📌 #رضایی برنامههای خود را در اختیار #رئیسی گذاشت
🔹محسن رضایی اعلام کرد که برنامه راهبردی انقلاب اقتصادی را که به تفکیک ۳۱ استان تدارک دیده بود را در اختیار رییسی قرار خواهد داد تا در صورت صلاحدید وی و تیم اقتصادی دولت جدید برای حل مشکلات مردم، مورد استفاده قرار گیرد.
🔻 این اخلاق حقیقتا ستودنی است
#کار_درست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ولادت حضرت علی بن موسی الرضا علیه السلام مبارک🌺🌸
1722500_921(1).mp3
2.32M
🔈کلیپ صوتی بشنوید | امام رضا عليه السلام و نگاه بلند مدت در مبارزه
@hagigatevasel
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️🌺 نماهنگ زیبای کبوتر امام رضا....
🌷 هر کسی به تو دل داد گم نمیشه تو راهت...
🌷 بال و پرشو بسته به ضریح نگاهت....
#انتخابات_شگفتی_ساز
✍️#دکتر_امیر_حمزه_مهرابی
انتخابات 28 خرداد 1400 را می توان انتخاباتی شگفتی ساز نامید و آن را به منزله گامی بلند به سوی بلوغ سیاسی – اجتماعی مردم دانست. این رویداد بزرگ باید از ابعاد مختلف مورد مطالعه و بررسی جامعه شناسان سیاسی و کارشناسات تبلیغاتی قرار گیرد تا زوایای پنهان آن بیشتر آشکار شود.
این انتخابات بسیاری از اشراف زاده گان ، لیبرال ها، غربگرایان، ورشکستگان سیاسی و مدعیان دروغین عدالت خواهی را از سپهر سیاسی زدود . بطوری که می توان ادعا کرد؛ این انتخابات به دلایل زیر یکی از با کیفیت ترین انتخابات از اول انقلاب تا کنون بوده است:
1⃣ -مردم برخلاف دوره های قبل و ادعای برخی از غرب زده ها (مثل تاج زاده که گفته بود مردم به آینده رای می دهند نه به گذشته ) به جای وعده های آتی به «کارنامه و عملکرد»، رأی دادند ( عملکرد رئیسی در آستان قدس رضوی و قوه قضائیه)
2⃣- نقش سلبریتی ها در جهت دهی به افکار عمومی در مقایسه با دوره های قبل، بسیار اندک و کمرنگ بود.
3⃣- بهره گیری از عملیات روانی «قومیگرایی» در رای مردم تاثیری نداشت.( لر و بختیاری ها به رضایی و ترکها به همتی و مهر علیزاده توجه نکردند)
4⃣- مشارکت مردم در اوج نابسامانی های اقتصادی، تحریم ها، ناکارآمدی ها ،نا امیدی ها ،کرونا ، اخلالها و کارشکنی های فراوان بویژه در روز رای گیری و اهمال در آسان سازی فرایند مشارکت، و تشویق بهاری ها به عدم شرکت و ... ، بیش از حد انتظار بود.
5⃣-توهین و تخریب و تهمت رقبا بر خلاف دوره های گذشته ، اثر معکوس داشت (توهین های مهر علیزاده و همتی و اثر منفی بر رای شان)
6⃣- مردم به غربگرایان جواب منفی بی سابقه ای دادند بطوری که آرای آنان از آرای باطله هم کمتر بود.
7⃣ -مردم به شخص گمنام و ناشناخته رای ندادند. (بر خلاف خاتمی و احمدی نژاد و روحانی که قبل از انتخاب برای عامه مردم گمنام بودند)
8⃣ -تخریب های بی امان رسانه های خارجی و داخلی در فضای مجازی، نقشی عمده ای در انتخاب مردم نداشت( رشد سواد رسانه ای مردم)
9⃣-رای دادن بدون هیجان و احساسات کاذب صورت گرفت .( برخلاف سه انتخاب قبلی مردم)
0⃣1⃣_پدیده زشت و کم سابقه، ممانعت و حمله منافقین و سلطنت طلب ها به ایرانیان وطن دوستی که در خارج از کشور در انتخابات شرکت می کردند، شاید در دنیا سابقه بی نظیر باشد.
