⏳تحلیل تاریخیِ کلان امام خامنه ای از حادثه ۷ تیر و شهادت شهید بهشتی
🔻«هزینه» دادیم اما انقلاب از «انحراف» نجات یافت
«هفتم تیر حادثهی کوچکی نبود؛ مدیران برجستهی مؤثّرِ حاضر در نظام را - ۷۲ نفر را - یکجا نابود کردن، به حسب ظاهر. که شخصیّتی مثل شهید بهشتی در میان اینها است؛ شهید بهشتی جزو نوادر زمان بود، جزو کسانی بود که نظیر او را انسان در نسلهای پیاپی کمتر پیدا میکند... بعضی از کسانی بودند که مباشر این جنایت بزرگ بودند و سالهای متمادی در بین مردم، در بین جوانها با تبلیغات، خودشان را جور دیگری - طرفدار آزادی، طرفدار ارزشها - معرّفی کرده بودند، اینها افشا شدند؛ معلوم شد یک مشت تروریست فاقد هرگونه مبنای ذهنی و اعتقادی و انقلابیاند...
امام بزرگوار جریان اصیل انقلاب را با بهرهگیری بجا و مناسب از این حادثه [تعیین کرد]، آن مسیر را در مقابل ملّت ایران قرار داد، و راه انقلاب را - که همان اوایل داشت منحرف میشد و میخواستند آن را به شرق و غرب بچسبانند - تعیین کرد، انقلاب را نجات داد؛ این، برکت این حادثه بود. بله، هزینه دادیم، شخصیّتهای برجستهای را از دست دادیم، شکّی نیست، امّا باید دید تأثیر این چیست. ملّت مسلمان، در طول تاریخ ۱۴۰۰ساله، هنوز مدیون خون شهیدان کربلا است؛ هزینه از دادن حسینبنعلی بالاتر؟ جانی از جان یاران حسین عزیزتر؟ اینها را دادند، این هزینه انجام گرفت امّا اسلام ماند، قرآن ماند، جریان اصیل ایمانی در جامعه باقی ماند؛ همین قضیّه در ماجرای هفتم تیر هست.» ۱۳۹۴/۰۴/۰۶
✅ امام خامنهای: «جای شهید و #جلاد عوض نشود!» ۱۳۹۶/۰۳/۱۴
@hagigatevasel
️حقیقت واصل
⏳تحلیل تاریخیِ کلان امام خامنه ای از حادثه ۷ تیر و شهادت شهید بهشتی 🔻«هزینه» دادیم اما انقلاب از «
🔴نامه گلایهآمیز شهید بهشتی به امام(ره)/ دوگانگی در کشور مشکلآفرین است
♦️شهید بهشتی در پی به اوج رسیدن اختلافات جریان بنی صدر و جریان خط امام(ره) در ۲۲ اسفند ۵۹ نامهای به امام خمینی نوشت که در بخشی از آن چنین آمده:دوگانگی موجود میان مدیران کشور بیش از آن که جنبه شخصی داشته باشد، به اختلاف دو بینش مربوط میشود. یک بینش معتقد و ملتزم به فقاهت و اجتهاد که باید سخت ملتزم به وحی و تعهد در برابر کتاب و سنت باشد، بینش دیگر در پی اندیشه ها و برداشتهای بینابین، که نه بهکلی از وحی بریده است و نه آنچنان که باید و شاید در برابر آن متعهد و پایبند؛ و گفته ها و نوشته ها و کرده ها بر این موضوع بینابین گواه.
♦️اگر این دو بینش در اداره امور جمهوری اسلامی ادامه یابد، نه کارهای جاری مردم سر و سامان پیدا میکند، نه مشکلات موجود دینی، فرهنگی، اخلاقیات اجتماعی و اقتصادی این مردم رنجدیده و محروم و ایثارگر با سرعت و قاطعیت کافی حل میشود و نه میتوان برای آینده طرحهای اصیل اسلامی ریخت و به مرحله عمل درآورد.
