
3️⃣ تغییر اولویت های آنها
و این همه ماجرا نبوده؛ شما زمانی که یک مسئول ایرانی باشید با دید همفکران خودتان که حالا برخی از استودیو لندن سر در آورده اند تحت تاثیر قرار نمیگیرد.
این بازی به بازیگران بیشتری نیاز دارد.
مکمل این شبکه ی به ظاهر رسانهای، علیرضا اکبری و افرادی از این دست بوده که در قالب رفیق، مشاور و همکار میکوشیدهاند از مقامات ایران کسب اطلاعات کرده، محاسبات آنها را دچار اشتباه کرده، اولیت هایشان را تغییر داده و همزمان سیاستگذاری هایشان را دست خوش تغییر رفتار کنند.
🔺 چند سال پیش مسعود بهنود گفته بود: برخی سوالات برای مرحوم هاشمی رفسنجانی پیش می آید، نظرات مختلف را میخواست و نظر من از طریق فائزه به گوش او میرسید و به او منتقل میشد.
حالا برگردید به سال 93 و این جمله ی رئیس ام آی سیکس را دوباره بخوانید: ما سعی میکنیم تصویر روشنی به سیاستمداران و مذاکرهکنندگان مان در مورد برنامه هسته ای ایران و آنچه که در آن کشور میگذرد، ارائه دهیم".
تصور کنید شما حسن روحانی یا جواد ظریف یا جهانگیری یا شمخانی هستید.
بر و بچه های فعال در بی بی سی که خبرنگاران سابق رسانه های خودتان بوده اند و امثال اکبر گنجی و رفقای دیگرتان در آن استودیوها در ایام انتخابات علنی از لندن مردم را به سمت شما دعوت کرده اند.
تحلیل هایشان را درباره مسائل هسته ای میشنوید.
از طرفی وقتی به علیرضا اکبری و امثال او با هفتاد ماه سابقه جبهه مراجعه میکنید آنها هم همان را میگویند.
آیا محاسبات شما تغییر نمی کند و در قبال کسانی که مثل شما تحت نفوذ نیستند و بازی را درست میفهمند خشمگین و طلبکار نمیشوید؟
مسئله فراتر از یک پروژه جاسوسی است.
چیزی فراتر برای ایجاد تغییر در درکِ جامعه ی نخبگانی ایران رخ داده ...
#ابرجاسوس_انگلیس
🌹 امام خامنهای رهبر عظیم الشان انقلاب اسلامی "مدظلهالعالی" فرموده اند :
🌸ما هم خودمان حواسمان باشد ؛ ما هم مغرور نشویم ، ما هم غفلت نکنیم ، غافل نشویم، بگوییم خب تمام شد قضایا ! از میدان عقب نرویم ، در میدان باشیم.
🌸 ما هم بدانیم که آن چیزی که ملت را نگه میدارد امید است و وحدت ؛ اتحاد میان آحاد مردم . بله ، سلائق مختلفی وجود دارد ، اختلافات نظری در مسائل گوناگون وجود دارد اما دربارهی اسلام، دربارهی نظام ، دربارهی انقلاب ، وحدت نظر بین مردم هست ، نگذاریم این وحدت نظر از بین برود.
🌸به اختلافات کمک نکنیم. اختلافات قومی اختلافات مذهبی ، تحریک احساسات یک گروهی علیه یک گروه دیگر ؛ هر کس در زمینهی خدشهی به اتحاد ملت حرکتی انجام بدهد برای دشمن کار کرده.
🌸در نقشهی دشمن کار کرده ، در زمین دشمن بازی کرده . این را همه توجه داشته باشند. منبری باشد ، مداح باشد ، روحانی باشد ، دانشگاهی باشد ، نویسنده باشد ، شاعر باشد ، هر که باشد.
🌸دشمن را دستکم نگیریم. دشمن هست.
🌸 آن روزی که شما آن قدر قوی بشوید که دشمن مأیوس بشود آن روز میتوانید یک آسودگی و آسایش خاطری پیدا کنید باید سعی کنیم قوی بشویم.
🌸 این تأکید و تکرار و اصرار این حقیر برای اینکه کشور باید قوی بشود به خاطر این است. باید دشمن را مأیوس کرد.