1️⃣1️⃣مردم با وجود تخریب های شدید، بالای 62 درصد به رئیسی رای دادند که در مقایسه با روحانی (دوره اول 71/50 در صد و دور دوم 13/57 ) رشد قابل توجهی داشته است .
2️⃣1️⃣دراین انتخابات مردم به مسئولین یادآورشدند که باید طبق فرمایش امام علی (ع) و امامین انقلاب، رسیدگی به وضعیت عامه مردم و اقشارپایین، برمرفعین و خواص تمامیت خواه ترجیح دهند ( رای مردم تهران بزرگ(24 درصد) و رای استان محروم ایلام(62 درصد) بود.
3⃣1⃣- در تهران علاوه بر کاندیدای ریاست جمهوری اصلاح طلبان و دولت، لیست آنها برای شورای شهر هم شکست سنگین و نهایی را تجربه کرد .این در حالی بود که خاتمی ضمن حضور در جمع نامزدهای این لیست، به صورت کتبی نیز حمایت خود از لیست موسوم به جمهور را "تکرار" کرده بود .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 واکنش قالیباف به تخلفات در روند رایگیری در انتخابات
🔹سلیمی، عضو هیأت رئیسه مجلس با اشاره به اخلال مجریان انتخابات گفت: عمدی بودن و یا غیر عمدی بودن این اخلال باید توسط کمیسیونهای اصل ۹۰ و شوراها بررسی شود. باید مشخص شود مقصر اخلال مجری انتخابات چه کسی است.
🔹رییس مجلس نیز در پایان صحبتهای سلیمی دستور بررسی موضوع در کمیسیون اصل ۹۰ را داد.
✅الان نوبت شورای نگهبان است
✍️ علی ثقفی
◻️ نحوه ی مدیریت اجرایی انتخابات در روزهای جمعه و شنبه ی پس از انتخابات از آخرین نمونه های بی کفایتی و مخرب دولت روحانی است
◻️دستگاهی که نمی خواهد یا نمی تواند رای این مردم کرونا زده و مصیبت زده را بگیرد و مردمی که پشت در مراکز رای گیری معطل می مانند یا مایوسانه باز می گردند و مردم محرومی که التماس گونه بدنبال صندوقها راه می افتند تا رای بدهند اما به آنها بی اعتنایی می شود از واقعیات انتخابات روز جمعه ۲۸خرداد است
◻️همچنین رفتار سوال برانگیز وزارت کشور در نحوه ی اعلام نتایج انتخابات در روز شنبه برگ زرین دیگری از دفتر کارنامه ی سرشار از افتضاحات این دولت است که ورق خورد
◻️ قرائن فراوانی نشان می دهد اگر رای گیری و رای شماری درست انجام می شد #نصاب_مشارکت حتما به بالای پنجاه درصد می رسید
◻️ حال که رهبری هم در پیام تبریک به ملت از وجود اختلالها در رای گیری گفتند،شورای نگهبان به عنوان پناه ملت و #حافظ_حق_الناس در این کشور همانطور که در تایید صلاحیت ها بی هراس از ملامت گران داخلی و خارجی فقط به قانون عمل کرد شایسته است در این مرحله نیز وارد شود و از رای جمهور دفاع نماید.
◻️ در گذشته گاه با وجود احراز برخی تخلفات از آنجا که این تخلفات جزیی بود و در نتیجه هم تاثیری نداشت شورای نگهبان از آن چشم پوشی می کرد اما امروز مسئله مربوط به مناقشه در برنده انتخابات نیست بلکه به مسئله ی مهم میزان مشارکت بر می گردد. میزان مشارکتی که اگر معلوم شود ولو اندکی بیش از نصاب کنونی است نباید از آن چشمپوشی کرد.