متن کامل نامه در لینک زیر:
tasnimnews.com/fa/news/1392/04/08/87825
️حقیقت واصل
⏳تحلیل تاریخیِ کلان امام خامنه ای از حادثه ۷ تیر و شهادت شهید بهشتی 🔻«هزینه» دادیم اما انقلاب از «
🌻 آن ها که #شهید_بهشتی را میشناسند برون شک شیفته صفات او هستند... مدیریت قوی، اثرگذار بودن، انقلابی گری، اخلاق عالی و ...
#الگو_بگیریم
🚫 غیبت هرگز!
از ویژگی های خوب و پسندیده آقای بهشتی صفت رازداری ایشان بود. خودنگهدار و تودار بود و هیچوقت دیده نشد ناراحتی خود را به دیگری ابراز کند یا از کسی گله و شکوه کند. اگر احساس میکرد کسی دارد بحث را به غیبت میکشاند فوری بحث را تغییر جهت میداد و مثلا میگفت خب، فلانی شما آن حدیث را در اصول کافی دیدی یا نه؟ کدام جمله بود و غیره...
💡 حتی به اندازه یک چراغ!
یکبار منزل آقای بهشتی مهمان بودم. کسی در اتاقی از منزل ایشان نماز خواند ولی چراغ را خاموش نکرد. آقای بهشتی وقتی متوجه شد، چراغ اتاق بیخودی روشن است بلند شد و چراغ را خاموش کرد و دوباره به بحث با من ادامه داد. وقتی به صورتشان نگاه کردم دیدم از این اسراف ناراحت به نظر میرسد.
✅ همیشه مرتب
لباس آقای بهشتی همیشه اتوکشیده بود و محاسن و عمامه ایشان متناسب بود. چهره متبسم داشت و در عین حال مصمم و با اراده و باهیبت بود.
👀 نگاهشان به زمین دوخته میشد
برخورد آقای بهشتی، با خانم هایی که به ایشان نزدیک میشدند -حتی در جلسات- و سوالاتی داشتند، بسیار آموزنده و نمونه یک انسان مومن بود. ایشان درحالیکه نگاهشان به زمین دوخته شده بود با آن ها صحبت میکردند.
➕📣 از طرف آیت الله بهشتی به نوجوانان وجوانان ایران اسلامی...
سخنی هم با شما نوجوانان و جوانانی که این کلام را میشنوید دارم: ای عزیزان اسلام و امت اسلام، آگاه باشید که بسیاری از ما، از جمله خود من بهترین سال های زندگی را بیش از هرکس صرف شما کردیم. الان هم بیش از هرچیز دوست داریم در جمع شما باشیم و با شما به سخن بنشینیم و با شما همرزم و هم تلاش باشیم. ما با شما همرزم هستیم ، اما کمی سنگرهایمان با یکدیگر جدا شده است یعنی مسئولیت های تازه آمده و سنگرهای تازه ای را بر عهده ما گذاشته است ولی عزیزان بدانید قلب ما و دل ما و سراسر وجود ما، مالامال عشق و علاقه به هدایت نسل جوان انقلابی مان است. جوانانی که در خط پاک و اصیل اسلام و در خط امام هستند.
@hagigatevasel
◾️ به مناسبت ۷ تیرماه سالروز شهادت مظلومانه آیتالله #بهشتی
✅ امام خمینی (ره):
#بهشتی_مثل_یک_ملت_بود.
۱۳۶۰/۴/۱۰
🌹جمله ای زیبا از شهید مظلوم دکتر بهشتی:
👈 در زندگی دنبال کسانی حرکت کنید که هر چه به جنبه های خصوصی تر زندگی ایشان نزدیک شوید تجلی ایمان را بیشتر میبینید.
