🔰 ۱۶ آذر متعلق به دانشجوی ضدآمریکاست
🔻 رهبر انقلاب اسلامی در روایتی از دلیل تظاهرات دانشجویان در ۱۶ آذر سال ۱۳۳۲میگویند: جالب است توجه کنید که ۱۶ آذر در سال ۳۲ که در آن سه نفر دانشجو به خاک و خون غلتیدند، تقریباً چهار ماه بعد از ۲۸ مرداد اتفاق افتاده؛ یعنی بعد از کودتای ۲۸ مرداد و آن اختناق عجیب - سرکوب عجیب همهی نیروها و سکوت همه - ناگهان به وسیلهی دانشجویان در دانشگاه تهران یک انفجار در فضا و در محیط به وجود میآید. چرا؟ چون نیکسون که آن وقت معاون رئیس جمهور آمریکا بود، آمد ایران. به عنوان اعتراض به آمریکا، به عنوان اعتراض به نیکسون که عامل کودتای ۲۸ مرداد بودند، این دانشجوها در محیط دانشگاه اعتصاب و تظاهرات میکنند، که البته با سرکوب مواجه میشوند و سه نفرشان هم کشته میشوند. حالا ۱۶ آذر در همهی سالها، با این مختصات باید شناخته شود. ۱۶ آذر مال دانشجوی ضد نیکسون است، دانشجوی ضد آمریکاست، دانشجوی ضد سلطه است. ۱۳۸۷/۰۹/۲۴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
1⃣ من شخصا لحظه شماری میکنم مسلمانان برما مسلط شوند...
2⃣مسلمان شدن زنان استرالیایی تحت تاثیر ایمان مردم غزه
دید مردم به اسلام و مسلمونا داره تغییر میکنه
#هفته_قرآن_عترت_نماز
🌹روز شمار هفته قرآن : پنج شنبه
#سیره_فاطمی؛ سیرت آزادگی
✅🔎حضرت زهرا(س) الگوی شکست مارپیچ سکوت در جنگ شناختی
▫️در جنگ شناختی و برای تغییر منطق محاسبات یک فرد یا جامعه، گاهی اطلاعات ورودی به ذهن را جابجا یا تحریف میکنند. گاهی از تکنیک تکرار و گاهی از تعمیم نابجا جهت خطای شناختی بهره میبرند. بعضی اوقات القای شناختی صورت میدهند و در برخی اوقات به مارپیچ سکوت و #اکثریتسازی_مصنوعی متوسل میشوند. تلاش بر این است که مکانیزم تفکر یک فرد یا جامعه بهم بریزد. نظام معرفت شناسی و ارزشگذاریهایش تغییر کند و منزلت و مکان و زمان و موقعیت افراد و اشیاء بازتعریف شده و جامعه به نوعی #نِسیان_معرفتی و فراموشی مبانی مبتلا شود.
▫️مرز جنگ شناختی در فاطمیه، تقابل در سطح حکمرانی بود. نظام معرفتی کل جامعه در حال تغییر بود و خطر وارونه سازی دین در سطح کلان وجود داشت. دعوا سر فرد یا جامعه فقط نبود و پروژه تحریف تاریخ محوریت داشت. اینکه چه کسی و با چه مکانیزمی باید حکومت میکرد یک مساله بنیادین بود برای کل تاریخ. تقابل اسلام ناب و آمریکایی پیرامون دال مرکزی و مضمون اصلی دین یعنی تعریف و منزلت ولایت در جامعه بود. حضرت زهرا(س) در چنین ایستگاهی دست به عملیات معرفتی شهادتطلبانه زد و #سه_راهبرد_اساسی را پی گرفت:
1⃣خطبه فدکیه، نقد نخبگان و جریان روشنفکری: مضامین عمیق #خطبه_فدکیه که از بحث های هستی شناختی و بنیادهای معرفتی شروع میشود و جریان شناسی جنگ ها و نقش آفرینی و دلاوری امیرالمومنین را در تاریخ پیروزی ها و فراز و فرود اسلام یادآوری می کند. به قرآن احتجاج میکند و حکم فقهی ارث را مطابق نص صریح آیات الهی تبیین و تشریح میکند و دستگاه فقهی رقیب را به چالش میکشد. در انتها نیز نخبگان و سران انصار را تشری میزنند و ا سکوتشان گلایه کرده و اتمام حجت به عمل میآورند.