◻️ باید نصاب حقیقی مشارکت مردم توسط #شورای_نگهبان اعلام شود و لو آنکه نظام مصلحت را در عدم تغییر رسمی نتایج انتخابات ببیند
◻️ در عین حال #مجلس و #قوه #قضاییه موظف هستند مسئولانی را که موجب اختلال در رای گیری و اعلام نتایج نادرست انتخابات شدند مورد پی کرد قانونی قرار دهد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 واکنش مجری برنامه "تهران ۲۰" به اختلاف آماری وزارت کشور:
به نظرم دولت گفته است این آخر سری چندتا یادگاری بگذارم که کارهایم از یادتان نرود!
💢 عضو مجلس خبرگان رهبری خواستار پاسخگویی وزارت کشور در خصوص تصویر مانیتوری شد که مشارکت را بر خلاف آمار اعلام شده بیش از ۵۵ درصد نشان میدهد
🔹 "محمد حاجی ابوالقاسم" از اعضای خبرگان رهبری با انتشار تصویر منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر مشارکت بیش از ۵۰ درصد و رأی ۲۰ میلیونی آقای رئیسی، وزارت کشور را موظف به پاسخگویی روشن در این زمینه دانست.
🔴 یکی از جدیترین دلایل کاهش مشارکت هم این بود که تودههای مردم میگفتند ما آدم حزباللهی و انقلابی را تجربه کردیم ( #احمدي_نژاد) هم جریان مقابلش را( #روحانی)؛ لذا فرقی با هم ندارند!
امروز هم احمدینژاد هم روحانی که بانیان وضعیت موجود هستند طلبکارند که چرا مشارکت کم شده! اللهاکبر!
📊 رشد چشمگیر آرا باطله نسبت به دوره های پیشین انتخابات ریاست جمهوری، یادگاری دولت تدبیر و امید در تاریخ کشور
✍ به نظر شما چه کسانی با چه انگیزه هایی رای باطله داده اند و تحلیلتان از آمار بالای #آرای_باطله در این دوره چیست؟
📌 نرخ مشارکت مردم ایران در انتخابات ریاست جمهوری
⚠️ امام صادق: «...و به خدا قسم حتما غَربال خواهید شد و بدون شک از یکدیگر بازشناخته خواهید شد... پاکسازی خواهید شد، تا جایی که از شما جز اندکی باقی نمانَد...» (الغیبه نعمانی، ص ۲۰۸)
⭕️ غربالهای آخرالزمانی زیاد شده. شاید یکیش این باشه که چقدر پای اعتقاداتمون و انجام تکلیفی که نسبت به شیعهخانهٔ امام زمان داریم، میایستیم. مراقبِ تصمیماتت باش...
💪 برای اصلاح جامعه جهت زمینهسازی و سوق دادن جامعه به سمت ظهور، نباید منفعل و راکد باشیم، سختی میکِشیم، پای کار میمانیم و از سرزنش هیچ سرزنشگری نمیترسیم.
📎 #آخرالزمان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 واکنش مجری تهران۲۰ به ماجرای حمله به رایدهندگان در اروپا: نه صدایی از مجلس در می آید و نه از وزارت خارجه/ دیپلماسی فقط #مذاکره در هتل نیست!
🔻یادمان باشد کسانی که به ما میگفتند رای ندید اگر یکم فضا شیر تو شیر شود به صغیر و کبیرمان رحم نمیکنند
🔺پس ما وزارت خارجه برای چی داریم؟ شما حتی نمیتوانید #امنیت مردم را در جلوی درب سفارتخانهمان را تامین کنید، این نشان از اوج ضعف دستگاه دیپلماسی است.
🔹اگر برای یکی از همین کشورها همین اتفاق در تهران میافتاد چه جنجالی درست می کردند؟ دیپلماسی که تنها مذاکره کردن در هتل نیست!