@hagigatevasel
️حقیقت واصل
◾️ به مناسبت ۷ تیرماه سالروز شهادت مظلومانه آیتالله #بهشتی ✅ امام خمینی (ره): #بهشتی_مثل_یک_ملت_
🌹تبیین شخصیت #شهید_بهشتی توسط امام خامنه ای:
1⃣بهشتی مظلوم زیست ومظلوم شهید شد
🔺 امام خامنه ای درباره این سخن امام که فرمودند « بهشتى مظلوم زیست و مظلوم مرد» اظهار داشتند:
👈 [این سخن] به این خاطر است که در دوران زندگیش کسى به عمق وفادارى این شخصیت جلیل القدر پى نبرد ( یعنى عامه مردم پى نبردند ) و در مظلومیت بهشتى همین بس که او عدل بنى صدر قرار گرفت ، یعنى مى گفتند بهشتى و بنى صدر ، در حالى که از لحاظ صلاحیت هاى علمى ، اخلاقى ، سیاسى ، فکرى ، عقلانى این دو نفر با یکدیگر قابل مقایسه نبودند و شهید بهشتى واقعا در همه ى ابعاد ، انسان برجسته اى بود.
2⃣بهشتی خارچشم دشمنان
🔺ایشان افزودند: اما این که خار چشم دشمنان بود ، چون با مظلومیتى که داشت در اثر خونسردى و حلم و تسلط بر اعصاب که در این انسان عزیز به وفور مشاهده مى شد ، هرگز دچار حالت عکس العملى نمى شد و موضع گیری هایش دقیق و صحیح و عاقلانه بود که خود همین موجب شد تا دشمن بیشتر از ناحیه او ضربه ببیند.
🔺 از اول انقلاب دشمنان ، اعم از دشمنان التقاطى همچون منافقین و گروه هاى گوناگون دیگر که همه شان زیر این نام مى توانند جمع بشوند ، از شهید بهشتى ضربه دیده بودند و به همین دلیل جزو اولین کسانى بود که مورد تهاجم دشمنان قرار گرفت. اما دیگران بعضى دیرتر و بعضى حتى تا آخر هم مورد تهاجم قرار نگرفتند. در این رابطه من به یاد دارم که روز اول پیروزى انقلاب و شاید هم پیش از ۲۲ بهمن بود که شخصى که الان خباثت و عناد او نسبت به جمهورى اسلامى آشکار و حرکت موذیانه اش معلوم شده در مدرسه رفاه به من رسید و گفت فلانى شما یک شخص محبوبى هستید و همه شما را قبول دارند ولى با این بهشتى که مى نشینى وجهه ات خراب مى شود ! من به او گفتم چون دوستى با آقاى بهشتى برایم موجب افتخار است ، بگذار آن کسانى که با بهشتى بد هستند با من هم خوب نباشند و لذا او با یأس و ناراحتى از من جدا شد و رفت.
3⃣ امام خمینی( ره ): بهشتی مثل یک ملت بود
🔺امام خامنه ای تصریح کرد: « اما این که او مثل یک ملت بود: این یک تعبیر قرآنى است که در قرآن درباره حضرت ابراهیم گفته شده. یک انسان گاهى مثل یک مجموعه است و این حکایت از عظمت و همه جانبه بودن و چند بعدى بودن آن انسان دارد.»
4⃣تاثیر شهادت بهشتی بر نسل های آینده
ایشان درباره تاثیر شهادت آیت الله بهشتی بر نسل های آینده نیز فرمودند:
🔺 من تأثیرات این حادثه را براى نسلهاى آینده مثبت مى بینم. این درست است که ما بهشتى را از دست دادیم ، اما این انقلاب با از دست دادن بهشتى ، درست مثل همه شهادت ها ، چیزى به دست آورد که ارزش آن از ارزش بهشتى بیشتر است و همه شهادت ها چنین است که وقتى شهیدى از دست مى رود ، چیزى در قبال خون شهید به دست مى آید که از خود آن شهید ارزشمندتر و بیشتر است لذا نسل آینده ما ثبات انقلاب و بارورى جمهورى اسلامى و حرکت مداوم این کاروان خستگى ناپذیر را مشاهده خواهد کرد که همه معلول عواملى از جمله خون شهیدان است و از جمله این شهیدان شهید بزرگوار بهشتى است که نسل آینده از خون شهیدان و خون شهید بهشتى خسارت نمى بیند.
