eitaa logo
️حقیقت واصل
1.3هزار دنبال‌کننده
12.8هزار عکس
10.2هزار ویدیو
459 فایل
🌹امام خامنه ای:عادت کنیم که همه اخلاص وفداکاری و محبت وهمه قلب خودرابه #امام_زمان علیه السلام تقدیم کنیم. تاسیس کانال حقیقت واصل درتلگرام ،۸ آذر ۹۵ تاسیس کانال حقیقت واصل درایتا،۱۱فرودین ۹۷ به مدیریت محمدلو با احترام تقدیم محضر امام زمان
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
السلام علیک یا اباصالح المهدی عج: 🌹 حال و هوای پیاده روی اربعین از نگاه دوربین بلاگرهای اروپایی و آمریکایی؛ این مقدار از سخاوت باورنکردنی است! ♦️موکب‌ها تعریف انسانیت، سخاوت و محبت است، آرمان‌هایی که حسین(علیه‌السلام) با آن شناخته می‌شود. (۴۱)
حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬🌹سیدالشهدا برای امام زمان قدرت‌آفرینی می‌کند! 🔸تا وقتی امام حسین(علیه السلام) را جهانی نکنی، فرزندش امام مهدی عج نمی آید .. (۴۵)
حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
السلام علیک یا اباصالح المهدی عج: ✅صحنه هایی دیدنی از حماسه عظیم پیاده‌روی اربعین 🎤 با منتخبی از سخنان ؛ مقام عظمای ولایت و رهبری ، آیت الله مکارم شیرازی ، مرحوم شیخ احمد کافی ، شیخ حسین انصاریان ، حجت الاسلام عالی و حجت الاسلام پناهیان (۴۲)
حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬ارائه گروه سرود شمیم ولایت یزد با همکاری هیئت دهه نودی های مرد میدان و جامعه فعالین مردمی اربعین؛ 📽 مع الحسین (علیه السلام) 🎙 با نوای حاج ابوذر روحی ▫️مع الحسین، من الازل الی الابد... ▫️با یک سلام ساده، همه چی شروع شد ▫️دل رو زدم به جاده، همه چی شروع شد ▫️کنار خونواده همه چی شروع شد ▫️از سفر پیاده همه چی شروع شد... (۴۴)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 شاید این آخرین فرصت من و شما باشد! تا با ساده‌ترین کار ممکن، در آینده جهان وظهور منجی عالم بشریت مؤثر باشیم. (۴۶)
🌹زبانحال جامانده های پیاده روی اربعین : شنیده بود که این‌بار دعوت نیست کشید از ته دل آه و گفت: قسمت نیست بیا به داد دل تنگ ما برس ای عشق! اگر که حوصله داری، اگر که زحمت نیست غمی است در که هرچه هست، یقین دارم از حسادت نیست میان ما که نرفتیم و رفته‌ها، شاید تفاوتی‌ست در آغاز و در نهایت نیست همیشه آن‌که نرفته است، بی‌قرارتر است همیشه آن‌که نرفته است، کم‌سعادت نیست و آن کسی که در این راه اهل دل باشد مدام اهل گله کردن و شکایت نیست خودش نرفت و را پیاده نباید این‌همه دل‌دل کند که فرصت نیست 📝پی نوشت ما : 🌹یا مولا حسین جانم از دور سلام و عرض ارادت ما را بپذیر که یقین دارم شما دریای کرم و بزرگواری هستید ..🌹 ✨اللهم عجل لولیک الفرج و العافیه والنصر و اجعلنا من خیر انصاره و اعوانه و المستشهدین بین بدیه✨ (۴۷)