#دیپلماسی_التماسی
افشای سه جلسه علیه انتخابات ایران
🔹هادی محمدی، تحلیلگر امور سیاسی منطقه در المیادین: سفارت انگلیس و فرانسه در تهران از سه ماه پیش ۳ جلسه علیه انتخابات ایران برگزار کردند که ما از جزئیات آن مطلعیم.
🔹در این دو سفارتخانه جلساتی با حضور نمایندگان ۲۰ کشور عربی و غربی برگزار شده تا چگونه مثل سال ۱۳۸۸ عمل کنند. حتی آنها دنبال ایجاد ناآرامی خیابانی و بیثباتی امنیتی در داخل کشور بودند.
️حقیقت واصل
#انتخابات_شگفتی_ساز ✍️#دکتر_امیر_حمزه_مهرابی انتخابات 28 خرداد 1400 را می توان انتخاباتی شگفتی سا
🔴ناگفته هایی که نتایج انتخابات فریاد می زند
🔺انتخابات ۱۴۰۰ طبق اعلام وزارت کشور با مشارکت ۴۹ درصدی برگزار شد. اگر این رقم دقیق باشد و توسط شورای نگهبان تأیید شود، پایین ترین مشارکت رقم خورده در طول تاریخ انقلاب است. حالا این عدد کلی حرف برای ما دارد.
حرف اول. این مردم را باید طلا گرفت
🔹تا توانستند برای رای ندادن دلیل ساختند. عده ای با به وجود آوردن شرایط نارضایتی، عده ای با سیاه نمایی، عده ای با فریب یا تهدید. کارشکنی سر راه مشارکت تا روز رای گیری ادامه داشت. از بی نظمی دولت که ناکارآمدی تا دقیقه نود را اثبات کرد، تا زامبی های برانداز که جلوی سفارت خانه های ایران در کشورهای غربی برای رای دهندگان مزاحمت ایجاد می کردند تا کرونا و دیگر عوامل دلسردکننده. بالاخره نزدیک نیمی از مردم آمدند و به تغییر وضع موجود رای دادند. برای ما که مشارکت ۸۵ درصدی در انتخابات را دیده ایم، این رقم خیلی پایین و ناراحت کننده است؛ البته اگر فراموش کنیم این مردم «جنگ زده جنگ تحمیلی ناامیدی» بودند. ناامیدی هم از سوی ائتلاف خصم خارجی، برخی مسئولان بی غیرت داخلی، رسانههای مزدور خارجی و زردنویس های داخلی به آنان تحمیل شده بود و سیاهی را پمپاژ می کرد. نیمی ازمردم غول ناامیدی را شکست دادند و به فتح امید رسیدند. #معترضان_امیدوار شاید بهترین واژه ایست که وصف واقعی جامعه رأی دهنده امروز را روایت میکند. رای دادن در چنین شرایطی ارزشش از همیشه بیشتر است. لَقَدْ تَابَ اللَّهُ عَلَى النَّبِيِّ وَالْمُهَاجِرِينَ وَالْأَنْصَارِ الَّذِينَ اتَّبَعُوهُ فِي سَاعَةِ الْعُسْرَةِ مِنْ بَعْدِ مَا كَادَ يَزِيغُ قُلُوبُ فَریقٍ منهم (سوره توبه/۱۱۷)
رای دادن درشرایط فعلی مصداق «بیعت در ساعت عسرت» است و حتما اجر بیشتری دارد.
