🔸توهینکنندگان به قرآن از مصادیق بارز جریان تکاثر در عصر فعلی هستند
حجتالاسلام والمسلمین #یعقوبی:
🔹یکی از مصادیق بارز تکاثر مدعیان آزادی و حقوق بشرند که به قرآن توهین میکنند؛ ابوعلمهایی که روی ابوجهل را سفید کردهاند.
🔹در زمان پیغمبر به قرآن توهین و جسارت نکردند؛ اما اکنون این مدعیان جاهل آشکارا به قرآن توهین کرده و از توهین خود دفاع میکنند.
🌐 rasanews.ir/002mTa
@hagigatevasel
️حقیقت واصل
🔰 پیام رهبر انقلاب در پی اهانت یک نشریه فرانسوی به ساحت مقدس پیامبر اعظم ▫️ حضرت آیتاللهخامنهای
🔸توهینکنندگان به قرآن از مصادیق بارز جریان تکاثر در عصر فعلی هستند
✅حجتالاسلام والمسلمین ابوالقاسم یعقوبی، نماینده ولیفقیه در خراسان شمالی و امامجمعه بجنورد، امروز در پنجاه و هشتمین گردهمایی ائمه جمعه استان با گرامیداشت ایام سوگواری و اسارت اهلبیت(ع)، گفت: هدف اسلام همواره این بوده که مسیر رشد را برای بشریت باز کند و خیر کثیر که معنای کوثر است را در همه ابعاد جامعه ما فراهم کند.
وی با اشاره به معنای کوثر که خیر کثیر است، افزود: عصاره آموزههای دینی این است که هرکجا باشیم مبارک باشیم و خیروبرکت از رفتار و کردار و گفتار ما دیده شود.
امامجمعه بجنورد گفت: خداوند در آیه 31 سوره مریم میفرماید: «وَجَعَلَنِی مُبَارَکا أَینَ مَا کنْتُ وَأَوْصَانِی بِالصَّلَاةِ وَالزَّکاةِ مَا دُمْتُ حَیا»؛ یعنی خدا من را هر جا که باشم وجودی پر برکت قرار داده و تا زمانی که زندهام، من را به نماز و زکات توصیه کرده است.
وی اظهار کرد: همه عالم هستی دستبهدست هم دادند که پیغمبر (ص) که دینش کوثر شود و خیر کثیرش همه عالم را فراگیر کند؛ یعنی در همه زمینهها و ابعاد برای بشریت خیر کثیر، خیر ساز، خیر آفرین و خیر گستر باشد.
حجتالاسلام والمسلمین یعقوبی افزود: در مقابل کوثر جریان تکاثر وجود دارد که در همه زمانها وجود داشته است و در این زمان نیز مشاهده میشود.
وی اظهار کرد: تکاثر یعنی جریانی که بازدارندگی دارد و نمیخواهد کوثر در جامعه بشری گسترش پیدا کند و خیر کثیر فراگیر شود.
نماینده ولیفقیه در خراسان شمالی افزود: قرآن کوثر است و تمامی اهلبیت (ع) و معصومین (س) مصداق بارز کوثر هستند.
وی در ادامه با اشاره به خطبه امام سجاد (ع) در شام که مصادیق و تعاریف کوثر را بیان کرده است، اظهار کرد: این امام همام میفرماید: «أَیُّهَا النَّاسُ أُعْطِینَا سِتّاً وَ فُضِّلْنَا بِسَبْعٍ»؛ ای مردم خداوند به ما شش خصلت عطا فرموده و ما را به هفت ویژگی بر دیگران فضیلت بخشیده است که باید اینها را ارزشهای کلیدی و شخصیتهای کلیدی بنامیم.
حجتالاسلام والمسلمین یعقوبی افزود: ارزشهای کلیدی در خطبه امام سجاد (ع) «أُعْطِینَا الْعِلْمَ وَ الْحِلْمَ وَ السَّمَاحَةَ وَ الْفَصَاحَةَ وَ الشَّجَاعَةَ وَ الْمَحَبَّةَ فِی قُلُوبِ الْمُؤْمِنِینَ» است؛ یعنی خدا به ما علم، بردباری، سخاوت، فصاحت، شجاعت و محبت در قلوب مؤمنین را ارزانی داشت که از مصادیق کوثر هستند.
وی اظهار کرد: شخصیتهای کلیدی در خطبه امام سجاد (ع) «وَ فُضِّلْنَا بِأَنَّ مِنَّا النَّبِیَّ الْمُخْتَارَ مُحَمَّداً وَ مِنَّا الصِّدِّیقُ وَ مِنَّا الطَّیَّارُ وَ مِنَّا أَسَدُ اللَّهِ وَ أَسَدُ رَسُولِهِ وَ مِنَّا سِبْطَا هَذِهِ الْأُمَّةِ مَنْ عَرَفَنِی فَقَدْ عَرَفَنِی وَ مَنْ لَمْ یَعْرِفْنِی أَنْبَأْتُهُ بِحَسَبِی وَ نَسَبِی» است؛ یعنی ما را بر دیگران برتری داد به اینکه پیامبر بزرگ اسلام، صدیق [امیرالمؤمنین علی (ع)]، جعفر طیار، شیر خدا و شیر رسول خدا [حمزه] و امام حسن و امام حسین (ع) دو فرزند بزرگوار رسول اکرم (ص) را از ما قرار داد. با این معرفی کوتاه هر کس مرا شناخت که شناخت و برای آنان که مرا نشناختند با معرفی پدران و خاندانم خود را به آنان میشناسانم، اینها شخصیتهای کلیدی است که امام (ع) آنان را نام بردهاند.