2⃣تبیین چهره به چهره و مبارزه پارتیزانی نرم: بعد از اینکه از تریبون مسجد و در یک نشست نسبتا رسمی و نیمه آماده، بدنه روشنفکری جامعه را به چالش کشیدند، وارد فاز پارتیزانی شدند و خانه به خانه و سلول به سلول به تبیین حق و شکست مارپیچ سکوت همت گماشتند. در واقع بر اساس آیه شریفه(ان تقوموا لله مثنی و فرادی) به عنوان یک ارتش تک نفره به دل سکوت و #ترس_اجتماعی یورش بردند و یکدستی فریب و #دیسیپلین_جریان_تحریف را زیر سوال بردند.
3⃣بیت الاحزان و مبارزه علنی و نمادین در سطح افکارعمومی: حضرت زهرا(س) موازی با عملیات توجیه نخبگان و تبیین چهره به چهره، مبارزه نرم و میدانی را نیز دستور کار داشتند. گریه هایی که فراتر از یک احساس فردی بود و "تک و تنها" یک جریان مخالف اجتماعی را راهبری میکرد. یک کنشگری نمادین و رسا علیه فضای سرکوب شده افکارعمومی که مارپیچ سکوت را در سطح عمومیتر و فراگیرتر نیز با شکست مواجه میکرد.
▫️رخ داد آنچه که نباید میداد ولی سنت مبارزه با مارپیچ سکوت را برای تاریخ ثبت و سند کرد و #ذهنیتها را علیه ساختارهای ظالم تربیت کرد و مهیای خیزش های انقلابی در طول تاریخ نمود.
✍ به قلم حجت السلام دکتر علیرضامحمدلو
#یاد_فاطمیه
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞#کلیپ_تصویری | استحکام مبانی معرفتی
✅ رهبر انقلاب در دیداربا دانشجویان: اگر مبانی معرفتی یک جوان، بخصوص جوان دانشجو مستحکم باشد،
1⃣دل او قرص میشود
2⃣ گام او استوار میشود
3⃣ حرکت او استمرار پیدا میکند
4⃣دیگر خستگی وجود ندارد.
💯 اطمینان دل موجب میشود که ایمان هم افزایش پیدا کند، خود ایمان اطمینان میآورد؛ اطمینان دل و سکینهی قلب هم ایمان را افزایش میدهد.
📆 به مناسبت ۱۶آذرروز دانشجو
#روز_دانشجو
#لبیک_یا_خامنهای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تلنگر_مهدوی حتما ببینید
🌹امام زمان عج چقدر برایتان مهم است⁉️
✅اگر امام زمان براۍ شما مهمتر از خودتون نباشه باید بترسید...
#اللهم_عجل_لولیڪ_الفرج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻
آیتاللهالعظمی جوادیآملی:«آنچه را که شما الان در فلسطین میبینید، کودکان را که در رسانههای گروهی میبینید، منتهی بزرگان اهل معرفت از چند قرن قبل گفتند
خون شهید هدر نمیرود،
این خونها جمع میشود موسی زمانی پدید میآید
...» #موعود_آخرالزمان #اللهم_عجل_لولیک_الفرج
السلام علیک یا فاطمةُ الزَّهرَا
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللّهِ الْحُسَیْن
اَلسّلامُ عَلَیْکَ یا صاحِبَ الزَّمانِ عج
امام زمان عج فرمودند:« فاطمه دختر رسول خدا(صلى الله عليه و آله) براى من اسوه و الگويى نيكوست» منبع الغیبه، طوسی
سلام امروز جمعه برای سلامتی و تعجیل در فرج امام عصر عج هدیه میکنیم ۱۴ صلوات و بیشتر به تعداد دلخواه ..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۵ دقیقه برای امام زمان وقت بگذار ..
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ای نهضت بیداری، یا فاطمه الزهرا، در بطن زمان جاری، یا فاطمه الزهرا
🔹لحظاتی از مرثیهسرایی و سینهزنی حاج مهدی رسولی در اولین شب مراسم عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا سلاماللهعلیها امشب با حضور رهبر انقلاب اسلامی در حسینیه امام خمینی(ره)
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 #فیلم | كَلِّميني یا زهرا
عاشقانه های امیرالمومنین در فراق فاطمه اش ...
شهادت #حضرت_زهرا سلاماللهعلیها را تسلیت عرض میکنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 اشتیاق و انتظار ظهور
✅انشاءالله که ظرفیت دلها آماده ظهور حضرت شوند..
#سه_شنبه_های_مهدوی
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
✅ نکاتی برای برگزاری #یلدای_مهدوی
💢 شب یلدا طولانی ترین شب سال مجالی برای فکر کردن به طولانی ترین غیبت مهر گیتی و جهان هستی و انجام اعمالی برای ایجاد ارتباط و پیوند با حضرت حجت (عج) است.
1⃣در فرصت هم نشینی خانواده ها در شب یلدا ذکر #صلوات بر پیامبر (ص) و خاندان مطهر ایشان از عوامل گرمی بخش و ثواب است چنان که در روایتی پیامبر (ص) داریم: «کسانی در قیامت به پیامبر (ص) نزدیکترند که در دنیا بیش از همه صلوات بر محمد و آل محمد می فرستند».
2⃣دومین زمینه انس با امام زمان (عج) در فضای هم نشینی شب یلدا، #دعا برای ظهور حضرت حجت (عج) است. دعا هم برای دعا کننده و هم برای دعا شونده دارای ثواب و تاثیر است، در واقع دعا تمرینی است برای تاثیر معنوی اول در خود و بعد تلاشی برای گشایش امر ظهور.
دعا از وظایف منتظران ظهور است لذا ما مکلف به دعا کردن هستیم و در این راستا این نکته را هم باید توجه داشته باشیم که حضرت حجت(عج) را باید بیاوریم پس ما مکلف به دعا هستیم تا ایشان ان شاء الله ظهور نمایند.
3⃣سومین فرصت و گام مهدوی در شب یلدا دادن #صدقه برای سلامتی امام زمان (عج) است، ما می توانیم با صدقه دادن برای امام زمان(عج) و یادکردن آن حضرت(عج) این علقه و ارتباط را با امام حی خود ایجاد کنیم، ما برای سلامتی حضرت(عج) صدقه می دهیم چراکه ایشان ولی نعمت ما هستند، در واقع ایشان هدف از آفرینش و امنیت بخش برای اهل زمین هستند.
امام زمان(عج) لطف عظیم الهی برای بشریت اند لذا ما حضرت(عج) را با صدقه دادن یاد می کنیم چون آن بزرگوار می فرمایند: من روزی صد بار شما را دعا می کنم، ما هم باید به یاد کسی که روزی صدبار برای شیعیان دعا می کند، باشیم .
4⃣ #صله_ارحام، چهارمین فرصت و زمینه بهره وری مهدوی شب یلدا است. یکی از اعمال خوبی که انسان در این شب باید مقید به آن باشد، صله رحم است و در این فرصت هم نشینی و دید و بازدید اقوام، می توان با ذکر و نام امام زمان (عج) تبلیغ و ترویج آموزه های مهدوی را هم انجام داد.
5⃣پنجمین راه، خواندن #ادعیه و #زیارات منتسب به حضرت(عج) است زیرا در این شب و فرصت همنشینی آن می توان با قرائت دعاها به یاد حضرت (عج) بود.
در این شب می توان دعاهایی مانند: دعای عهد را که از یادگارهای امام صادق (ع) است، قرائت کرد زیرا شب یلدا بهترین فرصت است که انسان در جمع خانوادگی با این دعا عهدی با امام زمان (عج) بندد و یا در صورت امکان دعاهایی مانند: دعای ندبه، دعای فرج، دعای سلامتی امام زمان (عج) و زیارت آل یاسین را قرائت کرد.
6⃣ششمین گام و فرصت، #مطالعه
#کتب_مهدوی هرچند به اندازه چند صفحه است تا در جمع اعضای خانواده نسبت به حضرت حجت(عج) که ناظر بر ما و اعمال مان هستند، معرفت افزایی داشته باشیم یا در این راستا یک از بزرگترها نیز می تواند چند سطری در رابطه با امام زمان (عج) صحبت کند.
7⃣برای ایجاد پیوند با امام (عج) یک #نمادی_از_امام_زمان(عج) در منازل و محیط زندگی باید ایجاد کنیم تا وسیله ارتباط و یادکرد ما از حضرت(عج) باشد، مانند تابلوهایی که مزین به القاب حضرت(عج) باشد که با دیدن آنها به یاد ایشان باشیم.