حرف دوم. تحریم انتخابات شکست خورد
🔹جبهه تحریم انتخابات هم پوشانی عجیبی با جبهه #فشار_حداکثری داشت. دو سال پیش راهبرد فشار حداکثری ترامپ به خاطر مقاومت ایرانی ها و موفقیت نظام در دفع تهدیدات منطقه ای در حال سقوط آزاد به سمت شکست بود. تمام اندیشکده های آمریکایی به ترامپ فشار می آوردند که تا قبل از شکستن فنرها فشار را تمام کند. اما یک تصمیم در پاستور، کاخ سفید را نجات داد! #شوک_بنزینی و آشوب های بعد از آن، با احیای امید براندازی، حکم تنفس مصنوعی به فشار حداکثری را پیدا کرد. حالا ترامپ تمام شده و بایدن که وسط دعواهای زرگری با او، ادامه مأموریتش را اطمینان میداد، در بازی فرسایشی «وین» چشمش را به خروجی صندوق های رأی ایران دوخته بود تا تکلیفش را با میراث ترامپ بداند. گرچه آن ها با تمام عِده و عُده شان تحریم انتخابات را کلید زدند تا اتفاق دیگری بیافتد، امروز با اعلام نتایج نتوانستند هدف مدنظرشان یعنی عدم حمایت قاطبه ایرانی ها از جمهوری اسلامی را محقق کنند. به ویژه با پیروزی قاطع شخصیتی که به مقاومت شهرت دارد!
حرف سوم. به وقت آواربرداری
🔹جنگ که تمام می شود، سازندگی شروع می شود. رک و روراست که به واقعیت های امروز کشور نگاه کنیم، نیمی از مردم کشور معترض امیدوارند و نیمی دیگر کاملا ناامید! نیم اول با وجود نارضایتی اعتماد کردند و برای تغییر وضعیت به میدان آمدند. اما این اعتماد، چک سفید امضا نیست. دیر بجنبیم همین هم از دست می رود. سرعت عمل در اقدام به بازسازی آن هم با هجوم به ساختارهای فسادزا و ناکارآمد با برنامه ریزی دقیق و بی اشکال و بکارگیری نیروهای متخصص و متعهد و مخلص بدور از ملاحظات سیاسی و حزبی همان چیزی ست که از شخصی چون سیدابراهیم رئیسی توقع می رود.
حرف چهارم. رئیس جمهوری برای همه
🔹 #رئیس_جمهور_هشتم حتما می داند در چه شرایطی به میدان آمده. او باید در محاسباتش تمام مردم را درنظر بگیرد و آن نیمه مشارکت نکرده را ویژه تر. این ها کسانی بودند که اغلب تا چهار سال پیش رأی می دادند و امروز عطای مشارکت را به لقایش بخشیده اند. شروع تغییرات، دل هایشان را برمی گرداند. زخم ها و شکاف های جامعه مستعد عفونتند و باید به طور اورژانسی آنان را دریافت. #تبعیض، بی اعتمادی، احساس بی پناهی ...
حرف پنجم. دوقطبی های بی طرفدار
🔹نتایج انتخابات نشان داد دمیدن در آتش دوقطبی در موضوعاتی چون #سیاست_خارجی و آزادی های اجتماعی دیگر قادر نیست مثل سابق در انتخابات توفیقی ایجاد کند و جریان دوقطبی ساز حتی نتوانست دو و نیم میلیون رای به دست آورد.
برخی معتقدند علت شکست دوقطبیها ناامیدی و بی تفاوتی جامعه است. اما من تصور می کنم همین جامعه ناامید به یک رشدی رسیده که دیگر شخص یا جریانی نتواند ضعف اجتماعی و خلاء کارکردی خود را پشت دوقطبی سازی پنهان کند.
حرف ششم. آرای باطله، رقیبی قدر برای کاندیداها
🔹آرای باطله 4 میلیونی پدیده ای بی نظیر است که باید مانند موضوع کاهش مشارکت ریشه یابی شود.
📝 #رها_عبداللهی
📊 رشد چشمگیر آرا باطله نسبت به دوره های پیشین انتخابات ریاست جمهوری، یادگاری دولت تدبیر و امید در تاریخ کشور
✍ به نظر شما چه کسانی با چه انگیزه هایی رای باطله داده اند و تحلیلتان از آمار بالای #آرای_باطله در این دوره چیست؟
🌹جمله زیبا و با معنا از شهیددکتر چمران :
میگویند: تقوا از #تخصص لازمتر است آن را می پذیرم .