حجتالاسلام والمسلمین یعقوبی با اشاره به مصادیق تکاثر در این زمان، افزود: یکی از مصادیق بارز تکاثر این است که امروز مدعیان آزادی و حقوق بشر به قرآن توهین میکنند؛ ازاینرو باید گفت ابوعلمهای زمان ما روی ابوجهل زمان پیغمبر (ص) را سفید کردهاند؛ چراکه در زمان پیغمبر به قرآن توهین و جسارت نکردند؛ اما اکنون این مدعیان جاهل آشکارا به قرآن توهین کرده و از توهین خود دفاع میکنند.
@hagigatevasel
🔵 جمجمهات را به کی میسپاری؟
🔻 خدا در آیه ۹۴ سوره آلعمران میفرماید: «لَقَد مَنَّ اللَّهُ عَلَى المُؤمِنينَ إِذ بَعَثَ فيهِم رَسولً...» خدا بر مومنان «منت» نهاد که رسولی را برای تربیت و آموزش آنها فرستاد. پس اصلا پیامبر برای «یاد دادن» و «تربیت کردن» آمده است.
🔻 در روزگار ما رسانهها هم نقش «یاددهندگی» دارند و هم نقش «تربیتکنندگی»؛ پس حتما لازم است شروط بخش دوم آیه را داشته باشند: «يَتلو عَلَيهِم آياتِهِ وَيُزَكّيهِم وَيُعَلِّمُهُمُ الكِتابَ وَالحِكمَةَ»؛ یعنی 1⃣ آیات خدا را گوشزد کنند. 2⃣ مردم را از زشتیها پاک کنند. 3⃣ کتاب و حکمت به مردم بیاموزند.
🔻 این سه ماموریت، در ادامه هم هستند. یعنی تا مرحله اول محقق نشود، رفتن سراغ ماموریت دوم و سوم بینتیجه است و تا دوم محقق نشود، سومی هم نتیجهای نخواهد داشت.
🔻 حالا نگاه کنیم ببینیم که کدام رسانهها و کدام محتواها شروط سه گانه را دارند؟
آنها هستند که ما را به مقصد میرسانند. الباقی هیچوپوچ است.
#تربیت_رسانهای
#قرآن_رسانه
#تفکر_انتقادی
جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی
@tollabolkarimeh 🌷
🚨اعتراض و عذرخواهی مومنانه
🔰وزیر بهداشت: اگر پسرم تخلفی کرده به اشد مجازات برسانید وگرنه با تهمتزننده برخورد کنید
▪️امام جمعه ملارد در تریبون نمازجمعه ادعا کرد که پسر وزیر بهداشت ، پیمانکار سه بیمارستان در شهریار است، پول را گرفته و کار را به نوعی رها کرده.
🔹حالا وزیر بهداشت در نامهای به رییس قوه قضاییه نوشته: دستور فرمایید تا رسیدگی شود که اگر ایشان مدرکی دارند، فرزند مرا به اشد مجازات محکوم کنید. اما اگر کذب است، اجازه ندهید بعضی از جایگاهها و تریبونها از برخورد قانونی مصون باشند.
🔹لجنمال کردن حیثیت سربازان صدیق نظام، بیاعتماد کردن مردم و اینکه بگویند «این هم پرچمدار ضد فساد»، به بهانه گفتار ناشیانه از تریبون نمازجمعه نیازمند برخورد است.
🔹تمنای اینجانب نه برای دفاع از خود، بلکه دفاع از آنانیست که گامی برای فسادستیزی برمیدارند و در قدمهای اول خانهنشین یا گرفتار میشوند و دیگران نیز با نگرانی از جو تخریب در این راه گام نمینهند.
➖➖
✅عذرخواهی مومنانه امام جمعه ملارد از وزیر بهداشت امروز 👇
🔸عذرخواهی امام جمعه ملارد از وزیر بهداشت
🔸اگر نبخشید استعفا میدهم
🔹امام جمعه شهرستان ملارد استان تهران بابت سخنان هفته گذشته خود از تریبون نماز جمعه این شهر در مورد فرزند وزیر بهداشت که در جریان آن اتهامی به وی نسبت داده میشد، از نمکی طی نامهای عذرخواهی کرد.
🔹حسینی نوری در بخشی از این نامه نوشت: اگر پیام گذشت شما را از آنچه که رخ داد تا هفته آینده دریافت نکنم خود را از شرط اصلی امامت است ساقط دانسته و به فضل الهی از مردم شریف و انقلابی ملارد خداحافظی خواهم
✅ #عذرخواهی و #بخشش مومنانه
🔺عذر خواهی امام جمعه ملارد از وزیر بهداشت
🔸اگر نبخشید استعفا میدهم
🔹امام جمعه شهرستان ملارد استان تهران بابت سخنان هفته گذشته خود از تریبون نماز جمعه این شهر در مورد فرزند وزیر بهداشت که در جریان آن اتهامی به وی نسبت داده میشد، از نمکی طی نامهای عذرخواهی کرد.