این امر در سیره علمای شیعه نیز وجود داشته است مانند آیت الله میلانی که در اتاق خود تابلویی از القاب شریف حضرت(عج) داشت و در آنها این دوبیتی را نوشته بود:
«بالای سرم نام تو را نقش نمودم/یعنی سر من به فدای قدم تو»
8⃣آخرین عرصه و فرصت نیز حضور در
اماکن منسوب به امام زمان (عج) است، البته این امر برای افرادی که امکانش را دارند مقدور است که به طور مثال در مسجد مقدس #جمکران حاضر شوند و در این شب با بهره گیری از فضای معنوی این مکان با حضرت(عج) ارتباط برقرار کنند.
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
⭕️ دیدگاه اسلام درباره اعیاد باستانی ما مانند #شب_یلدا چیست؟
✅درباره دیدگاه اسلام در مورد سنت پیشینیان باید عرض کنیم: اسلام در مقابل سنتها و آیین های اقوام و مللی که به اسلام گرویده شده و مسلمان میشوند واکنشهای مختلفی را دارد:
1⃣. یا آن سنت و آیین مخالف آموزه های شریعت اسلام بوده ، که اسلام با آن گونه سنت ها مقابله کرده و رد می کند(مانند زنده به گور کردن دختران اعراب و ...)
2⃣ یا آن سنت و آیین موافق و مطابق با آموزه های دین اسلام است، که اسلام آنها را قبول کرده و تأیید می کند. مانند سنت پاکیز گی و رفع کدورت و صله رحم در عید نوروز ایرانیان
3⃣ یا آن سنت؛ سنخیت و یا عدم سنخیتی با آمورزهای دین اسلام ندارد و انجام آن مخالفتی با احکام الهی نمیکند و دین اسلام هم آنها را رد نمی کند.
♦️ مانند خیلی از رسوم وآیین های محلی اقالیم مختلف جهان اسلام نظیر؛ «صحبت کردن،مراسم های مختلف جشن، و...
🔴4⃣ نکته: در مواردی اسلام برخی از رسوم را طبق مبنای فوق اصلاح کرده و قسمتهائی را رد و قسمتهایی را تأیی می کند.
✅حال با توجه به این مقدمه ای که ذکر شد متوجه میشویم که سنت باستانی شب یلدا تا جائیکه مستلزم احیای آموزه هایی چون؛ صله رحم، احترام به بزرگان، همدلی و صمیمیت در خانواده، و...شود خوب و پسندیده می باشد.
🚨🚨🚨 اگر در اجرای این سنتها دچار افراط کاری شویم نظیر: تجمل گرایی ؛ اسراف در مخارج، چشم هم چشمی و آوردن فشار مالی نامناسب به خانواده ها و نمایش تصاویر جشن های پرتجمل و پرزرق و برق و انجام جشنهایی که با شئونات اسلامی ما ناسازگار هست شویم ... قطعاً مخالف احکام دین اسلام بوده و مردود است
✨✨✨✨✨✨
✅ اسلام به طور کلی با سنت هایی که عقلانی و حسنه می باشند، هیچ مخالفتی نداشته و آنها را نفی نمی کند.