🔺 وقتى که او مى گوید ما به هیچ قیمت حاضر نیستیم سازش بکنیم ، یا جمهورى اسلامى نمى تواند سازشکار را بپذیرد ، این یک کلمه حرفى است که در جمعیت گفته مى شود و مردم شعار خواهند داد ، تکبیر خواهند گفت و تصدیق خواهند کرد ، اما آیا این حرف در طول زمان صدق و اهمیت و اصالت خودش را ثابت مى کند ؟ بله ، فقط درگذشت زمان ثابت مى شود که این مطلب چقدر درست است.
4⃣شهادت بهشتی روند انقلاب را تند کرد و در خط مستقیم قرار داد
🔺امام خامنه ای تصریح کردند: شهادت ایشان روند انقلاب را هم تند کرد و شتاب بخشید و هم در خط مستقیم قرار داد. قبلا کوشش مى شد چرخ انقلاب از این سو به آن سو کشیده شود و از خط مستقیم منحرف گردد. اما این حادثه ى بزرگ ، که من آن را هم طراز شهادت آقاى مصطفى خمینى و تأثیر این را شبیه تأثیر آن مى دانم ، موجب شد که هیجان مردم و حرکت عظیم مردم ، به این گردونه ، هم شتاب بدهد و هم در جهت خط صحیح ببرد. ۱۳۶۲/۴/۷
5⃣بهشتی در آینده شناخته خواهد شد
🔻امام خامنه ای دراین رابطه نیز فرمودند: آقای بهشتی خیلی خیلی بزرگ بود و این مردم هنوزم که هنوز است، به نظر من آقای بهشتی را نشناختهاند. بهشتی در آینده شناخته خواهد شد.
🔺️بهشتی را ماها میشناختیم که سالیان درازی کوشش او را در راه پیشبرد این انقلاب دیده بودیم از نزدیک که قدم به قدم چگونه این مرد، این انقلاب را پیش برد. کاری هم نداریم، اثبات هم لازم ندارد، اثبات خواهد شد. ۱۳۶۰/۰۴/۱۷
#بهشتی_مظلوم
#بهشتی_یک_ملت
@hagigatevasel
هدایت شده از KHAMENEI.IR
6.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نماهنگ| كربلای رِی
▪️بيانات رهبرانقلاب درباره حضرت عبدالعظيم و شعرخوانی درباره شخصیت ایشان در دیدار شاعران
📥سایر کیفیتها👇
http://farsi.khamenei.ir/video-content?id=37132
🌹 امام خامنهای:
👈شخصیت جناب عبدالعظیم برای اغلب مردم ناشناخته است،
#صائم_النهار و #قائم_اللیل بوده
هم شخصیت #جهادی هم شخصیت #علمی و هم #محدث است و هم #ابتکاراتی داشته
خطب امیرالمؤمنین راجمع آوری کرده،
✅تجلیل از جناب عبدالعظیم، تجلیل از علم و جهاد و زهد و تقوا است.» ۱۳۸۲/۳/۵
۱۵ شوال سالروز شهادت حضرت عبدالعظیم حسنی
@hagigatevasel
️حقیقت واصل
🌹 امام خامنهای: 👈شخصیت جناب عبدالعظیم برای اغلب مردم ناشناخته است، #صائم_النهار و #قائم_اللیل بود
🔲 امام خامنهای: شخصیت جناب عبدالعظیم برای اغلب مردم ناشناخته است، ایشان هم یک شخصیت علمی بود، هم یک شخصیت جهادی بوده و هم ابتکاراتی داشته است... تجلیل از جناب عبدالعظیم، تجلیل از علم و جهاد و زهد و تقوا است.» ۱۳۸۲/۳/۵
🏴 پانزدهم شوال، سالروز وفات جناب عبدالعظیم حسنی (علیهالسلام)
@hagigatevasel
اینفوگرافی #پیام_محبت_آمیز
#امام_رضا علیه السلام به اصحاب و یاران
📚منبع:مسندالامام الرضا ج۱ ص ۲۹۴
🌸به مناسبت میلاد حضرت #عبدالعظیم_حسنی علیه السلام🌸
@hagigatevasel
💢 «سؤالی که ممکن است میانهی ما و خانمها را به هم بزند!»