. کربلا رفتن وسیله است اما؛ کربلائی شدن هدف است... کربلائی شدن یعنی: - احلی من العسل بگوییم در گذشتن از جان و مال و ناموس برای جهاد در راه خدا و حفظ ارزشهای اسلامی ... - کفشهای گناه را بر گردن بیاویزیم و سر افکنده از شرم در محضر خدا و امید به عنایت خاصه ولی خدا با حُریَّت توبه کنیم و برای جبران خطا لحظه شماری کنیم ... - مراقب بطونمان باشیم تا از حرام پر نشود و مسببِ کَر و کور شدنمان در برابر دیدن و شنیدن حقیقتِ امامِ زمان نشود... - بصیرت و معرفت یاری رساندن به امام زمان را در لحظه مناسب کسب کنیم تا در غربت و تنهایی در محاصره لشکر طاغوت نشود ولی خدا .... - در اوج مصیبتهای بزرگ نیز از حق الناس و حق الله و حق النفس غافل نشویم .... بارالهی ما را کربلائی شدنی از جنس عشق قاسم بن حسن ، آزادگی حر بن ریاحی ، ادب و معرفت و شجاعت عباس بن علی ، شوق حبیب بن مظاهر ، مظلومیت علی اصغر ، اخلاق علی اکبر ، صبر زینب کبری و غیرت اللهی حسین بن علی عطا بفرما...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
السلام علیک یا اباصالح المهدی عج: اینجا اربعین، مدرسه انسان‌سازی است! 🔹تصاویری زیبا از مدرسه امام حسین علیه السلام فرزندی که کیف پدر را بصورت نامحسوس برمی‌دارد تا خستگی پدر کمتر شود (۴۹)
. کربلا؛ درس زندگی است، چگونه انتخاب کردن در بودن، شدن و رفتن از زندگی... آری؛ در کربلا آئینه اعمال و رفتارهای آدمی، تجسم یافته که چه رفتاری منتج به چه اعمالی میشود... آنگاه که امام حسین (ع) در ظهر عاشورا فرمودند: فَقَدْ مُلِئَتْ بُطُونُكُمْ مِنَ الْحَرَامِ وَ طُبِعَ عَلَى قُلُوبِكُمْ؛ (باطنهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.) نشان دادند که هر کس در پی حرام باشد، نتیجه اش میشود تیغ کشیدن بر روی حق و حقیقت... و آنانکه تسلیم حق شدن را در زندگی انتخاب کردند، رفتنشان ممهور میشود به شهود و فنا الی الله... و اینک نوبت ماست که انتخاب کنیم چگونه زیستن و مردن را... * تذکر و تدبیر: " مُلِئَتْ بُطُونُكُمْ مِنَ الْحَرَامِ " صرفا مختص خوردن مال حرام نیست، نگاه حرام، شنیدن گفتار حرام، خواندن متون حرام و مسموم، تفکرات حرام و... تاثیرش در باطن ( جان و روح ) انسان نیز مصداق بارز این کلام شریف است؛ پس هر فعل حرامی تاثیر منفی در باطن انسان دارد که یکی از آن تاثیرات مُهر خوردن قلب در نشنیدن سخن حق است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این زیارت است؛ ... : ✨«و بذل مهجته فیک»؛ یعنی ، جان و خون خود را در راه تو داد؛ ✨«لیستنقذ عبادک من الجهالة»؛ تا بندگان تو را از جهل نجات دهد؛ ✨«و حیرة الضّلالة»؛ و آنها را از سرگردانیِ ناشی از ضلالت و گمراهی برهاند. ... طرف دیگر قضیه، در فقره‌ی بعدی معرفی می‌شود: «و قد توازر علیه من غرّته الدنیا و باع حظّه بالارذل الأدنی»؛ نقطه‌ی مقابل، کسانی بودند که ، آنها را به خود مشغول و دنیای مادّی، زخارف دنیایی، و ، از خود بی‌خودشان کرده بود؛ «و باع حظّه بالارذل الأدنی»؛ سهمی را که خدای متعال برای هر انسانی در خود قرار داده است - این سهم عبارت است از سعادت و خوشبختی دنیا و آخرت - به بهای پست و ناچیز و غیرقابل اعتنایی فروخته بودند. 🌱این، است. (بیانات در خطبه‌های نماز جمعه تهران‌ -۱۳۷۹/۱/۲۶ )