🌸 فاعتبروا یا اولی الابصار
✅ یک هشدار جدی
◀️ ایا آزادی پوشش ترکیه، گرایش به حجاب را زیاد کرده است؟
داده های تحقیقی نشان میداد نسل جدید تمایل کمتری به زندگی دینی دارند
بهعنوان نمونه پرتال خبری «قنطره» در گزارشی با این تیتر که «روسریها در حال سرخوردن هستند» به بررسی کمرنگشدن حجاب بین دختران جوان ترکیه پرداخته است. در این گزارش آمده: «خیلی وقت پیش نبود که زنان برای اینکه بتوانند در ترکیه روسری بپوشند، مبارزه میکردند؛ اما الان بنظر میرسد دیگر به روسری علاقه چندانی وجود ندارد» و روسری را نه یک پوشش دینی بلکه یک الگوی سنتی پوشش میدانند و آن را کنار میگذارند.
🔹ایران تنها کشوری است که در دنیا بر علیه این فرهنگ بی تمدن غربی قد علم کرده است و در حال هزینه دادن برای حفظ حجاب در دنیاست. کشورهای مثل ترکیه وجمهوری آذربایجان مدت هاست که از ارزش حجاب گذشته اند و چه بسا در تاریخ های مختلف با زنان محجبه بدرفتاری و محدود کردن حقوق اجتماعی آنان را هم داشته اند.
🔹اما نتیجه حذف حجاب در کشورهایی مثل ترکیه چیست؟
🔹عاقل ترین انسان کسی که است که به جای ترس از دوقطبی پایش صحیحی از وضعیت زنان در ترکیه داشته باشد، و بررسی کند آیا مبارزه با بی حجابی برای ما سنگین خواهد شد یا ده سال بعد مبارزه با آثار آزادی پوشش؟
🔹امروز زن ترکیه ای با مشکلات جدی خشونت علیه زنان، قتل زنان، فرزندان نامشروع، رشد تجارت زن، رشد شهرهای توریستی مثل آنتالیا، و خیلی مشکلات دیگر درگیر شده است که میتواند الگوی مناسبی برای تحقیق درباره آزادی پوشش وحقوق زن مسلمان باشد.
✅ زنگ عبرت ...
◀️پخش سریال آقای گرفتار را متوقف کنید.
🔹صدا و سیمایی که در طول ١٠ سال گذشته تولیدات شایسته و اثرگذاری برای ترویج و تشویق به فرزندآوری نداشته است، در بزنگاه آخرین فرصت رهایی از بحران جمعیتی که همه ی امکانات کشور باید برای رفع آن، بسیج شوند، تصمیم به پخش سریالی گرفته که در اوایل دهه ٧٠ برای ترویج سیاست های کنترلی جمعیت تولید شده است.
🔹 سریالی که فرزندآوری و داشتن چند بچه را وحشتناک، بسیار سخت و دردسر ساز به تصویر میکشد و شعار کذایی "فرزند کمتر، زندگی بهتر" را ترویج می کند.
⚠️از مسئولین صداوسیما تقاضا می کنیم که پخش این سریال را از شبکه آی فیلم که خلاف سیاست های فعلی جمعیتی است، در اسرع وقت متوقف کنند.
👈 از عموم مردم فهیم و آگاه در سراسر کشور نیز خواهش می کنیم با روابط عمومی سازمان صدا و سیما با شماره ١۶٢ تماس گرفته و خواستار توقف پخش این سریال شوید.
#بحران_جمعیت
#سالخوردگی_جمعیت
#فرزندآوری
#جمعیت_مولفه_قدرت
#جامعه_دوستدار_کودک
✅ اقدامات سرویس اطلاعاتی انگلیس در پرونده اکبری
◀️ اقدامات سرویس جاسوسی انگلیس در این پرونده نشان دهنده ارزش محکوم، اهمیت دسترسیهای او و اعتماد دشمن به وی بوده است.
🔹ارائه آموزشهای اطلاعاتی، آموزش ضد تعقیب (با هدف تامین امنیت محکوم در قرارهای ملاقاتی)، آموزش ضد بازجویی، پوشش اطلاعاتی، آموزش جمعآوری اطلاعات (با هدف افزایش موفقیت محکوم در جمعآوری اطلاعات در مواجهه با افراد دارای دسترسی)، تاسیس شرکت پوششی در خارج از کشور به منظور به انحراف کشاندن نهادهای امنیتی ایران، ارائه ابزارهای ارتباطی ویژه، استفاده از عنصر رابط، پشتیبانی از محکوم پس از فرار از کشور، تبادل با سایر سرویسهای جاسوسی و هزینههای مالی هنگفت جهت حفظ انگیزههای محکوم و ترغیب وی به خیانت بیشتر به کشور، استفاده از کشورهای ثالث، افسران اطلاعاتی متعدد، ارائه تابعیت انگلیس به محکوم بصورت ویژه، اعزام مجدد محکوم به داخل کشور از جمله اقدامات سرویس اطلاعاتی انگلیس در این پرونده است که از اهمیت بالای محکوم علیه برای MI6 حکایت دارد.