⛔️اما اگر سنتی با معیارها و موازین عقلانی ناسازگار باشد، اسلام انسان را به تفکر دعوت می کند، که میزان ها و معیارهای پوچ و بیهوده را ملاک قرار ندهد و تنها آن چیزی را بپذیرد که عاقلانه باشد:
🔸 وَإِذَا قِيلَ لَهُمْ تَعَالَوْا إِلَىٰ مَا أَنزَلَ اللَّهُ وَإِلَى الرَّسُولِ قَالُوا حَسْبُنَا مَا وَجَدْنَا عَلَيْهِ آبَاءَنَا أَوَلَوْ كَانَ آبَاؤُهُمْ لَا يَعْلَمُونَ شَيْئًا وَلَا يَهْتَدُونَ
ﻭ ﻫﻨﮕﺎﻣﻰ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺁﻧﺎﻥ ﮔﻮﻳﻨﺪ : ﺑﻪ ﺳﻮﻯ ﺁﻧﭽﻪ ﺧﺪﺍ ﻧﺎﺯﻝ ﻛﺮﺩﻩ ﻭ ﺑﻪ ﺳﻮﻯ ﭘﻴﺎﻣﺒﺮ ﺁﻳﻴﺪ ، ﮔﻮﻳﻨﺪ : ﺭﻭﺵ ﻭ ﺁﻳﻴﻨﻰ ﻛﻪ ﭘﺪﺭﺍﻧﻤﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﺮ ﺁﻥ ﻳﺎﻓﺘﻪ ﺍﻳﻢ ، ﻣﺎ ﺭﺍ ﺑﺲ ﺍﺳﺖ . ﺁﻳﺎ ﻫﺮ ﭼﻨﺪ ﭘﺪﺭﺍﻧﺸﺎﻥ ﭼﻴﺰﻯ ﻧﻤﻰ ﺩﺍﻧﺴﺘﻨﺪ ﻭ ﻫﺪﺍﻳﺖ ﻧﻴﺎﻓﺘﻪ ﺑﺎﺷﻨﺪ (ﺑﺎﺯ ﻫﻢ ﺍﻳﻦ ﺗﻘﻠﻴﺪ ﺟﺎﻫﻠﺎﻧﻪ ﻭ ﻧﺎﺭﻭﺍ ﺭﺍ ﺑﺮ ﺧﻮﺩ ﻣﻰ ﭘﺴﻨﺪﻧﺪ ؟ ! ) ✨سوره مائده آیه۱۰۴
🔸 يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا عَلَيْكُمْ أَنفُسَكُمْ
ﺍﻯ ﺍﻫﻞ ﺍﻳﻤﺎﻥ ! ﻣﺮﺍﻗﺐ ( ﺍﻳﻤﺎﻥ ﻭ ﺍﺭﺯﺵ ﻫﺎﻯ ﻣﻌﻨﻮﻯ )ﺧﻮﺩ ﺑﺎﺷﻴﺪ .
✨سوره مائده آیه ۱۰۵
🔺🔺🔺🔺🔺
🌹رهبر معظم انقلاب دربیانی زیبا این موضوع را تبیین میکنند :
🔸در تعاليم اسلام نكتهاي وجود دارد كه خوب است برادران و خواهران به آن توجّه كنند. اسلام با سنّتهايي كه از قبل از اسلام باقي مانده است، دو نوع رفتار ميكند.
🔸✅اوّلاً بعضي سنّتهاي غلط را بهكلّي از بين ميبرد و نابود ميكند؛ چون سنّتهاي درستي نيست. مثل اينكه عربها قبل از اسلام، دختران خودشان را نگه نميداشتند، يا بيشترِ ملتهاي غيرمسلمان، جنس زن را تحقير و اهانت ميكردند! اسلام اين سنّت را بهكلّي از بين برد؛ چون بهكلّي غلط بود.
🔸✅ثانياً اسلام بعضي از سنّتها را از بين نبرده است. كالبد سنّت را نگه داشته و محتوا و روح آن را عوض كرده است؛ مثل بسياري از اعمال و مراسم حج. اين طوافي را كه ملاحظه ميكنيد، قبل از اسلام هم بود؛ منتها محتواي طواف، محتواي شرك بود!
🔸اسلام آمد و اين عمل را از محتواي شرك آلود، خالي و از محتواي توحيد پُر كرد. طواف در آن زمان، مظهر گرايش انسان به آلهه و اربابِ ادّعايي و پنداري بود؛ آن را تغيير داد و مظهر ارادت انسان به مركز عالم وجود - يعني حضرت حق متعال و #وجود_مقدّس-پروردگار - قرار داد.
🔺ظاهر را نگه داشت و باطن را عوض كرد.
👌اسلام دربسیاری از مواقع باسنتها این کار رامیکند.
۱۳۷۷/۷/۱
🌸آیت الله جوادی آملی (حفظه الله):
🔺از سنت های شب یلدا، شب نشینی، دید و بازدید و صله رحم است، چنانکه بهره گیری علمی از فرصت آن با طرح مسایل علمی و تاریخی، خواندن اشعار به ویژه شعر حافظ و تفال به اشعار حافظ ....سنت دیگر آن است.
✅مناسب است مومنان در چنین فرصت هایی با زوایای زندگی و سیره معصومان (ع) در جهت رشد و کمال علمی و معنوی آشنا شوند.
📚منبع کتاب مفاتیح الحیات
💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