🔎نگاهی کوتاه بر جامعه شناسی زیارت اربعین ▫️زیارت اربعین را باید به عنوان یک پدیده جامعه شناختی و تمدنی مورد بررسی قرار داد. رویدادی که هرساله پرشورتر از سال های قبل محقق می‌شود و توجهات رسانه های داخلی و خارجی بین‌المللی را به خود جلب می کند. نوع نوینی از زندگی و زیست جمعی که کثرت قابل توجهی را ذیل و نه نسبیت شکل می‌دهد. ▫️یک ماکروجامعه دینی بدون مرزهای جغرافیایی و با محوریت مفهوم زیارت که به دلیل اتصال به امامت، در نگاه کلان از معنای شخصی و خنثی و فردی فاصله می‌گیرد. در این چارچوب مفهومی جدید، واژه " " که یکی از محورهای تشخیص و تشخص انسان مدرن است، معنای نوینی ذیل فرهنگ و خدمت پیدا می‌کند و دیگر ذیل چرخه اقتصاد تعریف نمی‌شود. ▫️"من صاعد" به جای "من نازل"، تبلور پیدا می‌کند و مفهوم "خدمت به زائر" از مفاهیم منفعت‌پرستی(Utilitarianism) و لذت‌گرایی( hedonism) در روابط اجتماعی سبقت می‌گیرد و در واقع توسعه تمایلات و شخصیت انسانی محقق می‌شود. از تقسیم کار بی‌روح و خشک دورکیمی در ساخت جامعه به یک در سطح ارتباطات اجتماعی بدون مرز برای تحقق خارجی مفهوم زیارت ولو در یک بازه زمانی کوتاه منتقل می‌شویم. ▫️در واقع بعثت انسان معاصر را شاهد هستیم که از تن و بدن "خود" عبور کرده و برای حال خوب و آرامش و طی طریق "دیگری"(زائر) تلاش کرده و از بخش قابل توجه اقتصاد و زندگی روزمره‌اش هزینه می‌کند. مفهوم زیارت، مناسبات فردی و اجتماعی بسیاری را تغییر می‌دهد و از کنش عقلانی و عاطفی و سنتی و حتی ارزشی ماکس وبر هم که بوی فردیت می‌دهند عبور می‌کند و یک با هندسه تمدنی فرامرزی را صورتبندی می‌کند. ▫️در زیست اربعینی و ذیل مفهوم زیارت، دیگر خبری از و انسان "دگرراهبر" سرگردان و از خودبیگانه "دیوید رایزمن" نیست و همه برای همدیگر تلاش می‌کنند و هر کسی بخشی از راه حل بوده و یک همگرایی مقدس و حاکم است. ▫️عواطفی که جاری و ساری است نه از سر ارتباطات قبیله ای و فامیلی و قومیتی و "گماینشافت" فردینادو تونیس که یک باور صادق موجه و یک معرفت عمیق و مقدس دلیل این صمیمیت می باشد. در واقع صمیمیت و محبت و خدمت ذیل مفهوم زیارت، جای رقابت داروینی و جامعه گزلشافتی مبتنی بر همکاری‌های جبری و بدون عاطفه مدرن را گرفته است. ▫️الغرض که این حجم از تغییر و تحول در پی ظهور یک پدیده همچون زیارت اربعین و در واقع خلق یک انسان و جامعه متفاوت از عصر تکنوفیلی‌ها(فناوری زدگان)، می‌طلبد که بازخوانی مجدد و مستمری صورت بگیرد که علت ها و پیامدهایش در ساحت جامعه شناختی و روانشناختی و مدیریتی و تمدنی، مستعد تولد جامعه نوینی بوده و نوید انسان جدید و تمدن بهتری دارد. ✍حجت السلام دکتر علیرضامحمدلو 🆔@asre_tabyin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از امروز آماده شوید 🔺 اگر سال آینده میخواهید بروید زیارت سیدالشهداء، از امروز سعی کنید معرفت و محبتتان را به سیدالشهداء افزایش بدهید.