اما میگویم: آنکس که تخصص ندارد
و کاری را می پذیرد ،بی تقواست
✅امام خامنه ای: شهید چمران،هم علم است، هم ایمان؛هم سنت هست،هم تجدد؛هم نظر هست، هم عمل؛هم عشق هست،هم عقل.
🌹گرامیباد ۳۱ خرداد سالروزشهادت عارف زاهد دکتر چمران
@hagigatevasel
🌹چهرهها به روایت رهبر معظم انقلاب| شهید مصطفی چمران
♦️هم عشق، هم عقل!
♦️«اینجوری بود چمران. دنیا و مقام برایش مهم نبود؛ نان و نام برایش مهم نبود؛ به نام کی تمام بشود، برایش اهمیتی نداشت. باانصاف بود، بیرودربایستی بود، شجاع بود، سرسخت بود. در عین لطافت و رقت و نازکمزاجی شاعرانه و عارفانه، در مقام جنگ یک سرباز سختکوش بود... دانشمند بسیجی این است... در وجود یک چنین آدمی، دیگر تضاد بین سنت و مدرنیته حرف مفت است؛ تضاد بین ایمان و علم خندهآور است... هم علم هست، هم ایمان؛ هم سنت هست، هم تجدد؛ هم نظر هست، هم عمل؛ هم عشق هست، هم عقل.» ۱۳۸۹/۰۴/۰۲
🗓 سی و یکم خرداد سالروز شهادت دکتر مصطفی چمران در سال ۱۳۶۰
@hagigatevasel
🔶 انسانی در تراز تمدن نوین اسلامی
«مکتب شهید مصطفی چمران»
جهان خلقت، کرور کرور انسان از آدم تا خاتم زاییده است که چند صباحی را دیدندو شنیدند و نگاشتند و اختراع ثبت کردند و الان زیر خروارها خاک، بی صدا، آرام، آرمیده اند.
اگر ارکان تمدن اسلامی محمد مصطفی صلوات الله علیه در عصر جاهلیت (سلمان فارسی، عمار بن یاسر، ابوذر غفاری، مقدادبن عمرو) باشند؛ در تمدن نوین اسلامیِ امامین انقلاب ارکان (استاد شهید مطهری، شهید بهشتی، شهید چمران، شهید سلیمانی) می باشند.
🔴 بنیان های انسان تراز
1.دانشمندیِ نخبه
ابتکار و تولید علمی شرط مهم تمدن سازی است که در آغازین ساعات برافراشتن پرچم لااله الا الله در شبه جزیزه عربستان؛ انساهای عجین شده با قتل و غارت و خونریزی در کلاس دانشگاه سواد آموزی فرستاده خدا نشستند و در اولین جنگ فدیه آزادی اسیران را تعلیم علم مقرر کردند.
⤵️آقا مصطفی دانشمند بود، یک فرد برجسته از محله پامنار تهران تا دانشگاه برکلی کالیفرنیا را پیمود و دکترای فیزیک الکترونیک (فیزیک هسته ای ) و رشته تخصصی فیزیک پلاسما را دریافت کرد تا در علم قد خمیده نباشد، سینه ستبر، سر بالا، حرفی برای گفتن داشته باشد.
2.مجاهدی بیدار
جهاد در هر کوچه و برزن به وفور یافت می شود. با راه افتادن سیل، زلزله، جنگ؛ انسانهایی خود را سراسیمه جلوی تیر بلا می اندازند و مجاهد لقب می گیرند.
⤵️آقا مصطفی یک مجاهد بود ولی مجاهدِ بیدار.
جناب مستطاب طلحه و زبیر که مقلب به سیف الاسلام و از مجاهدان نستوهِ صدر اسلام بوده اند؛ تا مرحوم آیت الله منتظری ها، جهادی در خواب داشته اند. آقا مصطفی از ناسا تا وزارت دفاع ایران و از میان جنبش امل لبنان تا نمایندگی مجلس یک لحظه جهاد خواب آلود نداشته است.