🔹حسینی نوری در بخشی از این نامه نوشت: اگر پیام گذشت شما را از آنچه که رخ داد تا هفته آینده دریافت نکنم خود را از شرط اصلی امامت است ساقط دانسته و به فضل الهی از مردم شریف و انقلابی ملارد خداحافظی خواهم نمود.
➖➖➖
🔴نامه وزیر بهداشت به امام جمعه ملارد: ملال خاطری از جنابعالی ندارم
♦️اینجانب کوچکترین شکواییه و یا ملال خاطری از جنابعالی ندارم و امیدوارم با آرامش خیال در کنار مردم شریف و نیازمند آن منطقه دل بسوزانید و ارشاد فرمایید.
♦️این اولین بار نیست که جریانی مغرض تلاش میکند تا از پاکدلی وحق طلبی روحانیت، ناجوانمردانه بهره گیرد.
♦️تردید نداشتم که طراحان این فتنه دو هدف را دنبال میکنند. اول: تخریب سرباز کوچک نظام و رهبری که علاوه بر فساد ستیزی، این روزها فرماندهی یکی از سهمگینترین بلایای قرن را بعهده دارد و دوم: تضعیف روحانی دلسوزی که در دفاع از مردم از تریبون نماز جمعه سخن میراند و البته نیک میدانستند که هر دو سربازان یک جبههاند.
🔺امید است در بازدید آتی از پروژه های منطقه،فرصت زیارتتان حاصل شود.
♦️انتظار برادر کوچکتان نیز زیاد نیست که قبل از هرگونه بیان از آن تریبون با اهمیت با گذشت بیش از چهار دهه از عمر انقلاب اسلامی، صحت ادعای مدعیان را نیز ارزیابی فرمایید.
@hagigatevasel
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اهمیت بصیرت در زندگی از زبان شهید دستغیب...
وای اگر کسی دلش کور شود...
@hagigatevasel
✅پویش همگانی کمپین عاشقان حضرت محمد صلی الله علیه واله و سلم
#من_محمد_را_دوست_دارم
🚨در پی هتک حرمت مجدد مجله فرانسوی به ساحت پیغمبر اکرم(صلی الله علیه و آله و سلم )
✅پیوستن به کمپین عاشقان پیامبر اعظم(ص)،
✅و تغییر عکس پروفایل خود بنام حضرت محمد(ص)
🚨و کامنت علیه کاریکاتوریست نقاش موهن مجله ابدوشارلی
که این روزها مورد لعن و نفرین نه تنها مسلمانان بلکه آزادیخواهان جهان است،
عشق و ارادت خود را به پیامبر عظیم شأن اسلام
و لعن و نفرین خود را به کاریکاتوریست نقاش موهن مجله ابدوشارلی و دشمنان اسلام
برسانید و ثابت کنید تا همگان صدای دنیای اسلام را از همین فضای مجازی بشنوند.
من عاشق محمدم
از تروریسم متنفرم
توهین به پیامبران الهی را محکوم میکنم
I love Mohammad "
أنا أحب محمد صلی الله علیه و آله
#من_محمد_را_دوست_دارم
#پیامبر_رحمت
#پیامبر_مهربانی
#پروفایل
✅کانال حقیقت واصل هم ان شاءالله از امروز آیات قرآنی در خصوص عظمت و بزرگواری پیامبر اسلام را در فضای مجازی به اشتراک میگذارد.
#یا_رسول_الله
@hagigatevasel
#اطلاعیه
سلام علیکم هیئت امشب شب جمعه کانال حقیقت واصل
👈 به دلیل جسارت نشریه فرانسوی به ساحت مقدس پیامبر مهربانی ها درباره پیامبر اسلام خواهد بود .
📍ساعت ۱۱:۱۵ شروع هیئت
✅کسانی که میخواهند به ساحت پیامبر اعظم قصد ارادت کنند سعی کنند شرکت کنند .