قرائت زیارت امام حسین علیه السلام و
✅از نشانه‌های مومن کدوم رو داری؟! 📚از امام حسن عسکری علیه السلام روایت شده: نشانه های مؤمن پنج چیز است: 👈پنجاه و یک رکعت نماز فریضه 👈قرائت زیارت 👈 انگشتر به دست راست نمودن 👈 سر به خاک گذاشتن حین نماز 👈بلند گفتن بسم الله الرحمن الرحیم. عن‌الْعَسْکَرِیِّ ع أَنَّهُ قَالَ عَلَامَاتُ الْمُؤْمِنِ خَمْسٌ صَلَاةُ الْخَمْسِینَ وَ زِیَارَةُ الْأَرْبَعِینَ وَ التَّخَتُّمُ فِی الْیَمِینِ وَ تَعْفِیرُ الْجَبِینِ وَ الْجَهْرُ بِبِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ. 📚تهذیب الاحکام/ج6/ص52 🏴🏴🏴
🌹متن ‍ اباعبدالله الحسین (ع) اَلسَّلامُ عَلى وَلِىِّ اللَّهِ وَحَبیبِهِ، اَلسَّلامُ عَلى خَلیلِ اللَّهِ وَنَجیبِهِ، اَلسَّلامُ عَلى صَفِىِّ اللَّهِ وَابْنِ صَفِیِّهِ، اَلسَّلامُ عَلىَ الْحُسَیْنِ الْمَظْلُومِ الشَّهیدِ، اَلسَّلامُ على اَسیرِ الْکُرُباتِ وَقَتیلِ الْعَبَراتِ، اَللّهُمَّ اِنّى اَشْهَدُ اَنَّهُ وَلِیُّکَ وَابْنُ وَلِیِّکَ، وَصَفِیُّکَ وَابْنُ صَفِیِّکَ، الْفاَّئِزُ بِکَرامَتِکَ اَکْرَمْتَهُ بِالشَّهادَةِ، وَحَبَوْتَهُ بِالسَّعادَةِ وَاَجْتَبَیْتَهُ بِطیبِ الْوِلادَةِ، وَ جَعَلْتَهُ سَیِّداً مِنَ السّادَةِ وَقآئِداً مِنَ الْقادَةِ، وَذآئِداً مِنْ الْذادَةِ وَاَعْطَیْتَهُ، مَواریثَ الاْنْبِیاَّءِ وَجَعَلْتَهُ حُجَّةً عَلى خَلْقِکَ مِنَ الاْوْصِیاَّءِ، فَاَعْذَرَ فىِ الدُّعآءِ وَمَنَحَ النُّصْحَ وَبَذَلَ مُهْجَتَهُ، فیکَ لِیَسْتَنْقِذَ عِبادَکَ مِنَ الْجَهالَةِ وَحَیْرَةِ الضَّلالَةِ، وَقَدْ تَوازَرَ عَلَیْهِ مَنْ غَرَّتْهُ الدُّنْیا وَباعَ حَظَّهُ بِالاْرْذَلِ الاْدْنى، وَشَرى آخِرَتَهُ بِالثَّمَنِ الاْوْکَسِ وَتَغَطْرَسَ ، وَتَرَدّى فى هَواهُ وَاَسْخَطَکَ وَاَسْخَطَ نَبِیَّکَ، وَاَطاعَ مِنْ عِبادِکَ اَهْلَ الشِّقاقِ وَالنِّفاقِ وَحَمَلَةَ الاَوْزارِ الْمُسْتَوْجِبینَ النّارَ ، فَجاهَدَهُمْ فیکَ صابِراً مُحْتَسِباً ، حَتّى سُفِکَ فى طاعَتِکَ دَمُهُ وَاسْتُبیحَ حَریمُهُ، اَللّهُمَّ فَالْعَنْهُمْ لَعْناً وَبیلاً وَعَذِّبْهُمْ عَذاباً اَلیماً، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یَابْنَ رَسُولِ اللَّهِ ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یَابْنَ سَیِّدِ الاْوْصِیاَّءِ، اَشْهَدُ اَنَّکَ اَمینُ اللهِ وَابْنُ اَمینِهِ عِشْتَ سَعیداً وَمَضَیْتَ حَمیداً، وَمُتَّ فَقیداً مَظْلُوماً شَهیداً ، وَاَشْهَدُ اَنَّ اللَّهَ مُنْجِزٌ ما وَعَدَکَ وَمُهْلِکٌ مَنْ خَذَلَکَ، وَمُعَذِّبٌ مَنْ قَتَلَکَ وَاَشْهَدُ اَنَّکَ وَفَیْتَ بِعَهْدِاللهِ وَجاهَدْتَ فى سَبیلِهِ حَتّى اَتیکَ الْیَقینُ، فَلَعَنَ اللهُ مَنْ قَتَلَکَ وَلَعَنَ اللهُ مَنْ ظَلَمَکَ، وَلَعَنَ اللَّهُ اُمَّةً سَمِعَتْ بِذلِکَ فَرَضِیَتْ بِهِ، اَللّهُمَّ اِنّى اُشْهِدُکَ اَنّى وَلِىُّ لِمَنْ والاهُ، وَعَدُوُّ لِمَنْ عاداهُ، بِاَبى اَنْتَ وَاُمّى یَابْنَ رَسُولِ اللَّهِ ، اَشْهَدُ اَنَّکَ کُنْتَ نُوراً فىِ الاَصْلابِ الشّامِخَةِ وَالاْرْحامِ الْمُطَهَّرَةِ لَمْ تُنَجِّسْکَ الْجاهِلِیَّةُ بِاَنْجاسِها ، وَلَمْ تُلْبِسْکَ الْمُدْلَهِمّاتُ مِنْ ثِیابِها ، وَاَشْهَدُ اَنَّکَ مِنْ دَعاَّئِمِ الدّینِ وَاَرْکانِ الْمُسْلِمینَ وَمَعْقِلِ الْمُؤْمِنینَ ، وَاَشْهَدُ اَنَّکَ الاْمامُ الْبَرُّ التَّقِىُّ الرَّضِىُّ الزَّکِىُّ الْهادِى الْمَهْدِىُّ، وَاَشْهَدُ اَنَّ الاْئِمَّةَ مِنْ وُلْدِکَ کَلِمَةُ التَّقْوى وَاَعْلامُ الْهُدى ، وَالْعُرْوَةُ الْوُثْقى وَالْحُجَّةُ على اَهْلِ الدُّنْیا، وَاَشْهَدُ اَنّى بِکُمْ مُؤْمِنٌ وَبِاِیابِکُمْ مُوقِنٌ بِشَرایِعِ دینى ، وَخَواتیمِ عَمَلى وَقَلْبى لِقَلْبِکُمْ سِلْمٌ وَاَمْرى لاِمْرِکُمْ مُتَّبِعٌ وَنُصْرَتى لَکُمْ مُعَدَّةٌ، حَتّى یَاْذَنَ اللَّهُ لَکُمْ فَمَعَکُمْ مَعَکُمْ لامَعَ عَدُوِّکُمْ ، صَلَواتُ اللهِ عَلَیْکُمْ وَعلى اَرْواحِکُمْ وَاَجْسادِکُمْ وَشاهِدِکُمْ وَغاَّئِبِکُمْ وَظاهِرِکُمْ وَباطِنِکُمْ آمینَ رَبَّ الْعالَمینَ.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔎نگاهی کوتاه بر جامعه شناسی زیارت اربعین ▫️زیارت اربعین را باید به عنوان یک پدیده جامعه شناختی و تمدنی مورد بررسی قرار داد. رویدادی که هرساله پرشورتر از سال های قبل محقق می‌شود و توجهات رسانه های داخلی و خارجی بین‌المللی را به خود جلب می کند. نوع نوینی از زندگی و زیست جمعی که کثرت قابل توجهی را ذیل و نه نسبیت شکل می‌دهد. ▫️یک ماکروجامعه دینی بدون مرزهای جغرافیایی و با محوریت مفهوم زیارت که به دلیل اتصال به امامت، در نگاه کلان از معنای شخصی و خنثی و فردی فاصله می‌گیرد. در این چارچوب مفهومی جدید، واژه " " که یکی از محورهای تشخیص و تشخص انسان مدرن است، معنای نوینی ذیل فرهنگ و خدمت پیدا می‌کند و دیگر ذیل چرخه اقتصاد تعریف نمی‌شود. ▫️"من صاعد" به جای "من نازل"، تبلور پیدا می‌کند و مفهوم "خدمت به زائر" از مفاهیم منفعت‌پرستی(Utilitarianism) و لذت‌گرایی( hedonism) در روابط اجتماعی سبقت می‌گیرد و در واقع توسعه تمایلات و شخصیت انسانی محقق می‌شود. از تقسیم کار بی‌روح و خشک دورکیمی در ساخت جامعه به یک در سطح ارتباطات اجتماعی بدون مرز برای تحقق خارجی مفهوم زیارت ولو در یک بازه زمانی کوتاه منتقل می‌شویم. ▫️در واقع بعثت انسان معاصر را شاهد هستیم که از تن و بدن "خود" عبور کرده و برای حال خوب و آرامش و طی طریق "دیگری"(زائر) تلاش کرده و از بخش قابل توجه اقتصاد و زندگی روزمره‌اش هزینه می‌کند. مفهوم زیارت، مناسبات فردی و اجتماعی بسیاری را تغییر می‌دهد و از کنش عقلانی و عاطفی و سنتی و حتی ارزشی ماکس وبر هم که بوی فردیت می‌دهند عبور می‌کند و یک با هندسه تمدنی فرامرزی را صورتبندی می‌کند. ▫️در زیست اربعینی و ذیل مفهوم زیارت، دیگر خبری از و انسان "دگرراهبر" سرگردان و از خودبیگانه "دیوید رایزمن" نیست و همه برای همدیگر تلاش می‌کنند و هر کسی بخشی از راه حل بوده و