🗓 در سال اول دفاع مقدس، آیت الله خامنهای که نماینده حضرت امام در شورای عالی دفاع و رئیس این کمیسیون در مجلس شورای اسلامی بودند، در طول هفته به جبهههای جنگ میرفتند و جمعه ها نیز در کسوت امام جمعه پایتخت، به تهران بازمیگشتند و اقامه نماز میکردند و گزارش دفاع را به مردم میدادند.
در آن ایام، ایشان برخی از روزهای هفته نیز برای سخنرانی و پاسخگویی به شبهات سیاسی و دینی مردم به مساجد میرفتند و برای تبیین وضعیت بحرانی آن روزهای انقلاب به سوالات مردم پاسخ میدادند.
◀️ یکی از آن روزها، ششم تیرماه ٦٠ بود؛ مسجد ابوذر از جنوبی ترین نقاط تهران و اولین و آخرین سوالی که در این جلسه مطرح شد درباره #نقش_اجتماعی_زن بود:
❓ «آیا زن میتواند قاضی و مجتهد بشود؟ اگر نه، چرا؟ و طبق حدیث «زن ناقصالعقل است»، آیا با #آزادی زن منافات ندارد؟»
🚨 شاید برای #زنان امروز جامعه قابل توجه باشد که رهبر انقلاب در حالی ترور شدند که مشغول دفاع از نقش و #هویت_زن بودند. از این رو بخشهایی از پاسخ امام خامنهای لحظاتی پیش از ترور را بخوانیم:
⁉️ سؤال اوّل یک سؤال فقهی-اجتماعی است. البته سؤالی هم هست که ممکن است میانهی ما و خانمها را به هم بزند. آیا زن میتواند قاضی و مجتهد بشود؟ اگر نه، چرا؟ و طبق حدیث «زن ناقصالعقل است»، آیا با آزادی زن منافات ندارد؟
✅ مجتهد یعنی کسی که درس خوانده قدرت استنباط پیدا کرده، این چه مرد، چه زن اشکالی هم ندارد برود بشود، اما مرجع تقلید نمیتواند بشود. یعنی دیگران از او تقلید نمیتوانند بکنند. هر مردی هم نمیتواند بشود. قاضی چندین شرط دارد. مرجع تقلید چندین شرط دارد. صدی هشتاد نود مردها هم این شرطها را ندارند، صدی نودوپنج هم ندارند. اما اگر جائی فرض کردیم که کسانی این شرائط را داشته باشند، اما جزو خانمها و زنها باشند، آن وقت نمیشود. چرا؟
✅ نکتهی این حکم الهی این است که قضاوت، یک منصبی است که احتیاج دارد به این که انسان خشک و قاطع باشد. خشک بودن و تحت تأثیر #عواطف قرار نگرفتن، چیزی است که به طور معمول زنها این را ندارند و این #نقطه_قوت_زن است نه نقطهی ضعف زن.
✅ زن اگر عواطفش جوشان و احساساتش پرخروش نباشد، عیب است. #کمال_زن در غلبهی عواطف اوست و این به دلیل این است که شغل اوّل زن #تربیت_فرزند است. نمیگوئیم شغل دیگر نداشته باشد، اسلام مانع نیست، اما اوّلین و اساسیترین و پراهمیتترین شغل زن، مادری است. اگر رئیس جمهور هم بشود، اهمیتش به قدر اهمیت مادری نیست...