3.متخصصِ متعهد
ریشه تقابل تمدن غربی با تمدن اسلامی در ترکیب همین دو واژه نهفته است. دوهزار اندیشکده آمریکایی و اروپایی؛ انسان متعهد را با تابوت به دل خاک می سپارند و دست انسان متخصص را می بوسندو بر صدر مجلس جای می نهند.
⤵️ولی تمدن اسلامی؛ تخصص را با تعهد در می آمیزد و از دل آن، آقا مصطفی های چمران را بیرون می آورد که گفت:تعهد بهتر است یا تخصص؟ میگویند تقوا از تخصص لازم تر است، آن را میپذیرم. اما میگویم آن کس که تخصص ندارد و کاری را میپذیرد، بی تقواست.
4.جنگجوی پرهیزکار
دنیای راحت طلبی و رفاه زدگی، چنان بر صاحبان علم و قدرت سایه انداخته است که تاب حرکت را از آنان گرفته است.
⤵️آقا مصطفی در قامتِ یک جنگجوی پرهیزکار جلوه کرد. جنگ در مهد تمدن غربی آمریکا او را به فحاشی و هرزه گویی وادار نساخت. جنگ در قلب لبنان هزار تکهِ اقوام از او یک مسلمان متعصبِ بی منطق نساخت. جنگ در پارلمان مجلس از او یک منتقدِ حراف نساخت. جنگ در زیر آتش گلوله و توپ از او یک انسان ترسو و بزدل نساخت. آقا مصطفی در همه بحبوحه ها؛ جنگجو بود با ناملایت ها، نابرابری ها، تبعیض ها، بی عدالتی ها، ظلم و جنایت ها ولی با رعایت اخلاق، ادب، منطق و تقوای الهی و شد یک جنگجوی پرهیزکار.
5.انسانی عارف
تئوریسین های غربی سالها در انستیتو پاستور صهیونیستی خود، نشستند تا راه تسخیر عالم را به دست بگیرند و در نهایت خُمره انسان ساز عرفان ناب اسلامی را با زهر کشنده دروغ و فریب به عرفان های کاذب، آلوده وارد بازار نسل جوان کردند.
⤵️آقا مصطفی، شاگرد مکتب اسلام اصیل و عالمان دین بود که توانست عرفان را بیاموزد و منتشر سازد.یک نخبه علمی، یک نظامیِ چریک، یک وزیر، یک مجلسی، با خدا مناجات می کند و می گوید: خدایا به هر که دل بستم تو دلم را شکستی، عشق هر کس را به دل گرفتم تو او را از من گرفتی، خدایا تو را شاکرم.
6.انسانی تکلیف مدار
جشن تکلیف را در نه سالگی یا پانزده سالگی نباید گرفت و با چند شاخه گل و شیرینی به پایان رساند.
مردی که در دانشگاه نشسته است و خود را به شخصیت علمی محض می داند و هم صحبتی با کودکان را مایه ننگ او هنوز به سن تکلیف نرسیده است!
مردی که لباس سربازی به تن کرده و خود را فرمانده می داند و واکس زدن کفش سربازان برای او حقارت است هنوز به سن تکلیف نرسیده است!
مردی که رئیس و مدیر شده است و نشستن پای درد مردم را وقت تلف کردن می داند هنوز به سن تکلیف نرسیده است!
⤵️ آقا مصطفی از دانشگاه کالیفرنیا به میان مدرسه مخروبه ای در لبنان می رود و بجای دانشجویان دکترای هسته ای برای کودکان و خردسالان قصه می گوید. آقا مصطفی از نمایندگی مجلس به سنگر بعثی ها خود را می رساند و با سربازان تیراندازی می کند. آقا مصطفی؛ انسانی است که تکلیف شناسی را بیش از هندسه و شیمی و فیزیک آموخته بود و این رمز الگو شدن او بود.
🔴31 خرداد ماه سالروز شهادت دکتر آقا مصطفی چمران (1360ه ش) گرامی باد.
✍️سید جواد محمدزاده
#نویسندگان_حوزوی