#من_پیامبرمان_محمد_را_دوست_دارم
@hagigatevasel
السلام علیک یا رسول الله
السلام علیک یا اباعبدالله الحسین
✨سلام علیکم هیئت امشب شب جمعه کانال حقیقت واصل
🚨 به دلیل جسارت نشریه فرانسوی به ساحت مقدس پیامبر مهربانی ها درباره پیامبر اسلام است
✅برنامه های هیئت شامل :
🌹تلاوت سوره مبارکه محمد (ص)
🌹یک آیه از قرآن درباره پیامبر اعظم
🌹یک حدیث از امیر المومنین درباره پیامبر اعظم
🌹سخنرانی درخصوص پیامبر مهربانی ها
🌹کلام امام خامنه ای در خصوص پیامبر خدا
🌹مداحی در خصوص پیامبر
🌹 روایت پیامبر درباره عظمت شهدا
🌹 قرائت زیارت عاشورا
🌹روضه سیدالشهدا
🌹دعای سلامتی و فرج امام عصر عج
#من_پیامبرمان_محمد_را_دوست_دارم
@hagigatevasel
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸تلاوت سوره مبارکه محمد صلی الله علیه و آله و سلم
🌹هدیه به محضر رسول خدا
@hagigatevasel
✅مجلس امشب قرآنی را مزین میکنیم به نامی نامی #پیامبر_خدا
🌹پیامبری که حریص و مشتاق هدایت امتش است و بسیار دلسوز و مهربان است:
✨لَقَدْ جَاءَكُمْ رَسُولٌ مِّنْ أَنفُسِكُمْ عَزِيزٌ عَلَيْهِ مَا عَنِتُّمْ حَرِيصٌ عَلَيْكُم بِالْمُؤْمِنِينَ رَءُوفٌ رَّحِيمٌ
ﻳﻘﻴﻨﺎ ﭘﻴﺎﻣﺒﺮﻯ ﺍﺯ ﺟﻨﺲ ﺧﻮﺩﺗﺎﻥ ﺑﻪ ﺳﻮﻳﺘﺎﻥ ﺁﻣﺪ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺭﻧﺞ ﻭ ﻣﺸﻘﺖ ﺍﻓﺘﺎﺩﻧﺘﺎﻥ ﺑﺮ ﺍﻭ ﺩﺷﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ ، ﺍﺷﺘﻴﺎﻕ ﺷﺪﻳﺪﻯ ﺑﻪ [ ﻫﺪﺍﻳﺖ ] ﺷﻤﺎ ﺩﺍﺭﺩ ، ﻭ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﻣﻮﻣﻨﺎﻥ #بسیار_دلسوز و ﺭئوﻑ ﻭ #ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ
(توبه/۱۲۸)
🌹بی جهت نیست که خداوند و ملائکه اش بر این پیامبر عظیم الشان درود و صلوات میفرستند، و خواسته اند که مومنان نیز بر وجود مبارک ایشان #صلوات و درود بفرستید
✨إِنَّ اللَّهَ وَمَلَائِكَتَهُ يُصَلُّونَ عَلَى النَّبِيِّ يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا صَلُّوا عَلَيْهِ وَسَلِّمُوا تَسْلِيمًا
ﻫﻤﺎﻧﺎ ﺧﺪﺍ ﻭ ﻓﺮﺷﺘﮕﺎﻧﺶ ﺑﺮ ﭘﻴﺎﻣﺒﺮ ﺩﺭﻭﺩ ﻭ ﺭﺣﻤﺖ ﻣﻰ ﻓﺮﺳﺘﻨﺪ . ﺍﻯ ﺍﻫﻞ ﺍﻳﻤﺎﻥ ! ﺑﺮ ﺍﻭ ﺩﺭﻭﺩ ﻓﺮﺳﺘﻴﺪ ﻭ ﺁﻥ ﮔﻮﻧﻪ ﻛﻪ ﺷﺎﻳﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ ، ﺗﺴﻠﻴﻢ ﺍﻭ ﺑﺎﺷﻴﺪ.
( احزاب / ۵۶)
#اللهم_صل_علی_محمد_وآل_محمد
@hagigatevasel
🌹ويژگى پيامبر صلّى اللّه عليه و آله و سلّم در کلام مولا علی علیه السلام :
🌸پيامبر اسلام صلّى اللّه عليه و آله و سلّم آنچه را كه به ابلاغ شد آشكار كرد، و پيامهاى پروردگارش را رساند. او شكافهاى اجتماعى را به وحدت اصلاح، و فاصله ها را به هم پيوند داد و پس از آن كه آتش دشمنى ها و كينه هاى بر افروخته در دلها راه يافته بود، ميان خويشاوندان يگانگى بر قرار كرد.
📚خطبه ۲۳۱ نهج البلاغه
@hagigatevasel
🚨با توجه به جسارت نشریه فرانسوی به ساحت مقدس پیامبر خدا، سخنرانی امشب درباره پیامبر اعظم خواهد بود.
✅ با موضوع آیاتی از قرآن که درباره مهربانی پیامبر خداست
🌹بخش اول آیات:
1⃣الگو بودن پیامبر اکرم (ص)
الگو بودن آن حضرت برای تمام جهانیان، از ویژگی های پیامبر خاتم می باشد. امروزه اگر کسی بخواهد، الگو و سرمشقی برای تمام جهانیان معرفی کند که دیگران در رفتار و گفتار از او پیروی کنند، وجود ذی جود رسول خداست. خداوند در قرآن کریم میفرماید: «لَقَدْ کانَ لَکُمْ فی رسولالله أُسْوَةٌ حَسَنَةٌ» برای شما در رسول خدا، الگوی بسیار نیکویی است؛ (احزاب ۲۱)
اگرچه در ادامه میفرماید: «لِمَنْ کانَ یَرْجُوا اللَّهَ وَ الْیَوْمَ الْآخِرَ» اما میتوان گفت: رسول اکرم با ویژگیها و صفاتی که در اخلاق، رفتار و گفتار خود دارند برای تمام انسانها به ویژه مسلمانان الگو هستند.