✅ اما آنی که گفتند زن ناقصالعقل است، این نخواستند بگویند که زن خدای نکرده قوهی ادراک ندارد، هرگز. بسیاری از زنان از بسیاری از مردان سطح شعور و درکشان به مراتب بالاتر است.
نظر امیرالمؤمنین در «هن ناقصات العقول» به طبیعت زن نیست، بلکه به زنی است که تحت تأثیر فرهنگ ستمآلود تمام طول تاریخ، ناقص بار آمده. در زمان امیرالمؤمنین زن در همهی جوامع بشری، نه فقط در میان عربها، مظلوم بود. نه میگذاشتند درس بخواند، نه میگذاشتند در اجتماع وارد بشود و در مسائل سیاسی تبحر پیدا کند. نه ممکن بود در میدانهای... 💥 [انفجار بمب]
۱۳۶۰/۴/۶
@hagigatevasel
❗️❗️حجاب، روابط اجتماعی راخشن میکندوباعث افسردگی اجتماعی میشود!!!
✅پاسخ : درمقابل این دسته افراد باید گفت که:
❓❓ آیا واقعا ارائه جاذبه های جنسی درکوچه وخیابان باعث ایجاد نشاط وآرامش روحی میشود یا باعث تحریک وبهم ریختن آرامش روحی و روانی مردان جامعه میشود؟!
❓❓آیا نمیتوان همین جاذبه ها را در محیط خانه ؛جایی که بیشترین حضور زن ومرد در آن وجود دارد؛ به کار برد؟!
👈میدانید در اسلام چه قدر ثواب وپاداش برای زنانی که برای همسرانشان زینت میکنند وجود دارد؟ آیا توجه کرده اید چه قدر محیط خانواده ها درصورت رعایت حریمها در جامعه؛ و ارائه جاذبه ها در خانواده ها؛ پرنشاط تر است...
🔺از طرفی اگربتوانیم اسم لذت جنسی درجامعه را نشاط وشادابی بگذاریم،
👈👈پس علت مشکلات روحی وروانی،عدم احساس آرامش وامنیت زنان، آماربالای هتک حرمت زنان و حتی کودکان ودر نهایت فروپاشی بنیان خانواده ها درکشورهای غربی که نه تنها،هیچ گونه حجابی برای زن قائل نیستند ؛ بلکه همه گونه آزادی هم به زن داده اند و تا حد یک کالای جنسی شخصیت او را پایین آورده اند؛ چیست؟
🔺از طرفی دیگر باید گفت که خیلی چیزهادر این عالم هستندکه ظاهرا برای مدتی نشاط آورهستند
👈مانند مشروبات الکلی؛ قرصهای روان گردان؛ موادمخدر و...آیا باید از همه اینها به خاطر نشاط لحظه ای شان استفاده کنیم؟؟!!
🔺ارائه جاذبه های جنسی زن ومرد در جامعه هم شاید برای مدتی نشاط آور باشدبرایشان؛ اما در واقع این نوع آزادی هوا وهوس و نفس اماره انسان ؛ لذت های زودگذری هستند که منجر به پشیمانی طولانی مدت میشوند.
✅هیچ عاقلی به خاطر لذتهای کوتاه مدت خود رافنا نمیکند..
❓❓نتیجه گیری نهایی با یک سوال وتامل: آیاواقعا زن ومردی که درجامعه ای ناسالم دائماموردتحریکات جنسی قرارمیگیرندوازلحاظ روحی تمرکز افراد جامعه بهم خورده وطبق تجربه های ثابت شده علمی آسیب های جسمی و روحی زیادی به زن ومرد درجامعه واردمیشود؛ بانشاط وشاداب هستند و یا زن ومردی که باحذف جاذبه های جنسی به جاذبه ها و ارزشهای انسانی یکدیگر درجامعه توجه میکنند؟
#نشاط
#افسردگی
#پاسخ_به_شبهات_حجاب(۱۵)
@hagigatevasel