🔹وی همچنین پس از خروج از کشور با اقامت در انگلیس همکاری با موسسات مطالعاتی لندن را آغاز کرده و با توجه به دسترسیهای قبلی با حضور در ایران نسبت به جمع آوری اطلاعات اقدام و به آن موسسات که تحت مدیریت افسران اطلاعاتی بودند ارائه کرده است.
✅ منظور رهبر انقلاب در دیدار با مردم قم که تأکید کردند جهاد تبیین را صحیح و درست انجام دهید چیست؟
1⃣ جهاد تبیین را درست تعریف کنید:
از نگاه رهبر انقلاب، جِهاد تَبیین به معنای روشنگری جهادی از روی کار علمی و تحقیقی، بهمنظور مقابله با دشمن و وسوسههای او دانسته شده است.
نخستینبار، این اصطلاح را رهبر انقلاب در اردیبهشت سال ۱۳۹۵شمسی بهکار بردند و در آذر سال ۱۴۰۰ شمسی به بازآفرینی و تأکید مکرر بر آن تا امروز پرداختهاند.
از نظر ایشان، این اصطلاح از وصیتنامه امام علی علیه السلام به حَسَنین علیهما السلام گرفته شده است و شیوه بسیاری از اهل بیت(ع) در جهاد، جهاد تبیین بوده است؛
محقق شدن جهاد تبیین، آثاری مانند «جلوگیری از تحریف»، «حفظ پشتوانه اجتماعی» و «از بین رفتن مشکلات» دارد.
ایشان اصطلاحِ «جهاد روایت»، «حرکت تبیین»، «ترویج» و «روشنگری» را همسو با اصطلاح «جهاد تبیین» میدانند.
2⃣ از نظر رهبر انقلاب، تبیین در چه موضوعاتی باید انجام بگیرد؟
1⃣ دستاوردها و کارآمدی نظام
2⃣ ظرفیتهای داخلی کشور
3⃣ اقتصاد مقاومتی
4⃣ تاریخ دوران مشروطه
5⃣ خطر نفوذ
6⃣ نظریه اصیل مقاومت
7⃣ سبک زندگی اسلامی
8⃣ حفظ وحدت
9⃣ حقوق اسلامی زن
0⃣1⃣ خانواده و فرزندآوری
1⃣1⃣ حجاب
2⃣1⃣ وجدان کاری و انضباط اجتماعی
3⃣1⃣ جایگاه معلّم در تربیت
4⃣1⃣ ایثارگری در دفاع مقدّس
5⃣1⃣ تبیین سیره شهدا
6⃣1⃣ گرامیداشت ایّامالله
7⃣1⃣ مردمسالاری دینی
8⃣1⃣ آرمانهای انقلاب اسلامی ایران
9⃣1⃣ ارزش کار و کارگر
0⃣2⃣ کارآمدی حاکمیت دین
3⃣ الزامات اخلاقی جهاد تبیین چیست؟
رهبر انقلاب، تبیین و روشنگری را همراه با «رعایت اخلاق» و «ادب اسلامی» لازم دانسته، و دوری جُستن از بدزبانی و بدگویی را ضروری میدانند.
ایشان با استناد به بخشی از خطبه ۲۰۶ نهج البلاغه، تبیینکنندگان را به دوری کردن از «غیبت» و «تهمت» توصیه نموده و معتقدند روشنگریها بهدور از «قول به غیر علم»، (مانند دروغ و افترا) باشد.
به اعتقاد امام خامنهای، رعایت اخلاق و ادب اسلامی در نوشتهها برای جهاد تبیین، امری لازم و ضروری است که مطبوعات و رسانهها باید از اختلافات جزئی و غیر اصولی پرهیز نموده و به شایعهسازی، نپردازند.
✅ پیرامون دو باور غلط و رایج
1⃣ دروغ بزرگی به اسم:
«اگه ما توی توییتر و اینستا و ... نباشیم، پس کی جبههی انقلاب رو در آنجا پر کنه؟»
این تصورات بابت این هست که افراد، فضای سایبر را شبیه به فضای فیزیکی و سرزمینی تصور میکنند که کاملا غلط هست.
🔹اگر اثرگذاری بر یک ملت، نیازمند این هست که حتماً در فضای سایبر آنها حضور داشته باشیم:
الف) چرا آمریکا برای اثرگذاری بر مردم ایران، هیچوقت وارد فضای سایبر ما نشده؟!