2⃣- مهربانی و رأفت
دومین ویژگی قرآنی مسأله مهربانی و رئوف بودن ایشان است که خداوند حضرت را اینگونه معرفی میکند «لَقَدْ جاءَکُمْ رَسُولٌ مِنْ أَنْفُسِکُمْ عَزیزٌ عَلَیْهِ ما عَنِتُّمْ حَریصٌ عَلَیْکُمْ بِالْمُؤْمِنینَ رَؤُفٌ رَحیمٌ؛ »
قطعاً، براى شما پیامبرى از خودتان آمد که بر او دشوار است شما در رنج بیفتید، به [هدایت] شما حریص، و نسبت به مؤمنان، دلسوز مهربان است. (توبه آیه ۱۲۸)
رئوف و رحیم از ویژگیهای پیامبر اکرم است؛ همانگونه که خداوند در قرآن کریم خود را رئوف و مهربان می نامد، پیامبر اکرم را نیز اینگونه معرفی میکند.
وجود مقدس پیامبر و اخلاق و رفتار ایشان، مایۀ دفع ضرر و جذب منافع برای همه به ویژه مسلمانان است.
اگر پیامبر اکرم دارای سجایای اخلاقی نبودند، نمی توانستند این وظیفه سنگین را به سرانجام برساند.
قرآن کریم درباره اخلاق نیک پیامبر اعظم می فرماید: «فَبِما رَحْمَةٍ مِنَ اللَّهِ لِنْتَ لَهُمْ وَ لَوْ کُنْتَ فَظًّا غَلیظَ الْقَلْبِ لاَنْفَضُّوا مِنْ حَوْلِک».
پس به [برکتِ] رحمت الهى، با آنان نرمخو [و پُر مِهر] شدى و اگر تندخو و سختدل بودى، قطعاً از پیرامون تو پراکنده مىشدند. (آل عمران ۱۵۹)
خداوند متعال در آیه دیگر اشرف مخلوقات را رحمت برای جهانیان معرفی کرده و میفرماید: «وَ ما أَرْسَلْناکَ إِلاَّ رَحْمَةً لِلْعالَمینَ» (انبیاء ۱۰۷)
بنابراین پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله وسلم، نه تنها برای مسلمانان بلکه برای تمام جهانیان رحمت است.
در کتب اهل سنّت روایتی از أنس بن مالک نقل شده که میگوید: ده سال خدمتگذاری پیامبر را کردم، حضرت حتی یکبار به من اُف نگفتند؛ هر کاری را انجام دادم به من نمی فرمود: چرا انجام دادی و کاری را که انجام نمیدادم مرتب به من نمی فرمود: چرا انجام ندادی؛ حتی با بردگان خود نیز این چنین رفتار میکردند و این مهربانی را در همه جا و در همه حال برای خانواده و اطرافیان خود برای مسلمانان داشته که درس و الگویی برای همه می باشد.
3⃣- تواضع و فروتنی
از دیگر ویژگی پیامبر عظیم الشأن اسلام صلّی الله علیه وآله وسلم، تواضع و فروتنی آن حضرت است که آیه «وَ إِنَّکَ لَعَلى خُلُقٍ عَظیم» (قلم/۴) به این خصیصه اشاره می کند.
قرآن کریم ایشان را دارای بزرگترین اخلاق میداند که یکی از ویژگی های اخلاقی، همان فروتنی است.
حضرت با اینکه حاکم جامعه بودند و میتوانستند مثل فرمانروایان و پادشاهان زندگی کنند اما با همان فروتنی و سادگی منش خود در قلب تمام انسانها نفوذ کرد.
4⃣ بخشش و بردباری
ویژگی دیگری که از آیات قرآن استفاده میشود بحث بخشش و بردباری پیامبر است؛ خداوند متعال به پیامبر دستور میدهد: «خُذِ الْعَفْوَ وَ أْمُرْ بِالْعُرْفِ وَ أَعْرِضْ عَنِ الْجاهِلینَ» ای پیامبر عفو را سرلوحه زندگی خود قرار ده، امر به معروف کن و از انسانهای جاهل اعراض کن. (آل عمران ۱۹۹)
سه دستور در این آیه برای پیامبر اکرم وجود دارد، البته بسیاری از سفارشهای خداوند در قرآن کریم به پیامبر اکرم از باب به در بگو تا دیوار بشنود، بوده و میخواهد دستوراتی را به امت بدهد ولی به این شکل مطرح میکند.
در این آیه شریفه خداوند به پیامبر دستور میدهد، نسبت به مردم عفو و بخشش و گذشت داشته باشد و در آیه دیگر میفرماید: «وَ لا تَسْتَوِی الْحَسَنَةُ وَ لاَ السَّیِّئَةُ ادْفَعْ بِالَّتی هِیَ أَحْسَنُ» خوبی و بدی با هم یکسان نیستند ولی تو ای پیامبر اگر کسی به تو بدی کرد با آنچه نیکوتر هست آن بدی را دفع کن و کنار بگذار. (فصلت آیه ۳۴)
@hagigatevasel
🌹بخش دوم آیات در خصوص پیامبر مهربانی ها
⃣- عبادت پیامبر
عبادت از دیگر ویژگی های پیامبر می باشد که خداوند در قرآن کریم از آغاز رسالت به پیامبر دستوراتی داده که از جمله آن دستورات، شب زنده داری می باشد: «قُمِ اللَّیْلَ إِلاَّ قَلیلاً» شب را برخیز هرچند که اندک باشد. (مزمل آیه ۲)
بیداری در شب از ویژگیهای لازم برای رسول خدا بوده است که در قالب قرائت قرآن و تهجد و شبزندهداری مطرح شده است.