یک همگرایی مقدس و حاکم است. ▫️عواطفی که جاری و ساری است نه از سر ارتباطات قبیله ای و فامیلی و قومیتی و "گماینشافت" فردینادو تونیس که یک باور صادق موجه و یک معرفت عمیق و مقدس دلیل این صمیمیت می باشد. در واقع صمیمیت و محبت و خدمت ذیل مفهوم زیارت، جای رقابت داروینی و جامعه گزلشافتی مبتنی بر همکاری‌های جبری و بدون عاطفه مدرن را گرفته است. ▫️الغرض که این حجم از تغییر و تحول در پی ظهور یک پدیده همچون زیارت اربعین و در واقع خلق یک انسان و جامعه متفاوت از عصر تکنوفیلی‌ها(فناوری زدگان)، می‌طلبد که بازخوانی مجدد و مستمری صورت بگیرد که علت ها و پیامدهایش در ساحت جامعه شناختی و روانشناختی و مدیریتی و تمدنی، مستعد تولد جامعه نوینی بوده و نوید انسان جدید و تمدن بهتری دارد. ✍حجت السلام دکتر علیرضامحمدلو
استاد حوزه علمیه خواهران : کربلا تجلی ادب بود حوزه / با بیان این که کربلا و قیام عاشورا تجلی ادب و معرف بود، گفت: باید از کودکی به فرزندان خودمان متخلق شدن به آداب دینی و اسلامی را یاد بدهیم تا آن ها نسبت به اطرافیان، ریش سفیدان، پدر و مادر و دیگر مؤمنین ادب را رعایت کنند و اوج ادب دعا برای فرج مولا مهدی عج میباشد متن کامل در خبرگزاری حوزه 👇 https://hawzahnews.com/xbhn6
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
السلام علیک یا اباصالح المهدی عج: 🏴 زبانحال جامانده های اربعین با دلهای شکسته و در مداحی ماندگار 🎥 چشماتو ببند خیال کن الان .. ✨بسیار محزون (۵۰)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ادخلوها بسلام آمنین.. 🌹از راه دور سلام و عرض ارادت به محضر نورانی آقا سیدالشهدا علیه السلام ✨که قطعه ای از بهشت در زمین خاکی است ..✨ 🏴السلام علیک یا اباعبدالله الحسین 💥«نگویید جا مانده‌ایم! کسی که ‎قلب و روحش رفته جامانده نیست. جامانده کسی است که عشق و شور و طلب ‎اربعین به ذهنش هم نمی‌رسد و علاقه‌ای ندارد. اگر به هر دلیلی اشتیاق رفتن هست و شرایطش نیست، خیری بوده و ثواب نیت را برده‌اید. شاکر باشید و نگویید جامانده ایم.» 🔺آیت الله جوادی آملی
السلام علیک یا اباصالح المهدی عج: سلام خدا حفظ کنه آیت الله جوادی آملی را چه قدر آرامش بخش هست کلامشان اوایل پیاده روی اربعین در برخی گروه ها کسانی که میخواستند کربلا برن؛ برای کسانی که قسمت نمیشد برن جوری صحبت میشد که گویی کسانی که کربلا امسال قسمت نمی‌شوند برن خطاکارند که توفیق ندارن !!یا عزم و اراده قوی ندارن که کربلا برن و کشش و جاذبه امام حسین ایشان را نمی کشد !! این کلمات آتش به جان کسانی می انداخت که شوق زیارت در قلب‌ها دارند اما شرایط رفتن نبود برایشان و بنده کرامت و بزرگواری امام حسین علیه السلام را خیلی بالاتر از این حرفها میدانم و مطمئنم که سلام های از دل سوخته و اشکبار از راه دور را هم میپذیرد . 📝محمدلو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ گریه موکب داران عراقی موقع جمع کردن مواکب... کجای دنیا چنین میزبانانی را می‌بینید؟