مگر مهمتر از اشغال فکر، شناخت و عقیدهی ایرانیها برای آمریکا، در جهان وجود داره؟؟
ب) چرا این همه سال، بودجههای سازمانی و فرهنگی که برای «لشکر سایبری» و «طوفان هشتگی» و ... هزینه شد، ذرهای در بزنگاههایی مثل شبههی مهسا امینی و فروکش اغتشاشات اخیر مؤثر واقع نشد؟!
◀️ نکته:
آنچه بیان شد، نسبت به حضور تمام مردم در توییتر و اینستا و ... است، نه برخی دستگاهها و نهادها که هویت حقوقی دارند.
2⃣ دروغ بزرگ دیگر :
«ایجاد فضای سایبر ملی، مانع رونق اقتصادی است»
🔹اگر گزارهی فوق را بپذیریم، آنوقت با:
الف) چین بهعنوان دومین اقتصاد جهان و بزرگترین رقیب اقتصادی آمریکا که در عین حال هیچ سرویس سایبری خارجی در کشورش کار نمیکند؛
ب) روسیه که یک ابر اقتصاد مترقی و رئیس BRICS است و همزمان، بومیترین فضای سایبر ملی در جهان را ایجاد کرده؛
چه میکنید؟؟
چگونه با بیشترین حد کنترل بر فضای سایبرشان، در عین حال جایگاه اقتصادی جهانی دارند و ضمناً در حال پیشرفت و بهبود هم هستند؟!
🔹جنگ شناختی یعنی دشمن کاری کند تا ما بر اساس باورهای غلط، تصمیماتی بگیریم که او می خواهد ...
✍️ مهندس شکوهیانراد
✅ اکبری چه اطلاعاتی در مورد شهید فخری زاده به عوامل دشمن داد؟
◀️ هرچند اکبری در تعامل با انگلستان تعمد داشت اما یکی از راه های یافتن سوژه های جدید و کیس های ترور، پرسشهای غیر مستقیم است. انگلستان هم که از دیر باز در زمینه مسائل جاسوسی تبحر خاصی داشته و دارد به خوبی از این روش استفاده می کند. افسران اطلاعاتیِ انگلیس کاملا هوشیارانه در مورد دکتر فخری زاده اطلاعاتی را از این جاسوس رده بالای خود دریافت می کنند.
🔹به عنوان مثال اکبری می گوید:
«وقتی پرسید شخصی مثل دکتر فخری زاده اگر چنان پروژهای باشد می تواند درگیر آن باشد می گفتم چرا نمیتواند؟»
🔹عوامل Mi6 با این پرسش به سه مساله بسیار مهم دست یافتند؛ اول اینکه فردی به نام فخری زاده وجود دارد (به دلیل مسائل امنیتی وجود شهید فخری زاده انکار شده بود)، دوم در چه زمینه ای فعالیت میکند و سوم در چه سطح کارکردی و علمی قرار دارد.
✅ متفکر بحرینی: عبدالحمید از تفکرات همه فقهای جهان اسلام منحرف شده است
◀️ راشد الراشد در گفتوگو با فارس: اجماع مذاهب مسلمان درباره بهائیت ارتداد است و بهائیان در زمره کفار به حساب میآیند.
🔹باید با موضعگیریهای جدید درباره بهائیت به طور جدی و قاطعانه مقابله کرد؛ چرا که هدف از این اظهارات و مواضع، فرصت دادن به کسانی است که در کمین دین و تمام ارزشها و اصول اسلامی نشستهاند.
🔹برخی مواضع غیرعادی مانند موضع عبدالحمیدکه که از مواضع همه علما و فقهای امت اسلامی منحرف شده، یک موضع جدید نیست. ما نمیتوانیم این مواضع را لغزش یا خطای ناخواسته افراد فرض کنیم.
دلایل رد بهائیت و فتاوای شیوخ الازهر دراینباره را اینجا بخوانید
@Farsna
✅ انتقاد جهتدار از بیانات مقام معظم رهبری
◀️ آیت الله مصطفی علما در بخشی از خطبههای نماز جمعهاش در کرمانشاه چنین بیان نمودند که: «دشمن به دنبال ایجاد انحراف در بین نسل های انقلاب است.»
🔹البته کار دشمنان، دشمنی است و در این زمانه نیز با به راه انداختن جنگ شناختی به دنبال ایجاد انحراف در بین نسلهای انقلابی هستند، اما نکتۀ دردآوری که در این زمینه وجود دارد، این است که عدهای از درون حوزۀ علمیه نیز همین مسیر دشمن را دنبال میکنند.
🔹 حتی کار برخی از آنها ازجمله شهابالدین حائری شیرازی به جایی رسیده که بعد از سخنرانیهای مقام معظم رهبری به تخریب مواضع معظمله و انتقادهای جهتدار و غیرسازنده علیه بیانات رهبری میپردازند.