در آیه دیگر که حکم وجوب نماز شب برای پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله وسلم
استفاده می شود، می فرماید: «وَ مِنَ اللَّیْلِ فَتَهَجَّدْ بِهِ نافِلَةً لَکَ عَسى أَنْ یَبْعَثَکَ رَبُّکَ مَقاماً مَحْمُوداً» و پاسى از شب را زنده بدار تا براى تو [بهمنزله] نافلهاى باشد، امید که پروردگارت تو را به مقامى ستوده برساند. (اسراء آیه ۷۹)
عده ای وجوب نماز شب برای پیامبر اکرم را از این آیه استفاده کردهاند؛ اگر برخیزی و نماز شب بخوانی، امید است که خداوند تو را به مقام شایستهای برساند که منظور مقام شفاعت می باشد.
در روایات فراوان عبادات نیمه شب پیامبر و سر گذاشتن بر خاک از ایشان نقل شده است؛ عایشه نقل میکند: شبی پیامبر از بستر برخاست و به بیرون رفت؛ حسادت مرا تحریک کرد که ببینم پیامبر کجا میرود؛ به دنبال ایشان رفتم؛ پیامبر را دیدم که در تاریکی شب، سر به سجده گذاشته است. گفتم: یا رسولالله! آیا اینگونه عبادت میکنی؟ درحالیکه خداوند طبق آیات قرآن، گذشته و آینده تو را بخشیده است؟. پیامبر در جواب فرمودند: آیا من بنده شکرگذار خداوند نباشم. عایشه قانع شد
امام صادق علیه السلام می فرماید: پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله وسلم با اینکه معصوم و مبرّای از گناه بودند، همیشه استغفار میکردند: «وَ کَانَ رسولالله صلی الله علیه وآله وسلم یَتُوبُ إِلَى اللَّهِ فِی کُلِّ یَوْمٍ سَبْعِینَ مَرَّةً مِنْ غَیْرِ ذَنْب» پیغمبر اسلام صلّى اللَّه علیه و آله بدون اینکه گناهى کرده باشد هر روزى هفتاد مرتبه استغفار می کرد.
(بحار، ج۹۰، ص: ۲۸۲)
در نماز شب هم مستحب است که انسان به پیروی از رسول خدا و دستوری که خداوند داده است هفتاد بار استغفار کند.
6⃣- علاقه و دلسوزی نسبت به امت
نکته دیگری که از آیات استفاده میشود علاقه و دلسوزی پیامبر اکرم نسبت به امت است. پیامبر اکرم نسبت به امت بسیار دلسوز بودند، اگر شخصی ایمانش ضعیف بود حضرت خیلی علاقه داشتند که ایمان او قوی شود یا کافران به سمت دین بیایند. خداوند متعال میفرماید: «فَلَعَلَّکَ باخِعٌ نَفْسَکَ عَلى آثارِهِمْ إِنْ لَمْ یُؤْمِنُوا بِهذَا الْحَدیثِ أَسَفاً»
ای پیامبر! شاید جان خود را به دلیل اینکه کسانی به رسالت تو ایمان نیاوردهاند، فدا کنی. (کهف آیه ۶)
این مطلب نشان میدهد آن حضرت چه میزان به ایمان آوردن مردم علاقه داشتند.
خداوند متعال در آیه دیگری میفرماید: «وَ اصْبِرْ وَ ما صَبْرُکَ إِلاَّ بِاللَّهِ وَ لا تَحْزَنْ عَلَیْهِمْ وَ لا تَکُ فی ضَیْقٍ مِمَّا یَمْکُرُونَ» صبر کن و صبر تو فقط براى خدا و به توفیق خدا باشد! و به خاطر(کارهاى) آنها، اندوهگین و دلسرد مشو! و از توطئههاى آنها، در تنگنا قرار مگیر. (نحل آیه ۱۲۷)
آیه دیگر میفرماید: «فَلا تَذْهَبْ نَفْسُکَ عَلَیْهِمْ حَسَراتٍ إِنَّ اللَّهَ عَلیمٌ بِما یَصْنَعُونَ؛ » پس مبادا به سبب حسرتها [ى گوناگون] بر آنان، جانت [از کف] برود؛ قطعاً خدا به آنچه مىکنند، داناست. (فاطر آیه ۸)
این آیات نشان میدهد پیامبر اکرم چه قدر برای امت دلسوز بودند.
در روایات زیادی درباره شأن نزول «وَ لَسَوْفَ یُعْطیکَ رَبُّکَ فَتَرْضى؛ (ضحی آیه ۵) آمده است؛ پیامبر در اواخر عمر شریفشان ناراحت بودند. خداوند فرمود: چه میخواهی؟. پیامبر عرض کرد: نگران امتم هستم. این آیه نازل شد؛ خداوند تو را به زودی خشنود خواهی کرد که شفاعت کننده امت خودش هست.
7⃣ صبر و بردباری
ویژگی دیگر رسول گرامی اسلام صلی الله علیه وآله وسلم، صبر، بردباری و استقامتی است که از همان آغاز رسالت، خداوند بر دوش پیامبر گذاشت. آیه شریفه میفرماید «وَ لِرَبِّکَ فَاصْبِرْ» و به خاطر پروردگارت شکیبایى کن.
(مدثر آیه ۷)
از همان آغاز رسالت این دستور نازل شد که باید برای پروردگارت صبر کرده و استقامت به خرج دهی.
یا در جای دیگر میفرماید: «فَاصْبِرْ کَما صَبَرَ أُولُوا الْعَزْمِ مِنَ الرُّسُلِ» پس صبر کن آن گونه که پیامبران«اُولو العزم» صبر کردند. (احقاف آیه ۳۵)
پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله وسلم، دائماً باید در حال استقامت باشد و هر سختی که میبیند آن را برای پیشبرد اسلام عزیز به جان بخرد و حضرت آنقدر در این راه خود را به سختی انداخت که آیه شریفه خطاب به ایشان فرمود: «طه * ما أَنْزَلْنا عَلَیْکَ الْقُرْآنَ لِتَشْقى» طه * ما قرآن را بر تو نازل نکردیم که خود را به رنج افکنی (طه/۲)
🌹بخش سوم آیات در خصوص پیامبر مهربانی ها
⃣ علم و آگاهی
ویژگی دیگر پیامبر اسلام صلی الله علیه وآله وسلم، علمی است که خداوند به ایشان عطا فرموده است.
علم و آگاهی ایشان بالاترین آگاهی و دانشی بوده که میان انسانها وجود داشته است.
خداوند میفرماید: «وَ أَنْزَلَ اللَّهُ عَلَیْکَ الْکِتابَ وَ الْحِکْمَةَ وَ عَلَّمَکَ ما لَمْ تَکُنْ تَعْلَمُ وَ کانَ فَضْلُ اللَّهِ عَلَیْکَ عَظیماً»
و خداوند، کتاب و حکمت بر تو نازل کرد؛ و آنچه را نمىدانستى، به تو
آموخت؛ و فضل خدا بر تو(همواره) بزرگ بوده است. (نساء ۱۱۳)
علم الهی، علم لَدُنی خداوند می باشد که به پیامبر عطا شده است و رسول به وسیلۀ آن میتواند، اسرار هستی را به دست آورد.
خدای متعال می فرماید: «وَ ما یَعْلَمُ تَأْویلَهُ إِلاَّ اللَّهُ وَ الرَّاسِخُونَ فِی الْعِلْمِ» در حالى که تفسیر آن ها را جز خدا و راسخان در علم نمىدانند. (آل عمران؛ ۷)
در روایتی نقل شده است: «ان رسولالله صلیالله علیه و آله أفضل الراسخون فی العلم» (تفسیر نور الثقلین، ج۱، ص: ۳۱۶)
9⃣-دفع عذاب از امت به برکت وجود پیامبر
از دیگر ویژگیهای رسول گرامی اسلام صلی الله علیه وآله وسلم این است که وجود حضرت، باعث مصونیت مردم از عذاب آسمانی الهی است.
خداوند در معرفی پیامبر می فرماید: «وَ ما کانَ اللَّهُ لِیُعَذِّبَهُمْ وَ أَنْتَ فیهِمْ» ولى(اى پیامبر!) تا تو در میان آنها هستى، خداوند آنها را مجازات نخواهد کرد. (انفال آیه ۳۳)
این امر نشاندهنده آن است که وجود پیامبر صلی الله علیه وآله وسلم، موجب ایمنی امت از عذاب می باشد.
لذا در روایتی از پیامبر اکرم نقل شده است: امت من مانند امتهای گذشته مجازات و عذاب نخواهند شد که عذاب آسمانی مانند قوم لوط یا اقوام دیگر بر آنها نازل شود.
🔟-شفاعت
از ویژگیهای دیگر رسول خدا که در قرآن کریم به آن اشاره شده شفاعت می باشد.
قرآن کریم می فرماید: «وَ لا یَشْفَعُونَ إِلاَّ لِمَنِ ارْتَضى وَ هُمْ مِنْ خَشْیَتِهِ مُشْفِقُونَ»و آنها جز براى کسى که خدا راضى(به شفاعت براى او) است شفاعت نمىکنند؛ و از ترس او بیمناکند. (انبیاء/ ۲۸)
1⃣1⃣ کثرت اولاد
ویژگی دیگر حضرت کثرت اولاد پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله وسلم از طریق حضرت زهرا سلام الله علیها می باشد. دشمنان اسلام، پیامبر را ابتر می خواندند، اما نزول سوره کوثر، خبر از یک معجزه بزرگ الهی داد که در آینده نسل پیامبر اکرم بسیار گسترش خواهد یافت.
فخر رازی از علمای اهل سنت میگوید: جهان و دنیا از اولاد حضرت رسول پُر شده است. کالباقر والصادق والکاظم و الرضا و امثال آنها؛ اما کسانی که با این خاندان دشمنی کردند، لم یبق من بنی أمیه فی الدنیا احداً. هیچ کس از بنی أمیه در دنیا باقی نماند؛ این ویژگی بسیار بزرگی است که خداوند به برکت حضرت زهرا سلام الله علیها به پیامبر اکرم صلی الله علیه واله وسلم عنایت فرمود.
📝منبع حوزه نت
🌹پیامبر اسلام برای همه زمانها و از هر لحاظ الگوست👌
✨لَّقَدْ كَانَ لَكُمْ فِي رَسُولِ اللَّهِ أُسْوَةٌ حَسَنَةٌ لِّمَن كَانَ يَرْجُو اللَّهَ وَالْيَوْمَ الْآخِرَ وَذَكَرَ اللَّهَ كَثِيرًا
ﻳﻘﻴﻨﺎ ﺑﺮﺍﻯ ﺷﻤﺎ ﺩﺭ [ ﺭﻭﺵ ﻭ ﺭﻓﺘﺎﺭ ] ﭘﻴﺎﻣﺒﺮ ﺧﺪﺍ ﺍﻟﮕﻮﻯ ﻧﻴﻜﻮﻳﻰ ﺍﺳﺖ ﺑﺮﺍﻯ ﻛﺴﻰ ﻛﻪ ﻫﻤﻮﺍﺭﻩ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﻭ ﺭﻭﺯ ﻗﻴﺎﻣﺖ ﺍﻣﻴﺪ ﺩﺍﺭﺩ ؛ ﻭ ﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﻳﺎﺩ ﻣﻰ ﻛﻨﺪ .
(سوره احزاب آیه ۲۱)
🌿🌿نکاتی پیرامون آیه
🔺آیه با کلمه لقد شروع میشود که هم حرف "لام"و هم حرف" قد" به معنای قطعا است.
👈یعنی قطعا و حتما پیامبر برای شما الگوست. شک نکنید.
🔺کلمه "کان" به معنای ثبوت و دوام است یعنی الگو بودن پیامبر در همه عصرها و برای همه نسلهاست.
🔺"فی رسول الله" یعنی شما نمیتوانید مانندرسول خدا باشید ولی میتوانید در لابلای رفتار و گفتار و اخلاق او؛ برای خود الگویی بیابید.
🔺واژه "اسوه" در مورد تاسی و پیروی از دیگران در کارهای خوب به کارمیرود در قرآن؛
🍃این کلمه درباره دو پیامبر به کار رفته؛ یکی درباره حضرت ابراهیم در برائت از شرک و مشرکان و دیگری درباره پیامبر اسلام که نکته ویژه اش اینجاست که پیامبر در همه امور الگو می باشند.
🔺در ادامه آیه میفرماید: کسانی میتوانند پیامبر را الگو قرار دهند که قلبشان سرشار از ایمان و یاد خدا باشد.(لمن کان یرجواالله والیوم الاخر )
📚منبع: سیره پیامبراکرم با نگاهی به قرآن کریم ؛ حجت الاسلام محسن قرائتی
@hagigatevasel
🌹امام خامنه ای :وجود مقدس #پیامبر،کانون همه #عشقها و محبتهای دنیای اسلام است. ۱۳۸۴/۱۱/۱۸
@hagigatevasel
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙مداحی حاج #میثم_مطیعی
در محکومیت #اهانت وقیحانه به #پیامبرگرامی اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم )
✨ مـا عاشق محمــد و آل محمدیـمــ
@hagigatevasel
🌹توصیف زیبای پیامبر خدا در وصف مقام #شهدا به یاد همه شهدا و حاج قاسم سلیمانی عزیز
🌹قال رسول الله صلی الله علیه و آله :
فوق کل ذی بر بر حتی یقتل فی سبیل الله فاذا قتل فی سبیل الله فلیس فوقه بر.
🌹رسول خدا(صلی الله علیه و آله و سلّم) فرمودند :
بالاتر از هر کار خیری، خیر و نیکی دیگری است تا آنکه فردی در راه خدا کشته شود، و بالاتر از کشته شدن در راه خدا خیر و نیکی نیست.
📚وسائل الشیعه، ج۱۱، ص۱۰، حدیث ۲۱
@hagigatevasel
🌹کلامی از آقا رسول الله صلی الله علیه و آله و سلّم در فضیلت امام حسین علیه السلام :
سوگند به آن کسی که بحقّ مرا به پیامبری برانگیخت ، مقام و منزلت حسین بن علی در آسمان بالاتر از منزلت او در زمین است . در سمت راست عرش خداوند نوشته شده است :حسین چراغ هدایت و کشتی نجات و امامی سستی ناپذیر، با عزّت، افتخار آفرین، راهنما و ذخیره (ای گرانبها) ست .
📚منتخب میزان الحکمه حدیث ۴۹۶
🌺اللَّهُمَّ ارْزُقْنِي شَفَاعَةَ الْحُسَيْنِ يَوْمَ الْوُرُودِ وَ ثَبِّتْ لِي قَدَمَ صِدْقٍ عِنْدَكَ مَعَ الْحُسَيْنِ وَ أَصْحَابِ الْحُسَيْنِ الَّذِينَ بَذَلُوا مُهَجَهُمْ دُونَ الْحُسَيْنِ عليه السلام🌺
@hagigatevasel